#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
يكي ديگر از آفات، به دام احزاب و گروهها افتادن است؛ كه اين را قبلا هم گفتم. مواظب باشيد؛ اختاپوس خط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انسان در خانه ي خودش بماند، براي خانواده ي خودش مفيد باشد، سخت تلاش كند، همه ي همت خودش را به كار بگيرد، يك مقدار هم زندگيش پايين تر باشد، اين براي يك اسنان با وجدان به مراتب خرسند كننده تر و شادمان كننده تر است تا اين كه به يك كشور ديگر برود و به ميهن و خانه ي خودش و به خاكي كه او را پرورش داده و اين استعداد و معلومات را به او داده و به همين دانشگاه اميركبيري كه شما شانه تان زير بار منت آن است، پشت كند و در خانه ي بيگانه، با منت و با اخم تخم كار كند، براي اين ك يك مقدار بيشتر به او پول ميدهند. اين شد هجرت؟! هجرت اسلامي اين است؟! نخير، به هيچ وجه؛ هجرت اسلامي اين نيست؛ اين «تعرب بعد الهجره» است؛ اين فرار كردن از ميدان كار و مسئوليت و وظيفه و رفتن به جايي است كه انسان ميخواهد زندگي شخصي خودش را يك مقدار بهتر كند؛ من به هيچ وجه به اين كار معتقد نيستم.
البته من حق را به جوانهاي با استعداد خودمان ميدهم؛ اينها حق دارند انتظار داشته باشند و مسئولان بايد براي اينها كار كنند؛ در اين ترديدي نيست؛ اما اگر آنها كوتاهي كرده اند، معنايش اين نيست كه جوان ما هم براي خودش توجيهي درست كند. البته اگر انسان براي افزايش معلومات به خحارج از كشور برود و برگردد، يا تحقيقي بكند و برگردد، اين فرار نيست و اشكالي ندارد؛ اما اين كه انسان كوله بارش ار ببندد و پشت كند و بگويد خداحافظ، ما رفتيم؛ نه، اين را من قبل ندارم. (۲)
اگر براي تحصيل به خارج از كشور ميرويد مراقب باشيد هويت ملي و فرهنگي خود را گم نكنيد مجموعه ي انجمنهاي اسلامي در هرجا مشغول فعاليت اند، در واقع اين تكليف را بر دوش خود احساس كرده اند كه هويت اسلامي خود و آرمانهاي بلندي را كه ملت ايران دارد، در وجود خود و ديگر دانشجوها نزده نگهدارند؛ اين چيز بسيار مهمي است. بلاي بزرگي كه بر سر نسلهايي از جوانان كشور ما در دوره اي و در كشورهاي ديگر آمده، اين است كه آنها براي تحصيل علم به كشورهاي ديگر رفته اند و چيزي هم ياد گرفته اند؛ اما يك چيز مهم تر را جا گذاشتند و فراموش كردندو آن، هويت فرهنگي و ملي خودشان بوده است. اينها به هر كشوري برگشتند، اگر چه عالم و از لحاظ علمي شايد مفيد بودند؛ اما مثل يك بيگانه در شور خود عمل كردند و نتوانستند به هدفهاي اساسي كشور و ملي خود خدمت لازم را بكنند. بياري از تحصيلكردههاي در كشورهاي اروپايي، در
دورههايي از كشور ما، عامل وابستگي شدند؛ اين به خاطر آن بود كه اينها هويت خود را گم كردند. (۳)
اينكه نخبگان براي تكميل معلوماتشان به خارج ميروند مانعي ندارد، اما...
مكرر گفتهام كه نخبگان توجه داشته باشند خود را از ملت طلبكار ندانند. ما به مسئولان مرتب سفارش ميكنيم به نخبگان رسيدگي كنند؛ اينها سرمايههاي و گنجينههاي كشورند و البته بايد به اينها رسيدي شود؛ در اين شكي نيست. يك مطلب اين است كه ما مسئولان بايد خود را براي پشتيباني، حمايت و دفاع از نخبگان مسئول بدانيم؛ اما حرف ديگر اين است كه ما بگوييم نخبگان خود را از ملت ايران و از كشورشان طلبكار بدانند؛ اين دومي مطلقا قبول نيست. همه ي ما بدهكاريم: بدهكار به اين ملت، بدهكار به اين تاريخ، بدهكار به نسلهاي آينده. كساني كه كشور را ترك ميكنند و به خارج ميروند، يك وقت ميروند تا معلوماتشان را تكميل كنند و برگردند؛ چه اشكالي دارد؟ اين اصلا مانعي ندارد. مثلا در اين جا نيازي دارند-كارگاهي، وسيله ي كاري، درسي، دانشي، رتبه اي، استادي- اين نياز در اين جا برآورده نمي شود؛ در فلان نقطه ي دنيا برآورده ميشودغ بنابراين به آن جا ميروند و استفاده ميكنند و بر ميگردند؛ اين كه مورد تأييد ما است؛ ما از اين كار گله اي نداريم.
اما كساني كه كشور را رها ميكنند و به پشت سرشان نگه نمي كنند، اينها سودي نمي برند. اينها خانه ي خود را كه مال خودشان است و همه آنها را محلي و صاحبخانه ميدانند، رها ميكنند؛ به نقطه اي ميروند كه اجير شوند! اجيري و مزدوري است؛ مزدوري با پول زياد؛ خيلي فرق ميكند. در خانه ي خود زندگي كردن، در فضاي خانه خود تنفس كردن، خود را صاحبخانه دانستن؛ اين كجا؟ اين كه يك ايراني به فلان نقطه ي دنيا برود-مثلا به استراليا يا كانادا يا اروپا - گيرم مركزي هم پيدا كند كه در آن جا كار كند و حقوقي هم بگيريد؛ آن حقوق هم ده برابر حقوقيباشد كه در ايران خواهد گرفت؛ اما آن جا صاحبخانه نيست، همه او را بيگانه ميدانند، كسي او را صاحب حق نمي داند، با او احساس خويشاوندي نمي كند؛ اين كجا؟
اينطور نيست كه رفتن به خارج امتيازي محسوب شود؛ نه، ماندن در اين جا امتياز است. شما در خانه ي خود، براي مردم خود و براي خانواده ي خود كار ميكنيد؛ و اين ارزش بسيار بالايي است. نخبگان از اين ملت و از اين كشورند و توقع ما اين است كه براي اي ملت و اين كشور هم باشند.
البته به مسئولان هم مرتبا سفارش ميكنيم و برخودمان هم لازم ميدانيم كه از اين جماعت نخبه -كه ذخاير كشورند- استفاده و حمايت كنيم. (۴)
يك انسان نخبه زماني سربلند است كه بتواند در بهبود اوضاع كشور و ملت خودش نقش ايفا كند
مسئله خروج نخبگان از كشور- من چند بار تا حالا اين را گفتهام - به طور مطلق موضوعي منفي نيست؛ زيرا ممكن است نخبه اي از كشور خارج شود و بخواهد معلوماتي كسب كند و بعد برگدد و براي كشور مفيد باشد. البته بهتر اين است كه ما امكاناتي را براي همين نخبه فراهم كنيم، تا در خود كشور آنچه را كه از نظر رشد و شكوفايي استعداد لازم دارد، مهيا شود: كارگاه داشته باشد، محيط مانور علمي و تحقيقي داشه باشد؛ اين بهترين است؛ اما اگر نشد، نخبگان بروند -فضاي دنيا فضاي وسيعي است -منتها اين رفتن بايد با حساب و كتاب انجام بگيرد؛ يعني آن نخبه بداند كه براي چه دارد ميرود؛ چه ميخواهد بكند و پساز آموزش آنچه را كه لازم دارد، چه استفاده اي ميخواهد از آن دانش بكند. آيا از آن دانش براي اعتلاي كشور و براي پيشرفت ملت خودش و براي راه انداختن نخبگان ديگر كشورش ميخواهد استفاده كند، يا نه، ميخواهد آن را در خدمت يك كارخانه يا
شركت متعلق به يك سرمايه دار كانادايي يا آمريكايي يا اروپايي قرار دهد؟
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#دستهای_گشاده 18 نتـــــرس ⛔️ شیطان از بخشیدن، می ترسوندت... چون میدونه آخرِ جاده ی بخشش؛ شبیه شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دست های گشاده 19.mp3
11.23M
#دستهای_گشاده 19
💢تصمیم گرفتی، به روحت قدرت بدی؟
میخوای به خدا، شبیه تر و نزدیک تر بشی؟
✔️یه میانـبُرِ بزرگ هست،
که قـرآن، برات معرفی کرده؛
از آنچه دوست میداری؛ ببخـش!
🕌در محضر امام روح الله (۴۲۸)
💠 میخواست ملّت را اصلاح کند
📌 امام خمینی (ره):
سید الشهداء- سلام اللَّه علیه- وقتی میبیند که یک حاکم ظالمی، جائری، در بین #مردم دارد حکومت میکند، تصریح میکند حضرت که اگر کسی ببیند که یک حاکم جائری در بین مردم حکومت میکند، ظلم دارد به مردم میکند، باید مقابلش بایستد و جلوگیری کند هر قدر که میتواند؛ با چند نفر، با چندین نفر، که در مقابل آن لشکر و بساط، هیچ نبود. لکن تکلیف این طور میدانست که باید قیام بکند و خونش را بدهد تا اینکه این ملت را اصلاح کند، تا اینکه این عَلَم یزید را بخواباند و همین طور هم کرد و تمام شد. خونش را داد و خون پسرهایش را داد و اولادش را داد و همه چیزهای خودش را داد در راه، برای اسلام. مگر خون ما رنگینتر از خون سید الشهداست؟
📅 امام خمینی(ره) | ۳ آبان ۱۳۵۷
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📀 پویانمایی زیبای آقا معلم و بچه ها 📼 این قسمت : کوه بلند #کارتون #انیمیشن #پویانمایی #آقا_معلم_و_ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📀 پویانمایی زیبای آقا معلم و بچه ها
📼 این قسمت : تلافی
#کارتون #انیمیشن #پویانمایی
#آقا_معلم_و_بچه_ها
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💢 آغاز ساخت ایست و بازرسی در مناطق شناسایی شده به عنوان محل تردد اشرار با سازه های بتنی توسط قرارگا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 شهرک «الخیام» زیر بمباران هوایی و فسفری/ نبرد شدید رزمندگان حزبالله در ۳ محور
🔹شهرک الخیام که تاریخی آکنده از پایداری برابر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان در فاصله سالهای ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۰ و جنگ جولای ۲۰۰۶ دارد، منازل و ساختمانهایش در حال حاضر در معرض انفجار و تخریب گسترده از سوی نیروهای اشغالگر قرار دارد.
🔹همزمان با آن، حملات شدید هوایی به آن در جریان است و توپخانه رژیم اشغالگر نیز آن را از جمله با گلوله های فسفری ممنوع شده در سطح بین المللی هدف قرار می دهد.
🔹رژیم صهیونیستی از زمان شروع مرحله دوم یورش زمینی خود به جنوب لبنان به دنبال تسلط بر منطقه راهبردی «الخیام» است که با مقاومت رزمندگان حزب الله رو به رو شده است و درگیریهای شدیدی همزمان با حملات هوایی و توپخانه ای اشغالگران در این منطقه در جریان دارد.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 جزئیات هلاکت و دستگیری ۷۶ تروریست در شرق کشور
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تجمع شاکیان پرونده شرکت خودرویی در قزوین
🔹دادگاه علنی پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین در قزوین هم اکنون در حال برگزاری است و جمعی از شاکیان پرونده در محل برگزاری دادگاه حضور پیدا کردهاند.
🔹این پرونده کثیرالشاکی در ۱۰۰ جلد آماده شده و ۸۲ وکیل از طرف شکات و ۲۵ وکیل توسط متهمان برای ادامه فرایند رسیدگی به دادگاه معرفی شده اند.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مداحی حسین پویانفر در بیروت، آشپرخانه امام رضا(ع)
🔹این آشپزخانه با هزینه مردم ایران و توسط جبهه جهانی شبابالمقاومة در بیروت برای تامین غذای پناهجویان لبنانی راه اندازی شده است.
----------------------------
🔴رثاء حسين بوينفر في بيروت، مطبخ الإمام الرضا (ع)
🔹هذا المطبخ تم إنشاؤه في بيروت بتمويل من الشعب الإيراني ومن قبل الجبهة العالمیة لشباب المقاومة، بهدف تأمين الطعام للنازحین اللبنانيين.
🔸 الجبهة العالمية لشباب المقاومة
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
📣 صمصامی: دولت باید «طرح کالابرگ الکترونیکی» را اجرا کند
حسین صمصامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس :
🔺کالابرگ الکترونیکی قانون مجلس است و باید اجرا شود، اگر دولت اجرای این قانون را متوقف کند، مجلس قطعاً ورود پیدا میکند.
🔺زمانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شد که کار اشتباهی بود، باید ساختارهای تأمین معیشت مردم را هم فراهم میکردیم یعنی تور حمایتی برای آنان میگذاشتیم تا به گونهای هزینههای آنان را جبران کنیم.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
💠 خبر درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان تامیناجتماعی /مبلغ جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد
🔹علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران:هنوز هیچ شرکتی جزء شرکت بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ که پیش از این نیز مسئولیت پوشش بیمه تکمیلی آتیه را به عهده داشته است وارد مذاکره نشده است.
🔹هم اکنون تعرفه اعلام شده از سوی شرکت بیمه تکمیلی نسبت به تعرفه و نرخهای وزارت بهداشت ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر است و همین امر منجر به تاخیر در عقد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان شده است.
🔹در قراردادی که پشت سر گذاشتیم از رقم ۳۰۵ هزار تومان حق بیمه تکمیلی بازنشستگان، ۵۰ درصد توسط سازمان تامین اجتماعی و ۵۰ درصد توسط بیمه شده پرداخت میشد اما در حال حاضر با توجه به محدویتهای مالی سازمان تامین اجتماعی در اجرای متناسب سازی، موانعی برای تعهد ۵۰ درصدی تامین اجتماعی وجود دارد که کانون بازنشستگان تامین اجتماعی اصرار دارد که سازمان میزان ۵۰ درصد را تقبل کند.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
💠 مصوبه کنکوری چالش جدید دانشآموزان
🔹اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و سهساله شدن امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم، نظرات متفاوتی را در میان دانشآموزان و خانوادهها ایجاد کرده است.
🔹تغییرات که با هدف کاهش استرس ناشی از کنکور و کاهش وابستگی به یک آزمون چندساعته طراحی شده بود، اکنون با گذشت ۳ سال از اجرا، شرایط متفاوتی را برای دانشآموزان رقم زده است.
🔹دانشآموزان مدارس دولتی عادی معتقدند وابسته نبودن سرنوشت دانشآموزان به جلسه 4 ساعته کنکور اقدام مثبتی است اما ۳ ساله شدن امتحانات نهایی، استرس بسیاری را به دانشآموزان تحمیل کرده است و سطح سوالات دشوارتر از کتابهای درسی است همین موضوع منجر به افت معدل دانشآموزان شده است.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
💵 دلار آمریکا فروش 🔴 : 70,450 تومان
💶 یورو فروش : 73,400 تومان
سکه امامی ✴️ : 52,620,000 تومان
سکه بهار آزادی ✴️ : 49,530,000 تومان
نیم سکه✴️ : 26,800,000 تومان
ربع سکه✴️ : 16,750,000 تومان
سکه گرمی✴️ : 7,800,000 تومان
طلای 18 عیار هر گرم ✴️ : 4,518,910 تومان
مثقال طلای آبشده✴️ : 19,580,000 تومان
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
🔴وحشی تر از وحوش ۱
🎯 در کتاب"خاطرات ناتمام" نوشته "شیخ مجیب الرحمن"، رهبر استقلال بنگلادش در مورد قحطی بزرگ سال ۱۹۴۳ در بنگال آمده است:
🇬🇧 صدها هزار نفر از مردم از روستاها به شهرها هجوم آورده بودند تا بلکه غذایی برای خوردن بیابند. اما هیچ غذا و پوشاکی برای آنها نبود.
🇬🇧 #انگلیسیها همه کشتیها را برای استفاده در جنگ توقیف کرده بودند. آنها برنج و گندم را برای تغذیه سربازان خود انبار کرده بودند .
🇬🇧 انگلیسیها اولویت را به جنگ میدادند و از نظر آنها مردم بنگال در درجه دوم اهمیت قرار داشتند.
🇬🇧 انگلیسیها به شدت مشغول جنگ بودند و در نتیجه مردم بنگال باید از گرسنگی میمردند و این اتفاق در سرزمینی رقم میخورد که بواسطه منابع غنی غذاییاش مشهور بود. در قرن هجده وقتی کمپانی هند شرقی بنگال را ضمیمه خود کرد، این منطقه آنقدر غنی بود که یک تاجر ثروتمند بنگالی می توانست لندن را یکجا بخرد. حالا آنقدر تحقیر شدیم که مجبوریم ببینیم مادران بچه به بغل در حالیکه کودکانشان همچنان پستانشان را در دهان دارند در خیابانها جان دهند.
🌐https://www.quora.com/Was-Churchill-largely-responsible-for-the-Bengal-famine-of-1943
#قحطی_بزرگ
#غارت_هند
#غارت_بنگلادش
#نسل_کشی
#هولوکاست_انگلیسی
#جنگ_جهانی_دوم
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
معين ضعفا اي كه سلطان سلاطيني و كنز فقرايي در جهان از ره الطالف مُعين ضعفايي بهر خلق دو جهان ناصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مه سپهر هدايت
كشيد قايد۱ توفيق سوي طوس عنانم
نهاد منت وافر خداي خلق به جانم
نه آن هوا به دماغم كه دل كشد سوي باغم
كه حاصل است فراغت زباغ و راغ جهانم
كجا برم گل و ريحان چه ميكنم به گلستان
چه ياد حور و قصورم چه ميل خلد و جنانم
مقيم درگه ارباب عزّ و جاه و جلالم
مجاور حرم كبرياي پير مغانم۲
الا به فصل زمستان خوش است حالت مستان
به قصر و كاخ و شبستان بيار قوت روانم
شراب ناب محبّت فكن زمهر به ساغر
كز آن كليد همي فتح۳ باب عشق توانم
گرت هواست دلا گشت باغ گل به زمستان
به لطف طلعت ساقي ببين و طبع روانم
بگوي شاهد ما را كه باغ روي بيارا
زبوي سنبل مشكين به تن فزاي توانم
فروز نار خليل از عذار خويش و به شوخي
در آن ميان دمي از بهر امتحان بنشانم
گرم به توبة اخلاص يافتي به صداقت
نمي بزن ز سر مهر بر شرار جنانم
پس آنگهي گل رخسار بشكفان۴ به رخ من
نماي باغ بهاري به عين فصل خزانم
كه من بر آن گل عارض يكي لطيفه۵ سرايم
در آن بهار دلارا يكي ترانه بخوانم
چو من بديهه۶ سخن سر كنم به مدحت جانان
حكايت از لب شكر فشان يار چو رانم
سزد كه دم نزند عندليب گلشن جنّت
زشرم در بر طوطي خوش بيان زبانم
از آن كه من به صفا و خلوص درگه و بي گه
كمينه۷ مادح شاهنشه زمان و مكانم
خدايگان۸ معظم خديو راد مكرم
كه
فيض حضرت او كرده غيرت يم و كانم
سليل۹ دوره خاتم كه شد زفيض جنابش
گشوده بهر مديحش همي زبان بيانم
شه سرير ولايت مه سپهر هدايت
كه روي نيست جز او در كس از كهان و مهانم
امام ثامن ضامن ولي فرد مهيمن۱۰
كه بارگاه وي آمد مهاد۱۱ امن و امانم
بر آستان جنابش زماني ار بنشينم
دهم خجالت معدن چو آستين بفشانم
ز روي مهر گراندر شمار ذر هام آرد
به يك نظاره وي آفتاب نور فشانم
و گر به ساحت جنّت قدم نهم نه به يادش
زنند سنبل و نسرين خلد۱۲ تير و سنانم
و گر نه فيض تولاي۱۳ او دمد دم هستي
نديد كس به دكان وجود نام و نشانم
شها۱۴ مها ملكا اي جهان به فرّ تو نازان
تويي يگانه خداوندگار بافر و شانم۱۵
منم كمينه غلامت كه خوانده باب به نامت
فداي نام تو گردم به چنگ دهر ممانم
گمان بدم كه بخواني چو سوي درگه خويشم
دهي فراغ و رهاني ز آفت حَدَثانم۱۶
يقين شدم كه سپهرم برد زكوي تو آوخ۱۷
كه ريخت خاك به چشمم نمود تلخ دهانم
اگر چه ميبردم آبخور ز كوي تو شاها
دگر چه سازد از اين غم قرين آه و فغانم
ولي به مذهب عارف چه غم زدوري صوري
هلاك مهر تو گردم مران ز قرب نهانم
اگر كرشمه۱۸ لطف تو همدم است و نگهبان
به عين بُعد عيان در نعيم قرب عيانم
اميدگاه " فنا " را نبود غير دَرِ تو
تو خود به خويش فنا كن مرا زخود برهانم
چو ره به كنه ثنايت نمي برد سخن كس
به دوستان چه دهد درد سر فسون و فسانم
خطا سرودم و بيجا كه گشته نام شريفت
طراز۱۹ شعر و از اين من ميان سود و زيانم
گرم تو دست نگيري زهي فضيحت و خواري
به پايمردي۲۰ مهرت رواست جنس دكانم
اگر چو مور ضعيفم گشاي گوشة چشمي
كلاه گوشه فراتر بر از سهيل۲۱ يمانم
مدد نماي و روان كن همي سفينه همت
هنر فزاي و به ساحل زبحر غم برسانم
ببين اسير نوايب۲۲دل شكسته زارم
عطا نماي خلاصي ز جور دور زمانم
هزار لعنت حق بر روان زاده۲۳ هارون
كه از غم تو زد آتش به جسم سوخته جانم
سبك ز كوي تو رفتم شها به ناله وافغان
به دل نهاده ز هجران سپهر، بار گرانم
بخوان دوباره به خويشم كه من دوباره بخوانم
كشيد قايد توفيق سوي طوس عنانم
حجة السلام آخوند ملاعلي طادي تفرشي « فنا »
۱ - قائد: پيشوا - راهبر.
۲ - پير مغان: بزرگ ميكده - پير طريقت.
۳ - فتح باب: گشايش در آرزو و مراد.
۴ - بشكفان: فعل امر از مصدر متعدّي شكوفاندن.
۵ - لطيفه: گفتار نغز - مطلب و نكته باريك.
۶ - بديهه: نينديشيده - بدون درنگ شعر سرودن.
۷ - كمينه: كمترين - كمتر. تعبير شاعران و نويسندگان از خود از جهت تواضع است.
۸ - خدايگان: صاحب بزرگ - بزرگ فرمانروا.
۹ - سليل: فرزند - بچّه.
۱۰ - مهيمن: نگهبان - ايمن دارنده و يكي از صفات
خدا (سوره حشر - آيه ۲۳).
۱۱ - مهاد: بستر - گهواره.
۱۲ - خند: بهشت. نيز مصدر است بمعني جاودانگي.
۱۳ - تولا: دوستي.
۱۴ - مها: بزرگا.
۱۵ - شان: شأن - مرتبت.
۱۶ - حدثان: حوادث - پيشامدها.
۱۷ - آوخ: دريغا - افسوس.
۱۸ - كرشمه: غمزه - اشاره به چشم و ابرو.
۱۹ - طراز: زيور _ زينت.
۲۰ - پايمردي: شفاعت - وساطت.
۲۱ - سهيل: ستاره اي از ثوابت كه در آخر تابستان طلوع ميكند و چون در يمن بطور كامل نمايان است آن را سهل يماني خوانند.
۲۲ - نوايب: دردها و شدائد (جمع نائبه).
۲۳ - زاده هارون: مقصود عبد الله مأمون هفتمين خليفه عباسيان است (متوفّي ۲۱۸ ه. ق).
#دانستنیهای_امام_رضا_علیه_السلام
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
امام_رضا_علیه_السلام_در_رزمگاه_ادیان.pdf
1.63M
📚 امام رضا در رزمگاه ادیان
✏️ نویسنده: سهراب علوی
🇮🇷 ناشر: نشر دیجیتال قائمیه
📄 تعداد صفحات: ۱۴۲
📣 زبان: فارسی
#️⃣ #امام_رضا #امام_مهربانی #ضامن_آهو #تسنیم #کتابخانه_مجازی #کتابخانه_دیجیتال
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با شما به ته خط نمیرسم
🖋 توی زندگیم بلاتکلیف شدم،کم آوردم ولی ناامید نشدم چون همیشه حس حضورت، دلگرمی روزای سخت زندگیمه و میدونم با نگاه شما کارم راه میفته.
آقاجان...
دلشکسته آمدم، ای التیام دردها
خوب میدانم که دردم را مداوا می کنی
📍صحن انقلاب اسلامی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#وعده_صادق #هفته_بسیج 📌پشت پرده محکوم شدن ایران، در بحث حقوق بشر توسط ۷۰ کشور جهان❗️ استاد #رحیم_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وعده_صادق
#تاریخ
⁉️ آقا شما که میگید اسلام دین جنگ و خشونت نیست، پس چرا هشتاد تا جنگ در زمان پیامبر اسلام رخ داده است؟
▪️ استاد #رحیم_پور
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
قسمت:۱۰
کردم و بلند شدم تا از زیر نگاه های سنگینش فرار کنم، ایستاد وسط چهارچوبِ در، دست هایش را باز کرد و جلوی راهم را گرفت. با لبخندی گفت: «کجا؟! چرا از من فرار می کنی؟! بنشین باهات کار دارم.»
سرم را پایین انداختم و نشستم. او هم نشست؛ البته با فاصله خیلی زیاد از من. بعد هم یک ریز شروع کرد به حرف زدن. گفت دوست دارم زنم این طور باشد. آن طور نباشد. گفت: «فعلاً سربازم و خدمتم که تمام شود، می خواهم بروم تهران دنبال یک کار درست و حسابی.» نگرانی را که توی صورتم دید، گفت: «شاید هم بمانم همین جا توی قایش.»
از شغلش گفت که سیمان کار است و توی تهران بهتر می تواند کار کند.
همان طور سرم را پایین انداخته بودم. چیزی نمی گفتم. صمد هم یک ریز حرف می زد. آخرش عصبانی شد و گفت: «تو هم چیزی بگو. حرفی بزن تا دلم خوش شود.»
چیزی برای گفتن نداشتم. چادرم را سفت از زیر گلو گرفته بودم و زل زده بودم به اتاق روبه رو. وقتی دید تلاشش برای به حرف درآوردنم بی فایده است، خودش شروع کرد به سؤال کردن. پرسید: «دوست داری کجا زندگی کنی؟!»
جواب ندادم. دست بردار نبود. پرسید: «دوست داری پیش مادرم زندگی کنی؟!»
بالاخره به حرف آمدم؛ اما فقط یک کلمه: «نه!» بعد هم سکوت.
وقتی دید به این راحتی نمی تواند من را به حرف درآورد، او هم دیگر حرفی نزد. از فرصت استفاده کردم و به بهانه کمک به خدیجه رفتم و سفره را انداختم. غذا را هم من کشیدم. خدیجه اصرار می کرد: «تو برو پیش صمد بنشین با هم حرف بزنید تا من کارها را انجام بدهم»، اما من زیر بار نرفتم، ایستادم و کارهای آشپزخانه را انجام دادم. صمد تنها مانده بود. سر سفره هم پیش خدیجه نشستم.
بعد از شام، ظرف ها را جمع کردم و به بهانه چای آوردن و تمیز کردن آشپزخانه، از دستش فرار کردم.
صمد به خدیجه گفته بود: «فکر کنم قدم از من خوشش نمی آید. اگر اوضاع این طوری پیش برود، ما نمی توانیم با هم زندگی کنیم.»
خدیجه دلداری اش داده بود و گفته بود: «ناراحت نباش. این مسائل طبیعی ست. کمی که بگذرد، به تو علاقه مند می شود. باید صبر داشته باشی و تحمل کنی.»
صمد بعد از اینکه چایش را خورد، رفت. به خدیجه گفتم: «از او خوشم نمی آید. کچل است.» خدیجه خندید و گفت: «فقط مشکلت همین است. دیوانه؟! مثل اینکه سرباز است. چند ماه دیگر که سربازی اش تمام شود، کاکلش درمی آید.»
بعد پرسید: «مشکل دوم؟!
گفتم: «خیلی حرف می زند.»
خدیجه باز خندید و گفت: «این هم چاره دارد. صبر کن تو که از لاکت درآیی و رودربایستی را کنار بگذاری، بیچاره اش می کنی؛ دیگر اجازه حرف زدن ندارد.»
از حرف خدیجه خنده ام گرفت و این خنده سر حرف و شوخی را باز کرد و تا دیروقت بیدار ماندیم و گفتیم و خندیدیم.
چند روز بعد، مادر صمد خبر داد می خواهد به خانه ما بیاید.
عصر بود که آمد؛ خودش تنها، با یک بقچه لباس. مادرم تشکر کرد. بقچه را گرفت و گذاشت وسط اتاق و به من اشاره کرد بروم و بقچه را باز کنم. با اکراه رفتم نشستم وسط اتاق و گره بقچه را باز کردم. چندتایی بلوز و دامن و پارچه لباسی بود، که از هیچ کدامشان خوشم نیامد. بدون اینکه تشکر کنم، همان طور که بقچه را باز کرده بودم، لباس ها را تا کردم و توی بقچه گذاشتم و آن را گره زدم.
مادر صمد فهمید؛ اما به روی خودش نیاورد. مادرم هی لب گزید و ابرو بالا انداخت و اشاره کرد تشکر کنم، بخندم و بگویم که قشنگ است و خوشم آمده، اما من چیزی نگفتم. بُق کردم و گوشه اتاق نشستم.
مادر صمد رفته بود و همه چیز را برای او تعریف کرده بود. چند روز بعد، صمد آمد.
رفتم و گوشه ای نشستم و آن را باز کردم. چند تا بلوز و دامن و روسری برایم خریده بود. از سلیقه اش خوشم آمد. نمی دانم چطور شد که یک دفعه دلم گرفت. لباس ها را جمع کردم و ریختم توی ساک و زیپش را بستم و دویدم توی حیاط. صمد نبود، رفته بود.
فردایش نیامد. پس فردا و روزهای بعد هم نیامد. کم کم داشتم نگرانش می شدم. به هیچ کس نمی توانستم راز دلم را بگویم. خجالت می کشیدم از مادرم بپرسم خبری از صمد دارد یا نه. یک روز که سرِ چشمه رفته بودم، از زن ها شنیدم پایگاه آماده باش است و به هیچ سربازی مرخصی نمی دهند. پدرم در خانه از تظاهرات ضد شاه حرف می زد و اینکه در اغلب شهرها حکومت نظامی شده و مردم شعارهای ضد حکومت و ضد شاه سر می دهند؛ اما روستای ما امن و امان بود و مردم به زندگی آرام خود مشغول بودند.
یک ماه از آخرین باری که صمد را دیده بودم، می گذشت. آن روز خدیجه و برادرم خانه ما بودند، نشسته بودیم روی ایوان. مثل تمام خانه های روستایی، درِ حیاط ما هم جز شب ها، همیشه باز بود. شنیدم یک نفر از پشت در صدا می زند: «یاالله... یاالله...» صمد بود. برای اولین بار از شنیدن صدایش حال دیگری بهم دست داد. ق