سالها از شهادت پسرش میگذشت.
آخر عمری تمام دلخوشیاش سر زدنهای گاهوبیگاه حاجقاسم بود.
بوی آبگوشت خانه را پر کرده بود.
حاجی مثل همیشه آمده بود برای احوالپرسی. وقت زیادی نداشت،
باید میرفت تا به بقیه برنامههاش برسد؛
اما مادر شهید خواسته دیگری داشت:
«من تنها هستم حاجی.
بمون ناهار رو باهم بخوریم.»
هیچوقت روی مادران شهدا را زمین نمیزد.
در مرامش نبود.
آنروز تا غذا آماده شود،دو سه ساعتی مونس تنهاییِ پیرزن شد...
✍ راوی: حاج حسین کاجی
از کتاب: سلیمانی عزیز، ص۱۲۷
#شهید_قاسم_سلیمانی
@yousof_e_moghavemat
🎧 #روز_خبرنگار 🎤
🚩
💕
ای مرغ سحر، عشق ز پروانه بیاموز
کان سوخته را جان شد و آواز نیامد
این مدعیان در طلبش بی خبرانند
کان را که خبر شد، خبری باز نیامد...
🌹
⚘
📷 #جاویدالاثر_کاظم_اخوان
برترین #عکاس دوران #دفاع_مقدس .
🦋
💐
#روزت_مبارک کاظم جان...❤
🏷
🌸
#هفدهم_مرداد
#روز_خبرنگار_گرامی_باد
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat
رفتہ بودے خبـــــر بگوئے..
خـــــود، #خبــــرے شدے مــــاندگار..
هوای ڪوے تـــو
از سر نمے رود، آری..✌️
#روز_خبرنگار 🎤
#اولین_شهید_خبرنگار_مدافع_حرم
#شهید_محسن_خزائی🌷نفر اول نشسته از سمت راست
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat
🍂 خواب دیدار
کبری گلابی زاهدی
تدوین: نرگس اسکندری
┄┅┅┅❀🌴❀┅┅┅┄
🔹 به خانه شهیدی در جاده مسجد سلیمان رفته بودیم. دعاهایمان را خواندیم و شروع کردیم به صحبت کردن با مادر شهید. از پسرش صحبت میکرد که وسط حرف هایش گفت:
- پس خونه همسایه ما نمیرین؟
- اسامی خانواده شهدا رو به ما میدن. اسم اون نبوده.
- همسایه ما خانواده شهیدن، هیچ کس تا حالا خونه شون نرفته. بیبی به من گفت: برو ببین اگه خونهن، یه سر بریم پیشش. مسیر طولانیه نخوایم دوباره این همه راه رو بیایم.
در را که باز کرد پیرزنی را دیدم که صورتش پر از چروک بود. پیراهنی بلند و مشکی به تن داشت با خوش رویی جواب سلامم را داد...
- حاج خانم ما گروهی هستیم به نام کاروان حضرت زینب (س) که به خانواده شهدا سر میزنیم. میخوایم بیایم پیشتون
یک دفعه زد زیر گریه
- چرا گریه میکنی؟
- پسر من چند ساله شهید شده کسی هم سراغم نیومده بود. دیشب خواب دیدم در خونه رو زدن. در رو که باز کردم
دیدم پسرمه
- چی شده اومدی؟ میدونی چقده ندیدمت؟
- فردا برات مهمون میاد. خونه رو آماده کن. حالا هم شما اومدی و خواب من تعبیر شد.
برگشتم و ماجرا را تعریف کردم. بی بی گفت:
- خدا رو شکر که قسمت شد دل مادر شهید رو شاد کنیم.
از کتاب: زنان جبهه جنوبی
#خواهران_رزمنده
#خرمشهر
#آشنایی_با_شهدا
@yousof_e_moghavemat
هر ساله روز ١٧ مرداد همواره یادآور شهادت مظلومانه و غریبانه "شهید محمود صارمی" است که شورای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل حساسیت حرفه خبرنگاری و ارج نهادن به جایگاه خبر و خبرنگار ، سالروز شهادت او را که در راه وظیفه خطیر خبرنگاری خود در معرفی و افشای چهره کریه گروه متحجر و پلید طالبان به شهادت رسید در تقویم ملی به عنوان روز خبرنگار ثبت نمود .
🌼😔شاید تاریخ طنین آخرین جملات او را هرگز از یاد نمیبرد، آن هنگام که در بحبوحه آتشباران کنسولگری ایران در مزار شریف، برای انتشار خبر سقوط شهر در واژههای کلامش، حیرت مانده، که میگوید: «هفدهم مردادماه سال77؛ اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری: مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عدهای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده میشوند، به من بگویید که چه وظیفهای...» ناگهان ارتباط تلفنی قطع میشود.
روحش شاد و یاد و نامش گرامی باد🌺
تصویر: مزار نورانی خبرنگار شهید محمود صارمی( سمت چپ) وپدرمرحوم ایشان حاج محمدرضا صارمی (سمت راست)،گلزارشهدای بروجرد
#شهید_محمود_صارمی
#روز_خبرنگار
#هفدهم_مرداد
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat
⚫ امامحسین علیهالسلام با چه نوع اصلاحی، جامعهی اسلامی را نجات خواهد داد؟
🔘 باز خودش بیان میکند که قصد دارد در پرتو احیای معروف و #نهی_از_منکر جلوی انحراف را بگیرد و میخواهد با مفاسدی مبارزه کند که در پرتویِ استقرارِ مجددِ جاهلیتِ پدیدآمده و فضایل و کمالات معنوی را زنده کند، که در اثر تهاجم فرهنگ جاهلی به فراموشی سپرده شده. این همان مبارزه با جاهلیت نو و احیای دین نبی(ص) بود.
نکتهی ظریف دیگر اینکه فرمود:
«من در این عمل دارم به سیره و روش جدم رسول خدا(ص) عمل میکنم. نهضت و انقلاب من، مشابه بعثت نبی مکرم اسلام است.»
این تعبیر یک معنای ظریفی را در خود نهان داشت و آن اینکه همانگونه که جدم در جوّ جاهلی برخاست و ظلمتهای عصر جاهلیت را زدود و نور اسلام را بر پهنۀ اجتماع تاباند، من هم میخواهم در برخورد با جاهلیت عصر خویش که همان جاهلیت قبل از اسلام است، اما با رنگ و لعاب دینی، به پا خیزم و با احیای اسلام ناب محمدی، تاریکیهای جاهلیت نو را از بستر جامعه اسلامی بزدایم.
#امامحسینعلیهالسلام این موضوع را از همان فردای به درک واصلشدنِ معاویه تا واپسین دقایق روز عاشورا بارها و بارها متذکر شد.
#چقدر_با_قیام_امام_حسین_آشنا_هستیم
#از_مدینه_تا_کربلا_با_کاروان_حسینی 🚩
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_الحسین 👋
#فضای_مجازی_را_حسینیه_میکنیم 🏴
#امام_حسین
#ماه_محرم
#محرم
@yousof_e_moghavemat
🌸
#حضورهمیشگی_و_همهجایی_امام
🌺عن الامام الهادی علیه السلام:
《عَمَّنْ سَمَّاهُ قَالَ: كَتَبْتُ إِلَى أَبِي اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ: أَنَّ اَلرَّجُلَ يَجِبُ أَنْ يُفْضِيَ إِلَى إِمَامِهِ مَا يَجِبُ أَنْ يُفْضِيَ بِهِ إِلَى رَبِّهِ قَالَ: فَكَتَبَ: «إِنْ كَانَتْ لَكَ حَاجَةٌ فَحَرِّكْ شَفَتَيْكَ، فَإِنَّ اَلْجَوَابَ يَأْتِيكَ》.
یکی از اصحاب امام علیه السلام گوید:
خدمت امام نامهای بدین مضمون نوشتم:
شخصی دوست دارد با امام زمانش راز و نیاز كند و مشكلات خود را با ایشان در میان بگذارد، همان گونه كه با خدایش راز و نیاز کرده و حوائجش را اظهار میكند؛ او باید چه كند؟»
حضرت در پاسخ مرقوم فرمودند:
هرگاه حاجتی داشتی، فقط لبهای خودت را حركت بده و مطمئن باش كه جواب به تو خواهد رسید🌺
کشف المحجة لثمرة المهجةج۱ ص۲۱۱
#حدیث_امام_هادی
@yousof_e_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش جالب #شهید_قاسم_سلیمانی به سوال یک خبرنگار
🔺به مناسبت #۱۷_مرداد ، #روز_خبرنگار
@yousof_e_moghavemat
💗 حاج احمد 💗
💠 امام موسی صدر و #احمد_متوسلیان، الهام بخش مقاوت اسلامی لبنان
▫️تابستان 1357، هنگامی که انقلاب اسلامی با رهبری حضرت امام خمینی (ره) می رفت با ساقط کردن حکومت پهلوی، بساط آمریکا و اسرائیل را در منطقه برچیند، حادثه بسیار ناگواری پیش آمد.
آن زمان مسلمانان به خصوص ملت ایران و لبنان، چندان متوجه شدت ضربه وارده بر پیکره مبارزه نشدند، ولی صهیونیسم از آن پیروزی بسیار ذوق زده شد؛ چرا که طی سال های آتی، ثمرات فراوانی برای آن درپی داشت.
در آن ایام که امام خمینی امید داشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خکومت را به دست کسی چون آیت الله سیدموسی صدر بسپارد، در حرکتی بسیار مشکوک و عجیب، وی ربوده و مفقود شد.
شاید بتوان گفت امام موسی صدر با وجودی که متولد قم و ایرانی الاصل بود، از معدود افرادی بود که اعراب منطقه بخصوص لبنان، باوجود حس ناسیونالیستی و عرب گرایی، برای او احترام و جایگاه ویژه ای قائل بوده و هستند.
صدر در اواخر سال ۱۳۳۸ و به دنبال توصیههای افرادی همچون آیت الله بروجردی، حکیم و شیخ مرتضی آل یاسین، وصیت علامه سید عبدالحسین شرف الدین رهبر متوفی شیعیان لبنان را پاسخ گفت و برای رهبری جریان مظلوم شیعیان لبنان راهی آن سامان شد.
طولی نکشید که موسی صدر به عنوان نماد وحدت ادیان الهی در منطقه شناخته شد و نقش به سزایی در سازماندهی شیعیان و هدایت مبارزه از جنگ داخلی و برادرکشی به سمت هدف اصلی یعنی رژیم غاصب صهیونیستی ایفا کرد. این مسئله برای اسرائیل بسیار گران و ناخوشایند آمد.
سرانجام در شهریور 1357 با دعوت مشکوک سرهنگ "معمر قذافی" رهبر لیبی، امام موسی صدر همراه دو تن از همراهانش عازم آن جا شد و از آن روز به بعد هیچ خبر موثقی از وی به دست نیامد.
بدون شک مفقودی امام موسی صدر برای صهیونیست ها، حکومت مترلزل پهلوی، فالانژیست های لبنان، معمر قذافی و حتی برخی مسلمانان تندرو که فعالیت های موسی صدر را برنمی تافتند، گران آمد و می توان گفت همه آنها در این آدم ربایی بزرگ شریک بوده و هستند!
متاسفانه ربوده شدن امام موسی صدر، به جای آن که موتور محرکه ای برای مبارزه علیه اشغال گران باشد، ترمز دستی مبارزات ضدصهیونیستی شد!
برخی افراد مدعی جانشینی و همرزمی با وی، به جای تشدید مبارزات، از مفقودی وی سوءاستفاده کرده و او را "امام المغیب" (امام غایب) نام نهادند و مدعی شدند:
"تنها امام غایب موسی صدر است که می تواند لبنان را نجات دهد!"
این شعار به ظاهر ساده، برای آن بود تا از هرگونه همراهی با انقلاب اسلامی و حرکتی که امام خمینی علیه آمریکا و صهیونیسم جهانی به راه انداخته بود، خودداری شود. و شد!
خرداد 1361 که رژیم اشغالگر قدس در عملی متجاوزانه وارد خاک لبنان شد و تا محاصره بیروت پیش رفت، مدعیان جانشینی موسی صدر در جنبش امل (که هدف اصلی آن مبارزه با صهیونیست ها بود) در کنار فالانژها و دیگر مزدوران، سر میز مذاکره با صهیونیست ها نشستند. این مسئله باعث انشعاب و تفرقه در بین شیعیان شد و ضرباتی به مبارزه آنان وارد آورد و باعث شادمانی صهیونیست ها گردید!
در برابر آن حرکت خائنانه، گروهی از مریدان امام موسی صدر با تشکیل مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان، طی 35 سال گذشته، سنگین ترین ضربات را بر اشغالگران وارد آورده و باعث آزادی خاک لبنان از چنگال آنان شدند.
این حرکت نشان داد که غیبت یک رهبر، نه تنها نباید باعث یاس و شکست و سکون شود، که می تواند و باید باعث تحرک، تقویت و شدت مبارزه علیه دشمنان گردد.
الان بیش از 36 سال از غیبت سردار دلیر اسلام حاج "احمد متوسلیان" می گذرد.
دوستان، همرزمان، یاران و مریدان آن دلیرمرد، به خوبی اثبات کرده اند که فقدان و غیبت یک رهبر و فرمانده مقتدر، نه تنها باعث کشیدن ترمز دستی حرکت، که موتور محرک مبارزه شود.
بدون شک، تشکیل و تشدید مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان و بیداری ملت های منطقه، همه نتیجه تاثیرگذاری رهبر و فرمانده ای بزرگ چون احمد متوسلیان است که می تواند با وجود غیبت ظاهری 36 ساله، همچنان تاثیر خود را بر مبارزان و آزادی خواهان جهان بگذارد.
#امام_موسی_صدر
#حاج_احمد_متوسلیان
#احمد_متوسلیان
#اللهم_فک_کل_اسیر
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat