Tahdir joze16.mp3
3.95M
🍀 تلاوت تحدیر (#تندخوانی)
🍃 #جزء_۱۶ #قرآن_کریم
💐 هدیه به حضرت صاحب الزمان(عج)
⏲ در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید.
🍀🍀🍀🍀
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_(س)
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام های آسمانی
جزء شانزدهم قرآن کریم
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_(س)
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran
☘️اللّٰهُمَّ أَنْتَ الْقائِلُ وَقَوْلُكَ حَقٌّ وَوَعْدُكَ صِدْقٌ: ﴿وَ اسْأَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ﴾ إِنَّ اللّٰهَ كٰانَ بِكُمْ رَحِيماً
☘️خدایا، تو گفتی و گفتارت بر حق و وعدهات درست است [فرمودی]: «از خداوند [با کمک تقوا و کسب حلال] درخواست کنید؛ چون خداوند همواره به همهچیز مهربان است»
🌱تو گفته ای و گفته ی تو ثابت است . تو گفته ای از فضل تو بخواهم. تو گفته ای سوال کنیم تا بدهی، با اینکه می توانستی بدون سوال بدهی. تو مسالت ما را میخواهی تا در این مسالت آمادگی پیدا کنیم و با این خواستن با تو پیوند بخوریم و به سوی تو بیاییم.
هنگامی که من در مقام طلب نیستم، داده های او مرا زمین می زند.
اگر او پس از خواستن می دهد، یکی به خاطر ایجاد آمادگی است و دیگری به خاطر پیوند خوردن با او است.
خدای من! تو خودت به خواستن دستور داده ای، پس از آن که مرا به خودت خوانده بودی و بارها دعوت کرده بودی و این از روش های تو نیست که به خواستن دستور بدهی و جلوگیر بخشش ها باشی. در حالیکه تو بخشش هایت را بر این ها که ملک تو هستند بی دریغ ریخته بودی و بارها با محبت و نرمش به سوی آنها بازگشته بودی.
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
#بشنو_از_نی
#عین_صاد
#ماه_رمضان
@gharagahemontazeran
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃
⚘️ من چه در پای تو ریزم که پسند تو بود...
⚘️ سر نه چیزست که شایسته پای تو بود...
🌹السلام علیک یا علی بن موسی (ع)
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🍃⚘️🍃⚘️🍃
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_(س)
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran
41.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت و توزیع۲۰۰پرس غذای نذری برای نیازمندان توسط خادمین موکب قرارگاه منتظران همزمان با وفات حضرت ام المومنین خدیجه کبری سلام الله علیها
#چهارشنبه_ها_با_خادمین
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_س
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran
38.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فضائل سوره اسراء
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_س
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸☺️امسال عید کجا برم ؟
بندرزیبای گناوه
#ایران_زیبا
#عید_کجا_بریم
#بوشهر_گناوه
#صحن_حضرت_زهرا_س
#قطعه_ای_از_بهشت
#قرارگاه_منتظران
📚#معرفی_کتاب_خوب
📕#مثل_بیروت_بود
🍃📚🍃
✍نویسنده:زهرا اسعد بلند دوست
📝ناشر:کتابستان
📚🍃📚🍃
📕 معرفی کتاب:
زهرا اسعد بلنددوست پس از خلق رمان عاشقانه❤️ و موفق «چایت را من شیرین میکنم»☕️، با همان شخصیتهای کتاب پیشین که به شکل زیبا و پرعاطفهای معرفی شدند، در نوشتار تازه خود یعنی « #مثل_بیروت_بود» به سراغ حوادث آبان۱۳۹۸ رفته است تا بار دیگر از زبان سارا که حالا نقش همسر شهید مدافعحرم را در داستان به دوش میکشد، آشوب را روایت کند.دوراهی های این ماجرا خطرناک و مهآلود است و جملات آن سرشار از آرایه ها است.
🍃📚🍃📚
✂️برشی از کتاب:
با سری در مرز انفجار، زیر پتو خزیدم. دلم بی خیالی چند هفته قبل را می خواست. صدای پیام تلگرام بلند شد. بی رمق، گوشی را از زیر تخت برداشتم. همان ناشناس بود. بغض سیب شد و در گلویم غلتید. کاش دست از سر زندگیم برمی داشت. مضطرب پیام را گشودم: «اینکه واسه یه منافق زادهٔ مریض سوپ ببری هم رأفت اسلامی محسوب می شه؟!» حالم بد بود، بدتر شد. او می دانست، او باز هم همه چیز را می دانست. اما چطور؟! من که در تمام طول مسیر، شش دانگ حواسم را به اطراف سند زده بودم. صدای ضربان قلبم را به گوش می شنیدم. «تو این چیزها رو از کجا می دونی؟ تعقیبم می کنی؟» پیام آمد: «من خیلی چیزها رو می دونم؛ مثلا معنی ستون پنجم رو خیلی خوب می فهمم یا مثلا خوب می دونم اون توله منافق مأموریتش چیه و چه خوابی واسه حاج اسماعیل دیده.» او چه می خواست بگوید؟!
🍃📚🍃📚🍃
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
#زهرا_اسعد_بلند_دوست
#کتاب_خوب
#رمضان
#قرارگاه_منتظران
#قطعه_ای_از_بهشت
#صحن_حضرت_زهرا_(س)
━━━━⊱♦️⊰━━━━
@gharargahemontazeran