فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قبول قطعنامه در آن مقطع مدبرانه بود
رهبر انقلاب:
🔹سران سه کشور بدون اطلاع و اجازه پادشاهان بیعرضه وارد ایران شدند و شاه به جلسه آنها رفت و تحقیر شد.
🔹دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین کارهای ملت ایران بود.
🔹قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود، در آن مقطع این کار مدبرانه بود و باید انجام میگرفت.
https://eitaa.com/zandahlm1357
31.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حاج صادق آهنگران در رثای شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت دفاع مقدس
بمیرم خاک عالم بر سرم شد
که جاری اشکهای رهبرم شد
به قربان وفای حاج قاسم
فدای چشمهای حاج قاسم
ببوسم دست دور از پیکرش را
نگین حلقه انگشترش را
اگرچه حاج قاسم دیده بر بست
هزاران حاج قاسم بعد او هست
یا علی:
دفاع مقدس یکی از عقلانیترین حرکات ملت ایران بود/ دست تحریف در کمین دفاع مقدس است
فرمانده معظم کل قوا فرمودند: برخی مجموعه دفاع مقدس را به بی تدبیری متهم میکنند. ابدا این طور نیست، دفاع مقدس از اول تا آخر مدبرانه و عقلایی بود.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آیین گرامیداشت چهلمین سالروز هفته دفاع مقدس آغاز شد.
محورهای سخنان فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:
ما کِی میتوانیم اهمیت و عظمت رزمندگان را درست تشخیص بدهیم؟ آن وقتی عظمت کار معلوم میشود که عظمت عرصه و میدان را بتوانیم تشخیص بدهیم؛ عظمت میدان یعنی تعریف دفاع مقدس. من در چند جمله کوتاه چرایی و چگونگی دفاع مقدس را امروز شرح میدهم. البته اینها مطالبی است که بارها گفتیم و گفتند لکن باید تکرار کنیم. باید آنچه را که حقیقت است گفت؛ تحریف امر جدی و خطر بزرگی است و دست تحریف وجود دارد.
کار بزرگ امام این بود که از اول حجم واقعی این کارزار را شناخت. از اول فهمید که این جنگ معنایش چیست. خیلی از ماها نمیدانستیم، نمیفهمیدیم. امام از اول فهمید این یک درگیری عادی بین دو همسایه نیست. دشمن را شناخت و فهمید که دشمن اصلی در این جنگ کیست و تشخیص داد که صدام یک ابزار است. امام سخنرانی میکرد درباره جنگ و می فرمود مثلا آمریکا از شوروی بدتر شوروی از آمریکا بدتر انگلیس از هر دو بدتر یعنی شناخته بود که اینها عاملان اصلی و پشت صحنه جنگ هستند.
ثانیا یک تشخیص حیاتی امام داد و آن این بود که این مسئله مهم را ملت ایران میتواند حل کند صرفا مسئله نیروهای مسلح نیست؛ این کار کار ملت ایران است؛ ملت باید بیاید وسط.
همچنانی که ملت ایران انقلاب را به پیروزی رساند جنگ را هم باید ملت ایران به پیروزی برساند امام این را تشخیص داد و بر اساس آن عمل کردو این حرکت عظیم مردمی را بوجود آورد.
جمهوری اسلامی توانست در مقابل یک دنیای قدرتمند بایستد
در دوران جنگهایی که در دوران پادشاهان بوده ایران همیشه شکست خورده است چه در دوره قاجار و چه اوایل دوره پهلوی. حتی در جنگی که ایران اعلام بی طرفی کرد یعنی در جنگ جهانی اول و دوم، در هر دو جنگ کشور اشغال شد. اولین در دوره قاجار و دومین در دوره پهلوی بود. در جنگ دوم جهانی در همین شهرتهران نیروهای آمریکایی و نیروهای شوروی در خیابانها رژه میرفتند و فساد ایجاد میکردند. بخشهایی از شمال کشور و جنوب کشور تحت سلطه اینها قرار گرفت.
سران سه کشور بدون اجازه و بدون اطلاع سران کشور ایران به تهران آمدند و در ایران جلسه گذاشتند و شاه ایران یعنی محمدرضا وقتی وارد جلسه شد، تحقیرش کردند. وقتی شاه وارد شد چرچیل و روزولت برای او بلند نشدند، فقط استالین بلند شد و در خاطرات بعدی کمونیستها نوشتند که استالین گفت وقتی دیدم آنها برای او بلند نشدند، من بلند شدم تا او را جذب کنم.
جمهوری اسلامی توانست در مقابل یک دنیای قدرتمند بایستد. این بخشی از هویت ملی است. اینکه گفته میشود دفاع مقدس بخشی از هویت ملی ماست برای این است که دفاع مقدس مظهر بروز هویت بالا و برجسته ملت ایران بوده است.
در دفاع مقدس نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت داشت
دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطای یک جمعی، مجموعه دفاع مقدس را متهم میکنند به بیتدبیری. مطلقا این طوری نیست. دفاع مقدس از اول کار، نشان دهنده عقلانیت در این عرضه بود. آن روز ارتش یک سازمان سنتی جاافتاده موجود در کشور بود و سپاه یک عنصر جوان تازه به میدان آمده انقلابی؛ اینها باید با هم کار کنند و این آسان نبود. خیلی کار بزرگی بود از این عاقلانه تر و مدبرانه تر چه کاری میشود پیدا کرد. بعد انتخاب تاکتیکهای ابتکاری و شجاعانه که این تاکتیکها واقعا فوق العاده بود.
حتی قبول قطعنامه هم در پایان کار در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بود و میدیدم که چه دارد میگذرد. کار بسیار عاقلانه بود. بنابراین از اول تا آخر مسئله دفاع مقدس یک پدیده عقلایی و یکی از عقلانی ترین حرکات ملت ایران بود و تحریفها را در این باره باید مراقب بود.
این مدل ابتکاری از حضور مردم در دفاع مقدس همیشه میتواند مطرح باشد. امروز هم میتوانیم ما اگر همت بکنیم با نگاه درست به مردم و مسائل نگاه بکنیم میتوانیم از این مدل استفاده بکنیم. البته بحث جنگ یک بحث است، بحث اقتصاد یک بحث دیگری است.
صاحبان فکر و اندیشه میتوانند به این به چشم یک ابزار اقتدار ملی نگاه کنند. آن وقت نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت پیدا میکرد در این مدل، چون همه که نمیتوانند تفنگ دست بگیرند؛ بعضیها پشت جبهه میتواند نقش بیافرینند. از کمکهای مال
ی تا رسی
دگی به مجروحان تا بدرقه باشکوه شهیدان؛ بنده بارها گفتم اگر از شهدا یک چنین تکریم و احترامی نمیشد شوق شهادت این چنین نمیشد.
گستره کارهای شهیدسلیمانی شگفتآور است
یکی ازموارد افتخارآمیز پشت جبهه، همین ماندن مردم اهالی شهرها بود. در شهر ماندند با این که شهر محل تهاجم شدید پیوسته دشمن بود.
دفاع مقدس سرمایه های انسانی ما را ارتقا داد. خوشبختانه از عناصر حاضر در دفاع مقدس افراد بیشماری بعدها، امروز، دیروز و انشاءالله در آینده در بخش های مختلف گوناگون کشور مشغول خدمتگزاری بودند و هستند که یک نمونه اش شهید عزیز ما بود شهید سلیمانی که در عرصه دیپلماسی و بین المللی و در منطقه یک فعالیت شگفت آوری داشت. واقعا هنوز ملت عزیز ایران از گستره کار شهید سلیمانی مطلع نیستند.
یک چیزهایی آگاهند اما ریزه کاریهای کار او خیلی بیش از این حرفهاست. که حالا شاید ان شاءالله در آینده به تدریج آشکار شود. این یک سرمایه انسانی بود که در جنگ درست شد یعنی پایه گذاری امثال قاسم سلیمانیها در جنگ و در دوران دفاع مقدس گذاشته شد.
کرونا را دست کم نگیرید
کرونا را دست کم نگیرید. اینکه روزی ۱۵۰ نفر از دست بروند چیزی کوچکی نیست. بعضیها ارزیابی مناسبی از کرونا ندارند. اینکه ما هر روز ۱۵۰ تا ۱۷۰ نفر متوفی داشته باشیم، چیز کمی نیست. علاج آن هم دست خودمان است.
مسئولان از پزشک و پرستار و مدیر که خودشان را فدا کرده و دائم تلاش میکنند و ما مردم باید به وظایف خودمان عمل کنیم و فاصله اجتماعی، ماسک و دستوراتی که داده میشود و شستشوی دست را دائماً انجام دهیم.
امروز بحث اربعین پیش آمده و عدهای عاشق امام حسین هستند. شما [به عتبات مقدس] رفتید اما بنده که محروم بودم و مشتاق هم هستم اما رفتن برای راهپیمایی اربعین فقط متوقف به صلاحدید مسئولان ستاد ملی کرونا است. اگر گفتند نه که تا الان گفتند نه باید همه تابع و تصمیم آنها باشند. اینکه بلند شویم تا لب مرز برویم و حضرت اظهار ارادت کنیم درست نیست، باید همه در روز اربعین در خانه بنشینند و ۲، ۳ زیارت را بخوانند و نزد امام حسین شکوائیه کنند و بگویند که ما دلمان میخواست بیاییم اما نشد تا یک نظری و کمکی به ما بکنند.
امیدواریم که خدای متعال از همه جهت برای ملت ایران خیر و صلاح مقدر کند و رزمندگان عزیز ما را که زحمت کشیدند و تلاش کردند را ماجور بدارد و درجات شهدای ما را متعالی کند و خداوند امام بزرگوار ما را که سرحلقه این حرکت عظیم ملت ایران بود و هنوز هم هست، با اولیای خود محشور کند.
بیانات مقام معظم رهبری
۱۳۹۹/ ۶/۳۱
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
کار خوب فرزندمان را ببینیم. مشکل ما این نیست که این کار را نمی کنیم بلکه مشکل ما این است که اصلاً کار خوب نمی بینیم. مثل لیستی که برای حرف های بد و خوب تهیه کردید یک لیست هم از کارهای خوب فرزندتان تهیه کنید و ببینید که اصلاً می توانید کار خوب در فرزندتان ببینید و بررسی کنید که چندتا کار خوب می بینید و چندتا کار بد.
یک مادری قسم می خورد که دو هفته است که دنبال بچه ام می کنم که یک کار خوب پیدا کنم، نمیشه!! به اوگفتم توی این دو هفته فرزندتون جیش کرده یا نه؟ گفت بله، گفتم کجا جیش کرد؟ رفت دستشویی یا توی هال و مبل جیش کرد؟ مادر گفت: نه بابا رفت دستشویی، 10 سالشه دیگه گنده شده گفتم: خب این یک کار خوب، قربونش هم می رفتی. ما کار خوب را وظیفه می دانیم و اصلاً آن را نمی بینیم.
در سلسله مراتب اجتماعی نیز همین گونه هستیم همسر، کارمند، شاگرد و غیره را هم نمی بینیم. رسالت ما این شده که مچ بگیریم. پس مچ بچه هاتون رو موقع انجام کار خوب بگیرید مثل وقتی که ظرفی را سرجایش گذاشت یا کفش هایش را جفت کرد، واکنش های هیجانی خلاق از خودتان نشان دهید و کارش را توصیف کنید و دائماً روی یک کار نایستید بلکه کارهای جدید پیدا کنید تا کودک متوجه شود که اگر توجه می خواهد باید رشد کند. بحث خودپنداره و خودایده آل را یکبار دیگر مرور کنید، این فاصله باید متعادل باشد. بچه باید بداند که اگر می خواهد نظر مادرش را جلب کند باید کار خوبش را زیاد کند و حتماً می کند چون بچه ها زود متوجه می شوند که قضیه چیست.
ما هر وقت مسئول بودیم، مقصر شدیم؛ هیچ وقت به ما اجازه نداند که جبران کنیم. ما را همیشه به چشم گناهکار دیده اند. پس نگاهمان را عوض کنیم، کار خوب را ببینیم، توصیف کنیم و یک واکنش جذاب و بعد عبور کنیم نه اینکه تا آخر عمر بچه بیاد و بگه ببین مامان دارم میرم دستشویی جیش کنم ها!!!!!!!!!!! پس شما واکنش هایتان را تنظیم کنید تا کودک مجبور شود چیز جدید برای جلب توجه شما پیدا کند. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت59}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
کارهای نه چندان بد بچه ها را نبینید. این قدر اصرار نکنید که اشتباه بچه ها را ببینید. اجازه بدید که اشتباه کنند. مگر خود ما اشتباه نمی کنیم؟ یکی از بزرگترین مسائل جوانان امروز این است که به خودشان اجازه ی اشتباه نمی دهند و با کوچکترین اشتباه داغون می شوند. همه ی ما اشتباه می کنیم اما مهم واکنش بعد از انجام آن است. بعد از هر اشتباه چه بلایی سر خودتان می آورید؟چون به شما اجازه ی اشتباه کردن داده نشده ولی شما به بچه هایتان اجازه ی اشتباه بدهید، حتی بارها و حتی نبینید.
کودک سهل انگاری می کند کمی تأمل کنیم، سریع نیش نزنیم. ما دائماً نگران این هستیم که نکنه بچه عادت کنه چون می خواهیم یک موجود بی عیب و نقص تربیت کنیم. مگر همه ی ما و شما بی عیب و نقص هستیم؟ مشکل از این جا شروع می شود که ما بهترین را می خواهیم، فرزند ما نباید کوچکترین اشتباهی بکند.
چرا از عادت شدن می ترسیم؟ چون ما یک پیش فرض هایی کاملاً ذهنی برای خودمان می گذاریم که بعد این پیش فرض ها مانع می شوند که عامل شویم. دائم در حال این پرسش هستیم که "اگر این کارها رو کردم و او بدعادت شد، بعدش چی؟" تا به حال یک نفر را ندیدم که بیاید و بگوید: کارهایی که توی کلاس گفتید را انجام دادم و بچه ام به آن ها عادت کرد. در جلسه ای مادری تعریف می کرد، روزی که برای مشاوره پیش سلطانی آمدم زندگی ام جهنم بود چون از پی پی بچه بدم می آمد و من و فرزندم به خاطر نظافت تحت فشار بودیم، تنها چیزی که من از سلطانی یاد گرفتم این بود که بابا پی پی چیز خیلی بدی نیست و حتی میشه با آن بازی کرد، از وقتی این مسئله را رها کردم زندگیم بهشت شد حالا هم فرزندم هرکاری می کنه با خودم می گم از پی پی که بدتر نیست بذار بکنه! خب بچه ام هم حالش خوب است. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت60}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
#کودکان_حسینی
💠«مامان چرا گریه میکنی؟»، «بابا چرا ناراحتی؟» این پرسشهایی است که معمولاً کودکان بعد از دیدن چهره اشک آلود یا اندوهگین والدینشان میپرسند و این بهترین زمان برای توضیح دلیل عزاداریهاست، اما باید توجه داشته باشید که توضیح دادن این وقایع نباید به گونه ای باشد که کودکان احساس وحشت و ترس کنند، بنابراین از بیان جزئیاتی که دل نازک کودکان را به درد میآورد پرهیز کنید و سعی کنید وقایع کربلا را با زبانی کودکانه برایشان روایت کنید؛
🔸روایتی که بتواند در دل کودک بنشیند تا جایی که اصولی همچون مبارزه با ظلم، عشق به همنوعان، کمک به ضعیفان، حق طلبی، راستگویی و… را در ذهن کودک حک کند.
🔹فراموش نکنید شما در دوره ای زندگی میکنید که کودکان بیش از این که با اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله مأنوس باشند , متاسفانه با شخصیتهای تخیلی کارتونهایشان مأنوس شدهاند. بنابراین شما می توانید از این فضا برای مأنوس کردن بیشتر فرزندان با اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله استفاده کنید.
#کودک #تربیت_دینی
https://eitaa.com/zandahlm1357