#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📝📝📝 #بهائیت #فرقه #فرقه_شناسی 🔖 نقد تعالیم دوازده گانه بهائیت ؛ 🔸 10 _ تعليم و تربيت عمومي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔖🔖🔖
#بهائیت
#فرقه
#فرقه_شناسی
🔖 نقد تعالیم دوازده گانه بهائیت
🔸 12. مطابقت دين با علم و عقل
🔺 علم، عقل و دين از منبعي واحد، يعني خداوند سر چشمه گرفتهاند. بنابراين نميتوان گفت که علم، يک چيز ميگويد و دين، چيز ديگري. بنابراين بايد تطابق کامل بين علم و دين وجود داشته باشد.
❗️ عبدالبهاء در اين باره ميگويد:
«ديگر آنکه دين بايد مطابق با عقل باشد، مطابق با علم باشد؛ زيرا اگر مطابق با علم و عقل نباشد، اوهام است. خداوند قوه عاقله داده تا به حقيقت اشياء پی ببريم و حقيقت هر شيء را ادراک کنيم. اگر مخالف علم و عقل باشد، شبههاي نيست که اوهام است.»
🔆 میتوان اين واقعيت را تأييد کرد که دين و علم از منبع واحد سرچشمه گرفتهاند ؛ چرا که علم، يکي از صفات الهي و دين نيز از ناحيه ذات اقدس الهي نازل شده است؛ امّا اين نکته بايد همواره مد نظر باشد که بنا به نظر دانشمندان در رشتههاي مختلف، هنوز بسياري از رازهاي خلقت براي بشر، سر به مهر و غير قابل دسترسي باقي مانده است؛ ضمن اينکه بسيار ديده شده حجم قابل اعتنايي از علومِ تأييد شده در مجامع علمي دنيا، گاه و بيگاه مورد ترديد و يا انکار واقع شدهاند. بنابراين نميتوان گفت دين بايد با علم موجود مطابق باشد.
از این رو سخن عبدالبهاء درباره تطابق علم و دين باطل است كه میگويد: «اگر دين، مطابق با علم نباشد، اوهام است»؛ اما ميتوان جمله او را چنين اصلاح کرد و مدعي شد هر ديني با قواعد مسلم و ترديد ناپذير علم تعارض داشت، جز خرافه و اوهام چيز ديگري نيست. اكنون ببينيم آيا عقاید فرقه بهائي با علم و عقل تطابق دارد یا خیر ؛
❗️ بهائيتي که مدعي پيامبري آن، برخلاف قواعد ثابت و مسلم ادبی ميگويد و مينويسند؛ به طور قطع خرافه است؛ براي مثال؛ بهاءالله برخلاف نظر همه دانشمندان، معتقد است مس، پس از هفتاد سال به طلا تبديل ميشود. ❗️❗️
او در ايقان مينويسد:
«مثلاً در مادّه نحاسي ملاحظه فرماييد که اگر در معدن خود از غلبه يبوست ( = خشکی ) محفوظ بماند، در مدّت هفتاد سنه به مقام ذهبی ( = طلا شدن ) ميرسد. اگر چه، بعضي خود نحاس را ذهب ميدانند که به واسطه غلبه يبوست مريض شده و به مقام خود نرسيده.» ‼️
📝📝
#بهائیت
#فرقه
#فرقه_شناسی
🔖 احکام در بهائیت
🔸 وضو ؛
🔺 بنابر آنچه در صفحه 15 کتاب گنجينه حدود و احکام (مهمترين کتاب فقهي بهائيان) آمده است:
«وضوی بهائی به سادهترين شکل ممکن انجام ميگيرد.»
🔺 صورت وضو این است که دستها تا مچ و سپس صورت شسته میشود و یک دعای یک سطري نیز خوانده میشود.
جالب است بدانيم با تفحص در مهمترين کتابهاي احکام آنان، اگر چه از زوال وضو صحبت شده است؛ اما اثري از بيان مبطلات وضو ديده نمیشود.
🔹🔸🔹🔸
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#شیاطین_در #لباس_بیگانه_های_فضایی4️⃣3️⃣ 🔷 مردم گذشته تصور کردند که الوهیم خدا هستند چرا که درک علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیاطین_در #لباس_بیگانه_های_فضایی5️⃣3️⃣
🔷 در 9 ژوئن 1997، جنبش رائیلی اعلام کرد که شرکتی به نام Valiant Venture را تاسیس کرده که به زوج های همجنس گرا یا عقیم، این فرصت را خواهد داد تا از طریق کلونینگ، از DNA خودشان صاحب فرزند شوند.
🔶 اعتقادات این فرقه آن قدر پوچ و یاوه است که نیازی به نقد نمی بینیم و اگر در گوشه و کنار دنیا گرایشی هم به این فرقه دیده می شود از سوی گروه های شیطان پرست، گروه های سکس مختلط و همجنس گرایان است.
🔷 علاوه بر آن که در آن روی سکه هم باید کمک های رژیم صهیونیستی در پرورش و گسترش این فرقه مرموز برای قرن جدید را جستجو کرد.
♦️ آیا صهیونیست ها پس از آنکه فرقه جعلی بهاییت را در کشورهای اسلامی راه انداختند به دنبال فرقه سازی در میان مسیحیان هستند.
🔘 ادامه دارد ...
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کارتون #باخانمان قسمت پنجم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارتون #باخانمان
قسمت ششم
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ «نسل ظهور»
🎤مؤسسه فرهنگی هنری #رهـپویان_حرم بچه های مهریز
🎙خوانندگان:علیرضا زارع، امیرحسین زارع
📝شاعر : سیدصادق آتشی
✅ #لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷 #برای_ایران
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند:
لزوم شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی، تلاش برای یافتن راهحل و ترویج گزارههای صحیح
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، هدایت فرهنگی کشور را، شأن و نقش اصلی این شورا خواندند و با اشاره به ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود نکتهای را در مورد شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند و با اشاره به حضور افراد برجسته و نخبه و صاحبنظر در این شورا گفتند: با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در این شورا، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود.
ایشان با طرح این سؤال که شأن و وظیفه شورایعالی انقلاب فرهنگی چیست، گفتند: مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است، گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
ایشان ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط را بخشی از مهندسی فرهنگی دانستند و در مورد هدایت دستگاههای فرهنگی دولتی، افزودند: در مورد دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان سال گذشته خود در دیدار با هیأت دولت مبنی بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به فرهنگ «ما نمی توانیم» به عنوان یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی گفتند: انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
حضرت آیتالله خامنهای، تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» را نمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد برشمردند و خاطرنشان کردند: با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
ایشان افزودند: میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
حضرت آیتالله خامنهای این موضوع را یکی از کارهای اساسی شورایعالی انقلاب فرهنگی دانستند و گفتند: شورا باید برای تحقق این موضوع، فکر و کار و برنامهریزی کند.
حضرت آیتالله خامنهای رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها را از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور برشمردند و افزودند: اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آنها دچار ضعف و عقبماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهمترینِ این خسارات است.
#سلامت
ایشان مهندسی صحیح فرهنگی را کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی خواندند و گفتند: هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
رهبر انقلاب، مهندسی فرهنگی را موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی دانستند و افزودند: اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
ایشان احیای گزاره ضرورت پیشرفت علمی را نیازی مبرم خواندند و با اشاره به نتایج درخشانِ رواج گزاره عبور از مرزهای دانش در دو دهه قبل افزودند: جهش علمی و جهش فناوری از جمله آثار پُر برکت آن حرکت بزرگ بود که باید استمرار یابد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاههای مرتبط، پیشرفت و جهش علمی را سرلوحه جدی کار قرار دهند تا کشورمان از قافله علم عقب نیفتد.
در ابتدای این دیدار، رئیسجمهور در سخنانی مأموریت اصلی شورایعالی انقلاب فرهنگی را ساماندهی عرصههای علم و فرهنگ دانست و با اشاره به نهایی شدن سند تحول این شورا، از اقدامات انجام شده در دوره جدید از جمله پیگیری بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی گزارشی بیان کرد.
.......:
#سلامتی فرمانده صلوات
@zandahlm1357