هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا خاک باغچه برای گیاهان آپارتمانی مناسب است؟؟
🌷
🌷
🌷
توضیحات در همین کلیپ
#خاک_گلدان #خاک_برگ #خاک_باغچه #خاک_باغ #تعویض_گلدان
https://eitaa.com/zandahlm1357
فصل دوم : دربيان جامه هایی كه حرام است پوشيدن آنها
بدانكه مردان را جامه حرير محض پوشيدن و جامه طاباف پوشيدن حرام است ، و احوط آنست كه عرقچين و كيسه و چيزهائى كه عورت را با آن نتوان پوشيد هم از حرير نباشد. و باز احوط آنست كه اجزاى جامه مانند سجاف ، حرير نباشد. وبهتر آنست كه چيزى كه با ابريشم مخلوط كنند يا پشم يا كتان يا ريسمان باشد و اولى آنست كه بقدر ده يك يا زياده باشد و اگر مجموع تار يا مجموع پود غيرحرير باشد، بهتر خواهد بود. و بايد كه پوست حيوان مرده نباشد هرچند كه دباغى كرده باشند بنا بر اشهر بين الاصحاب ، پوست حيوانى چند كه قابل تذكيه نيست نباشد، در نماز بايد كه پوست و پشم و مو وشاخ و دندان و ساير اجزاى حيوانى كه گوشتشان حرام است نباشد، در سمور و سنجاب و خزى كه الحال معروف است خلاف است و احوط اجتباب است اگر چه اظهر در خزى و سنجاب آنست كه نماز در آنها جايز است و بهتر آنستكه در جامه اى كه در زير آن جامه ها يا در بالاى آنها پوشيده باشند نماز نكنند، مبادا موئى چسبيده باشد. و بهتر آنست كه ولى ، اطفال غيربالغ را نيز منع نمايد از پوشيدن حرير و طلا.
✨با ما همراه باشید ✨👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
فصل دوم : دربيان جامه هایی كه حرام است پوشيدن آنها
.
بسند معتبر منقول است كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم بحضرت اميرالمؤ منين عليه السلام فرمود كه : يا على انگشتر طلا در دست مكن كه زينت تست در بهشت ، جامه حرير مپوش كه آن پوشش تست در بهشت .
در حديث ديگر فرمود كه : جامه حرير مپوش كه حق تعالى بسبب اين در قيامت پوستت را بآتش ميسوزاند.
از حضرت صادق عليه السلام پرسيدند كه جايز است مرد را كه اهل خود را بطلا زينت كند؟ گفت : بلى زنان و كنيزان را اما پسران رانه .
در حديث ديگر وارد است كه ، آن حضرت فرمود: كه پدرم امام محمد باقر عليه السلام فرزندان و زنان خود را بزيور طلا و نقره زينت ميفرمود، و باكى نيست و ممكن است كه مراد از فرزندان دختران باشند واحتمال دارد كه شامل پسران نابالغ هم باشد و احوط اجتنابست .
https://eitaa.com/zandahlm1357
گناه بى اعتنائى سواره
طبق روايتى كه در كتاب هاى معتبر وارد شده است :
در يكى از سال ها امام صادق عليه السلام به همراه بعضى از اصحاب و دوستان خود، براى انجام مناسك حجّ خانه خدا، به سوى مكّه معظّمه حركت كردند.
در مسير راه ، جهت استراحت در محلّى فرود آمدند، آن گاه حضرت به بعضى از افراد حاضر فرمود: چرا شما ما را سبك و بى ارزش مى كنيد؟
يكى از افراد - كه از اهالى خراسان بود و در آن مجلس حضور داشت - از جا برخاست و گفت : ياابن رسول اللّه ! به خداوند پناه مى بريم از اين كه خواسته باشيم به شما بى اعتنائى و توهينى كرده و يا دستورات شما را عمل نكرده باشيم .
حضرت صادق عليه السلام فرمود: چرا، تو خودت يكى از آن اشخاص هستى .
آن شخص گفت : پناه به خدا، من هيچ جسارت و توهينى نكرده ام .
حضرت فرمود: واى بر حالت ، در بين راه كه مى آمدى در نزديكى جُحفه ، تو با آن شخصى كه مى گفت : مرا سوار كنيد و با خود ببريد، چه كردى ؟
و سپس حضرت افزود: سوگند به خدا، تو براى خود كسر شاءن دانستى ؛ و حتّى سر خود را بالا نكردى ؛ و او را سبك شمردى و با حالت بى اعتنائى از كنار او رد شدى .
و سپس حضرت در ادامه فرمايش خود افزود: هركس به يك فرد مؤ من بى اعتنائى و بى حرمتى كند، در حقيقت نسبت به ما بى اعتنائى كرده است ؛ و حرمت و حقّ خدا را ضايع كرده است .
كافى : ج 8، ص 88، ح 73، وسائل الشّيعة : ج 12، ص 272، ح 1.
❤️ #امام_صادق #صلوات الله علیه
https://eitaa.com/zandahlm1357
#نکته
#تلنگر
🌺نکات قابل توجه خدمت زوج های جوان که خیلی از زندگیشون شاکی هستن🌺
البته قبل از بیان راهکارها به چند نکته مهم اشاره می نماییم.
نکته اول : توجه داشته باشید که تجربه نشان داده است بین خانوادهها و زوج های جوان در اوائل زندگی مشترک شان به خاطر عدم آشنایی از روحیات و اخلاقیات همدیگر و اختلاف نظرها و سلیقه ها در مسائل جزئی زندگی دچار تنش می شوند. کمال خواهی، مطلق نگری و ایده آل گرایی آنها اگر به همراه حلم و بردباری و سعه صدر نباشد شیرینی زندگی را به تلخی تبدیل می کنند. البته اختلاف در ابتدای زندگی بین افراد که دارای خانواده های مختلف و روحیات متفاوت هستند زیاد دور از انتظار نیست و مشکل مهمی نیست به شرطی که زود حل شود و طولانی یا مکرر نشود. زیرا ازدواج چون نهال نو پایی است که اگر در معرض مداوم طوفان اختلاف و درگیری ها قرار گیرد امکان شکسته شدن دارد. پس باید هوشیار باشند و اجازه ندهند مسائل جزئی و سطحی خللی در زندگی آنها ایجاد کند.
نکته دوم :زندگی کردن یک هنر است و این هنر را باید به تدریج آموخت و مهارت های لازم را باید از افراد با تجربه یاد گرفت و الا در برخورد با افراد به وِیژه کسانی که در حاشیه زندگی مشترک قرار دارند و گاهی اوقات ممکن است وارد متن زندگی شوند، دچار مشکل می شویم . بنابراین برای پیشگیری از این گونه مشکلات باید هنر زندگی کردن را آموخت. باید نحوه برخورد با همسر و خانواده او را در مواقع گوناگون یاد گرفت.حال به این موضوع می پردازیم که چگونه با خانواده همسر تعادل و سازگاری برقرار نماییم. در اینجا ما راهکارهایی بیان می نماییم که هر کدام از شما باید در مورد خانواده یکدیگر بکار ببرید.لازمه رسیدن به این تعادل و سازگاری این است که ویژگیهای شخصیتی همسر و خانواده او را بشناسیم همچنان که باید اقوام و خویشاوندان خود را شناخت و نحوه تعامل با آنها را نیز آموخت. در اولین قدم خونسردی را حفظ نمایید. خونسردی به معنی صبوری منفعلانه و سکون و بی حرکتی نیست. خونسردی در مقابل رفتارهای تکانشی و انفجاری احساسی است. یعنی در مواردی که با پدیده منفی و یا بحرانی در زندگی روبرو شدیم ، ضرورت دارد قبل از هر چیزی خونسرد باشیم تا قدرت تعقل ما بتواند موضوع و راه حلها را بررسی کند. در ساحل امن خونسردی است که سایر مهارتها و آگاهی های ذیل فرصت عرض اندام پیدا می کنند.سپس به تجزیه تحلیل مشکل بپردازید. همه اینها شکل ظاهری و سطحی مشکلات را نشان می دهد. اگر بدون تجزیه و تحلیل این مشکلات دست به اقدام بزنیم ، علاوه بر اینکه مشکل حل نمی شود، مشکلات شدیدتری به خاطر عملکرد نامناسب پیش می آید.
#نکته
#تلنگر
راهکارهای ایجاد تعامل و تعادل
۱. اعتماد سازی
بیشتر تنشهای موجود بین خانواده ها ریشه درعدم اعتماد دارد. اگر به همدیگراعتماد داشته باشیم حرف یکدیگر را دخالت تلقی نمی کنیم. پس در اولین گام باید زمینه اعتماد سازی را فراهم نمود. در مسیر اعتماد سازی باید ابتدا خود به همسرتان اعتماد کنید تا کم کم آنها نیز به شما اعتماد نمایند.
۲. ارتباط سازی
منظور این است که به خانواده همسرتان بگویید که همسرتان از انها تعریف می نماید و متقابلا همسرتان هم از طرف شما این جملات را به خانواده خودش بگوید.این نوع رفتارها موجب حس خوش بینی در خانواده شده و راه پذیرش حرفهای منفی را سد می کند. البته خود می دانید که یکى از جاهایى که اسلام اجازه داده انسان دروغ بگوید، آن جایی است که این عمل موجب اصلاح بین افراد می شود. این کار اگر چه با واقعیت همراه نباشد ولی در زدودن کینه ها و برطرف کردن سوء ظن نسبت به یکدیگر بسیار موثر است و در تلطیف روابط میان آنها مى توانید مفید واقع شوید. البته انتظار نداشته باشید که با یک بار برخورد این چنینى، همه خصومت ها و سوءظن ها برطرف شود.۸ بلکه این کار نیاز به زمان وو صبر و حوصله دارد.
۳. تحکیم روابط
مرحله سوم تحکیم روابط مثبت است.در صورت موفقیت در مراحل قبل سعى کنید نقاط مثبت خانواده را شناسایى کنید و آنها را در یک دفترچه اى یادداشت کنید و هر وقت در کنار یکى از آنها قرار گرفتید و صحبت طرف مقابل به میان آمد شما به این جنبه هاى مثبت اشاره کنید و بگویید همه آدم ها یک ویژگى هاى مثبت دارند و در کنار آن جنبه هاى مثبت ممکن است نقایصى نیز داشته باشند ولى ما براى استحکام روابط خودمان با دیگران باید جنبه هاى مثبت آنها را در نظر بگیریم و فقط به جنبه هاى منفى نگاه نکنیم. یکى از مهمترین عوامل سوءظن به دیگران همین منفى نگرى است و بهترین راه براى از بین بردن سوء ظن توجه به جنبه هاى مثبت دیگران است و شما مى توانید با طرح این جنبه هاى مثبت، نگرش خانواده را نسبت به خود عوض کنید.
۴.حترام متقابل
هیچ گاه نزد شوهرتان از مادر شوهر و ... بدگویی نکنید. او را تحقیر نکنید، همواره به ایشان احترام بگذارید و از