#نشر_مجدد
🔆متن شبهه :
"متن بسیار زیبایی از "استفان واینبرگ" برنده جایزه نوبل فیزیک :
با دین یا بدون دین،
انسانهای خوب،کارهای خوب میکنند و انسانهای بد، کارهای بد...
اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند قطعا به دین نیاز دارد...! "
🔆 پاسخ شایعه :
1. باید دانست که استفان واینبرگ فردی آتئیست (بی خدا) است و بارها صراحتا به بی اعتقادی خود به خداوند اذعان داشته است ! همین امر دلیل بیان این عبارات دین ستیزانه اوست .
http://goo.gl/aSIAEE
2. صرف داشتن یک تخصص و حتی دریافت جایزه نوبل ، دلیلی بر پذیرش ادعاهای یک فرد در تمام زمینه ها ، خصوصا امر تخصصی دین نیست !
www.hawzah.net/fa/Article/View/77973
3. نظرات برخی فیزیكدانان بزرگ در مورد خداوند و دین ، بر گرفته از كتاب «فیزیكدانان غربی و مسأله خداباوری»:
* گالیله: «خداوند در اعمالطبیعت، بیشتر از جملههای مقدّس انجیل، متجلّی میشود».
* انیشتین: «باور من به خدا، اعتقادی شورانگیز به هستی قدرت عقلانی برتری است، كه در جهان، به گونهای درك ناپذیر آشكار میشود ».
* شالو فیزیك دان آمریكایی و "برنده جایزه نوبل" : «به نظر من، وقتی با عجایب حیات و جهان روبرو میشویم، به جز سؤال از چگونگی، باید از چرایی نیز بپرسیم زیرا تنها دین پاسخگوی آن هاست... . من در جهان و در زندگی خودم، بهخدا نیاز دارم«.
http://goo.gl/7lTwBl
4. خوب و بد باید با معیاری سنجیده شوند و دین همان معیار است . معیاری که فراتر از نگاه محدود انسان است و تعیین شده از طرف خالق او که بر نیازها و صلاحش آگاهست ، می باشد .
porseman.org/q/show.aspx?id=121293
5. شاید برخی صرفا بر مبنای فطرت کارهای خوب انجام دهند ، اما قطعا در تمام امور درستکار نیستند . چرا که تنها دین است که با شناخت انسان و راههای کمال و عوامل سقوطی چون نفس و شیطان ، کامل ترین دستورالعمل خوب زندگی کردن را ارائه می دهد .
www.porseman.org/q/vservice.aspx?logo=images/right.jpg&id=448945
6. برخلاف ادعای "واینبرگ" دین با معرفی نیکیها و پلیدیها و اینکه انسان در دنیا و آخرت باید پاسخگوی اعمالش باشد ، موجب تشویق افراد به نیکیها و دوری از پلیدیها می شود .
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=273531
7. تنها دین نیست که برخی برای رسیدن به اهدافشان از آن سو استفاده می کنند . مفاهیمی چون دموکراسی ، آزادی ، حقوق زن و ... در این ردیفند .
8. دین به دلیل قداست و مقبولیت زیاد بین مردم ، بیش از سایر مفاهیم مورد سو استفاده واقع شده است . اما آنها که به دین عمل نمیکنند ، نه دیندارند و نه معیار شناخت دین . معیار شناخت دین کسانی هستند که بیشترین تقید را به رعایت قوائد دین (آنهم در تمام زمینه ها) دارند .
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زن ایرانی چگونه یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده است؟
#حجاب
@zandahlm1357
45.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ استاد جباری به شبهه اخیر یک روحانی درباره #حجاب
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 این کلیپ رو حتماً ببینید و منتشر کنید خانمی است که تجربهگر مرگ است و بی حجاب بوده اکنون او زار زار گریه میکند و از امیرالمومنین طلب استغفار میکند.
#حجاب
♻️ زندگی پس از #زندگی
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📗کتاب صوتی #دختران_آفتاب بخش ۵ تا ۸ @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختران آفتاب 12-9.mp3
37.7M
📗کتاب صوتی
#دختران_آفتاب
بخش ۹ تا ۱۲
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
خاطره اى ديگر از تذكر دادن به حجاب در يكى از سفرهاى عمره، به عنوان روحانى كاروان در خدمت زائران بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
٢. شتاب زدگى و عصبانيت در تذكردادن به حجاب، ممنوع
اشاره
در سفرى كه با دانشجويان و خانواده هايشان به عمره مشرف شده بوديم، روزى به زيارت منا و عرفات رفتيم كه سفرى جذاب، ولى در عين حال خسته كننده است. يكى از دانشجويان كه در اين سفر با همسرش همراه ما بود، درحالى كه خيلى ناراحت و گرفته به نظر مى رسيد، خود را به من رساند و گفت: «امروز اتفاقى براى من افتاده كه مرا بسيار ناراحت كرده است. خواستم براى شما بگويم تا كمى از ناراحتىام كم شود». من با خوش رويى به او گفتم: «بفرماييد، گوش مى دهم». او گفت: «امروز كه به زيارت منا و عرفات آمديم، چون خيلى راه رفتيم، همسرم حالش بد شد و از من كمك خواست. من براى كمك به او، دستش را گرفتم، درحالى كه او به سختى دنبال من مى آمد. فردى كه در ظاهر بسيار مؤمن به نظر مى رسيد، خود را به ما رساند و با عجله و ناراحتى، در اعتراض به اينكه چرا من دست همسرم را گرفته ام، به من
گفت: همين شماها هستيد كه با اين كارها، آبروى جمهورى اسلامى را مى بريد. خجالت نمى كشيد جلوى چشم ديگران دست همسرتان را گرفته ايد؟ من تا به خودم آمدم كه اين فرد كه بود و چرا اين اعتراض را كرد، او به سرعت از ما دور شد. هر چه او را صدا زدم تا به او بگويم، همسرم بدحال شده و من براى كمك، دستش را گرفته ام، پاسخى نداد و رفت. براى من اين برخورد، آن هم از فردى كه توقع اين رفتار را از او نداشتم، خيلى سنگين آمد و حسابى حال مرا گرفت. حالا آمدهام تا با شما درد دل كنم تا كمى از ناراحتىام كم شود».
من نخست كوشيدم او را دلدارى دهم. سپس به او گفتم: «آن فرد قصد آزار شما را نداشته و خيال كرده شما هم مثل برخى افراد هستيد كه وقتى با همسرشان در خيابان راه مى روند، دست همديگر را مى گيرند و رفتارى كه در فضاى عمومى پسنديده نيست و دور از شأن يك مسلمان است، از خود نشان مى دهند».
وقتى اين مطلب را به او مى گفتم، صرفاً براى آرام كردن او بود؛ چون واقعاً كار آن فرد قابل دفاع نبود؛ زيرا همسر ايشان فردى كاملاً محجبه و چادرى بود و اين گونه سخن گفتن و برخورد تند كردن، شايسته او نبود.
اشتباه ديگرى كه اين شخص مرتكب شده بود، رفتار شتاب زده و تند او بود. به فرض كه اين زن و شوهر رفتار سبكى داشته باشند، ما نبايد با آنها برخورد تند داشته باشيم. بلكه هميشه بايد فكر كنيم از چه راهى مى شود رفتار يك فرد را اصلاح كرد. در اينجا به دو نمونه زيبا از برخورد با اين گونه افراد اشاره مى كنيم:
#راهکار_تقویت_فرهنگ_حجاب
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
توسّل به آقا امام زمان (عج) حضرت آية اللّه حسينى تهرانى در كتاب معادشناسى خود از قول يكى از اعاظم ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جهانى بنشسته در گوشه اى
يكى از شاگردان علاّمه طباطبايى درباره شخصيّت ايشان گفته است:
استاد جهانى از فلسفه و علوم اخلاق و تفسير بودند و در همه زمينهها انقلابى را در حوزه هاى علميّه بوجود آوردند. امّا در خانه محقّرى با دو اتاق زندگى مى كردند و منزلشان به حدّى كوچك بود كه امكان پذيرايى از دوستان و ارادتمندان را در آن نداشتند.
اوايل آشنايى با استاد كه از كمى وسعت منزل مسكونى ايشان آگاه نبودم از رفتارشان خيلى تعجّب مى كردم.
چون گاهى كه مجبور مى شدم براى جواب گرفتن درباره سؤ الاتى كه پيش مى آمد به منزل ايشان بروم، استاد به درِ منزل آمده و در حالى كه دو دست خود را بر دو طرف در گذاشته و سرشان را بيرون مى آوردند به سؤ ال من گوش مى داده و پاسخ مى گفتند.
از اين رفتار متعجّب مى شدم و اين سؤ ال برايم پيش مى آمد كه:
چرا استاد مرا به داخل منزلشان تعارف نمى كنند؟!
بعدها كه آشنايى من با آن بزرگوار بيشتر شد دريافتم كه خانه ايشان ظرفيّت پذيرش مهمان ندارد.
علاوه بر اين سالها مبلغ هنگفتى مقروض بودند و نزديكان ايشان حتى
دامادشان مرحوم شهيد آية اللّه قدّوسى از اين موضوع اطّلاع نداشتند. (۶۴)
#داستانهایی از علماء
✍محمدتقی صرفی پور
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای"جوان دزدی که یک زن را گیر آورده بود! "
🎙استاد دانشمند
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
امر نمودن عمر برجم زن دیوانه و مانع شدن علی علیه السّلام و نیز امام احمد حنبل در مسند و امام الحرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیان ابن صباغ مالکی در فضائل و علوم علی علیه السّلام و نصب نمودن پیغمبر آن حضرت را بمقام قضاوت
فصل فی ذکر شیء من علومه فمنها علم الفقه الذی هو مرجع الانام و منبع الحلال و الحرام فقد کان علی مطلعا علی غوامض احکامه منقادا له جامحة بزمامه مشهودا له فیه بعلوّ محلّه و مقامه و لهذا خصه رسول اللّه صلّی اللّه علیه و سلم بعلم القضاء
کما نقله الامام ابو محمد الحسین بن مسعود البغوی رحمة اللّه علیه فی کتابه المصابیح مرو یا عن انس بن مالک انّ رسول اللّه لما خصّص جماعة من الصحابة کل واحد بفضیلة خصّص علیا بعلم القضاء فقال صلّی اللّه علیه و سلم و اقضاکم علیّ علیه السّلام [۱] .
و نیز همین حدیث علیّ اقضاکم را محمّد بن طلحه شافعی در ص ۲۲ مطالب السئول فی مناقب آل الرسول از قاضی بغوی نقل نموده آنگاه گوید و قد صدع الحدیث بمنطوقة و صرّح بمفهومه انّ انواع العلم و اقسامه قد جمعها رسول اللّه لعلیّ دون غیره یعنی منطوق و مفهوم این حدیث صراحت دارد بر اینکه رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلّم انواع و اقسام علم را جمع نموده اختصاصا برای علی علیه السّلام جهت آنکه حق قضاوت برای کسیست که احاطه بر جمیع علوم داشته باشد بعلاوه کمال عقل و زیادتی تمیز و فطانت و ذکاوت و دور بودن از سهو و غفلت-و صیغه افعل التفضیل (در حدیث) بتمام معنی اثبات این مرام مینماید و بعد از آن با دلائل بسیاری مشروحا بیان نموده که علی علیه السّلام اعلم و افضل از جمیع امت بوده است انتهی.
پس آقایان محترم بعد از دقت در احادیث وارده و مطابقه نمودن با بیانات محققین از اکابر علماء خودتان و گفتار غلط این معلم بی علم تصدیق خواهید نمود که او ادعای بی جائی نموده.
زیرا مقام مقدس علی علیه السّلام بالاتر از آنست که محل قیاس با احدی از صحابه قرار گیرد این آقای معلم کاسه از آش گرم تر است زیرا خود خلیفه عمر که در مقابل علی علیه السّلام
----------
[۱]: ۱) ما حصل کلام این عالم منصف آنست که در این فصل اشاره بعلوم علی علیه السّلام نموده و میگوید از جمله علومی که اختصاص بعلی علیه السّلام داشته علم فقه بوده که محل رجوع بشر و سرچشمه حلال و حرام است پس بتحقیق علی علیه السّلام مطلع بر غوامض احکام و آگاه بر حقایق اشیاء بوده و هر حکمی را در محل و مقام خود مشهودا میدانست بهمین جهة رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله در میان همه امت اختصاص داد علی را بعلم قضاوت هم چنانکه روایت نموده امام ابو محمد حسین بن مسعود بغوی در کتاب مصابیح از انس که رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله در موقعی که هر یک از اصحاب را مخصوص بکاری که شایسته او بود تعیین مینمود علی علیه السّلام را اختصاص داد بقضاوت و فرمود علی از همه شما (صحابه و امت) بقضاوت اولی میباشد. یعنی افقه از همه و احاطه او از همه بیشتر است چون در قضاوت احاطه بر تمام مسائل فقهیه لازم است بعلاوه شرائط دیگر که فقهاء در کتاب قضاء نوشته اند و تمامی آنها باتفاق موافق و مخالف در علی علیه السّلام موجود بوده لذا پیغمبر فرمود اقضاکم علی.
اظهار عجز نموده و در دورۀ خلافتش هفتاد مرتبه (چنانچه اکابر علماء خودتان با ذکر مواضع و وقایع نقل نموده اند) گفته است لو لا علیّ لهلک عمر هرگز راضی نبوده و نیست که چنین نسبتی را باو بدهند واقعا این نوع از تمجیدها تعریف بما لا یرضی صاحبه میباشد.
(مراجعه شود به صفحات ۴۰۸ تا ۴۱۰ همین کتاب).
بر خلاف گفتۀ این معلم بی علم متعصّب افراطی امام احمد بن حنبل (امام الحنابله) در مسند و امام الحرم احمد مکی شافعی در ذخایر العقبی بنا بر آنچه شیخ سلیمان بلخی در باب ۵۶ ینابیع الموده و محب الدین طبری در ص ۱۹۵ جلد دوم ریاض النضرة از قول معاویه نقل نموده اند که میگفت انّ عمر بن الخطاب اذا اشکل علیه شیء اخذ من علیّ علیه السّلام [۱] حتی ابو الحجاج بلوی در ص ۲۲۲ جلد اول کتاب خود (الف باء) نقل مینماید که وقتی خبر شهادت علی علیه السّلام بمعاویه رسید گفت لقد ذهب الفقه و العلم بموت ابن أبی طالب یعنی فقه و علم بمردن علی علیه السّلام از میان رفت.
و نیز از سعید بن مسیب نقل مینماید که میگفت کان عمر رضی اللّه عنه یتعوّذ من معضلة لیس لها ابو الحسن [۲] .
و ابو عبد اللّه محمّد بن علی الحکیم الترمذی در شرح رساله (فتح المبین) گوید کانت الصحابة رضی اللّه عنهم یرجعون الیه فی احکام الکتاب و یأخذون عنه الفتاوی کما قال عمر بن الخطاب رضی اللّه عنه فی عدة مواطن لو لا علیّ لهلک عمر و قال صلّی اللّه علیه و سلّم اعلم امّتی علیّ بن أبی طالب [۳] .
آنچه از سیر در کتب اخبار و تواریخ بدست میآید معلوم میگردد که خلیفه عمر بقدری در مراتب علمی و مسائل فقهی ساده بوده که غالبا در احکام و مسائل ما به الاحتیاج عمومی چنان اشتباه واضحی میکرده که هر یک از صحابۀ حاضر بودند او را متنبه و
متوجه باشتباه میساختند.
شیخ- خیلی بی لطفی میفرمائید که چنین نسبتی بخلیفه میدهید آیا ممکنست که خلیفه رضی اللّه عنه در أحکام و مسائل دین اشتباه نموده باشد.
داعی- این بی لطفی را داعی ننمودم بلکه اکابر علماء خودتان کشف حقیقت نموده و در کتب معتبرۀ خود ثبت و منتشر ساختند.
شیخ- ممکن است از آن اشتباهات با ذکر اسناد بیان فرمائید تا صدق و کذب معلوم و مفتری رسوا گردد.
داعی- اشتباهات ایشان بسیار و قریب صد اشتباه ثبت نموده اند ولی از آنچه الحال در نظر دارم باقتضای وقت مجلس بیکی از آنها اشاره مینمایم.
----------
[۱]: ۱) هر زمانی که امری بر عمر بن الخطاب مشکل میشد مراجعه مینمود بعلی علیه السّلام و از او اخذ میکرد و حل مشکل مینمود.
[۲]: ۲) پیوسته عمر پناه میبرد بخدا از امر پیچیده ای که علی علیه السّلام در او نباشد.
[۳]: ۳) صحابه پیغمبر در احکام قرآن مراجعه بعلی علیه السّلام مینمودند و فتاوی از او میگرفتند کما آنکه عمر در مواطن متعدده گفت اگر علی نبود عمر هلاک شده بود و رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلم فرمود داناترین امت من علی بن أبی طالب میباشد.
#شبهای پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357
@shervamosigiirani-6 - ساز و آواز.mp3
1.37M
6
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
جانا مرا چه سوزی چون بال و پر ندارم
خون دلم چه ریزی چون دل دگر ندارم
در زاری و نزاری چون زیر چنگ زارم
زاری مرا تمام است چون زور و زر ندارم
روزی گرم بخوانی از بس که شاد گردم
گر ره بود بر آتش بیم خطر ندارم
گر پردههای عالم در پیش چشم داری
گر چشم دارم آخر چشم از تو بر ندارم
در پیش بارگاهت از دور بازماندم
کز بیم دور باشت روی گذر ندارم
نه نه تو شمع جانی پروانهٔ توام من
زان با تو پر زنم من کز تو خبر ندارم
عالم پر است از تو غایب منم ز غفلت
تو حاضری ولیکن من آن نظر ندارم
عطار در هوایت پر سوخت از غم تو
پرواز چون نمایم چون هیچ پر ندارم
#عطار_نیشابوری
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۳۶ #استاد_شجاعی 🎤 دور خودت رو اونقدر شلوغ کردی ؛ که میگی وقت ندارم آماده شَم ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تنبلی و بی حوصلگی 37.mp3
16.16M
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۳۷
#استاد_شجاعی 🎤
✨دوری از گناه و رعایت تقوا ،
روزی را زیاد میکند؛
اما تلاش و سختکوشی شما را برای کسب روزی نفی نمیکند!
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 #امام_زمان (عج) نسلی را تربیت میکنند که بهلحاظ ایمان، از نسلی که در کنار ائمه اطهار (علیهم السلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «مشکلات دورۀ غیبت»
👤 حجتالاسلام کاشانی
❓ روزی، سالی... چندبار به این فکر میکنی که #امام_زمان عج نیست؟
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔰 حقوق زن در اسلام قسمت اول ⬅️ زن جنس دوم در اسلام!؟ ⬅️ نظر شهید مطهری و عدالت اجتماعی میان زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا