16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خواجه_عبد_الله_انصاری
🔹الهی شاد بدانم که اول من نبودم تو بودی، آتش یافتنی با نور شناختن تو آمیختی، از باغ وصال نسیم قرب تو انگیختی، باران وحدانیت بر گرد بشریت تو ریختی به آتش دوستی آب و گل سوختی تا دیدهٔ عارف به دیدار خود آموختی.
گر روز وصال باز بینم روزی
با او گله های روز هجران نکنم
🔹الهی جلال عزت تو جای اشارت نگذاشت و محو اثبات تو راه اضافت برداشت تا گم گشت آنچه بنده در دست داشت. خداوندا از آن تو می فزود و از آن بنده می کاست تا آخر همان ماند که اول بود راست.
محنت همه در نهاد آب و گل ماست
پیش از دل و گل چه بود آن حاصل ماست
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙تلاوت بسیار سوزناک و حزین استاد #عبدالباسط در مورد #پدر_مادر
سوره مبارکه #اسراء
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعاے #الهیعظمالبلاء...🥀👆👆
#علیفانی
كفعمى در بلد الامين فرموده: اين دعاء حضرت صاحب الامر عَلَيْهِ السَّلام است كه تعليم فرمود آن را به شخصى كه محبوس بود، پس خلاص شد: اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرينَ.
#امام_زمان(عج)🌼
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يك مقدار راجع به بني اسرائيل و يهود صحبت كردم، بعد از مدت كمي، من را بازداشت كردند! البته نه به آن ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهيد باهنر در سال ۳۷ با همكاري آقاي هاشمي رفسنجاني، نشريه «مكتب تشيع » را منتشر ميكردند كه يكي از بهترين نشريات قم بود. بيشتر ارتباط و آشنايي ايشان با فعاليتهاي شهيد باهنر كه با هم در مدرسه «حجتيه » بودند از طريق تعريفهاي آقاي هاشمي رفسنجاني بود. (۸) پس از پيروزي شاه در كودتاي امريكايي ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، رژيم دست به تبليغات بسيار وسيعي زد تا روحانيت را از مردم جدا كند. تبليغات ماهرانه و پرحجمي انجام شد تا روحانيت از چشم مردم بيفتد. در اين زمانها، پوشيدن لباس روحانيت بسيار مشكل بود، چرا كه اين كار مساوي بود با تحقيرهاي بسيار و اهانتهايي كه از سوي رژيم در بين مردم القا شده بود. حضرت امام قدس سره در خاطرات خود، مواردي از اين اهانتها را بازگو كرده اند. آقا سيد علي، طلبه جوان، از نزديك شاهد اين تبليغات سوء بود. تبليغاتي كه براي خردكردن روحيه روحانيون و منزوي نمودن آنان در جامعه صورت ميگرفت. در چنين شرايطي، روحانيون، بخصوص طلبههاي جوان، استقامت و ايستادگي بزرگي از خود نشان ميدادند. مقام معظم رهبري در خاطرات خود، به برخي از اين تبليغات اشاره ميفرمايند، از جمله سوار نكردن
روحانيون توسط وسايل نقليه، متلك گفتن به آنان و اگر در وسيله نقليه اي يك روحاني سوار بود و پنجر ميشد، از قدم روحاني حساب ميكردند. (۹) حضرت امام خميني (قدس سره) نيز در بيان سختيهايي كه بر حوزههاي علميه و روحانيون گذشت، به اين تبليغات اشاره ميفرمايند.
شروع مبارزات انقلاب اسلامي حوزه علميه قم در سال ۴۱ با نداي حضرت امام (قدس سره) به پا خاست و شوري ديگري در اين مركز علم و تقوا و جهاد پديد آمد. نداي قيام و مبارزه از حوزه علميه قم، به ساير حوزههاي علميه و مجامع ديني نيز منتقل شد و مهمترين آنها، حوزه بزرگ مشهد بود. آيت الله العظمي خامنه اي در اين مورد، نقش سازنده و عظيمي را ايفا نمودند و ضمن فعاليتهايي كه در قم داشتند، ارتباط خود را با علما و طلاب مشهد تقويت نمودند. و كوشيدند با استفاده از فعاليتهاي ساير علماي خراسان، هرچه بيشتر و بهتر، طلاب را تجهيز نمايند. در سال ۱۳۴۱، مساله «لايحه انجمنهاي ايالتي و ولايتي » پيش آمد. رژيم شاه با اين لايحه، در صدد وارد آوردن ضربه اي ديگر بر حوزههاي علميه و روحانيت و در نتيجه اسلام بود. حضرت امام خميني قدس سره عليه اين لايحه اقدامات مؤثري انجام دادند، از جمله نامههايي به ولايات نوشتند تا خطبا، علما و مردم را نسبت به توطئه و مقاصد رژيم آشنا كنند. حضرت امام، علاوه بر نامههايي كه نگاشتند و علما را در جريان امور قرار داده و آنها مردم را به صحنه فراخوانده و حوادث را به آگاهي آنها
رساندند، رژيم شاه را تهديد كردند كه اگر اين لايحه را لغو نكند، مردم را به صحراي قم دعوت خواهند كرد و تجمع عظيم ضد رژيم را به وجود خواهند آورد. اين گفتار و تهديد حضرت امام (ره)، حتي دوستان را هم به تعجب واداشت. آقا سيد علي كه در خدمت امام بودند، نقل ميكنند كه براي خود ما اين همه اميدواري امام، تعجب آور بود و آن روزها كمتر كسي بود كه دورنگري امام را درك كند.
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
خانه ي حضرت زهرا (سلام الله عليها) و بركات آن سادگي خانه ي فاطمه (عليها السّلام) ) حضرت امير- سلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بركات كوخ فاطمه (عليها السّلام)
بركات اين چي است؟ بركات اين كوخ چندنفري آن قدر است كه عالم را پر كرده است از نورانيت و بسيار راه دارد تا انسان به آن بركات برسد. اين كوخ نشينان در كوخ محقر، در ناحيه معنويات آن قدر در مرتبه بالا بودندكه دست ملكوتيها هم به آن نمي رسد؟ و در جنبههاي تربيتي آن قدر بوده است كه هرچه انسان ميبيند بركات در بلاد مسلمين هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اينها از بركت آنهاست. (۱۹)
۱/۱/۶۲
عظمت خانه فاطمه (عليها السّلام)
روايتي كه در تفسير برهان از حضرت باقر نقل كند؟ و اين روايت چون روايت شريفي است و به معارف چندي اشاره فرموده و از اسرار مهمّه اي كشف فرموده، ما تيمّنً عين آن حديث را ذكر ميكنيم: قال رحمه الله، و عن الشّيخ ابي جعفر الطوسي، عن رجاله، عن عبدالله بن عجلان السّكوني، قال سمعتُ ابا جعفر- عليه السلام- يقولُ؛ بيتُ عليٌّ و فاطمةَ حجرةُ رسول الله- صلّى الله عليه و آله- وَ سقفُ بيتهم عرشُ ربِّ العالمينَ. وَ فى قعرِ بيوتهمْ فرجةٌ مكشوطةٌ الي العرشِ معراجُ الوحي؛ و الملائكةُ تنزلُ عليهم بالوحي صباحاً و مسائاً وكلَّ ساعةٍ وَ طرفةِ عين. وَ الملائكةُ لا ينقطعُ فوجُهم؛ فوجٌ ينزلُ، و فوجٌ يصعَدُ. و انَّ الله تباركَ و تعالى كَشَفَ لابراهيمَ - عليه السلام- عَنِ السَّمواتِ حتّى ابصر العرشَ؛ و زادَ الله فى قوّة ناظرِه. و انّ الله زادَ فى قوّةِ ناظرِ محمّد و عليٌّ و فاطمةَ و الحسنِ و الحسين- عليهم السلام- وكانوا يبصرونَ العرشَ و لايجدونَ لبيوتهم سقفاً غيرَ العرشِ؛ فبيوتهم مسقّفةٌ بعرش الرّحمن. و معارجُ الملائكة و الرّوحِ فيها باذنِ ربّهم من كلّ امرٍ سلامٌ. قال، قلت: مِن كلِّ اَمرٍ سلامٌ؟ قالَ: بكُلِّ امرٍ. فقُلتُ: هذا التَنزيلُ؟ قال؛ نَعَم. ۱ (۲۰)
-----------------
۱. «صاحب تفسير برهان رحمه الله گفته است از شيخ ابوجعفر طوسى- از رجال او- از عبدالله بن عجلان
? سكوني روايت شده كه گفت شنيدم امام باقر- عليه السلام- ميفرمايد: خانه على و فاطمه (عليها السّلام) حجره ي رسول الله- صلى الله عليه و آله - است و سقف خانه شان عرش ربّ العالمين، و در انتهاى خانه هاشان شكافي است كه از آن تا عرش، پرده از معراج وحى برداشته شده؛ و ملائكه صبح و شام و هر ساعتي و هر لحظه با وحي بر آنان نازل ميشوند و رشته ي فوج ملائكه فرود آينده قطع نمى شود؛ گروهي فرود ميآيند و دسته اى بالا ميروند. همانا خداوند تبارك و تعالي براى ابراهيم از آسمانها پرده برداشت تا آنكه عرش را ديد و خدا به قوّت ديده او افزود؛ و همانا خداوند بر قوّت ديده محمد، على، فاطمه (عليها السّلام)، حسن و حسين- عليهم السلام- نيز بيفزود (چنانكه) عرش را مشامده ميكردند و حز عرش سرپوشى براى خانه هايشان نمى ديدند؛ خانه هاشان به عرش رحمان مسقف است و معراجهاى ملائكه و روح در خانه هاى ايشان است، به اذن پروردگارشان من كلّ امرٍ سلامً. راوى ميگويد پرسيدم: من كلّ امرٍ سلام؟ " فرمود: بكل امر. " عرض كردم: "اين چنين نازل شده؟ فرمود: " آري" تفسير برهان، ج ۴، ص ۴۸۷.
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#فایل_صوتی_روانشناسی قلب 79 🎧آنچه خواهید شنید؛ ❣اطاعت از خدا؛ هیچ دلیلی نداره جز ؛ توی راهی قدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روانشناسی قلب 80.mp3
4.81M
#فایل_صوتی_روانشناسی_قلب 80
🎧آنچه خواهید شنید؛
❣بدن سالم؛
وقتی به میکروبی آلوده ميشه؛
با تب،ورود میکروب رو اعلام میکنه!
💓يه قلب سالم هم
به محض برخوردباگناه،علامت ميده.
چجوری؟
🕌در محضر امام روح الله (۱۸۰)
جذب حداکثری اما نه به هر قیمتی
📌 امام خمینی (ره ):
آغوش كشور و انقلاب هميشه براى پذيرفتن همه كسانى كه قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولى نه به قيمت طلبكارى آنان از همه اصول، كه چرا مرگ بر آمريكا گفتيد! چرا جنگ كرديد! چرا نسبت به منافقين و ضدانقلابيون حكم خدا را جارى مى كنيد؟ چرا شعار نه شرقى و نه غربى داده ايد؟ چرا لانه جاسوسى را اشغال كردهايم و صدها چراى ديگر.
📚 صحیفه امام؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۲۸۶
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
بخش خدمات
در گذشته دفتري به نام بخش خدمات وجود داشت که از جمله وظايفش توزيع فيش غذا طبق برنامه زماني بين زوار در سطح شهربود.
روزي آقائي را ديدم که به شدت گريه ميکرد، جلو رفتم و علت گريه اش را از او سوال کردم؛ گفت: امروز صبح که در حرم بودم خطاب به آقا گفتم: يا امام رضا (ع) من تا کنون از غذائي که به نام تو تهيه ميشود نخورده ام؛ خودت کاري کن تا امروز يک فيش غذاي بي دردسر نصيب من شود. بعد از زيارت به بخش خدمات رفتم و فيش غذا از آنها خواستم، آنها گفتند بايد به مهمانسرا بروم، اما در مهمانسرا به من گفتند که اين فيش طبق شرايط خاصي بين زوار توزيع ميشود و ارجحيت با من نيست. همچنان که از پلهها پائين ميرفتم، با آقا درددل کردم و گفتم: من از شما يک فيش بي دردسر ميخواستم و حالا اينها چنين ميگويند. پائين پلهها که رسيدم خادمي با عجله به سمت من دويد و گفت آقا اين فيش غذا مال شما باشد من کار دارم فرصت اينکه براي دريافت غذا بروم ندارم!
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱. قیام ابن طباطبا محمدبن ابراهیم طباطبا یکی از امامان زیدیه است [۱]، که در سال ۱۹۹ ه. ق، قیام خود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲. قیام محمد دیباج
محمد دیباج فرزند امام جعفر صادق (علیه السلام) بود که گفته شده به علت زیبایی و جمال و کمالی که داشته، به دیباج مشهور شده است. [۱] وی فردی عابد و فاضل [۲] و شجاع [۳] و سخی [۴] بود که گفته شده که وی در مورد خروج و قیام با شمشیر با زیدیه هم رأی بوده است. [۵]
در مورد قیام محمدبن جعفر (دیباج) گفته شده که او در سال ۱۹۹ ه در مکه قیام کرد، و زیدیۀ جارودیه نیز او را همراهی کرده و به او پیوستند. [۶] گفته شده که وی در ابتدا فردی عزلت نشین بود که با سیاست، کاری نداشت، [۷] و در علت ورودش به سیاست و شمشیر بستنش، دلایل متفاوتی ذکر شده [۸] که در اینجا مجال بحث در مورد آنها نیست.
بنا به نقل برخی منابع، او در آغاز قیامش، مردم را به امامت محمدبن ابراهیم - ابن طباطبا- دعوت میکرد و پس از وفات او،
خود دعوی امامت نمود [۱] و در سال ۲۰۰ ه. ق با وی به عنوان امیرالمومنین بیعت شد. [۲]
در مورد مواضع و برخوردهای امام رضا (علیه السلام) با قیام عمویش محمدبن جعفر، چند روایت وجود دارد که حاکی از نهی و عدم موافقت امام (علیه السلام) نسبت به قیام بوده، ولی علی رغم نهی مستقیم امام (علیه السلام) به عمویش محمد و نیز نهی غیر مستقیم آن حضرت (علیه السلام) توسط یکی از یارانش، محمد به قیام و جنگش ادامه میدهد و طبق پیش بینی امام (علیه السلام) شکست خورده و یارانش کشته میشوند. در ادامه به روایات وارده در این زمینه میپردازیم؛
۱ هنگامی که محمدبن جعفر در مکه قیام کرد و مردم را به سوی خود دعوت کرد و امیرالمومنین نامیده شد و با او به خلافت بیعت شد امام رضا (علیه السلام) به او فرمود: ای عمو، پدر و برادر خود را تکذیب مکن که این امر تمام نمی شود.
ولی علی رغم توصیۀ امام (علیه السلام)، محمدبن جعفر قیام کرد و پس از مدت کوتاهی جلودی او را شکست داده و محمدبن جعفر از او امان خواست و لباس سیاه پوشید و به منبر رفته و خود را خلع کرد و گفتههای پیشین خود را تکذیب کرد و گفت: خلافت، از آن مأمون است و من، در آن حقی ندارم. [۳]
چنانکه ملاحظه میشود، امام رضا (علیه السلام) صریحاً وی را از اقدام به این قیام برحذر داشته و ناکامی و تمام نشدن آن را به او گوشزد
نموده، و این رویه را مخالف رویۀ پدرش (پدر محمد)، امام صادق (علیه السلام) و برادرش امام کاظم (علیه السلام) دانسته است. [۱]
۲ در جنگی که بین محمدبن جعفر و هارون بن مسیّب درگرفت، هارون امام رضا (علیه السلام) را به عنوان میانجی به سوی عمویش محمد فرستاد، ولی محمد این وساطت را نپذیرفت و جنگ را ادامه داد، ولی نتیجۀ جنگ به نفع هارون رقم خورد و محمد به نزد هارون رفته و از وی برای خود و یارانش امان خواست. [۲]
۳ از یکی از یاران [۳] امام رضا (علیه السلام) روایت شده که هنگامی که هارون بن مسیّب قصد جنگ و نبرد با محمدبن جعفر را داشت، امام رضا (علیه السلام) به او فرموده که به نزد محمدبن جعفر برود و به او بگوید که فردا قیام نکند زیرا در صورت قیام، شکست خورده و یارانش کشته میشوند. آن شخص، این مطلب را به عرض محمد رساند ولی با جواب نامناسب وی مواجه شد، و محمد علی رغم فرمایش امام (علیه السلام) قیام کرد و شکست خورد و یارانش کشته شدند. [۴]
----------
[۱]: مسعودی، مروج الذهب و معادن الجوهر، پیشین، ج ۳، ص ۴۳۹.
[۲]: اصفهانی، پیشین، ص ۴۳۹.
[۳]: أحمدبن علی خطیب بغدادی، تاریخ بغداد أو مدینة السلام، تحقیق مصطفی عبدالقادر عطا، الطبعة الاولی، دارالکتب العلمیة، بیروت، ۱۴۱۷ ه / ۱۹۹۷ م، ج ۲، ص ۱۱۲؛ مفید، پیشین، ج ۲، ص ۲۱۱.
[۴]: مفید، پیشین.
[۵]: مفید، پیشین.
[۶]: مفید، پیشین، ص ۲۱۲.
[۷]: اصفهانی، پیشین، ص ۴۳۹.
[۸]: برای آگاهی از برخی دلایل قیام محمد دیباج ر. ک: طبری، پیشین، ص ۵۳۷؛ ابن اثیر، پیشین، ص ۳۱۱؛ مسعودی، پیشین، ص ۴۳۹؛ اصفهانی، پیشین.
[۱]: ابوالحسن اشعری، پیشین، ص۴۷؛ همچنین ر. ک: ابی نصر بخاری، سرّ السلسلۀ العلویۀ، تعلیق سید محمد صادق بحرالعلوم، منشورات المطبعۀ الحیدریۀ، نجف اشرف، ۱۳۸۱ه، ص۴۵.
[۲]: ابن اثیر، پیشین.
[۳]: علی بن عیسی اربلی، کشف الغمة فی معرفة الائمة، الطبعة الثانیة، دارالاضواء، بیروت، ۱۴۰۵ ه / ۱۹۸۵ م، ج ۳، صص ۹۳ ۹۴؛ صدوق، پیشین، ج۱، ص۲۲۴.
[۱]: ر. ک: صفری فروشانی، تحلیلی بر قیامهای علویان در دوران امام رضا (علیه السلام) و ارتباط آن با ولایتعهدی، پیشین، ص ۶۹.
[۲]: ر. ک: اصفهانی، پیشین، صص ۴۴۰ ۴۴۱.
[۳]: در کشف الغمه، این روایت از مسافر نقل شده و در مناقب، از هشام نقل شده است. ر. ک: اربلی، پیشین، ص ۷۴؛ محمدبن علی بن شهر آشوب، مناقب آل ابی طالب، تصحیح و تعلیق سید هاشم رسولی محلاتی، موسسه انتشارات علامه، قم، بی تا، ج ۴، ص ۳۳۹.
[۴]: ر. ک: اربلی، پیشین، ص ۷۴؛ محمدبن علی بن شهر آشوب، مناقب آل ابی طالب، تصحیح و تعلیق سید هاشم رسولی محلاتی، موسسه انتشارات علامه، قم، بی تا، ج ۴، ص ۳۳۹.
#فرقه_های_درون_شیعی
✍نعمت الله صفری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#امام_زمان عج 🔹 شهید #مدرس خطاب به نمایندههای مجلس: شماها پرونده دارید ولی من نه❗️ ⬅️ راز شجاعت ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما مسلمانیم به اسلام خمینی. چرا اسلام خمینی؟
روایت کامل رحیم پور ازغدی از این جمله رو ببینید تا متوجه بشید که اگر فلان اکانت توئیتری مدرک دکترا داره لزوما درست نمیگه، فقط منحرف کردن رو خوب بلده!
https://eitaa.com/zandahlm1357
چشم به راه - قسمت بیست و سوم.mp3
11.6M
🎬قسمت: بیست و سوم
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 کارتون زیبای شهر موشکی 📼 قسمت ۲۰ : مذاکره با آقای سام 🇮🇷 بچه ها ! با هم این کانال و تبلیغ کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
42.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارتون زیبای شهر موشکی
📼 قسمت ۲۱ : رزمایش موشکی
@zandahlm1357
🇮🇷 بچه ها ! با هم این کانال و تبلیغ کنیم
#کارتون #شهر_موشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه کلیپ های روایتگری 👌
هر روز روایتی از شهدا بشنوید❤️
#روایتگری
شماره ۲۳
کاری از گروه راویان سردار شهید حاج عبد الحسین برونسی 🌹
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
نمی توانید در سرزمین تهامه اقامت گزینید. گفتند: ای ابوطالب! ما به آنچه گفتی اقرار میکنیم. حضرت اب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اَلسَّلامُ عَلَی المُزَوَّجِ فی السَّماء (سلام بر تزویج یافته در آسمان)
خواستگاران حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام)
هنوز نُه بهار از عمر حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام) نگذشته بود که اشراف قریش و برخی از مردان مهاجر و انصار به طمع افتاده، نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) به خواستگاری او شتافتند؛ ولی آن حضرت فرمودند: در این باره منتظر فرمان خدا خواهم بود.
از جمله خواستگاران که شیعه و سنی نام برده اند، ابوبکر و عمر بودند. پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) که از طرف خداوند به چنین کاری مأذون نبودند، ضمن روی برگردانی، به آن دو اظهار داشتند:
«در این باره در انتظار فرمان خدا هستم».
طبق برخی نقل ها، آن حضرت چنین عذر آوردند که دخترم هنوز
کوچک است. [۱]
ثروتمند معروف، عبدالرحمان بن عوف، از دیگر خواستگاران بود. وی بر اثر کوته فکری، میپنداشت پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) نیز مانند آنان است که همه مسائل را از نگاه مادی مینگرند، لذا گفت: میروم و فاطمه (علیها السلام) را خواستگاری میکنم، به گمانم او را به من تزویج نماید؛ زیرا من فردی ثروتمندم و رسول خدا (صلی الله علیه و آله) تهیدست، و در این موقعیت به مال من احتیاج دارد تا خود را بی نیاز گرداند.
وی در حالی که لباسهای قیمتی به تن کرده بود، بر آن حضرت وارد شد و چنین گفت: ای رسول خدا! اگر فاطمه (علیها السلام) را به همسری من درآوری حاضرم فلان مقدار شتر، گوسفند، غلام، کنیز، طلا و نقره مَهرش کنم. [۲]
در نقلی آمده که گفت: حاضرم صد شتر سیاه زاغ چشم که بارهای آن جامههای سفید نازک مصری باشد و ده هزار دینار مهریه به او بدهم.
پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) از ناراحتی مشتی سنگ ریزه به طرف او پاشید.
بنابر نقل طبری و ابن شهرآشوب، آن سنگ ریزهها به صورت لؤلؤ
و مرجان درآمد که یک دانه از آنها به میزان همه دارایی عبدالرحمان بود. [۱] عثمان نیز همانند این سخن را به رسول خدا (صلی الله علیه و آله) گفت. [۲]
حضرت با این کار به آنها فهماند که به این گونه چیزها نیاز ندارد، و مسأله ازدواج فاطمه (علیها السلام) با دیگر ازدواجها فرق دارد و تنها به دستور خدای متعال انجام میپذیرد. [۳]
آن بزرگوار نخواست در برابر تقاضا و اصرار آنان یک دفعه پاسخ منفی دهد، و به صراحت اظهار داشت که دخت گرانمایه اش در سطح بالاتر و والاتری است و او را تنها برای جوانمردی که همتا و هم شأن اوست نگاه داشته است.
----------
[۱]: . مرحوم آیت الله مرعشی در کتاب گرانسنگ شرح احقاق الحق تعداد کثیری از روایات مخالفین را در این زمینه نقل نموده است. مجلد ۱۰ صفحات ۳۲۶-۳۳۳.
[۲]: . دلائل الامامه ۸۲؛ نوادر المعجزات ۸۴؛ مناقب ابن شهرآشوب ۳/۱۲۳؛ مدینة المعاجز ۲/۳۲۳.
[۱]: . مناقب ابن شهرآشوب ۳/۱۲۳؛ بحار الانوار ۴۳/۱۰۸؛ مجمع النورین ۵۲.
[۲]: . دلائل الامامه ۸۲؛ نوادر المعجزات ۸۴؛ مدینة المعاجز ۲ / ۳۲۳.
[۳]: . ریاحین الشریعه ۱/۸۰.
عکس العمل خواستگاران پس از ناامیدی
آنان که از همسری با حضرت فاطمه (علیها السلام) نومید شده بودند، با سعد بن معاذ، رئیس قبیله اوس، به گفت وگو پرداختند و دریافتند که جز حضرت علی (علیه السلام) کسی شایستگی همسری با دختر پیامبر خدا (علیهما السلام) ندارد. از این رو، دسته جمعی در پی امیرالمؤمنین (علیه السلام) شتافتند. سرانجام او را - که در نخلستانهای مدینه مشغول آبیاری بود -
یافتند. آنان [علیرغم عدم میل باطنی] رو به حضرت کردند و گفتند: اشراف قریش از دختر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) خواستگاری کرده اند، ولی پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرموده که کار فاطمه (علیها السلام) به فرمان خدا سامان مییابد. بی شک اگر شما با آن سوابق درخشان و فضایلی که دارید خواستگاری کنید پاسخ مثبت خواهید شنید. [۱]
----------
[۱]: . المناقب الخوارزمی ۳۴۳؛ مسند الامام علی (علیه السلام) ۸/۱۹. لازم به ذکر است این دست افراد که به حضور امیرالمؤمنین (علیه السلام) آمده و به وی پیشنهاد خواستگاری از حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام) را میدهند، در واقع هیچ قصد خیری نداشته بلکه تمام تلاششان این بود که حضرت، داماد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نشود، و به این شرافت ویژه نائل نشود. اما انگیزه آنان در این فراخوانی آن هم با این سرعت چه میتواند باشد؟ شاید هدفشان این بوده که نظر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را در این راستا بدانند که تا چه میزانی به امیرالمؤمنین (علیه السلام) توجه دارد، و برای روشن شدن این مسئله عجلۀ خاصی داشتند؛ چرا که احتمال میدادند رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به تقاضای امیرالمؤمنین (علیه السلام) نیز پاسخ رد بدهد. همچنین شایان ذکر است این عده افراد - طبق این نقل تاریخی - از خود به «اشراف قریش» تعبیر میکنند، در حالی که شخصیتی بین عرب و قریش نداشتند.
بنابراین واضح است هدفشان از این گفتار شخصیت سازی و فضیلت تراشی برای خویش است.
#فاطمه_سادات_درچه_ای
#هفتمین_زیارت
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ابراهیم خواص ابراهیم خواص در هیچ شهری بیش از چهل شبانه روز نمی زیست. سری سقطی سری سقطی به صوفیه م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قناعت
به حکیمی گفتند: آیا چیزی بهتر از طلا هست؟ گفت: قناعت.
پارسایی
حکیمی دیگر گفته است: غنی شدنت از چیزی بهتر از غنی شدنت به آن چیز است.
گویم
ای چرخ که با مردم نادان یاری
پیوسته بر اهل فضل غم میباری
هر لحظه زتو بر دل من بار غمست
گویا زاهل دانشم پنداری
عرفان
یکی از صوفیان از قاری قرآن شنید که میخواند، یٰا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ اِرْجِعِی...، صوفی تقاضا کرد دوباره بخواند، سپس صیحه ای کشید و گفت: چقدر به خود خطاب کردم بازگرد، باز نمی گردد، سپس حالت جذبه به او دست داد فریادی زد و از دنیا رفت.
زیتون اکبر، دنیا
در کتاب ملل و نحل ذیل واژه زیتون اکبر آمده است: به زیتون اکبر از حکمای یونان که پیر شده بود، گفتند: حال تو چگونه است؟ گفت: اندک اندک و با مهلت میمیرم. گفتند: چه کسی تو را دفن کند؟ گفت: هرکس مردار من آزارش دهد.
وی گفته است: عشق به مال، میخ شرارت است و نیز گفته است: دنیا اگر به کسی که از وی فرار کند دست یابد، او را مجروح میکند، و چون به طالب خود برسد او را به قتل میرساند.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم