فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحنه جالب از اشکهای یک دختر هنگام اجرای سرود رفیق شهیدم در رفسنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تاثیر خواندن قرآن در خانه بر تربیت فرزندان
39.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چجوری نصیحت کنم فرزندمو😓😓
هر چی میگم برعکس انجام میده
#تربیت_فرزند
🎁این چند قانون مهم حتما رعایت کنی درست میشه💥
🌹برای مهربانی مجاز به انتشار هستید
┈••✾
طب الصادق علیه السلام:
بخورضد پیری!
✍🏻۵ قاشق غذاخوری گلاب را در یک ظرف آبجوش بریزیدو به مدت ۱۰ دقیقه صورتتان را بخور دهید بخور گلاب برای جلوگیری از چین و چروک بسیار مفید است و شفاف کننده پوست میباشد.
➣ https://eitaa.com/zandahlm1357
بالم لب روغن نارگیل
▪️رطوبت را حبس کرده و باعث می شود، لب هایتان نرم و انعطاف پذیر باشند. این روغن با تشکیل یک لایه لیپید مانع بخار شدن آب می شود و از خشکی جلوگیری می کند.
▫️دارای فاکتور محافظتی در برابر خورشید (SPF) هست؛ بنابراین، از لب هایتان در برابر اشعه مضر خورشید محافظت می کند.
دارای خواص ضد باکتری و میکروب است و از رشد میکروب و باکتری بر روی لب های ترک خورده جلوگیری می کند.
▪️پوست شمارا تسکین و التهاب لب های ترک خورده را کاهش می دهد.
موجب تولید کلاژن شده و به ترمیم پوست و لب کمک می کند.
➣ https://eitaa.com/zandahlm1357
✍ کدو حلوایی سینه را نرم،دفع اخلاط و سرفه را آسان میسازد.
✍ اگر پس از سرماخوردگی همچنان سرفه میکنید، سینهتان خس خس میکند کدوی پخته بخورید چون باعث نرم شدن مجاری هوا و تنفس میشود.
➣ https://eitaa.com/zandahlm1357
تبخال⚠️
🔺در صورت بروز تبخال روزی چند مرتبه ژل آلوئه ورا را روی محل مورد نظر بمالید. با این کار احساس ناراحتیتان کمتر شده و تبخال زودتر درمان میشود.
♦️ آلوئه ورا خاصیت ضدویروسی و ضدالتهابی دارد و با مالیدن روی تبخال یا سایر زخمهای دهان روند درمان تسریع میشود.
https://eitaa.com/zandahlm1357
رفع حالت تهوع
🍬زنجبیل ورقه شده ۲ تکه
🍬 یک عدد لیموترش
🍬یک ق غ عسل
🔷این مواد را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و بعد از سرد شدن میل کنید معجزه می کند👌
https://eitaa.com/zandahlm1357
♻️راهکار درمانی #لک صورت
🔸در ابتدا #کبد باید پاکسازی شود👇🏻
🔮برای پاکسازی کبد 👈🏻خاکشیر و ترنجبین (هر کدام ی ق غ) را در آب جوش یا همراه با عرق کاسنی و شاهتره به صورت داغ مصرف کنید(۲۱ تا ۴۰ روز مصرف شود)
🔮و مالیدن روزانه روغن #بابونه به صورت سبب تحلیل لکها میشود
♦️لطفا انتشار دهید👌
🍃
🌸🍃
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهر_کاخک بزرگترین منطقه زیارتی و گردشگری جنوب خراسان رضوی که در ۲۲کیلومتری شهرستان گناباد قرار دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منظره زیبای خلیج فارس از پارک زیبای ارمغان مالیات در #بندر_لنگه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها آبشار نمکی جهان تو استان اصفهان
آبشار نمکی پتاس یا در 40 کیلومتری شرق شهرستان خور و بیابانک در دل کویر مرکزی ایران و در شمال مجتمع معدنی پتاس خور و بیابانک قرار داره ارتفاع این آبشار حدودا 25 متره.آبشار نمکی پتاس که تنها نمونه در جهانه، در دهکده نمکی اصفهان قرار داره و در تمام طول سال میزبان گردشگران هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییز هزار رنگ در آزادراه چالوس مرزن آباد 😍🍁
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: حکایت ۲۴- آقا سید ابراهیم شجاع رضوی از قول پاسبانی که پیشخدمت منزل سرهنگ نوایی رئیس نظمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
حکایت ۲۷-
از بسیاری شنیدم که حاجی آقا کوچصفهانی که یکی از اعیان و ملاکین کوچصفهان بوده است نقل کرده که: مدتها به بیماری قند شدیدی مبتلا بودم و گاهگاه ضعف بر من مستولی میشد. تا آنکه سفری به آستان امام هشتم (علیه السلام) کردم و در صحن مطهر به همان ضعف و رخوت شدید دچار شدم. یکی از خدام آستانه، مرا به حضرت شیخ هدایت کرد. چون خدمت آن بزرگمرد رسیدم و حال خود را شرح دادم، حبه قندی مرحمت کردند و فرمودند: بخور، بسیاری از امراض است که با فراموشی از میان میرود قند را خوردم. تا سه روز از خاطرم رفت که مبتلا به چنان کسالتی هستم و در آنروز متوجه شدم که دیگر اثری از آن بیماری در من نیست بهبودی حال خود را به خدمت شیخ عرض کردم. فرمودند: از این واقعه با کسی سخن مگو. اما من پس از ده سال یکروز در محفلی، ماجرای بهبودی خود را در اثر نفس آن مرد بزرگ بازگو کردم و با کمال تأسف بیماریم عود کرد.
حکایت ۲۸-
دو تن از کسبه بازار مشهد برای من تعریف کردند که از تنگی معیشت سخت در مضیقه بودیم و برای رفع این گرفتاری، به خدمت مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی شرفیاب شدیم. جماعتی در انتظار نوبت بودند و ما هم منتظر نشستیم. اما ناگهان، حضرت شیخ ما دو تن را از میان آن گروه، به نزد خود طلبیدند و به یکی از ما فرمودند: تو باید کاری بکنی ولی نمی کنی و به دیگری فرمودند: تو کاری که نباید بکنی، انجام میدهی؛ بروید و به وظیفه خود عمل نمائید تا وضع شما اصلاح شود. اعتراف میکنیم که یکی از ما نماز نمیگزارد و آن دیگر شراب مینوشید. به توصیه حاج شیخ، وظائف خود را مراعات کردیم و در اثر آن، معیشت ما از تنگی به وسعت باز آمد.
حکایت ۲۹-
در شب چهلم وفات مرحوم پدرم، حاج شیخ حسنعلی اصفهانی اعلی الله مقامه، مجلس تذگری ترتیب دادم و از مردی به نام «حاج علی بربری» دعوت کردم که امر آشپزی آنشب را به عهده گیرد. هنگامیکه مشغول کشیدن خورشها شد، دیدم که سخت گریه میکند و بی پروا دستهای خود را در دیگهای جوشان و غذاهای داغ فرو میبرد و خلاصه حال طبیعی خویش را از دست داده است. پرسیدم: حاجی چه شده که چنین بیقراری میکنی؟ از سؤال من بر گریه خود افزود و پس از آن گفت: هر چه
بادا باد، ماجرا را نقل خواهم کرد. گفت: من هر سال که برای حج به مگه مشرف میشدم، در مواقف عرفه و عید و روزهای دیگر حاج شیخ را میدیدم که سرگرم عبادت یا طواف هستند. ابتدا اندیشیدیم که شاید شباهت ظاهری این مرد با حاج شیخ سبب اشتباه من گردیده است، لذا برای تحقیق از حال، پیش رفتم و پس از سلام، پرسیدم شما حاج شیخ هستید؟ فرمودند: آری. گفتم پس چرا پیش از این ایام و پس از آن دیگر شما را نمی بینم؟ و دیگران هم شما را تاکنون در اینجا ندیده اند؟ فرمودند: چنین است که میگویی لیکن از تو میخواهم که این سر را با کسی نگویی وگرنه در همان سال عمرت به پایان خواهد رسید. آری این کرامتی بود که به چشم خود دیده ام، و اکنون آن مرد بزرگ از میان ما رفته است، تصور نمی کنم باز گفتن آن ماجرا اشکالی داشته باشد. باری، این جریان، در ماه رمضان بود و پس از آن حاج علی به قصد زیارت حج، از مشهد بار سفر بست، ولی در کربلا مرحوم گردید.
#نشان از بی نشانها......
شیخ حسنعلی اصفهانی
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻📻📻
#مهدویت
#تشرفات
#کتاب_صوتی
📚 #آبی_ترین_دریا
3⃣ فصل سوم ؛ ثمره مقدس
📗 (ثمره ازدواج مرد و زن داستان سابق ، عالم بزرگ شیعه مقدس اردبیلی بود ) در این صوت ، ماجرای حیات و ممات و تشرفات مقدس اردبیلی خدمت حضرت مهدی عج بازگو میشود.
✍ مریم ضیافتی یار
🎙 به روایت ؛ مهدی آقابیگی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📖🌸🍃📖🌸🍃📖🌸🍃📖 #لالایی_خدا ۲۷۸ #سوره_نساء آيه ۵۹ .......: 👇👇👇👇👇👇 قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
0279Nesa 60.mp3
11.68M
📖🌸🍃📖🌸🍃📖🌸🍃📖
#لالایی_خدا ۲۷۹
#سوره_نساء آيه ۶۰
#محسن_عباسی_ولدی
📖🌸🍃📖🌸🍃📖🌸🍃📖
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: خصیصۀ نبوت خاصه اگر قدری توجه باصل خلقت انسانیت فرمائید راه وصول باین مقام بخوبی باز میشو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
دلائل بر اثبات مقام نبوت از برای علی بحدیث منزلة
اوّلا دلیل بر اینکه علی علیه السّلام واجد مقام نبوت بوده حدیث شریف منزلة است که با صحت تمام متواترا از طرق ما و شما بمختصر کم و زیاد در الفاظ ثابت گردیده که خاتم الانبیاء صلّی اللّه علیه و آله و سلّم در دفعات متعدده و محافل مختلفه گاهی بأمیر المؤمنین
علیه السّلام (۳) امام احمد بن حنبل در ص ۹۸ و ۱۱۸ و ۱۱۹ جلد اول مسند در وجه تسمیۀ حسنین و در ص ۳۱ حاشیۀ جزء پنجم همان کتاب (۴) ابو عبد الرحمن نسائی از ص ۱۹ خصائص العلویه هیجده حدیث نقل نموده (۵) محمّد بن سورة ترمذی در جامع خود (۶) حافظ ابن حجر عسقلانی در ص ۵۰۷ جلد دوم اصابه (۷) ابن حجر مکی در
ص ۳۰ و ۷۴ صواعق محرقه باب ۹ (۸) حاکم ابو عبد اللّه محمّد بن عبد اللّه نیشابوری در ص ۱۰۹ جلد سیم مستدرک (۹) جلال الدین سیوطی در ص ۶۵ تاریخ الخلفا (۱۰) ابن عبد ربه در ص ۱۹۴ جلد دوم عقد الفرید (۱۱) ابن عبد البر در ص ۴۷۳ جلد دوم استیعاب (۱۲) محمد بن سعد کاتب الواقدی در طبقات الکبری (۱۳) امام فخر رازی در تفسیر مفاتیح الغیب (۱۴) محمد بن جریر طبری در تفسیر و تاریخ خود (۱۵) سید مؤمن شبلنجی در ص ۶۸ نور الابصار (۱۶) کمال الدین ابو سالم محمّد بن طلحه شافعی در ص ۱۷ مطالب السئول (۱۷) میر سید علی بن شهاب الدین همدانی در آخر مودت هفتم از مودة القربی (۱۸) نور الدین علی بن محمد مالکی مکّی معروف به ابن صبّاغ در ص ۲۳ و ۱۲۵ فصول المهمّه (۱۹) علی بن برهان الدّین شافعی در ص ۲۶ جلد دوم سیرة الحلبیّه (۲۰) علی بن الحسین مسعودی در ص ۴۹ جلد دوم مروج الذهب (۲۱) شیخ سلیمان بلخی حنفی در باب ۹ و ۱۷ ینابیع الموده و مخصوصا در باب ۶ هیجده خبر از بخاری و مسلم و احمد و ترمذی و ابن ماجه و
سعد کاتب الواقدی در طبقات الکبری (۱۳) امام فخر رازی در تفسیر مفاتیح الغیب (۱۴) محمد بن جریر طبری در تفسیر و تاریخ خود (۱۵) سید مؤمن شبلنجی در ص ۶۸ نور الابصار (۱۶) کمال الدین ابو سالم محمّد بن طلحه شافعی در ص ۱۷ مطالب السئول (۱۷) میر سید علی بن شهاب الدین همدانی در آخر مودت هفتم از مودة القربی (۱۸) نور الدین علی بن محمد مالکی مکّی معروف به ابن صبّاغ در ص ۲۳ و ۱۲۵ فصول المهمّه (۱۹) علی بن برهان الدّین شافعی در ص ۲۶ جلد دوم سیرة الحلبیّه (۲۰) علی بن الحسین مسعودی در ص ۴۹ جلد دوم مروج الذهب (۲۱) شیخ سلیمان بلخی حنفی در باب ۹ و ۱۷ ینابیع الموده و مخصوصا در باب ۶ هیجده خبر از بخاری و مسلم و احمد و ترمذی و ابن ماجه و ابن مغازلی و خوارزمی و حموینی نقل نموده است (۲۲) مولی علی متّقی در ص ۱۵۲ و ۱۵۳ جلد ششم کنز العمّال (۲۳) احمد بن علی خطیب در تاریخ بغداد (۲۴) ابن مغازلی شافعی در مناقب (۲۵) موفّق بن أحمد خوارزمی در مناقب (۲۶) ابن اثیر جزری علی بن محمّد در اسد الغابه (۲۷) ابن کثیر دمشقی در تاریخ خود (۲۸) علاء الدوله احمد بن محمّد در عروة الوثقی (۲۹) ابن اثیر مبارک بن محمّد شیبانی در جامع الاصول فی احادیث الرسول (۳۰) ابن حجر عسقلانی در تهذیب التهذیب (۳۱) ابو القاسم حسین بن محمّد (راغب اصفهانی) در ص ۲۱۲ جلد دوم محاضرات الادباء و دیگران از محقّقین اعلام شما این حدیث شریف را با الفاظ مختلفه از جمع کثیری از اصحاب رسول اللّه صلّی اللّه علیه و آله و سلّم نقل نموده اند از
قبیل (۱) خلیفه عمر بن الخطّاب (۲) سعد بن ابی وقّاص (۳) عبد اللّه بن عباس (حبر امت) (۴) عبد اللّه بن مسعود (۵) جابر بن عبد اللّه انصاری (۶) ابو هریره (۷) ابو سعید خدری (۸) جابر بن سمره (۹) مالک بن حویرث (۱۰) براء بن عازب (۱۱) زید بن ارقم (۱۲) ابو رافع (۱۳) عبد اللّه بن ابی اوفی (۱۴) ابی سریحه (۱۵) حذیفة بن اسید (۱۶) انس بن مالک (۱۷) ابو بریده اسلمی (۱۸)
ابو ایّوب انصاری (۱۹) سعید بن مسیّب (۲۰) حبیب بن ابی ثابت (۲۱) شرحبیل بن سعد (۱۲) امّ سلمه (زوجة النّبی ص) (۲۳) أسماء بنت عمیس (زوجة ابی بکر) (۲۴) عقیل بن أبی طالب (۲۵) معاویة بن ابی سفیان و جماعتی دیگر از اصحاب که وقت مجلس و حافظۀ داعی اجازه شماره نامهای همۀ آنها را نمی دهد خلاصه همگی از خاتم الانبیاء صلّی اللّه علیه و آله و سلّم بمختصر تفاوتی در الفاظ و موارد مختلفه روایت نموده اند که فرمود یا علی انت منّی بمنزلة هارون من موسی الاّ انّه لا نبیّ بعدی [۱] .
آیا این همه از اعیان علماء شما که قلیلی از کثیر آنها را ذکر نمودم این حدیث شریف را با اسناد مرتّبه از کثیری از اصحاب پیغمبر نقل نموده اند اثبات یقین و تواتر برای شما نمی نماید.
آیا تصدیق مینمائید که اشتباه فرموده خبر واحد نیست بلکه از متواترات اخبار است چنانچه محقّقین از علماء خودتان دعوی تواتر نموده اند.
----------
[۱]: ۱) یا علی تو از من بمنزلۀ هارونی از موسی الا آنکه بعد از من پیغمبری نخواهد بود.
چون شما روی عادت تشکیک در صحت سند این حدیث شریف مینمائید خوبست مراجعه و مطالعه نمائید بباب ۷ کفایت الطالب فی مناقب علی بن أب
ی طالب علیه السّلام تألیف محمّد بن یوسف گنجی شافعی که از فحول اعلام شما است که بعد از ذکر شش حدیث مسندا توأم با مفاخر دیگر برای آن حضرت در ص ۱۴۹ اظهار نظر نموده و حقایق را بیان مینماید که اگر شما قول ما را قبول ندارید بیان این عالم شافعی (خالی از تعصّب) حجّة را بر شما تمام میکند که مینویسد هذا حدیث متفق علی صحته رواه الائمة الاعلام الحفّاظ کابی عبد اللّه البخاری فی صحیحه و مسلم بن حجّاج فی صحیحه و ابی داود فی سننه و ابی عیسی الترمذی فی جامعه و ابی عبد الرحمن النسائی فی سننه و ابن ماجة القزوینی فی سننه و اتفق
الجمیع علی صحته حتی صار ذلک اجماعا منهم-قال الحاکم النیسابوری هذا حدیث دخل فی حد التواتر [۱] .
گمان میکنم ابهامی در کار و احتیاجی بذکر دلائل بیشتری بر صحت و تواتر این حدیث شریف نباشد.
حافظ- حقیر آدم بی ایمان و لجوجی نیستم که در مقابل دلائل و براهین شما که در غایت اعتبار است ایستادگی کنم ولی قدری تأمل کنید در گفتار عالم فقیه ابو الحسن آمدی که از متکلّمین و متبحّرین علماء میباشد که این حدیث را با دلائلی ردّ نموده است.
داعی- خیلی تعجب مینمایم از مثل شما عالم دقیق منصف که با نقل اقوال این همه از اکابر علماء خودتان که همگی ثقه و مورد اطمینان عموم شما میباشند توجه مینمائید بقول آمدی که مردی شریر و بی عقیده و تارک الصّلاة بوده.
شیخ- بشر در اظهار عقیده آزاد است و اگر کسی اظهار عقیده ای نمود نباید او را متّهم ببدی نمود و از مثل شما شخص شریفی که مجسّمۀ اخلاق هستید خیلی قبیح بود که عوض جواب منطقی با لسان سوء عالم فقیهی را متّهم سازید.
داعی- اشتباه فرمودید دعاگو لسان سوء نسبت باحدی ندارم و در زمان آمدی هم نبودهام ولی عقاید سوء او را علماء بزرگ خودتان نقل نموده اند.
شیخ- علمای ما در کجا او را ببدی و سوء عقیده یاد نموده اند.
----------
[۱]: ۱) این حدیثی است که اتفاق نموده اند بر صحت آن رواة ائمه از علماء اعلام و حفاظ مانند ابی عبد اللّه بخاری در صحیح خود و مسلم بن حجاج در صحیح خود و ابی داود در سنن و ابو عیسی ترمذی در جامع و ابو عبد الرحمن نسائی در سنن و ابن ماجه قزوینی در سنن اتفاق نموده اند عموما بر صحت این حدیث و این امر مورد اجماع آنها میباشد. و حاکم نیشابوری گفته است این حدیثی است که داخل شده در حد تواتر.
:
#شبهای پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍂🌺🍂 🌺 آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند دردم نهفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انسان شناسی ۱۷۳.mp3
12.48M
#انسان_شناسی ۱۷۳
#استاد_شجاعی
#آقا_مرتضی_تهرانی
درمسیر حرکت به سمت کمال انسانی،
فقـــط
فقـــــــط
فقط یک دسته هستند که عاقلانه عمل میکنند و باخت نمیدهند!
بقیه حتماً دچار خسارت و باخت میشوند❗️