حَنان | یحیی
بسمه تعالی 💠 فاضل گرانقدر و برادر نازنینم یحیی عبدالهی، در تبیین آنچه در انتخابات اخیر رخ داده،
از عنایت فاضل ارجمند و برادر گرامی حاج آقای نجابت به یادداشت بنده سپاسگزارم، آنچه پیرامون توجه به امر سیاسی و ساختار مشارکت مردمی فرمودند و به مطالعه و تأمل پیرامون ساختارهای دیگر دعوت کردند، فرمایشی متین و با اهمیت است و سطح عمیق تری از پرداخت به مساله امر سیاسی است.
بنده هم سابق بر این، سعی کردم با دو یادداشت درنگی در انتخاب انتخابات و ضرورت تأملی نو در سبک مشارکت دینی به این موضوع بپردازم.
منبر.mp3
43.07M
🎤 شرایط همراه شدن با کاروان سیدالشهداء علیه السلام در محرم
⚫️ شب ششم محرم
🕌 مسجد امام حسین علیه السلام
قم
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخی ناگهان چنان تابع ولی فقیه می شوند کأن در تحلیل و ارزیابی شاعران و کتاب های شعر آنها نیز باید از رهبری تبعیت کرد، عده ای از آنها از اصول و سیاست های کلی رهبری تبعیت نمی کنند اما اشکال می کنند که چرا فلان صاحب نظر، دیدگاهش نسبت به این کتاب شعر، برخلاف رهبری است!
🔰مطلب بعدی را نیز مطالعه بفرمایید⬇️
#مثنوی_معنوی
شاخص های نسبت سنجی نظام فکری
مقایسه دو نظام فکری و مکتبی چه شاخصه هایی دارد؟
آیا مثلاً فلسفه و عرفان نظری جزو مقومات اندیشه امام و رهبری است؟
چرا ما اصول و امهات مطالبات رهبری و نظام فکری ایشان را که خود صریحاً بیان فرموده اند نسبت به انقلاب اسلامی، دین شناسی، تمدن اسلامی، ولایت فقیه، سیاست خارجی و مواجهه با نظام بین الملل، جبهه مقاومت، اقتصاد مقاومتی، مشارکت مردمی و مردم سالاری دینی، پیشرفت و عدالت، سبک زندگی اسلامی، گام دوم انقلاب اسلامی، علوم انسانی اسلامی، جایگاه حوزه و دانشگاه و موارد متعدد دیگر را ملاک و معیار ارزیابی اندیشه های یک فرد و نسبت آن با اندیشه امامین انقلاب قرار نمی دهیم؟!
مواردی که ذکر شد، از شئون هدایت و رهبری جامعه است که بر همه ضروری است در مسیر منویات رهبری گام بردارند، اما در حوزه مباحث علمی و نظرات کارشناسی، اختلاف نظر با رهبری، در دنیای علم و فقاهت امری طبیعی است چنانچه متداول است در دروس خارج، نظر اعلام و فقهای عظام نقل شده و نقد می گردد.
بهترین مفسر اندیشه های امام خمینی ره ، مقام معظم رهبری است که در مواقع مختلف از جمله سالگردهای رحلت ایشان در حرم امام به بیان اصول و شاخصه های مکتب امام پرداخته اند، مبتنی بر آن، آیا فلسفه و عرفان نظری، از نوع صدرایی و ابن عربی آن، جزو اصول مکتب امام است؟! در اینصورت خود مقام معظم رهبری نیز با مکتب امام فاصله می گیرند، چرا که می دانیم در نظام فکری ایشان، عرفان نظری جایگاهی ندارد!
سخن آخر اینکه اکنون که دشمنان خط اندیشه دینی و انقلابی، بر تخریب سرمایه های جبهه فکری انقلاب اسلامی کمر همت بسته اند، اتحاد و هم بستگی و ائتلاف این جبهه فکری و تکیه بر اصول مکتبی و کنارگذاشتن اختلاف های علمی بیش از هرزمان دیگری لازم و ضروری است.
کتاب ایمان و کفر کامل.pdf
6.4M
📙درسنامه کتاب ایمان و کفر اصول کافی
برای علاقه مندان به مطالعات حدیثی تقدیم می شود.
خصوصیات درسنامه:
1. بررسی اجمالی سند روایت با مراجعه به نرم افزار درایه
2. ترجمه لغات و عبارات دشوار با مراجعه به پاورقی های نسخه دارالحدیث، شرح مرحوم مجلسی ره
3. اضافه کردن «نکات معارفی برگزیده» با مراجعه به شرح مرحوم مجلسی ره
سابقاً درسنامه کتاب الحجه تقدیم شده بود.
📎فایل ورد
43.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 مطالبۀ رهبر معظم انقلاب از حوزویان برای مدیریت اختلافات فکری (ازجمله اختلاف فکری در فلسفه و عرفان)
⚡️ در حوزه ممکن است در مسائل گوناگون اختلاف نظر وجود داشته باشد؛ در مسائل علمی که اختلاف نظر هست، در جهتگیریهای فکری که اختلاف نظر هست، در زمینههای سیاسی هم اختلاف نظر ممکن است باشد؛ این اشکال ندارد؛ «اختلافات را باید مدیریّت کرد». مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنّج و ناخن زدن به چهرهی یکدیگر نینجامد!
اختلاف فکری، در عین حال اتّحاد به معنای واقعی کلمه؛ لله، فیالله، فیسبیلالله» (منبع: بیانات در دیدار طلاب حوزههای علمیه، 18 اردیبهشت 1398: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42475 )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
@SalehGaza
«مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ»
💠 ۱۴ هزار صلوات نذر پیروزی مقاومت غزه و نجات کودکان غزه
🔻ما برای حوایج کوچک شخصی صلوات نذر می کنیم ولی برای جنایت های یهود علیه مسلمانان بی دفاع غزه نذری نمی کنیم!
🔻بزرگی می گفت اگر انسان هم و غم خود را امور مسلمین قرار دهد، خداوند حاجت های شخصی اش را برآورده می سازد.
🔻برای نجات جان کودکان غزه ۱۴ هزار صلوات نذر کنید، به نیت برآورده شدن حاجات شخصی خود
🌷 اگر نذر کردی این پیام را برای دیگران هم بفرستید...!
💢جامعه و حکومت ولایی از منظر آیتالله خامنهای
✍️حجتالاسلام یحیی عبدالهی
از ویژگیهای مبانی فکری حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای و نظام اندیشه او، میتوان به محوریت قرآن و معارف وحی اشاره کرد؛ کاربست دقیق و عالمانه آیات قرآن و تفسیر حکیمانه آنها در خلال مباحث گستردهای که در طول حیات علمی ایشان ظهور و بروز پیدا کرده، حکایت از انس و اشراف ایشان بر معارف قرآنی دارد.
شاید بتوان گفت: بنیان نظام فکری آیتالله خامنهای، بیش از همه بر معارف قرآن استوار گردیده است؛ از این رو افکار و اندیشههای ایشان در تحلیل و تصمیم گیری نسبت به عرصههای مختلف اجتماعی و سیاسی کاملاً صبغه قرآنی دارد و مشحون از استنادات قرآنی است. تبیین و تفسیرهای ایشان از آیات قرآن و انطباق آنها با حوادث واقعه، نمایانگر عمق فقاهت و ظرافت نظر ایشان است.
ویژگی ممتاز اندیشههای آیتالله خامنه ای، حضور در مقیاس اجتماعی، تمدنی و فلسفه تاریخی است. در ادامه سعی داریم مفهوم جامعه و حکومت ولایی را در اندیشه ایشان مرور کنیم.
👈 بخوانید: http://ijtihadnet.ir/?p=75979
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
📌ارکان اصلی نهضت انقلاب اسلامی
▪️حجت الاسلام و المسلمین علی امینی نژاد (استاد فلسفه و عرفان) :
امام خمینی (ره) سه رکن اصلی برای نهضت داشتند :
۱- همراهی دین و سیاست.
۲- علوم عقلی پایه اساسی برای فهم دین است.
۳- وحدت گروه های مختلف با یکدیگر در جریان مبارزه و انقلاب و استمرار آن.
📗هویت طلبگی، جلسه دوم، رمضان ۱۴۴۵، نجف اشرف
#امام_خمینی
#امینی_نژاد
#انقلاب_اسلامی
@narrative_1443