▪️
پیشتر ماشینها انسان را از زحمت و رنج کار با دست رها کردهاند و حالا شبکههای اجتماعی انسان را از اندیشیدن معاف میکنند. اطلاعات به جای تفکر و انباشت وانماییها به جای تاریخ.
از انسان چه میماند؟
#هایدگر #بودریار #رسانه
#یادگاری
🆔️ @yaminpour
30.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️این ۵دقیقه مهم را ببینید
اتفاقی که جوانان متخصص ایرانی در راه اندازی فاز ۱۱ پارس جنوبی رقم زدند، پر چالشترین پروژه صنعت #نفت و #گاز بوده.
عملیات جداسازی و نصب سکوی فاز ۱۱ را در این کلیپ ببینید. غرورآفرین است.
#پارس_جنوبی #قطر #خلیج_فارس
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️با این یک دقیقه از سریال عاشورا، گريه کردم.
شهید باکری میگه: "استعفا میدم...ذات این میز فحش و لعنت شنیدنه... نمیشه کار کرد، میرم جنگ؛ فعلا که مردم رزمندهها را با سلام و صلوات از زیر قرآن رد میکنن"
من نمیدونم شهید باکری واقعا این حرفها را گفته یا نه ولی این حرف حقیقت داره هرچند واقعیت نداشته باشه. این همان پیشبینی شهداست که: "ماندن، سختتر از رفتن است."
در دورانی که جهاد در ماندن باشه و نه در رفتن، سختیها مضاعفه. چون هیچکس شما رو با سلام و صلوات از زیر قرآن رد نمیکنه.
البته که اگر اخلاص نباشه، خسر الدنيا و الآخره...
🆔️ @yaminpour
🔺️
در روایت آمده:
هرکس عصر روز جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخواند خداوند به او هزار نسیم از رحمتش را عنایت میفرماید که خیر دنیا و آخرت است.
📌امالی شیخ صدوق، ص ۶۰۶
🔸️همچنین مرحوم آیت الله ارباب ره می گوید: من با آقای سید جمال گلپایگانی مکاتبه دارم اخیرا گفته است که در طول هفته هر عمل مستحبی را ترک کردی صد بار سوره قدر را در عصر #جمعه ترک مکن!
🔺️
✔️ یکی از مسائلی که سازمان ورزش طی این سالها پیدا کرده حضور شبکهای از کارکنان وزارتخانه در فدراسیونهاست. درنتیجه نقش ستادی و نظارتی با کار اجرایی تداخل کرده. سرپرست وزارت ورزش و جوانان دیروز اعلام کرد برای جلوگیری از فساد، کارکنان وزارتخانه نباید در فدراسیونها مسئولیت داشته باشند.
✔️ حقوق و مزایای بالای فدراسیونها، پاداشهای کلان(به طور مثال پاداش ۲۰هزار دلاری فدراسیون فوتبال به خودش!) سفرهای خارجی و حق ماموریتهای دلاری از جمله جذابیتهای فدراسیونهای ورزشی است. مهندس هاشمی قدم خوبی را با این اعلام ممنوعیت برداشته است.
✔️ حضور در فدراسیونها البته برای سیاسیون هم جذاب است. به طور مثال سالهاست عباس عراقچی همزمان عضو هیئت رئیسه دو فدراسیون است یا نماینده بابل عضو هیئت رئیسه فدراسیون سوارکاری و رئیس هیئت سوارکاری استان تهران است!
🆔️ @yaminpour
💠
هنوز هیچی از اضطراب و دلشوره نگفته بودم که گفت:
مادری بچهاش رو توی شلوغی بازار گم کرد. سراسیمه شروع کرد به جستجو؛ به هرکی میرسید میگفت بچه منو با این نشانیها ندیدین؟ ولی از شدت اضطراب قبل از شنیدن جواب میرفت سراغ بعدی... رسید به بچهاش توی چشمهای بچهاش نگاه کرد و پرسید بچهی منو با این نشانی ندیدی؟! بچه رو هم کنار زد و رفت...
توی شلوغی دنیا ماها همینطوریم. تو شلوغی حتی اگر گمشدهمون رو پیدا کنیم نمیشناسیمش. گاهی دنبال عینکی میگردیم که روی چشممونه.
مثل اون حکایت مولوی که کسی سوار اسبش بود و با شتاب اینور و اونور میرفت و میپرسید اسب منو ندیدین؟
در فغان و جست و جو آن خیرهسر
هر طرف پرسان و جویان در بدر
کانک دزدید اسب ما را کو و کیست؟
این که زیر ران تست ای خواجه چیست؟
آری این اسبست لیک این اسب کو
با خود آی ای شهسوار اسبجو
جان ز پیدایی و نزدیکیست گم
چون شکم پر آب و لب خشکی چو خُم
#بشنو_از_نی
🔻رئیسی دیوار کشید؟!
🔹اردیبهشت ۱۳۹۶ است؛ ۱۱ روز تا آغاز رأیگیری برای دوازدهمین دوره ریاستجمهوری مانده و تنور تبلیغات انتخاباتی داغ است. حسن روحانی در همدان میان هوادارانش میگوید: «اگر شما جوانان در خانه بنشینید[در انتخابات شرکت نکنید]، بدانید که در پیادهروهای ما هم دیوار خواهند کشید. شما آنها را نمیشناسید من آنها را میشناسم.» او سعی میکند با این سخنان، مخاطبانش را از پیروزی سید ابراهیم رئیسی به عنوان مهمترین رقیب انتخاباتیاش بترساند تا چهار سال دیگر بر صندلی ریاست جمهوری بنشیند و همینطور هم میشود.
🔹حالا شهریور ۱۴۰۲ است. سید ابراهیم رئیسی با رأی مردم در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به ریاست جمهوری انتخاب شده و سومین نشست خبری با اصحاب رسانههای داخلی و خارجی را برگزار میکند. حامیان آقای روحانی اما هنوز به شیوه او متوسل میشوند و همچنان سعی میکنند از کلیدواژه «دیوارکشی» استفاده کنند. خبرنگار یکی از نشریات زنجیرهای حامی حسن روحانی با اشاره به جامعه ایران سؤال میکند: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» اما اجازه دهید این بار به جای آقای رئیسی، مرور رویدادهای یک دهه اخیر پاسخ این سؤال را بدهد.
🔹۲ خرداد ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲ بعد ازظهر بخشی از مجتمع تجاری متروپل آبادان فروریخت. کمتر از ۸ ساعت پس از حادثه وزیر کشور برای بررسی میدانی، آماده سفر به آبادان میشود اما به دلیل شرایط نامساعد جوی این سفر در بامداد ۳ خرداد صورت میپذیرد.
🔹احمد وحیدی بلافاصله از فرودگاه آبادان به محل حادثه میرود و پس از بازدید از محل، اولین جلسه برای هماهنگی و مدیریت اقدامات امداد و نجات را در ساعت ۳ بامداد ۳ خرداد ۱۴۰۱ تشکیل میدهد. او تا آخرین روز آواربرداری و کشف اجساد و شناسایی قربانیان در آبادان میماند و ۶ روز بعد، پس از اتمام عملیات در ۹ خرداد ۱۴۰۱ به تهران بازمیگردد. حادثه تلخ متروپل اگرچه به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی و عدم توجه به هشدار مهندسان ناظر و همچنین قصور شهرداری آبادان با ریزش یک ساختمان نیمهساز منجر به فوت ۴۳ نفر شد ولی به نظر میرسید خبر از فرو ریختن یک دیوار دیگر هم میداد؛ اما کدام دیوار؟
🔹آخرین روزهای اسفند ۱۳۹۷ است که سازمان هواشناسی از بارش باران گسترده در استانهای خراسان شمالی؛ گلستان و مازندران خبر میدهد. بارشها نهایتا در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ منجر به سیل میشود که استان گلستان را بیش از استانهای همجوار تحت تأثیر قرار میدهد اما خبری از استاندار گلستان نیست. سه روز از وقوع سیل میگذرد، منطقه را آب گرفته و برخی اقدامات نظیر تخریب خط آهن برای تخلیه آب، احتیاج به دستور استاندار دارد اما خبرها حاکی از سفر استاندار گلستان به خارج کشور علیرغم آگاهی از اوضاع است. علاوهبر استاندار، رئیسجمهور نیز در سفر تفریحی قشم به سر میبرد.
🔹حسن روحانی طی یک هفته پس از وقوع سیل در شمال ایران ترجیح میداد اوضاع مناطق سیلزده را به صورت تلفنی از جنوب ایران پیگیری کند. دیواری که مسئولان ارشد دولت تدبیر و امید[!] بین خودشان و مردم کشیده بودند حتی با سیل هم خراب نمیشد!
🔹اولین روزهای مرداد ۱۴۰۱ است. حالا سیل مناطقی در پایتخت را درگیر کرده است. استانداری تهران از مدتی قبل هشدارهای لازم برای اجتناب از توقف در حاشیه رودخانهها و بستر مسیلها را داده است. با این حال اما سیل خساراتی به همراه داشته است. بامداد ۶ مرداد ۱۴۰۱ سیل ابتدا در منطقه کن و امامزاده داود تهران جاری میشود؛ صبح همان روز وزیر کشور و استاندار تهران خود را به محل میرسانند و تصمیمات لازم برای هماهنگی نهادهای امدادرسان را با توجه به وضعیت منطقه اتخاذ میکنند. یک روز بعد در ۷ مرداد ۱۴۰۱ اینبار سیل با قدرت بیشتری مناطقی از فیروزکوه تهران را فرامیگیرد. محسن منصوری استاندار وقت تهران بلافاصله از منطقه کن به کانون اصلی سیل در روستای مزداران فیروزکوه میرود و یک روز بعد رئیسجمهور نیز برای آگاهی از شرایط مردم منطقه در محل حضور پیدا میکند. برخلاف تجربه سالهای قبل، مسئولان دولت سیزدهم دور از دسترس مردم سیلزده قرار ندارد.
🔹میشود این مقایسه را با سفرهای استانی دو دولت و دستاوردهای عملیاش نیز ادامه داد، مقایسهای که میتواند به شدت جذاب باشد ولی احتیاج به گزارشی تفصیلی دارد. به نظر میرسد با همین موارد هم بشود پاسخ این سؤال را داد: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» حالا پاسخ کاملا ساده است اما بگذارید جور دیگری پاسخ دهیم. سید ابراهیم رئیسی نه پل زد و نه دیوار ساخت. او و دولتمردانش در این بیست ماه، خندقی که طی هشت سال توسط آقای روحانی و مدیرانش بین مردم و مسئولین حفر شده بود را با مسئولیتپذیری، خدمترسانی، موقعیتشناسی و در یک کلام کار شبانهروزی نسبتا ترمیم کردهاند./کیهان
https://dolat.ir/detail/420132
#دولت_مردم
@PadDolat
💠
سوز و گداز شمع حرمخانۀ توام
در آتش سحر پر پروانۀ توام
آباد باد خانه آن کس که پی نبرد
من از کدام حادثه ویرانۀ توام
هرشب نسیم دربه در کوی حضرتت
از عاقلان شنید که دیوانۀ توام
از راحت بهشت گواراتر این که من
خدمتگذار بزم کریمانۀ توام
تا مست مست بگذرم از آتش فراق
پیمان گرفته از لب پیمانۀ توام
گاهی میان جمع تو با من عتاب کن
مگذار بو برند که دردانۀ توام
✒️ شعر از سعید حدادیان
از مجموعه شعر "هنوز از عشق میگویند"
🔺️انتشارات شهرستان ادب
#کربلا #اربعین
آنها که به کربلا میروند چشم جدیدی برای دیدن عالم پیدا میکنند. بزرگترین پاداش آنها امکان تماشای چیزهایی است که دیگران از تماشای آن محرومند و بزرگترین لذت آنها محو شدن در این تماشاست.
ما قرنهاست به این تماشا دعوت شدهایم. اهل تماشا در لحظهی باشکوه حضور خود نمیدانند که در چه خلسهای فرو رفتهاند. اما آنگاه که از ضیافت تماشا بازمیگردند روزها و شبها به یاد آن خلسهی بیتکرار آه تمنّا و حسرت از جان برمیآرند.
لحظهی اشک، همان لحظهی کنار رفتن پرده و آغاز تماشاست. اشک تمنای تماشاست. گویی جانها چون جامهای پر از آب در لحظهی قرار گرفتن در شعاع نور حرم، به جوش میآیند و از چشمها سرریز میشوند.
تمام زندگی ما تمهید و مقدمه و تلاشی است برای عزیمت به این سفر تماشایی.
و #کربلا را تو مپندار که شهری است در میان شهرها...
#اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف پزشک کارشناس اینترنشنال به پنهانکاری درباره سیتیاسکن مهسا امینی
پزشکی که درمقابل درخواست اینترنشنال برای مصاحبه، از گفتن این حقیقت که «آثار ضرب و جرح در سیتیاسکن مهسا امینی دیده نمیشود» خودداری کرده بود، پس از یکسال اعتراف کرد که بهخاطر حمایت از اعتراضات بهجای گفتن حقیقت سکوت کرده است.
@Farsna