11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 فتح دانشگاه!
🔸توقع من از تشکلها خیلی زیاد است. تشکلها در درجه اول باید نگاهشان به داخل دانشگاهها باشد.
🔸مأموریت اصلی، فتح دانشگاه است! چه کاری باید انجام بدهیم؟... شما آن هسته سختِ خسته نشو هستید!
#فتح_دانشگاه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دانشگاه دانشگاه دانشگاه....
💥اساتید و دانشجویان انقلابی را دریابید
#دانشگاه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پروژه ایجاد ناامنی توسط دشمن
🎙دکتر جلیلی
زمانی که دشمن به مرحله شکست خوردن میرسد دست به حرکات غیر نظامی می زند و القای ناامنی ایجاد میکند در کشور، این نتیجه شکست و ناامیدی دشمن است.
🔸دانشگاه یزد (دی ۱۴۰۱)
✍دوستان گرامی ؛
مراقب فتنه های پی در پی دشمن باشید...
#فتنه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 انجمن حجتیه ✅ شکلگیری انجمن ″جنبشهای دینی در زمان پهلوی″ انگیزههای تأسیس انجمن هدف از تشکیل
🔰 انجمن حجتیه
✅ عملکرد انجمن از بدو پیدایش
برای آشنایی با عملکرد هر گروه و تشکلی مرور بر عملکرد اندیشه ها، نگرشها، گرایشها، شیوهها، خط و مشی و اهداف آن گروه لازم است از این رو در این فصل نمونههای روشن از موضعگیریهای انجمن در سالهای بدو تأسیس و ادامه حیات خود را مطرح میکنیم:
″مبارزه با معلولها به جای مبارزه با علتها″
در حالی که بهائیت پدیدهای صد در صد سیاسی و یک شبکه جاسوسی قلمداد میشد، طبیعی است که یکی از راههای مبارزه با آن مبارزۀ سیاسی بود. انجمن به لحاظ نفی «سیاست» از روند حرکتی خود با این ویژگی اصلی بهائیت درگیر نشد و فقط از پایگاه ایدئولوژیک به نقادی آن پرداخت. به همین خاطر هنگامی که با هویدا نخست وزیر معدوم شاه، دکتر ایادی، دکتر ثباتی یا هژبر یزدانیها و... که از مسؤولان حکومت استبداد بودند برخورد میکرد، با وجودی که آنها بهایی بودند، انجمن ضدبهایی باز هم به دیده بی تفاوتی به آنان مینگریست؛ زیرا برخورد با آنها اگرچه بهایی بودند جنبه سیاسی پیدا میکرد نه ایدئولوژیک؛ و از آنجا که انجمن باید تنها با مبلغان بهائیت مبارزه کند، دیگر کاری به کار آنها نداشت. آقای دکتر سیاهی خاطرهای در نقد شیوه مبارزه میگوید:
یکی از دوستان ما به نام آقای عبدالرضا هلالی با یکی از اساتید حجتیه که از مراغه به عجبشیر میآمد بحثی را اینگونه مطرح نمود: «مثال مبارزه با بهائیت، مثال فردی است که قطرات پخش شده از یک سوراخ، منبع بزرگ آب نجس که نماد حکومت فساد سلطنتی است،
را پاک میکند. در حالی که اگر منبع نجس را برداریم پخش نجاست نیز نخواهد بود»
استاد در جواب پاسخ میداد که نخیر، شاه در پیگیری نامهای که توسط دکتر ایادی (پزشک مخصوص شاه، سپهبد دکتر ایادی از نزدیکان مقام سلطنت بود) جهت رسمیت دادن به بهائیت ارائه داده بود؛ جواب منفی داده و ما باید با عدم دخالت در سیاست فعالیت خود را جهت مبارزه با بهائیت و تبلیغ دین ادامه دهیم. طبعاً انجمن توجه نداشت که وقتی رژیمی اهداف سیاسی رژیم صهیونیستی و امپریالیسم آمریکا را پیاده میکند این فعالیت دیگر ارزش و اهمیتی ندارد.
ادامه دارد...
#فرقه_ضاله_حجتیه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
TARGOL_3.mp3
11.2M
🔰 اینجوری از حجاب دفاع کن!
🔴 درسگفتار اثبات عقلی و روانشناسیِ حجاب
🔵 دلیل سوم:
استحکام خانواده
دلیل دوم👇
https://eitaa.com/yaranhamdel/26576
#دفاع_از_حجاب
#عفافوحجاب
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 دستاوردهای تعطیلی شنبه؛ از افسانه تا واقعیت 📌پاسخ به ۳۰ پرسش افکار عمومی ۲) آیا تقویمهای رسمی
🔰 دستاوردهای تعطیلی شنبه؛ از افسانه تا واقعیت
📌پاسخ به ۳۰ پرسش افکار عمومی
۳) آیا روزهای هفته ارزش زمانی یکسانی دارند؟
در نگاه ریاضی محور و اقتصادی قرن نوزدهمی غربی زمانها ارزش ذاتی نداشته و ارزش آنها در واحدهای مختلف برابر است و میتوان آنها را بر اساس کار و بهرهوری انسان خرید و فروش کرد.
در معارف معصومین بر خلاف نگاه اقتصادی قرن نوزدهمی، ارزش و شرافت زمانها برابر و یکسان نیستند. بر اساس معارف اهل بیت هر کدام از روزهای هفته ماهیت و ظرفیتهای خاصی در عالم هستی و معنا دارند که اگر از آنها در جای خودشان استفاده نشود آن فرصت و ظرفیت از دست می رود. روزها می توانند سعد یا نحس باشند و در رشد و تعالی مادی و معنوی انسان اثرات متفاوتی داشته باشند. اگر یک جامعه برای زمانهای متفاوت ارزشهای متفاوتی قائل باشد و یا معتقد باشد که در برخی زمان کارهای سفارش شده اثرات خاصی به دنبال می آورد نظام اولویتبندی و تنظیم زمانیاش با جامعهای که تفاوتی ذاتی میان زمانها قائل نیست کاملاً متفاوت خواهد بود. این دو جامعه در واقع نظام ارزشی متفاوتی در استفاده از زمان زندگی در نوع کیفیت و ارتباط خواهند داشت. حال اگر در یک تقویم از یک سو نظام فرهنگیاش برای زمانها ارزشهای متفاوتی قائل باشد و از سوی دیگر به دنبال تنظیم تقویمی باشد که منطق آن ارزش متفاوتی برای زمانها قائل نیست، عملاً نظام ارزشی جامعه در صرف زمان به هم خواهد ریخت و اختلالهای مختلفی در اولویتبندیهای ارزشی افراد در زمانها و محیطهای مختلف بوجود خواهد آورد.
تدوین: پژوهشکده سازمان تبلیغات اسلامی
#تعطیلی_شنبه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 قیام قرآنی
″قیام قرآنی برای ولی فقیه″
ضرورت شناخت حقیقت قیام ۱۵ خرداد امام(ره) فرمودند:
«من پانزده خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم.»
(صحیفه امام، ج ۸، صص ۵۰-۵۱)
تکریم شهدای قیام ۱۵ خرداد، تکریم امام هست. چرا امام این حادثه را اینقدر با عظمت بیان کردند؟ وقتی میفرمایند من برای همیشه ۱۵ خرداد را عزای عمومی اعلام میکنم یعنی چه؟ امام ۲۰۰ سال آینده انقلاب اسلامی را میبیند. آن وقت هم ۱۵ خرداد عزای عمومی است تا ظهور بقیهالله(عج) این روز را عزای عمومی اعلام کردند چرا؟ مگر چه اتفاق بزرگی در این روز افتاده است؟ حالا اگر همۀ تاریخ انقلاب اسلامی را مطالعه نکردیم، نکردیم؛ اما ۱۵ خرداد را نباید فراموش کنیم. عنصر اصلی در شکلگیری قیام ۱۵ خرداد چیست؟ قیامی که مبدا تغییر شد فرمود:
«إِذَا تَغَيَّرَ السُّلْطَانُ تَغَيَّرَ الزَّمَان»
زمانی که حاکمی تغییر میکند زمانه هم تغییر می کند.
(نهجالبلاغه
نامه،۳۱)
#قیام_قرآنی
#پانزده_خرداد
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 قیام قرآنی ″قیام قرآنی برای ولی فقیه″ ضرورت شناخت حقیقت قیام ۱۵ خرداد امام(ره) فرمودند: «من پانز
🔰 قیام قرآنی
″دشواریهای تغییر در فرهنگ″
تغییر اساساً کار سادهای نيست نه تغییر خودمان؛ نه تغییر فرهنگمان؛ حتی تغییر ساختارهای سیاسی؛ مگر میشه به این سادگیها فرهنگی را دست کاری کرد، عوض کرد، اعتراض همه بلند مي شود. امیرالمؤمنين علی(ع) با همه عظمتش،
با اینکه حکومت دستش بود نتوانست فرهنگ غلط عبادی زمان خودش را تغییر بدهد فرمود:
«اینها بدعتهایی گذاشتند که اگر من دستور به تعطیلیاش را بدهم همه از دور علی(ع) پراکنده میشدند.»
بنابراین جامعه در مقابل هر تغییری
ممکن است مقاومت کند.
″دشواری های تغییر فردی″
تغییر فردی هم سخت و پیچیده هست؛ حتی فردای قیامت بعضیها آتش را میبینند میگويند:
«خدایا! ما را به دنیا برگردان عوض میشويم.»
خدا میفرمايد:
«لَوْ رُدُّوا لَعَادُوا لِما نُهُوا عَنْهُ وَ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ»
(انعام، ۲۸)
#قیام_قرآنی
#پانزده_خرداد
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 غدیر خم - عید ولایت ✅غدیر، زمینه ساز استمرار حرکت پیامبر خاتم(ص) عید غدیر، عید بسیار بزرگ و خا
🔰 غدیر خم - عید ولایت
✅رشحهای از رشحات ولایت در اسلام
اگر ملتها قطع نظر از مذاهب و ادیانی که بر آنها حاکم است، بخواهند راه سعادت را پیدا کنند، باید به ولایت اسلامی برگردند.
البته این ولایت اسلامی به شکل کامل در یک جامعه اسلامی عملی است. چون ولایت بر اساس ارزشهای اسلامی – یعنی عدالت اسلامی، علم اسلامی و دین اسلامی - است؛ اما به شکل غیر کامل در همه ملتها و در میان همه جوامع عملی است. اگر میخواهند کسی را به عنوان رهبر و حاکم بر جامعه انتخاب کنند، سراغ آن کسی که سرمایهداران معرفی میکنند، نروند؛ سراغ پارساترین و پاکترین و بی اعتناترین انسانها به دنیا بروند؛ آن کسی که قدرت را سرمایه شخصی خود به حساب نمیآورد و از آن برای سود شخصی خویش استفاده نمیکند.
این، رشحه ای از رشحات ولایت در اسلام است و دمکراسیهای جاری عالم از آن بی نصیبند. این، از برکات اسلام است. لذا از اول انقلاب هم همین عنوان ولایت و ولایت فقیه - که دو مفهوم است؛ یکی خود مفهوم ولایت، یکی اینکه این ولایت متعلق به فقیه و دینشناس و عالم دین است - از طرف کسانی که در حقیقت تحمل این بافت ارزشی کامل را نمیتوانستند و نمیتوانند بکنند، مورد تعرض شدید قرار گرفت. امروز هم همین طور است. خوشبختانه مردم این راه را شناختهاند. این از برکات غدیر و اسلام و زندگی امیرالمؤمنین و نیز حکومت کوتاه آن بزرگوار
است.
#عید_ولایت
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰علل تزلزل تمدن غرب
۱) آثار کور دلی تمدن غربی
«أَفَلَمْ يسيرُوا فِي الأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يعقِلُونَ بِها أَوْ اذانٌ يَسْمَعُونَ بِها فَإِنَّها لا تَعْمَى الأَبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى القُلُوبُ الَّتِي فِي الصدور»
«آیا در زمین گردش نکردهاند تا دلهایی داشته باشند که با آن بیندیشند، یا گوشهایی که با آن بشنوند؟ در حقیقت چشمها کور نیست لیکن دلهایی که در سینههاست کور است.»
(حج/۴۶)
ای پیامبر؛ آیا کسانی که با انبیاء و دین الهی مقابله میکنند با یک سیر تاریخی جغرافیایی و با نگاهی عبرتانگیز، از طریق قلب و عقل، به جهان نظر کردهاند؟ اگر عبرت میگرفتند سنت نابودی ملتها و تمدنها را میدیدند و علت نابودی و اضمحلال آنها را درک مینمودند و خودشان را از خطر اضمحلال نجات می دادند، ولی اینها عبرت نگرفتند؛ چرا که چشم قلبشان کور بود هر چند چشم سرشان کور نبود.
″چگونگیها؛ حجاب چراییها″
آیه فوق در رابطه با کسانی که مقابل انبیاء ایستادهاند میگوید؛ آنها چگونگی سقوط ملتها را دیدند اما از چرائی آن سؤال نکردند. فرق است بین سؤال از چگونگی حوادث و سؤال از چرائی آنها، به عنوان مثال؛ یک وقت از شخصی سؤال میکنید چگونه به خانه رفتید؟ ولی یک وقت سؤال میکنید چرا به خانه رفتید؟ سؤال از چگونه رفتن با سؤال از چرا رفتن تفاوت دارد. سؤال در مورد از بین رفتن یک تمدن نیز چنین است. شاید بدانید که فلان تمدن از طریق یک حادثه طبیعی مثلاً وزش طوفان نابود شد، ولی ندانید چرا نابود شد. آگاه شدن از چگونگی اضمحلالِ یک تمدن عبرتآور نیست تا بتوان از طریق آن بصیرت یافت و حیات خود را از نابودی نجات داد، بلکه علم به چرائی اضمحلال میتواند برای ما عبرت و بصیرت بیاورد و باعث حفظ جهت حیات مان گردد.
متأسفانه علم جدید چگونگی وقوع حادثه را بیان می کند و با تمرکز مطلق روی چگونگی وقوع حادثه، ما را از چرائی حادثه غافل میکند. این یکی از شاخصههای اصلی تمدن جدید است زیرا تمدنی است حسی و در نگاه حسی فقط چگونگی حوادث مطرح است نه چرائی آنها. هنگامی که از چرائی حوادث سؤال میشود در جواب ما چگونگی حوادث را پاسخ را میدهد. علم تاریخ نیز چگونگی حوادث را بیان میکند. چرائی حوادث را باید از قرآن پرسید. اگر ابن خلدون هم در
مقدمه جامعه شناسی خود توان بیان چرائی حوادث را دارد چون به عنوان یک مسلمان شاگردی قرآن را کرده است. جواب این که چرا ملتها نابود شدند را خداوند در قرآن به ما داده است. قرآن کتاب هدایت است و در کتاب هدایت، بحث از چرائی نابودی ملتها و تمدنها است. قرآن چگونگی از بین رفتن یک قوم را به طور مبهم بیان میکند و زود از آن میگذرد. زیرا دانستن چگونگی اضمحلال یک قوم ما را به هدایت نزدیک نمیکند، بلکه فهمیدن چرائی قضیه است که میتواند چراغ راه هدایت گردد.
شما میتوانید خود را ارزیابی کنید. اگر آدم حسی هستید «چگونگی» مسئله برایتان مهم است و اگر آدم معنوی باشید «چرائی» مسئله برایتان اهمیت دارد. مثلاً اگر این سؤال برایتان اهمیت داشت که زمین چگونه به وجود آمد؟ که بحث علم امروزی است- بیشتر به ظاهر عالم نظر دارید ولی اگر این سؤال برایتان اهمیت داشت که چرا زمین به وجود آمد، نگاهتان به سنتهای غیبی عالم است. این که انسان چگونه به وجود آمد، یک بحث است و این که چرا انسان به وجود آمد، بحث دیگری است، علم امروزی در جواب به سؤال دوم ساکت است. بحث از غایتها، نگاه عمیق عقلی به حوادث عالم است و این نگاه است که معنی حقیقی و جایگاه پدیدهها روشن میشود.
قرآن میفرماید:
«آیا در زمین سیر نمیکنند تا قلبی پیدا کنند که بتواند تعقل کند و راز نابودی تمدنها را بفهمند؛ «فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِها»
توجه داشته باشید که آیه مذکور ما را متوجه قلبی میکند که میتواند تعقل کند، نه ذهنی که مفاهیم را در خود جای دهد. ذهن ما عموماً پر از وهم و خیالات است ولی عقل آن استعدادی است که اگر درست به کار گیریم ما را متوجه غایتها و هدفها مینماید و نظر ما را به نهایت کارها
میکشاند و فلسفه وجودیمان را بیان می کند. اگر با بینش صحیح یعنی بینشی که قرآن به ما می دهد در عالم سیر کنید، قلبی پیدا می کنید که در عین رؤیت حقایق، ریشه اصلی نابودی ملتها را میفهمد «او اذانٌ يَسْمَعُونَ بِها» یا گوشهایی پیدا می کنند که واقعاً شنواست و صدای خُرد شدن استخوانهای ستم را در زیر فشار سنتهای الهی میشنود.
حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام هنگامی که به قبرستان رفته بودند، فرمودند من همین الان صدای اهل قبرستان را که از عذاب در حال فریاد زدن هستند می شنوم. زید بن حارثه نیز به رسول خدا صلی الله علیه و آله عرض کرد؛ «همین الآن صدای شعلههای آتش را میشنوم.
(الکافی، ج۲، ص۵۳)
لازمه این نوع شنیدن خوب فکر کردن و تزکیه نمودن و عبرت گرفتن است.
ادامه...👇
کسانی که روبروی انبیاء میایستند چشم دلشان کور است، قلب صنوبری آنها کار میکند و گوششان نیز صداهای عادی را میشنود و چشمشان پدیدههای مادی را میبیند ولی در دیدن حقایق، کوراند و در شنیدن معانی، کر و بی عقلاند، زیرا از حد ظاهر به باطن نمیروند. میفرماید:
«فَإِنَّها لا تَعْمَى الأَبْصَارُ وَلكِنْ تَعْمَى القُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُور»
آنها از نظر چشم سر کور نیستند، ولی آن چشم قلبی که در سینه آنهاست کور است. ملتی که نتواند سنت الهی را بفهمد تا از ظاهر عالم به باطن آن نظر کند و تمدنی که از حسزدگی خارج نشود، سرنوشتش نابودی است. تمدن و ملتی که از حس ظاهر بالاتر
نیاید و در شاکله و شخصیتش وحی و شهود و معنویت و روحانیت جایگاهی نداشته باشد حتماً از بین میرود.
#تزلزل_تمدن_غرب
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel