16.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بیانات آیت اللَّه خوشوقت درباره ضرورت #ازدواج
🔹 تفسیر آیه 32 تا 34 سوره نور
🔹 پسران مجرد را زن بدهید، دختران مجرد را هم شوهر بدهید
🔹 اگر انسان #ازدواج نکند در اثر فشار غریزه دچار مشکلات فردی و اجتماعی خواهد شد یعنی جامعه را رو به فساد می برد
🔹 راه حل مشکل جنسی جوانان
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯
سلام
صوت ها و مباحثی برای قبل از ازدواج دارین که معرفی بفرمایین؟
باسلام
کتاب زیر را مطالعه کنید👇
﷽🕊💐 #سلام_امام_زمانم 💐🕊﷽
🌺 میترسم از آن لحظه که عمرم به سر آيد
🌼 مهتاب رُخت بعد غُروبم به در آيد
🌸 می ترسم از آن دم که بيايی و نباشم
🥀 جان از بدنم رفته و عمرم به سر آيد
🦋🌹 #اللهم_عجـل_لولیک_الفـرج 🌹🦋
🌹 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯
سلام .روز بخیر.
درمدرسه ای ابتدایی پسرانه تدریس قرآن دارم دانش آموز کلاس سوم که قیافه خیلی جذاب وزیبایی هم داره و پسرآروم ومودبی هم هست چندروز پیش برگشت بهم گفت باهم دوست باشیم من منظورشو متوجه نشدم به نظرشما منظورش بدنبوده ومن باید دربرابر سوالش چه بازخوردی داشته باشم البته من سرکلاس این دانش آموز تدریس ندارم .
🔰علیکم السلام بزرگوار
مطمئناً پرسش شما قابل توجه است و باید با دقت به آن پاسخ داد. رفتارهای دانشآموزان در دوران ابتدایی و به خصوص در کلاسهای سوم ابتدایی ممکنه گاهی اوقات ناآگاهانه و از سر کنجکاوی یا علاقهمندی باشد، بنابراین پاسخ مناسب باید با احتیاط و در عین حال با دقت صورت گیرد.
اول از همه، باید به این نکته توجه کنیم که کودک در این سن، یعنی کلاس سوم ابتدایی، معمولاً هنوز از نظر احساسی و اجتماعی در حال رشد است. برای بسیاری از کودکان در این سن، مفاهیمی چون “دوستی” ممکن است سادهتر و به معنای “همبازی بودن” یا “همراه شدن در فعالیتهای جمعی” باشد. بنابراین، وقتی این کودک از شما خواسته که «با هم دوست باشیم»، احتمالاً منظورش بیشتر از جنبه اجتماعی و همدلی است و نه چیزی که به معنای واقعی “دوستی” یا ارتباط غیرمتعارف باشد.
این درخواست میتواند از چند جهت تفسیر شود:
نیاز به توجه و نزدیکی: بسیاری از کودکان بهویژه در این سن، دوست دارند با افرادی که آنها را تحسین میکنند (مانند معلمان) احساس نزدیکی داشته باشند. این ممکنه تنها به معنای دوست داشتن یا ایجاد رابطه مثبت با معلم باشد.
تمایل به همبازی بودن: ممکن است این درخواست به معنای اینکه میخواهد شما به او بیشتر توجه کنید یا به فعالیتهای مدرسهای که انجام میدهد، بیشتر علاقهمند باشید باشد.
دوران انتقال از کودک به نوجوان: بعضی از کودکان در این سن شروع به کشف مرزهای روابط اجتماعی میکنند و ممکن است علاقهمندیهای کودکانهای به اشکال مختلف نشان دهند.
▪️نحوه واکنش شما معلم دلسوز
برای واکنش به این نوع درخواست، ابتدا باید این نکته را در نظر بگیرید که کودک در حال جلب توجه و علاقه است و نه لزوماً قصد بدی دارد. شما میتوانید از یک رویکرد مهربانانه و حرفهای برای پاسخ دادن استفاده کنید.
گر خواسته او بهطور کلی به معنای تقویت ارتباط مثبت اجتماعی است، میتوانید بهطور محترمانه و مهربانانه بگویید:
«ممنون که اینطور احساس میکنی، من خوشحالم که رابطه خوبی داریم، ولی چون معلم هستم باید مرزهای مناسبی بین رابطه معلم و دانشآموز حفظ کنیم تا محیط مدرسه حرفهای و مناسب باقی بماند.»
این پاسخ بهطور غیرمستقیم نشان میدهد که شما به او احترام میگذارید، اما روابط در محیط مدرسه باید به شکل معقولی مدیریت شود ویا میتوانید به او توصیه کنید که با دوستانش در مدرسه ارتباط برقرار کند و این را بهطور مثالی توضیح دهید که چگونه روابط با دوستان در مدرسه میتواند برایش مفید باشد
هرچند ممکن است رفتار او بیضرر باشد، شما بهعنوان معلم باید حتماً مرزهای حرفهای را حفظ کنید و توضیح دهید که نقش شما بهعنوان معلم تنها در زمینه آموزش و هدایت دانشآموز است. این رویکرد به حفظ احترام و حرفهای بودن در رابطه معلم-دانشآموز کمک میکند.
واگر احساس میکنید که دانشآموز ممکنه از پاسخ شما دچار سردرگمی شود یا فکر کند که شما احساسات منفی نسبت به او دارید، بهتر است با محبت توضیح دهید که شما در حال کمک به او هستید تا روابط اجتماعی و آموزشی سالمی داشته باشد.
مهمترین نکته در برخورد با چنین درخواستهایی، حفظ حرفهای بودن و در عین حال مهربانی و درک کردن نیازهای عاطفی دانشآموز است. با حفظ مرزهای مناسب، شما هم میتوانید بهطور مؤثر به رشد اجتماعی او کمک کنید و هم از بروز سوءتفاهمها جلوگیری نمایید.
🟢 گروه زندگی بهتر 🟢
#پاسخگوی_سوالات_اعتقادی_واخلاقی_فضای_مجازی
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯
سلام
برادر دارم، حالت فخرفروشی داره به چیزایی که اصلا عیبن ولی افتخار میدونه، کارهاش رو اعصابم هستن، چله ی سوره فرقان گرفتم شنیدم برای سر به راه شدن اعضای خانواده خوبه، راه حل دیگه چیه ؟
خیلی ممنونم از راهنمایی دلسوزانتان، اجرتون با امام زمان عجل الله الشریف.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام
دعا کردن برای هدایت دیگران امری پسندیده و سفارش شده اس منتهی زمانی این دعا کار گشاخواهد بود که شخص هم خودش تغییر را بخواهد
والا همانطور که خداوند در قرآن جاویدش فرموده: هر آنکس را که دوست داری نمی توانی هدایت کنی.
هدایت راباید خود شخص طالب باشد
چرا که ما را خداوند مختار آفریده وهر راهی را که انتخاب کنیم خداوند برای انتخاب مااحترام قائل است بنابراین اگر بطرف گمراهی و دره نابودی رفتم انتخاب خودم بود و اگر بسوی فلاح و رستگاری رفتم بنابر انتخاب خودم هست ویقینا کمکها و امدادهای الهی هم در این میانه چراغ راه ما خواهد بود.
#رستگاری
#گمراهی
#انتخاب
🟣 گروه زندگی بهتر 🟣
#پاسخگوی_اعتقادی_اجتماعی_اخلاقی_مشاوره
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯
سلام وممنون ازپاسخ های خوبتون،حضرت نوح که قرآن میگه ۹۵۰سال پیامبربوده وحالا چندسالم قبلش داشته میخاستم بدونم مردم آن زمان هم عمرهای طولانی داشتن حضرت موسی چندسال عمرکرده
سلام امروزه برخی از دانشمندان این نظریه را مطرح میکنند که عمر انسان حد ثابت و معینى ندارد، و اینکه بعضى آنرا محدود به 120 سال، یا کمتر و بیشتر، دانستهاند، با تغییر شرایط ممکن است کاملا دگرگون شود. بنابراین طول عمر تنها مشروط به رعایت بهداشت به معنای امروزی آن نبوده؛ بلکه رعایت بعضی از مسائل بهداشتی و طبیعی و نیز عوامل معنوی و غیر طبیعی در کوتاه یا بلند شدن عمر انسان تأثیر دارد. علاوه بر آن، در زمانهای گذشته، بسیاری از بیماریهای امروز وجود نداشت و نیز با وجود مرگ بسیاری از افراد جامعه، اما آن کسانی که جان سالم به در میبردند، در مقابل بیماریهای شایع به نوعی واکسینه شده و عمری نسبتا طولانی داشتند.
در برخی از روایات صرف نظر از سند، اعلام شده است که بشر در زمان حضرت نوح(ع) عمری طولانی داشته است. در همین زمینه، امام صادق(ع) فرمود: «عمر مردم در زمان نوح(ع) سیصد سال بود».
در این میان عمر خود حضرت نوح(ع) نیز فوق العاده بود.
اما در جواب به این سؤال که با توجه به عمر طولانی انسانها؛ چرا جمعیت آنها به صورت چشمگیری افزایش نمییافت، میتوان احتمالاتی را مطرح کرد:
عوامل متعددی در افزایش جمعیت، دخیل است که یکی از آنها عمر مفید انسانها است؛ نه تنها طولانی بودن آن؛ به این بیان که انسان در یک سن خاصی دارای قدرت انجام کارها به صورت ایدهآل است و بعد از آن قوای او تحلیل رفته و قادر به انجام همه امور نبوده و به عنوان نمونه قدرت زایمان و فرزندآوری نیز کاهش مییابد.
پخش شدن در روی کره زمین: انسانها در طول تاریخ، برای رسیدن به شرایط بهتر به دیگر مناطق مهاجرت میکردند. به عنوان نمونه به دلیل سختى زندگى، افزایش جمعیت، قدرت تحرک، از متن جزیرة العرب، به سوى حواشى آن میرفتند و در آن حواشى که بیشتر سواحل دریا بود و زمینهاى کشتزار و آب فراوان و هواى ملایم داشت، ساکن میشدند؛ چون در این نواحى نیز افزایش مییافتند و دچار سختى معیشت میگشتند، به سرزمینهاى دیگر میرفتند.
نتیجه آنکه دلیلی وجود ندارد که تمام افرادی که زمانی در قوم و قبیله حضرت نوح(ع) بودند، در همان منطقه باقی مانده باشند، بلکه به احتمال زیاد گروههای فراوانی از آنان به سرزمینهای جدید و ناشناختهای مهاجرت نموده و مراکز جمعیتی را در آن مناطق ایجاد نمودهاند.
ضمناً باید توجه داشت که بر اساس برخی گزارشها میان حضرت آدم(ع) و نوح(ع) تنها ده نسل فاصله بود، و حتی اگر نسلهای زمان حضرت نوح(ع) را سی نسل در نظر بگیریم، باز هم مدت چندان زیادی از خلقت آدم(ع) نگذشته بود که از جامعهای به تعداد انگشتان دست بود، جمعیتی چند میلیونی پدیدار شود.
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa95041
🟢 گروه زندگی بهتر 🟢
#پاسخ_سوالات_اعتقادی_واخلاقی
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯
سلام وقت بخیر
خانومی هستن که تقیدی به حجاب ندارن
ولی به خوندن معنی قرآن علاقمند هستند
فقط معنی فارسی رو میخونن نه خود قرآن رو
بعد وقتی میگم تو قرآن درباره پوشش بانوان آیه داریم میگه هنوز بهش نرسیدم
حتی میگه بخاطر بزرگترها پوشش رو تو خونه حفظ میکنم ولی تو اجتماع لازم نیست رعایت کنم.
امر به معروف این گونه افراد به چه صورت باشه که جواب عکس نده ؟!
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
سلام علیکم
اینکه کسی تقیدی به احکام الهی نداشته باشد بسبب عوامل مختلف منجمله قرار گرفتن در خاتواده ای که آنها هم از نظر فکری ضعیف بودند و فرزندان خود را اینجنین تربیت کردند. اما باید توجه داشت نور ایمان را خداوند به تمام قلوب تابانده و هدایت اولیه را بتمام بندگانش هدیه داده، کسیکه به این هدایت اهمیت بدهد و قدر دان باشد یقینا خداوند هدایت خاصه را هم نصیبش، خواهد کرد اما اگر فدر دان هدایت عامه نباشیم و پیرو رفتار خانواده خود شود و انتخابش انتخاب صحیحی نباشد از راه هدایت دور خواهد شد و هنگامی که مستبصر شد مسیری طولانی راباید طی کند تاجبران مافات شود. بنابراین اگر نفس لوامه در ما بیدار باشد بدون شک ما را ملامت خواهد کرد و براثر ملامت نفس اماره بخود خواهیم آمد والا با رفتن به بیراهه، راه بجایی نخواهیم برد. با علومی که امروزه در خدمت بشر قرار گرفته وبا تکتولوژیهای جدید حتی خانمهای توی خانه بدون اینکه بخواهند از خانه خارج شوند می توانند علم اندوزی کنند و به معارف حقه دست پیدا کنند. امروزه هیچ عذری از هیجکس پذیرفته نیست که ما نفهمیدیم، ما ندانستیم، ما بی خبر بودیم و...
امروزه بااندک تلاش می توان به راه حق دست یافت و خود را از بیراهه نجات داد.
چطور ممکن است کسی امروزه بادین بیگانه باشد و پوشش را در اجتماع لازم نداند و بهداشت روانی اجتماع را بخطر بیندازد با نوع پوشش خود؟
امروزه جاهل قاصرنداریم و کسی نمی تواند ادعا کند بمن علم نرسید و از احکام دینم بی خبر بودم امروزه حجت بر همگان تمام شده.و نمی توان انگ ناآگاهی و بی خبری به آنها زد.
#احکام_شریعت
#حفظ_بهداشت_روانی_جامعه
#جاهل_مقصر
🟢 گروه زندگی بهتر 🟢
#پاسخگوی_سوالات_اعتقادی_واخلاقی_فضای_مجازی
╭═━⊰💜⊱━═╮
https://eitaa.com/zendegiibehtar
╰═━⊰💜⊱━═╯