هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اين كه امامان بايد از قريش باشند به صورت انديشه اى تكوين يافت كه همه از آن تقليد و پيروى كردند، اساس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
به روايت مسعودى و مقريزى، ابراهيم بن مهاجر بجلى، يكى از هواخواهان عباسيان، درباره امراى بنى اميّه شعرى سروده كه مى گويد:
« اى مردم گوش فرا دهيد كه چه مى گويم
چيز بسيار شگفت انگيزى به شما خبر مى دهم
شگفتا از اولاد عبد شمس كه براى
مردم ابواب دروغ را گشودند
به گمانشان كه خود وارث احمد بودند
اما نه عباس نه عبدالمطلّب
آنان دروغ مى گفتند و ما به خدا نمى دانستيم
كه هر كه خويشاوند است ميراث هم از آنِ اوست.
« كميت » نيز درباره ادعاى بنى اميّه چنين سروده:
و گفتند ما از پدر و مادر خود ارث برده ايم
در حالى كه پدر و مادرشان خود چنين ارثى را هرگز نبرده بودند. »
سپس نوبت عبّاسيان رسيد. آنها نيز نغمه همين ادّعا را ساز كردند. در اين باره ما نصوصى ذكر كرده و باز هم ذكر خواهيم كرد. حتى اگر نگوييم همه ولى لااقل بيشتر كسانى كه مدّعى خلافت بودند و بر بنى اميّه يا بنى عبّاس مى شوريدند، همين گونه مدّعى خويشاوندى با پيغمبر مى شدند.
خلاصه خويشاوندى نَسَبى با پيغمبر اسلام نقش مهمّى در خلافت اسلامى بازى مى كرد. مردم نيز به علت جهل يا عدم آگاهى لازم از محتواى اسلام، مى پذيرفتند كه مجرّد خويشاوندى كافى براى حقّانيت در خلافت است. شايد هم علّت اين اشتباه، آيات و احاديث نبوى بسيارى بود كه مردم را به دوستى
و محبّت و پيوستگى با اهل بيت توصيه كرده بودند از اين بدفهمى توده، رياست طلبان بهره بردارى كردند و اين انديشه غلط را در ذهن مردم تثبيت نمودند. اما حقيقت امر غير از آن بود كه اينان مى پنداشتند. چه مقام خلافت در اسلام بر مدار خويشاوندى نمى گردد، بلكه براساس شايستگى، لياقت و استعداد ذاتى جهت رهبرى صحيح امّت است، درست همان گونه كه پيامبر خود به اين مقام رسيده بود. بر اين مطلب متون قرآنى و احاديث پيغمبر در شأن خليفه بعد از وى دلالت دارند. پيغمبر هرگز خويشاوندى را به عنوان ملاك شايستگى براى خلافت ذكر نكرده است.
روشن است كه براى تعيين شخص لايق و شايسته رهبرى بايد به خداو پيامبرش مراجعه كنيم، زيرا مردم خود عاجزند كه به بطن امور آنچنان كه بايسته است پى ببرند و عمق غرايز و نفسانيّات اشخاص را دقيقاً و بطور درست درك كنند و مطمئن شوند كه حتى در آينده در نهاد خليفه تغيير و دگرگونى رخ نخواهد داد. از اين رو پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم شخص خليفه را عملاً تعيين كرد آن هم به طرق گوناگونى، خواه به گفتار (با تصريح، كنايه، اشاره، توصيف و غيره) و خواه به عمل، مثلاً او را بر مديريّت مدينه يا بر رأس هر نبردى كه خود حضور نمى يافت مى گمارد و هرگز كسى را بر او امير قرار نداد.
اين عقيده شيعه است؛ امامانشان نيز در مسأله خلافت بر همين نظر بودند، و در اين
باره سخنان بسيار و سرشار از دلالت بر اين مطلب پرداخته اند به طورى كه ديگر جاى هيچ گونه اشتباه و توهّمى باقى نمانده است. از باب مثال، به سخنان حضرت على در شرح النّهج معتزلى (جلد ۶، ص ۱۲) مراجعه كنيد كه از اين مقوله سخن آنچنان بسيار است كه جمع آورى همه آنها بسى دشوار مى نمايد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا @zandahlm1357 @HashtominEmam آرشیو مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
.......:
بدون عينك
جناب آقاي حاج محمد حسن ايمانيه نقل كرد در ماه رجب ۹۴ مشهد مقدس رضوي (ع) مشرف شده پس از مراجعت نقل نمودند.
جمعيت
زوار بطوري بود كه تشرف بحرم مطهر سخت و دشوار بود روزي با زحمت و مشقت وارد حرم مطهر شدم كتاب مفاتيح را باز كردم دست در جيب نمودم تا عينك را بيرون بياورم چون چند سال است بدون عينك نمي توانم خط بخوانم ديدم عينك را فراموش كردهام همراه بياورم سخت ناراحت و شكسته خاطر شدم كه بچه زحمتي بحرم مشرف شدم و نمي توانم زيارت بخوانم.
در همان حال چشمم به خطوط مفاتيح افتاد ديدم آنها را ميبينم و ميتوانم بخوانم خوشحال شدم و زيارت را با كمال آساني خواندم و خداي را سپاس كردم. پس از فراغت و خارج شدن از حرم مفاتيح را باز كردم ديدم نمي توانم بخوانم و بمانند پيش بدون عينك خط را نمي شناسم و تاكنون چنين هستم دانستم كه لطفي و عنايتي از طرف آن بزرگوار بوده است. [۶۳].
خورشيد توئي شمش شموس كنز ولايت
كز نور تو هر گمشده گرديده هدايت
خورشيد شعاعي بود از نور وجودت
كز نور وجود تو ضيائش ز بدايت
اي درگه تو قاضي حاجات خلايق
هر لحظه ز درگاه تو شد كشف كرامت
از بهر اميدي بدرت روي نمودم
شاها نظري كن ز ره لطف و عنايت
اين سالك و مسكين حقير سركويت
دارد كه بتو چشم شفاعت بقيامت
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 استاد در مورد صدقه دادن باید به نیابت از حضرت داد و یا برای سلامتی ایشان از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
منظور و مفهوم اینکه "ظهور نزدیک است" چیه؟ الان چگونه اثبات میشه که ظهور نزدیک است؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
☝️🏻اینکه ظهور نزدیک است البته شاید اساتید تحلیل هایی متعددی داشته باشند، اما یکی از تحلیل ها همین روایت امام صادق (ع) است «تَوَقَعوا الفَرَجْ صَباحاً وَ مَساءً» صبح و شام منتظر امر فرج باشید یعنی انسان هر لحظه باید منتظر ظهور باشید، این نزدیک بودن در دعای عهد هم آمده، دعای عهد را امام صادق (ع) هزار و صد سال پیش گفت، خُب این چه نزدیکی است که هنوز رخ نداده؟
📖خدا در قرآن گفته قیامت نزدیک است «اقْتَرَبَت السَّاعَة» قیامت نزدیک شده. این چه نزدیکی است که هزار و چهارصد سال از قرآن تا الان هنوز قیامت نشده! پس هر نزدیکی به معنای این نیست که حتما سال بعد یا همین فردا پس فردا دیگر ظهور است.
👌🏻این نزدیکی نوعی آمادگی را می رساند. که اگر انسان آماده باشد خودش را همیشه مهیا بکند خیلی خوب است و این شرط و انسان منتظر همیشه باید آماده باشد اگر بتواند زمینه ها را فراهم بکنند می تواند در زمان حیات خودش شاهد ظهور امام زمان (عج) هم باشد. کسی نمی تواند برای ظهور وقت تعیین بکند خدا نگذرد از آن کسی که بگوید فردا ظهور نیست و خدا نگذرد از آن کسی که فردا ظهور هست، هر دو اشتباه است! همیشه باید منتظر فرج بود. نزدیک بودن ظهور هم به این معناست.
📑واژه خیلی نزدیک را که دیگر خود مقام معظم رهبری هم قبول ندارد ایشان صراحتا فرمود؛ نباید ظهور را خیلی دور دانست نباید خیلی نزدیک دانست. البته خیلی نزدیک دانست.. نه اینکه حضرت آقا شما را ناامید بکند، نه از این طرف قضیه نگاه بکنید که ما پمپاژ کنیم که ظهور خیلی خیلی نزدیک است، دیگر شمارش معکوس، هی اینها را تکرار بکنید.. آمد و سه چهار سال گذشت و ظهور رخ نداد این باعث ناامیدی افراد می شود. پس بهترین تعبیر همان تعبیری است که ائمه بزرگوار گفتند «نَرَاهُ قَرِیبا» ما نزدیک می دانیم. البته نزدیک بودن هم توضیح دادم که منظور چی هست.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا امامی که به دلیل حفظ جان خود در غیبت است، صلاحیت امامت دارد؟
#استاد_کفیل
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
🔸رهبر انقلاب:
🔶شهید سلیمانی اهل معنویّت و اخلاص و آخرتجویی بود و اهل تظاهر نبود. ۹۹/۹/۲۶
#حاج_قاسم
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عروسِ حضرت قرآن نقاب آن گه براندازد که ... 🎬
..
سخنران : دکتر الهی قمشه ای
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دست و پایش از کار افتاد و منزوی شد، رؤسا و علماء به خانه او میآمدند و از او کسب دانش میکردند. روزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بندگی خدا
در تفسیر آیه: وَ سَخَّرَ لَکُمْ مٰا فِی السَّمٰاوٰاتِ وَ مٰا فِی الْأَرْضِ جَمِیعاً مِنْهُ إِنَّ فِی ذٰلِکَ لَآیٰاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ. [۱]
نیشابوری از ابویعقوب نهر جوری نقل کرده است که خدا عالم را مسخر انسان کرد تا چیزی او را مسخر ننماید و انسان فقط مسخر خدا باشد. پس این انسان اگر به زینت دنیا و خوشی آن دلبستگی بیابد، نعمت خدا را انکار کرده و فضل و نعمتهای خدا را غافل شده است؛ چرا که خدا او را آزاد از هر بندگی قرار داده و فقط بنده خود نموده ولی او از این بندگی بهره ای نمی برد.
----------
[۱]: ۱) - هر آنچه در آسمانها و زمین است مسخر شما قرار دادیم و در آن نشانههایی است برای مردم روشن فکر. جاثیه، ۱۳.
کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_186
و قال عليهالسلام
لِلظَّالِمِ الْبَادِي غَداً بِكَفِّهِ عَضَّةٌ.
امام عليه السلام فرمود:
آن ستمگر كه ابتداى به ظلم مىكند فرداى قيامت دست خود را
از پشيمانى (به دندان) مىگزد.
شرح و تفسير
سرنوشت ظالم آغازگر
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانۀ خود هشدار شديدى به ظالمان و ستمگران مىدهد و مىفرمايد:«آن ستمگر كه ابتداى به ظلم مىكند فرداى قيامت دست خود را از پشيمانى (به دندان) مىگزد»؛ (لِلظَّالِمِ الْبَادِي غَداً بِكَفِّهِ عَضَّةٌ) .
امام عليه السلام اين سخن را از آيۀ ٢٧ سورۀ فرقان برگرفته است آنجا كه مىفرمايد:
«وَ يَوْمَ يَعَضُّ الظّالِمُ عَلى يَدَيْهِ يَقُولُ يا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلاً» ؛و (همان) روزى كه ستمكار دست خود را (از شدت حسرت) به دندان مىگزد و مىگويد:
اى كاش با رسول (خدا) راهى بر گزيده بودم».
نكتۀ شايان توجه اين است كه امام عليه السلام در اينجا ظالم را مقدم به «بادى» كرده يعنى آن كسى كه ابتداى به ظلم مىكند، از اين نظر كه شخص دوم اگر مقابلۀ به مثل كند ظلم نيست بلكه احقاق حقى است و اگر بيش از مقابلۀ به مثل كند باز قبح و زشتى ظلم او به اندازۀ كسى كه ابتدا به ظلم كرده نيست و تعبير به «عَضَّة» (به دندان گزيدن) كنايه از شدت ناراحتى است، زيرا انسان هنگامى كه به ناراحتىهاى شديد گرفتار مىشود؛ ناراحتىهايى كه از خود او سر زده و خودش باعث و بانى آن بوده مىخواهد از خود انتقام بگيرد و براى اين كار به آزار خويشتن مىپردازد؛ گاه بر سر و صورت خود مىكوبد و گاه دست خود را كه با آن كار خلافى انجام داده مىگزد و همۀ اينها نشانۀ ناراحتى شديد از كار خويشتن و نوعى مجازات و انتقام از خود است.
در حديثى از امام موسى بن جعفر عليه السلام مىخوانيم:
«فى رَجُلَيْنِ يَتَسابّانِ فَقالَ:
الْبادي مِنْهُما أَظْلَمُ وَ وِزْرُهُ وَ وِزْرُ صاحِبِهِ عَلَيْهِ ما لَمْ يَتَعَدَّ الْمَظْلُومُ ؛امام عليه السلام در مورد دو نفر كه به هم دشنام مىدادند فرمود: آن كس كه ابتدا كرده ظالمتر است و گناه او و گناه نفر ديگر بر اوست مادامى كه مظلوم از حد تعدى نكند». ١
جملۀ اخير (ما لَمْ يَتَعَدَّ الْمَظْلُومُ) ممكن است اشاره به آن قسم از سب باشد كه مظلوم در انجام آن مجاز است مثل اينكه كسى به ديگرى بگويد:«لعنة الله عليك» و او در جوابش بگويد:«عليك لعنة الله» ولى در همان كتاب اصول كافى و بعضى كتب ديگر به جاى «ما لَمْ يَتَعَدَّ»، «ما لَمْ يَعْتَذِرَ» آمده است ٢اشاره به اينكه اگر شخص دشنام دهنده عذرخواهى كند و از كار خود توبه كرده و جبران نمايد گناه او برداشته مىشود. اين نسخه صحيحتر به نظر مىرسد، زيرا دربارۀ نفر دوم تعبير به «وِزْر» شده كه نشان مىدهد او هم گناهكار است خواه تعدى كند يا تعدى نكند؛ ولى هرگاه مسئلۀ عذرخواهى پيش آيد مشكل حل مىشود. ٣
دربارۀ ندامت ظالم و عاقبت كار او احاديث ديگرى نيز از معصومان عليهم السلام نقل شده از جمله در حديثى از رسول اكرم صلى الله عليه و آله مىخوانيم:
«الظُّلْمُ نَدامَةٌ ؛ستمگرى پشيمانى است». ٤
با اينكه مىدانيم ظلم سبب پشيمانى است ولى به قدرى اين رابطه شديد است كه حضرت فرموده ستمگرى عين پشيمانى است.
در حكمت ٣٤١ خواهد آمد كه امام على بن ابىطالب عليه السلام فرموده است:
«يَوْمُ الْعَدْلِ عَلَى الظّالِمِ أشَدُّ مِنْ يَوْمِ الْجَوْرِ عَلَى الْمَظْلُومٍ» و شبيه همين تعبير در حكمت ٢٤١ آمده است:
«يَوْمُ الْمَظْلُومِ عَلَى الظّالِمِ أشَدُّ مِنْ يَوْمِ الظّالِمِ عَلَى الْمَظْلُومِ» و مفهوم هر دو اين است كه روزى كه خداوند از ظالم انتقام مىگيرد بسيار شديدتر است از روزى كه ظالم به مظلوم ستم مىكند.
در مورد تجسم اعمال در روز قيامت از بعضى روايات استفاده مىشود كه ظلم به صورت ظلمت و تاريكى مجسم مىشود همانگونه كه در حديثى از رسول اكرم صلى الله عليه و آله نقل شده است كه فرمود:
«اتَّقُوا الظُّلْمَ فَاِنَّهُ ظُلُماتٌ يَوْمَ الْقِيامَةِ ؛از ظلم بپرهيزيد كه در روز قيامت ظلمت و تاريكى است». ١
نيز از روايات استفاده مىشود از جمله گناهانى كه كيفر و عقوبت آن در اين دنيا دامان انسان را مىگيرد ظلم است، همانگونه كه از امام باقر عليه السلام نقل شده كه فرمود:
«ما مِنْ أَحَدٍ يَظْلِمُ بِمَظْلَمَةٍ إلّاأَخَذَهُ اللّهُ بِها في نَفْسِهِ وَ مالِهِ ؛هيچ كس به ديگرى ستم نمىكند مگر اينكه خداوند انتقام او را در جان يا مال او خواهد گرفت». ٢
اين سخن را با حديثى از رسول اكرم صلى الله عليه و آله پايان مىدهيم كه فرمود:
«إنَّ أسْرَعَ الْخَيْرِ ثَواباً الْبِرُّ وَ إنَّ أسْرَعَ الشَّرِ عِقاباً الْبَغْىُ ؛چيزى كه ثواب آن بسيار زود به انسان مىرسد نيكوكارى است و چيزى كه مجازات آن زود دامن انسان را مىگيرد ظلم و ستم است». ٣
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
#کالیسیا
کالیسیا یا برگ بیدی مینیاتوی
برگ بیدی مینیاتوری یک گیاه آویز میباشد.
آبیاری زیاد را دوست دارد اما توجه داشته باشید که خاک آن باید زهکشی مناسب را داشته باشد
این گیاه به سرمای زمستان خیلی حساس است و باریدن برف بر روی آن یا یخبندان چند روزه آن را از بین خواهد برد در زمستان پیشنهاد میشود این گیاه را به درون خانه جایی که نور زیاد وجود دارد مثلا پشت پنجره انتقال بدید پس از پایان فصل سرما میتوانید این گیاه را دوباره به بیرون از منزل ببرید
شاید بپرسید آیا میتوان این گیاه را در منزل نگه داشت یه نه ؟
جواب بله است اما باید برای نگهداری از این گیاه در منزل مواردی را رعایت کنید .
در کل اگر نور و رطوبت کافی را برای این گیاه ایجاد شود این گیاه عمر طولانی ای خواهد کرد دم پنجره جای مناسبی برای این گیاه است مشروط بر این که نور زیادی به آن بتابد نور مستقیم آفتاب هم آسیبی به این گیاه نمیزند و حتی باعث خوش رنگ شدنش برگهاش میشود
برای تامین رطوبت هم حداقل هفته ای دو مرتبه به برگهای آن آب اسپره کنید
از کجا بفهمید که نور و رطوبت این گیاه کم است ؟
هر وقت که دیدید رنگ برگ این گیاه سبزتر شده و برگهاش ریز و کم پشت شدن یعنی رطوبت و نور کافی به این گیاه نمیرسد.
تکثیر آن نیز بسیار راحت بوده به طوری که قسمتی از ساقه آن را در آب یا درون خاک مرطوب در کمتر از یک هفته میتوان ریشه دار کرد
🆔 https://eitaa.com/zandahlm1357
فصل دوم: آداب نگاه داشتن و رعایت حقوق چهار پایان
در حدیث معتبر از رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم منقول است: چهار پا را بر صاحبش شش حق هست؛ باید که ابتدا کند به علف دادن آن چون فرود آید. و هرگاه که به آب برسد، برابر او عرض کند که اگر خواهد بخورد. و بر رویش چیزی نزند که تسبیح پروردگار خود میگوید. و بر روی آن سواره نایستد مگر در وقتی که جهاد کند در راه خدا. و زیاده از توانایی آن بارش نکند. و تکلیف رفتار آن قدر بکند که طاقت داشته باشد.
از حضرت صادق علیه السلام مثل این منقول است و زیاده بر این فرمود: به رویش داغ نکنند.
از امیر المؤمنین علیه السلام منقول است: هرکه چهار پایی را به سفر ببرد و چون فرود آید، اوّل آن را آب و علف بدهد پیش از آن که خود چیزی بخورد.
حضرت رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم فرمود: سه کس بر یک چهار پا ردیف نشوند که یکی از ایشان ملعون است یعنی آن که پیش نشسته است.
در حدیث دیگر منقول است: آن حضرت شتری را دیدند که بار بر پشت است و پایش بسته است. فرمودند که صاحب این شتر را بگویید که مستعد باشد که این شتر با او در قیامت خصومت خواهد کرد.
در حدیث معتبر منقول است: قطار شتری از پیش حضرت صادق علیه السلام گذشت، دیدند که بار یک شتری گشته است، به صاحب شتر گفتند که عدالت کن بر این شتر که خدا عدالت را دوست میدارد. و در احادیث معتبره منقول است: امام زین العابدین علیه السلام بیست حج کردند بر شتری و یک تازیانه بر آن نزدند.
در احادیث معتبره منقول است: هیچ صاحب روحی را چیزی به رویش مزنید که تسبیح پروردگار میگوید و هر چیزی را حرمتی است و حرمت حیوانات در روی ایشان است. و از ابوذر "رضی اللَّه عنه" منقول است: چهار پایان میگویند که خداوندا! مالک نیکویی به ما کرامت فرما که رفق و مدارا کند با ما و نیکی کند به ما و آب و علف به ما بخوراند و عُنف و تعدی بر ما نکند.
به دو سند معتبر از امام جعفر صادق و امام موسی کاظم علیهما السلام منقول است: هر دابّه که صاحبش خواهد بر او سوار شود، در آن وقت میگوید: «اَللَّهُمَّ اجْعَلْهُ لِی رَحِیماً؛ خداوندا! او را به من مهربان گردان».
در روایت معتبره دیگر از امام صادق علیه السلام منقول است: شخصی دید ابوذررحمه الله را که در ربذه، الاغ خود را آب میداد، از او پرسید که مگر کسی نداری که برای تو این الاغ را آب دهد؟ گفت: شنیدم از رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم که فرمود: هیچ دابّه ای نیست مگر آن که هر صبح از خدا سؤال میکند که خداوندا! روزی کن مرا صاحب شایسته نیکویی که مرا از علف سیر و از آب سیراب گرداند و زیاده از توانایی، مرا تکلیف نکند. به این سبب میخواهم که خود آن را آب بدهم.
در حدیث موثّق از صفوان شتر دار منقول است که گفت: شتری برای امام جعفر صادق علیه السلام خریدم به هشتاد درهم، چون به خدمت آن حضرت بردم، فرمود: آیا کجاوه میتواند برداشت؟ پس من کجاوه بار کردم و به حضرت عرض کردم. حضرت فرمود: اگر مردم بدانند که حق تعالی چهار پایان ضعیف را چگونه توانایی بار برداشتن میدهد هرگز چهارپای گران نخرند.
در حدیث دیگر از ابن ابی یعفور منقول است: حضرت صادق علیه السلام دیدند که من پیاده راه میروم، فرمود: چرا سوار نمی شوی؟ گفتم: شتر من ضعیف است، میخواهم که بارش سبک باشد. فرمود: مگر نمی دانی که شتر ضعیف و قوی هر دو را خدای تعالی تاب و توانایی بار برداشتن میدهد.
در چند حدیث معتبر از حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم منقول است: بر کوهان هر شتری شیطانی نشسته است، آن را به کار فرمایید و نرم کنید و نام خدا بر آن ببرید در وقت سوار شدن و بار کردن.
و در حدیث معتبر دیگر منقول است: هر شتری که هفت مرتبه آن را به حج ببرند و در موقف عرفات حاضر شود البته حق تعالی آن را از چهار پایان بهشت گرداند.
و در حدیث دیگر پنج و در حدیث دیگر سه هم وارد شده است.
از حضرت صادق علیه السلام منقول است: هرکه بر شتر بارداری سوار شود و خود را از آن بیندازد در وقت پایین آمدن و بمیرد، داخل جهنّم شود.
در حدیث دیگر فرمود: هرگاه چهارپایی در زیر کسی به سر درآید و صاحبش به او بگوید: «تعست: هلاک شوی». چهارپا میگوید: «تَعْسَ اَعْصانا لِلرَّبِّ؛ هلاک شود هرکه بیشتر نافرمانی پروردگار کرده است»......
حلیة_المتقین
#https://eitaa.com/zandahlm1357
#آرامش_نوزاد
سلام استاد، ایا در امور تربیتی برای نوزاد هم موارد خاصی هست؟ باتوجه به اینکه نوزاد خیلی متوجه نیست.
1. مثلا وقتی نوزاد دوماهه م گریه میکنه بعضیا میگن بلافاصله نرو پیشش تا لوس نشه از اول.
و 2. دیدم برخی خانوم ها اگر در حین نماز نوزادشون گریه کنه، نوزاد رو خم میشن برمیدارن و بغل میکنن و در همون حالت ادامه میدن نمازشون رو. ایا اینجور موارد صحیح هست؟
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده