کانال یاران همدل
🔰 زندگی طوفانی 📖خاطرات سید حسن تقیزاده ۵ـ بسوی تهران وکالت در مجلس اول (۱۳۲۶ - ۱۳۲۴ هـ.ق) ″
🔰 زندگی طوفانی
📖خاطرات سید حسن تقیزاده
۵ـ بسوی تهران - وکالت در مجلس اول
(۱۳۲۶ - ۱۳۲۴ هـ.ق)
"سعد الدوله"
من هر روز به تماشا میرفتم عضو مجلس نبودم ولی هر روز می رفتم. میرزا جوادخان سعدالدوله معرکه میکرد او نفوذ عجیبی داشت. تمام مجلس را زیر دستش گرفته بود نطق میکرد از تماشاچیان زیاد احسنت می گفتند. زیرا آن موقع کف زدن معمول نبود.
سعدالدوله طرف پنجره ناظر به باغ، رو به روی رئیس مینشست. با رئیس خیلی مدعی بود. تمام تلاش او این بود که خودش رئیس شود. او اهل تبریز بود. شمرده حرف میزد که تندنویسها تمام گفته های او را بنویسند. مردم را جلب کرده بود. کار او سخت به دکتر مصدق شبیه بود. مردم گفته های او را تعقیب میکردند. او وقتی با یک نفر اختلاف پیدا میکرد قوای خود را تمرکز می داد برای از بین بردن آن یک نفر آن موقع بر ضد مسیو نوز و بلژیکیهای گمرک بود. آن قدر مجلس و ملت را بر ضد آنها دنبال کرد که عاقبت کار را از پیش برد. هر کس با او مخالفت میکرد میگفت اینها آلت خارجه هستند و از مسیو نوز مقرری میگیرند.
قریب سی سال قبل از آن اول که تلگراف به تبریز آمد چند نفر را برای یاد گرفتن به تفلیس فرستادند که یکی هم او بود. وقتی او برگشت تلگرافچی تبریز شد. تلگراف دست مخبرالدوله پدر مخبرالسلطنه و مخبرالملک بود. این تلگرافچی ها تقریباً مثل نوکر مخبرالدوله که وزیر تلگراف بود بودند. سعدالدوله به تهران آمد مقرب شد. مخبرالدوله دخترش را به او داد. دامادش
شد. آدم تند و دعوا کن بود با هر کسی در می افتاد میخواست ریشه او را بکند. در دستگاه مخبرالدوله ترقی کرد. داماد او شد. بعد دختر او را اذیت کرد. او را آوردند طلاق دهد که نمیداد به چوب بستند تا طلاق داد. آن
وقت دشمن خونی شد با این طایفه سعدالدوله. سفیر ایران در بلژیک شده بود بلژیکیها را او استخدام کرده بود. می گفتند او توقع دریافت پول از آنها داشت. چون نظرش تأمین نشده بود با آنها مخالفت میکرد. با عین الدوله هم در افتاد. او یعنی عین الدوله بلژیک ها را محکم نگه میداشت. سعدالدوله کار مخالفت را بجایی رسانید که تجار را وقتی به حضرت عبدالعظیم(ع) رفتند تحریک کرد. بعد عین الدوله او را زنجیر کرد و به یزد تبعید کرد.
همانطور که گفته شد او میخواست رئیس مجلس شود. ولی چون دیرتر انتخاب شده بود قبل از آن مرحوم صنیع الدوله رئیس مجلس شده بود.(۱)
سعدالدوله همیشه بر ضد رئیس حرف میزد و می گفت این نظامنامه اساسی (یعنی) قانون اساسی نیست نظامنامه ریاست است. بعضی حرفهایی که میزد درست بود. او به فرنگستان رفته بود و اطلاعاتی داشت. طوری در مجلس رفتار می کرد که به تصور او مثل اینکه تمام وکلاء آدم او بودند. وقت نطق نوبت و غیره در کار نبود رئیس از دست او عاجز شده بود. زورش به او نمی رسید شمرده، کلمه کلمه حرف میزد.
یک روز یکی از نطقهایش این بود که گفت من دیشب
ناصرالدین شاه را در خواب دیدم به من گفت همۀ این حقوق و آزادی را من در پانزده بیست سال پیش به ملت دادم و بعد گفت این کاغذ آبی رنگ را او در خواب به من داد. بخوانید. رئیس مجلس گفت بدهید منشی بخواند. گفت منشی نمی خواهد بخواند. مجد الاسلام کرمانی روزنامه نویس را که جزو تماشاچیان نشسته بود صدا کرد کاغذ را داد گفت بخوان رئیس اعتراض کرد. سعدالدوله گفت نه او بخواند، صدایش خوب است.
ناصرالدین شاه وقتی از آخرین مسافرت خود به اروپا در سال ۱۳۰۶ برگشت فرمانی صادر کرد که حقوق مردم مساوی باشد. ملل متنوع ارامنه و یهودی، حقوق کافی داشته باشند اصلاً ربطی به مشروطیت نداشت. این مربوط به همان فرمان بود. خلاصه او هر چه می خواست میگفت و کسی جلودارش نبود عاقبت قهر کرد و رفت و مخالف مجلس شد. به محمد علی شاه پیوست. حتی رئیس الوزرای او هم شد.
با تجار گرم گرفت و وزیر تجارت شد. اعظام السلطنه آدم غـریبـی بـود میگفت تمام مشروطه ایران از بچه بازی سعدالدوله درآمد.
#زندگی_طوفانی
#حسن_تقیزاده
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 خاطرات زندگی صبحی و تاریخ بابیگری و بهائیگری 📌بهائیان مطرود ″ملاک قرب و طرد″ ۲)میرزا علی اکبر ر
🔰 خاطرات زندگی صبحی و تاریخ بابیگری و بهائیگری
📌تناقضات آشکار
عقاید فرقه بهائیت که بنای وحیانی ندارد و صرفا بر اظهارات لفظیه رؤسای خود استوار گردیده در سطوح مختلف دچار تناقض های آشکار است که پرداختن به این تناقضات فاحش خود میتواند موضوع تحقیق گسترده ای گردد. بر اساس خاطرات صبحی می توان این بحث را گشود تا محققان به شکل جدی تری به آن بپردازند به عنوان نمونه همه میدانیم که بابیگری اساس بهاییگری است. در این دو تفاوت اساسی پیرامون تشیع وجود دارد. بهائیان هر کجا به کلمه شیعه رسیده اند، لفظ شنیعه را همراه آن به کار برده اند؛ در حالی که سید محمدعلی باب چنین نظری نداشته است. و یا این که یکی از اصول مورد تبلیغ فرقه بهائیت ازاله تعصب وطنی و قومی و مذهبی است؛ در حالی که تعصب در میان اهل بهاء بسیار شدید و بدون تسامح میباشد. صبحی تعصب کور بهائیان را به خوبی در جایجای خاطراتش نشان داده است.
صبحی باز می نگارد: .... مقداری از خاک عکا را به عنوان تربت در کیسه کوچک ریختن و به آنها دادن و شمع نیم سوخته روضه بهاء را برای شفای امراض به آنها بخشیدن و تار موی عبدالبهاء را در کاغذ پیچیدن و به آنان سپردن چه معنی دارد؟ عجبا! ما خود عاملین این اعمال را خرافی و اهل و هم میدانیم و در دل به آنان میخندیم. حال عین آن را خود مجری میداریم با این فرق که در اسلام این حرکات از مردم عامی و بادی الرأی سرمیزند و تازه پس از هزار سال بی خبران از حقیقت اسلام دچار این اوهامند و بلاشک اگر در ایام
پیغمبر و اهل بیت چنین میکردند نهی میشدند ولی در اینجا در اول ظهور و بین خواص و عوام و احیا به توسط اهل حرم این بدع باطله و ترویج میشود.
#تاریخ_بابیگری_و_بهائیگری
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
23 دشمنی یهود با جبرئیل و خدا و انبیاء الهی وگسترش فساد در جهان .MP3
34.11M
🔰 دشمنی یهود با جبرئیل و خدا و انبیاء الهی وگسترش فساد در جهان
جلسه قبل👈 اینجا
#شیخقمی
#نقد_یهودیت
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
چرا حال جامعه متدین خوب نیست، طلاب خواهر مکتب نرجس مشهد_1.mp3
31.86M
🎙🔰 چرا حال جامعه متدین خوب نیست، طلاب خواهر مکتب نرجس مشهد
#شیخقمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
پاسخ به شبهات فلسطین بخش دوم.mp3
44.49M
🔰 پاسخ به شبهات فلسطین و جنگ غزه و نقش ایران| شیخ قمی
#شیخقمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
بسیج دانش آموزی دوره دوم پسرانه قوچان ersal.MP3
25.24M
🔰🎙 مردهای غربی و ناتوانی های جنسی و شکست عشقی به علت پورن و چشم چرانی +18
سخنرانی شیخ قمی در جمع مسولین بسیج دانش آموزی دبیرستان های پسرانه دوره دوم قوچان
30 آبان 1402
#شیخقمی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 عوام فریبی به سبک پهلویها
ــــــــــــــــــــــــ
💠 محمدرضا پهلوی در مصاحبۀ خود با اوریانا فالاچی میگوید:
در کودکی دو بار به من الهام شدهاست؛ یک بار در پنج سالگی و بار دوم در شش سالگی.
در نخستینبار من حضرت قائم را دیدم... من این را میدانم؛ زیرا او را دیدهام. نه در رؤیا، در واقعیت، واقعیت مادی، میفهمید؟ من او را دیدم. همین کسی که همراهم بود او را ندید. و کسی جز من نمیبایستی او را ببیند. میترسم منظورم را درک نکنید. من معتقدم، خدا مرا برای انجام مأموریتی برگزیده است.
*******
محمدرضا پهلوی، هنگام مسافرت از زیر قرآن رد میشد و از طرف دیگر، تقویم شاهنشاهی را جایگزین هجری کرد، کدام را باور کنیم؟
خود را تنها پادشاه شیعۀ جهان میدانست؛ اما در مقابل به فیضیه حمله میکرد و صدها طلبۀ مظلوم را در دریاچۀ نمک انداخت که هیچ اثری از آنها باقی نماند. این اقداماتی عوامفریبانه بود.
🔺کتاب تبیین با نور قرآن|جلد سوم| صفحۀ ۵۷ نوشته #حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 برخورد گسترده با سلبریتیها!
♨️ بلایی که بر سرِ دارنده ۵مدال المپیک آوردند!
⁉️ اینستاگرام در روز شهادت #حاج_قاسم چند پست را حذف کرد؟
🔴 این پست، اولین #پست_محبوب_سال در اینستاگرام میباشد
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مقایسه بودجه نظامی ایران با کشورهای دنیا
برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۴) ⭕ این آزادی بود یا بهرهکشی؟! 📌بخش دوم در دهه ۱۹۹۰ این موضوع که زنا
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۵)
⭕فمینیسم درخدمت منفعت طلبی سرمایهداری
📌بخش اول
در یادداشت قبل، به سوءاستفاده از زنان به عنوان نیروی کار از طریق برنامههای نفوذ آمریکا اشاراتی کردیم و در یادداشت پیش رو به ادامه آن مبحث خواهیم پرداخت.
۱- حذف امتیازات شغلی بانوان
فمینیسم و تفکرات آن که برای تامین منافع اقتصادی سرمایه داران به وجود آمده بود، تفکر معیوب برابری مطلق زن و مرد را تا آنجا پیش برد که برخی قوانین و امتیازات کاری که به نفع زنان و مادران بود را حذف کرد.
پرداخت حق عائلهمندی برای مردان (دستمزد خانوار) -که در واقع پرداخت اضافه ای به جهت تامین هزینههای خانواده آ نها محسوب می شد- قانون رفاه و لزوم تسهیل شرایط کاری زنان نسبت به مردان از جمله مواردی بود که نادیده گرفتن برابری مطلق زنان با مردان در اشتغال تلقی و در نتیجه حذف شدند. شیوه کار سرمایه داری بین المللی به طور نظاممند ساختار هایی را که از زنان و فرزندانشان حمایت می کرد -از بیمه سلامت گرفته تا آموزش، خانه داری، غذا و سوخت قابل خرید- نابود کرد. اکنون نیز مرخصی زایمان برای زنان در برخی کشورهای پیشرفته دنیا وجود ندارد.
۲- تبدیل خدمات مادرانه به فرصت اقتصادی
اتفاق طبیعی که پس از خروج زنان از منزل رخ داد و سرمایه داران انتظار آن را می کشیدند، نیاز به تامین احتیاجات داخل خانه توسط صنایع جدید بود. تهیه غذا از بیرون به ایجاد صنایع غذایی، شست و شوی لباس و نظافت منزل به ایجاد صنایع خدمات منزل و نگهداری فرزند به ایجاد مهدکودکها انجامید. تمام اینها به نفع سیستم اقتصاد سرمایهداری عمل کرد.
از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۰، بیشترین سود اقتصادی در حوزه خدمات اتفاق افتاد و ۶۰ درصد از این شغلها به زنان اختصاص پیدا کرد؛ زیرا نیروی کار زن دستمزد قابل توجهی دریافت نمی کرد و همچنین زن دیگر در خانه حضور نداشت. همین در خانه نبودن زن، خود باعث شد که خانه بدون حضور زن بی غذا هم بشود و خانواده ها به فست فودها و غذای آماده روی آورند... از سوی دیگر، چرخش به سوی تجاری سازی خدمات شخصی، نیازمند افزایش نیروی کار زنان بود.
در سال ۱۸۹۰، میانگین سنی ازدواج زنان ۲۲ سال بود. اکنون، زن متوسط ۲۲ ساله به امید پرداخت بدهی هنگفت دانشجویی خود، به یک شغل تازه روی می آورد. در همین حال، ۲۰ شغل برتر مانند منشی، پرستار، پیشخدمت، معلم، و ارائه دهنده مراقبت از کودکان که به گفته وزارت کار آمریکا بیشتر توسط زنان انجام می شوند، همان کارهایی هستند که به طور سنتی در خانه برای خانواده خود انجام می دادند؛ فقط اکنون، آنها باید مالیات بپردازند و بچه های خود را برای این امتیاز به مهد کودک بفرستند.
نکته تاسف بار دیگر در این است که با تبدیل اشتغال بیرون از خانه به فرهنگ عمومی زنان، به طور طبیعی نرخ فروپاشی خانواده افزایش یافته و حتی نرخ ازدواج کاهش می یابد. در نتیجه تبعات ناشی از آن، از جمله عدم تامین نیازهای جنسی افراد نیز به سطح جامعه تحمیل می شود. البته که جریان سرمایه داری از قبل برای آن نیز برنامه ریزی کرده بود و صنعت جنسی بزرگ با درآمد هنگفتی را از آن به وجود آورد. اساساً نیازسازی و همچنین تبدیل نیازهای مختلف انسان و خانواده به محصول قابل فروش و ایجاد صنعت برای آن، کار ویژه جریان سرمایه داری است.
ادامه دارد...
🖋️حجتالاسلام راجی
#نقشه_استعمار_برای_زنان
#حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۵) ⭕فمینیسم درخدمت منفعت طلبی سرمایهداری 📌بخش اول در یادداشت قبل، به
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۵)
⭕فمینیسم درخدمت منفعتطلبی سرمایهداری
📌بخش دوم
۳- ارزان و کم دردسر
در نیمه دوم قرن بیستم و در جریان معجزه اقتصادی کره جنوبی، استفاده از نیروی کار ارزان زن برای صنایع صادراتی این کشور بسیار چشمگیر بود و زنان از مزرعه به کار کارخانه کشیده می شدند. راهبرد توسعه کره جنوبی مشارکت زنان را در اقتصاد ملی تغییر داد. بین سال های ۱۹۶۳ و ۱۹۹۰ تعداد کارگران زن ۱۴ برابر افزایش یافت. همچنین جمعیت زنان فعال اقتصادی از ۲ میلیون در سال ۱۹۶۰ به ۷٬۵ میلیون در سال ۱۹۹۰ افزایش یافت. این موضوع به افزایش نرخ مشارکت زنان در اقتصاد این کشور از ۲۸ به ۴۷ درصد در این بازه انجامید؛ در حالی که نرخ مشارکت مردان در همین دوره کاهش یافت. مشارکت زنان در صنایع تولیدی، «موتور» توسعه اقتصادی کره جنوبی بود.
با این وجود، وضعیت اقتصادی زنان چندان مطلوب نبود و اختلاف زیادی بین مشارکت آنان و پاداش های دریافتیشان وجود داشت. بررسی ها نشان می داد زنان کمتر از نیمی از حقوق همتایان مرد خود را دریافت میکردند و بین سال های ۱۹۸۰ و ۱۹۸۸، کره جنوبی بالاترین اختلاف دستمزد بین مردان و زنان را در بین ۲۱ کشوری که داده های مربوط به آنها در دسترس بود، ثبت کرد. آلیس امسدن استدلال می کند که شکاف دستمزد جنسیتی مرد و زن یکی از کلیدهای موفقیت صنعتی شدن کره جنوبی بود.
شبیه به سیاست های کره جنوبی برای بهبود فضای اقتصادی، ایالات متحده نیز به سراغ مخاطبین بازاری رفت که تا به حال در حوزه اقتصاد از آنها بهره کشی لازم را نکرده بود. ترسا آموت، اقتصاددان و استاد دانشگاه ایلینوی آمریکا می گوید: [در سالهای دهه ۱۹۷۰ میلادی] استخدام زنان یکی از استراتژی های اصلی شرکت ها [آمریکایی] برای سودآوری بود، زیرا زنان نه تنها ارزان تر از مردان بودند، بلکه کمتر در اتحادیه ها سازماندهی میشدند و تمایل بیشتری به پذیرش کار موقت و بدون مزایا داشتند... این اتفاق منجر «زنانه سازی» نیروی کار شد.
تامین نیروی کار ارزان قیمت زن، در کشورهای توسعه یافته آمریکا و اروپا و همچنین کشورهای در حال توسعه آسیایی و آفریقایی نیازمند تبلیغات سنگین برای تغییر ارزش های رایج در بین زنان، از جمله مادری و حفظ کانون خانواده بود. آن ها تلاش کردند تا «داشتن شغل در بیرون خانه»، «استقلال اقتصادی نسبت به خانواده»، «شبیه مردان شدن» و «برابری مطلق با مردان»، تبدیل به ارزش های زنان جهان شود؛ پروژه ای که کارویژه اصلی جنبش «فمینیسم» بود. زین پس فمینیسم، جنبشهای زنان را نیز به مطالبه این ارزش ها منحرف کرد.
خانم پروفسور هستر آیزنشتاین، استاد جامعه شناسی و از فعالان جنبش های زنان، در مقاله ای می نویسد: «دهه ۶۰ جدا از تحولات سیاسی و اقتصادی، شاهد تحولات شگرفی در جنبش فمینیسم بود. بدون فهم تحولات اقتصادی ممکن نیست بتوانیم رشد و بسط این جنبش را بفهمیم؛ به ویژه توسعه بخش خدماتی اقتصاد و هجوم زنان، مخصوصاً زنان متاهل، به بخش نیروی کار مزد بگیر.
از نظر ایدئولوژیکی، فمینیسم زنان را تشویق کرد که فرد باشند، نه عضوی از خانواده یا جامعه. کمپانی به آن ها آموزش داد که چگونه به جای اینکه دستمزدشان را به خانواده هایشان تحویل دهند، حرف خودشان را بزنند. اگر هدف اصلی جهانی سازی این است که تمام پیوندهایی که یک جامعه سنتی را سرپا نگه می دارد، نابود کند، بنابراین ایده های فمینیستی یک حلال فرهنگی قدرتمند برای این هدف است. کارکرد فمینیسم در اواخر قرن ۲۰ و اوایل قرن ۲۱ همین بود»
ادامه دارد...
🖋️حجتالاسلام راجی
#نقشه_استعمار_برای_زنان
#حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel