.
نگاره " لیله المبیت " (شب اول ربیع )، احسن الکبار، قرن ۱۶م
🍃🍃در شب فتنه، شب فتنه، شب خنجرها
باز هم چاره علی بود نه آن دیگرها
مرد مردی که کمر بسته به پیکار دگر
بی زره آمده در معرکه یک بار دگر
تا خود صبح خطر دور و برش می رقصید
تیغ عریان شده بالای سرش می رقصید
مرد آن است که تا لحظه آخر مانده
در شب خوف و خطر جای پیمبر مانده
گر چه باران به سبو بود و نفهمید کسی
و محمد خود او بود و نفهمید کسی...
✍️ حمید رضا برقعی🍃
#ربیع_الاول
#یاعلی
http://salehi60.blogfa.com/
@zemzemh60
.
قرائت سوره واقعه✔️
طالب جنت شدم نه محض ناز و نعمتش
آرزو دارم ببینم آب مینوشد حسین...
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین💔
#شب_جمعه
#قرار_هفتگی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
@zemzemh60
یادداشت💌✍
. روز تفکر... ✍نجمه صالحی جمعه که میشود دعاهایمان بیشتر با رنگ و بوی صلوات عجین میشود. دعاها در
.
#جمعه
ای غایب از نظر! دلهای منتظر، هر جمعه با بغض و امید به یاد تو هستند. در غم غیبت تو اندوهگینند و به نور دوران ظهور دلخوش! و امیدوار به تشکیل دولت کریمهی تو! حکومتی که نویدبخش عدالت و صلح جهانی است. بعون الله تعالی
🍃السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ🍃
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
💢چهل سال است، قصه تاریخ باز میگویم و دوستانم مرا «قصهپرداز تاریخ» خواندهاند. بیش از هرکس، اهل تاریخ، با قصه دشمنند که میگویند اتکاء سندیّت ندارد؛ اما بیش از هر چیز خودشان میدانند که همین قصه به کار آدمیزاد میخورد- که تاریخ را زنده نگه میدارد، و زندگی هزارسال پیش را با حیات امروز پیوند میزند.
📚برشی از کتاب نون جو دوغگو، مقدمه، مرحوم محمدابراهیم باستانی پاریزی
پن: "کتاب نون جو دوغ گو" کتابی در زمینه سیاست، ادبیات و فرهنگ و #تاریخ است که نویسنده سعی داشته در بعضی مطالب، #طنز را چاشنی متن کند. مرحوم باستانی پاریزی، تاریخدان، نویسنده، پژوهشگر، شاعر، موسیقیپژوه، استاد دانشگاه تهران و از درویشان گنابادی بود.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
هدایت شده از سیده بانو
#پندانه
✨📝 ﺍﺯ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ:
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻟﮕﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺮﻭﯼ در زندگی ﭼﯿﺴﺖ؟
ﮔﻔﺖ : « ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ» ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺍﻟﮕﻮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﮔﻔﺘﻨﺪ :ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﻨﺪ ،
ﮔﻔﺖ : ﺳﺨﺖ ﺩﺭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯿﺪ ، ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ ﺷﺶ ﺧﺼﻮﺻﯿﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻫﯿﭻﮔﺎﻩ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ...
ﺍﻭﻝ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﯽﺩﻟﯿﻞ ﺷﺎﺩ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺩﻭﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺍﺳﺖ
ﺳﻮﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﻭﻗﺘﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ
ﺗﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﯿﺎﻭﺭﻧﺪ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺑﺮ ﻧﻤﯽﺩﺍﺭﻧﺪ
ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﺑﻨﺪﻧﺪ.
ﭘﻨﺠﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ: ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ
ﺳﺮﯾﻊ ﺁﺷﺘﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﻧﺪ
و ﺷﺸﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
پس کودکانه زندگی کنید ...🍃🌱
@banoomousavi
هدایت شده از همایش ملی کتابسالبانوان
.
🔰برگزاری جلسهی نیمهپایانی انتخاب آثار برگزیدهی همایش ملی کتابسالبانوان
🔻روز شنبه ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳ جلسهای در دفتر معاونت پژوهش جامعةالزهرا سلام الله علیها با حضور معاون پژوهش جامعةالزهرا سرکار خانم دکتر صدیقه شاکری و دبیر علمی همایش سرکار خانم دکتر بتول زاهدی فر و دبیر اجرایی همایش سرکار خانم نجمه صالحی و مدیر کل همکاری ها و پشتیبانیهای پژوهشی و عضو دبیرخانه همایش، سرکار خانم فراهانی برگزار گردید.
🔺در این جلسه، آثار برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شده توسط کمیتههای علمی، بررسی و بازبینی شد و اعلام گردید آثار رسیده اعم از کتاب، رساله و مقاله با امتیاز ۹۰ تا ۱۰۰ ، جزو برگزیدگان نهایی و آثار دارای امتیاز ۸۰ تا ۸۹ شایسته تقدیر خواهند بود.
🔻 برنامهها و پیشنهادهایی نیز در خصوص تاریخ دقیق برگزاری اختتامیه و مسائل اجرایی همایش ملی کتاب سال بانوان مورد بررسی قرار گرفت.
#بانوان
#کتاب_سال
🌐 سایت همایش
http://ketabebanovan.ir
🌐همایش ملی کتابسالبانوان
https://eitaa.com/ketabbanvan02
یادداشت💌✍
. 🔰برگزاری جلسهی نیمهپایانی انتخاب آثار برگزیدهی همایش ملی کتابسالبانوان 🔻روز شنبه ۱۷ شهریور م
.
حس همدلی
✍نجمه صالحی
گاهی در کنار یک جلسهی رسمی، میتوان دوستانه نشست و احوالپرسی کرد و بدون نگرانی از قضاوت، درددل کرد. وقتی مدیری دلسوز و مهربان در کنارت باشد و علاوه بر وظایفش، همکاری کند، دلگرم میشوی. حتی اگر شرایط سخت و طاقتفرسا در انتظارت باشد، باز هم انگیزه ادامه کار را خواهی داشت.
این نوع مدیریت نه تنها به بهبود عملکرد کاری کمک میکند، بلکه باعث ایجاد محیطی دوستانه و حمایتی میشود که در آن افراد میتوانند با آرامش و اعتماد به نفس بیشتری به کار خود ادامه دهند. در چنین محیطی، کارکنان احساس میکنند که ارزشمند هستند و تلاشهایشان مورد تقدیر قرار میگیرد. این احساس ارزشمندی و تقدیر، نه تنها به افزایش بهرهوری کمک میکند، بلکه باعث میشود کارکنان با انگیزه و اشتیاق بیشتری به وظایف خود بپردازند. همچنین، ارتباطات بین فردی در محیط کار بهبود مییابد و همکاری و همدلی بین اعضای تیم تقویت میشود.
در نهایت، چنین مدیریتی میتواند به ایجاد یک فرهنگ سازمانی مثبت و پایدار منجر شود که در آن همه اعضا به سمت اهداف مشترک حرکت میکنند و موفقیتهای بیشتری را تجربه میکنند.
پ.ن: امروز دوباره با وجود و حضور خانم دکتر شاکری عزیز انرژی گرفتم. الحمدلله کما هو اهله.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
قدرت درونی و مسیر رشد
✍نجمه صالحی
در جهان امروز، بسیاری بر این باورند که شبکهسازی و ارتباط با دیگران کلید موفقیت و پیشرفت است. کتابها و مقالات بیشماری بر اهمیت این موضوع تأکید دارند و افراد را به گسترش شبکههای اجتماعی و حرفهای خود تشویق میکنند. اما آیا این تنها راه رسیدن به رشد و جایگاهسازی است؟ آیا میتوان به جای تکیه بر دیگران، به قدرت درونی خود اعتماد کرد؟
امروز عبارتی خواندم که میگفت:"هیچ جایگزینی برای شبکهسازی و ارتباط با دیگران که موجب رشد و پیشرفت شود، وجود ندارد."
اما در پیچوخم حوادث و در تراشخوردگی درد و نهایت استیصال دریافتهام که هیچ جایگزینی برای خوداندیشی، بازآفرینی جهان فکری و اقدام و عمل با تکیه بر خود، وجود ندارد. اگر قرار است دیگران یاری رسانند یا شبکهسازی مجالی برای رشد فراهم آورد، این در مراحل بعدی است.
شاید دیگران نظر متفاوتی داشته باشند، اما ترجیح میدهم به جای تکیه بر کمک دیگران، پیش و بیش از هر کسی روی قدرت ذهن و عملگرایی خود، حساب باز کنم؛ زیرا معتقدم در ملال و رنج و ناکامی، جادویی نهفته است. ابعاد کشفنشدهٔ وجود را میتوان در وقت درد شناخت. انسان در مواجهه با زندگی، نهایتاً تنهاست. ذهن همواره آبستن ایدهها و راههای تازه است، اگر بخواهیم و در مسیر بمانیم. از «بودن» تا «شدن» مسیری ناهموار است که نمیتوان همواره با تکیه بر دیگران آن را هموار کرد.
باید زمانی را به تفکر و بازنگری درونی اختصاص داد چون به ما کمک میکند تا ایدهها و راهحلهای جدیدی برای مشکلات خود بیابیم و بر روی مهارتها و تواناییهای خود کار کنیم. یادگیری مهارتهای جدید، تقویت مهارتهای موجود و بهبود خودشناسی از جمله راهکارهاست.
میتوانیم به جای انتظار برای کمک دیگران، خودمان دست به کار شویم. اقدام و عمل به ما اعتماد به نفس و فرصت تجربه میدهد. ناکامیها و شکستها را به عنوان بخشی از مسیر رشد بپذیریم و از آنها درس بگیریم. در مسیر خود ثابتقدم بمانیم و از تلاش دست نکشیم؛ چه بسا پایداری و استقامت کلید موفقیت باشد.
در نهایت، هر فردی باید راه خود را برای رشد و پیشرفت پیدا کند. شبکهسازی و ارتباط با دیگران میتواند مفید باشد، اما نباید تنها راه حل باشد. قدرت درونی، خوداندیشی و عملگرایی نیز نقش مهمی در این مسیر دارند. در مواجهه با چالشها و سختیها، این قدرت درونی است که ما را به جلو میبرد و به ما کمک میکند تا به بهترین نسخه از خود، تبدیل شویم.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
روایت نرجس
✍نجمه صالحی
با شروع سلام، حس کردم پیچ رادیو جوان را روشن کردهام. با نگاه متعجب پرسیدم: "گویندهاید؟" با سر تأیید کرد و جایش را روی صندلی تنظیم کرد. به سوالات فرم مصاحبه یک به یک با آرامش پاسخ میداد. از او پرسیدم: "چه شد که قم را برای زندگی انتخاب کردی؟" بدون تأمل گفت: "آرامش!" و ادامه داد: "بخاطر اینکه هر وقت حال دلت خوب نبود، یک نفر هست که دور از هیاهوی کار و هیجانات زندگی به او پناه ببری و یک جا هست که با حضور در آنجا دلت آرام شود."
با افتخار درباره نامش صحبت کرد و اینکه از کودکی یک ذوق و یک حسرت بزرگ در دل داشته است، ذوق بخاطر همنامی با مادر امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و حسرت بخاطر اینکه هیچ وقت موفق به رفت و آمد به جمکران و حضور در این مکان معنوی نشده است. او گفت: حالا که میتوانستم برای مکان آینده زندگیام تصمیم بگیرم، قم را انتخاب کردم.
نرجس با انتخاب قم برای زندگی، نه تنها به آرامش دلخواهش دست یافته، بلکه فرصتی پیدا کرده بود تا ارتباط قلبی عمیقتری با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برقرار کند. این خدمت به او حس خوبی میداد، دور بودن از هیاهوی شهر شلوغ تهران نیز در افزودن آرامشش بیتاثیر نبود. اعتقادش این بود که هر بار که به #مسجد_جمکران میرود، احساس میکند که به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیکتر شده و این نزدیکی قلبی به او آرامش و اطمینان خاطر میدهد و به او این امکان را خواهد داد تا به آرزوهای دیرینهاش برسد و در کنار معنویت، زندگی جدیدی را آغاز کند. بعون الله
#به_وقت_خدمت
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
شکوفایی به سبک نو
✍نجمه صالحی
آدمها همیشه از فقدان عزیزان، موقعیتها و داشتههای ارزشمندشان میترسند، اما کمتر کسی از «از دست ندادن» میترسد. نگه داشتن چیزهایی که تاریخ انقضایشان گذشته است و خودخواهانه بخاطر منافع شخصی حفظ شده، نیز ترس دارد.
هر کسی به شکلی به استقبال از دست دادن داوطلبانه میرود؛ مثلاً والدینی که شرایط استقلال فرزندشان را فراهم میکنند یا کسی که رابطهای دوستداشتنی را برای بهبود زندگی طرف مقابل پایان میدهد. این موقعیتها را میتوان «شکوفایی با شکیبایی» نامید. با خویشتنداری و پا گذاشتن روی منافع خودخواهانه، تجربۀ خودشکوفایی را خواهیم داشت.
در این موقعیتها، با از دست دادن، بیشتر میشویم؛ مثل آتشسوزی طبیعی در جنگل که بعد از سوختن، زمین باروری برای رشد محصولات تازه ایجاد میکند. با از دست دادن، به چیزی فراتر از خودمان دست مییابیم و رشد میکنیم.
درست زندگی کردن درد دارد، اما این راهی است که باید پیمود. با خویشتنداری و پذیرش از دست دادن، میتوان زمینه فکری بارورتری برای ادامۀ حیات ساخت و به تجربۀ خودشکوفایی دست یافت.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
همراهان آرامش
✍نجمه صالحی
در دنیای پرهیاهو و شلوغ امروز، نیاز به آرامش بیشتر احساس میشود و این آرامش را میتوان در همنشینی با یک کتابخوان واقعی یافت. این افراد با هر صفحهای که ورق میزنند، دنیای جدیدی را به روی ما میگشایند و ما را از دغدغههای روزمره دور میکنند. گفتوگو با آنها نه تنها به تبادل نظر دربارهٔ کتابها میانجامد، بلکه به درک عمیقتری از زندگی و مفاهیم آن منجر میشود.
همنشینی با یک کتابخوان واقعی، فرصتی برای فرار از پوچی و خستگیهای روزمره است. این افراد به ما یادآوری میکنند که زمان ارزشمند است و باید از آن به بهترین نحو استفاده کنیم. آنها با واژگان تازه و افکار عمیق، ذهن ما را گسترش میدهند و به ما امیدی واقعی میدهند که بر پایهٔ فهم و آگاهی استوار است.
کتاب و همنشینی با کتابخوانها، زندگی را به سطحی از فهم و آگاهی میبرد و لحظات معناداری را خلق میکند. این تجربیات به ما کمک میکند تا از مشکلات رها شویم و به افکار بزرگ پیوند بخوریم. بنابراین، باید تلاش کنیم تا این نوع همنشینیها را در زندگیمان حفظ کنیم و از آنها بهرهمند شویم.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
.
#امام_حسن_عسکری_علیهالسلام
ابو هاشم نقل میکند:
✅ هيچ وقت نشد كه خدمت حضرت #امام_حسن_عسكرى علیه السلام برسم و از آن جناب معجزهاى مشاهده نكنم. يك روز خدمتش رسيدم تصميم داشتم مقدارى نقره براى ساختن انگشترى بگيرم كه براى تبرك بدست نمايم. نشستم ولى منظور خود را فراموش كردم. همين كه از جاى حركت كردم كه خارج شوم امام عليه السّلام انگشترى پيش من گذاشت فرمود: تصميم داشتى مقدارى نقره بگيرى من به تو انگشتر دادم نگين و اجرت ساخت هم به نفع تو شد خدا برايت مبارك كند.
منابع:مناقب ابن شهر آشوب، الخرائج و الجرائح، اعلام الورى، بحار الانوار
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
هدایت شده از یادداشت💌✍
article_151492_8f11b3ac42e7f4d7a52768858eb6b445(1).pdf
8.05M
📚نقش فرهنگی بانوان راوی شیعه در عصر امامین عسکریین (ع)»؛ نویسنده:نجمه صالحی
#امام_حسن_عسکری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
ـــــــــ❁●❁●❀❀●❁●❁ـــــــــــ
@zemzemh60
.
🏴🏴زیارت امام حسن عسكرى(عليه السّلام) در روز پنجشنبه🏴🏴
🔸️السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ خَالِصَتَهُ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ
وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ
صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
يا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ
أَنَا مَوْلًى لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ
وَ هَذَا يَوْمُكَ وَ هُوَ #يَوْمُالْخَمِيسِ
وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ،
فَأَحْسِنْ ضِيَافَتِي وَ إِجَارَتِي بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@zemzemh60
هدایت شده از معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها
✨نقش بانوان در دوران امام حسن عسکری عليه السلام
🎙 سرکار خانم نجمهصالحی دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعةالزهرا سلام الله علیها در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه به نقش بانوان در زمان امام حسن عسکری اشاره کرد.
مطالعه متن کامل گفتگو در لینک زیر :
https://hawzahnews.com/xd4wK
┄┅═══••✾••═══┅┄
🆔کانال معاونت پژوهش
https://eitaa.com/jz2602