هدایت شده از هادی نجفی
عضو شوید👇
پايگاه اطلاع رسانی دفترحفظ و نشر آثار حضرت آیتالله امام خامنهای در ایتا
@khamenei_ir
دیگران را نیز دعوت نمائید 👆
#توییت | تشکر از تیم ملی فوتبال که مردم ایران را شاد کردند و موجب کوری چشم دشمنان ایران شدند که ماههاست دنبال اندوه مردم ما هستند.
دعاهای مادران شهیدان در حق جوانان تیم ملی، سربازان وطن در عرصه ورزش مستجاب باد.
#فوتبال #جام_جهانی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆بازی با آمریکا حتما جواب میده
🇮🇷👌سرود ملی رو خوندیم
بازی رو بردیم.
بازی با آمریکا سلام فرمانده بخونیم چی میشه؟😄
آدرس ایتایاوران ::✅@yavaranekhamenei
آدرس بله یاوران✅https://ble.ir/yavaran313_110bale
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه؟
بعد از عجیب ترین جنگ ترکیبی هیبریدی که تاریخ به خودش دیده
و هدفش کشاندن ما به جنگ داخلی بود
پلیس و مردم در کنار هم میزنند و میرقصند!
ایمان بیاوریم که والله خیر الماکرین!
راستی
رقص ماموران یگان ویژه»»»»»تمام رقص های عالم 😍😍
زنده باد ایران
زنده باد جمهوری اسلامی
🌼 🍃امر رهبرم ، جهاد تبیین
پس به اشتراک بزارید 🍃🌼
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جام_جهانی
آدرس ایتایاوران ::✅@yavaranekhamenei
آدرس بله یاوران✅https://ble.ir/yavaran313_110bale
🔴زنده باشی داداش
▪️ان شالله انتقام اصلی در بازی با آمریکا
✅رویش ها که قبلاً گفته شد ایناست...
#لبیک_یا_خامنه_ای
آدرس ایتایاوران ::✅@yavaranekhamenei
آدرس بله یاوران✅https://ble.ir/yavaran313_110bale
661462785_1248477469.mp3
17.93M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمع کثیری از بسیجیان. ۱۴۰۱/۹/۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
32.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 همخوانی سرود بسیجیان در دیدار با رهبر انقلاب.
🏷 #دیدار_بسیج
📺 پخش زنده از
https://farsi.khamenei.ir/live/
در چند روز اخیر بار دیگر یادداشت روح الله فقیهی در سایت المانیتور دوباره در ایتا به گردش درامده است.
این یادداشت در زمان حیات آیت الله مصباح یزدی و در اول ژوئن 2018 منطبق با 11 خرداد 1396 در بحبوحه تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری آن سال، در المانیتور منتشر شد. اما چرا المانیتور باید این یادداشت را منتشر کند و روح الله فقیهی نویسنده این یادداشت کیست و چرا باید چنین یادداشتی را بنویسد؟
روح الله فقیهی برادر مصطفی فقیهی فرزند محمد مهدی فقیهی است که خانوادگی مالک روزنامه و سایت اصلاح طلب انتخاب هستند. محمد مهدی فقیهی طلبه اصلاح طلب تندی است و فرزندانش هم متولد قم هستند.
روح الله فقیهی اهل تولید خبر برای جریانهای خبری اصلی جهان است. مثلا 2019 در آستانه انتخابات اخیر ریاست جمهوری یک ریپورتاژ کامل برای آذری جهرمی رفت و آن زمان شایع شد که برای انتشار این خبر 50 هزار دلار به فارین پالیسی پرداخت کرده است.
فقیهی جریانهای حوزه را می شناسد و این خبر را هم برای معرفی ایت الله میرباقری به رصدگرهای ایران نوشته است و هم اینکه با مقایسه ایشان با آیت الله مهدوی کنی و آیت الله مصباح، قصد زنده کردن احساس رقابت در میان شاگردان این سه مکتب را دارد که در این کار هم تاحدودی موفق بوده است.
⚠️تا جایی که من می دانم استاد میرباقری هیچ سودایی برای رهبری فکری و سیاسی بر هیچ جریانی اجتماعی را ندارد. ایشان تنها ظرفیت رهبری فکری جوانان انقلابی را بیانیه گام دوم رهبر انقلاب می دانند و خود از سنگرِ مدرسه فکری «فرهنگستان علوم اسلامی قم» مشغول خدمت به انقلاب اسلامی هستند.
@social_theory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه توحیدی
🔹️ توحید با نگاه کاربردی مهمترین مفهمومی است که مقام معظم رهبری آن را عملی و اجرا کردند...
🔹️بخشی از سخنرانی
سید هاشم الحیدری
دبیرکل جنبش اسلامی عهدالله
#ولایت_فقیه #جهاد_تبیین #توحید_عملی
✅️ به کانال سید هاشم الحیدری بپیوندید.
👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/262799546Cff66b753b5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 ما داریم کشتی میسازیم!
🔹شباهت داستان کشتی نوح با وضع فعلی انقلاب اسلامی
🔹جمهوری عقلانیت ایران
#تصویری
@Panahian_ir
بالاخره «صدای ملت» کدام است؟
🔺رهبری گفت صدای مردم صدای سیزده آبان است، صدای تشییع سردار است. چرا نگفت «صدای همه را باید شنید،هم سیزده آبانی ها هم معترضین مخالف نظام»؟
🔺رهبری گفت این حرفهای شکاف نسلی و امثالهم چرندیات روشنفکری است. چرا؟ بین نوجوانان اغتشاشگر یا مخاطبین «هیچ کس» و «ساسی» با نسل قبل، شکاف نیست؟ چرا رهبری فقط به بسیجی ها استناد میکند؟
🔺بیایید به این پرسش فکر کنیم که اساسا سخن و رفتار یک عده از مردم چه زمانی نمایندگی کل جامعه را میکند؟ و الا سخن و رفتار همان عده است نه همه.
🔺اگر زاویه نگاه خود را کلان کنیم و کل جامعه را از بالا ببینیم. صداهای مختلف و متنوعی در یک جامعه شنیده میشود، رفتارهای کلان اجتماعی مختلفی توسط گروهها و جمعیتها در یک جامعه دیده میشود؟ سخن جامعه «در مجموع» کدام است؟ آیا اساسا میشود جمع بندی کرد؟
اینجا جمع و تفریقهای عددی و کمی دیگر نمیتواند موثر باشد، نیاز به روشی داریم به نام «معنا» یابی.
🔺معنایابی یعنی چی؟ یک انسان را در نظر بگیرید، انسانی که رفتارهای مختلفی انجام میدهد، بسته به انواع و تعداد و کمیت این افعال و کیفیت و شدت آنها در مجموع شما درباره آن شخص یک جمع بندی میکنید. میگویید سخن اصلی و محوری او این است. ذات او چنین است. رسیدن به آن نتیجه حاصل «معنا»یابی همه رفتارها است. اگر ظاهربین باشیم فقط انواع و اقسام رفتارها را نام میبریم. قدرت جمع بندی او را نداریم. میگوییم این هست آن هم هست. اما واقعیت آن است که یک شخصیت واحد را میتوان به صورت واحد نیز معرفی کرد. اگر آن معنای واقعی را پیدا کنیم آن وقت معلوم میشود کدام رفتارها و گفتارهایش او را حقیقتا نمایندگی میکند. درباره مومنین دیده اید میگویند خطاها یا گناههایش نمایندگی هویت او را نمیکند. درباره منافقین یا بیماردلان قرآن میگوید از روی جزییات رفتار و سخنشان میشود آنها را شناخت و جمع بندی کرد. این معنایابی یک انسان است. همین درباره جامعه واحد هم هست.
🔺تجمعها و گفتمانها هم باید معنایابی شوند اینجا دیگر جمعیت ها و قرائن زمانه ای و زمینه ای و هزار و یک نکته را در مجموع ملاحظه میکنیم و میگوییم این هویت چنین است و فلان تجمع یا گفتمان نمایندگی کننده حقیقی آن جامعه است.
🔺بیایید از روی رفتارهای کلان اجتماعی و گفتمانهای مردم معنایابی کنیم. رفتارهای خودجوش مردمی را ببینیم، هم جمعیت ده ملیونی تشییع سردار را هم جمعیت کمتر از یک ملیونی اغتشاشگرها را، شعارها را هم ببینیم هم فحاشی دانشجویان شریف را هم شعارهای انقلابی تشییع شهدای امنیت را. قرائن را هم ببینیم مثلا رسانه های تحت سیطره دشمن را، دروغگویی ها، پول خرج کردنها و امثالهم یا مثلا رای حدود پنجاه درصدی مردم را ببینیم و ریزش کمتر از بیست درصدی آرا آنهم با فشار همه بلندگوهای داخلی و خارجی را.
🔺از خود بپرسیم اگر سخن و هویت مردم مقاومت نیست، کلا این همه فشار دشمن روی مردم و زندگی آنها دلیلش چه بود. فشار اقتصادی حداکثری و جنگ ترکیبی دشمن مخاطبش مگر مردم نبود مگر فشارش روی مردم نبود، خوب اینها با این فشارها میخواستند کدام اراده را عوض کنند؟مگر اراده مردم چگونه بود که باید عوض میشد؟ چه شد که علنا اذعان به شکست فشار حداکثری کردند؟ حالا کدام یک نمایندگی کننده سخن مردم است جمعیت خودجوش ملیونی مردم که شعار مقاومت میدهند (ولو هزار اعتراض هم داشته باشند اما تصمیم میگیرند این سخن را فریاد بزنند و روی دست بگیرند) یا شعار دیگرانی که دم از فروپاشی یا تسلیم یا بن بست و یاس یا هر سخن دیگری میزنند.
@ali_mahdiyan
📚 #اسوه_تشکیلاتی
🔆 نمونه واقعی حرکت سازی تشکیلاتی برای تحقق عینی اهداف والای انقلاب اسلامی را در این شخصیت میتوان پیدا کرد...
✅توصیه جدی به همه شما فعالین تشکیلاتی:
◀️مستند "ماجرای نیمروز" داستان حرکت سازی های این اسطوره را حتما ببینید...
لینک دانلود
#شهید_فخری_زاده
#سالروز_شهادت
#لبیک_یا_خامنه_ای
🚨 مدرسه تشکیلات اسلامی مضمار
آدرس ایتایاوران ::✅@yavaranekhamenei
آدرس بله یاوران✅https://ble.ir/yavaran313_110bale
- ناشناس.mp3
11.67M
👆صوت کامل گفتگو با حجه الاسلام راجی استاد حوزه و دانشگاه در برنامه جهان آرا با موضوع "پاسخ به شبهات سیاسی روز"
۵ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️سوال: در حکومت پیامبر اکرم و امام علی مقابله ای با بدحجابی وجود نداشته است.
🔺چنین سخنی اساسا درست نیست.
🔺برخوردهای پیامبر با زنان قانون شکن؛ و جنگی که به خاطر بدحجابی رخ داد...
#روانبخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صدای ملّت
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان:مگر از تشییع جنازهی شهید سلیمانی چقدر گذشته؟ آن جمعیّت عظیم صدای ملّت ایران بود، آن تشییع جنازهی دهمیلیونی یا شاید به یک معنا بیش از دهمیلیونی صدای ملّت ایران بود. امروز تشییع جنازهی شهدا، صدای ملّت ایران است.
📖 خودت را به خواندن عادت بده، نه خواب!
🔺 شهید صدر وقتی در حال تفکر و مطالعه بود کاملاً از دنیای پیرامونش بریده میشد و این چیزی نیست که کسی بهسادگی بتواند خودش را به آن عادت بدهد. من به یاد ندارم که شهید صدر حتی در گرمترین روزهای تابستان غرق در خواب شود. حتی در همان روزهای گرم و درحالیکه به سن پنجاه سالگی نزدیک شده بود هم از کتابهایش جدا نمیشد، درحالیکه [در آن گرمای نجف] جوان نیرومند و بانشاط هم توان مقاومت در برابر وسوسه خواب را نداشت. آری در سال آخر عمر شریفش که نیروی بدنیاش [بر اثر فشارهای حکومت بعثی و شرایط حصر] تحلیل رفته بود، کمتر از یک ساعت در رختخوابش دراز میکشید.
🔺 وقتی مرا در خواب میدید، به من میگفت: من خودم را به خواب عادت ندادهام، چون عمر کوتاه است. تو که هنوز جوانی چرا خودت را به خواب عادت میدهی؟!
🔺 در یکی از روزهای بسیار گرم تابستان که بعد از ناهار خوابیده بودم، ایشان مرا بیدار کرد و گفت: وقتی من همسن تو بودم روزانه حدود بیست ساعت درس میخواندم و حتی در آن چهار ساعت دیگر هم که میخوابیدم خوابهای علمی میدیدم و برای همین خوابم هم خواب معمولی نبود و در خواب میدیدم که مشغول مطالعه یا حل مسائل علمی و فقهی هستم. اگر شب و روز بخوابی، همه زندگیات را با خواب سپری خواهی کرد.
📚 السیرة و المسیرة في حقائق و وثائق، جلد دوم، صفحه ۲۸۹