.......:
تأمين سطح زندگي
متن حديث
تأمين مستوى المعيشة قال: إعلم - يرحمك الله - أنّ الله تبارك و تعالي لم يبح أكلاً و لاشرباً إلّا لما فيه المنفعة و الصلاح، و لم يحرم إلّا ما فيه الضرر و التلف و الفساد، فكلّ نافع مقوّ للجسم فيه قوّة للبدن فحلال و كلّ مضرّ يذهب بالقوّة أو قاتل فحرام، مثل: السموم، و الميتة، و الدم، و لحم الخنزير، و ذى ناب من السباع....
تأمين سطح زندگي آن حضرت (ع) فرمود: خدايت رحمت كناد، بدان خداوند تبارك و تعالي هيچ خوردني و نوشيدني را مباح نفرمود مگر به سبب نفع يا صلاحي كه در آن است، و جز آنچه در آن زيان، تباهي و فسادي است، حرام ننمود، بنابر اين هر آنچه سودمند، تقويت كننده جسم و نيروي بدن است، حلال و هر آنچه زيان آور، از بين برنده توان و كشنده است، حرام است، نظير انواع سمّ، مردار، خون، گوشت خوك و حيوانات درنده چنگال دار ۱.
منبع حديث
۱- فقه الرضا ۲۵۴.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: حرکت به طرف فارس حرکت به طرف فارس [۱] برخی از توقف حضرت در بهبهان (ارجان) و نماز گزاردن د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
کتاب ابرار در سدرة المنتهی
و گاهی حق تعالی از آن نفس طیّبه و روح مجرّده مؤمن تعبیر به « کتاب » فرموده: « إِنَّ کِتابَ الاْءَبْرَارِ لَفِی عِلِّیِّینَ [۱] ».
اما آن که بر نفس اطلاق کتاب شده برای آن است که معنای کتاب که « ما یکتب فیه » باشد بر او صادق است، کما قال تعالی: « أُوْلئِکَ کَتَبَ فِی قُلُوبِهِمُ الاْءِیمانَ [۲] » چه به الهام الهیه مکتوب و مرقوم میشود در او صور علمیه و وقایعات کونیه ما کان و ما یکون.
و آن که کتاب ابرار در علیّین است، یعنی نفوس اولیاء مضیفین در اعلی علیین، اعنی در مراتب عالیه المعبّر عنها ب« السدرة المنتهی »، اند که عالم عقول مجرده است، التی ینتهی الیها نفوس السعداء.
----------
[۱]: ۶ - سوره مبارکه مطففین، آیه ۱۸.
[۲]: ۱ - سوره مبارکه مجادله، آیه ۲۲.
📚حکایت آفتاب نگاهی به زندگی امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 سلسله جلسات #مبانی_امامین_انقلاب 4 🔰 #فصل_اول با موضوع بازخوانی #صحیفه_امام_خمینی (جلسه 4) 🎤 با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صحیفه امام 5.mp3
13.31M
💠 سلسله جلسات #مبانی_امامین_انقلاب 5
🔰 #فصل_اول با موضوع بازخوانی #صحیفه_امام_خمینی (جلسه 5)
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی
✅ انقلابی باید مبانی امام و رهبری را بداند تا هم بصیرتش بیشتر شود هم تحلیلهایش مبنایی شود ✅
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
اینکه میگن بعد از ظهور باب توبه برای افراد بسته میشود رو میشه توضیح بدین؟؟ آیا از این جمله نمیشود برداشت کرد که هر کسی که آدم بدی است، بعد از ظهور امکان توبه برای او بسته میشود؟ اگه اینطوری باشه پس زمان ظهور با زمان بعد از مرگ انسان ها چه فرقی داره؟ چون در هر دو امکان توبه و برگشت از بدی وجود ندارد!!!!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
👈🏻باب توبه نخیر بسته نمی شود روایت را بد معنا کردند یک عده. بعد از ظهور باب توبه بسته نمی شود باب توبه برای آنهایی بسته می شود که اتمام حجت بر آنها شده یعنی حق و باطل را فهمیدند و بعد ایمان نیاوردند هنوز. و الا خیلی از مردم ندای حق به آنها نرسیده پس بی عدالتی هست که ما بگوییم در توبه بسته می شود.
🔅امام عصر ظهور می کنند عدالت را برقرار می کنند حق و باطل را مشخص می کنند بعد از آن دیگر کسی نخواهد ایمان بیاورد و همچنان روی کارهای ظلم خودش پابرجا هست آن وقت می توانیم بگوییم توبه هایش قبول نمی شود، اما نه برای هر کس بیاییم این حرف را بزنیم.
☝️🏻نخیر بعد از ظهور هم قطعا فرصت توبه و خودسازی هست، اتفاقا بعد ظهور ما قرار هست خودسازی بکنیم، خودسازی بیشتر منظور هست البته! قبل ظهور هم هست بعد از ظهور هم هست. پس قطعا باب توبه باز هست و هیچ مرجع تقلیدی تا حالا فتوا نداده که بعد از ظهور راه توبه بسته میشود و فلان می شود. اینها گفتم دلایل برای افراد متعدد است.
👌🏻مثل همان آیه قرآن که می گوید مرگ را با چشم خودتان دیدید دیگر آن موقع توبه فایده ای ندارد. این هم مصداق همان هست حق و باطل را امام زمان (عج) بیاورد و بعد حق و باطل را نپذیری و بعد از آن بخواهی بمیری و تازه بخواهی موقع مرگ توبه کنی آنها بیشتر شرایط و مباحث را دارد. اینقدر نباید خیلی راحت از ظاهر روایت انسان بیاید برداشت بکند، باید روایت را در کنار روایات دیگر دید، در کنار آیات قرآن دید و سپس یک جمع بندی کامل را انجام بدهیم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_زیبا
🌹معجزه های حضرت زهرا (س)🌹
✅ گریه های حاج قاسم سلیمانی
برای معجزه هایی که توسط حضرت زهرا در هور و کانال ماهی و جبهه ها دید...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شجره طیبه و شجره خبیثه و جایی از آن نفس طیبه به « شجره طیبه » تعبیر نموده که اصل او به ظاهر ثابت د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
کتاب فجّار در سجّین
و اما آن که کتاب فجّار در سجّین است، السجین: المحبس، یعنی نفوس فجره که در دنیا مکتوب و مرقوم نموده صفحه قلب خود را از جهالات بسیطه و مرکّبه و کسب رذایل اخلاق در جلب منافع دنیویه و نیل شهوات بعد از قطع علایق صوری
به موت اضطراری یصعد الی السماء، فتأبی السماء أن تقبّلها، و تهبطها الی الأرض و أسفل السافلین بالقهقری، و هی محبس نفوس للأولیاء، المعبّر عنها فی لسان الشریعة: الاحقاب و العقبات التی تکون بین النفس و وصولها الی القیامة.
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: سرّ لغات عربی در کتاب سرالعربیة در باره ی دوزندگی آمده است، خاط برای پیراهن دوزی، خرز برای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
طلسم
فنی است که چگونگی امتزاج قوای عالیه فعاله با قوای سافله منفعله برای کسب امر غریب را بیان میکند. گفته شده: طل به معنای اثراست و طلسم یعنی اثر اسم. نیز گفته شده که طلسم واژه ای یونانی است و به معنای گره باز نشدنی است. نیز آمده است که طلسم
کنایه از مقلوب آن یعنی مسلط است. یعنی کسی که بر این فن مسلط است و بر دیگران مسلط شود.
طلسم از سحر آسان تر و به حق نزدیک تر است. سکاکی کتاب مهمی در فن طلسم نوشته است.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 23 💠 جلسه 3️⃣2️⃣ ( ادامه بحث جلسه قبل ( بحثی بسیار مهم) )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
32.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ سلسله جلسات کارگاه #مبانی_ولایت_فقیه 24
💠 جلسه 4️⃣2️⃣ ( اثبات عقلی و قرآنی بحث ولایت فقیه )
🎤 #استاد_احسان_عبادی
🔸انتشار فایلها آزاد و بلامانع است
👌 مبانی ولایت فقیه خود را قوی کنید تا در فتنه های آتی در امان باشید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: شهادت حضرت فاطمۀ زهرا (سلام الله عليها) حضرت فاطمه (سلام الله عليها) پس از اين ماجرا و اعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
بروز جنگ هاى داخلى
با روى كار آمدن ابوبكر، به يك باره غير از مكه و مدينه و اطراف مركز خلافت، بيش تر جزيرة العرب از شمال تا جنوب در برابر حكومت جديد ايستادند و از اطاعت آن سرباز زدند؛ بيش تر مورّخان سنى به استناد آنچه در دوران ابوبكر رواج داشت، به هر كسى كه در برابر حكومت او ايستاد و آن را به رسميت نشناخت، اتهام ارتداد زده اند و آنها را مرتدّ خوانده اند. اما حقيقت اين است كه همۀ آنها مرتدّ نبودند، بلكه آن هايى كه ادعاى نبوت كردند (متنبّى ها) و پيروان آنان مسلماً مرتدّ گرديده اند.
حمله به قلمرو ايران و روم
ابوبكر پس از غلبه بر مرتدّين و مانعين زكات، ابوعبيدۀ جرّاح را به سوى «بصرى» و منطقۀ غسانىها (حكومت عربى و دست نشاندۀ امپراتورى روم در منطقۀ اردن فعلى) روانه ساخت. وى موفق به فتح مناطق جنوب شرقى امپراتورى روم شد و تقريباً همۀ متصرفات عرب نشينى روم را به دست آورد. سپس خالد وليد را مأمور هجوم به «حيره» حكومت عربى دست نشاندۀ ايران ساسانى (در منطقۀ جنوب عراق امروزى) كرد. خالد موفق به فتح حيره و «عين التمر» شد و حتى به مناطق ايرانى نشين نيز حمله برد و شهر مهم «انبار» را فتح كرد.
در جنگ بسيار سختى كه به نام «يرموك» معروف است، سپاه روم در هم شكست و برادر امپراتور كشته شد. اين پيروزى در حقيقت كليد فتح شامات بود.
ابوبكر در محرم سال ۱۴ هجرى پس از حدود دو سال و هفت ماه خلافت مُرد. او پيش از مرگ وصيت كرد كه عمر بعد از او خليفه باشد. مردمى كه خلافت بلافصل على (عليه السّلام) را كه با سفارش پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) و به امر خدا در غدير خم اعلام شده بود، به فراموشى سپردند و به سخنان آن حضرت توجهى نكردند، در اين جا وصيت و سفارش ابوبكر را در پذيرفتن عمر به عنوان خليفۀ بعد از او، بدون چون و چرا اطاعت كردند، بدين ترتيب عمر به خلافت رسيد.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شاهان هخامنشی، بی اعتماد به پزشکان ایرانی ↩️ #قسمت_دوم ↪️ پای سخن #باستانگرایان که بنشینیم، از #تم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا