فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کریدور رویایی اسرائیل چگونه از مسیر خارج شد!
#ضد_شبهه
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجاب دلیل عقلی هم داره؟
#حجاب
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نابودی یک تمدن از بیرون گذاشتن دو تا تار مو شروع میشه و به از بین رفتن خانواده و همه چیز منجر خواهد شد...
#حجاب
#استاد_پورازغدی
انتشارش با شما خوبان 🌷
مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسم جلاله درباره حجاب...
♨️ مثالی زیبا از امر به معروف!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
#حجاب
ارسالی از مخاطب
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📗کتاب صوتی #دختران_آفتاب بخش ۲۱ تا ۲۴ مارا دنبال کنید👈@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختران آفتاب 28-25.mp3
34.38M
📗کتاب صوتی
#دختران_آفتاب
بخش ۲۵ تا ۲۸
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دو خاطره تلخ و شيرين يكى از دوستان براى من تعريف كرد: روزى در يكى از شهرهاى مذهبى، ابتداى خيابانى م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
٣. ايجاد نگرش مثبت به حجاب
اشاره
از راهكارهاى مهم گسترش حجاب، ايجاد نگرش مثبت به آن است. امروزه يكى از نقشه هايى كه دشمنان اسلام و انقلاب، براى دور كردن مردم از معنويات و گسترش فحشا و بى بند و بارى در ميان جوانان، به اجرا گذاشته اند، ايجاد نگرش منفى به حجاب است. ازاين رو نبايد به آنها اجازه چنين فرصتى را داد و در مقابل، بايد براى مثبت نگه داشتن نگرش جوانان و نوجوانان به حجاب با همه توان كوشيد.
مبارزه با حجاب
مبارزه باحجاب در قالب ايجاد نگرش منفى به حجاب، در دو سطح، در دستور كار دشمن قرار دارد. سطح اول آن است كه ذهن جوان، چه پسر و چه دختر را به حجاب بدبين كند و با شايعه پراكنى و دروغ پردازى، تبيين كند كه حجاب، نشانه عقب ماندگى است يا كسى كه حجاب دارد، كم كم افسرده مى شود و نشاط خود را از دست مى دهد. اين تبليغات چنان گسترده شده كه افزون بر انتشار كتاب و مقاله هاى فراوان، حتى به فيلمها و سريالها كشيده شده و متأسفانه به اشتباه يا عمد، برخى از آنها از تلويزيون نيز پخش شده است.
اما سطح دوم از اين نگرش منفى به حجاب، آن است كه حجاب از واجبات دينى به شمار مى رود و رعايت آن نيز لازم است. ولى اين وجوب در همه جا نيست، بلكه فقط مختص اماكن مذهبى است و خارج از اين مكان ها، رعايت كردن يا نكردن حجاب، به سليقه و نظر شخص بستگى دارد؛ به عبارت ديگر، در اين ديدگاه، فرد خود را متدين و متشرع مى داند، ولى درباره حجاب و رعايت حريم با نامحرم، نظر و سليقه خود را ملاك دين قرار مى دهد.
در حقيقت، اين ديدگاه به فرد اجازه مى دهد خودش اجتهاد كند و به برخى احكام دينى، به ويژه احكام اجتماعى، با نظر خود عمل كند.
در ديدگاه اول كه ديدگاه تندترى بود، با مضر دانستن حجاب، كل دين را رد مى كردند و مردود مى دانستند، ولى در ديدگاه دوم، حجاب را امرى شخصى و مخصوص مكانها و مراسم مذهبى مى داند. ازاين رو مى بينيم برخى زنان در مراسم مذهبى مثل عزادارى ها، زيارت گاهها و مساجد، باحجاب و چادر حضور مى يابند، ولى در كوچه و خيابان و مهمانىها و جشنها حجاب را رعايت نمى كنند.
برخى هم استدلال عجيبى براى اين كار خود دارند. آنان مى گويند اصل و ريشه حجاب، اين است كه فكر بدى نداشته باشى و به اصطلاح، دلت پاك باشد. همچنين مى گويند: زن بايد تميز و زيبا باشد و چه اشكالى دارد ما زنان، با ظاهرى زيبا در جامعه حاضر شويم. چرا بايد اين همه زيبايى را پنهان كنيم؛ به ويژه اگر قصد بدى نداشته باشيم! اگر عده اى قلب بيمارى دارند، تقصير خودشان است؛ چرا ما بايد خود را بپوشانيم؟ چرا مردان نگاهشان را كنترل نكنند؟
#راهکار_تقویت_فرهنگ_حجاب
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
زيارت عاشورا در هنگام مرگ اللّه العظمى آقاى حاج شيخ محمّدتقى بهجت (ادام اللّه ظلّه الشّريف) مى فرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا