قضيه فلسطين كليد رمز آلود گشوده شدن درهاي فرج به روي امت اسلامی است (۲۵ / ۰۱ / ۱۳۸۵)
@Andishnaak/ اندیشناک
✨ موسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد برگزار میکند
⭐️ دوره رسانه و جنگ شناختی - ویژه طلاب و دانشجویان
📋 مهلت ثبت نام تا 17 مهرماه
📆شروع دوره از پنجشنبه 20 مهرماه
💳هزینه: 300 هزار تومان
سرفصلهای مشترک:
1️⃣ دشمن شناسی در قرآن وسیره
2️⃣ مخاطب شناسی
3️⃣ درک رسانه و مؤلفههای اصلی آن
4️⃣ آشنایی با جنگ شناختی
5️⃣ غرب شناسی با تأکید بر جریان علم
6️⃣ مبانی رفتار شناسی و نگرش
7️⃣ نویسندگی ژورنال
8️⃣ هنر شرق (با تأکید بر ارتباط صهیونیسم و شرق در هنر)
9️⃣متاورس
سرفصلهای ویژه خواهران:
1️⃣زن و اسطوره
2️⃣زن و رسانه
👨💼برای ثبت نام #برادران با آیدی @dore_javanan و یا با شماره 09395861932 تماس حاصل فرمایید.
🧕برای ثبت نام #خواهران با آیدی @dore_khaharan و یا با شماره 09193592579 تماس حاصل فرمایید.
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد: 📝 @FarajNezhad110
@Andishnaak/ اندیشناک
🟡 تا زمانیکه به دلها وارد نشوید، نمیتوانید به سرها وارد شوید
(سخن منسوب به زبیر، صحابی پیامبر)
@Andishnaak/ اندیشناک
📣 موسسه بین المللی هاتف شرق با همکاری مجمع فرق و ادیان (مفام) برگزار می کند:
🔸وره تخصصی نقد رسانه های شرقی (کره و ژاپن)
🧕🏻 ویژه خواهران
#ویژه_استان_قم
🌐 لینک ثبت نام:
دوره رسانه های شرقی:
https://digiform.ir/mresane0050
🔹اولویت:
فرهنگیان
مبلغان طرح امین
مسئولین کانون های فرهنگی
💵 هزینه دوره: 200 هزار تومان
📜صدور گواهی در صورت اتمام پژوهش پایانی
📞 برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۵۳۲۹۲۸۹۷۰ در ساعات اداری و یا آیدی @Mafam_admin در ایتا تماس حاصل فرمایید.
#مفام
#هاتف_شرق
#کارگاه_آموزشی
#نقد_موسیقی_کره
@koreanschool
@mafam1392
@Andishnaak/ اندیشناک
🔹 مع كُلِّ فَرْحَةٍ تَرْحَةٌ
🔅 با هر شادى غمى است
📖 ميزان الحكمه، ج3، ص71
@Andishnaak/ اندیشناک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در چنین دنیایی زندگی میکنیم:
● در حمله اسراییل به بيمارستان #المعمدانی ۸۰۰بیمار یکجا کشته میشوند.
● تلگرام و گروه متا و توییتر و سایر سکوها و رسانه هایی که به قول پروفسورهای وطنی بستر #جریان_آزاد_اطلاعات بودند، ژست لیبرالی را فراموش و #فلسطین ی ها را سانسور میکنند.
● #بایدن به جای محکومیت جنایات رژیم، به #اسراییل سفر میکند تا قوت قلب این رژیم #کودک_کش باشد.
و ..
یعنی اینکه:
آی مردم! فریب تبلیغات و اکاذیب رسانه ها و ایدوئولوگهای غربی و ابلهان و متوهمان داخلی را نخورید و در این دنیا جز #خداوند و همت خویش به هیچکس اعتماد نکنید... فردا را نمیدانم ولی برخلاف فرمایش آن مرحوم، دنیای امروز حتما که دنیای گفتمانها نیست بلکه دقیقا دنیای موشکهاست...
(عزیز نجفپور)
@a_najafpour
@Andishnaak/ اندیشناک
پینوشت:
حجم اخبار و تصاویر ارسالی از فلسطین بیشماره.
صحنهای آشکار همچون صحنههای جنایت داعش به ظهور رسیده و از جهتی این صحنهها رو با جنگ جهانی اول و دوم بینالملل در نیمه اول قرن بیستم و جنگهای کره، ویتنام و خلیجفارس در نیمه دوم قرن بیستم مقایسه میکنم. اگه نمونههای فوق برای ما ایرانیان ناآشنا باشه، با حوادث دفاع مقدس آشناییم.
همه اینا محل ظهور چهرهای از مدرنیته غربیه که در شرایط عادی پنهان میمونه. روی ناپیدای مدرنیته غربی رو در این صحنههای استثنایی میشه فهمید. سه کشور صاحب وتو (آمریکا، انگلیس و فرانسه) وسط تموم اخبار و تصاویری که به همه دنیا در حال مخابرهست، اقدام شورای امنیت برای جلوگیری از جنایات بیشتر علیه مردم غزه رو وتو میکنن.
آزادی و عقل مدرن یعنی این.
این دو عنصر بنیادین پیدایش غرب جدید، در دانشگاه متعارف یک جور تعریف میشن و در صحنه تحقق تاریخی هم جلوهای دارن. در بیدارترین لحظههای عمرمون هستیم. این بیداری رو باید توی بقیه عمر نگه داشت.
@Andishnaak اندیشناک/ محمدینیا
📌سناریوهای احتمالی جنگ غزه
با توجه به عملیات بی سابقه طوفان الاقصی و ضربه اساسی که به عمق استراتژیک این رژیم وارد کرد آن ها همچنان احساس ضعف می کنند.
ارزیابی ما این است که (باتوجه به ضربه اساسی وارد شده به اسرائیل) نشانه ای برای پایان عملیات نظامی در غزه وجود ندارد و جامعه جهانی نیز نتوانست ماشین نظامی صهیونیست ها را کنترل کند.
🔺سناریوی۱:اسرائیل عملیات زمینی را فعلا انجام نمی دهد،حملات هوایی را تا مرحله ای که غزه را غیر قابل سکونت کند ادامه خواهد داد و با چاشنی خشونت عملا مردم را مجبور به فرار و عملا پاکسازی نژادی را اجرا کند و عملیات زمینی را به عنوان گزینه تهدید کننده در کانون راهبرد نظامی خود حفظ می کند تا جنگ روانی بر علیه مقاومت داشته باشد
🔺سناریوی۲:اسرائیل عملیات زمینی را برای تصرف شمال نوار یعنی شهر غزه آغاز کند
و بعد از آن برای نابودی توان نظامی و حماس و جهاد اسلامی و تونل های زیرزمینی یورش همه جانبه را آغاز می کند.
🔺سناریوی۳: صهیونیست ها هر دو سناریو را برای حذف نقشه نوار غزه اجرا کنند و مردم را به صحرای سینای مصر یا اردن فراری دهند.
هر سه سناریو موجودیت مقاومت و مردم غزه را تهدید می کند،ایران و جبهه مقاومت نسبت به حفظ موجودیت نوار غزه مسئولیت تاریخی دارند.
نباید واکنش های مقاومت بر عملیات زمینی اسرائیل در غزه متوقف شود.
اگر نوار غزه را از دست بدهیم بدون شک شکست غیر قابل جبرانی را متحمل خواهیم شد و عملا ابتکار عمل مساله قدس از دست خواهد رفت و در منطقه وارد یک کابوس تاریک و انزجار در افکار عمومی کشورهای عربی و اسلامی خواهیم شد و موجودیت ما در لبنان و سایر جبهه های دیگر به خطر خواهد افتاد.
کانال ابوقاسم:
https://eitaa.com/aboghasm
اندیشناک:
https://eitaa.com/Andishnaak
🔴بررسی حملات جدید مقاومت به پایگاههای آمریکایی در عراق و سوریه
🔹 از صبح دیروز تا کنون، دستکم چهار حمله پهپادی از سوی مقاومت به پایگاه الحریر و عینالاسد عراق و کونیکو و تنف سوریه انجام شده است.
🔸 با توجه به تحولات رخ داده در ساعات اخیر به نظر میرسد در تقسیم کار اتاق عملیات محور مقاومت برای بازآرایش محور در جنگ منطقهای، فلسطین و لبنان به مثابه دو بال فشار به رژیم صهیونیستی محسوب شده و عراق و سوریه به عنوان دو جناح فشار به ایالات متحده آمریکا عمل میکنند؛ جمهوری اسلامی ایران علاوه بر حفظ اهرم ورود خود، پشتیبانی کامل دیپلماسی، سیاسی، نظامی و اطلاعاتی کرده و یمن بازیگر ذخیره خواهد بود. البته این به معنای عدم ایجاد فضای سردرگمی و ابهام برای رژیم نخواهد بود.
🔹 حقیقت این است که مقاومت اشتباه روسیه در جنگ با ناتو را تکرار نخواهد کرد؛ تقریبا همه میدانند که مدیریت میدان نبرد در اوکراین، بر عهده افسران ناتو با محوریت انگلستان است و در حال حاضر نیز مدیریت رژیم صهیونیستی با افسران آمریکایی حاضر در کریا، تلآویو و ناو جرالد فورد در جنوب قبرس صورت میگیرد.
🔸 روسها هر چند به این نکته اشراف داشتند اما در ابتدا سعی کردند میدان جنگ در زمین اوکراین باقی مانده، هر چند مقرها، افسران و محمولههای ناتو نیز هدف قرار گیرند. این روند باعث شد تا مدتی بعد ناتو اقدام به راهاندازی جنگ کشتیها در دریای سیاه کرده و با پهپادهای انتحاری، روزانه نقاط مختلف روسیه را هدف قرار دهد هر چند که بیش از ۹۵ درصد آنها خنثیشدهاند.
🔹 حال به نظر میرسد محور مقاومت با علم به فرماندهی صحنه نبرد توسط آمریکاییها، خیلی زود قصد دارد چشم شیطان را هدف قرار داده و با گسترش زمین منازعه، دشمن را در زمان تحت فشار قرار دهد. چه بسا عدم اتخاذ چنین موضعی منجر به رسیدن فرکانس ناامنی به محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران شود.
🔸 گسترش زمین منازعه همان چیزی بوده که مقامات کاخ سفید در طول روزهای گذشته به شدت از آن وحشت داشتهاند. در یک بررسی تطبیقی هم متوجه میشویم که ناتو نیز از شلیک یک گلوله فراتر از مرزهای اوکراین نیز وحشتزده است و هنگام صحبت در این خصوص، سخن از به میان آوردن تسلیحات هستهای هم میکند. آمریکاییها نیز خیال میکردند که حزبالله خیلی زود، مستقیم و با تمام قوایش ورود کرده و آنها نیز میتوانند با اعزام ناو و دو هزار سرباز جدید و ارسال پیامهای تهدید، بازدارندگی ایجاد کنند اما اکنون باید با یک میدان جدید در عراق و سوریه مواجه شوند.
🔹 به هر روی محور جهانی مقاومت به خوبی آمادگی انعطافپذیری و تغییر آرایش را دارد، از ابزارهای خود به صورت مدیریت شده استفاده کرده و زمان، مکان و حتی سطح نبرد را خود تعیین میکند.
✍محلل
اندیشناک:
https://eitaa.com/Andishnaak
🔴نکتهی تحلیلی
🔹این روزها باتوجه به حجم تکاندهندهی جنایات رژیم سفّاک صهیونیستی، تحلیلهایی احساسی و بهدور از واقعيات میدانی و مخاطب داغدیده هم عصبانی شده و خشم مقدسش را سر مقاومت خالی میکند.
🔹 ورود به یک جنگ کار سختی نیست و با یک رگبار موشکی سنگين از لبنان/سوريه/یمن، میشود جنگی تمام عیار را فعال کرد.
اما اگر ندانیم که مهمترین عامل پیروزی حماس بر رژیم صهیونیستی در ۱۵ مهرماه، رعایت اصل غافلگیری بود(یعنی دشمن از آنجایی ضربه غیرقابل ترمیم خورد که فکرش را هم نمیکرد از آنجا بخورد)، در تحلیل خود دچار خطا راهبردی خواهیم شد
🔹از طرفی، مهمتر از ورود به جنگ، نحوه خروج از آن است. نمیشود وارد جنگ تمام عیاری بشویم، که ندانیم از کجایش باید خارج شویم. البته همه سناریوهای جبهه مقاومت آماده است و ان شاءالله همه به تکالیف خود عمل خواهند کرد. اما این عمل کردن باید ناظر به قواعدی باشد که اگر رعایت نشود، قبل از آغاز، باید شکست خورده اعلام شود.
باید عرصهی مبارزه با رژیم صهیونیستی را درست شناخت، تا بتوان به شکست سنگینش در شمال(لبنان) و جنوب فلسطین اشغالی(غزه) پیبرد و مقاومت را متهم به بیعملی نکنیم!
مراقب باشیم خشم مقدسمان را کجا هزینه میکنیم.
✍ مدیر کانال بدون سانسور
اندیشناک:
https://eitaa.com/Andishnaak
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 17 Oct 2023:
More than 500 martyrs and
600 wounded
تولید موسسه Awaited Imam
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
I am Human
تولید موسسه Awaited Imam
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
🔶 ژئوپلتیک طوفان الاقصی
۱- از این به بعد آنچه تعیین کننده است ‘ژئوپلتیک جنگ’ است. ماتریس پیچیده ای از محاسبات بازیگران ایجاد شده که اجزاء آن سخت به هم گره خورده است. در مدتی کوتاه حجم پیچیدگی محاسبات و تعاملات ژئوپلتیکی از انتظارات اولیه بسیار فراتر رفته است.
۲- امریکا نگران تبدیل شدن ‘طوفان الاقصی’ به یک نبرد منطقه ای است و می داند که اگر اسراییل پای خود را به درون غزه بگذارد، ماشه کشیده خواهد شد. بایدن در ظاهر برای کمک، اما در واقع برای هشدار به تل آویو رفته بود.
۳- از این مهم تر، امریکا از ۱۵ مهر به این سو، سخت نگران فروپاشی امنیتی-سیاسی رژیم است. امریکایی ها دیدند که پایه های رژیم چقدر سست، چشمان امنیتی آن کم سو، انسجام سیاسی اش نزدیک به صفر و چسبندگی مردم به سیستم در آن بسی ناپایدار است.
۴- منابعی می گویند هدف اصلی امریکا از تجمیع نیرو در منطقه نگرانی از این است که تل آویو در یک درگیری چند جبهه ای، به سرعت هم زمین از دست بدهد و هم جمعیت؛و ناگهان فروبپاشد. یکی از رازهایی که امریکا پنهان نگه می دارد این است که در آن لحظه خاص، ناچار باید در تل آویو نیرو پیاده کند.
۵- امریکا حاضر نیست نه به نیابت از اسراییل و نه در کنار آن بجنگد. ترس از غافلگیری جهانی از سوی روسیه و چین، نگرانی شدید از تبدیل شدن امریکا به هدف نظامی مقاومت در منطقه و تنفر از نتانیاهو، عوامل اصلی است که به راهبرد امریکا شکل می دهد.
۶- با این حال امریکا خود کارگردان اصلی تبدیل اسراییل به ماشین کشتار در غزه، فشار به فلسطینیان برای کوچ اجباری، وادارسازی دولت ها به سکوت و طراحی عملیات ویژه اطلاعاتی برای ترور رهبران مقاومت است. امریکایی ها کارفرما هستند و این فراتر از شراکت است.
۷- دیگر بازیگران، بویژه اعراب متوجه شده اند اسراییل اگر جان به در ببرد در ابعاد وسیعی دست به جنایت و ترور خواهد زد. مصر، اردن و سعودی به دنبال یک اسراییل ضعیف هستند ولی امریکا در پی آن است که تیم نتانیاهو را تسویه کند و در بلند مدت دوستان خود مانند گانتز را بر سر کار بیاورد.
۸- اروپایی ها از همه هراسان ترند. سوال اصلی برای آنها این است که اگر دیوانه های اسراییلی پای امریکا را به یک جنگ منطقه ای باز کنند، روسیه با اوکراین و اروپا چه خواهد کرد؟! از دید اروپایی ها این نزاع منطقه ای می تواند ظرف چند روز جهانی شود.
۹- مقاومت برخلاف برخی تحلیلهای احساساتی، بسیار سنجیده و قوی عمل کرده است. ایجاد یک ‘تهدید معتبر نظامی’ شعار همیشگی نتانیاهو بوده اما مقاومت آن را محقق کرده است. جبهه های دیگر عملا گشوده شده اما شدت درگیری مدیریت می شود.مقاومت اجازه نخواهد داد اسراییل برای آن راهبرد تعیین کند.
۱۰- حمله به بیمارستان المعمدانی پایان کار نتانیاهو از حیث سیاسی و پایان کار گالانت از لحاظ نظامی بود. ارتش اسراییل نشان داد به بن بست رسیده و این را همه فهمیدند. هدف اسراییل بیش از ده روز است این است که بگوید هیچ جای امنی در غزه نیست و فلسطینیان باید بروند. هیچ کس اما نرفته!
۱۱- حالا اسراییل باید به دنبال یک راه خروج بگردد. برای مقاومت بهترین سناریو تکمیل ضربه ۱۵ مهر با ضربه ای بسیار بزرگ تر پس از ورود اسراییل به غزه است. صهیونیست ها اما ظاهرا هیچ سناریوی خوبی ندارند.
۱۲- در نبردی چنین پیچیده باید صبور بود. خون دل خوردن بخشی از این جنگ مهیب است اما خاطرهامان آسوده خواهد بود اگر توجه کنیم آنها که در این جنگ تصمیم می گیرند، از همه ما شجاع تر و به نابودی اسراییل مشتاق ترند.
✍️ مهدی محمدی: @mohammadi61
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اسرائیل همان آمریکاست!
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
🔸نشست علمی “خوانش کارکردهای هوش مصنوعی در سیاست جهانی”
🔰 گروه سیاست پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه با همکاری انجمن مطالعات سیاسی حوزه برگزار میکند:
🎙 با ارائه:
دکتر سعید چهرآزاد
(پسادکتری دانشگاه علامه طباطبایی تهران)
💬 نقد اعضای هیأت علمی گروه سیاست پژوهشگاه
✍️ دبیرعلمی: دکتر علیرضا ناییج
⏰ سه شنبه ۲ آبانماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۰
🏢 قم، سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/nezamha
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/hosh-masnoeii-2
🆔 @iictchannel
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
🔸 ششمین جلسه کارگاه دانشافزایی هوش مصنوعی
🔰 هستههای "حکمرانی و هوش مصنوعی" و " حکمرانی فضای مجازی" مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه برگزار میکنند:
🔖 با موضوع "دادههای ترکیبی، حریم خصوصی و توضیحپذیری و انصاف هوش مصنوعی"
🎙مدرس کارگاه:
دکتر جواد عبادی
دکتری فیزیک ذرات پژوهشگاه مطالعات بنیادین،
مهندس داده شرکت تلاس (TELUS)
📆 یکشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۰
🔍 مشروح خبر و جزئیات کامل کارگاه👇
🌐 iict.ac.ir/kargahroshd-15
📡 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
🌐 inandin.ir/event/ai-6
🆔 @iictchannel
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
اندیشناک | محمدینیا
⭕️ خلاصهای از نشست نظریه پردازی دینی فیلم" با ارائه حجت الاسلام دکتر سیدحمید میرخندان، 1 آبان ساعت 18:30 در مجمع عالی حکمت اسلامی
الف. مبادی نظریه دینی فیلم:
مبادی علمی (علم به معنای مدرن) مانند روانکاوی یا روانشناسی سازهگرا
مبادی فلسفی مانند فلسفه هنر و فلسفه متن
روانکاوی لکانی یا روانشناسی سازهگرای بازن، به مبانی فلسفی بازمیگردد، مانند فلسفه اگزیستانسیالیسم سارتر. یعنی تولید نظریه دینی درباره فیلم، به مواجهه عمیقتر ما به مبانی و مبادی فلسفی بازمیگردد؛ یا مستقیم یا با وساطت مبادی علمی. پس لازم است مبادی فلسفی نظریههای فیلم موجود را با فلسفه اسلامی به نقد بگذاریم.
ب. گامهای پیشروی ما:
1. نظریههای موجود چه گفتهاند.
2. نقد اجزای نظریه: چقدر اجزایش درست است؟ چقدر سازمند است؟
3. نقد ارتباط نظریه با مبانی: آیا نظریه از مبانی درست استفاده کرده یا دچار سوءفهم مبانی شده است؟
4. نقد اساسی مبانی: با تغییر اجزا، نظریه موجود ترمیم میشود. وقتی اساس و مبنای نظریه را میزنید، بنای نظریه فرومیریزید. پس برای رسیدن به نظریه دینی باید مواجهه ما با مبانی فلسفی، مواجههای فلسفی باشد. نقد فقهی یا اخلاقی نخواهد بود.
ج. ما تا مدتها باید به نقد بپردازیم؛ ما در دوران نقادی غربیم. مواجهه ما با غرب باید نقادانه باشد. نقد ما طبعا از پایگاه اندیشه اسلامی خواهد بود. با این ملاحظه با این حرف موافقم:
باید بررسی کنیم که نقد مبنای غربی، به ما چه نظریهای میدهد. یعنی با نقد آن مبانی، به چه نظریهای در اندیشه خودمان میرسیم و این کار، کار پیچیده و گستردهای است. گاهی عمر چند نفر را دربرمیگیرد.
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
💢 آثار عملیات طوفان الاقصی بر اقتصاد اسرائیل (کانال اخبار استراتژیک)
اندیشناک/ https://eitaa.com/Andishnaak
🔶 امروز با اطلاعات دقیق اعلام میکنم، مدیریت جنگ علیه فلسطین در اختیار نظامیان و دستگاه امنیتی آمریکاست.
🔻 سیستم امنیتی و سیستم حکومتی و سیاسی در سرزمینهای اشغالی کاملا فروپاشیده، ولی ماشین جنگی رژیم صهیونیستی با فرماندهی و هدایت نظامیان و دستگاه امنیتی و بخش سیاسی آمریکا تلاش میکنند که رژیم اسرائیل فروپاشیده را از این بحران نجات دهند.
(امیرعبداللهیان در نشست مطبوعاتی)
✍️ پینوشت (محمدینیا):
1. تحلیلها همین میگفت، اما این اطلاع دقیق از مقام رسمی وزارت خارجه بسیار ارزشمنده.
2. رژیم با دستپاچگی داره روند تغییر هندسه ژئوپلتیک در غرب آسیا رو تسریع میکنه.
3. اعتبار باند نتانیاهو درون رژیم بسیار افول کرده.
4. قدرت نرم رژیم تقریبا بهکلی نابود شده.
5. قساوت افسارگسیخته و استفاده بیتوقف از بالاترین حد خشونت، همه دلبستگان به مردم فلسطین رو داغدار کرده، اما نشانهی از دست رفتن کامل قدرت نرم رژیم برای مهار تهدیدهاست.
6. اقتصاد رژیم، بیشتر و سریعتر از سایر بخشها اسیب دیده.
7. از مهمترین ابهامها در اتاق وضعیت آمریکا (سر مار در این جنگ) اینه که مقاومت میخواد چیکار کنه و تا چه میزان میتونه عمل کنه.
8. از حیث تحلیل مردمشناختی، خون بر شمشیر پیروز شده؛ با داغی بر دل که التیام نداره. پیروزی خون بر شمشیر یعنی دو طرف این نبرد، از حیث اراده مردمی وضع کاملا وارونهای داره:
یک طرف بیشترین تجهیزات جنگی اما پایینترین اراده مردم برای ادامه جنگ تا نقطه پیشبینیناپذیر
و یک طرف زیر خردکنندهترین ضربهها و بالاترین اراده برای پیشرفتن تا هر نقطهای که خدا بخواد.
@Andishnaak/ اندیشناک/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏺ گزارش الجریزه انگلیسی از الگوریتمهای متا و تیکتاک در موضوع فلسطین و اسرائیل
⏺ با زیرنویس فارسی
@Andishnaak/ اندیشناک
🔶 «آن قدر خواب مردم در سال ۶۱ هجری عميق و جهل و ناآگاهيشان ريشه دار بود كه جز خون امام حسین عليه السلام و ياران وفادارش نمی توانست اين آفت مهم را از مزرعه اسلام دور نماید.
🔶 مردم پس از شهادت حضرت ابى عبداللَّه عليه السلام و همراهانش، و اسارت خاندان عصمت و طهارت، و بر سر نيزه رفتن سرهاى مقدّس شهداى كربلا، از خواب غفلت بيدار شدند و قيام ها يكى پس از ديگرى شكل گرفت و بنی اميّه پس از واقعه كربلا روى خوش نديدند، تا اينكه اين خون هاى پاك منتهى به سقوط بنی اميّه و ريشه كن شدن اين درخت ناپاك شد.»
برگرفته از کتاب اهداف قیام حسینی
(به کوشش مجتبی ایمانی، از دوستان خوب ساکن در هلند)
✍️ پینوشت (محمدینیا):
1. وقتی داشت خط مینداخت، با لهجه تبریزی همیشگیش گفت: فلانی! بعضی جاهای سریال مختار دیالوگای قشنگی داشت. مثلا اونجا که مختار به رهبران قیام توابین میگفت این کار جهاد نیست، خودکشیه. بهنظرم عملیات الاقصی هم همین بود. اتاق فکرش بررسی نکردن که یه حرکت میزنن، همهشون قربانی میشن.
گفتم (وسط حرفم هم دائم میگفت یه لحظه چیزی نگو خطت خراب نشه):
صورتمسئله فلسطینیها، به صورتمسئله امام حسین شبیهه. دو گزینه بیشتر نداشتن:
یا مرگ و حذف تدریجی
یا تبعید و کوچ و تحویل خونه و زمینشون به صهیونیستا.
گزینه سومی وجود نداشت. دههها طول کشید تا دیرباورها هم باور کنن که گزینه سومی در حقیقت وجود نداره.
تفکر مقاومت در فلسطین به این یقین رسید که گزینهی اول خودشونو از تهدید به فرصت تبدیل کنه. و برایند کلی این اقدام، فراتر از تصور اولیه تصمیمگیرندگانش شد.
2. در بین پیرایش از تبادل نظر با پیرایشگر اجتناب کنید. کار نیمساعته یکساعت طول میکشه. مخصوصا وقتی کسی هم تو نوبت منتظر اتمام کار شما نباشه. دیروز اینطوری شد.
3. برای نوبتدهی کراتین موی سر، کاشت ناخون و مانیکور به این آیدی پیام بدید: @mohamadinia 😂
@Andishnaak/ اندیشناک/ محمدینیا
📌کلید جنگ فشرده شده:
جنگ ترکیبی آمریکا برای امنیت زدایی از مرکز و غرب آسیا
دشمن با تمام امکانات یک جنگ ترکیبی را در منطقه طراحی کرد تا از افزایش قدرت بازیگران جهانی و منطقه ای مثل چین و روسیه و ایران و کنترل جاده ابریشم و کریدور شمال جنوب جلوگیری کند .
هنوز کسی نیامده ابعاد این جنگ ترکیبی هدفمند و هوشمند را در قالب یک پازل روشن کند
آمریکا در افغانستان و آسیای جنوبی و مرکزی و قفقاز در حضور خود یک بروزرسانی هوشمندانه ای انجام داد
چه بخواهیم چه نخواهیم بخشی از آثار این حضور متوجه ما خواهد بود
آمریکا با تحریک گسل های اختلاف برانگیز در حال امنیت زدایی از منطقه غرب آسیا و آسیای مرکزی و قفقاز است،راهبرد آمریکا ذهنیت سازی تعارض منافع میان این کشورهاست تا به جنگ منتهی شود وخواهد شد همان طور که ولادیمیر پوتین نسبت به آن هشدار داد
جنگ در منطقه بدون شک اتفاق خواهد افتاد و این جنگ ،توسط آمریکا برنامه ریزی می شود و استراتژی آن ها ایجاد اختلال محاسباتی در میان دولت های این منطقه است.
این راهبرد آمریکا در قفقاز و درگیری ها میان اسرائیل و فلسطین به وضوح قابل تامل است.
طالبان در افغانستان یکی دیگر از ابزارهای هوشمند آمریکا برای امنیت زدایی از منطقه بود
طالبان ابزار هوشمند آمریکا است
حضور آمریکا در افغانستان به شکل هوشمندانه و دقیق وجود دارد ،بنابراین حضور آن ها افزایش داشته است و قرار است از گسل تنش میان کشورهای تاجیکستان و قرقیزستان و تعریف یک سناریوی تعارض منافع به جنگ در این منطقه دامن بزند
سیاست های آبی طالبان در قوش تپه و کاهش سطح آب آمودریا امنیت زیست محیطی و امنیت آب شرب ترکمنستان و ازبکستان را برهم خواهد زد. تنش های آبی یکی از همان سناریوهای آمریکایی برای تنش در منطقه آسیای مرکزی است.
جنگ نرم طالبان در چیره سازی نظام خلافتی در برابر نظام ولایتی ایران ،همگرایی مذهبی و قومی در استان هایی مثل سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی و تاثیر گذاری بر آن ها ،تغییر بافت جمعیتی افغانستان و انتقال پشتو ها به فلات مرکزی افغانستان(منطقه ای که آب قوش تپه به آن خواهد رسید) و مساله مهاجرین که یک ابزار قدر و تهدیدِ در دست طالبان است ،کاهش نفوذ ایران در شیعیان افغانستان و قطع کردن این وابستگی همگی از آثار برنامه ترکیبی آمریکا در افغانستان است.
در قفقاز نیز بازی دوگانه آمریکا و اسرائیل نتیجه ای جز تقویت حضور آن ها در منطقه و تامین منافع کشورهای همسوی خود ندارد.
کریدور تاپی و کاسا ۱۰۰۰ در آسیای مرکزی و اتصال به آسیای جنوبی نیز از برنامه های آمریکا در منطقه است
کریدور هند _اسراییل نیز یکی دیگر از برنامه های آمریکا برای تضعیف محور روسیه چین و ایران بود.
کریدوری که قرار بود با تکميل صلح ابراهیم و عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل تثبیت شود و مساله فلسطین را از اساس محو کند.
این نقشه ها که در مناطق خاص خود امتداد میدانی دارد و توسط بازیگران منطقه ای پیگیری می شود آثار انگیزه های پنهان قدرتهای بزرگ غربی است و طبیعتا جدای از تعارض منافع منطقه ای که دارد در سطح کلان نیز از آثار متناسب با خود برخوردار است که این قسمت بر معادلات جهانی در موضوعات امنیتی و اقتصادی و انرژی قابل ارزیابی است.
ذهنیت تحلیلی استراتژیک می تواند نسبت تحولات منطقه ای و جهانی و معادلات سرنوشت ساز را ارزیابی کند و پیامدهای محیطی و جهانی آن و فرصت ها و تهدیدهای احتمالی که برای ما می تواند داشته باشد را روایت می کند.
اینکه ایالات متحده آمریکا در گوشه از افغانستان از سیاست های آبی طالبان حمایت کند باید بدانیم دقیقا این حرکت چه نسبتی با ایران و چین و روسیه دارد و قرار است چه پیامد ها و تهدید هایی را خلق کند .
باید بدانیم دقیقا چگونه باید جزئیات برنامه آمریکا در اوراسیا را در قالب یک پازل و فهم بهم پیوسته ارزیابی و تحلیل کنیم این شروع تفاوت تحلیل های استراتژیک و داستان سرایی های پوپولیستی است.
https://eitaa.com/aboghasm/ ابوقاسم✍️
https://eitaa.com/Andishnaak/ اندیشناک