فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 سرود آوای باران
👈 دفاع مقدس و شهیدان
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
عبادت و رسوم آن العبادة: کمامرّ سابقاً هی غایة الخضوع و التذلّل، و هذا الحال لایلیق الی غیر اللّه،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرار و ترس و استغاثه به خداوند
[قوله علیه السلام: وَ أَنْ تُثْنِیَنِی بِالْکَثِیرِ مِنْ کَرَامَتِکَ بِرَحْمَتِکَ].
[... ]
قوله علیه السلام: فَإِلَیْکَ أَفِرُّ، و مِنْکَ أَخَافُ، وَ بِکَ أَسْتَغِیثُ.
الفرار: الهرب، قوله تعالی: « فَفِرُّوا إِلَی اللَّهِ [۵] »، أی من معصیة اللّه الی طاعته، و من عقابه الی رحمته.
من کلام الحکماء: « الفرار الی اللّه الإقبال علیه و توجیه السیر إلیه، و هو علی مراتب:
أولها: الفرار من بعض آثاره إلی البعض، کالفرار من أثر غضبه إلی أثر رحمته.
و الثانی: أن یفرّ العبد عن مشاهدة الأفعال و یترقّی فی درجات القرب إلی مصادر الأفعال، فیفرّ من بعضها إلی بعض، کما یستعاذ من سخطه بعفوه.
الثالث: أن یترقّی عن مقام الصفات إلی ملاحظة الذات، فیفرّ منها إلیه ».
چنان که جمع فرموده پیغمبر صلوات اللّه و سلامه علیه این مراتب مذکوره فقال فی سجوده: « أعوذ بعفوک من عقابک » [۱]، ثمّ قرب و غنا عن مشاهدة الأفعال، و یترقّی إلی مصادرها و هی الصفات، و قال: « و أعوذ برضاک من سخطک » [۲]، ثم یترقّی عن مشاهدة الصفات و اقترب إلی ملاحظة الذات و قال: « و أعوذ بک منک » [۳] .
و هذا فرار منه إلیه، و هو مقام الوصول و لمّا وصل إلی انتهاء مقام القرب و انقطع عن الوجود النفسی و عن کلّ ما سواه و لم یر فی الوجود غیر اللّه قال: « لا احصی ثناء علیک أنت کما أثنیت علی نفسک » [۴]، کما قیل:
قرب نه آن پایین به بالا رفتن است [۵] قرب حق از قید هستی رستن است
و « بک أستغیث » در عنوان دعا. استغاثة: ای طلب منه الاغاثة، و منه: یا غیاث المستغیثین، أنت الغیاث المستغاث. و طلب غوث و یاری اوّلاً از عدو باطنی است که نفس امّاره بالسوء باشد که أعدا عدوّ [۶] انسان است ؛ زیرا که متابعت او در هوی و جلب شهوات موجب دخول نار است کما ورد: « حفّت النار بالشهوات » [۷]، لذا
----------
[۵]: ۱ - سوره مبارکه ذاریات، آیه ۵۰.
[۱]: ۲ - الکافی، ج ۳، ص ۴۶۹ ؛ بحارالأنوار، ج ۹۵، ص ۴۱۷.
[۲]: ۳ - مصدر پیشین.
[۳]: ۴ - شرح نهج البلاغه، ج ۱۱، ص ۷۳ ؛ عوالی اللئالی، ج ۴، ص ۱۱۳.
[۴]: ۵ - شرح نهج البلاغه، ج ۱۱، ص ۷۳ ؛ عوالی اللئالی، ج ۴، ص ۱۱۳.
[۵]: ۶ - در کشکول شیخ بهایی آمده است: قرب نی بالا، نه پستی رفتن است.
[۶]: ۷ - اقتباس از حدیث: «أعدا عدوّک نفسک بین جنبیک»، عوالی اللئالی، ج ۴، ص ۱۱۸.
[۷]: ۸ - مصادر آن گذشت.
قال صلوات اللّه علیه: « الغوث الغوث - أی الامان الامان - خلّصنا من النار » [۸] .
----------
[۸]: ۱ - مصباح الکفعمی، ص ۲۴۷ و ۲۵۹.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
آیه وضو در کشاف ذیل آیه وضو آمده است: اگر بگویی آنان که أَرْجُلَکُمْ را به جر قرائت کرده اند و در ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معاشرت با مردم
از جمله سفارشهای امام علی علیه السلام به فرزندانش این بود که: فرزندانم! چنان با مردم
معاشرت کنید که اگر از آنها دور شوید، آرزوی دیدارتان کنند و اگر از دنیا بروید برای شما گریه کنند. فرزندانم! دلها چون سربازانی هستند که در پادگان جمع شده اند، آنان در دوستی و دشمنی به هم مینگرند. هرگاه خواسته ی کسی بدون اینکه خیری برای شما داشته باشد اجابت کردید، منتظر باشید اگر بدون جهت به دشمنی او برخاستید، بر شما پیشی بگیرد، پس از او دوری کنید.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب 💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب
💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_اسلامی 6
🔰 تحقق تمدن نوین اسلامی، خواست رهبری از جوانان انقلابی
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی
🎬 جلسه 6️⃣ ( صوت این جلسه موجود نمی باشد)
✴️ انتشار فایلها بلا مانع است
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) و خلافت عثمان عثمان به سبب ميدان دادن به بنى اميه و اعتماد كامل به آن ه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوران خلافت حضرت امير (عليه السّلام) در مدينه
بيعت با اميرالمؤمنين (عليه السّلام)
پس از قتل عثمان، انقلابيون و ساير مردم مدينه گرد آمدند تا در بارۀ تعيين خليفۀ چهارم تصميم بگيرند. بزرگان مهاجر و انصار در مسجد حضور داشتند. طلحه و زبير و سعد وقاص كه عمر بن خطاب آنها را در شوراى خود داراى قابليت خلافت تشخيص داده بود، داعيۀ خلافت داشتند. اما عمّار ياسر كه در جريان محاصرۀ عثمان و هدايت انقلاب به عنوان سخنگوى مهاجران شناخته مى شد، پيش از همه، و پس از او بزرگان انصار مانند ابوالهيثم بن التيهان، ابوايوب انصارى، رفاعة بن رافع و مالك بن عجلان با ايراد سخنان آتشين و محكم، اميرالمؤمنين (عليه السّلام) را به عنوان شايسته ترين فرد براى خلافت معرفى كردند. عمّار در سخنان خود گفت: «مردم! شما روش عثمان را در خلافتش ديديد. اگر مصلحت خود را در نظر نگيريد، باز هم فردى بر شما مسلّط مى شود كه حقوق شما را پايمال كند. اى مردم! على (عليه السّلام) شايسته ترين فرد براى اين كار است.
همگان فضايل و سوابق او را مى دانيد». همه، سخنان عمّار را تأييد كردند و دسته جمعى به سوى خانۀ اميرالمؤمنين (عليه السّلام) روان شدند.
على (عليه السّلام) در خطبۀ شقشقيه پيرامون هجوم مردم براى ترغيب آن حضرت به خلافت مى فرمايد: «مردم بسان ازدحام شتران تشنه اى كه ساربان عقال ريسمانشان را باز كرده و رها ساخته، به طرف من هجوم آوردند. به گونه اى كه تصوّر كردم مى خواهند مرا به قتل برسانند، يا برخى از آنها مى خواهند برخى ديگر را در حضور من بكشند». در جايى ديگر مى فرمايد: «مردم گروه گروه مانند يال كفتار به سوى من آمدند و از هر طرف به من هجوم آوردند، تا آن جا كه نزديك بود حسن و حسين به زحمت افتند، و لباس و رداى من پاره شد و همچون گلۀ گوسفند پيرامون مرا گرفتند».
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) از پذيرش خلافت امتناع كرد و فرمود: «برويد مثل گذشته ديگرى را براى اين كار انتخاب كنيد. من براى شما وزير باشم بهتر از آن است كه امير باشم». اما مردم بسيار اصرار كردند و گفتند اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) تقاضا دارند كه دعوت آنها را اجابت كنى و تا با تو بيعت نكنيم رهايت نمى سازيم. حضرت امير (عليه السّلام) باز هم از پذيرش خلافت ابا مى كرد. مالك اشتر پيش آمد و گفت: مردم جز شما كس ديگرى را نمى خواهند، اگر از پذيرش خلافت امتناع كنيد، براى بار چهارم از حق مشروع خود باز خواهيد ماند. آن گاه امام فرمود: حالا كه اصرار داريد، مراسم بيعت بايد در مسجد انجام گيرد، چرا كه بيعت با من نبايد پنهانى و بدون رضايت مسلمانان باشد.
سپس امام همراه با مردم به سوى مسجد آمدند و مهاجران و انصار و انقلابيون كوفى و بصرى و مصرى با آن حضرت بيعت كردند. طلحه و زبير كه در فكر رسيدن به خلافت بودند، وقتى آرزوهاى خود را بر باد رفته ديدند، براى كسب مقام و قدرت در خلافت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) پيش از ديگر مردم با وى بيعت كردند. اميرالمؤمنين (عليه السّلام) پس از بيعت عمومى مردم براى اوّلين بار (پس از ۲۵ سال محروميت) بر منبر پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) نشست و سخنان بسيار مهم و تعيين كننده اى ايراد فرمود.
بيعت عمومى با مولاى متقيان اميرالمؤمنين (عليه السّلام) روز جمعه هجدهم ذى حجۀ سال ۳۵ هجرى يعنى درست در روز عيد غدير خم انجام گرفت. به نقل ديگرى بيعت در روز جمعه بيست و پنجم ماه ذى حجۀ آن سال بود. [۱]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: الامامة و السياسة، ج ۱، ص ۴۶ و تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۷۸ و تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۴۲۷ به بعد و كتاب الفتوح، ج ۲، ص ۴۳۴ و شرح نهج البلاغة، ج ۱، ص ۲۰۰ و ج ۴، ص ۷.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔻داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (3) 👈ماریا برسیوس استاد برجسته تاریخ می نویسد که داریوش برای ر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (4)
👈اومستد ایران شناس معروف می نویسد که در واقع داریوش قاتل بردیا پسر کوروش است و داستان گئومات از جعلیات داریوش می باشد
@zandahlm1357
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅داریوش دروغگو، قاتل بردیا پسر کوروش (5)
🔻استاد تاریخ ایران باستان، لوید #جونز :
🔹کوروش هخامنشی نیست
🔹داریوش با زور حکومت را غصب می کند
🔹هیچ نشانه ایی وجود ندارد که نشان دهد اجداد #داریوش شاه بوده اند
و...
@zandahlm1357
4_6001517124512647951.mp3
4.8M
✅داریوش دروغگو، قاتل بردیا و کمبوجیه پسران کوروش (۶)
▪️استاد کامیار عبدی باستان شناس معروف ایرانی▪️
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يكي از اين مخالفين، يك انجمن مخفي است كه خود را «كميته نجات ايران» ناميده است. » نامه اين كميته در ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كالدول در مورد تجديد نظر در تعرفههاي گمركي چنين گزارش ميكند: «اگرچه بر وزارت[خارجه آمريكا] پوشيده نيست و در اين تلگرام نيز يادآوري ميشود، كميسيوني متشكل از بازرسان انگليسي و ايراني، اين تعرفه جديد را آماده كرده اند. درواقع قانون وضع شده، حاصل كار مستشاران انگليسي است كه تمام نيروي كار اين كميسيون را تشكيل ميدهند. لازم به ذكر است در كشورهاي مشروطه مانند ايران معمولاً چنين قوانيني توسط قوه مقننه كشور تصويب و در كتاب مجموعة قوانين و مقررات درج ميشوند... علاوه بر اين، تجديد نظرهاي صورت گرفته با حداكثر پنهان كاري عملي ميشوند و به رغم درخواستهاي مكرر سفارت خانههاي فرانسه، ايتاليا و آمريكا براي دريافت اطلاعات و پي بردن به تغييرات صورت گرفته، هيچ گونه اطلاعاتي بروز داده نشده است. تا زماني كه تجديدنظرها كاملاً عملي نشوند، وضعيت به همين منوال
خواهد بود. سرپرست كميسيون تعرفه، سِر هوبرت لولين به همراه همتاي اين جانب، سِر پرسي كاكس، وزيرمختار انگلستان، با قبول زحمت فراوان، به طور شفاهي جوياي پيشنهادهاي تمام سفارت خانهها شدند. اين جانب نيز از آنجا كه هيچ اطلاعي از تغييرات حاصله نداشته و متخصص اين امور نبودم پاسخ دادم بدون اطلاع از تصميمات اتخاذ شده، قادر نخواهم بود هيچ گونه پيشنهادي به شما بدهم؛ اما متذكر شدم كه از نظر بنده، منصفانه اين است كه پيش از عملي شدن هرگونه تجديد نظري، اين فرصت براي من فراهم باشد كه با در ميان گذاشتن مسئله با دولت متبوع خود و اعمال نظر آنها، پيشنهادهاي خود را ارائه كنم. با توجه به پيشنهادي كه لرد گري به آقاي ديويس، سفير ما در لندن ارائه كرد، اين جانب نيز چنين نگرشي اتخاذ كردم. پيشنهاد از اين قرار است كه وزارت امور خارجه انگلستان بايد «با انتشار بيانيه اي، تغييراتي را كه صورت گرفته است روشن سازد؛ به ويژه تغييراتي كه در امور گمركي صورت گرفته و بر روابط تجاري با ديگر كشورها تأثير ميگذارد. به منظور بررسي نظرات اين كشورها انتشار چنين بيانيه اي ضرورت دارد. » در خبرهايي كه تاكنون به دست ما رسيده، پيشنهاد لُرد گري عملي نشده و بالعكس تغييرات با مخفي كاري بيشتري دنبال ميشود. چنانچه اين تغييرات به ضرر روابط تجاري ما باشد، بدون شك كارشناسان ما با بررسي آن، دامنة تأثير آن را مشخص خواهند كرد. » [۱]
----------
[۱]: گزارش كالدول، شماره ۵۶۹، ۵/۰۰۳. ۶۹۱، مورخ۱۹ آوريل ۱۹۲۰
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌟💐🌟💐🌟💐 💐🌟💐🌟💐 🌟💐🌟💐 💐🌟💐 🌟💐 💐 💐قسمت پانزدهم 🌟 🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار 🔰خاطرات_پروين_غفارى 🤴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟💐🌟💐🌟💐
💐🌟💐🌟💐
🌟💐🌟💐
💐🌟💐
🌟💐
💐
💐قسمت شانزدهم 🌟
🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار
🔰خاطرات_پروين_غفارى
🔱صبح که از خواب برخاستم کسی در کنار من نبود. ساعت دیواری بزرگ نه و نیم صبح را نشان می داد🕤🛌
⚜ یعنی من تا این وقت روز خوابیده بودم ⁉️
🔱از تخت پایین آمدم لباسم را پوشیدم و مشغول مرتب کردن موهایم بودم که زن قد بلند با لباس سومه ای رنگی وارد اتاق شد و گفت :
_اعلیحضرت سر میز صبحانه مایلند شما را ببیند☕️🍩
⚜پیش خودم فکر کردم که دیشب بر من چه گذشته است ⁉️من که هنوز با اعلی حضرت عقد زناشویی نبستم❗️ احساس پلیدی می کردم و اینکه آب تمام دریاها نیز برای پاک شدن من کفایت نخواهد کرد .دلم می خواست گریه کنم میز صبحانه در محوطه کاخ چیده شده بود به همراه زن از پله ها پایین رفتم شاه با دیدن من از روی صندلیش برخاست . دستانم را گرفت و گفت:
_ زیبای یونانی من دیشب خوب خوابیدند⁉️
🔱 من با تشویش خاطر گفتم :
_اعلی حضرت ما که هنوز هم محرم نبودیم چرا شما این کار را کردی⁉️
👑شاه خنده ای کرد و گفت:
_ تو مال منی و همین کافی است نگران نباش به موقع صیغه عقد نیز جاری خواهد شد
_ فعلاً بشین و صبحانه ات را بخور بعد از ظهر بیار برای اسب سواری خواهیم رفت دستور داده ام برایت لباس سوارکاری بیاورند.🏇🏇
🔱 این طرز صحبت و برخورد شاه نگرانیم از بین رفت و احساس گرسنگی شدیدی کردم. صبحانه را با خنده و شوخی صرف کردیم .شاه گفت:
_ من زنان بسیار زیبایی دیده بودم اما هیچ میدانی که ساق ها و گوش های تو زیباترین ساق و گوش هایی است که من به عمرم دیدم ⁉️💃💃
⚜از این تعریف شاه به خود بالیدم گفتم:
_ اگه حامله شوم چه خواهد شد⁉️ باید تاکسی نفهمیده مرا عقد کنید .
🔱 او در پاسخ گفت :
_آرزو می کنم که از تو بچه دار شوم تو از ماجرای امشب با پدر و مادر صحبت نکن تا تشریفات عقد اجرا شود
🔱 با احساس صمیمیت فراوان دستم را به روی دستش گذاشتم و گفتم:
_ سپاسگزارم
نزدیک ظهر لباس های سوارکاری مرا آوردند. شاه نیز لباسش را پوشید و در محوطه کاخ قدم میزد و بعد از اینکه لباس ها را پوشیدم سوار اتومبیل شدیم مقصدمان سرخه حصار بود جایی که قبلا با مادرم به آنجا رفته بودم..
ادامه دارد ...
✍#امينه
📔برگرفته از كتاب تا سياهى در دام شاه
🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 35 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_480910107.MP3
5.3M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 36
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 6⃣3⃣
@zandahlm1357
✨#نهنگ_تک_شاخ✨
یا "ناروال" موجودی عجیبالخلقه است که در قطب شمال زندگی می کند و فقط 50 هزار عدد از آنها باقی مانده است، درست همانند داستانهای افسانهای!
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدنیها
صحنه عجیب و زیبای شیردادن نهنگ به بچه اش در دریا...
@zandahlm1357
✨#نهنگ_سفید✨
یا (دلفیناپترس لوکس) Delphinapterns leucas از جمله گونههای قطبی و زیر قطبی نهنگها، از حیث اندازه و ترکیب شبیه دلفینها میباشند و این گونه از نسل شبهنهنگهای تکشاخ هستند و همینطور به گونه دلفینها شبیهاند. بلوگا از راسته آببازسانان است. طول این نهنگهای کوچک اجتماعی به ۵ متر میرسد و وزنشان نیز حدود ۵/۱ تن میباشد. وزن آنها در زمان تولد حدود ۸۰ کیلوگرم است. والهای بالغ به دلیل رنگ سفید، سر گرد و کوچک و تیغه پشتی بجای باله از سایر والها قابل تشخیص هستند. این والها پستاندارانی هستند که به کندی شنا میکنند و خوراک عمده آنها ماهی است.
#@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدنیها
♦️پرش نهنگ گوژپشت
نهنگهای گوژپشت بالغ، ۱۶ متر طول و وزنی حدود ۳۶۰۰۰ کیلوگرم دارند.
این رفتار نهنگهای گوژپشت درواقع برای برقراری ارتباط با نهنگهایی که در فواصل دورتر هستن و صدا بهشون نمیرسه انجام میشه!
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدنیها
تصویر آهسته پرش نهنگ از داخل آب😍
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدنیها
خدای من آواز نهنگ چقدر شگفت انگیزه😍
آواز نهنگها صدایی است که نهنگها از خود درمیآورند و از آنجایی که این صدا موزون است بدان آواز میگویند
نهنگها از این آوا برای پیدا کردن جفت خود استفاده میکنند و این آوا میتواند تا دهها کیلومتر به گوش نهنگهای دیگر برسد🤍💙🐋
@zandahlm1357