قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۱):
گاهشمار واکنشهای متقابل
اوقاف و اهالی امامزاده (۳۴)
خودستاییهای شورای خائن روستا از زبان، کاسهلیسهای آنها!
وقتی که یکی از اهالی، عکسهای فوق را در تاریخ ۱۵ اردیبهشت امسال برای من فرستاد، برایش نوشتم:
«سلام
ممنون
اینکه خودشون، همدیگر را تحویل بگیرند، اصلاً مهم نیست. مهم اینست که غیر از این عشّکها، چه کسانی دیگر به اینها تبریک گفتند؟!»
دقایق و ظرائف استخدام وکیل! (۱):
این عکسها را برای اخوی هم فرستادم که در جواب، نوشتند:
«سلام صبح بخیر،
خود گویی و خود خندی،
عجب مرد هنرمندی!
[منظور اخوی، اشاره به خودستایی شوراست!]
✅ عزیز دل برادر، از روند کارها بخصوص تهیه لایحه بقول شماها، کدینگ لایحه یا ماده واحده ها و تبصره ها در مورد شکایت کیفری بر علیه نانکلی لعنت الله خبری ندارم.
احتمالا همین روزها اعلام کنند که موعد جلسه فلان روزه ساعت فلان شرکت کنید. دستمان خالی است ، ولی طرف دستش پر و حامی اش هم قدر.
و کارهای ما دقیقه نودو یک که خدای نکرده نتوانیم کاری از پیش ببریم، شدیدا مورد تمسخر ایادی شیاطین قرار خواهیم گرفت.
اصرار و تکرار را قبول ندارم، ولی اجبارا، باز هم میگویم؛
شما وکیلی قدرتر و تواناتر و بقول معروف؛ دست بفرمانتر از این آقای «أأ» پیدا نخواهید کرد.
مدت زمانهایی که برای شنیدن مطالب ما گذاشته، کمتر وکیلی قرار میدهد.
سفارش پشت پرده، او را وادار به این اختصاص وقت کرده، این را از دست ندهید.
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۷ بهمن ۱۴۰۲
گروه هماندیشی سادات میدان
🎲
گروه هماندیشی سیدعلاءالدین
🌹
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۲):
گاهشمار واکنشهای متقابل
اوقاف و اهالی امامزاده (۳۵)
۲۸) سالهای ۱۴۰۲-۱۴۰۱
دقایق و ظرائف استخدام وکیل! (۲):
با توجه به مقدماتی که مورد اشاره قرار گرفت، در تکاپوی یافتن مسیری مناسب برای شکایت علیه نانکلی بودیم و اینکه چه وکیلی باید استخدام کنیم، که خبردار شدیم از پیشدستی نانکلی در مسئله شکایت او علیه اموات روستا!
وی با این شکایت، دست به تیشه به ریشه مالکیت اهالی زده بود، آنهم کاملاً مخفیانه!
متقابلاً لازم بود که بازماندگان آن ۱۸ متوفای نسلهای پیشین، بعنوان ذینفع، ورود نمایند که نهایتا فقط دو نفر روحانی معمم و هر دو «سیدمحمدحسینی» (فرزندان مرحومان؛ حاجسیدمیربابا و حاجسیدحسن) با عنوان شخص ثالث، ورود نمودند!
ما در کودکی با هم رفاقتی داشتیم ولیکن سالها بود که همدیگر را ندیده بودیم و برای اعتراض به شکایت نانکلی هم هیچگونه هماهنگی قبلی بین ما صورت نگرفته و لذا حضور «حجةالاسلام و المسلمین سیدمحمدحسینی»، از پدیدههای جالب و مغتنم ماجرا بود که خود را از قم رسانیده بودند. درود بر غیرت او!
البته ورود ایشان به پرونده از آنجا که تشریفات اداری آن انجام نگرفته بود، موجب میشد که یا تاریخ دادگاه از ۱۴۰۲/۳/۳ تعویق به تاریخ دیگری شود و یا اینکه ایشان رسماً از ورود قانونی خودش، انصراف بدهند که ترجیح دادیم ایشان، انصراف بدهند و لذا بنده تنها شخص ثالثی بودم که قانوناً ایفای نقش نمودم و هیچکدام از تفالهها و عنکبوتها در آن (حتی به عنوان ناظر ولو برای حفظ ظاهر!) حضور پیدا نکردند که خود قطعیترین نشانه آشکار برای نفاق و خودفروختگیشان به نانکلی بود!
ولیکن قبل از برگزاری دادگاه مذکور، ما درگیر اموری بودیم که بد نیست محض ثبت در تاریخ روستا، مورد اشاره قرار بگیرند.
دادگاه بدوی، «حکم به بطلان دعوا» داده بود اما نانکلی، اعتراض زده بود تا تجدیدنظرخواهی شود. فلذا پرونده رفته بود برای دادگاه تجدیدنظر که از جزئیات آن بیخبر بودیم و حتی بنده (که از تهران اقدام کرده بودم برای ورود بعنوان ذینفع)، مطمئن نبودم که تقاضای من وارد پرونده شده است یا نه؟! (بعداً فهمیدیم که در لحظات پایانی و همزمان که قاضی تجدیدنظر، بمحض آنکه، پرونده را گشوده بود، اعتراض بنده هم به دادگاه واصل شده بود! که ایضاً از عجایب قضیه بود!
در عینحال احتمال میدادیم که شاید فرصتسوزی شده و ورود بنده، دیرهنگام باشد فلذا از اخوی که در روستا بود، خواهش کردم که سریعاً به آوج رفته و از طرف من، طرح شکایت نماید که زحمت کشیده بود ولیکن خودش را بعنوان شاکی اصلی ثبت کرده بود و من و اخوی کوچک را در رتبههای بعدی قرار داده بود.
بدنبال آن بودیم که همزمان با رسیدگی به تجدیدنظرخواهی نانکلی به شکایت کیفری ما هم رسیدگی شود! غافل از اینکه، تجدیدنظرخواهی نانکلی به قزوین رفته بود و دادگاه آوج هم، اختیار رسیدگی به مدیران دولتی را نداشته و لذا ش.کیفری ما هم باید میرفت به قزوین ولیکن متوجه شدیم که پرونده به پاسگاه خرمدشت قزوین رفته!!
(و آخرش هم نفهمیدیم که آیا اشتباهی در نامهرسانی، رخ داده بود یا اینکه ناشی از اختلالی برای کارشکنی در پیشبرد پرونده بود؟!)
در هر حال میسر نشد که به دو پرونده حقوقی نانکلی و کیفری ما همزمان و فرضاً در آوج رسیدگی شود. پرونده نانکلی بعلت نقص در رسیدگی به آوج برگشت اما ش.کیفری ما به یکی از شعبات قزوین ارجاع شد.
در چنان گیروداری، اصرار اخوی این بود که هرچه زودتر، برای هر دو پرونده، وکیلی قوی استخدام کنیم. وقتی که متوجه شد که بنده با تسویف خود دارم تعلل میکنم! خودش دست به کار شد و از طریق دوستانی که در بیت مقام معظم رهبری داشت، وکیلی را پیدا کرد که سوابق متعددی در پروندههای اوقافی داشته و همیشه هم موفق بوده است.
با این حال، بنده کماکان استخدام وکیل را جدی نمیگرفتم!
(ناگفته نماند که ممدننگی هم توصیه به استخدام وکیل داشت!! و میشد احتمال داد، بدنبال فریب و خرید وکیل ما خواهند افتاد و لذا هم اوقات ما هدر خواهد رفت و هم پولی که معلوم نبود از کجا باید جور کنیم!)
علت بیاعتنائی بنده به استخدام وکیل، این بود که خودم را بسیار کارآمدتر از هر وکیلی در اینگونه پروندهها میدانستم!
در آن مقطع که میرشجاع دلواپس استخدام وکیل بود، وقایعی و مکاتباتی هم بین ما رخ داد که میخواهم آنها را در اینجا به اشتراک بگذارم و از پیام آ.میرشجاع شروع کردم که در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۸ برای من نوشته بود. (بخشی را در پیام قبلی، درج کردم و اما ادامه آن):
«قرار بر این شده که ایشان وکالتی که از ما خواهد داشت، بابت کل کارهای ما (قسمت افرادی که در میدان هستند) ۳٪ از قیمت بازپس گرفتن از اوقاف را پس از موفقیت در دادگاه و صدور محکومیت اوقاف دریافت کند.
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۷ بهمن۱۴۰۲
سادات میدان
🎲
سیدعلاءالدین
🌹
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۳):
گاهشمار واکنشهای متقابل
اوقاف و اهالی امامزاده (۳۶)
۲۸) سالهای ۱۴۰۲-۱۴۰۱
دقایق و ظرائف استخدام وکیل! (۳):
ادامه مکاتبات بنده و اخوی و عموزاده؛
آ.میرشجاع: «... و قیمت گذاری کار انجام گرفته نیز کارشناس رسمی دادگستری میباشد.
و در صورت عدم موفقیت، فقط هزینه هایی مثل باطل کردن تمبر و ... در انتهای ماموریت از طرف ما در یافت کند.
و هیچگونه مطالبه ای نداشته باشد.
با شناخت و تجربه ایکه من در اینگونه کارهای وکالتی دارم، موارد استثناء هست که قرار داد اینچنینی برای کار کوچکی بلحاظ ارزش مادی اتخاذ گردد.
و کلیه کارها اعم از تهیه لوایح و مراجعه به دادگاه و دفاعیه، وی کلا تمامی اقدامات لازمه را شخص خود وکیل انجام بدهد.
با توجه به موفقیتهای متعدد انجام گرفته در پرونده های بزرگ اوقافی که توسط آقای أأ، برای قرارگاه خاتم سپاه انجام گرفته و رزومه ایکه در بین وکلای در اختیار سپاه هست، بیشترین امتیاز را دارد، اگر وکیل مناسبتری را سراغ ندارید، وکالت را با ایشون ببندیم، تا کارهار را بطور جد شروع کند.
من از بابت عاقبت بدفرجامی در دادگاه نگرانم، مبادا تمامی زحمات بی نتیجه و به ضرر ما که باعث سرشکستگی همه مان خواهد گردید و مورد استهزاء قرار خواهیم گرفت، با اهمال و بی خیالی و عدم در اختیار گرفتن وکیل، به باد بدهیم. دفاعیه بدون اشراف به ماده واحده ها و تبصره ها و ... که وکلا تسلط بر آنها دارند و در مقابل قضات مطرح میکنند، ما ها مسلط نیستیم. نمونه اش همین جلسه ای که در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۳ قرار دارد و چند روزی بیش نمانده است را از دست بدهیم.» (پایان)
بنده دو هفته مانده به دادگاه تجدیدنظرخواهی نانکلی (و نیز بلاتکلیفی شکوائیه کیفری ما علیه وی که به قزوین رفته بود) که بیشترین فشار روانی روی بنده سوار بود، جوابیه مفصلی برای ایشان و سایر دوستان، نوشتم که در جریان و جلسات آقای أأ (بهترین وکیلی که سراغ داشتند) بودند و به ارزیابی وکیلی پرداختم که حدود ۱۵ ساعت (در در طی ۳ جلسه) وقت ما را گرفته و در واقع تلف کرده بود! چرا که اخوی و بقیه، گمان میکردند غلبه بر واحد حقوقی اوقاف، معجزه است!!!
حم: «سلام
صبح شما هم بخیر
جسارتا عرض میکنم؛ بنده نه تنها به آقای «أأ» خوشبین و امیدوار نشدم بلکه تا حدودی بدبین و بالتبع ناامید هم شدم! زیرا:
1) در جلسه اول (با حضور بنده و جنابعابی و آ.سیدمحمود)، قاعدتا بیشتر شنونده بود تا گوینده و کلیات را شنید و مدارک اصلی را هم دریافت کرد و قرار شد که اگر ابهامی در مسئله داشت و طرح دفاعی مناسبی آماده کرد ما را خبر کند که هیچ خبری نشد! (بنده هم بعللی پیگیری نکردم!)
2) بعد از پیگیری ابتکاری آ.سیدمحمود، در جلسه دوم (با حضور هر سه نفر قبلی باضافه آ.سیدسعید و آ.سیدرضا) ۵۰% شنونده بود و ۵۰% گوینده ولیکن آ.سعید ادعا کرد که او از مشاوره دادن طفره میرود! که شاید ناشی از پولکی بودن او باشد!
بنده سعی کردم اطلاعات و مدارک حداکثری پرونده را به او بدهم و حتی در مقابلش چهار تا پرونده (بجای یک پرونده!) گشودم تا در باغ سبز بیشتر و بهتری نشانش داده باشم! و مجددا (با استقبالی که کرد) قرار شد که نرخ هر پرونده را جداگانه محاسبه نماید و چهار تا دستمزد تعیین کند و قاعدتا ما با حق انتخاب خود حداقل یکی از پروندهها را به او خواهیم سپرد، امیدوارکننده بود و پیشنهاد ما را باید جدی میگرفت. اما باز هم خبری نشد! لینک کانال سیدعلاءالدین را برایش پیامک کردم تا اگر ابهامی راجع به مسائل مختلف چهار پرونده پیشنهادی ما دارد به آن مراجعه کند اما او هرگز وارد ایتا نشد (که بمفهوم آن بود که نیازی به اطلاعات بیشتر و نیز ابهامی در مسائل ما ندارد!) باز هم هیچ خبری نشد!
مسئله از دو حال خارج نبود:
2/1- مجال (یا علاقهای به) ورود و بررسی و پیگیری پرونده ما را ندارد و در عینحال از تقبل آن هم استنکاف نمیورزد! (و شاید منتظر آنست که سرش قدری خلوت شود!)
2/2- هرگونه ورود و پیگیری جدی پرونده را منوط به عقد قرارداد ذیربط و دریافت پیشپرداخت میداند. چنانکه در گفتگو با آ.سیدمحمود هم بر این مطلب خود تأکید کرده بود و اینکه خواستار ۱۰% ارزش ریالی پرونده است و یک سوم آنرا بعنوان پیش پرداخت میگیرد.
3) جلسه سوم ما (با حضور همان اشخاص بدون سعید) بمفهوم آن بود که ما مجدانه مایل به وکالت وی هستیم. ضمنا جلسه سوم هم حاشیههایی داشت:
3/1- از جانب وی هیچ خبری نشد و برای چهار پرونده (علیرغم وعدهای که داده بود) هیچ نرخی تعیین نکرد!
3/2- برای تعیین جلسه به تسویف پرداخت و با پیگیری و سماجت آ.سیدمحمود بالاخره پذیرفت که جلسهای با هم داشته باشیم. ولیکن زمان مناسبی را در نظر نگرفت (= بیاعتنائی به مطلب افطار!)
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۸ بهمن۱۴۰۲
هماندیشی سادات میدان
🎲
گروه هماندیشی سیدعلاءالدین
🌹
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۴):
گاهشمار واکنشهای متقابل
اوقاف و اهالی امامزاده (۳۷)
۲۸) سالهای ۱۴۰۲-۱۴۰۱
دقایق و ظرائف استخدام وکیل! (۴):
ادامه مکاتبات بنده و اخوی و عموزاده؛
حم: «در جلسه سوم نه طرحی از خود ارائه داد (= پوچی جلسه اول) و نه نرخی تعیین کرد (= پوچی جلسه دوم)!
ولیکن چنانکه شاهد بودید؛ بسیار گوینده بود تا شنونده (= خلاف امر وکالت) و از شنونده بودن هم آنقدر گریزان بود که من ناچار شدم دو سه بار از وی خواهش کنم تا فقط دو سه دقیقه دندان روی جگرش بگذارد تا من بتوانم بیان خود را خلاصه و فشرده تفهیم کنم!
که بار سوم تحمل کرد و زانپس پذیرفت که نگاه عام خود را اصلاح کند و قول داد که وارد ایتا بشود و مطالب کانالهای ما را ببیند. اما در عمل اگرچه وارد ایتا شد ولیکن بعضویت کانالها در نیامد! احتمال دادم که لابد بدون عضویت، مطالب را مطالعه میکند! ولیکن وقتی پیامهائی را برای شخصی او فرستادم متوجه شدم که اساسا وارد ایتا نمیشود! بنابراین او کاری به اطلاعات و مدارک ما در ایتا ندارد!
اما قرار شد (قول داد) که لایحه ما را بگونهای بازنویسی کند که برای صدور کیفرخواست مد نظر ما تأثیرگذار باشد ولیکن تا این ساعت (علیرغم آنکه ما تأکید کردیم فرصت مضیقی داریم و او باید عجله کند) هیچ خبری از او نشده است!
4) بنظر بنده وی فاقد حداقل «صداقت» و «شفافیت» در امر همکاری است و تبعیت از وی خطاست.
بنده از آ.سیدرضا هم خواهش کرده بودم که حداقل یک میلیون تومان به همراه خود بیاورد (که آورده بود) تا به پاس سه جلسهای که از او وقت گرفته بودیم، جبرانی کرده باشیم. او هم در آخر جلسه دست به کیف شد که بپردازد اما من اشاره کردم که فعلا دست نگه دارد. زیرا از او کاملا مأیوس شدم. زیرا:
4/1- در طی اینهمه جلسه که وقت ما را گرفت؛ دریغ از ارائه کمترین راهنمائی اصولی! (لااقل بعنوان در باغ سبزی که بتوانیم روی توانائی او حسابی باز کنیم) و اکتفاء به وعدههائی که هرگز انجام نداد!
4/2- در جلسه سوم تأکید و اصرار داشت که «صدور قرار منع تعقیب» توسط بازپرس، کار قانونی و درستی بوده و غیرقابل خدشه است و اعتراض بدان فایدهای ندارد! و حال آنکه به صرف اعتراض کلی و یک خطی شما تجدیدنظر شد و کیفرخواست صادر شد و پرونده رفت به دادگاه کیفری دوم قزوین و حتی معطل لایحهای هم نماندند که ما وعدهاش را در اعتراضیه خود داده بودیم!
البته ما باید لایحه نهائی خود را حتیالامکان متمایز با کلیه نوشتههای قبلی خود تهیه و به دادگاه کیفری دو قزوین ارائه بدهیم که هنوز تعیین روز رسیدگی نشده است ولیکن بلحاظ کیفری بودن ممکنست هرچه زودتر تعیین گردد. اگرچه بلحاظ صدور قرار منع تعقیب از حساسیت آن کاسته و ممکنست با تسویف صورت بگیرد. و خوشبختانه بنده هم با عنایت الهی، فرمت مد نظر خود را یافته و تحریر آنرا آغاز کرده و مشغول تکمیل آن هستم.
بنابراین وی داشت مشاوره غلط به ما میداد و بیهوده دل ما را خالی میکرد! که از دو حال خارج نیست:
4/2/1- مهارت و تجربه و اطلاعات لازم در این امور را ندارد که بسیار بعید است!
4/2/2- آنقدر پولکی است که حتی حاضر نشد بمنظور جلب نظر ما و بسترسازی برای نیل به عقد قرارداد، چند تا عدد و رقم بعنوان شماره ماده و تبصره بر لایحه ما اضافه کند!
در عینحال هیچ مبلغی هم بعنوان پیششرط همین همکاری حداقلی تعیین نکرد که عجیبترین قسمت ماجراست! و من واقعا متوجه نیستم که منتظر چه بود؟! ما گه گفتیم نرخ خودت را در جلسه بگو و اینکه من باید بتوانم از 100 نفری که با ما همراه شدهاند دریافت کنم و آنها را متقاعد نمایم که به شما وکالت بدهند و... ولیکن او هیچ قدمی بر نداشت!!
آیا او منتظر آنست که ما یک برگ چک سفید در اختیارش بگذاریم تا ...؟!
5) همکاری با چنین وکلائی بسیار سخت و رنجآور است. حداقل بنده قادر به تحمل آن نیستم. چنانچه جنابعالی و سایر عزیزان تمایل به همکاری با وی دارید، بنده توصیه میکنم خیلی مراقب باشید تا بعدا پشیمان نشوید!
وی در حرف تلفنی با آ.سیدمحمود حرف از 10% ارزش پرونده (= تقویم ششدانگ روستا!) و پیشدریافت نقدی یک سوم آنرا داشت که شاید بنده هم اگر وکیل بودم همین فرمول را پیشنهاد میکردم و از آنجا که چنین امکانی در این روستا فراهم نیست، قاعدتا آنرا جدی نمیگرفتم!
اما اگر وی جدی بگیرد و فرضا در تقویم ششدانگ روستا (معادل حداقل 60 هکتار) فرضاً به مبلغ 60 میلیارد تومان برسیم (=قیمت کارشناسی!) او برای انجام وکالت این امر (با توجه به اینکه اوقاف بر ششدانگ روستا و خسارات حداقل 200 سال غصب موقوفات دست گذاشته است) حداقل 6 میلیارد تومان مطالبه خواهد کرد که یک سوم پیشپرداخت آن 2 میلیارد تومان میشود. چه کسی/کسانی حاضرند چنین قراردادی با وی ببندند؟!
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۸بهمن۱۴۰۲
هماندیشی سادات میدان
🎲
گروه سیدعلاءالدین
🌹
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۵):
گاهشمار واکنشهای متقابل
اوقاف و اهالی امامزاده (۳۸)
۲۸) سالهای ۱۴۰۲-۱۴۰۱
دقایق و ظرائف استخدام وکیل!(۵):
ادامه مکاتبات بنده و اخوی و عموزاده؛
حم: «... بنظرم حتی اگر کلیه اهالی هم پای کار بیایند، قادر یا مایل به تأمین چنین وجهی نیستند و نخواهند بود! و ای بسا قرارداد استیجاری با اوقاف را بمراتب ترجیح بدهند!
و اما اینکه وکالت ندهیم و صرفا از ایشان مشاوره بگیریم؛
از این لحاظ هم بنظرم نشان داد که بدون دریافت چک سفید مایل به هیچگونه همکاری نیست. چنانکه در این مدت با زبان بیزبانی آنرا جار زده است!
با همه این احوال؛ اگر جنابعالی مطمئنی که فرد بدردبخوری (قدرتر و تواناتر و دستبفرمانتر!!!) است و بدون دریافت پیشپرداخت (آنهم فقط 3% تقویم کارشناسی دادگستری حداقل چهاردانگ سادات و آنهم پس از تفوق بر اداره اوقاف) حاضر به همکاری است و «کلا تمامی اقدامات لازمه را شخص خود وکیل انجام میدهد»، بسمالله! چرا معطلید؟! همین امروز بروید با ایشان قرارداد ببندید. فقط حواستان به 3% تقویم کارشناسی 4دانگ روستا باشد که پیشاپیش بدانید حدودا چقدر خواهد شد تا نه مدیون وی بشوید و نه برای خودتان دردسر درست کنید!
در هر حال بنده (حتی اگر تن به چنین قراردادی بدهد) از آنجا که باحتمال زیاد در عمل آنرا به تسویف خواهد افکند، به صلاح شما نمیدانم. ولیکن به شما هم (بخاطر آنکه بنده در این ششدانگ، شخصا چیز قابلی ندارم فلذا شاید علقهای هم ندارم و اگر بر اوقاف و کفتارهای روستا فائق نشوم چیزی را از دست ندادهام!)، حق میدهم که طبق صلاح خودتان پیش بروید. من که نمیتوانم کاسه داغتر از آش باشم! بنده صرفا در حد توان خود پیش میروم و علاوه بر اتخاذ دیپلماسی عمومی و روشنگری اهالی (و بقول خیلیها؛ دشمنتراشی برای خودم!) به انواع اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط و بیربط هم مراجعه و مکاتبه و مذاکره خواهم کرد. زیرا برایم جنبه حیثیتی دارد و اگر پیروز هم نشدم، خودکشی نخواهم کرد!
بنده هنوز وکیل مناسبتری سراغ ندارم و اگر داشته باشم سعی خواهم کرد صرفا برای نوشتههای خودم از آنها مشاوره بگیرم و قراردادی با او نخواهم بست. لذا شماها کاملا مختارید و لزومی ندارد در قفای بنده حرکت کنید. زیرا بنده هم چنین توقعی ندارم. موفق باشید.🙏🌹❤️✌️
این مطالب ☝️ را برای آنها که در جریان آقای أأ هستند هم ارسال میکنم تا در این هماندیشی مشارکت نمایند. ان شآءالله و السلام
پیامد این تحلیل و ارزیابی بنده، آ.سیدمحمود، پیام دادند که:
«با سلام خدمت جنابعالی و دوستان. پیشنهاد میکنم باتوجه به زمان اندک باقیمانده تا تاریخ دادگاه (۱۴۰۲/۳/۳) جلسه ای داشته باشیم و تصمیم گیری نهایی را اتخاذ کنیم. ضمنا پیشنهاد آقاسیدمیرشجاع مبنی بر دریافت حق الوکاله در صورت موفقیت وکیل در دادگاه علیه اوقاف را به نظرسنجی سادات همراه ارائه کرده و روشهای احتمالی تامین حق الوکاله را بررسی نماییم. انشالله خداوند متعال بهترین راه راپیش روی سادات قرار دهد. با تشکر»
سرانجام بنده به این نتیجه رسیدم که دادگاهها را بدون وکیل، دنبال کنم که برای اولی (تقاضای نانکلی برای ابطال اسناد قدیمی اجداد اهالی) بلحاظ شکایت علیه اموات، حکم «عدم استماع» صادر شد.
در این دادگاه نه نانکلی، جرأت کرد حضور پیدا کند و نه وکیلش شرکت کرد! البته نامهای با مفادی مسخره، فرستاده بودند که قاضی محترم، ترتیباثری بدان نداد و لذا نانکلی شکست خورد.
(حال برای انتقامجویی از بنده، رفته به دادسرای ویژه روحانیت قزوین، شکایت کرده است! و اربابش هم که متأسفانه آخوند است و مایه شرمساری ما سادات معمم، بنام مجیدی، چند روز پیش که بالاخره دیداری از امامزاده داشت، پیام داده که یقه حسینی منتظر را رها نخواهیم کرد!!! یعنی با کمال وقاحت میخواهند دست پیش هم بگیرند! البته هیچ باکی نیست و من از خدامه که خودش وارد دادگاه بشود تا شاید فرصتی برای خلع لباسش پیدا بکنم! إنشآءالله)
همانطور که قبلاً هم اشاره کردم، تفاوت نگاه بنده با دیگران در مسئله دادگاهها در این بود که آنها گویا عادت داشتند به «من قال» قضیه نگاه کنند و بنده «ما قال» آنرا ملاحظه میکردم. میرشجاع اساساً پا به دادگاه نگذاشت و احتمالاً منتظر شکست مفتضحانه من بود تا بزعم او درس عبرتی برای من باشد که وقتی او میگوید بدون وکیل جلو نرو، من هم باید بپذیرم که لابداً و حتماً باید وکیل بگیریم. شاید هم حق داشت! زیرا گمان میکرد که با سازمانی طرف هستیم که بعلت خیلی قدیمی بودن (و ذاتاً درگیر مسائل حقوقی بودن)، لابد دارای قویتری واحد حقوقی است و... و حال آنکه در اینجا اساساً حریف ما اوقاف نبود! بلکه با نانکلی مجرم، بعنوان یک فرد، طرف بودیم که فرصتطلبانه پشت مقامش گارد گرفته!
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۸بهمن۱۴۰۲
سادات میدان
🎲
سیدعلاءالدین
🌹
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا حالا اسم ژاپن ایران را شنیده بودین؟
🔹 نگار خاتون، روستایی که محصولات هایتک تولید میکند؛ و بیکاری ندارد.
🔸با ما دور میز اقتصاد باشید👇
https://eitaa.com/joinchat/3031236797Ccb28537740
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◽️ راز جوان ماندن
حتما سخنان اين شخصيت دانشگاهى
را گوش داده و بكار گيريم. 🤔💪
✍ #دختر_سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/572850353Ca4e6fe6d24
☝️از پیامهای وارده☝️
👌 قابل توجه کسانی که از طولانی و مغلق بودن نوشتههای بنده، معمولاً شاکی هستند!!! 😂😂😂
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نطق طوفانی تحلیلگر یمنی علیه لفاظی کارشناس آمریکایی؛ ما با آمریکا فقط با زبان آتش و جنگ صحبت میکنیم!
🔹 «نصرالدین عامر» نایب رئیس سازمان اطلاعرسانی یمن: آمریکا حامی اشغالگری و نسلکشی است؛ آمریکا جهان را ملک خود و خود را خدای عالم میداند.
🔹"وارد جنگ مستقیم با آمریکا شدهایم؛ اجازه دهید تسویهحساب کنیم و کشتههای آنها را همه جا ببینیم."
@shamime141
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
علت نامگذاری خبرگزاری fox news
چرا باید اسم فاکس(روباه) رو برای یک خبرگزاری انتخاب کرد (روباه که یعنی حیلهگر و دغلکار)؟!!
برای فهمیدن این رمز در نامگذاری در ابتدا لازم است با ابجد انگلیسی آشنا شویم، ابجد انگلیسی مانند ابجد فارسی نیست (ابجد هوز حطی کلمن...) که از 1 شروع میکنی میرسی به 10 بعد میشه 20، 30، 40، ... بعد میشه 100، 200، 300، الی آخر،
ابجد انگلیسی اصلا عدد بالای 9 ندارد، یعنی چی؟!
الفبای انگلیسی 26 تا حرف داره A اولین حرف و Z حرف 26ام، اونها هیچ حرف دو رقمی رو قبول ندارن، مثلا Z که حرف 26ام هست ابجد آن 8 میشود یعنی جمع دو عدد تشکیل دهنده آن یا O که حرف 15م است میشود 6 یعنی 1+5 در جدول پیوست، هر حرف و عدد متناظر آن نمایش داده شده است.
حالا ببینیم ابجد انگلیسی کلمه FOX چه میشود... درسته...666... (عدد مشهور شیطان)
این؛ «فاکسنیوز» نیست بلکه «شیطاننیوز» هستش... این شبکه؛ هدیه و پیشکشی هست به اربابشان شیطان...
(منبع: سخنرانی استاد رائفیپور)
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا ما باید به خاطر اشتباه حضرت آدم در بهشت نباشیم؟!
🚨بهکانال شهرپاسخ بپیوندید
🆔 @pasokhcity
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌 پاسخهای غیرواقعی به سؤال واقعی!
جوابهای این شیخ محترم، به سؤال مذکور، متأسفانه مجموعهای از اشتباهات رایج دیگر است!
برای بررسی برخی از اشتباهات ایشان، لطفاً این مقالات را ببینید👇👇👇
https://eitaa.com/SMHM212/171
💠
https://eitaa.com/SMHM212/172
💠
https://eitaa.com/SMHM212/194
💠
https://eitaa.com/SMHM212/195
💠
https://eitaa.com/SMHM212/432
برای بررسی برخی اشتباهات دیگر ایشان، منتظر مقالات دیگری از بنده باشید در نشانی 👈
https://eitaa.com/SMHM212
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
☫﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
چالشهای امام
در تشکیل نظام
(بخش ۰۰۱):
#امام_خمینی (رضوانالله علیه) برای تشکیل #نظام #جمهوری_اسلامی #ایران، قاعدتاً با چالشهای جدی متعددی (در ابعاد گوناگون و اعماق مختلف) مواجهه بودند که در این سلسله مقالات بر آنم که به اهم آنها بپردازم ولیکن بدون تعیین کلیات و جزئیات یا تعیین أهم و مهم و یا تعیین ریشه و شاخه (اصول و فروع) که معمولاً در تحریر و تبویب کتب و مقالاتم بدانها عادت دارم! زیرا که اینک برای اولینبار بدان میپردازم (تا برای #دهه_فجر امسال هم کاری کرده باشم!) و لزومی هم نمیبینم که مطالب را (در قالب مقالاتی مسلسل) ابتدائاً برای خود تحریر بکنم و آنگاه به تنظیم و سپس به تقدیم آن، مبادرت ورزم! (که ممکنست ماهها و بلکه سالها طول بکشد!)
بنابراین از گوشهای شروع میکنم و پیش میروم و البته حتیالامکان بر اساس پیشفرضهایی که بصورت خام در ذهنم خلجان دارند ولیکن به احتمال زیاد، بعد از تکمیل مباحث (که خواهد طلبید بصورت کتاب هم منتشر گردد)، ضرورت تنظیم و تبویب و ترتیب لازمه خود را آشکار خواهد ساخت تا اصل و فرع، جابجا نگردد إنشآءالله
البته ناگفته نماند که تدوین مطالب بصورت #کتاب، ایجاب میکند که نویسنده، پایبند #تنظیم_خطی سرفصلهای آنها باشد ولیکن در #فضای_مجازی (و با توجه به امکاناتی که فرضاً در پیامرسان #ایتا فراهم گشته)، دیگر هیچ ضرورتی به تنظیم خطی مطالب نیست. زیرا میتوان مطالب را بصورت لینکهای ماتریسی/ماتریکسی (شبکهای از پیوندها) تنظیم نمود و خطی شدن مطالب را به وقت و حوصله و حساسیتهای خوانندگان سپرد.
و اما بعد؛
این چالشها قاعدتاً در دو محور قابل توجه و بررسی هستند:
۱) چالشهائی که خود #حضرت_امام در طول #نهضت و #نظام خود، بنحوی ابراز کردهاند در قالب سخنرانیها و اعلامیهها و سایر متون و بیانات خودشان که با احاطه بر کلیه آثار نرمافزاری (و بلکه سختافزاری!) او میتوان احصاء و تبیین نمود. شاید هم تاکنون اشخاصی حقیقی یا حقوقی به این امر لازم و مفید، مبادرت ورزیده باشند که بنده عجالتاً از آنها بیخبرم.
۲) چالشهایی که امام توجهی به آنها نداشته یا راجع به آنها چیزی اظهار نکردهاند و یا از آنها چنان گذرا و احیاناً رمزواره و رازآلود عبور کردهاند که چندان جلب توجهی نکرده و مبحثی را بر نیانگیخته است! و حال آنکه قابل اغماض نیستند. نه صرفاً از این لحاظ که در دل تاریخ دیروز برای #بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران، رخ داده بلکه از این نظر که حافظان این نظام (که چنین تحفیظی را اوجب واجبات میدانند) هم با آن چالشها مواجهه هستند یا خواهند شد.
نکته مهم مقدماتی دیگر این مبحث، زمانهشناسی طرح مسئله است. یعنی در آستانه انتخابات مجالس #شورای_اسلامی و #خبرگان_رهبری هستیم و سزامند است که چالشهایی را در اولویت آغاز مبحث خود برگزینیم که کارکردی برای انتخابات هم داشته باشد.
بنابراین سعی میکنم در یک محور مثلثی پیش بروم که ناظر بر چالشهای اصلی امام خمینی در تشکیل نظام و نیز #دهه_مبارکه_فجر و همچنین انتخابات باشد که با یک تیر سه نشانه را زده باشم. اگرچه شاید بهتر باشد در محور مربعی پیش برویم که مقاومت #غزّه و #یمن و بلکه کل #جبهه_مقاومت را هم در بر بگیرد.
⁉️ شاید مناسبترین سؤال این باشد که آیا #انتخابات؛ امری معطوف به صرفاً #تثبیت_نظام است یا به #استمرار_انقلاب هم معطوف است؟!⁉️
همان مبحث همیشگی نهضت+نظام!
البته این مبحث خطیر و بنیادین «نهضت+نظام» را بنده برای بار اول در پیامرسان #تلگرام، کلید زدم و در پیامرسان #واتساپ هم ادامه دادم ولیکن بعد از فیلتراسیون آنها، متأسفانه از بین رفتند!
در ایتا هم مجدداً شروع به تحریر آنها نمودم که مبحث را تا چند شماره هم پیش بردم:
💠
https://eitaa.com/SMHM212/179
💠
https://eitaa.com/SMHM212/180
💠
https://eitaa.com/SMHM212/181
💠
https://eitaa.com/SMHM212/182
💠
https://eitaa.com/SMHM212/183
💠
https://eitaa.com/SMHM212/184
💠
https://eitaa.com/SMHM212/336
💠
و اینک، تداوم همان مبحث را در اینجا با رویکردی به بیان «چالشهای امام در تشکیل نظام»، تکمیل میکنم.
مقوله «نهضت+نظام» در #ادبیات_سیاسی برخی از صاحبنظران، از جمله حضرت #امام_خامنهای هم مورد توجه قرار گرفته است. چنانکه معظمله در نخستین فرازهای بیانیه #گام_دوم #انقلاب_اسلامی (۱۳۹۷) با این عبارت بدان اشاره فرمودند:
انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی، تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.
بنابراین نظریه #نظام_انقلابی در بیانیه امام خامنهای، همان «دکترین نهضت+نظام امام خمینی» است./حم
#انتخابات
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۰ بهمن ۱۴۰۲
صفحات مجازی حم:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
☫﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
چالشهای امام
در تشکیل نظام
(بخش ۰۰۲):
«ماتریس (به فرانسوی: Matrice) و (به انگلیسی: Matrix) به آرایشی مستطیلی شکل از اعداد یا عبارات ریاضی که به صورت سطر و ستون شکلیافته گفته میشود. به طوری که میتوان گفت هر ستون یا هر سطر یک ماتریس، یک بردار را تشکیل میدهد. هر یک از عناصر ماتریس دِرایه خوانده میشود.»
این مطلب ☝️ را بدان جهت آوردم که در قسمت قبلی این مبحث، نوشته بودم، نحوه طرح مطالبی در موضوع «چالشهای امام در تشکیل نظام» در اینجا، تابع الگوی #تنظیم_خطی نیست بلکه از الگوی پیوندهای شبکهای (متناسب با امکانات پیامرسان ایتا در فضای مجازی) استفاده میکنیم که همان لینکهای ماتریسی/ماتریکسی است (که باید توضیحی داده میشد)
و اما بعد؛
جغرافیای طرح مبحث؛
۱) رویداد #خیزش_مقاومت #غرب_آسیا
۲) سالگرد #دهه_مبارکه_فجر
۳) #انتخابات_مجالس #شورای_اسلامی و #خبرگان_رهبری
بنابر ملاحظات مذکور، چالش «نهضت+نظام» را در اولویت تبیین خود قرار دادیم که برخی از مقدمات آنرا قبلاً هم تحریر و به اشتراک گذاشته بودیم (تحت عنوان «اسلامیت؛ قدر مشترک نهضت+نظام و خطر سهمگین عدم فهم این مطلب خطیر!!» در قالب ۵ مقاله مسلسل) و حال میخواهیم به این مطلب، بپردازیم که، آیا انتخابات، کارکردی صرفاً برای #تثبیت_نظام دارد یا از رویکردی به #استمرار_نهضت هم برخوردار است؟
هرگونه جواب مثبت یا منفی به این سوال در #اذهان_جامعه، میتواند در موفقیت و کارآمدی #انتخابات_ملی مذکور، مؤثر و بلکه تعیینکننده باشد.
نهضت و نظام، اگر #اسلامی باشند از همدیگر تفکیکناپذیرند و حذف هر کدام، موجب مرگ و اضمحلال دیگری است. «نظام انقلابی» یعنی نهضت قرین نظام و نظام قرین نهضت و این آمیختگی (تقارن مبارک) بشرطی قابل تحقق و تجلی است که هر دو کفه آن، اسلامی باشد وگرنه قابل تضمین نخواهد بود. (به همین جهت هم بنده اصرار دارم که در سخنرانیها و مقالاتم از عبارت #نظام_ولایی استفاده کنم که از «نظام انقلابی» هم، خالصتر و رساتر است.)
جمهوری اسلامی، ترازوی متعادلی است که اگر وزن هر کدام از این دو کفه نهضت یا نظام، کم و زیاد شود، تعادلی در میان نخواهد بود و قطعاً مضرّ و بلکه مهلک خواهد گشت.
قاعدتاً مسائل و امور ملی و فراملی ما از جمله انتخابات را هم باید متناظر با نهضت+نظام، مورد ارزیابی قرار داد.
وقتی که «نهضت بدون نظام»، مظهر حماقت و «نظام بدون نهضت»، مظهر وقاحت باشد، بالتبع «انتخابات بدون نهضت» و «انتخابات بدون نظام» هم عین حماقت و وقاحت است.
بنابراین باید دید، «نهضتگرائی انتخابات» و «نظامگرائی انتخابات» چیست؟ و کدامست؟ و چه معیارهایی دارد؟
شاید باور عمومی این باشد که انتخابات از جنس نظام است و با نهضت میانهای ندارد و حال آنکه چنین پندار غلطی، آغاز سقوط انتخابات و بالتبع سقوط نظام است.
تنها راه #حفظ_نظام بعنوان #اوجب_واجبات و پیشگیری از #سقوط_نظام و دفاع از #بقای_نظام، #حفاظت_اصولی از #بقای_نهضت در تراز ایضاً أوجب واجبات است که بدون اعتقاد، ایمان، باور و وفاداری مطلق به اسلامیت، قابل دستیازی نیست.
همچنانکه #اسلامیت در تحقق خود، رهین جمهوریت است، #جمهوریت هم در بقای خود، محتاج اسلامیت است و #انتخابات_اسلامی هم والدینی بجز جمهوریت و اسلامیت ندارد.
گرامیداشت #دهه_فجر، بمعنای التزام عملی به پیوند ناگسستنی نهضت از نظام است ولیکن چنین شور و شوقی باید از صندوقهای آرای انتخاباتی عبور نماید تا هدفمند و هوشمند، تلقی شود. #تظاهرات_میدانی بدون #انتخابات_پنهانی (رأینویسی غیرعلنی و نهان از دیگران)، حرکتی کور و نامعقول و حتی نامشروع است. همچنانکه انتخابات فارغ از #میدان، مرتعی #شیطانی و #نفسانی بیش نخواهد بود.
یکی از بزرگترین چالشهای «امامین نهضت+نظام اسلامی»، همین تقارن در «پیشبرد متعادل» أمرَین و فریضَتین نهضت و نظام است که عالیترین مزیّت بینظیر نهضت+نظام ما ایرانیان بر نهضتها و نظامات جهانیان است.
آیا حفظ چنین تعادلی، اساساً امکانپذیر است؟!
#امامین_انقلاب، «بیمه کردن #سلامت_نظام از میل آن به #استبداد و #دیکتاتوری و انواع #مفاسد_حاکمیتی» را در مردمیسازی حکومت دیدند. از طرفی در صحنه بودن مردم هم رهین انقلابیگری آنان است و بس.
بنابراین؛ اولاً مردم باید همیشه و همیشه، انقلابی باشند در حد #شهادت_طلبی (که #رمز_پیروزی است) و ثانیاً پیوسته باید در صحنه و میدان باشند. وقتی که نهضت، مردمی باشد، آنگاه میتوان امیدوار شد که نظام هم مردمی و انقلابی و ولایی باشد وگرنه نظام، #استحاله خواهد یافت به اینکه ویلایی بشود برای نااهلان و نامحرمان که عرضه خود خود خواهند برد و زحمت ملت خواهند داشت.
انتخابات رقم خواهد زد که #نظام_ملت، ولایی باشد یا ویلایی!
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۲ بهمن ۱۴۰۲
صفحات مجازی حسینی منتظر:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشکل بایدن با نفوذ ایران
🗣️ استاد حسن عباسی
#دکترعباسی
به کانال روشنگری با کلیپهای مستند و معتبر با ارسالات محدود بپیوندید👇
@Roshangaree1
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی غیور امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۸۹):
فراتر از تعارض منافع!!
(بخش ۵۸)
🕸 تارهای عنکبوتی
تنیده بر پارکینگ قاسم(۲۹)
بدنبال به اشتراک گذاشتن عین متن کامل پیام یکی از پسران مرحوم آ.سیدابراهیم در موضوع کوچه جهنمی، طی دو شماره از پیامهایی تحت عنوان تارهای عنکبوتی... در صفحات مجازی بنده، از طرف آ.سیدقاسم، نیز جوابیهای دریافت نمودم که عین متن کامل ایشان را هم طی دو بخش به اشتراک میگذارم:
جوابیه آ.سیدقاسم به پیام برادرشان؛
(بخش اول):
«بسمه تعالی
قسمت اول✍🏻
ماجرای«نیاز مبرم سیدقاسم قبل از زلزله چه بوده؟! و چگونه نشراکاذیب با توسل به ناحق درصدد وارونه جلوه دادن حقایق بود؟!»
ماجرا ساده است...⁉️
منتها اگر حقایق مهم ماوقع تماماً و به درستی (بر اساس ادله اثباتی قانع کننده) مطرح و ارائه نشه، فقط موجبات تشویش ذهنی طرف مقابل و اشخاص ثالث رو فراهم میکنه❗️
و ظاهرا توهمات ابدائی را آنقدر به طرق مختلف تکرار و تکرار کردهاند، که نه تنها خودشان، بلکه فاکسنیوز(روباه صفتان) هم باورشان شده ⁉️
مرحوم پدر، از قدیم الایام در داخل ملک خویش ، رو به شمال (به طرف بقعه) دو عدد دروازه بزرگ داشت ،که حتی در تصاویر قدیمی گوگل قابل مشاهده است. به غیر از آن نیز در ضلع شرقی (به طرف کوچه باغ) دربی دیگر داشت،
پس عملا هیچ نیاز و دغدغهی مبرمی، ایشان برای خود نداشته ... (مگر آرزو آنهم برای فرزندش سیدقاسم) •••چرا؟👆🏻👇🏻
🔰ولی حالا تلاشها و دغدغههای سیدقاسم «قبل از قبل زلزله و بعد از آن» :
✓پدر ،زمینی را در سال۷۹ برای ساخت خانه به من واگذار کرد،که راه ماشین رو نداشت ؛ نتیجتا جهت ساخت خانه ، مصالح با هزار سختی از کوچه باغ تامین و و سرانجام احداث شد.
✓پس از متحمل شدن این دشواریها؛ مذاکراتی با محمد داودی(پسر مشهدی ولی) برای خرید باغچهی زیر برکه صورت گرفت و مذاکرات ادامه داشت تا اینکه در همان اثنا، زلزله سال ۸۱ رخ داد.
✓خانههای قدیمی روستا به همراه خانه پدری (مرحوم سیدابراهیم) در اثر زلزله همگی مخروبه شدند.
✓در سندی در سال ۸۱ ، پدر غرب ملک خودش را تماماً به عرض چهار متر ، به بنده واگذار کرد!... و بنده شروع به آوار برداری کردم (نقاط جنوبی مخروبه ملک سیدابراهیم) که بعد از آن برای تحقق خواسته و نیاز بنده ، اقدام بعدی صورت گرفت...
✓در همان اثنا تصمیم گرفتم که ملک مرحوم سیدحسین موسوی را معامله کنم.... چراکه با این معامله مسیر ماشین رو بنده فراهم میشد ؛ سیده مهلقا موسوی (مالک وقت)موافقت کرد ولی اطرافیانش مانع تحقق و به ثمر نشستن معامله شدند ؛ حتی در آخر, پدر پیشنهاد معاوضه زمین به آنها داد، ولی قبول نکردند.
✓ در سال ۸۲طبق سند انتقال یافته و مفاد آن؛ با آقای زینالدین داودی(باوجود اینکه قصد ساخت خانه را در آنجا داشت ؛ ولی به خاطر درخواست و نیاز مبرم داماد و دخترش) ، سرانجام معامله با رضایت و توافق کامل طرفین انجام شد .
✓مفاد و متون سند ، در آن زمان بر حسب گفتههای پدرم و بخط مرحوم (دایی)حاج سیداسدالله موسوی نگاشته شد و طبق عادت ایشان برای حاضرین خوانده و سپس مهر و امضا شد.
✓مورد جالب توجه، اقرار خود سیدهاشم و سیداحمد هست ؛ (که شایان، سیدرضا هم در جمع حاضرین حضور داشت!) و این مطالب را عنوان کردند:
((سیدهاشم:آقام بهم زنگ زد گفت زمین ورکلیک رو، به تو نمیدم ؛ دادم به مشهدی زینالدین ،برای قاسم آقا راه بگیرم/ سیداحمد عنوان کرد:مال پدرم بوده اختیارشو داشته دوست داشته بده ،داده!.. به کس دیگهای ارتباط پیدا نمیکنه)) و من هم به هاشم گفتم کاملا درست گفتی ؛ بگو❕بگو❕همین رو برای دیگران هم تکرار کن.
«ولی حالا چطور شده که، گفتهها و اعمال قبلی خودشون رو با ۱۸۰درجه چرخش بصورت بلعکس، بروز میدهند!؟....»
✓متاسفانه تعریف و تمجیدهای پدر از فرزندانش در بین دیگران، اکثرا خاصه، معطوف به بنده و سیدرضا میشد و اینگونه تکرار داستان غلبه شیطان بر برادران یوسف رقم خورد ،با این تفاوت که «بنیامین هم» در برابر وسوسههای شیاطین طاقت نیاورد و قلیان درونی بر ذهنشان استوار گردید.»
(پایان قسمت اول)
⁉️ تذکر: متوجه منظور ایشان از عبارت «توهمات ابدایی» نشدم! (ابداعی؟/ابتدائی؟) و بنظرم منظورشان از «قلیان درونی»، همان «غلیان درونی» است!
👌 البته هر دو صحیح است. غلیان ریشه عربی و قلیان ریشه ترکی دارد. ضمناً «فاکسنیوز» را داخل پرانتز به «روباه صفتان» تعبیر کرده و حال آنکه طبق تحقیقی، مفهوم شیطانپرستی هم دارد!
... ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۳ بهمن ۱۴۰۲
گروه هماندیشی سادات میدان
🎲
گروه هماندیشی سیدعلاءالدین
🌹
بسمه تعالی
قابل توجه اهالی امامزاده
💠
علاءالدین در افق آینده؛
(قسمت ۲۹۰):
فراتر از تعارض منافع!!
(بخش ۵۹)
🕸 تارهای عنکبوتی
تنیده بر پارکینگ قاسم(۳۰)
جوابیه آ.سیدقاسم به پیام برادرشان؛
(بخش دوم):
✓در همین حین در سال۸۲ پدر برای تامین هزینه ساخت خانه خود عزم فروش سهم ملک نقاش ۱۱۸را ،به یک نقاشی کرد؛ که با مخالفت فرزندان روبهرو شد. پدر نیز اعلام کرد که پس شما خودتان این ملک را بردارید و پولش را پرداخت کنید. اما هیچ یک از فرزندان تمایلی نشان ندادند و برخی مخالفت میکردند(نه پول میدیم و نه زمین میخواهیم...!!!).
سیدقاسم داستان یعنی بنده که سابقا در چندین مورد شراکت با برادرانم مورد ظلم و جفا قرارگرفته بودم ، زیر بار اِصرار برادر دیگر جهت شراکت نرفتم ، بنا به اصرار مکرر پدر ، اعلام کردم که اول شما بخرید
(یعنی حق تقدم با برادرانم)••• چون بنده با کسی شریک نمیشوم ! ولی بین خودشان هم توافقی حاصل نشد.
(بعدها•••پدر مرا در عمل انجام شده قرار داد با همان قیمتی که آن نقاشی بیشنهاد کرده بود«نهکمتر»!«نه بیشتر»!)
📌این مورد نیز در حقیقت نقطه عطفی شد جهت {آشکار شدن} تدریجی مقاصد و نیات پلید {پنهان مانده}ای که تا بدین جا پشت پرده در حال انجام شدن بود
✓پدر تا زمان ساخت خانه جدیدش در طبقه پایین منزل ما ساکن بود
✓در آن ایام کارشناسان جهت بررسی خرابیهای ناشی از زلزله به روستا آمدند. خانه تازه ساخت بنده نیز دچار خسارات شده بود، که آثار آن هنوز که هنوزه بر روی آن قابل مشاهده است.
ما نظرمان گرفتن وام تعمیری بود ولی کارشناسان اعلام کردند، که چون همه در این روستا احداثی گرفتند، بهتر استبرای شما هم همین رو ثبت کنیم ؛ که من اعلام کردم که جهت احداثی زمینی ندارم!!!
پدرم در جواب به من اعلام کرد شما چکار دارید! زمینش رو من میدم »(یعنی دقیقا همین زمینی که الان برای خودش خانه ساخته, روبه خانه خودم) و خودش هم قرار بود در امتداد پایینی آن بسازه!(یعنی جایی که الان سیدهاشم با انتقال مال غیر ،بعد از فوت پدر غصب و تصرف کرده) ، ولی متاسفانه و ناراحتکننده بعدا این خواسته پدر با مخالفت شدیدالحن و تحمیلی از طرف خانواده مواجه شد(برادارن...»به همراه مادر...»به پدر) که پدر در جواب گفت که مال خودمه و هنوز زندهام! و من هم با توجه به وقایع و تفاسیر فوق و هجمه وارده، به پدر ، از خیر آن گذشتم!!!.
📌این موضوع سبب شد ، حتی بنده هیچ وام و یا مبلغ بلاوضی که قاعدتا به عنوان خسارات دیده از زلزله حقم بود را ،دریافت نکنم.
✓مدرکی که در ید بنده نبوده و جالب توجه از طرف خود پسران سیدابراهیم به محکمه ارائه شده(یعنی تایید مالکیت دهیاری در شهریورماه سال۸۲) به وضوح مالک غرب (ملک در حال احداث) را سیدقاسم موسوی و شرق ملک را نیز (باغچه) مرحوم سید حسین موسوی معرفی میکند و این مستند غیرقابل انکار؛ تایید کننده سند اولیه و ثانویه سال ۸۱ و خرداد۸۲ در قالب هبه نامه پدر به بنده میباشد و مشخصا هیچ مغایرتی در آن دیده نمیشود ؛مگر کسی خودش را بنا به اغراض واهی بخواهد به کوچه علی چپ بزند...🔻🔻🔻
نکتهای که نظرها رو متوجه خودش میکنه اینه که هر مدرکی(» که خودشون ارائه کردن و حتی بنده هم در آن دخیل نبودم ) اگر مطالبی برخلاف سلیقه و نظرشون عنوان کنه{{انکار کرده یا خطا معرفی میکنن}} .
حال اگر درکل ؛ از همان ابتدا با موضوعات منطقی و موشکافانه رفتار و برخورد میشد؛ و نه با ذهنیات القایی منفی و امیال(و غرایض شخصی) درونی؛ ۱۰۰%کار به اینجا ختم نمیشد ...‼️
ادامه دارد....»
(پایان قسمت دوم)
👌 مناسبتر آن بود که بجای «کوچه علی چپ» از عبارت «کوچه جهنمی» (یا بقول فرماندار؛ کوچه زهرماری!) استفاده میکرد! زیرا کاملاً هویداست که تعدادی از عنکبوتهایی که بر این کوچه، (بعضاً با هزینه دهها میلیون تومان!!!)، مشغول تار تنیدن بوده و هستند، هنوز هم اصرار دارند که از چشیدن و بلکه نوشیدن زهر هلاهل و آتشین این کوچه، دست نکشند!!!
👌 تداوم پرداختن به مسائل پارکینگ سیدقاسم، از آنجایی ضرورت (اهمیتی و اولویتی) دارد که مظهر اعلای عبور أفعینکبوتهای روستا از مرزهای جهالت و تاختن در وادیهای لجاجت است. جهالتی که با زبان لیّن قابل معالجه بود و است ولیکن وقتی که معرکه تبدیل به وادی لجاج و عناد میگردد، دیگر هیچ حرمتی باقی نمیماند و طبیعیست که گفتگوها هم به ابتذال و الفاظ نامطلوب، گرایش پیدا میکند! زیرا که ضربالمثل «زدی ضربتی، ضربتی نوش کن» را پیش میآورد و بلکه «کلوخانداز را پاداش سنگ است» را! چرا؟! برای اینکه شاید درس عبرتی بشود برای آنها که مسیر خیانت و شرارت پیشه میکنند! تا دیگر تکرار نشود و لذا وجاهت مییابد که گفته شود: بچرخ تا بچرخیم!
و اما نقدونظر دقیقتر بنده به جوابیهها و چرخیدنها و گردیدنها ...
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۳ بهمن ۱۴۰۲
گروه هماندیشی سادات میدان
🎲
گروه هماندیشی سیدعلاءالدین
🌹
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
امام خمینیره (در سال ۱۳۴۸) خطاب به روحانیون و طلاب حوزههای علمیه شیعه:
«مگر خطر را نمیبینید؟! مگر نمیبینید که اسرائیلیها دارند میزنند و میکشند و از بین میبرند و انگلیس و آمریکا هم دارند به آنها کمک میکنند؟ و شما نشستهاید تماشا میکنید!
آخر شما باید بیدار شوید، به فکر علاج بدبختیهای مردم باشید. مباحثه به تنهائی فایده ندارد. «مسأله گفتن» به تنهائی دردها را دوا نمیکند. در شرایطی که دارند اسلام را از بین میبرند، بساط اسلام را بهم میزنند، خاموش ننشینید مانند نصرانیها که نشستند در باره روحالقدس و تثلیث صحبت کردند تا [یهودیها؟] آمدند آنها را گرفته از بین بردند.
بیدار شوید و به این حقائق و واقعیتها توجه کنید. به مسائل روز توجه کنید. خودتان را تا این اندازه مهمل بار نیارید. شما با این اهمالکاریها میخواهید که ملائکه، اجنحه [بالهای] خود را زیر پای شما پهن کنند؟!
مگر ملائکه، تنبلپرورند؟!
ملائکه، بالشان را زیر پای امیرالمؤمنین(ع) پهن میکنند، چون مردی است که به درد اسلام میخورد، اسلام را بزرگ میکند، اسلام بواسطه او در دنیا منتشر میشود و شهرت جهانی پیدا میکند. با زمامداری آنحضرت، جامعهای خوشنام و آزاد و پر حرکت و پر فضیلت به وجود میآید. البته [که] ملائکه [هم] برای حضرتش خضوع میکنند و همه برای او خضوع و خشوع میکنند، حتی دشمن در برابر عظمتش تعظیم میکند، برای شما که جز مسأله گفتن، تکلیفی ندارید، خضوع معنی و مورد ندارد.
هرگاه بعد از تذکر و ارشاد و نصیحتهای مکرر، بیدار نشده و به انجام وظیفه برنخاستید، معلوم میشود قصورشان از روی غفلت نیست بلکه درد دیگری دارند! آنوقت حسابشان طور دیگری است.»
(کتاب ولایت فقیه/ ص ۱۹۸ و ۱۹۹)
👌 «ولایت فقیه؛ حکومت اسلامی» (مجموعهای از ۱۳ درسگفتار آیةالله العظمی؛ روحالله خمینی در حوزه علمیه نجف) در مبحث ولایت فقیه است که در بهمن ۱۳۴۸ نوشته شدهاند. این کتاب در سال ۱۳۴۹ در بیروت چاپ شد و به ایران فرستاده شد و در سال ۱۳۵۶ با ضمیمه سخنرانی دیگری به نام «جهاد اکبر» در ایران چاپ و بارها تجدید چاپ شد.
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
«ملت بیچاره در حال فقر و گرسنگی بسر میبرند و هیئت حاکمه ایران هر روز آنهمه مالیات را از مردم گرفته صرف ولخرجیهای خود میکند، طیاره فانتوم میخرد تا نظامیان اسرائیل و عمال آن در کشور ما تعلیمات نظامی ببینند. اسرائیل - که اکنون با مسلمانها در حال جنگ است و کسانیکه او را تأیید کنند آنان نیز با مسلمانها در حال جنگ میباشند - بطوری پر و بالش در مملکت ما باز شده و بطوری مورد تایید دستگاه حاکمه قرار گرفته که نظامیان او برای دیدن تعلیمات بکشور ما میآیند! مملکت ما پایگاه آنها شده، بازار ما هم دست آنها است و اگر بهمین وضع باشد و مسلمانان بهمین سستی بمانند بازار مسلمین را ساقط خواهند کرد.»
(امام خمینیره/کتاب ولایت فقیه/۱۳۴۸/ ص ۱۶۸)
☝️از پیامهای وارده☝️
👌 مصیبت عظمای مذکور که قبل از انقلاب اسلامی ایران، بعلت خیانتپیشگی رژیم ستمشاهی، دامنگیر کشور ما بود، اینک تمامقد بر کشور اسلامی ترکیه، خیمه زده است! و تاکنون دهها هزار نفر از مظلومین فلسطینی را در غزه و... به خاک و خون کشیده است و هر روز و هر شب، در منظر صدها میلیون مسلمان و سکوت دنیای بیشرم، جنایتی جدید رقم میزند!
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
☫﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
چالشهای امام
در تشکیل نظام
(بخش ۰۰۳):
قدمت و سبقت چنین دغدغهای به سال ۱۳۵۷ برمیگردد. به زمانی که #رژیم_شاه، سرکوب خونین #ملت_انقلابی را در دستور کار خود قرار داده و پیاپی بدان مبادرت ورزید و متقابلاً #ملت_رشید #ایران هم در قالب مراسم گرامیداشت #چهلم_شهدآء، زنجیرهای گسستناپذیر در انقلاب توفنده خود دنبال کرد.
#سفّاکی رژیم شاهنشاهی بمنظور حفظ و تداوم #حاکمیت_فساد و تباهی #سازمان_یافته اعوان و انصار آن، فرجامی بجز#سقوط_شاه نداشت.
لذا از همان زمان کشتارهای وحشیانه مردم #حق_طلب که طلیعه و نشانههای سقوط #رژیم_شاهنشاهی، پدیدار شد، مطلب #تشکیل_نظام، تبدیل به جدّیّت در تحقق آن و بالتبع کیفیت تشکیل آن گشت.
نشان به آن نشان که، تا آنزمان (نیمه اول ۱۳۵۷) #شعار_ملت؛ #استقلال_آزادی و #حکومت_اسلامی بود و هنوز به شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» تغییر نیافته بود.
چنانکه خود امام هم در کتاب #ولایت_فقیه خود از همین عبارت «حکومت اسلامی» استفاده کرده بودند و حتی یکبار هم از ترکیب «جمهوری اسلامی» یادی نکرده بودند! با مراجعه به کتاب مذکور (انتشارات امیرکبیر/چاپ۱۳۵۷/با همکاری نمایشگاه کتاب قم/چاپ و صحافی چاپخانه سپهر تهران
البته این کتاب مشتمل بر گفتارهای درس خارج امام در نجف در سال ۱۳۴۷ است که در سال ۱۳۴۸ نوشته و برای نخستینبار در سال ۱۳۴۹ در بیروت چاپ شد) میبینم که؛
حضرت امام، حدود ۲۸۰ بار کلمه #حکومت (اعم از موصوف و صفت و مضاف و مضافالیه و...) را به کار برده است که آنرا در حداقل ۶۰ مورد با کلمه #اسلامی (حکومت اسلامی) توصیف کرده است.
عبارات؛
تشکیلات اسلامی/حکومتی صالح
حکومت صالح/صالح و لایق
نظام/انقلاب سیاسی اسلام
حاکمیت اسلام
تنظیم امور جامعه
نظام/نظم اسلام/اسلامی
نظام/حکومت عادلانه اسلام/اسلامی
حکومت عدل عمومی/عدل و قانون
حکومت عدل/عدل اسلامی
حکومت قانون الهی بر مردم
حکومت شرعی/عمومی و سراسری
عدالت اجتماعی/نظام اجتماعی اسلام
ولایت/خلافت/ریاست/فرماندهی/حکومت
حکومت الهی/انبیاء
حکومت مشروطه
دولت حقه اسلامی»
نیز توصیفات دیگری هستند برای مفهوم «حکومت اسلامی» که متعدداً استفاده شدهاند ولیکن عبارت «جمهوری اسلامی» را حتی یک بار هم به کار نبردهاند!
نه تنها این، بلکه کلمه #جمهوری را که فقط ۲ بار استفاده کردهاند، در هر دو مورد آنرا در ردیف حکومتهای مشروطه و نامشروع و مذمومی مثل سلطنتطلبی و شاهنشاهی و... برشمردهاند(!):
۱) «فرق اساسی حکومت اسلامی با حکومتهای مشروطه سلطنتی و جمهوری در همین است. در این که نمایندگان مردم یا شاه در اینگونه رژیمها به قانونگزاری میپردازند در صورتیکه قدرت مقننه و اختیار تشریع در اسلام به خداوند متعال اختصاص یافته است. شارع مقدس اسلام یگانه قدرت مقننه است. هیچکس «حق قانونگذاری» ندارد و هیچ قانونی جز حکم شرع را نمیتوان بمورد اجرا گذاشت. بهمین سبب در حکومت اسلامی بجای مجلس قانونگذاری که یکی از سه دسته حکومتکنندگان را تشکیل میدهد، «مجلس برنامهریزی» وجود دارد.» (ص ۵۳)
۲) «در رژیمهای دنیا (چه سلطنتی و چه جمهوری یا هر شکل دیگر) [هم] اگر رئیس جمهور یا سلطان وقت از دنیا رفت، بر اوضاع دگرگون شد و رژیم تغییر کرد مقامات و منصبهای نظامی بهم نمیخورد.» (ص ۱۲۶)
⁉️ ولیکن چه میشود که معظمله در دیدگاه خود (بعد از حدود ۱۰ سال و از ۲۰مهر۱۳۵۷)، تجدیدنظر نموده و چنان بر ترکیب «جمهوری+اسلامی» تصریح و تأکید میورزند که حاضر نیستند کلمهای از آن، کم یا بر آن، زیاد شود؟!
زیرا که مسئله، صرفاً تأسیس و تشکیل حکومت نیست بلکه پایایی و پویایی آن هم باندازه اصل تشکیل آن، موضوعیّت دارد.
بهترین و کارآمدترین تضمینی که برای تداوم سالم و مطمئن حکومت، پیدا میکند همانا #جمهوریت است. یعنی مردمیسازی حکومت و به تعبیر مقام معظم رهبری؛ مردمسالاری دینی. زیرا که نظام بدون نهضت، فرجام نیک و مطلوبی ندارد و مانائی و زیبائی نهضت را در #حاکمان_نظام نباید جستجو کرد! زیرا که در #اخلاص_مردم، نهفته است ولیکن لازمست که پیاپی جلوهگری نماید.
البته با قاطعیت نمیتوان ادعا کرد که مردمیسازی حکومت یا برافراشتن نظام انقلابی، ابتکاری از جانب امامین انقلاب بود. زیرا که چنین الگوئی از #صدر_اسلام در قالب #بیعت، مطمح نظر و مهبط عمل بوده است.
نشان به آن نشان که؛ پیامبر اعظم(ص) علیرغم آنکه گزینش و انتصاب امیرالمؤمنین علی(ع) بر حکومت را مستند به اراده الهی فرمودند، #بیعت_مسلمین را هم بر تثبیت مطلب افزودند حتی بیعت #زنان را.
زیرا که #آحاد_مسلمین در #موفقیت_پایدار حکومت اسلامی، نقشآفرینی دارند و ضرورت آن در حدی است که باید در عنوان و ساختار تشکیل نظام نیز، بصورت صریح ملاحظه شود تا هرگز راه گم نگردد.
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴ بهمن ۱۴۰۲
صفحات مجازی حم در ایتا:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر ایرانی چند دقیقه در هفته مطالعه میکند؟
🔹بر اساس آمارهایی که وبسایت آماری statista در سال ۲۰۲۳ منتشر کرده است، هند با میزان مطالعه ۶۲۴ دقیقه در هفته بیشترین میزان مطالعه در جهان را داشته است.
🔹تایلند با ۵۶۴ دقیقه و چین با ۴۸۰ دقیقه مطالعه در هفته در جايگاه دوم و سوم این آمار قرار دارند.
🔹آمارها نشان میدهد سرانه مطالعه در ایران تنها ۶۰ دقیقه در هفته است و ایران در رتبههای نسبتا پایین سرانه مطالعه در جهان قرار دارد.
🔹طبق آماری که مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۹ منتشر کرده است، بیشترین سرانه مطالعه در کشور مربوط به استانهای یزد، قم و قزوین بوده و کمترین سرانه مطالعه را استانهای کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد و بوشهر داشتهاند.
@AkhbareFori
☝️از پیامهای وارده☝️
سلام
لطفاً با کلیک روی نوشتههای آبیرنگ،
به صفحات مجازی حسینی منتظر بپیوندید:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
☫﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
چالشهای امام
در تشکیل نظام
(بخش ۰۰۴):
«حکومت اسلامی» یا «جمهوری اسلامی»؟
مسئله این است! (چالشی که ادامه دارد!)
عدول هوشمند از حکومت به جمهوری،
مزیّت جمهوری اسلامی بر حکومت اسلامی
و وقوع بزرگترین انحراف در جمهوری ا.ا.!!
(عدولی ارزشمند و ضامن پیشرفتوتعالی)
در طی ۹ مقالهای که تاکنون تحریر و به محضر #ملت_ایران و #امت_اسلام، تقدیم شد، عرض کردیم که، بزرگترین چالش امام راحلمان در تشکیل #نظام_ولائی خود (و پیشگیری از تبدیل تدریجی آن به رژیمی ویلایی!)، همانا #پایا_سازی و #پویا_سازی نهضت+نظام بود که بعد از سالها خلجان فکری با آن، بالاخره به بهترین راهحل مناسب، نائل گشتند.
اشاره کردیم که با توجه به مفاد درسی امام در موضوع #ولایت_فقیه در سال ۱۳۴۷ حوزه علمیه نجف، چنین دغدغهای حدود ۱۰ سال (تا ۱۳۵۷) طول کشید. ولیکن طبق گزارشی دیگر میبینیم که دغدغه مذکور، از سال ۱۳۲۲ آغاز گشته بود و ۳۵ سال، طول کشید تا جایگاه اصلی خود را پیدا کند:
«امام خمینی(س) در دوران مبارزه و بلکه پیش از آن در سالهای ۱۳۲۲ و ۱۳۲۳ با نگارش کتابهای «کشف اسرار» و «رساله الاجتهاد و التقلید»، «نظریه سیاسی #ولایت_فقیه» و اصل «تشکیل #حکومت_اسلامی» را (به عنوان جایگزینی برای #رژیم_سلطنتی مطرح کرد) نگارش این کتابها و بیان نظریه «تشکیل حکومت اسلامی» فصل جدیدی از زندگی امام خمینی(س) را در دنیای #سیاست نشان داد. پس از تبعید ایشان به #ترکیه در سیزدهم آبان ۱۳۴۳ ایشان با نگارش کتاب «تحریر الوسیله»، همه اداره امور سیاسی در #عصر_غیبت، به جز #جهاد_ابتدایی را از «اختیارات فقهاء» دانست؛ و با تدریس مبانی حکومت اسلامی و ضرورت آن در سال ۱۳۴۸ در حوزه نجف، ثابت کرد که خداوند، ولایتی را که #پیامبر_اکرم(ص) و #امامان_معصوم(ع) دارند، در #دوره_غیبت در اختیار #فقیهان_عادل قرار داده است تا آنان در روزگار غیبت، حکومت را به دست گرفته و با اداره امور #مردم و ایجاد #نظم، #قانون_اسلام را اجرا کنند.»
(سایت پرتال امام خمینی)
فلذا این سؤال، جای بررسی عمیق و دقیقی دارد که؛ با آغاز نیمه دوم سال ۱۳۵۷ و اوجگیری #انقلاب_اسلامی ملت ایران، چه چیزی رخ داد که امام بعد از سالها (۳۵ سال از ۱۳۲۲ لغایت نیمه اول ۱۳۵۷) ناگهان ترکیب #جمهوری_اسلامی را جایگزین عبارت #حکومت_اسلامی فرمودند؟! و حال آنکه، قبلاً #جمهوری را همردیف #رژیم_سلطنتی، قرار میدادند!
تنقیح این مطلب، از آنجایی ضرورت (اهمیتی و اولویتی) دارد که نه تنها چالشی برای امام در #تشکیل_نظام و بالتبع چالشی برای حامیان #حفظ_نظام بعنوان #أوجب_واجبات بلکه دقیقاً متناظر به بزرگترین #انحراف_سیاسی و اعتقادی در جمهوری اسلامی نیز است که بسیاری از #انقلابیون حتی بزرگ را به #ورطه_سقوط، افکند!
فرازی از گزارش مذکور، تأییدی بر بعضی از ادعای ماست:
«بر اساس منابع موجود ایشان نخستینبار در بیستم مهر ۱۳۵۷ در پاریس و در پاسخ خبرنگاران، تعبیر «جمهوری اسلامی» را به کار برد. ایشان در بیان نوع #حکومت_پیشنهادی خود بارها بر جمهوری اسلامی تأکید میکرد. و با این حال و با عنایت به دو رکن مهم حکومت اسلامی، یعنی «محوریت اسلام» و «توجه به رأی و نظر مردم» معتقد بود، شکل نهایی حکومت باید با توجه به شرایط و مقتضیات جامعه، به دست خود مردم تعیین شود. بر همین اساس پس از #پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ایشان #نظام_جمهوری_اسلامی را پیشنهاد کرد و بارها از مردم خواست به «جمهوری اسلامی»، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد رأی دهند.» (سایت پرتال امام خمینی)
چنانکه ملاحظه میفرمایید؛ «شکل نهائی» حکومت اسلامی (که از ۱۳۵۷/۷/۲۰ مشخص شده بود)، «پس از پیروزی»؛ (بدون کلمهای کم و زیاد!) «جمهوری اسلامی» تعیین گردید. ولیکن در ورای تحول «حکومت» به «جمهوری»، چالش عمیقی، برپا بوده که هنوز هم ادامه دارد و اگر تداومی نداشت، شاید در اولویت پردازش بنده، قرار نمیگرفت که در آستانه #انتخابات_ملی ایران، در بستر گرامیداشت #دهه_فجر به سر میبریم!
👌 لازمست ظرافت بیشتری در تحلیل مطلب، بخرج بدهیم؛
آیا واقعاً اراده امام خمینی، تشکیل حکومت «نخبگانی از جنس #فقهاء» بوده است که آنرا در ذیل عبارت «ولایت فقیه»، مورد طرح و پیگیری خود قرار داده بودند؟! و آیا در تغییر عبارت حکومت به جمهوری، قصدشان آن بوده است که #جمهور مردم و #ملت (و امت اسلام) را نیز در حکومت قانونی، شریک فقهاء عالم، عادل و صالح نمایند؟!
برای جواب مناسبتر سزامند است که عبارات #عربی مذکور را به #فارسی، ترجمه کنیم:
حکومت اسلامی = حکمرانی اسلامی
جمهوری اسلامی = مردمیّت اسلامی!
«مردمیّت» چه وجه تمایزی بر «حکمرانی» دارد؟ آیا اساساً مردمیّت، معنا و مفهومی از حکومت، حاکمیت و حکمرانی دارد؟! فتأمل!
..ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۵بهمن۱۴۰۲
صفحات مجازی حسینی منتظر در ایتا:
💠
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏