روانشناسی قلب 61.mp3
6.05M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 61
🎧آنچه خواهید شنید؛
❣چرا بعضیا
تادستاشون رو به دعا بلند میکنند؛
از اجابت،سرشار میشن؟
💓وچرا صدای قلب بعضیا،اصلا به آسمون نمیرسه؟
فرق اينا باهم، چيه؟
🕌در محضر امام روح الله (۱۶۰)
💠 مثل آقای خامنه ای پیدا نمی کنید
📌 امام خمینی (ره ):
به شما عرض می کنم. شما اگر گمان بکنید که در تمام دنیا، رئیس جمهورها و سلاطین و امثال اینها، یک نفر را مثل آقای خامنه ای پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبی اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی کنید. ایشان را من سال های طولانی می شناسم.
📚 صحیفه نور، جلد ۱۷، صفحه ۱۷۰
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
گفتن نام خدا با صلوات امام رضا (ع) فرمود: مراد از اين آيه اين است كه هرگاه نام پروردگار متعال بر زب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مأمون و دانشمندان اسلامي
: مأمون، متكلمان و دانشمندان اسلامي و ساير اديان را نزد امام رضا (ع) گرد هم آورد. علي بن جهم از متكلمان اسلامي از امام رضا پرسيد: اي زاده پيامبر! آيا شما قائل به عصمت انبيائيد؟ فرمود: آري. گفت: پس با اين سخن خداي متعال چه ميكنيد كه فرمود: « و عصي آدم ربه » و نيز « و ذالنون اذ ذهب مغاصبا فظن ان لن نقدر عليه » و اين كه درباره يوسف فرمود: « و لقد همت به و هم بها » و درباره داوود فرمود: « و ظن داود انما فتناه » امام رضا (ع) به او فرمود: واي بر تو اي علي. از خدا بترس و زشتي را به انبياء نسبت مده. اما سخن خدا در مورد آدم: بدان كه خدا آدم را آفريد تا جانشين او در زمين باشد. خدا آدم را براي بهشت نيافريد و نافرماني آدم
در بهشت بود نه در زمين و زماني كه به زمين آمد معصوم گرديد. و اما در مورد يونس: يونس بر اين باور بود كه خداوند روزياش را در تنگنا قرار نميدهد. و در مورد حضرت يوسف: آن زن قصد گناه كرد و چنانچه او يوسف را به گناه بزرگي وا ميداشت، وي قصد كشتن او را ميکرد. اما خداوند كشتن وگناه را از يوسف دور كرد. اما در مورد داوود: داوود تنها پنداشت كه خداوند مخلوقي داناتر از او نيافريده است خداوند نيز دو فرشته را بر بالاي محراب او فرستاد تا در بين آنها قضاوت كند داوود از شاكي دليل نخواست و به شخص شکايت شده توجه نكرد و اين خطاي داوري او بود.
(عصمت انبياء و رسولان – تأليف سيد مرتضي عسگري).
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دومین جریان خطرناک، جریان غالیان بود؛ جریانی که در زمان امام صادق (علیه السلام) به اوج فعالیت خود رس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مروری بر فرقهها و جریانهای مختلف شیعی
اشاره
از آغاز تشیع تا امامت امام رضا (علیه السلام)
در این قسمت، سعی بر آن است تا مروری بر فرقهها و جریانهای مختلف شیعی از ابتدای این جریانها – جریانهای منجر شده به فرقه- صورت گیرد و طبیعتاً در این مرور، فرقی که تا زمان امامت امام رضا (علیه السلام) کم رنگ و بی اهمیت و یا حتی مضمحل و نابود شده بودند، مورد بررسی قرار میگیرند.
- غالیان
[۱]: از دورة حکومت امام علی (علیه السلام) در کوفه (۳۵-۴۰ ه. ق) روایات متعددی در مورد غلو دربارة آن حضرت (علیه السلام) رسیده است که میتوان آنها را در سه بخش مورد بررسی قرار داد.
یک دسته از این گزارش ها، مربوط به شخصیتی جنجالی به نام «عبدالله بن سبا» است که کتابهای تاریخی و همچنین کتابهای فرقه شناسی، نقش بزرگی برای او در تحولات سیاسی و عقیدتی اواخر حکومت عثمان و دوران حکومت امام علی (علیه السلام) قائل شده اند.
برخی از کتابهای تاریخی، توطئه علیه عثمان در مصر، تحریک عمار یاسر برای مخالفت با عثمان [۲]، و بالاخره طرح برخی مسائل کلامی مثل رجعت و وصایت حضرت علی (علیه السلام) را به او نسبت داده اند.
[۳] امّا آنچه جالب توجه است این که معمولاً در این نوع کتاب های، سخنی از اعتقاد «ابن سبا» به الوهیت امام علی (علیه السلام)
و رواج این اعتقاد وجود ندارد. در اواخر قرن سوم نام ابن سبا به کتابهای فرقه شناسی راه یافت و از آنجا به روایات نفوذ کرد. در کتب فرقه شناسی، عقایدی همچون الوهیت حضرت علی (علیه السلام)، مهدویت آن حضرت (علیه السلام)، تناسخ و... به او نسبت داده شده است. [۱]
از آنجا که برخی، پیشینة عمیقی برای وی در یهودیت قائل بودند، اسلام او را صوری و انگیزه ای برای ضربه به اسلام از راه طرح عقاید انحرافی دانسته و از این راه ارتباطی بین تشیع و یهودیت برقرار ساخته اند. به طوری که در طول تاریخ اسلام بسیاری از مخالفان و معاندان شیعه، اصل تشیع و یا نفوذ عقاید مخالف عامه در این مذهب را ساخته و پرداخته ابن سبا میدانستند.
امّا در قرن چهاردهم هجری، مورخان و تحلیل گران تاریخ اسلام با استفاده از مطالعات روشمند، برای اولین بار در وجود تاریخی چنین شخصیتی تشکیک کردند، چنان که در ادامة این جریان، ضربة اساسی بر پیکرة این افسانه از سوی دانشمند معاصر شیعی علامه سید مرتضی عسکری وارد شد. ایشان به طرق مختلف، افسانه و ساختگی بودن ماجرای ابن سبا را ثابت میکند. [۲]
دسته دوم، گزارشهای رسیده در مورد زطهاست که قومی از کولیهای هندی بوده اند. روایت شده که هفتاد نفر از آنها پس از ماجرایی [۳] نزد امام علی (علیه السلام) آمده، بر او سلام کردند. حضرت (علیه السلام)
به زبان آنها جواب داد و با آنها گفتگو کرد. آن گاه آنان ادعای الوهیت امام (علیه السلام) را مطرح کردند و امام (علیه السلام) به شدت، در مقابل آنان ایستاده و چون توبه نکردند، آنها را مجازات کرد. [۱]
دسته سوم، احادیثی از امام علی (علیه السلام) است که حضرت (علیه السلام) در آنها سخن از عقاید غالیانه گروهی از افراد در مورد خود گفته است و مردم را از اعتقاد به چنین باورهایی بازداشته است. [۲] از این روایات میتوان اجمالاً چنین استنباط کرد که گروههایی با عقاید غالیانه در زمان آن حضرت (علیه السلام) وجود داشته اند.
و امّا در دوران امامت امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام)، به هیچ نوع غلوی دربارة ائمه یا شخصیتهای دیگر شیعی بر نمی خوریم که میتوان علت آن را در شدت اختناق حاکم به وسیلة امویان دانست.
در مورد دوران امام سجاد (علیه السلام)، اگر از قیام مختار – که به عقیدة برخی بتوان آن را از نقاط آغازین غلو شیعی دانست [۳] – بگذریم، حدیث روایت شده از امام رضا (علیه السلام)، احتمالاً شاهدی بر وجود افراد غالی در این زمان میباشد؛ قسمتی از حدیث مذکور چنین است: «بنان بر علی بن حسین (علیه السلام) دروغ میبست، پس خدا داغی آهن را به او چشاند، و مغیرة بن سعید بر أبی جعفر (علیه السلام) [امام محمد باقر (علیه السلام) ] دروغ میبست... » [۴] .
در مورد غلو در زمان امام باقر (علیه السلام) و امام صادق (علیه السلام)، این دوره شاهد دو نقطه عطف
مهم در تاریخ غلو است. اوّل آن که عقیدة الوهیت اشخاص در میان عقاید برخی از غالیان مطرح شد. دیگر آن که در برخی از جریانهای غالی، امامان شیعه یعنی امام باقر (علیه السلام) و امام صادق (علیه السلام) به عنوان محور بیان شدند.
مهم ترین افراد غالی در این زمان، حمزة بن عمارة بربری، مغیرة بن سعید عجلی و ابومنصور عجلی بودند و البته از مهم ترین و خطرناک ترین غالیان زمان امام صادق (علیه السلام)، محمد بن مقلاص اسدی کوفی معروف به ابوالخطاب بود.
دورة غلوّ از زمان امام کاظم (علیه السلام) تا غیبت صغری را میتوان دورة «خرده غالیان» نامید؛ زیرا غالیان این دوره یا خود را پیرو فرقههای پیشین میدانستند و یا آن که در صورت تشکیل فرقه، چندان اهمیتی نداشتند.
----------
[۱]: عمدة مطالب و منابع این قسمت (غالیان) را از مطالب و منابعِ بحث غالیان در کتاب آشنایی با فرق تشیع، نوشته ی دکتر نعمت الله صفری، صفحات ۱۴۴-۱۵۴ آوردیم.
[۲]: طبری، تاریخ الطبری، تحقیق گروهی از علماء، مؤسسة الاعلمی للمطبوعات، بیروت، ۱۴۰۳ ق، ج ۲، ص ۶۴۷.
[۳]: طبری، تاریخ الطبری، تحقیق گروهی از علماء، مؤسسة الاعلمی للمطبوعات، بیروت، ۱۴۰۳ ق، ج ۳، ص ۳۸.
[۱]: برای آگاهی بیشتر، به کتب ملل و نحل ذیل فرقة سبائیه مراجعه شود. کتبی مثل فرق الشیعة، (نوبختی).
[۲]: ر. ک: مرتضی عسکری، عبدالله بن سبا و اساطیر اخری، دارالغدیر، تهران، ۱۳۹۲ ق، ج ۲، صفحات مختلف از جمله؛ صص ۱۶۷-۲۱۵.
[۳]: برای آگاهی از این ماجرا ر. ک: جمعی از نویسندگان، آشنایی با فرق تشیع، چاپ اول، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، ۱۳۸۷، ص ۱۴۷.
[۱]: محمد بن یعقوب کلینی، الفروع من الکافی، مجمع البحوث الاسلامیة، مشهد، ۱۴۱۰ ق، ج ۷، ص ۲۵۹.
[۲]: برای آگاهی از این احادیث، ر. ک: جمعی از نویسندگان، پیشین، ص ۱۴۸.
[۳]: ر. ک: جمعی از نویسندگان، پیشین، ص ۱۴۹.
[۴]: طوسی، اختیار معرفة الرجال (رجال الکشی)، تحقیق میرداماد، محمدباقر حسینی، سید مهدی رجائی، مؤسسة آل البیت:، قم، ۱۴۰۴، ج ۲، ص ۵۹۱، رقم ۵۴۴.
از مشهورترین غالیان دوران امام کاظم (علیه السلام)، میتوان از محمد بن بشیر اسدی و از غالیان زمان امام رضا (علیه السلام) میتوان از یونس بن ظبیان نام برد. [۱]
----------
[۱]: برای آگاهی بیشتر از تاریخچۀ غلات ر. ک: نعمت الله صفری فروشانی، غالیان؛ کاوشی در جریانها و برآیندها تا پایان سدة سوم، چاپ اول، آستان قدس رضوی، مشهد، ۱۳۷۸، صص۷۰-۱۵۰.
#فرقه های_درون_شیعی
✍نعمت الله صفری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 کم بودن شناخت ما موجب دوری ما از او شده است 📖 إِنْ كَانَتْ إِلَّا صَيْحَةً وَاحِدَةً فَإِذَا هُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چشم به راه - قسمت اول.mp3
11.6M
📻 #رادیو_مهدویت| مجله رادیویی #چشم_به_راه
🎬 قسمت: اول
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
🔻تفکیکی که اکثرمردمجهان نمیتوانند انجامدهند❗️
⬅️مردم اسرائیل، یهودیان مظلوم جهان هستند، یا همان خائنانی هستند که زمان حضرت موسی علیهالسلام هم به ایشان خیانت کردند؟
⬅️ آنقدر فریب کارند که اسم حضرت یعقوب را روی خود گذاشته اند...
استاد رحیمپور ازغدی
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 کارتون زیبای شهر موشکی 📼 قسمت اول : رایان متولد می شود 🇮🇷 🇮🇷 #کارتون #شهر_موشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه کلیپ های روایتگری 👌
هر روز روایتی از شهدا بشنوید❤️
#روایتگری
شماره ۱
کاری از گروه راویان سردار شهید حاج عبد الحسین برونسی 🌹
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مالک و خازن و رضوان قوله: وَ مَالِکٍ، وَ الْخَزَنَةِ، وَ رِضْوَانَ، وَ سَدَنَةِ الْجِنَانِ. «وَ الّ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سدنه بهشت
و « سدنه جنان » در کلام معصوم علیه السلام به معنای خدمه است. و این خدمه چنان که اقتباس از آیه شریفه نموده اند: « لاَ یَعْصُونَ اللَّهَ مَآ أَمَرَهُمْ [۳] »، آن اشاره به مدارک و مشاعر سبعه، أعنی خمسه ظاهره و دو حاسّه باطنه است از قوه خیالیه - که مدرک صور جزئیه است - و قوه واهمه - که مدرک معانی جزئیه باشد - و باقی دیگر مدرک نیستند، بلکه حافظ و متصرّف اند.
پس این مشاعر و خدمه سبعه - چنان که هر گاه استعمال نماید انسان آنها را
در طاعات و تحصیل معارف حقّه و فیما خلق لأجله - أبواب و سدنه جنان اند، نیز بوّاب و سدنه نیرانند برای نفسی که صرفها فی جلب شهوات الدنیا و تسخیر العقل للهوی و تسخدمها الشیطان، حتی صار کلّ مشعر باب من أبواب النیران التی لها سبعة أبواب، لکل باب منهم جزء مقسوم ؛ و للجنة باب الثامن و هو باب القلب [۱]، و اذا غلقت أبواب النیران فتحت أبواب الجنان.
« و الذین لایعصون اللّه ما أمرهم »: صفات این ملائکه سدنه است که آنچه خدا به آنها تکویناً امر نموده در عبادت فطری و اطاعت انسان ابا و عصیان ندارند.
و «یَفْعَلُونَ ما یُؤْمَرُونَ [۲] »: یعنی در هر مورد که آنها را استعمال نمود مطیع و منقاداند، نه متمرّد، و أشاره تعالی الی ابواب الجنان بقوله: « جَنَّاتِ عَدْنٍ مُّفَتَّحَةً لَّهُمُ الاْءَبْوَابُ [۳] » و أبواب النیران هی أشار الیه بقوله: « ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِینَ فِیهَا [۴] ».
----------
[۳]: ۴ - سوره مبارکه تحریم، آیه ۶.
[۱]: ۱ - بسنجید: الأسفار، ج ۹، ص ۳۳۰ ؛ اسرار الآیات، ص ۲۱۸.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه تحریم، آیه ۶.
[۳]: ۳ - سوره مبارکه ص، آیه ۵۰.
[۴]: ۴ - سوره مبارکه غافر، آیه ۷۶.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کریم همت خود را به سوی غیر روان مکن که کریم مطلق، آرزوی تو را از خاطر نمی برد. تواضع حقیقی هر کس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فقر، حال عبادت
از اسراری که خدا به موسی علیه السلام داد، این بود: ای موسی، وقتی دیدی فقر میآید به او خوش آمد گو که شعار صالحان است، و چون دیدی ثروت میآید، بگو: گناهی کردهام که خدا عقوبتش را به تعجیل انداخته است.
در هنگام عبادت خود، به بی نیازی خدا از آن عبادت ننگر، چرا که اگر خدا به بی نیازی خویش مینگریست، عبادتی از تو نمی خواست. بلکه به عبادت از آن نظر که خود به آن نیازمندی و در پی تحصیل کمال هستی بنگر. بنگر به چیزی که خدا برای تو خواسته، و در اصلاح آن کوشا باش. که او نیازی به تو ندارد. اگر این حقیقت را رعایت نکنی، مقام عبادت و نظام آن را ضایع ساخته ای.
وجود و عدم
عارفی گوید: نگاه کننده به عقل خود در مییابد که وجود بر عدم سبقت جسته است؛ چون همه ی موجودات به این گواهی میدهند. چه اینکه اگر عدم بر وجود سابق میشد، وجود موجود محال میشد و خداست که آغاز و پایان و آشکار و نهان است و هر چیزی نشانه وحدانیت اوست.
و فی کل شیء له آیه
تدل علی انه واحد
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ویژگی های #دوران_نوجوانی (قسمت ۶) 11_خود مرکزیت در اثر رشد جسمي، نوجوانان حساسيت زيادي نسبت به بدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژگیهای #دوران_نوجوانی (قسمت ۷)
12- تصور آسیب ناپذیری خود
نوجوانان در این سن فکر می کنند اتفاقات بد فقط برای دیگران می افتد و فقط دیگران آسیب می بینند. آنها به اندازه کافی عاقل هستند و به خوبی می توانند از مشکلات بگریزند. البته این افکار چیزی نیست جز یک توهم مخصوص دوران نوجوانی. این توهم می تواند پایه خطرات و انحرافات بسیاری در دختر نوجوان شما باشد. مثلا «اگر سوار ماشین یک غریبه هم باشم برای من هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. من می دوم چطوری باید رفتار کنم.»
#رفتاربانوجوان
@zandahlm1357