فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد عالی: مقام یار امام زمان(عج)بودن
🔸امام صادق(ع)فرمودند "اگر من مهدی(عج)را درک میکردم، تمام عمر خادم او بودم"
🔹اگر جزو حلقه یاران امام زمان(عج)بودن کار دشواری هست، حداقل میتونیم کاری کنیم که دل امام زمان(عج)رو نشکنیم...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/zandahlm1357
به سوی تو_1396-2-21-10-38.mp3
7.87M
❤️ ترانه بسیار زیبا و عاشقانه😭
❤️ به سوی تو به شوق روی تو....
🎤🎤 حامد جليلي
🌺 #امام_زمان عج
🌺 #صلوات
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕برنامه هفتگی کانال
مجله تازنده ایم رزمنده ایم📰👓
#شنبه📖آیه گرافی📚نهج البلاغه🌳گل وگیاه🌍 صفحه سبک زندگی
👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#یکشنبه📖آیه گرافی📝احکام 📡امر به معروف 👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#دوشنبه 📖آیه گرافی👼فرزند سالم 🔬پزشکی📜اولیاء الله📂داستان
#سه شنبه📖آیه گرافی 💑همسرداری🎓موضوع بصیرتی🖋کلاس مربی📂داستان
#چهارشنبه📖آیه گرافی⏱نماز💅حجاب🔍پرسش و پاسخ📂داستان
#پنج شنبه📖 آیه گرافی🌍تدبر در قرآن⚰معاد شناسی
تست هوش💠آیه درمانی📂داستان
#جمعه 📖آیه گرافی☀️مهدویت 💻آیا می دانید😂لبخند📂داستان
با ما همراه باشید👇👆
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......:
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
💠💠💠💠💠💠💠
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴 #شماره_42
☘وقال عليه السلام لبعض أَصحابه في علّة اعتلّها:
جَعَلَ اللهُ مَا كَانَ مِنْ شَكْوَاكَ حطّاً لِسَيِّئَاتِكَ، فَإِنَّ الْمَرَضَ لاَ أَجْرَ فِيهِ، وَلكِنَّهُ يَحُطُّ السَّيِّئَاتِ، وَيَحُتُّهَا حَتَّالاََْوْرَاقِ، وَإِنَّمَا الاََْجْرُ فِي الْقَوْلِ بِالّلسَانِ، وَالْعَمَلِ بِالاََْيْدِي وَالاََْقْدَامِ، وَإِنَّ اللهَ سُبْحَانَهُ يُدْخِلُ بِصِدْقِ النِّيَّةِ وَالسَّرِيرَةِ الصَّالِحَةِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عَبَادِهِ الْجَنَّةَ.☘
حضرت به يكى از يارانش هنگامى كه بيمار شده بود فرمود:
خداوند اين درد و ناراحتى تو را باعث از بين رفتن گناهانت قرار داده زيرا بيمارى پاداشى ندارد و لكن گناهان را از ميان ميبرد،و آنها را همچونبرك درختان ميريزد، اجر و پاداش تنها در گفتار به زبان و عمل با اعضاء است، و خداوند سبحان كسانى را كه بخواهد از بندگانش بخاطر صدق نيت وباطن پاك داخل بهشت ميكند(و از طريق تفضل با آنها رفتار مى نمايد).
شريف رضى ميگويد:
من ميگويم آنچه امام عليه السلام فرموده درست است.
بيمارى اجر و پاداش ندارد.
چرا كه بيمارى از قبيل چيزهائى است كه استحقاق عوض دارد زيرا عوض استحقاق بر چيزى است كه در قبال فعل خداوند نسبت به عبد باشد مانند بيماريها و امثال آن و اما اجر و ثواب در برابر كارى است كه بندهانجام مى دهد.
بنابر اين بين اين دو فرق است كه امام عليه السلام با آن علم ثاقب و نظريه رساى خود آنرا بيان فرموده.
مطابق اين روايت، امام(عليه السلام) هنگامى كه يكى از ياران خود را بيمار مى بيند (ضمن احوال پرسى) به او مى فرمايد:
«خداوند اين درد و بيمارى تو را سبب ريزش گناهانت قرار داد» . (وَقَالَ عليه السلام): لِبَعْضِ أَصْحَابِهِ فِي عِلَّة اعْتَلَّهَا: جَعَلَ اللَّهُ مَا كَانَ مِنْ شَكْوَاكَ حَطّاً لِسَيِّئَاتِكَ).
اين بشارت بزرگى بود كه امام(عليه السلام) به آن يار بيمار داد كه قطعا سبب شادى او شد، و فشار درد و بيمارى را براى او كاست و روحيه اى را كه بيمار براى مبارزه با مرض بايد پيدا كند در او دميد.
مى دانيم درد و رنج ها و بلاها و حوادث ناگوار فلسفه های متعددى دارد ، يكى از آن فلسفه ها آمرزش گناهان است
يعنى خداوند مى خواهد بنده صالحش را كه لغزشى داشته در همين دنيا پاك كند تا حساب او به قيامت نيفتد.
اضافه بر اين، انسان در حال بيمارى توجه خاصى به خدا پيدا مى كند و گاه به ياد مرگ مى افتد و از گناهان خود توبه مى كند و همين بيدارى و آگاهى و توبه نيز سبب ديگرى براى ريزش گناهان اوست
قرآن مجيد در آيه 12 سوره يونس مى فرمايد:
«(وَإِذا مَسَّ الاِْنْسانَ الضُّرُّ دَعانا لِجَنْبِهِ أَوْ قاعِداً أَوْ قائِماً) .
هنگامى كه به انسان زيان (و ناراحتى و بيمارى) برسد ، ما را (در هر حال) در حالى كه به پهلو خوابيده يا نشسته يا ايستاده است مى خواند» .
هر چند براى بعضى اين بيدارى موقتى است و با تغيير احوال و اوضاع و برطرف شدن آن ناراحتى به حال سابق باز مى گردند،
همان گونه كه قرآن در ادامه اين آيه مى فرمايد: «(فَلَمّا كَشَفْنا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَنْ لَّمْ يَدْعُنا إِلَى ضُرّ مَسَّهُ) ،
اما هنگامى كه ناراحتى او را برطرف ساختيم چنان مى رود كه گويى هرگز ما را براى حل مشكلى كه به او رسيده بود نخوانده است»
آن گاه امام راز اين نكته را كه چرا فرمود: بيمارى سبب سقوط گناهان است و نفرمود: پاداش و اجر دارد، بيان مى كند و 👇👇
مى فرمايد: «زيرا بيمارى پاداشى در آن نيست ، ولى گناهان را مى ريزد، همچون ريزش برگ درختان» .
سپس براى توضيح بيشتر مى فرمايد:
«اجر و پاداش، تنها در گفتار به زبان و عمل با دست و پاست» ،
(وَإِنَّمَا الاَْجْرُ فِى الْقَوْلِ بِاللِّسَانِ، وَالْعَمَلِ بِالاَيْدِي وَالاَْقْدَامِ).
روشن است كه پاداش مربوط به عمل است ، خواه با زبان انجام گيرد و يا با اعضاى بدن انسان ،
ولى يك بيمارى ناخواسته كه به انسان عارض مى شود كارى نيست كه او انجام داده باشد تا خداوند اجر و پاداشى براى او قرار دهد.
البته اگر اين بيمارى بر اثر اعمال و طاعاتى باشد ، مثلا سرباز مجاهدى كه به سوى ميدان جنگ مى رود، خسته و ناتوان و بيمار گردد اين بيمارى كه زاييده اطاعات اوست ممكن است اجر داشته باشد،
همان طور كه قرآن درباره مجاهدان فى سبيل الله مى فرمايد:
«(ذلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلا نَصَبٌ وَلا مَخْمَصَةٌ في سَبيلِ اللّهِ... إِلاّ كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ) ،
اين به خاطر آن است كه هيچ تشنگى، خستگى و گرسنگى در راه خدا به آنها نمى رسد... مگر اين كه به خاطر آن، عمل صالحى براى آنها نوشته مى شود».
آن گاه امام(عليه السلام) در پايان اين سخن مى افزايد: «خداوند سبحان كسانى را از بندگانش كه بخواهد (و لايق بداند)، به موجب صدق نيت و پاكى باطن داخل بهشت مى كند»
وَإِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ يُدْخِلُ بِصِدْقِ النِّيَّةِ وَالسَّرِيرَةِ الصَّالِحَةِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ الْجَنَّةَ).
👈 اشاره به اين كه خداوند به نيت خوب و اراده اعمال صالح به انسان پاداش مى دهد، زيرا نيت و اراده، عملى است باطنى كه در بسيارى از روايات براى آن پاداش ذكر شده است.
سريره صالح و باطن نيكو نيز مولود اعمال صالحى است كه در گذشته انجام داده و آن هم داراى پاداش نيك است.
گاه كسانى هستند كه تصميم بر كارهاى نيك گسترده اى دارند ، ولى دستشان به جايى نمى رسد و يا در سايه خودسازى داراى سريره صالحه شده اند. خداوند به لطف و كرمش، اين گونه افراد را وارد بهشت مى كند.
مرحوم سيّد رضى در ذيل اين كلام حكمت آميز (گويا نياز به توضيح ديده و با عبارات شيوايى آن را شرح مى دهد و) مى گويد: «آنچه امام(عليه السلام) فرموده راست و درست است ،بيمارى اجر و پاداش ندارد، چرا كه از قبيل امورى است كه استحقاق عوض دارد (نه اجر و ثواب) زيرا عوض و پاداش را انسان در مقابل كارهاى خداوند نسبت به بندگانش مانند بيمارى ها و مانند آن مستحق مى شود; اما اجر و ثواب، در مقابل فعل بندگان است، بنابراين بين اين دو فرق است; فرقى كه امام با آن علم نافذ و نظريه صائب خود به آن اشاره فرموده است» ،
در واقع مرحوم سيّد رضى به نكته تازه اى اشاره مى كند و آن فرق ميان عوض با اجر و پاداش است ، يكى را مربوط به فعل خدا مى داند و ديگرى را مربوط به فعل بندگان خدا. اين شبيه چيزى است كه متكلمان در علم كلام گفته اند كه خداوند حكيم اگر گروهى را گرفتار آفات و بلاها مى كند حكمتش ايجاب مى كند كه در برابر آن عوضى به آنها بدهد وگرنه با حكمت خدا سازگار نيست.
به جای چرخیدن درتلگرام #نهج_البلاغه بخوانید. کلام مولا نور است؛ صفا است؛روشنی چشم است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
شرایط نگهداری گیاه آویز و بسیار زیبای #اکالیفا
شرایط محیط رشد:
آکالیفا پندولا برای رشد به مکان های نیمه سایه – نیمه آفتاب نیاز دارد.
این گیاه به طیف وسیعی از خاک ها از اسیدی تا بازی و شنی تا رسی مقاوم است ولی خاک ایده آل آن خاکی است با بافت سبک تا متوسط و زهکش خیلی خوب. مخلوط خاک برگ + پیت ماس + ماسه ترکیب خاکی مناسب برای آن است. همچنین نسبت به شوری خاک مقاوم نیست. مقاومت متوسطی نیز نسبت به خاک های خشک دارد.
این گیاه بهترین گلدهی را در خاک های به خوبی آبیاری شده و مکان هایی با آفتاب مناسب خواهد داشت.
در مناطق با آب و هوای گرم و استوایی این گیاه، گیاهی باغی است ولی در مناطق سردتر گیاه را در گلدان می کارند و در فصل سرد به جایی گرمتر انتقال می دهند و یا کلاً به عنوان گیاه آپارتمانی نگهداری می کنند. همچنین به دلیل فرم آویز گل ها، از آن برای سبد آویز هم استفاده می شود.
برای زیباتر شدن گیاه آن را هرس می کنند تا به جای یک ساقه اصلی چندین ساقه داشته باشد و به شکل بوته ای در آید و گل بیشتری دهد.
به عنوان گیاه مناطق گرمسیری، کاهش دما تا ۱۰ درجه را تحمل می کند ولی حداقل دمای مناسب برای نگهداری آن ۱۵ درجه است.
نیاز رطوبتی این گیاه زیاد است و برای موفقیت در نگهداری این گیاه در آپارتمان غبارپاشی روزانه نیاز دارند. در غبار پاشی بهتر است گل ها مرطوب نشوند.
کاربردها:
از این گیاه به عنوان گیاهی زینتی و بیشتر در گلدان ها استفاده می شود. به دلیل آویزان بودن شاتون های گل، کشت آنها در گلدان های آویز، منظره ی زیبایی را ایجاد می نماید. همچنین در باغ های صخره ای و فضاهای سبز نیز به عنوان گ
گیاهی زینتی کاربردهای فراوانی دارد.
تکثیر:
در تابستان قلمه نیمه چوبی به طول ۱۰-۷ سانتیمتر که پاشنه دار باشد تهیه کرده و آن را در بستری سبک می کارند. ۵-۴ هفته طول می کشد تا قلمه ها ریشه دهد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
نگهداری کاکتوس #اچینو_گروزونی
از مشخصات این گیاه وجود خارهاي زرد رنگ و بريدگيهاي عميق طولي است. بلندي آن تا يك متر ميرسد. چنانچه از این گیاه خوب مراقبت شود به قطر حدود يك متر ميرسد دوام این گیاه نسبت به گونه های مشابه بیشتر است. در مناطقي كه آب و هواي آنها مشابه اروپا است اين نوع كاكتوس معمولا گل نمي دهد .براي داشتن گياهي سالم و سريع الرشد تابستانها گلدان را برابر آفتاب گذاشته و به آن آب كافي ميدهند . بمنظور جلوگيري از پوسيدگي قسمتهاي پائين كاكتوس در نتيجه تماس با خاك مرطوب بهتر است اطراف گياه با سنگريزه پوشانده شود . در انتهاي گلدان بايد سوراخ بتعداد كافي وجود داشته باشد تا آب اضافي از آن خارج گردد. زمستان ها گياه رابايد در مكاني خنك( 5 ـ 10 درجه سانتيگراد) قرار داده و به آن آب بميزان بسيار مختصر داد .آبیاری این گیاه بهتر است زمانی صورت گیرد که خاک آن کاملاً خشک شده باشد. معمولا هر 4-5 هفته یکبار کافی است. و اگر آب و هوا گرم است با استفاده از 1-2 لیوان آب میتوان تشنگی را برطرف نمود. این گیاهان در برابر خشکسالی بسیار مقاوم میباشند. از آبیاری بیش از حد مخصوصاً در طول ماه های زمستان باید اجتناب نمود.در بهار تغذیه با کود خاص، هر 15-20 روز یکبار و کودهای شیمیایی غنی از پتاسیم و بدون نیترات برای جلوگیری از رشد پوشش گیاهی بیش از حد و با بیماری های قارچی مناسب می باشدگیاهی است که باید حداقل چند ساعت در روز از نور خورشید بهره مند شود. این گیاهان درجه حرارت سرد را دوست ندارند ، بنابراین در بهار بهتر است تنها زمانی که دمای بالای 15 درجه سانتی گراد میباشد آن را در خارج از ساختمان قرار دهید
شرایط نگهداری گیاه پر طرفدار و زیبای #سرخس_برگ_شمشیری
کود مورد نیاز این گیاه را می توان به میزان ۱ گرم در لیتر، هر هفته یکبار، از فرودین تا شهوریور، مصرف کردخاک جنگلی و یا خاکبرگ، برای رشد سرخس مطلوب ومناسب استسرخس طالب رطوبت بالاست ولی هنگام آبیاری باید دقت نمایید که بر روی برگ ها آب ریخته نشود.
سرخس را می توان به دو رورش تکثیر کرد. زمانی که گیاه ساقه های رونده ریشه زا تولید می کند در صورت تماس انتهای ساقه ها با خاک گیاهان کوچک بوجود می آیند که پس از ریشه دار شدن، با جدا کردن و پرورش آنها می توان گیاهان جدیدی تولید کرده این روش زمانی که گیاه در طول بهار و تابستان فعالی است عملی خواهد بود برای این روش گلدانهایی با قطر دهانه ۹ سانتیمتر، حاوی کمپوست بذر و قلمه یا کمپوست گلدانی مناسب خواهد بود. خاک را به اندازه کافی مرطوب کنید و دمای محیط را ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگاهداریدروش دیگر تکثیر سرخس، استفاده از هاگهای بوحود آمده در سطح زیرین برگها است. هاگها را روی یک صفحه کاغذ سفید جمع آوری کنید و در سینی بذر حاوی کمپوست بذر و قلمه، به شکل پراکنده روی سطح خاک بکارید. گلدان یا سینی بذر را با کیسه پلاستیکی شفاف بپوشانید و در دمای ۲۱ درجه سانتیگراد نگاهدارید. زمانی که سرخسها جوان تقریبا ۵/۲ سانتیمتر شدند، آنهار ا بیرون آورده و هر یک را در گلدانی با قطر دهانه ۶ سانتیمتر حاوی کمپوست گلدانی بکارید و زمانی که بزرگتر شدند. گلدانها را نیز بزرگتر کنید. گیاه را همیشه دور از تابش مستقیم خورشید بگذارید. بهتر است آبیاری از زیر انجام گیرد یعنی گلدان را در بشقابی قرا داده و آب را داخل بشقاب پر کنید.
فصل اول : در فضيلت انگشتر بدست كردن و آداب آن🌺👇
مؤ كد است مردان و زنانرا انگشتر در دست راست كردن .
در بعضى احاديث تجويز فرموده اند كه در دست چپ بكنند اما اگر نقش شريفى يا نگين شريفى داشته باشد بايد كه در قت استنجا بيرون آورد.
در حديث صحيح از حضرت امام رضا عليه السلام منقولستكه اگر خواهى انگشتر را بدست راست كن و اگر خواهى بدست چپ .
بسند معتبر از حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام منقول است كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم انگشتر را بدست راست ميكردند.
از حضرت امام محمد باقر عليه السلام منقولستكه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم در دست راست ميكردند انگشتر را.
از سلمان فارسى رضى اللّ ه عنه مرويستكه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم بحضرت اميرالمؤ منين عليه السلام فرمود كه يا على انگشتر در دست راست بكن تا از مقربان باشى . عرضكرد كه يا رسول اللّه كدامند مقربان فرمود كه جبرئيل و ميكائيل پرسيدند كه چه انگشتر در دست كنم فرمود كه عقيق سرخ بدرستيكه آن اقرا كرده است براى خدا بيگانگى و براى من پيغمبرى و براى تو يا على بآنكه وصى منى و براى فرزندان تو بامامت و براى دوستان تو ببهشت و براى شيعيان فرزندان تو بجنت الفردوس .
در حديث معتبر منقولستكه از حضرت امام موسى عليه السلام سؤ ال كردند كه بچه علت حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام انگشتر در دست راست ميكردند فرمود زيرا كه آنحضرت پيشواى اصحاب يمين استكه در قيامت نامه هايشانرابدست راست ميدهند و حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم در دست راست ميكردند انگشتر را واين علامتى است براى شيعيان ما كه باين علامت ايشانرا مى شناسند و به محافظت كردن در وقت فضليت نمازهاى پنجگانه و بدادن زكوة و بقسمت كردن مال خود با برادران مؤ من خود و امربنيكى هاكردن و نهى از بديها كردن .
از حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام منقولستكه حضرت جبرئيل بحضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم گفت هر كه انگشتر در دست راست كند و غرضش سنت و متابعت توباشد و ببينم او را كه در قيامت متحير مانده است دستش بگيرم و بتو و بحضرت اميرالمؤ منين برسانم . و از حضرت صادق منقولستكه از سنت پيغمبران است انگشتر در دست راست كردن .
حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام فرمود كه هر كه انگشترى در دست چپ داشته باشد كه نام خدا درآن باشد در وقت استنجا بدر آورد و در دست ديگر كند.
از حضرت صادق عليه السلام منقول استكه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله و سلّم نهى فرمود از انگشتر كردن در انگشت شهادت و انگشت ميان .
از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه انگشتر را ببند پائين انگشت برسانيد.
در روايتى وارد شده است كه انگشتر بسر انگشتان كردن عمل قوم لوط است .
در فقه الرضا عليه السلام مذكور است كه در وقت انگشتر در دست كردن بگو:اَلّلهُمَّ سُمْنى بِسيماءِ اْلايمانِ وَاخْتمْ لى بِخَيْرٍ وَاجْعَلْ عاقِبَتى اِلى خَيْرِ اِنّكَ اَنْتَ الْعَزيزُ اْلاَكْرَمُ و ابن طاوس عليه الرحمه روايتكرده است كه ايندعا بخواند اَلّلهُمَّ سُومِنى بسيماءِ الاِيْمانِ وَ تَوِّجنى بِتاجِ الْكَرامَةِ وَقَلِّدْنى حَبْلَ اْلاِسلا مِ وَلا تَخْلَعْ رِبْقَةَ اْلايم انِ مِنْ عُنُقىِ.
حلیه المتقین
https://eitaa.com/zandahlm1357