⭕️ چمرانی که نمیشناسیم
🔸 "چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان میشناسیم، خیلیهایمان با عکسهای قشنگ و برخیهایمان هم با دستنوشتههای شورانگیز و زندگینامهاش. ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانهایم. برایمان این جملهی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمهاش مثل #چمران_زیستن است.
🔹 چمران را به ظاهر زندگی مادیاش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است. نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوخته مالی درست درمانی. میگویند وقتی شهید شد وسایل خانهاش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگیاش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد.
🔸 رک و روراست اگر امروز یک جوان #حزباللهی اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگیاش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوخته مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت میکنند؟ همین جماعت حزباللهیها را میگویم. نمیگویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟
🔹 زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟ خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال ۹۹ میخواهد اینطور زندگی کند، میخواهد این مَنش را در زندگیاش پیاده کند، نمیخواهد همه زندگیاش خودش و زن و بچهاش شود، میخواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگیاش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی میشنوید؟
🔸 چمران بهار ۱۳۳۹ وقتی داشت در آمریکا درس میخواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگیشان بودند نوشت: "عالَم و مافیها مرا راضی نمیکند. مردم را میبینم که به هر سو میدوند، کار میکنند، زحمت میکشند، تا به نقطهای برسند که به آن چشم دوختهاند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن میروند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران میدوم و کار میکنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و میکنم، ولی نتیجه آن مرا خشنود نمیکند. فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش میگذارم و در کشمکش حیات شرکت میکنم."
🔹 چند درصد یا چند دهم درصد از جوانهای ما حزباللهی حاضرند پا را از حد شعار_ استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها_ فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟ اولین نفرش خودِ نگارنده این سطور....
توصیف این زمانه را باید سید مرتضی #آوینی بکند با آن قلم فاخرش:
🔺 "نگاهي به شهر بيندازيد! عقل غربي سيطره يافته و وجود بشر را در دائرهالمعارف خويش معنا کرده است. #بيدردي و لذتپرستي توجيهي عقلايي يافته است و از ميدانهاي ورزش تا کلاسهاي دانشگاه، «ربالنوع تمتع» است که پرستيده ميشود و باز در اين ميان، بسيجي حزبالله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پاي مصنوعي و دست فلج و چشم پلاستيکي و موي کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهري است از يک دوران سپري شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر 10» به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
🔺 @payamshaheed
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دختری مجبور به سیگار کشیدن و عذرخواهی میشود، زنی بدلیل حفظ شأن خود، بیکاری را به هرزه شدنش ترجیح میهد!!
♨️همان زنی که آه و نالهها از عدم آزادیش به پا میکنند و درامها میسازند از پایمال شدن حقوقش!!
⁉️این سینمای جمهوری اسلامیست یا باتلاق انسانیت؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
4_5820939038483284439.pdf
2.78M
📸 فایل PDF گالری تصاویر دیپلماسی حقارت آمیز دولت یازدهم
@GhadiriNetwork
✅ گزارش مشرق از یک دستاورد مهم دفاعی
⚫ تحول بزرگ کروزهای نیروی دریایی ارتش با رسیدن به سرعت «مافوق صوت» / موشکهای ایرانی سریعتر و دوربردتر میشوند +عکس
✴ علاوه بر نمونه های مشهور موشکهای کروز زمینی و دریایی در دنیا که به موتور توربوفن مجهز هستند، امروزه تقریبا تمامی هواپیمای پیشرفته نظامی و غیر نظامی از این نوع موتورهای نسل جدید بهره میبرند.
✴ دستیابی به چنین موتورهایی می تواند علاوه بر آنکه سرعت رسیدن به اهداف مد نظر را با کاهشی چشمگیر مواجه کند، برد موشک های کروز را نیز به راحتی تا حدود 500 کیلومتر افزایش دهد
⏩⏩ mshrgh.ir/1086237
#خبر #معارف
💠 جنایت جاهلیت مدرن نسبت به دختران، از زنده به گور کردن آنها بدتر است
🔺 حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری، سخنران حرم بانوی کرامت گفت: جاهلیت مدرن در غرب، بدتر از جاهلیت قدیم نسبت به دختران و زنان عمل میکند؛ در دنیای غرب، دختران و زنان را مایهی هوسرانیِ مردان هوسباز، واسطه فروش اجناس و کالاهای لوکس، وسیله تبلیغات و بازاریابی میکنند و متاسفانه بلایی که حتی در میان حیوانات بر سر حیوانِ ماده نمیآورند، بر سر زنان میآورند.
✅ جاهلیت مدرن در غرب، بدتر از جاهلیت قدیم عمل میکند و به اسم دفاع از دختران و زنان کاری بدتر از زنده به گور کردن میکند.
📎 news.amfm.ir/?p=66706
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس
"حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها"
🆔 @astanqom
🔴 فرار به جلو
اینکه دست اندرکاران فاسد قتلهای زنجیرهای، قاضی همدست را برای همیشه ساکت کردهاند، آیا دلیل میشود که کل پرونده و روند رسیدگی تعطیل شود؟
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /1
🔹 در همان روز برگزاری انتخابات یعنی در تاریخ ۱۳۸۸ / ۳ / ۲۲ که سایت های حامی من سری (از جمله نوروز، قلم نیوز، اصلاحات، امروز، سلام نیوز و جمهوریت) نوشتند نامزد آنها در ۲۱ استان به برتری قاطع دست یافته، سایت
کلمه وابسته به ستاد موسوی مصاحبه ای را با خاتمی ترتیب داد که خاتمی در آن گفت:
امر حاکی است موسوی انتخابات را برده است؛ اما من پیشگو نیستم»
«سایت انتخاب ۱۰» در همین روز بود که از حضور غیر منتظره خاتمی،کروبی و موسوی در منزل هاشمی رفسنجانی خبر داد.( خبر گزاری فارس، ۸۸/۳/۲۳)
🔻روز ۲۵ خرداد سیدمحمد خاتمی با صدور بیانیه ای به مناسبت تظاهراتی که بنا بود حامیان موسوی در تهران برپا کنند، نوشت:
🔸آنچه در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری اتفاق افتاد باعث خدشه دار شدن اعتماد عمومی و به واکنش های طبیعی و پر احساس مردم عزیز ما در سراسر کشور منجر شده است. این حق مسلم مردم است که خواستار حفظ آرای خود شوند و وظیفه مسلم مسئولان کشور است که امانتدار این آرا باشند و تلاش کنند اعتماد عمومی را که بزرگترین پشتوانه کشور و نظام است حفظ و تقویت شود. وی در ادامه مطالبات موسوی را روشن دانست و نوشت که این مطالبات خواست همه ماست». ( سایت رسمی خاتمی ۸۸/۳/۲۵)
🔹اعتراضات خیابانی حامیان موسوی همچنان ادامه یافت. خاتمی در واکنش به مطالبی که در نشریات درباره دخالت بیگانگان در انتخابات منتشر شد، در بیانیه ای به مناسبت تظاهرات گسترده حامیان موسوی در شنبه سی ام خرداد،«انتساب حرکت نا سالم مردم به بیگانگان» را «جلوه ای از سیاست های نادرست» دانست که« سبب دورترشدن مردم از حکومت می شود». او در بیانیه خود نوشت:
🔻در ایران انتخاباتی برگزار شده است و انبوهی از مردمان بزرگوار که آن حماسه حضور را آفریدند، نتیجه اعلام شده را باور ندارند و به آن معترضند ؛ اعتماد عمومی در این زمینه لطمه دیده است و بستن راه اعتراض مدنی به روی مردم به معنی گشودن راه های خطرناکی است که خدا می داند به کدام سرانجام برسد.( سایت رسمی خاتمی، ۸۸/۳/۳۱)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /2
🔹پس از این قضایا، تظاهراتی که حامیان موسوی با نام سکوت برگزار کرده بودند، وارد فاز اغتشاشات خیابانی شد. هیئت منتخبی از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که در رابطه با حوادث پس از انتخابات برای جویا شدن نظر مراجع و شخصیت های مؤثر نظام و نیز ارائه اطلاعات لازم به آنان درباره انتخابات، به دیدار آنان می رفت، در تاریخ۱۳۸۸/۴/۸ به دیدار خاتمی رفت.
🔸خاتمی در این دیدار دغدغه خود را لطمه خوردن به اعتماد عمومی دانست و راهکاری که برای حل این مسئله ارائه داد، تشکیل یک هیئت بی طرف بود:
🔻به هر حال یک حادثه ای رخ داده و مردم به آن اعتراض دارند؛ باید اشکالات را رفع و مردم را قانع کرد. حل این مسئله می تواند با تشکیل یک هیئت بی طرف صورت پذیرد.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۴/۸)
🔹خاتمی در تیر ماه ۱۳۸۸ دیداری هم با خانوادهای دستگیرشدگان در ناآرامی های پس از انتخابات داشت که در این ملاقات از واژه شهید برای توصیه کشته شدگان در این حوادث استفاده کرد و خطاب به مهمانان گفت:
🔻متاسفم از اینکه اعلام جرم شما و عزیزانتان این است که در ایران ماندید و برای تقویت نظام و تامین حقوق مسلم مردم تلاش کردید و اینک باید مورد بی مهری و کم لطفی قرار گیرید.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۴/۱۰)
🔸پنج روز بعد، خاتمی به همراه موسوی، کروبی و ۶۵ شخصیت دیگر که اسامی محمد سلامتی، محمدرضا تاجیک، عباس عبدی، سید هاشم آغاجری، محمد علی نجفی و فرشاد مومنی در میان آنها دیده می شد، نامه ای خطاب به مراجع تقلید نوشت که در آن بدون اشاره به علت دستگیر شدن بازداشت شدگان، آمده بود:
🔻همان گونه که استحضار دارید، هم زمان با اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، موج وسیعی از دستگیری ها از میان فعالان ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیر دولتی و شهروندانی که در راه پیمایی های مسالمت آمیز شرکت جسته بودند، آغاز شد که در ادامه، با گسترش موج اعتراضات مردمی نسبت به تخلفات گوناگون و گسترده ای که در قبل، حین و بعد از انتخابات صورت گرفت، افزایش یافته و هنوز هم ادامه دارد.( همان، ۱۳۸۸/۴/۱۵)
🔹در این نامه به پخش اعترافات بازداشت شدگان پس از انتخابات اشاره شده و آمده بود:
دستگاه های تبلیغاتی دولتی و به ویژه صدا و سیما... با پخش اعتراف های نمایشی، سعی در اثبات این گونه اتهامات واهی به حرکتی مردمی دارد که تنها و تنها برای پاسداشت جمهوریت نظام شکل گرفت.
🔸در پایان نامه مذکور از مراجع تقلید خواسته شده بود روند رسیدگی به اتهامات به مجاری قانونی بازگردانده شود. به عقیده برخی اساسأ هدف این نامه جلوگیری از پخش این اعترافات بود.(انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص۳۳۳)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /3
🔹خاتمی در یکی از فعالیت های خود در ارتباط با حوادث پس از انتخابات یک بار خواستار تحقیق و تفحص مجلس از انتخابات شد.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۵/۴) و یک بار دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام را راه برون رفت می دانست(همان، ۱۳۸۸/۴/۳۰) و این به معنای نفی تمام عیار شورای نگهبان بود. حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان "مایکل لدین" دستیار ویژه وزیر دفاع وقت آمریکا را پیشنهاد دهنده این طرح می داند.( کیهان، ۸۸/۴/۳۰)
🔸 از نظر رضا روستا آزاد عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نیز بحث همه پرسی در حقیقت همان بحث ابطال انتخابات بود که موسوی پیش از آن مطرح کرده بود.(خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۵/۴)
🔹وقتي موعد پخش اعترافات فرارسید، محمدعلی ابطحی عضو مجع روحانیون مبارز، پشت تریبون دادگاه رفت و رفتارهای میرحسین موسوی و محمد خاتمی را عامل آسیب رسیدن به مردم در روزهای پس از انتخابات عنوان کرد.
🔸 ابطحی در ادامه صحبت هایش از یک مثلث حامی تقلب سخن به میان آورد
که اضلاع آن را خاتمی، هاشمی رفسنجانی و موسوی تشکیل می دادند. او گفت:
🔻خاتمی فضای جامعه را می شناخت. وی اقتدار نظامی، انتظامی و مقام معظم رهبری که در جایگاه والایی قرار دارند را می شناخت و با توجه به اینکه وی نسبت به این موضوعات شناخت داشت. این یک نوع خیانت است که از موسوی در موضوع تقلب حمایت کرد.. پس از انتخابات در جلسه مشترکي هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با یکدیگر هم قسم شدند. که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از ۱۱ میلیون فاصله رای برای چه بود.
🔸خاتمی بلافاصله در واکنش به سخنان ابطحی، با نمایشی خواندن دادگاه متهمان، اعترافات مطرح شده را فاقد اعتبار عنوان کرد.(سایت رسمی خاتمی، ۸۸/۵/۱۰)
🔻سردار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی سخنانی به نقش خاتمی در حوادث پس از انتخابات پرداخت و به نقل از ابطحی در اعترافات خود می گوید: «خاتمی و ابوالفضل فاتح و مهدی هاشمی رفسنجانی می گفتند که برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخابات گذشته فرق می کند. در این صورت جریان اصولگرا و رهبر دیگر نمی توانند سرشان را بلند کنند و این معنای یکسره کردن کار است.» یعنی رسیدن به یک نظام با ولایت فقیه بسیار ضعیف شده یا بدون ولایت فقیه جا بیفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامه ریزی شده بود. (پایگاه خبری تحلیلی سحر، ۱۳۸۸/۶/۱۱)
🔹جعفری در بخش دیگری از سخنرانی خود به سخنان منتشر نشده خاتمی در سال ۱۳۸۷ اشاره کرده و اضافه کرد، آقای خاتمی در بهمن ۱۳۸۷ می گوید:
🔻اگر در این انتخابات دهم احمدی نژاد سقوط کند، عملا رهبری حذف می شود، اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایی به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود و با شکست اصول گرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.»(همان)
🔸خاتمی در واکنش به سخنان سردار جعفری بدون تکذیب عباراتی که جعفری به او نسبت داده بود، گفت:
«عده ای برای مقابله با لیبرالیسم به فاشیسم پناه می برند.»(انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۵)
🔹۱۵ مهر ماه پس از آزادی سعید حجاریان از زندان، خاتمی به دیدار او رفت که برخی هدف از این دیدار را اعمال فشار بر حجاریان برای پس گرفتن اعترافات خود مبنی بر پروژه القای تقلب تفسیر کردند؛ اما به هر صورت، رسانه ها خبری درباره حرفی که حجاریان متناقض با اعترافات خود زده باشد، منتشر نکردند.
محمد علی ابطحی نیز پس از خروج از زندان از گفته های خود عقب نشینی نکرد. خاتمی وقتی در آذرماه ۱۳۸۸ به دیدار او و سخنان را شنید که نباید از فرض محال تقلب سخن می راندیم.( خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۹/۱۶)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /4
🔸در فاصله مهر ماه ۱۳۸۸ تا نهم دی ماه ۱۳۸۸ حوادث بسیاری رخ دادی خاتمی درباره اکثر آنها موضع خاصی نگرفت. او درباره حوادثی جر به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر به دست حامیان موسوی، روزه خواری حامیات موسوی در نماز جمعه قبل از روز قدس به امامت هاشمی، حوادث روز عاشورا و سوت و کف زدن حامیان موسوی در این روز و راه پیمایی مردم در نهم دی ماه سکوت کرد.
🔹از حوادث شش ماهه دوم سال ۱۳۸۸ که مرتبط با خاتمی بود، می توان به اظهارات مادلين آلبرایت وزیر اسبق خارجه آمریکا اشاره کرد که علت کاهش محبوبیت خاتمی در ایران را نزدیکی او به آمریکا دانست.(فارس، ۸۸/۷/۲۰)
🔹آخرین موضع خاتمی در سال ۱۳۸۸ درباره انتخابات خرداد این بود:
🔻در این انتخابات اصلاح طلبی عنوان سبز را انتخاب کرد که تعبیر قشنگ و خوبی است؛ سبز نماد طراوت و روشنی و دوستی است. سبزی که مطرح شد، سبزی است که دلبسته به انقلاب اسلامی است و نسبتی با سلطه طلبان و منحرفان ندارد.(سایت بنیاد باران، ۸۸/۱۲/۲۵)
🔸در حوادث فتنه آلود بعد از انتخابات، خاتمی، اگرچه گاه با فتنه همراه شد، اما در بسیاری از موارد سکوت را برگزید. او در عین اینکه انتقادهایی نسبت
انتخابات و نظام داشت، اما مدیریت میرحسین بر فضای ایجادشده بعد از انتخابات را نیز قابل خدشه و در خور نقد می دانست. جدال او بامیر حسین را البته می توان جدالی تاکتیکی تلقی کرد. خاتمی در این دوران به جای استفاده از عبارت «جنبش سبز» بیشتر بر همان مفهوم "اصلاح طلبی" تکیه داشت.
🔹خاتمی و میر حسین در واقع دوروی یک سکه بودند. دو نفر با هدف و آرمان ۔ و ارزش هایی مشترک که یکی محافظه کارانه تر و دیگری تندرو تر و احساسی تر
🔸في الواقع باید گفت خاتمی شخصیتی است که در سال های نخست همراه انقلاب می شود و حتی در مواردی با طرح همه پرسی در زمان بنی صدر شدید مخالفت می کند. او اما عقبة تئوریک مطلوبی ندارد و این همان اندیشه است که به عنوان زیر بنای کنش های اجتماعی، روبنای برخوردها و تصمیم های سیاسی او را می سازد.( انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۸) این انحراف تئوریک و به بیانی، غرب زدگی خاتمی و اهل تساهل و مدارا بودن او منشأ کنش های بعدی وی در دوران ریاست جمهوری و روی کار آوردن اندیشههای انحرافی و التقاطی می شود.
🔹دیدار خاتمی با سورس، طراح و مجری انقلاب های مخملین درسالهای ریاست جمهوری که در اعترافات کیان تاج بخشی آمده است، در خور تأمل و توجه است.( فارس، ۸۸/۶/۴)دیداری که خاتمی همواره از اخبار آن سکوت می کند.
🔸 بدون شک اندیشه های فکری خاتمی زمینه ساز جنگ نرم و فتنه بود و حال این اندیشه پوسیده کماکان از سوی همفکرانش در حال تجدید حیات و تطهیر می باشد تا در پروژه های بعد مورد استفاده قرار گیرد.
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
✳️رئیسجمهور و شگرد دزدها
#توییتنوشت تاریخنگار انقلاب اسلامی
«این روزها جناب رئیسجمهور به یاد مردمی که از فشار مشکلات اقتصادی، تورم و بیکاری به ستوه آمدهاند. هرچه رساتر فریاد میزند که کوتاهی در برابر گرانی و گرفتاریهای زندگی مردم پذیرفتنی نیست!
این شگرد جناب رئیسجمهور برگرفته از شیوه دزدهاست که هنگام فرار برای اینکه دزد شناخته نشود. رساتر از همه فریاد میزنند که دزد را بگیرید!
سیدحمید روحانی 1399/3/27»
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
💥کتاب «شریعتی در دادگاه تاریخ» اثر حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی💥
دکتر علی شریعتی و نقش او در انقلاب اسلامی و رابطه مشکوک او با ساواک یکی از فصلهای #پر_تنش و #بحث_برانگیز در تاریخ انقلاب اسلامی است که ورای احساسات و عواطف باید آن را از حیث تاریخی و سندی بررسی؛ و همچون #قاضی_عادل کارنامه او را وارسی کرد.
علی شریعتی رفت اما پرونده او در دل تاریخ زنده است...
#علی_شریعتی را در دادگاه تاریخ ببینید:
https://b2n.ir/39955
شماره تماس جهت تهیه کتاب:
☎️۰۲۱-۲۲۵۷۹۱۹۲ -تهران
☎️ ۰۲۵-۳۲۹۰۴۲۳۱-قم
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⁉️آیا دکتر علی شریعتی با گروهکهای مسلح ارتباط داشت؟
«موضوع: تردد دکتر علی شریعتی
دکتر #علی_شریعتی هرچند وقت یکبار به شهسوار میآید و در منزل رئیس دارایی این شهرستان بیتوته و جلسات خصوصی مذهبی و سیاسی تشکیل و با عدهای غیربومی که در حومه شهسوار ساکن شدهاند تماس مشکوک داشته اقداماتی در زمینه ساختن #فشنگ و #نارنجک مینمایند.»(شریعتی به روایت اسناد ساواک ج3 ص8)
✳️پینوشت:
پس از مرگ دکتر شریعتی؛ گروهکهای مسلح انحرافی همچون #مجاهدین_خلق و #فرقان به حمایت از وی پرداختند. نقش #ایدئولوژی_التقاطی شریعتی در شکلگیری گروهکهای تروریستی مثل فرقان غیرقابل انکار است اما آیا وی نیز با گروههای مسلح ارتباط داشت؟
هرچند روحیه ضعیفی که از آقای شریعتی شناخته شده با روابط مسلحانه تناسب چندانی نداشت اما راه بررسی اسناد در این زمینه بسته نیست.
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
✳️ آیا واقعیت تاریخی #تعامل_شریعتی_با_ساواک مورد اغماض است..؟
▶️ بخش اول
🔹بررسی اسناد و وصل سر نخ های ارتباط او با سازمان اطلاعات و امنیت کشوری واقعیتها را در مورد دکتر علی شریعتی نشان می دهد. واقعیتهایی که شاید خلاف تصور بسیاری باشد و به مذاق برخی نیز خواش نیاید و آنچه در اسناد منتشر شده ساواک در مورد این چهره به چشم می خورد حکایت از سازشکاری غیر قابل انکار وی دارد.
🔸بعد از آنکه #تیمسار_بهرامی گزارشی از وضعیت #علی_شریعتی برای مقامات مرکز ارسال مینماید و مبارزه شریعتی در دو جبهه #آخوندها و #چپیها و آمادگی خدمتگزاری وی به رژیم را به استحضار مقامات مرکز را ابلاغ میکند.(شریعتی در دادگاه تاریخ، سند شماره ۱۸، ص۱۰۹) از پاسخ تیمسار مقدم به گزارش بالا به دست می آید که ساواک مرکز طرح و برنامه گستردهای را برای بهره گیری از علی شریعتی در دست اجرا داشته و بر آن بوده است که روی او سرمایه گذاری فوق العاده به عمل آورد.
🔹از این رو از ساواک خراسان نیز خواسته است: «طرح خود را برای استفاده از وی تهیه و ارسال دارند!»
🔸متن پاسخ تیمسار مقدم چنین است:
🔹 با توجه به مفادنامه شماره ۱۰۲۹۲۷ - ۱۳۴۸/۲/۲۰ آن #ساواک و اینکه هنوز مستندا حسن نیت دکتر شریعتی مشخص نشده و به علاوه انجام سخنرانی های وی با نظر قبلی ساواک نبوده و طرحی نیز تاکنون در این زمینه تهیه نگردیده، دستور فرمایید اولا به مشاراليه ابلاغ نمایند که تا انجام بررسی های لازم از قبول دعوت مراجع مختلف خودداری نماید و ثانیا طرح آن ساواک را به طور مدلل و مشروح برای استفاده از وی تهیه و ارسال دارند تا بررسی های لازم معمول و اقدام مقتضی به عمل آید.
مقدم
🔸به دنبال این دستور تیمسار مقدم، ساواک خراسان گزارش داده است:
مراتب به دکتر شریعتی ابلاغ گردید. ایشان دعوت دانشگاه تبریز و دانشگاه آریامهر را به نحو مقتضی رد خواهد کرد، ضمنا با مشارالیه مذاکره، قرار شد هدف و برنامه های خود را در مجموعه ای تنظیم و تقدیم کند که ساواک پس از بررسی بتواند دوباره مشارالیه تصمیمات لازم را اتخاذ کند.
سرتیپ بهرامی - ۴۸/۲/۲۹
🔹ساواک خراسان بدین گونه طرح مورد درخواست مرکز برای بهره گیری از شریعتی را به واگذار می کند تا او به قاعده الانسان على نفسه بصیره» راه و چگونگی بهره برداری ساواک از شخص او را نشان دهد و طرح خود را در این زمینه مشخص سازد.(شریعتی در دادگاه تاریخ، ص ۱۰۷)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ آیا واقعیت تاریخی #تعامل_شریعتی_با_ساواک مورد اغماض است..؟
▶️ بخش دوم
🔹ساواک خراسان در گزارش ۱۳۴۸/۴/۱۶ که برای تهران می فرستد، نوید می دهد که شریعتی طرح خود را به زودی «تسلیم خواهد کرد» متن گزارش چنین است:
🔸.. با دکتر شریعتی ملاقات، نامبرده بعد از ابلاغ اینکه تا دستور ثانوی در هیچ یک از مجامع نباید سخنرانی کند، تاکنون به تهران نرفته است. مشارالیه اظهار می دارد:
🔹دکتر #نراقی رئیس مؤسسه علوم اجتماعی #دانشگاه_تهران به وی خصوصی نامه داده است که هر موقع به تهران آمدی ترتیب ملاقات تو را با تیمسار مقدم خواهم داد.
🔸دکتر شریعتی در موقع برگزاری کنکور دانشگاه به تهران دعوت شده و بنا به اظهار خودش حداقل ده مرداد در تهران خواهد بود و با #تیمسار_مقدم به وسیله دکتر نراقی ملاقات خواهد کرد.
🔹دکتر شریعتی قبلا قول داده بود که اصول و نظريات و هدفهای خود را در مجموعه ای تنظیم و به ساواک تسلیم نماید که در حال حاضر چند صفحه تهیه نموده و احتمالا تا هنگام مسافرت وی به تهران به پایان رسانیده و در مشهد یا در تهران تسلیم خواهد نمود.
🔸وی اظهار می دارد که، اکنون احساس می شود دستگاه بر خلاف گذشته سعی دارد که جامعه، و بخصوص #تیپ_روشنفکر و دانشگاهی را از حالت خفقان و جمود فکری خارج و با تشخیص نقاط ضعف و خلأ فکری به طریق اصولی آنان را رهبری کند. کما اینکه به امر شاهنشاه آریامهر آقای دکتر باهری اکنون در وزارت دربار تقريبا مؤسسه ای به وجود آورده که افراد صاحب قلم و صاحب نظر را از تمام نقاط کشور خواسته است.... تحقیق و مدارکی جمع آوری کند....
🔹اکنون چنانچه، ساواک چنین کادری آن هم به، وسیله افراد مورد احترام روشنفکران و به خصوص دانشگاهی به وجود آورده و تحت برنامه خاصی و با توجه به انقلابی که در کشور به وجود آمده و احساس نیاز طبقه جوان به ایدئولوژی نو که منطبق با روح ایرانیت و بازگشت ایرانی به افتخارات گذشته...به مرحله اجرا در آید، بسیار مفید است...در تلو گفتار و مجموعه، سخنان وی چنین استنباط می شود که او در صورتی که، با، عامل ساواک بودن معروف نشود و ضمنامحدودیتی نباشد، حاضر به اجرای نظرات فوق خواهد بود.(رئیس سازمان اطلاعات و امنیت خراسان، بهرامی (سند شماره ۱۹) شریعتی در دادگاه تاریخ، ص۱۱۱)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook.ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ آیا واقعیت تاریخی #تعامل_شریعتی_با_ساواک مورد اغماض است..؟
▶️ بخش سوم
🔹 #شریعتی در این دیدار به طور زیرکانه ای ارتباط خود با دکتر باهری در #وزارت_دربار را به رخ ساواک کشیده و همراه ستایش از شاه و « #انقلاب_سفید » !هماهنگی درونی خویش را با آن رژیم آشکار ساخته و در پایان، شرایط خود را برای همکاری با ساواک اعلام کرده است.
🔸بی تردید ارتباط شریعتی تنها با « #باهری » و « #نراقی » محدود نبوده است و مهرههای دیگری از رژیم شاه نیز در پنهان با او سر و کار داشته اند، لیکن نکته در خور توجه اینکه #شریعتی از سوی «مثلث» #سرتیپ_بهرامی، #دکتر_باهری و #دکتر_نراقی در میان گرفته می شود و مورد پشتیبانی قرار می گیرد! آیا این ارتباط و پشتیبانی نامبردگان از شریعتی در چهارچوب سیاست رژیم شاه بوده و یا فراتر از سیاست این رژیم، بند و بست ها، داد و ستدها و برنامه ها و نقشه هایی در کار بوده است، از رازهای است که اکنون نتوان به آن دست یافت و به بررسی آن نشست.
🔹شاید اسناد #سفارت_امریکا اگر به طور کامل از سوی «دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» انتشار یافته بود. راز و روزی که پیرامون شریعتی وجود دارد، رو می شد و چهره نامبرده بهتر بر ملا می گردید.
🔸 بی تردید نتوان پذیرفت که با وجود جار و جنجال ها و بگو مگوهایی که پیرامون #شریعتی در درازای دهه ای در ایران، به راه افتاده بود، سفارت آمریکا هیچ گونه گزارشی نداشته و دید منفی یا مثبتی درباره او اظهار نکرده است بویژه که برخی جاسوسهای امریکا با او سر و کار داشته اند.(منظور #فیروز_پرتوی از عوامل سازمان سیا بودکه همسفر وی در راه داخل مرز کشور بوده است)
🔹در پی نامه پراکنی ها و رایزنی های فشرده تهران و مشهد پیرامون شریعتی و دیدارها و گفتگوهای پیاپی سرتیپ بهرامی با نامبرده، دو تن از مقامات کاردان و ورزیده ساواک به نام های #ثابتی و #عطارپور، برای بررسی نامه ۴۰ صفحه ای شریعتی و گزارش های ساواک مشهد پیرامون نامبرده، ماموریت ویژه می یابند و پس از بررسی و ارزیابی، دیدگاه خود را پیرامون شریعتی به همراه نگاهی گذرا به پیشینه او چنین گزارش می کنند:
🔸برابر سوابق موجود، مشارالیه در گذشته از طرفداران دکتر #محمد_مصدق بوده و به نفع جبهه به اصطلاح ملی سابق فعالیت داشته و در اواخر دوران حکومت مصدق در محل کانون #نشر_حقایق_اسلامی در مشهد جلساتی از دانش آموزان و دانشجویان تشکیل داده است. یادشده بالا هنگام تحصیل در فرانسه نیز عضو دانشجویان ایرانی مقیم آن کشور بوده و از فعال ترین افراد وابسته به جبهه مذکور معرفی شده است.
🔹شخص مذکور در سال ۳۶ به اتهام پخش اوراق مضره در مشهد دستگیر و به تهران اعزام گردیده و پس از ۲۸ روز آزاد و درباره اش قرار منع پیگرد صادر شده است.
🔸اخيرا از طرف بعضی از انجمنهای اسلامی دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور و همچنین حسینیه ارشاد به منظور سخنرانی از وی دعوت به عمل آورده اند.
🔹 اقدامات انجام شده: باتوجه به اینکه نامبرده بالا یکی از عناصر جبهه به اصطلاح ملی سایت بوده و سخنرانی وی جهت دانشجویان به مصلحت نبوده، از طریق #ساواک_خراسان به نحو مقتضی به مشاراليه تذکر داده شد که از قبول دعوت های مورد بحث خودداری نماید.
🔸شخص موصوف در مصاحبه ای که با وی به وسیله ساواک مزبور به عمل آمده چگونگی خاطرات گذشته خود را در ۴۰ صفحه تسلیم و طی آن ضمن اعتراف به فعالیت های گذشته خود درباره اوضاع کنونی ایران بحث و نتیجه گیری نموده که من ترجیح می دهیم به جای آنکه بگویم من تغییر عقیده داده ام و عوض شده ام، بگویم که اوضاع عوض شده است و هيأت حاکمه تغییر روش داده، و به جای آنکه بگویم من از نظر روحی و احساس فکری به سبک کار و رفتار و سیستم سیاسی مملكت نزدیک شده ام، بگویم مملکت از نظر سبک کار و سیستم سیاسی به روحي من نزدیک شده است.
🔹 بنابراین اگر این اصل را قبول کنیم که سیاست کنونی مملکت باید موافقان امروز خویش را در میان مخالفان دیروز بجوید و این روشی است که حکومت وقت در پیش گرفته و نسل جوان را که نسلی بدبین و ناراضی و ناامید بوده و من نیز یکی از چهره های صادق آن بودم به سرنوشت مملکت و سرنوشت خود امیدوار کرده است...
🔸و در پایان ضمن اشاره به اینکه دستگاه برخلاف گذشته می خواهد #تیپ_روشنفکر و دانشگاهی را از حالت خفقان و جمود فکری خارج و با تشخیص نقاط ضعف و خط فکری به طریق اصولی آنان را رهبری کند، از توجهات شاهنشاه آریامهر در این زمینه سپاسگزاری نموده است.(شریعتی در دادگاه تاریخ، سند شماره ۲۰، صص ۱۱۴، ۱۱۳)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ آیا واقعیت تاریخی #تعامل_شریعتی_با_ساواک مورد اغماض است..؟
▶️ بخش چهارم
🔹ساواک در نظریه خود بر پایه نامه ۴۰ صفحه ای شریعتی آورده است:
🔸با عرض مراتب فوق و با توجه به اینکه در مصاحبه هایی که با نام عمل آمده حسن نیت نشان داده و ضمن اعتراف به فعالیت های گذشته خود و تجزیه و تحلیل وضع کنونی کشور، سیاست فعلی دولت را مورد تأیید قرار داده لذا به نظر می رسد چنانچه وی به نحو مقتضی راهنمایی گردد می توان از این شخص - که دارای معلومات و طرفداران قابل توجهی می باشد - بهره برداری نمود.
مستدعی است در صورت تصویب، اجازه فرمایند هنگامی که مشارالیه به تهران آمد به این اداره کل احضار و با او در این زمینه مذاکره شود. موکول به اوامر عالی است.(سند شماره ۲۰، شریعتی در دادگاه تاریخ، ص۱۱۴)
🔹در پی پیشنهاد فراخواندن شریعتی به ساواک مرکز و موافقت تیمسار مقدم با آن، تلگرام زیر به ساواک خراسان مخابره می گردد:
🔸دستور فرمایید به #علی_شریعتی_مزینانی به نحوی مقتضی ابلاغ نمایند که هنگام عزیمت به تهران از طریق احسان نراقی با شماره تلفن ۷۶۲۸۱۷ با این اداره کل تماس و تاریخ حرکت نامبرده را نیز تلگرامی اعلام دارند.(مقدم( رئیس ساواک) (پرونده شریعتی، ج۱، برگ ۲۳۹)
🔹بدین گونه زمینه دیدار او با برخی از مقامات بلندپایه ساواک در تهران فراهم می شود. به تهران با مدتی تأخیر با آنان تماس برقرار می کند و آنچه را که میان او و برخی از مقاما تهران گذشته، برای سرتیپ بهرامی بازگو می سازد.
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️ آیا واقعیت تاریخی #تعامل_شریعتی_با_ساواک مورد اغماض است..؟
▶️ بخش پنجم
🔹گزارش ساواک خراسان به مقامات ساواک از گفتگوی با شریعتی
🔸... با نامبرده بالا(شریعتی) ملاقات، در مورد عدم تماس با آن اداره کل مذاکره، مشاراليه اظهار می دارد: در بدو ورود به #تهران صلاح در این دیدم که وسیله آقای #یدالله_قرائی که از زمان تحصیلی با هم آشنا بودیم با ساواک تماس بگیرم و قرار شد آقای قرائی از تیمسار مقدم برای شرفیابی وقت بگیرد.
🔹چند روزی از طرف ایشان خبری نشد، بالاجبار به دکتر #نراقی مراجعه کردم دکتر نراقی گفتند: #تیمسار_مقدم نسبت به شما کمال حسن نیت را دارند و من از جانب ایشان می گویم که شما مجاز هستید در مجالس و سخنرانی ها شرکت کنید، برای تأیید نظر تیمسار هم اکنون چنانچه مایل باشید می توانید در یک سخنرانی شرکت کنید.
🔸من بنا به مصلحتی که ممکن است در پیغام تیمسار تحریف شده باشد جواب دادم که من شخصا در این مورد تصمیم می گیرم و به اطلاع شما می رسانم و منظورم از این جواب این بود بعد از تماس با مقامات ساواک و جلب نظر آنها و تعیین وضعیت خودم در چنین مجالس شرکت کنم و بالاخره به اداره مراجعه و با آقای حسن زاده (آقای #عطارپور) اول ملاقات کردم، پس از چند دقیقه آقای ثابتی تشریف آوردند.
🔹حدود چهار ساعت بحث و تبادل نظر داشتیم و در خاتمه به من دستور داده شد که نظریات و برنامه و هدف های فعلی و آینده خود را بنویسم و تقدیم کنم و چون در مشهد کار داشتم نتوانستم اجرای دستور کنم و اکنون آنچه به نظر رسیده و جزء اعتقاد و ایمان من است نوشته ام و تقدیم می کنم.
🔸دکتر شریعتی ضمن تجلیل و تمجید زیاد از آقایانی که در تهران با وی ملاقات کرده اند اظهار نمود که برای من و امثالهم هیچ وقت این تصور نبود که انسان در سازمان امنیت در حضور اعضای آن اینقدر امنیت داشته باشد و بتواند واقعا آنچه به آن معتقد است بیان کند و باز هم مورد محبت واقع شود. برخورد آقایان که همراه ادب، شخصیت و تسلط به مسائل کلی بود برای من مغتنم است.
🔹امیدوارم بتوانم برای وطنم آن هم با راهنمایی و همکاری چنین دستگاهی که واقعا بی نظر و #خدمتگزار است #خدمت کنم.
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت خراسان، بهرامی ( شریعتی در دادگاه تاریخ، ص۱۱۶،. سند شماره ۲۱)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شریعتی و پروژه شهیدسازی
🔹بعد از فوت دکتر علی شریعتی هواداران وی؛ بدون داشتن هر نوع مستند و علامت قتل ویا حتی گفتار شفاهی متخصصین؛ ادعای کشته شدن وی را بر سر زبانها انداختند و پروژه شهیدسازی توسط لیبرالمسلکها و البته؛ #مجاهدین_خلق پیگیری شد.
🔸اما آیا واقعا علی شریعتی کشته شد؟
◀️اسناد سخن میگویند
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⁉️ امام به چه کسانی گفت مثل #چمران بمیرید..؟
🔹امام خمینی قدس سرها الشریف، یک روز پس از شهادت #شهید_چمران و در همان روزی که #بنیصدر را عزل کردند (یعنی 1 تیر 1360)، در یک سخنرانی عمومی دربارهی درخواست وقیحانهی جبههی ملی برای تظاهرات علیه قصاص، ضمن محکومیت شدید جبههی ملی و منافقین، از نهضت آزادی خواستند که دست از مخالفت با نظام بردارد و از آنان اعلام برائت کند.
🔸امام (ره) در این سخنرانی به کسانی که ادعای رفاقت دیرینه با دکتر چمران را یدک میکشند، توصیه میکنند تا چمران را الگوی خویش قرار دهند و مثل او بمیرند: «این آقایانى که باز رابطهشان را با اسلام قطع نکردهاند [ #نهضت_آزادی ]، اینها به هوش بیایند و حساب خودشان را از آنهایى که قیام به ضد اسلام کردند جدا کنند، در ملأعام و در رادیو و تلویزیون بروند و این گروههایى که چند روز پیش آنقدر جنایت کردند محکوم کنند...من نمىخواهم که شماها هم به سرنوشت دیگران مبتلا بشوید. من نمىخواستم که آنها (منافقین)هم این سرنوشت را داشته باشند... مگر شماها چقدر مىخواهید عمر بکنید؟ عبرت بگیرید از این حوادث تاریخ. تاریخ معلم انسان است... شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. #مثل_چمران_بمیرید.»(صحیفه امام ، ج14،ص491)
🔹حضرت امام (ره) همچنین در پیامی که به مناسبت شهادت شهید چمران هم صادر فرمودند، تعابیر بسیار بلندی در وصف شهید چمران بهکار بردند که مقایسهی آن با توصیفات حضرت امام دربارهی نهضت آزادی محل تأمل است. امام در این پیام شهید چمران را «سردار پر افتخار اسلام و #مجاهد_بیدار و متعهد راه تعالى» و «جنگجویى پرهیزکار و معلمى متعهد» خواندند که «#شهادت_انسان_ساز» داشته و «سرلوحهی مرام او اسلام عزیز و پیروزى حق بر باطل» بوده است.
🔸حضرت امام در این پیام هم به وابسته نبودن او به دستهجات سیاسی اشاره نمودند و در تجلیل از خدمات مخلصانهی او فرمودند: «چمران عزیز با عقیده پاک خالص غیروابسته به دستهجات و گروههاى سیاسى و عقیده به هدف بزرگ الهى، جهاد را در راه آن از آغاز زندگى شروع و با آن ختم کرد... او با سرافرازى زیست و با سرافرازى شهید شد و به حق رسید. هنر آن است که بىهیاهوهاى سیاسى و خودنماییهاى شیطانى براى خدا به جهاد برخیزد و خود را فداى هدف کند نه هوى و این هنر مردان خداست. او در پیشگاه خداى بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر.» (همان، ص478)
🔹🔹🔹
Bonyadtarikhbook-ir
🔸🔸🔸
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
✳️ حافظه ضعیف
حسام آشنا درباره قتل منصوری به نقش "داروی نظافت" اشاره کرد اما یادش رفته بود، زمان وقوع قتلهای زنجیرهای توسط چند نیروی خودسر واجا، چه کسی معاون ویژه این وزارتخانه بوده است!
@pas_kouchehaie_enghelab
#جمعیت_امام_علی:
🔻۱- جمعیت موسوم به امام علی(ع) توسط شارمین میمندینژاد تأسیس شده و توسط همسرش زهرا رحیمی به عنوان مدیر عامل گردانده میشود.
🔻۲- شارمين ميمندینژاد فرزند محمدحسين ميمندینژاد است كه از وابستگان دربار پهلوی بود و ضمن دوستی نزديک با ارتشبد فردوست از مواهب دفتر ويژه اطلاعات بهره میبرد و همچنين از رابطان انگلیس به حساب میآمد.
🔻۳- محمدحسين ميمندینژاد پیش از انقلاب اسلامی به نشر افكار ضد دین و التقاطی خود در نشريه رنگين كمان میپرداخت و آشكارا ضمن توهین به مقدسات و ائمه معصومین(ع) وقایع تاریخی و مذهبی شیعیان نظیر واقعه غدير را زیر سؤال میبرد.
🔻۴- اما ماجرای این تشکیلات و مؤسس آن وقتی جالب میشود که بدانیم شارمین میمندینژاد مدعی است روح امیرالمؤمنین(ع) (و یا جلوهای از روح ایشان) در کالبد او حلول کرده است و وجود او را سراسر درد برای کودکان و یتیمان کرده و از همین رو نام تشکیلات خود را جمعیت امام علی(ع) گذاشته است!
🔻۵- شارمین تاکنون بارها در جلسات عمومی و خصوصی ادعای مشاهده امیرالمؤمنین(ع) را در همان جلسات کرده و خود را به عنوان رابط آن حضرت با مردم و اعضای تشکیلاتش مینمایاند!
🔻۶- پدر میمندینژاد در مجله "رنگین کمان" به چند موضوع اشاره میکنه:
الف- مفاتيح الجنان مرحوم محدث قمی را سراسر جعليات و خرافات و اسرائيليات معرفی كرده
ب- شيخ صدوق و كلينی را (كليمیزاده) معرفی كرده
ج- ادعا میکند حديث غديرخم را دو نفر ايرانی جعل كردهاند
#جمعیت_امام_علی
🎯 شبکهسازی در داخل ملت خطر بسیار بزرگیست که رهبر انقلاب بارها در سخنرانیهای مختلف نسبت به پدیده نفوذ هشدار دادهاند.
#اینجا_جمهوری_اسلامی_است
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
🌄 وضعیت ایران در زمینه تجاوز جنسی مخصوصا در حوزه کودکان اصلا وضعیت آشفتهای نیست.
🔻آنقدر آمار تجاوز جنسی به کودکان پایین است که حتی روی نمودار هم قرار نمیگیرد.
🔻مهمتر اینکه بسیاری از این ایجاد التهابها در کشور همزمان با پذیرفتن یکسری اسناد بینالمللی شدت یافته است...
#آموزش_بدجنسی
#سند۲۰۳۰یونسکو
#انقلاب_جنسی
🇮🇷 تاراج 🇮🇷
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
📌 دفتر #جمعیت_امام_علی، یکی از لانههای نفوذی سازمانملل در ایران بسته شد!
⭕️ حساب توئیتری جمعیت امام علی، در خبری با اعلام بازداشت مؤسس آن نوشت: ساعتی پیش شارمین میمندی نژاد مؤسس جمعیت امام علی، همچنین مرتضی کیمنش مسؤول رسانهای جمعیت و کتایون افرازه بازرس علیالبدل جمعیت امام علی نیز بازداشت شدهاند.
❌ جمعیت مذکور همواره از تولیدکنندگان محتوا در جهت فشارهای حقوق بشری علیه ایران بوده است. تهیه گزارش برای نهادهای به اصطلاح بینالمللی حقوق بشری در موضوعات مختلف یکی از ابعاد فعالیتهای ضدامنیتی جمیعت مسوم به امام علی است. این فعالیتها در زمان وقوع بلایای طبیعی همچون سیل فروردین ۹۸ تا آنجا ادامه یافت که مقامات رسمی رژیم صهیونیستی نیز از محتواهای تولیدی این مؤسسه در شبکه های اجتماعی برای فعالیت علیه ایران بهرهبرداری کردند.
این مؤسسه در پوشش فعالیتهای خیریهای، از قبل از مطرح شدن #سند۲۰۳۰یونسکو در جهان، مشغول آموزشهای جنسی میان کودکان در مناطق محروم اطراف تهران و... بود
✊ به امید پلمب و جمع شدن دفتر نفوذی یونسکو در ایران!
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
❓چرا "جمعیت امام علی" در پوشش فعالیتهای خیریه، از سازمانملل که مدافع #حرام_زادگی و #همجنس_بازی و ناقض حق کودکان است، لوح افتخار میگیرد!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha