📣📣 #جذب_نیرو_نگهبان
🔴 مرکز خدمات حوزههای علمیه استان تهران از میان واجدین شرایط ذیل اقدام به *جذب نیروی نگهبان * مینماید.
۱-متاهل
۲- داشتن مدرک دیپلم به بالا
۳-داشتن كارت پايان خدمت یا معافیت دائم ( کفالت)
۴-قبولي در مصاحبه
۵-حداكثر 30سال سن
۶-ساکن شهر تهران
👈۷-غیر طلبه
✅ چنانچه در بین اقوام و یا آشنایان خود شخص امینی را سراغ دارید می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام جهت مصاحبه با شماره 61085369 تماس حاصل فرمایید.
📌 آدرس:خ آزادی(شرقبهغرب)بعداز تقاطع نواب،ک طاهرنیا پلاک۱
☎ تلفن02161085000
🌐 وب سایت Go2l.ir/CSIS_43
بسمه تعالی
موضوع: فراخوان گروه ادیان، مذاهب و فرق اسلامی سازمان سمت جهت نشر کتب تألیف شده
با سلام و احترام؛ بدین وسیله به اطلاع میرساند بهمنظور غنیسازی منابع درسی (درسنامه) و پیشبرد اهداف تأمین محتوای علمی و آموزشی دانشگاهها گروه تخصصی ادیان، مذاهب و فرق اسلامی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) در نظر دارد از کلیة اعضای هیئت علمی محترم دانشگاهها در حوزههای ادیان، عرفان، فرق و مذاهب جهت ارسال کتب تالیفی خود جهت چاپ در سازمان سمت دعوت نماید. استادان محترم میتوانند نسخة نهایی آثار خود را (اعم از جدید یا چاپ شده به شرط بیش از 32 درصد تغییر) که بر اساس سرفصلهای مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و طبق شیوهنامه این سازمان تألیف شده است، جهت بررسی وارزیابی به دفتر گروه ارسال نمایند. اولویتهای پیشنهادی پیوست است.
کارشناس گروه: لیلا شرف
اطلاعات تماس: ۴۴۲۴۶۲۵۰-۰۲۱ (داخلی 316) ؛ رایانامه:sharaf@samt.ac.ir
مهدی فرمانیان
مدیر گروه تخصصی ادیان، مذاهب و فرق اسلامی
هدایت شده از نباتیان
همایش بین المللی «انقلاب اسلامی و جامعه معاصر؛ فرصتها و چالشها» به اهتمام مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار میشود.
دبیرخانه همایش از مقالات اساتید، محققان، طلاب و دانشجویان فرهیخته در چارچوب محورهای همایش استقبال میکند. مقالات پس از داوری در مجموعه مقالات همایش چاپ خواهد شد و مقالات منتخب در فصلنامه علمی پژوهشی انگلیسی زبان مرکز Journal of Contemporary Research on Islamic Revolution (پژوهشهای معاصر انقلاب اسلامی) و فصلنامه علمی پژوهشی «جامعه شناسی سیاسی انقلاب اسلامی» منتشر خواهد شد.
برای دریافت شیوه نامه نگارش و ارسال چکیده و مقاله به سایت همایش مراجعه نمایید.
مهلت ارسال چکیده مقاله: 15 بهمن 1401
مهلت ارسال مقاله: 30 اسفند 1401
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات: 20 روز پس از دریافت مقاله
تاریخ برگزار همایش: 3 خرداد 1402
سایت همایش: http://icircs.ut.ac.ir
پست الکترونیکی: jcrir@ut.ac.ir
تلفن دبیرخانه: 021- 66461577
آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان 16 آذر، کوچه استاد فروزانفر، پلاک 16
دبیرخانه همایش-مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی
هدایت شده از هیئت باب السلام
#اعتکاف
به تن نما؛ خواهرم، خلعت اعتکاف را
رسان به کام خویشتن لذت اعتکاف را
سه پنج روز زندگی، به راه و رسم بندگی
به پا نما؛ خواهرم، همت اعتکاف را
منتظر حضور شما هستیم در سه روز اعتکاف رجبیه
🕋 مراسم معنوی اعتکاف ویژه بانوان و دختران(دهه ۸۰، ۷۰، ۶۰)
🧕🧕🧕🧕🧕🧕
⏳ ثبتنام: ۲۳ دی لغایت ۱۰ بهمن ماه
🕰 زمان اعتکاف: ۱۵ بهمن الی ۱۷ بهمن
🛎 پذیرش: از جمعه شب ۱۴ بهمن
🎙 برنامههای ویژه مراسم اعتکاف:
شنبه ۱۵ بهمن: جشن میلاد حضرت علی علیهالسلام
یکشنبه ۱۶ بهمن: مراسم وفات حضرت زینب سلاماللهعلیها
دوشنبه ۱۷ بهمن: مراسم دعای پر فیض ام داوود
📿 حلقههای معرفتی
🕯 مشاوره
💫 کرسیهای آزاد اندیشی
📚 سیر مطالعاتی
🤲 عبادت و دعا
و کلی برنامههای شگفتانگیز
📍مکان: خ شریعتی، زرگنده، خ امامزاده، مسجد امام حسین علیهالسلام زرگنده
☎️📮
جهت ثبت نام و اطلاعات تکمیلی با ادمین بابالسلام در پیامرسان ایتا در ارتباط باشید
@Adbaboalsalam
۰۹۹۳۶۹۰۹۰۴۴
و من الله توفیق
مینایی پور
#هیئت_دخترانه_باب_السلام
#باب_السلام
•┈┈•✾•🌿🦋🌿•✾•┈┈•
@baboalsalam
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
❇ تراکم جمعیت و فرق مذهبی در عربستان
♦بررسیها نشان میدهد، جمعیت مالکیها در عربستان که عمدتا در مکه و جده هستند، حدود پنج میلیون نفر است که 23/1 درصد جمعیت میشوند.
♦جمعیت شافعیها که عمدتا در مدینه، الباحه و تبوک هستند کمتر از سه میلیون نفر یعنی 15/13درصد است.
♦جمعیت حنفیها که عمدتا در استانهای جوف و حدود شمالی بوده و در مکه و الشرقیه هم هستند، حدود ۸۰۰ هزار نفر یعنی کمی بیش از ۴ درصد است.
♦جمعیت حنابله که عمدتا در سه استان نجد مستقرند، حدود 5/4 میلیون نفر یعنی 27/24 درصد میشوند.
♦همچنین جمعیت شیعه جعفری که عمدتاً در استان الشرقیه ساکن هستند، حدود ۳ میلیون نفر یعنی 15/13 درصد است.
♦جمعیت زیدیها که عمدتا در عسیر، نجران و الباحه ساکن هستند، 1/62 میلیون نفر یعنی 8/17 درصد جمعیت عربستان و اسماعیلیها که عمدتاً در استان جیزان هستند، حدود یک میلیون نفر یعنی ۵ درصد جمعیت عربستان هستند.
♦جمعیت سه طایفه شیعه حدود 5/62 میلیون نفر یعنی بیش از 28/3 درصد جمعیت عربستان را تشکیل میدهند.
✅ مجله تخصصی یمن و خلیج فارس👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3613065218Cef828ece68
روبیکا
https://rubika.ir/Yemenalislam
نقطه سرخط های کتاب نظام امارت اسلامی (گزارش اجمالی از کتاب نظام امارت اسلامی)
به قلم دکتر جواد برهانی
1. کتاب نظام امارت اسلامی "الاماره الاسلامیه و نظامها" توسط قاضی القضات تالبان مولوی عبدالحکیم حقانی تالیف و با مقدمه یک صفحه ی ملاهبت الله آخندزاده به تازگی چاپ و منتشر شده است. کتاب دارای سه صد و دوازده صفحه و به زبان عربی است که توسط مکتبه دارالعلوم الشرعیه منتشر گردیده است.
2. ملا هبت الله قسمت های از کتاب را خوانده و بعد از تعداد از علماء خواسته آن را مطالعه و نظر خود را بیان دارند که در نتیجه مورد تایید قرار گرفته و آن را ستوده است.
3. در پشت جلد کتاب ساختمان ارگ همراه با پرچم سفید تالبان دیده می شود که شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل بر روی آن به چشم می خورد.
4. بعد از ملاهبت الله مولوی عمار المدنی برای کتاب مقدمه و تقریظ نوشته است و در مقدمه روی دو موضوع تمرکز کرده است یکی علم و قلم برای هدایت و تبیین سیاست و دیگری شمشیر و تفنگ برای تحقق قدرت و پیروزی. همچینن در آن از جامعیت اسلام سخن گفته شده است و از مروجان و سیاست مداران اسلامی که برای تحقق نظام دینی کوشیده اند تمجید صورت گرفته است.
5. در بخش دیگری از کتاب زندگی نامه حقانی قندهاری نویسنده کتاب با قلم عبدالغنی میوندی آمده است که در آن آورده است: مولف کتاب در مدرسه حقانی در پیشاور و بلوچستان در نزد علمای اهل سنت ادبیات عرب، فقه، تفسیر و حدیث را فراگرفته است و در سال 1400 قمری معادل 1980 میلادی فارغ التحصیل شده است و سالها در افغانستان و کویته پاکستان تدریس داشته است. مولف کتاب در کنار تدریس در رشته های فقه و حدیث کتاب های را تالیف کرده است که آداب اکل و شرب؛ آداب معلم و متعلم، آداب قضاء حاجت، آداب مفتی و مستفتی از جمله آثار مولف است.
6. مولف در فصل آغازین هدف اساسی امارت اسلامی بعد از پیروزی تالبان و شکست و خروج امریکان و هم پیمانان را بیان داشته است که عبارت است از تطبیق قانون الله در سرزمین افغانستان و تشکیل دولت اسلامی بر مبنای شریعت غرای اسلامی که در قالب فقه حنفی تبلور پیدا می کند.
7. مولف دولت را به دو قسم جبایت(جمع مالیات) و هدایت تقسیم کرده است که از اولی انتقاد و دومی را تایید کرده و بیان داشته است که دولت اسلامی باید دولت هدایت باشد نه دولت که از خون فقراء بمکد تا دولت مردان به نان و نوا برسند. حکومت هدایت حکومتی اسلامی است که در آن فقط به قانون الهی توجه می شود و قانون وضعی و مردمی در آن جای ندارد.
8. مولف در بخش دیگر از کتاب خود به مصادر شریعت و دولت اسلامی پرداخته و از قرآن، حدیث، قیاس، استحسان، اجماع و... نام برده است.
9. در بخش از کتاب به مذهب و قضاوت پرداخته شده است که قضاوت فقط طبق مذهب رسمی حنفی صورت گیرد و سایر اقلیت ها هیچ جایگاهی در قضاوت ندارد، و "لابد فی الدوله من عدم الاذن للامتیازات القضائیه للاقلیات" دولت نباید برای اقلیت های مذهبی امتیاز قضائی بدهد و اگر اقلیت ها در قضاوت جایگاه پیدا کند باعث شکست نظام دینی می شود همانگونه که در حکومت عثمانی چنین شد. مولف همچنین در بخش مذهب بیان می دارد که غیر از حنفی سایر مذاهب"یعد عارا فی دیار افغانستان خصوصا بین عوام الناس" یعنی سایر مذاهب در افغانستان مایه ننگ و عار شمرده می شود که ازدواج یک دختر حنفی از باب ننگ و عار با فرد غیر حنفی در عرف مردم افغانستان جایز نیست.
10. مولف در بخش دیگر کتاب خود به عرف پشتون والی اشاره کرده و آن را مهم شمرده و اهتمام آن را در پوشیدن لباس افغانی، برقع، عمامه و... لازم دانسته است.
11. در بخش دیگر کتاب به استقلال و آزادی بیان و عقیده مطابق شریعت اسلامی پرداخته شده است. و از میان القاب دینی برای رئیس دولت اسلامی، امیرالمومنین را برگزیده و اطاعت از وی را برای امت اسلامی واجب دانسته و مخالفت با وی را مستحق مرگ دانسته است. کتاب آمیخته با حدیث و آیات قرآنی است و مصداق "اولو الامر" هم امیرالمومنین دانسته شده است. به رایت و لواء در دولت اسلامی هم اشاره شده است که باید رایت سیاء و لواء/پرچم سفید باشد چون "کانت رایت رسول الله سودا و لواءه ابیض".
12. مولف به انتخاب امیرالمومنین هم اشاره کرده که باید طبق رویه خلفاء راشدین باشد که از طریق بیعت، تسلط و غالب شدن و تشکیل شورای اهل حل و عقد ممکن است و انتخاب خلیفه با اجماع در ثقیفه بنی ساعده شروع شد مولف به تشکیل شورای اهل حل و عقد عنایت خاص داشته و در جاهای مختلف بدان اشاره کرده است. مولف دموکراسی و انتخابات را غیر اسلامی و فساد آور دانسته است که برای مسلمانان شایسته نیست بدان عمل کند.
13. شرایط امیرالمومنین بحثی دیگری است که در کتاب آورده شده و به مرد بودن و زن نبودن بصورت مفصل تر پرداخته شده است. روایاتی نقل شده است که در آن آمده است زنان باید در خانه بنشینند و به سیاست کار نداشته باشد و الا کار خراب می شود.
14. بخش مهم کتاب به
وظایف امیرالمومنین و سیاست خلفاء راشدین پرداخته است و به ترتیب از خلیفه اول گرفته تا خلیفه چهارم را آورده و ده وظیفه مهم امیر را در کتاب نظام امارت اسلامی بر شمرده است.
15. بخش دیگری از کتاب درباره وزارت های مختلف است که از وزارت دفاع شروع کرده و شرایط و وظایف لشکر نظام امارت اسلامی را توضیح داده است. وزارت داخله، قضاء و شورا بصورت مشروح بحث شده است. نویسنده تشکیل شورای اسلامی را با دلایل شرعی اثبات و از آن حمایت و برای اعضاء آن شرایطی را بیان داشته است که یکی از آن شرایط مرد بودن است و زن در شورای اسلامی جای ندارد، زن باید قرار ده خانه خو بشیه شوله خو بوخره پرده خو کنه و به بازی و تربیت بچه و شوی خو برسه.
16. بخش دیگر کتاب به آموزش جدید پرداخته و آمده است که نظام آموزشی باید دینی باشد و علوم غیر دینی اسلام و مسلمانان را ضعیف کرده و می کند. به اعتقاد نویسنده بسیار از مشکلات در افغانستان توسط علوم عصری صورت گرفته است. بابی به آموزش زنان اختصاص یافته که نفس آموزش زنان مشکل ندارد اما کیفیت آن باید مطابق شریعت اسلامی باشد که فساد به بار نیاورد و زنان باید از محارم خود در درون خانه آموزش ببینند. زنان بدون ضرورت نباید از خانه خارج گردد که در قرآن آمده است و قرن فی بیوتکن. و این شعر را هم به فارسی از کتاب روح البیان آورده است که
" ز بیگانگان چشم زن کور باد چو بیرون شد از خانه در گور باد.
17. در کتاب نظام امارت اسلامی به آموزش مختلط پرداخته و آن را بدون شک حرام دانسته است" اما تعلیم المختلط بین النساء و الرجال فلاشک فی تحریمه" و با غیرت افغانی هم سازگاری ندارد.
18. کتاب نظام امارت اسلامی از منابع مختلف استفاده کرده است اما کمتر رفرنس داده است و از سوی دیگر کتاب دارای فهرست مطالب است اما منابع استفاده شده در آن فهرست نشده است.
@YAHYAjahangiri
یادداشت های فرامرزی
وظایف امیرالمومنین و سیاست خلفاء راشدین پرداخته است و به ترتیب از خلیفه اول گرفته تا خلیفه چهارم را
خوندن این متن در شناخت ط ا بان مهم اس
#خاطرات_نروژ
#هوای_سرد
بیاد سرمای این روزهای ایران
شب بود رسیدم محل اقامت. هوا واقعا #یخ بود. دست به شوفاژ زدم دیدم آخر درجه است. ولی اتاق سرد بود هنوز.
با خود #خیال کردم شاید تازه روشنش کردند ان شاء الله فردا اینجا از گرما #حموم میشه ومن هم با لباس های راحتی می تونم در اتاق باشم.
حالا بزار امشبو با #کاپشن و #کلاه زیر پتو بخوابم. 😬😬😬😬
خوب می دونید که برای ما #ایرانیها این جور خوابیدن یعنی #فشار_قبر. اونم از نوع شب اول😬😬
عاخه ما دوس داریم حتی در سرما با پیژامه بخوابیم 😔
...عاقا چند روز گشت. دیدم خبری نشد. باور کنید من جرات نداشتم از سرما کاپشن و کلاه را از خودم جدا کنم.
بالاخره یک روز به مسولش گفتم. گفتم که بابا من روز و شب خوش ندیدم اینجا. یک وسیله گرمایش دیگه بیارین.
اومد دید اتاق رو.. گفت: همه چیز که عااالیه...
گفتم عاخه هنوز گرم نشده...
گفت: حاج آقا اینجا ایران نیست...ها ..بخاری را تا هر چه دلت بخاد روشن کنی آخرش هم خیلی گرم شد، بجای پایین آوردن بخاری، پنجره را باز کنی تا هوای سرد بیاد تو.😂😬
اینجا ما باید انرژی را حفظ کنیم.
یک پتوی ضخیم به من داد. حالا از این به بعد شب ها مثل #ساندویچ به خودم میپیچیدم 😫😱 ولی شب همش به یاد #شب_های_روییایی ایران بودم. رویای بخاری بالا... پنجره باز... و گور پدر انرژی
چقد ایراااااان😘 باحاله.... نع؟؟؟
بازنشر، کمک به نشر #حقیقت و #معنویت است
#خاطرات_فرامرزی_یک_طلبه
@YAHYAjahangiri
هر کربلایی، عباسی می خواهد
و هر عباسی، ام البنین می طلبد
کربلای مبارزه با تاریکی های امروز
قمر میخواهد از جنس عباس
و البته مادرانی از سنخ ام البنین که ماه بنی هاشم تربیت کنند
و ابوتراب، این را می دانست و می دید
که سراغ ام البنین رفت.
آری! مادر فقط نباید، فرزند بیاورد
بلکه باید فرزند خاص بیاورد
و فرزند خاص، فقط در دامن مادران خاص، قد می کشند
@YAHYAjahangiri
🔰 باید جهانی فکر کرد...
🔹 آیت الله العظمی جوادی آملی:
کسی که از #حرم تا #جمکران و از جمکران تا حرم فکر میکند، این ممکن است جهانی حرف بزند ولی قمی فکر میکند. بایدبرای ترویج قرآن و اسلام جهانی حرف زد و جهانی فکر کرد.
تا کسی #مکتب های جهان را نشناسد و نداند حکمای غرب چه میگویند، سیاستمداران #غرب چه میگویند و شرق و شمال و جنوب چه میگوید که نمیتواند #قرآن را فخر آنها قرار دهد...
@YAHYAjahangiri
@sara_sadat_pad
هدایت شده از M. Ghorbanpour
🔷تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۳۰ دی
فراخوان مقاله همایش بین المللی ظرفیتهای فرهنگی - دینی و زبانی در غرب آسیا
💠 به همت معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی، همایش بین المللی ظرفیتهای فرهنگی - دینی و زبانی در غرب آسیا 15 اسفند ماه سال 1401 برگزار میگردد.
🔹 محورهای اصلی همایش:
1. ظرفیتهای فرهنگ و ادبیات دینی در غرب آسیا؛
2. زبان ها و گویش های ادبی در منطقه غرب آسیا؛
3. وضعیت شناسی و بایسته های ترجمه متون به زبانهای غرب آسیا.
☸ ارائه مقاله به زبانهای: فارسی، عربی و انگلیسی
🔷 انتشار مقالات برگزیده در مجلات علمی، تخصصی، پژوهشی و Isc
📆مهلت ارسال چکیده مقالات:
مهلت ارسال چکیده: 30 دی ماه 1401
مهلت ارسال مقالات: 30 بهمن ماه 1401
زمان برگزاری همایش: 15 اسفندماه 1401
📞دبیرخانه همایش :
0098 37048212-313
ثبت نام و ارسال مقالات:
http://hamayesh.miu.ac.ir/capacities/fa/
🆔 لینک کانال همایش:
@lc_miu
سمتی از متن کتاب
فلسفه معاصر چین در پاسخ به تاثیر قدرتمند فلسفه غرب شکل گرفت. در شرایطی که فلسفه چین دچار چرخش بزرگی شد. اما در عین حال فهم فلسفی درونی فلاسفه چینی همچنان ادامه داشت. از جنگ تریاک تا جنبش چهارم مه، در وضعیت نگرانی از اوضاع درونی و آسیبپذیری خارجی، تعداد زیادی از فلاسفه سنتی و نوگرای چینی از مواضع مختلف از طریقت فلسفه چینی حراست کردند. زنگ گوافن، کانگ یووی، لیانگ چیچاو، جانگ تیین، ین فو و وانگ گووی از چهرههای شاخص این جریاناند.
اواخر دوران چینگ (۱۶۱۶-۱۹۱۱ م)، مطالعه آثار علمای قبل از دوران دودمان چین رواج یافت که جایگاه یکتای شریعتگرایی را به چالش میکشید. زنگ گوافن(۱۸۱۱-۱۸۷۲م) در برابر ضربههای غربشناسان، طرفدار پیوند شریعتگرایی و علمای قبل از دوران چینگ بودند تا بر بستر نوشریعتگرایی مجددا محتوای شریعتگرایی را تبیین کنند. او به خوبی مکاتب دوران هان سونگ و اندیشه دیگر بزرگان را تلفیق کرد، اما نوآوریهای او محدود به شریعتگرایی بود. پس از آن، جانگ جی دونگ (۱۸۳۷-۱۹۰۹م)، بر بستر ذات کارکرد، ایده ذات چینی و کارکرد غربی را مطرح کرد، و امید داشت از این طریق اندیشه وی یون مبنی بر یادگیری علوم غربی برای مقابله با غربیها را محقق سازد.
کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین نوشته ون هایمینگ و ترجمه امین بذرافشان با ۱۶۷ صفحه مصور، شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان توسط انتشارات ققنوس منتشر شده است.
⏺این کانال شاید دریچه ای به سوی فرامرزی باشد⏺
@YAHYAjahangiri
یادداشت های فرامرزی
سمتی از متن کتاب فلسفه معاصر چین در پاسخ به تاثیر قدرتمند فلسفه غرب شکل گرفت. در شرایطی که فلسفه چی
تعلیقه:
هرچند حضرت استاد علامه جوادی، فلسفه یونان را امتداد نبوت می داند اما
متاسفانه سنت فلسفی ما همیشه غرب ( یونان ) را دیده
هرگز شرق را ندیده
شاید راز تاکید پیامبر بر چین، توجه به این انحراف منشی باشد
شاید
خوندن این کتاب مطمئنا دریچه خوبی را خواهد گشود
یحیی جهانگیری
خداحافظ #مسکو
شهر #مدیران_مرد_کار
شهر #شهروندان_متعهد
شهر #ترافیک_کشنده
شهر #سرمای_فریز
مردمان زیر زمینش، بیش از روی زمین (مترو)
به تو دل بستم
بزودی برمی گردم
عکس آرشیو میباشد از سال ۹۸
همین روز
🌏 @YAHYAjahangiri
#مسکو
حدس میزنید این علامت چیست؟
در روسیه فصل سرما
ماشین ها این را میزنن به نشان اینکه لاستیک های یخ شکن ما #میخ دارد
فاصله را مراعات کنید
#حق_الناس
🌏 @YAHAYjahangiri
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#فراخوان_همکاری #شماره12
@allah4all
❇️ فراخوان جذب نیرو زبان دارن ترجیحا دو زبانه « عربی, انگلیسی» علاقه مند به حوزه های فناوری های نوین و هوش مصنوعی جهت همکاری در برگزاری همایش بین المللی هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی
🔹توانمند در عرصه های رصد مجموعه های بین المللی
🔹ترجمه مقالات این حوزه، تأمین محتوای سایت همایش به زبان های مذکور
🔹انجام مصاحبه و پیاده سازی محتوایی آن
🔸درصورت تمایل با شماره 09192533121 تماس بگیرید
🔸مورد تأیید بین الملل حوزه
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@allah4all
من از #نماز تو بیش از #کفر دیگران، می ترسم.
و از #مسجد تو، بیش از #کنیسه و #کلیسا
تو برایم، نمازهای #ابن_ملجم را یادآوری،
بس کن! نکند باز قصد #محراب علی را داری؟
سلام بر قرآن که چه زیبا، روایت حال شما کرد:
فَوَيْلٌ لِلْمُصَلِّينَ
So woe to the praying ones, (۴)
الَّذِينَ هُمْ عَنْ صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ ﴿۵﴾
Who are unmindful of their prayers, (۵)
وای به روزی که نماز شیک و پیک تو، اتفاقا پرده ضلالت بر چشمت اندازد تا نوری نباشد برایت تا حقیقت را ببینی
@YAHYAjahangiri