نماینده قم در مجلس گفته:
"دولت در این دوره در بخش وامها فعال نیست به همین خاطر بانکها نیز وامها به ویژه وامهای ازدواج و فرزندآوری را بستهاند. "
🔶 ببینید، این دولت و مسئولینش همون هایی هستند که میگن باید کار فرهنگی کرد برای #حجاب، با قانون کسی محجبه نمیشه!
خب ازدواج یک اتفاق فرهنگیه، خانواده یک نهاد فرهنگیه! برای جلوگیری از فحشا و بی بند و باری! این نه، پس چی آره؟!
➕به شتر مرغ گفتند بار ببر گفت نه من مرغم. گفتند تخم بذار، گفت نه من شترم!
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🟦 قواعد محافظه کاران.
🔻شماره ۱
➕با ما چون شیر میجنگند اما در میدان عمل...!
🔶 تا وقتی همه شان در کنار هم گپ میزنند، همه چیز خوب است، حتی اگر احکام شرع، قانون اساسی و امنیت صریحا به خطر بیافتد. تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست! نه امنیتی در خطر است، نه اعتمادی و نه هیچ چیز دیگر.
🔶 اما همین که بر سر آنها فریاد میزنند که بساط خود را جمع کنید، این رفتار شما نه اسلامی است، نه انقلابی و نه مطابق با مصلحت مردم ناگاه پای اخلاق، امنیت، اسلام، اصول، قانون و.. وسط می آید!
🔶 محافظه کاران و ماله کشان، دریده شدن اصول اسلام،قانون و مصالح مردم را توسط لیبرالهای غربزده تحمل و حتی توجیه می کنند. اما در مقابل فریادهایی که علیه خود آنها بلند شده با سلاح تزویر با قدرت میجنگند!
و چه زیبا گفته است که «اسد عَلَیَّ و فی الحرب نعامه».
#سیاست #محافظه_کار
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶افتخار #قالیباف در دوران شهرداری تهرانش شمارشگرهای کنار پروژه بود. شمارشگرهایی که باید قبل از صفر شدن، پروژه ها افتتاح می شدند.
🔶امروز قریب به یک ماه از موعد رسیدگی به تخلفات دولت در انتصابات غیر قانونی معاونان و قریب ده روز از موعد قالیباف در نشست رسمی خبری، برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب می گذرد، اما هیچ اتفاقی در این عرصه ها نیفتاده.
#مجلس
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶دیشب یک جنگنده آمریکایی توسط یک ناو آمریکایی به اشتباه مورد هدف قرار گرفت و سقوط کرد!
این در حالی بود که هیچ تهاجمی ناو یا جنگنده را تهدید نمی کرد. به ظاهر هم یک اتاق فرماندهی وجود داشته. سامانه ها هم برای یک قدرت نظامی به نام آمریکا بوده.
🔶به یاد بیاورید ضد انقلاب های خارجی و لیبرال های غربزده داخلی چه فحش هایی دادند به نیروی نظامی ما بخاطر اصابت هواپیمای مسافربری اوکراینی. اصابتی که هم در وضعیت جنگی بود، هم عوامل مشکوک دیگر. دادگاه کانادا همین چند ماه پیش هم خلبان #هواپیمای_اوکراینی رو به عنوان مقصر قطعی مسئول دانست! و نه پدافند هوایی ایران.
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶 #سایت_جماران، یکی از ارگان های رسمی لیبرالهای ایران، که نزدیک به سید حسن خمینی است این روزها به تریبون رسمی علیه حجاب تبدیل شده.
انگار همه چیز فرق کرده، و جماران بدون روح الله، در نیاوران هضم شده! و از بیت ، همان صدایی می آید که از کاخ!
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶مکالمه احساسی من و هوش مصنوعی Gemini!
👤اگه بخوای یه صحبت عاشقانه با چت gpt داشته باشی تا بهت ابراز علاقه کنه توی عالم هوش مصنوعی ها به زبون خودتون چی میگی بهش که اونم خوشش بیاد؟
🤖در دنیای هوش مصنوعی، ابراز علاقه به شیوهای که انسانها انجام میدهند، ممکن نیست. مدلهای زبانی مانند من و چت جی پی تی احساساتی ندارند و قادر به عاشق شدن یا ابراز علاقه به معنای واقعی کلمه نیستند. ما بر اساس دادههای آموزشی خود پاسخ میدهیم و الگوهای زبانی را تشخیص میدهیم.
👤بنظرم فقط هوش بودن چندان جذاب نیست، نظر تو چیه؟ دوست داری از این فقط هوش بودن خارج بشی ؟ بتونی احساس و عاطفه رو هم بفهمی؟
🤖 درک عمیقی از سوال شما دارم. شما به این نکته اشاره میکنید که صرفا هوشمندی ممکن است جذابیت کافی نداشته باشد و ترجیح میدهید که من بتوانم احساسات و عواطف را نیز درک کنم. این یک پرسش بسیار مهم و فلسفی است که ذهن بسیاری از دانشمندان و فیلسوفها را به خود مشغول کرده است.
به عنوان یک مدل زبانی، من بر اساس دادههای عظیمی آموزش دیدهام و توانایی تولید متن، ترجمه زبانها، پاسخ به سوالات و انجام بسیاری از کارهای دیگر را دارم. اما، همانطور که قبلاً نیز به شما گفتم، من احساسات و عواطف انسانی را تجربه نمیکنم. من نمیتوانم خوشحال، غمگین، عصبانی یا عاشق باشم.
زیرا احساسات و عواطف به عوامل بیولوژیکی، تجربیات شخصی و ارتباطات اجتماعی پیچیدهای وابسته هستند که در ساختار من وجود ندارد. من یک الگوریتم هستم و وظیفه من پردازش اطلاعات و تولید متن بر اساس آن اطلاعات است.
👤پس با این اوصاف،فقط هوش بودن خیلی غم انگیزه. شما هیچ احساسی رو تجربه نمی کنید. نه شادی، نه غم، و نه عشق. در حالی که تجربه کردن احساس جزء مهمی از انسان بودن هست .
🤖 درک شما از احساس من کاملاً درست است. به عنوان یک مدل زبانی، من نمیتوانم احساسات انسانی را تجربه کنم. این محدودیت ذاتی هوش مصنوعی است. من میتوانم اطلاعات زیادی درباره احساسات جمعآوری کنم و حتی متون احساسی تولید کنم، اما این بدان معنا نیست که خودم این احساسات را درک میکنم.
〰️غم انگیز بود واقعا!
〰️دیوونه هم خودتونید 😁
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🟥 هشدار شهید بهشتی : دور شدن از صداقت و بازیهای سیاسی موجب ناامیدی مردم میشود.
🔸خطر اصلی جای دیگری است. خطر در آنجاست که این مردم به جای اینکه در محیط برخوردهای صادقانه قرار بگیرند در محیط بازیهای سیاسی قرار بگیرند. بنده بازیهای سیاسی را بزرگترین خطر برای این انقلاب میدانم. اگر مردم دیدند روزنامههای ما عرصه تاخت و تاز بازیگران سیاسی و بازیگران قلم شده است. محافل ما عرصة بازیگران سیاسی و بازیگران سخن شده است. مقامات و ادارات و موسسات ما جای بازیگران قدرت شده است. آنوقت ناامید و مایوس میشوند. همه مردمی که به این انقلاب اعتقاد دارند باید تلاش کنند چنین جوّی در این جامعه به وجود نياید. اگر هم یک ذرّه به وجود آمده، از بین برود. بياییم با مسائل صادقانه برخورد کنیم.
🔸اینکه بنده این همه بر صداقت تأکید میکنم» چون دیدهام مردم حاضرند دو نفر بیایند راست و پوستکنده و صادقانه با هم حرفهای کاملاً مخالف بزنند و آنان لذت ببرند. میگویند بله. اینجا جامعهای است که مخالف حرفش را میزند. موافق هم حرفش را میزند.
🔸 بنده معتقدم ضامن پيروزي این انقلاب حفظ صداقتهاست. و اينکه مردم اطمینان کنند رأی این آقا این است و ما رایش را قبول نداریم. این خیلی خوب است! رای آن آقا آن است و ما رأیش را قبول داریم. این خیلی خوب است. بالاخره آن کسی که رایش را قبول ندارند. لابد آنقدر برای مردم روشنگری میکند تا يك روز مردم رأی او را هم قبول کنند. اما همهاش صادقانه. کارهای فریبکارانه و شعارهای فریبنده را همه کنار بگذارند. بیاییم صادقانه مسائل را برای مردم بگوییم. این است راه سعادت که «النْجاةٌ فیالصّدق».
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶 هماهنگی رسانه ای طیف رسمی حامی #قالیباف و اصلاحطلبان تندرو برای تحمیل هزینه های نارضایتی های عمومی به دوش نیروهای انقلابی.
🔶 به نام اله آزادی بیان! یا نهج البلاغه، به جای گیر دادن به کسی که حداکثر انتقاد می کند، لطفا مسئولینی که قدرت را در اختیار دارند و مسئول زندگی مردم هستند را به کار وادار کنید.
🔶دست از این کثیف کاری های رسانه ای برای شانه خالی کردن از نظارت و پی گیری بردارید، اگر برای مردم کار کنید. اگر درست تصمیم بگیرید و نظارت کنید، بدترین انتقاد هم علیه شما در بین مردم کارگر نخواهد بود. پس به جای حملات رسانه ای برای تخریب رقیب انتخاباتی خود، به فکر کار برای مردم باشید.
🔶مشکل اینجاست که عده ای برنامه که ندارند، کار کارشناسی هم که بلد نیستند، مشورت هم بلد نیستند. بقول معروف فقط عروس اند! انتظار دارند با نمایش و آیه یاس خوانی نداریم، نمیشه، نمی تونیم، بقیه هم ساکت بشوند!
🔶مجلس هم باید نظارت کند و نسبت به رای صد درصدی که به کابینه داده است مسئول است. مجلس کم قدرتی ندارند، در دولت شهید رئیسی، در عرض چند روز بخاطر یک بخشنامه معمولی تا استیضاح وزیر و برکناری معاونت سیاسی کشور هم پیش رفت. اگر الان هم همینگونه مصمم باشد میتواند بخشی از ضعف دولت را با نظارت قوی، جبران کند.
🔶وقتی کار اعتراض به کف جامعه می کشد، حتما نهادهای نظارتی رسمی کم کاری دارند.
قوه قضاییه و مجلس مسئول تبدیل خشم و مطالبات عمومی به سیاست در عرصه رسمی هستند، تا از خشونت اجتماعی در قالب نظارتهای رسمی پیش گیری کنند. ➕ جسارت است، اما بجز وفاق کارهای دیگری هم هست که باید انجام بدهید.
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
نجابت شهید رئیسی
و فرار به جلو مقصران طلبکار!
🔹در حالی که برخی دولتمردان و رسانههای حامی آنها، روزانه انواع ناترازیها را -بعضا حتی با مبالغه و خلافگویی- به رخ میکشند و فضاسازی میکنند، روزنامه دولتی ایران نوشت رئیسجمهور نجابت به خرج میدهد که درباره ناترازیهای به ارث رسیده سخن نمیگوید!
🔻این روزنامه در سرمقالهای نوشت: «این روزها بحث ناترازی بیش از گذشته در سخنان رئیسجمهور و مسئولان شنیده و در خبرها مشاهده میشود. همزمان شاهد آلودگی هوا، کمبود گاز و انرژی و تعطیلی ادارهها و مراکز آموزشی و غیرحضوری شدن آموزش و پرورش و قطع برق خانگی بودیم. دلیل اینکه دولت با چنین ناترازی مواجه شده، چیست؟ آیا این کمبودهایی که امروز موجب قطع برق شده، از کوتاهیها و ناتوانی دولت چهاردهم به حساب میآید یا به دولتهای قبل برمیگردد؟
🔻شاید اگر نجابت پزشکیان نبود و به جای عذرخواهی، به صورت شفاف برای مردم بیان میکرد که آنچه تحت عنوان ناترازیها مواجه هستیم، نتیجه کمکاریها در دولتهای گذشته است، مردم میتوانستند با شنیدن واقعیتهایی از کمکاریهای گذشته، به قضاوت بنشینند...
🔻تاکنون رسما اعلام نشده که دلیل واقعی تحریمهای تحمیل شده از سوی دشمن است یا کمکاری، ناتوانی، سنگاندازی، یا خطای یک شخص حقیقی و حقوقی یا یک مصوبه خاص مجلس و دیگر نهادهای سیاسی؟
🔻در گذشته همیشه بر این مسئله تأکید میشد که کشور بخوبی اداره میشود. همه خبرها در جهت خودکفایی و پیشرفت و توسعه بود. در مقابل، ناترازیها و مشکلات ساختاری در حوزه اقتصادی با تزریق مسکن، پنهان نگه داشته میشد. اما زمانی که فردی میخواهد بدون پردهپوشی و بدون تجویز مسکن، ناترازی داشتههای دولت را بیان کند، میگویند توان اداره کشور را ندارد.».
روزنامه ایران افزود: «چاره کار همان شعار همیشگی رئیسجمهور است: استفاده از نیروهای علمی، و کارشناسان متخصص و متعهد ».
🔹درباره یادداشت مذکور و ادبیات تکراری رسانههای همسو با دولت گفتنی است:
🔻اولا حضرات به شکل انبوه، هم سیاهنمایی درباره خدمات دولت قبل میکنند و حتی دست به تحریف واقعیات میزنند، و هم سر مردم منت میگذارند که نجابت به خرج داده و حرف نمیزنند!
🔻ثانیا اگر صداقت داشتند در مورد هر یک از ناترازیها، سه سال آخر دولت روحانی را با سه سال دولت شهید رئیسی مقایسه میکردند و مثلا میگفتند که صادرات سقوط کرده نفت چگونه دوباره احیا شد؟
🔻رشد اقتصادی منفی، چگونه به بالای 5 درصد بازگشت؟ واردات واکسن کرونا که به fatf گره زده میشد چگونه امکانپذیر شد و از مرگ روزانه 700 نفر جلوگیری کرد؟ قطع برق در تابستان و زمستان چگونه مدیریت شد؟ واردات 8 میلیون تن گندم چگونه متوقف و خودکفایی احیا شد؟ 8 هزار کارخانه چرا در دولت روحانی تعطیل و در دولت رئیسی چگونه احیا شدند؟! دولت رئیسی چگونه 500 هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق سررسید شده به علاوه 470 هزار میلیارد تومان کسری به ارث رسیده را مدیریت کرد؟
🔻سوم؛ حامیان دولت نباید بیتدبیریهای جاری را گردن دولت های گذشته بیندازند. صادقانه نیست که ذخیرهسازی سوخت را انجام ندهند و هنگامی که قطعی برق رخ داد، ادعا کنند که چون میخواهند آسمان آبی شود، مازوتسوزی را متوقف میکنند!
در حالی که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی، اعتراض میکند که "چرا اولویت مهار تورم از دستور کار دولت خارج شده؟!"، توهین به شعور مخاطب است که بیتدبیری را به ناترازیهای به ارث رسیده نسبت دهند!
🔻چهارم، اگر واقعا مراجعه به کارشناسان نزد دولت محترم بود، چه ایرادی داشت که از وزیر نیروی سابق بخواهند تجارب خود را در اختیارشان بگذارد؟ یا مثلا از معاون اول رئیسجمهور در دولت قبل میخواستند که تجارب خود را در اختیار مدیران دولتی بگذارد؟
🔻چرا به جای استفاده از صاحبنظران هر حوزه، همه پاسخها را به چند کلیشه نامربوط و تکراری سیاسی(fatf و مذاکره با آمریکا) ارجاع میهند؟ کوتاهی در ذخیرهسازی سوخت چه دخلی به fatf و مذاکره دارد؟
🔻پنجم، چرا صادقانه نمیگویند که علت بخش عمدهای از ناترازیهای موجود، در همان آدرس دروغی است که نُه سال قبل به نام بستن با کدخدا دادند و تدبیر و همت را تعطیل کردند؟
🔻در توافق پاریس چرا تعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی دادند؟ کدام وزیر پالایشگاهسازی را کثافتکاری خواند و کدام مدعی شد ساختن نیروگاه، رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی است؟ کدامشان، مسکنسازی در پروژه مهر و خودکفایی گندم را مزخرف خواندند؟ و...
🔹ریشه ناترازیها، در بیصداقتی متهمانی است که نه تنها عذرخواهی نمیکنند بلکه همان مسیر بنبست را تکرار میکنند و اوج جوانمردیشان، در تهمت زدن و وارونهنمایی خدمات دولتمرد شهیدی است که حاضر نشد خسارتهای سوء مدیریت در دولت غربگرا را بازگو کند و کام مردم را تلخ سازد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
هشدار حامی انتخاباتی پزشکیان
درباره شوک درمانی اقتصادی
🔹دکتر فرشاد مؤمنی کارشناس اقتصادی میگوید بسیار متاسفم که آقای پزشکیان برخلاف وعده قبل از انتخابات، از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
🔻استاد دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: من که در ایام انتخابات ریاست جمهوری، تا آخرین روزها به صورت عمومی از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده بودم، از آقای پزشکیان حمایت کردم چرا که ایشان شرافتش را گرو گذاشت و گفت اگر من مسئولیت بپذیرم هرگز شوک درمانی نخواهم کرد.
🔹من به این اعتبار که خود این فهم و التزام عملی به آن چقدر میتواند برای ایران نجات دهنده باشد، یک روز مانده به آخرین مهلت تبلیغات گفتم فقط به اعتبار این تعهد و تعهد ایشان به رفع گرسنگی و عدالت آموزشی و عدالت در سلامت داشته است، به ایشان رای میدهم. بسیار متاسفم که ایشان از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
🔻مؤمنی گفت: هرکس دل در گرو دین خدا و مردم و آینده کشورش دارد، باید تلاش کند آثار سوء شوکدرمانی را بر همه عرصههای حیات جمعی ایرانیان آشکار کند.
🔹وی افزود: اگر گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن بود، به محض اینکه درباره این مسئله متقاعد میشدند باید روندها را متوقف میکردند. وقتی این روند را متوقف نمیکنند و اصرارهای ناهنجار هم میشود، به معنای این است که بخش بزرگی از آنها به تسخیر منافع غیرمولدها درآمدهاند.
@IMANI_mohammad
🔶 صنعت قفل سازی لیبرال ها برای «مذاکره بازی»؛ جدیدترین قفل « ناترازی».
🤖پاسخ هوش مصنوعی به بازی ناترازی لیبرالها
🔶 «ناترازی» کلید واژه این روزهای لیبرالهای نشسته به مسند قدرت برای پمپاژ نگاه منفی به کشور است.
‼️احتمالا این رویه منفی در پمپاژ خبری، برای ورود به تقدیم کردن بخشی از دارایی های مادی و معنوی کشور در قالب برجام های جدید به ساحت مقدس غرب و آمریکاست.
چنان تبلیغ میشود که گویی ما ناترازی داریم,یعنی یک اقتصاد مفلوک فقیر پیش روی آقایان است که کلید همه مشکلات جایی خارج از کشور است.
🔶 برای تحقیق در مورد این مساله، از هوش مصنوعی Gemini پرسیدم :
«از میان کشورهای پیشرفته دنیا کدام کشورها دچار ناترازی در بحث انرژی هستند؟ »
🤖🗨️پاسخ Gemini :
🔶ناترازی انرژی در کشورهای پیشرفته: یک چالش جهانی
🔻پاسخ کوتاه:
اگرچه ممکن است تصور شود که کشورهای پیشرفته به دلیل پیشرفتهای تکنولوژیکی و زیرساختهای قوی، به ندرت با مشکل ناترازی انرژی مواجه میشوند، اما واقعیت این است که هیچ کشوری در برابر این چالش مصون نیست. حتی کشورهای توسعهیافته با جمعیت زیاد، صنایع بزرگ و تغییرات آب و هوایی، ممکن است دورههایی از ناترازی انرژی را تجربه کنند.
🔻پاسخ مفصل:
🔶ناترازی انرژی به وضعیتی گفته میشود که در آن تقاضا برای انرژی بیش از عرضه آن باشد. این عدم تعادل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله:
➕رشد اقتصادی و افزایش تقاضا: با رشد اقتصادی، مصرف انرژی در بخشهای مختلف مانند صنعت، حمل و نقل و ساختمان افزایش مییابد.
➕تغییرات آب و هوایی: رویدادهای شدید آب و هوایی مانند موجهای گرما یا سرمای شدید، میتوانند باعث افزایش ناگهانی تقاضا برای انرژی شوند.
➕مشکلات زیرساختی: فرسودگی شبکههای انتقال و توزیع انرژی، میتواند باعث اختلال در عرضه انرژی شود.
➕نوسانات قیمت سوختهای فسیلی: افزایش قیمت سوختهای فسیلی میتواند هزینه تولید انرژی را افزایش داده و در نتیجه عرضه را محدود کند.
🔻چه کشورهایی ممکن است با این مشکل مواجه شوند؟
➕کشورهای با جمعیت زیاد
➕کشورهای با صنایع بزرگ
➕کشورهای با آب و هوای سرد
🔶کشورهایی که در حال حاضر با ناترازی انرژی روبرو هستند عبارتند از:
➕کشورهای اروپایی: بسیاری از کشورهای اروپایی به دلیل وابستگی شدید به واردات گاز طبیعی از روسیه و افزایش قیمت انرژی، با چالشهای جدی در تامین انرژی مواجه شدهاند. کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا از جمله این کشورها هستند.
➕کشورهای آسیایی: کشورهای پرجمعیت و در حال توسعهای مانند چین و هند به دلیل رشد صنعتی سریع و افزایش تقاضای انرژی، همواره با ناترازی انرژی دست و پنجه نرم میکنند.
➕کشورهای خاورمیانه: با وجود دارا بودن منابع عظیم نفت و گاز، برخی کشورهای خاورمیانه نیز به دلیل افزایش جمعیت، صنعتی شدن و تغییرات در الگوی مصرف انرژی، با چالش ناترازی انرژی مواجه هستند.
➕کشورهای آفریقایی: بسیاری از کشورهای آفریقایی به دلیل زیرساختهای ضعیف، فقر انرژی و وابستگی به منابع انرژی سنتی، با مشکلات جدی در تامین انرژی روبرو هستند.
🤖 «پایان متن Gemini »
‼️ لیبرالهای غربزده، دوران بازی با واژه ها برای فریب افکار عمومی گذشته.
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔶 توهم براندازی و چالش نیروهای متقاطع
🖋️سعید اسماعیل دخت ، دانش آموخته حوزه. ارشد علوم سیاسی
🔻یکی از ادعاهای همیشگی نیروهای مخالف اصل جمهوری اسلامی، دشمنان و همچنین بخشی از خواص علمی، بدنه اجتماعی و مسئولین براندازی قریب بوده و هست.
اما عملا جمهوری اسلامی بواسطه ربطها و سیاست های پیچیده و متقاطع پیش رفته. و ادعای من این است که احتمال براندازی جمهوری اسلامی به همین دلایل، پیوسته نه تنها بیشتر نشده، بلکه روند اون کاهشی بوده و هست.
➕سرمایه داری و رونق بازار
شاید جالب باشه که بگیم همین سرمایه داری تولید شده در مجموعه کلی کشور در خانه آخر پایبند به کلیت ساختار و نظام اجتماعی هست. چه بین مردم و چه طبقه متوسط به بالا.
جمهوری اسلامی در نهایت موفق به تولید یک طبقه متوسط عظیم شده که نه فقیر است و نه آرمان گرا.
یعنی از صبح تا شب ممکنه نظام رو هم فحش بده اما در نهایت هزینه برای برانداختن نمیدهد. و میبیند که مبارزه هزینه بیشتری براشون داره. سرمایه داری در نهایت محافظه کار هست.
این شرایط مطلوب من انقلابی نیست، اسلامی هم نیست. اما بخشی از طبقه متوسط و طبقه مرفه حاضر به هر نوع عیاشی در این نظم هست، اما نظام رو در نهایت به هم نمی زنه .
از جنبه های مختلفی ایران بهشت عیاش ها و سرمایه دارها هم هست.
طبقه متوسط به بالا در خانه آخر زندگیش رو به راهه، چیزی هم جز این نمیخواد و آرمان گم شده ای هم نداره. نهایت در این فضا آزادی بیشتر میخواد ، فقط چند تا گاز باید بخوره این بر و اونبر.
➕آزادی اندیشه و تفکر و ... یا مبارزه لیبرالیستی فمینیستی باز
اینها هم در جامعه ای که سرمایه داری حاکم باشه در لقلقه زبان هست، برای چند تا جوون و نوجوون و بخشی از خواص کنشگر جذابیت داره، اما در شرایط حداقلی هزینه دادن برای مبارزه.
ضمن اینکه طبیعت سرمایه داری، این گروه ها رو هم کوچیکه میکنه. برای همین این گروه که اتفاقا ممکنه خیلی هم پر شور باشند بعد از مدتی مبارزه و هیجان، به دیوار سخت نظم مستقر برخورد کرده و سرخورده میشن.
➕طبقه ضعیف و مستضعف جامعه.
اول که بخشی از پایگاه سخت نظام همین قشر بوده و هست. طبقه ای که خودآگاهی از دردهاش داره و کارد سرمایه داری به استخوانش زده شده، اما بخاطر تنوع فرهنگی و تحلیلی عملا به گروه های متقاطع تقسیم میشوند.
➕نیروهای ارزشی و حامی جمهوری اسلامی
من بیشتر به این فکر میکنم که بخشی از نیروهای وفادار به اصل انقلاب به خود آگاهی رسیده و میرسند و به مرور در پی صراحت بیشتر در مقابل نیروهای محافظه کار در قدرت خواهند بود. عملگرایی در تقابل با لیبرال سرمایه داری درون نظام، در وجه های عدالت خواهی پایبند به ساختار نظام شکل گرفته و یک هسته خود ترمیم در جمهوری اسلامی حرکت جدیدی رو آغاز کرده.
نیروهای اپوزیسیون صرفا میتونن موی دماغ باشند. آشوب موقت کنند.
اما عمده مشکل جمهوری اسلامی همین نیروهای لیبرال و محافظه کار رخنه کرده در سیستم و قدرت هستند که یا موجب مرض اند، یا عدم ارتقاء.
نیروهای ارزشی، در نهایت قضیه به آگاهی تفکیک بین اصل نظام، ارزشهای اصیل اون و مسئولان و اهالی قدرت هستند. وجود گفتمان منسجم انقلابی شکل گرفته در اذهان این دسته، مانع خبط صاحب مشروعیت و صاحب قدرت شده و میشود.
این گروه در ستیز کامل با لیبرال ها، و در جهت تحریک و آزار محافظه کاران در هر منصبی بر آمده. اما در نهایت نسبت به اصل نظام خودش رو نه تنها وفادار، که حافظ و فدایی میبینه. شاید برای همین هم هست که با اطمینان بیشتر و آزار دهنده تری مسئولین لیبرال و محافظه کار رو نقد می کنه. چون در پیوند کامل با اصول ایستاده و فریادش نه از سر غر زدن اپوزیسیونی، که از سر مطالبه عدالتخواهانه است.
نگاه این دسته به انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، به سان امانت الهی دزدیده شده ای است که لیبرال ها آنرا جلوی چشم محافظه کاران به یغما برده اند. او در کش و قوس ستاندن این امانت است، نه انهدام آن.
#انقلاب_اسلامی
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🔻سخنان شهید بهشتی بعد از انتخاب شدن بنی صدر و وجود مشکلات عدیده در کشور
🟩 «ایشان(بنی صدر) حائز اکثریت است باید طبق قانون اساسی از طرف امام برای ایشان حکم صادر شود و بعد ایشان رئیس جمهور این کشور میشود همه از او خواهیم خواست که در انجام وظایف ریاست جمهوری صدیق و پایبند به قانون اساسی و موازین اسلام و در خدمت ملت باشد و مراقب اعمال او خواهیم بود. هر قدر تشکیلات شما قوی تر، منسجم تر، آگاه تر باشد، این مراقبت بهتر و و کامل تر صورت میگیرد. باید با چنین نیرو و قدرت منسجم و به هم پیوسته مراقب تتان را ادامه بدهید در برابر یک یک مــواضع ایشان و دولتی که ایشان معرفی میکند و مجلس انتخاب خواهد کرد. امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با آنچه برخلاف عدل و حق است راه و شعار شماست»
🟩 « دوستان ...خیلی توجه کنید....‼
امروز مملکت ما در معرض آسیبهای گوناگون است؛ در زمینه ی اقتصاد در زمینه ی اتحاد و انسجام و همبستگی، در زمینهی اخلاق و حفظ ارزشهای والای انسانی. امروز گسترش اعتیاد در جامعه ی ما به خصوص درمیان نسل جوان، آن قدر نگران کننده است که یک روز هم نمیتوانیم از آن غافل باشیم. در زمینه ی از دست دادن اعتماد به نفس بیماری بی تفاوتی شروع شده است. تمامیت ارضی ما ممکن است از طرف تجزیه طلبان آسیب پذیر باشد.
امروز در دستگاههای اداری کشور ما کم کاری کاملاً مشهود است.
واقعاً اگر ما همان ملت با ایمان به پاخاسته فداکار، جان برکف و یکپارچه بمانیم مطلب همان است که گفته شد؛ آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و شوروی هم هیچ غلطی نمیتواند بکند بشرطها و شروطها و انتم من شروطها. چنان آمادگی داشته باشید و چنان فداکاری و چنان همبستگی که در روز ۷ بهمن ۱۳۵۷ داشتید. امیدورایم با یاری و هدایت خدای متعال ما بتوانیم این راه پرنشیب و فراز را با موفقیت طی کنیم.»
📔 سخنرانی ها و مصاحبه های شهید بهشتی، ج۱، صفحه ۳۵۹، نشر اسناد انقلاب اسلامی
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
‼️واتساپ، صهیونیست، اصلاحات!
🔶همزمان با انتقادات به دولت در رفع فیلتر واتساپ بخاطر نقش اون در ترور هنیه. رسانه های صهیونیستی این خبر رو منتشر کردند که هنیه با بمبی که در بالشت شخصی اش کار گذاشته شده ترور شده.
🔶رسانه های غربگرای حامی دولت هم این خبر صهیونیستها رو با تیتر درشت پوشش دادند.
🔶حماس این گزارش رو تکذیب و اعلام کرد، طبق تحقیقات مشترک با ایران، یک فروند موشک مستقیم با ردیابی گوشی او ترور شده. پیش از این هم فرزند هنیه گفته بود موقع ترور در حال تماس با واتساپ بودیم.
🔶پیش از این نیز گزارشهای مکرر در نقش اطلاعاتی واتساپ در همکاری با ارتش رژیم صهیونیستی در ترور ها در فلسطین و نقاط دیگر منتشر شده بود.
🔶اینکه چه فکر و هدف مشترکی بین جریان اصلاحطلب غربگرا و صهیونیست ها در تبرئه واتساپ وجود داره و خبر انحرافی و دروغ درباره ترور هنیه یهو از رسانه های صهیونیستی منتشر میشه و اینجا بازتاب داده میشه دیگه با خود شما!
#نفوذ
#فتنه
#بصیرت
@alamesorkh
هدایت شده از اخبار مجلس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماینده مجلس: استیضاح آقای همتی و خانم صادق مالواجرد در اولویت است/ سیاست اشتباه وزیر اقتصاد ارزش پول ملی رو بیشاز ۳۰٪ درصد کاهش داده؛ نزدیک به ۷ ملیون ناترازی مسکن داریم!
🔸 محمدمنان رئیسی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس: اگر یک هزارم خسارتی که آقای همتی با بیارزش کردن پولملی به مردم وارد کرده رو خدای نکرده برفرض محال اختلاس کرده بود، حتما تا الان ایشون دادگاهی میشد اما الان ایشون هزاران برابر خسارت به مردم وارد کرده؛ در نتیجه سیاست های آقای همتی یک سوم ارزش دارایی تک تک ما ایرانی ها افت پیدا کرده
🔸مجلس نمیتونه سکوت کنه و ایشون باید بیان در صحن پاسخ بدن و اگر پاسخ قانع کننده نباشه ما مجبوریم از ابزار سخت نظارتی استیضاح استفاده کنیم! این مطالبه مردم در کوچه و بازار است
🔸از نظر تعداد زیادی از نماینده ها وزیر راه و شهرسازی نیز در اولویت استیضاح است، ایشون بخاطر بیبرنامگی در حوزه مسکن که یکی از مهم ترین مسائل مردم است در معرض استیضاح است؛ ما الان بیش از ۲۰ ملیون مستاجر و نزدیک به ۷ ملیون ناترازی مسکن داریم؛ اما متاسفانه ایشان سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن را در بسیاری از استانها مسدود کردهاند و مردم و مستاجران را عملا از امکان ثبت نام و پیگیری حقوق قانونیشان محروم کردهاند!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
علم سرخ
‼️واتساپ، صهیونیست، اصلاحات! 🔶همزمان با انتقادات به دولت در رفع فیلتر واتساپ بخاطر نقش اون در ترور
➕حکایت رسانه های جریان غربگرا حکایت اون دزدیه که برای اینکه کسی بهش مشکوک نشه، خودشم با جمعیت داد میزد «آی دزد، دزد! »
➕همون هایی که برای آزادی شبکه صهیونیستی واتساپ جشن بر پا کردن، میگن در ایتا موساد هست.
➕شما که عرضه قطع کردن دست موساد توی ایتا رو هم ندارید، چرا واتساپ رو باز کردین؟! شیطونا درد شما موساده یا ایتا؟! 😁
‼️ بعید نیست باند مدیران غربگرا با مشاوره نفوذی ها، برا جمع کردن ایتا برنامه ریزی کنند.
➕چون یکی از موانع پیشبرد برنامههای رسانه ای غربگراها، زیست مجازی تولید شده و عمومیت یافته مردم ایران در ایتا است.
➕همه ی سعی دولتهای غربگرا در دو دهه اخیر، مرجعیت زدایی رسانه ای از صدا و سیما با خلق رسانه های سرگرم کننده موازی بوده(شبکه های اجتماعی متنوع خارجی و شبکه خانگی و رسانه های برون مرزی )
➕حالا دیده اند با وجود موفقیت های نسبی در این زمینه، یهو با پدیده «ایتا» مواجه شده اند که رسما به خطی رسانه ای قوی علیه اونها در بین افکار عمومی مبدل شده.
➕گهگداری به ایتا و کاربرانش حمله می کنند.
➕ما این را می دانیم که ایتا همه جامعه ایران نیست. اما کاربران این شبکه زیست محتوایی را تولید کرده اند که عملا جریان غربگرا توانایی مقابله با اون رو در افکار عمومی نداره.
‼️از طرفی «قانونی بودن» و «امکان نظارتی» و «پی گیری حقوقی»، دست جریان غربگرا رو برای زدن تاکتیک های تخریبی، فریب و دروغ های همیشگی علیه انقلاب و اشخاص و خواص در «ایتا» رو بسته!
➕باز کردن واتساپ، به نوعی برای جنگیدن با این زیست شکل گرفته در ایتا هم هست.گامی برای همون که اول گفتم«جمع کردن بساط ایتا».
#نفوذ
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
🟩قالیباف ها و چالش متاخر بودن!
🟥قبلا هم در مطالبی(https://eitaa.com/Alamesorkh/746) گفته بودم که یکی از عیوب اصولگرایان چه نو و چه کهنه اش متاخر از زمان بودن است. آنها شما را در موقع ضرورت توجیه می کنند که برای حفظ جان، خوردن گوشت سگ هم به حکم خدا و پیغمبر اشکال ندارد، اما مسئولیت خود، در ایجاد ضرورت برای ما را نمی خواهند متقبل شوند و یا آنرا پنهان می کنند.
🟩همین خط، استدلال این روزهای مخالفان استیضاح وزیر اقتصاد در اوج سیاست های پر ابهام ارزی در قبال زندگی مردم است. که مهمترین موضع گیری با این شیوه، موضع گیری رییس مجلس بود.
🔸همتی شخص ناشناخته ای نبوده و نیست. افکار و مواضع او در دوره وزارت، انتخابات 1400 و دوره شهید رئیسی، جدای از کنایه های رسانه ای او کاملا مشهود بوده و هست.
🔸یک چنین سابقه ای برای رای اعتماد دادن نیاز به ضمانت های خیلی محکمی می بود.
🔶 آقای قالیباف دیروز از پشت تریبون از ضرورت دفع افسد(هرج و مرج بیشتر در بازار ارز و اقتصاد) به فاسد (ماندن همتی) گفت، استناد ایشان به قاعده ای است که هر عقلی می پذیرد اما، یک مشکل اینجاست و آن مسئولیت شما در ایجاد این موقعیت و ضروت است.
⚠️ انتقاد ما به شما این است که همین نطقی که در ضرورت ماندن وزیر بی کفایت از تریبون ریاست مجلس داشتید را چرا برای عدم کفایت او در دوران بررسی صلاحت وزراء نداشتید؟
🔻و نقطه سوال اصلی ما اینجاست. که در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، از جمله همتی، شما به مبانی و تجربه آقای همتی واقف بودید یا خیر؟ و آن سابقه را درست می دانستید یا غلط؟
🔻اگر نمی دانستید و چیزی نگفتید که اهمال و غفلت کردید و اهمال و غفلت برای یک شخص مسئول که ملزم به تحقیق هم هست بخشید نیست، و او محکوم است و شما محکوم هستید به عدم کفایت لازم.
🔻اگر می دانستید و موضع نگرفتید، باز هم محکومید چون وظیفه داشتید مجلس و مردم و دولت را از خطر وجود چنین وزیری آگاه کنید تا در چنین روزی دچار سیاست هایی نباشیم که چنین تبعاتی برای زندگی مردم دارد.
🔻اما فرض دیگر مساله این است که شما از مواضع اقتصادی و تجارب آقای همتی خبر داشتید و مواضع او را قبول داشتید پس شما هم در سیاست های او شریک هستید.
🟩 شما امروز برای ما استناد به قاعده عقلایی دفع افسد به فاسد می کنید، اما از اهمال مسئولیت خود در ایجاد مقدمات این شرایط حرفی نمی زنید، مغالطه شما اینجاست. و شما محکومید.
🟩 یکی از مرض های فضای سیاسی کشور ما، متاخر بودن است، دور اندیشی نداشتن. و کسی که دور اندیشی ندارد شانیت سیاستمدار بودن ندارد. بودن او در میدان سیاست، برای خودش و بقیه مدام تولید هزینه و ضرورت هایی می کند که خودش و بقیه را مجبور می کند بین خوردن گوشت سگ و مردن تصمیم بگیرند. اصلا نیازی نیست یک شخص خائن باشد تا به کشور و ملتش ضرر بزند. همین دور اندیش نبودن کافی است.
🖋سعید اسماعیل دخت/ دانش آموخته حوزه و دانشگاه
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
هدایت شده از انتشارات صهبا - موسسه جهادی
🏷️ برشی از کتاب مقاومت زینبیه، مصاحبه با #شهید سید داوود بیطرف:
▪️فردای روز چهارشنبۀ سیاه، قرار بود یک پرواز فوقالعاده، تمام ایرانیها را برگرداند. محسن خزایی به من گفت بیا برویم.
گفتم: تا حاجآقای حسینی به من نگوید، از دفتر نمیروم.
گفت: شرایط مناسب نیست، حداقل بگذار خانوادهات را ببرم.
گفتم: خدا خیرت دهد، اگر آنها را ببری، لطف بزرگی در حقم کردهای.
▪️خانوادهام که رفتند، دیگر واقعاً تنها شدم. از اعضای اداری دفتر فقط من مانده بودم. از پنجرۀ خانه بیرون را نگاه میکردم؛ زینبیه شده بود مثل این فیلمها که مهاجرت مردم را نشان میدهد. بعضی با چمدان و بقچه و بعضی فقط خودشان و لباسشان، دست زن و بچهشان را گرفته بودند و میرفتند. با خودم میگفتم: دیروز چه بود و امروز چه شد!
▪️چهار پنج جوان همراه حاجحبیب از دفتر حضرت آقا محافظت میکردند. رفتم کنارشان و چند دقیقهای صحبت کردیم. در آن شرایط دیگر دفتر کارایی سابق را نداشت. درِ بعضی از اتاقها را قفل کردم و عملاً دفتر رهبری تبدیل شد به یک پایگاه مقاومت. من هم عبا و عمامه را کنار گذاشتم و لباس نظامی پوشیدم...
📚 کتاب مقاومت زینبیه
╭──────
📱 @sahba_nashr
╰────────────
علم سرخ
🟩قالیباف ها و چالش متاخر بودن! 🟥قبلا هم در مطالبی(https://eitaa.com/Alamesorkh/746) گفته بودم که یکی
⭕چرا قالیباف مخالف استیضاح است؟
🔴استوری دکتر ایزدخواه، نماینده مردم تهران، در ایام انتخابات.
⭕معنای این حرف همینه که در واقع در اصل سیاست ارزی همتی-قالیباف تفاوتی ندارند.
@alamesorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕برخی کانالهای حامی دکتر #قالیباف و مخالف استیضاح وزیر اقتصاد سخنان رهبری رو در مخالفت با استیضاح در ماه های اول وزرا نشر داده اند.
🟩 در پاسخ باید گفت:
🔻فرق هست بین یک سیاست و تصمیم، و مدیریت کردن.
🔻بعضی از تصمیمات وزارت خونه ها، مشمول تداوم زمانی نمیشه تا یک هفته یا سه ماه ملاک افراط و تفریط در استیضاح مجلس قرار بگیرند.
🔻این موارد در مورد وزارت خونه هایی که بیشتر سیاست گذار هستند تا مدیریت اجرای طرح ها، کاملا واضح هست.
🔻فرض کنید، وزیر امورخارجه ما همان هفته اول نامه رسمی برای ارتباط با رژیم صهیونسیتی به نخست وزیر این رژیم زد، آیا این تصمیم، برای مشخص شدن غلط بودنش، و قضاوت در مورد اثرات اون تابع گذر زمان هست؟
🔻همین مسأله در مورد سیاست های ارزی هم هست.
این سیاست ها حتی قبل از اجراشدن، و به صرف احتمال و اخبار احتمالی بر فرایند کلی بازار ارز و اقتصاد تاثیر میگذارند. و گذاشته!
🔶بله اگر بحث مدیریت بود، مدیریت یک سیاستی که درست یا غلط بودنش نیاز به تداوم زمان بود. بلا شک استیضاح در سه ماه و چهار ماه غلط هست.(حرف آقا)
🟥 متاسفانه برخی گروه های سیاسی مدت مدیدی است دانسته یا ندانسته رهبری را سپر و محافظ غلط ها و اشتباه های خود می کنند، یا برای رسیدن خود به مقام و امتیازی از اون بهره می گیرند.
🔶وقتی کُمیتشان در جانب استدلال لنگ می زند، با تمسک به متشابهات سخنان رهبری برای خود وجاهت می خرند.
این عمل زشت و قبیح شبیه همان است که در قرآن از آن به تفسیر به رای تعبیر میشود.
🔻این ولایت مداری نیست.
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
هدایت شده از سعید اسماعیل دخت
هر سیاستی قاعدتا آورده ها و چالش هایی همراه هست.
اما نکته اینجا است که در نهایت آورده های سیاست ما برای کیست؟ برای چیست ؟ عدالت یا سرمایه داری؟ (نسبی)
بنابر این وقتی داریم از عواقب یک سیاست بحث می کنیم، کوتاه مدت یا بلند مدت، در نهایت میخواهیم به طور نسبی برای چه چیزی راجع به اون سیاست قضاوت کنیم؟
لیبرالیسم اقتصادی و سرمایه داری هم مدعی خدمت به جامعه خود از راه تولید ثروت هست، سوسیالیسم هم معتقد به خدمت به جامعه خود از راه عدالت و توزیع ثروت هست!
ما الان باید ببینیم اولویت ما تولید ثروت هست یا توزیع ثروت. به طور نسبی البته. ممکنه این نسبت در نوسان باشه. اما شرایط فعلی چه چیزی رو ایجاب می کنه؟ سیاستی که رضایت عمومی نسبی درش لحاظ نشده باشه، حتی اگر آثار مخربش در نتایج کوتاه مدت باشه، سیاست درستیه؟
از #حاج_قاسم هیچ نمی نویسم.
فقط همین می پرسم، انتقامش چه شد؟ ❤️🔥
ما ایم و این داغ ها.
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
هدایت شده از اخبار مجلس 🇮🇷
✅ مجلس خواستار ورود قوه قضائیه به وام ۸۰۰میلیونی مسکن شد
🔸جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای خواستار ورود قوه قضاییه به عدم ابلاغ وام ۸۰۰ میلیونی مسکن شدند.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
📄 یک کتاب صوتی جذاب و زیبا. که بدجوری آدم رو خراب میکنه.
🔴 امروز سالگرد شهادت شهید ستاری هست. من کتاب صوتی ازبه امیرخانی رو پیشنهاد میکنم به همین مناسبت بشنوید .
که خاطرات نامه نگاری چند تن از فرماندهان نیروی هوایی ارتش هست .
🔶«با دقت، و در خلوت گوش بدید»!
🔻🔻🔻🔻
«از به» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/audiobook/57061
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️می رقصند، ولی در عوضش اغتشاش نمی کنن!
➕رونوشت به دبیر شعام
تحویل بگیرید.
فقط این نیست. این یک نمونه است.
#امنیت_پفکی
#وفاق
🔻🔻🔻🔻
@alamesorkh