eitaa logo
علی صفرپور | تربیت‌و‌تشکیلات
5.2هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
232 ویدیو
12 فایل
آهای مربی🧔‍♂🧕 مسئول🤵‍♂🧕 معلم👨‍🏫 👩‍🏫 وحتی پدریامادرِدغدغه‌مند👨‍👩‍👧‍👦 اینجا تربیتی‌وتشکیلاتی عمل می‌کنی🤝 . 📋رزومه‌👇 eitaa.com/HonarMJD/1069 . 🔸ادمین: @admin_honarmjd 🔸تعیینِ‌وقت‌: @Rezerv_honarmjd . 🌐کانالِ‌دیگه‌مون👇 @bashohada1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسخره نکن🤫 . . در معارف دینی و رفتار بزرگان، کرامت و احترام به انسانها جایگاه بلند و ویژه‌ای داره. یکی از رفتارهایی که این ویژگی خدادادی (کرامت نفس) در انسان رو از بین میبره، مسخره کردن هست. . گاهی فرزندمون یا متربی کاری میخواد انجام بده، به زعم خودمون نمیتونه و موفق نمیشه، تا میاد میگه میخوام این کار رو بکنم، زود بهش میگیم: تو؟! برو بابا 😏 داداشت یا فلانی میخواست انجامش بده نتونست تو میخوای درستش کنی؟!🤨 . چرا؟! . چرا باید اینطور رفتار کنیم؟ جدای از آسیب های مختلفی که این نوع رفتارها داره با اینجور مسخره کردن، داریم نفسش رو تخریب میکنیم، و در کمترین حالت ممکنه اعتماد به نفسش رو از بین میبریم. . 👈ارسال نظر ناشناس👉 . درمسیرحق توقف ممنوعه🚫 دست مولا بر سرتون✋🤲 . به ما بپیوندید و به مربیان و مسئولین معرفی کنید👇 @Honarmjd
ممنونم از درک شما🙏✅ . پیام و لطف یکی از هنرجویان که نمیدونم کی هستن؟! .
علی صفرپور | تربیت‌و‌تشکیلات
ممنونم از درک شما🙏✅ . پیام و لطف یکی از هنرجویان که نمیدونم کی هستن؟! .
در ادامه لطف ایشان عرض کنم که👇 نزدیک ۷ ساله که به صورت ستادی دغدغه‌م این شده که نیازهای مجموعه‌ها رو رفع کنم ... یکی از نیازهای مشترک اکثر مجموعه‌ها، نداشتن محتوای منظم و چند ساله هست محتوایی که خیالشون راحت باشه برای کار تربیتی مناسبه سر و تَهش معلوم باشه تجربه شده باشه و حداقل یه جا امتحانشو پس داده باشه. . الحمدلله در این جشنواره شما بعد از اتمام ، در اشتراکهای نقره‌ای و طلایی، محتواهایی تجربه شده و بروز و همراه با روش اجرا دریافت میکنین و دیگه خیالتون از بابت محتوای تربیت دینی و مهارتی راحت خواهد بود. .
ضمنا با تهیه اشتراکات، جزوه‌ای تجربه‌شده، بهتون تقدیم میشه تحت عنوان . این جزوه بازیهای تربیتی و خلاقانه داره که در زمانهای مشخص به شما پیشنهاد میده چه بازی رو برای چه سنی و به چه صورتی اجرا کنین. . اینم به شرط اتمام تقدیمتون میشه. .
یادمه یه مسئولی تو یه مجموعه‌ای بود که وقتی کار اوج میگرفت و شلوغ میشد نمیتونست خودشو کنترل کنه مدام سر بقیه داد میزد عصبی میشد و در بهترین حالت یهو میذاشت میرفت و جواب تلفن هم نمیداد🤦🏻‍♂ . خب واقعا راه حل چیه برای اینجور افراد؟ شاید بعضیاتون بگین: این مسئول روی صبرش کار نکرده خب بله درست! . اما یه نکته مهم دیگه هم هست که باید چنین افرادی رهبری مجموعه و داشتن افق بلند واسه تشکیلات رو یاد بگیرن. . این افراد رهبری نمیکنن معمولا رئیس‌اند. این افراد افق بلند ندارند و معمولا به فکر همون چند ماه پیش‌رو شونن. . هر دو مشکل در دو دوره بسیار کاربردی و به روش کاربردی حل شده. .
اگر هر سؤال و ابهام یا نظری دارین. بفرمایید. . به صورت ناشناس👇🏻 https://daigo.ir/secret/115724976
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تجربه در مصاحبه ورودی . . آقای صفرپور در یک صوتی در مورد سوالاتی که برای مصاحبه از بچه ها می پرسه توضیح دادن. امکانش هست بهشون بگین چند تا نمونه بیشتر و همچین شیوه استفاده از پاسخها رو یه خورده توضیح بدن ، ذهنمون باز تر بشه. . در پاسخ عرض کردم: مقدماتی لازم داره که مصاحبه گیرنده باید بلد باشه ۱. مبانی و مهارت های تربیت اسلامی ۲. قواعد کار تشکیلاتی و رهبری یک مجموعه به طوری که اگه مصاحبه گیرنده مسلط باشه روی این موارد، به راحتی از نحوه برخورد مخاطب میتونه صلاحیتشو تشخیص بده. . ان شاء الله فردا رأس ساعت ۱۶ در جشنواره تخفیف دو دوره بسیار کاربردی و شرکت کن. . ⚠️فقط ۱۵ نفر ثبت‌نام داریم.
من که خیلی دیدم حتما شما هم دیدین . بسیاری از فعالین عرصه تربیت و تشکیلات، بعد از تاهل و قاتی مرغا شدن☺️، دیگه کار تربیتی و فرهنگی رو میبوسن و میذارن کنار. . میدونید چرا؟ . شاید بگید خب باید خرج زن و بچه رو در بیارن یا اگه خانم هستن باید به همسر رسیدگی کنن . بله کاملا درسته. . اما چطور میشه مسئولین برخی مجموعه های موفق حتی بعد از ازدواج هم در امور مجموعه دخیل هستن؟ .
دلیلشو من بهت میگم: این افراد صرفا از روی هیجان و تعصب دینی و انقلابی کار نکردن بلکه آرمان دارن، چشم انداز دارن، برا لحظه لحظه مجموعه هدف و برنامه دارن، حتی در ازدواجشونم طی میکنن که مجموعه‌شونو نمیتونن بذارن کنار. . یا اینکه این افراد خودشون رهبر هستن و باید پیشتاز بمونن. . حالا اساسی و علمی و تجربه شده و رو کجا یاد میگیری؟👇 . هر دو مورد در دوره‌های بسیار کاربردی و به روش کاربردی حل شده. .
یک سری پرتگاه برای کار تشکیلاتی داریم که محل لغزش یک مجموعه‌ هست اما با کنترل و مدیریت حل میشه. . دقیقا مثل عبور اتوبوس از یک پیچ خطرناک اما یک سری از موارد دشمنانِ کار تشکیلاتی هستن. یعنی دیگه وقتی پیش اومد یعنی شمشیر از رو بسته شده و اون مجموعه در شرف مرگ و نابودیه. . پرتگاه‌ها و دشمنان کار تشکیلاتی رو در جلسات ۶ تا ۸ دونه دونه براتون شمردم و توضیح دادم و راهکارشو گفتم . کنترل حواشی مجموعه برات مهم نیست؟🤷🏻‍♂
بعضیا همش به این فکر میکنن که در کارهای مجموعه نیرو کم نیارن بعضیا فکر میکنن که با زرنگی باید کارهارو رو دوش این و اون بندازن بعضیا فکر میکنن با ایجاد رودربایستی و فشار، کارهای تشکیلات انجام میشه. . متأسفانه این جور مجموعه‌ها کارهاشون روح و اثر جدی نداره. . میدونید چرا؟ چون مسئولینشون بیشتر رییس هستن تا رهبر! . مسئول خوب اونیه که مجموعه رو رهبری کنه. یکی از ویژگی‌های رهبر تشکیلات اینه که استعدادهای اعضای مجموعه رو شکوفا میکنه... و یه طوری عمل میکنه که برای انجام یک پروژه در مجموعه، افراد با عشق و علاقه و با علم به اینکه این پروژه به نفعشونه میان پای کار . راهکارهای این طور عملکرد رو در جلسات سوم و دهم و یازدهم مفصل توضیح دادم.
👨🏻‍🏫 برگزاری دوازدهمین دوره مجازی کانال تربیت و تشکیلات 📆 سه‌شنبه ۹ مرداد ساعت ۱۶ 📚 و دوره‌ای نیمه کارگاهی 📂 سرفصل‌ها در پوستر بعد 🌐 به صورت آفلاین در قالب ۴۰ جلسه‌آموزشی (کلیپ ضبط شده) 🔖اعطاء گواهی معتبر شرکت در دوره از سازمان تبلیغات اسلامی 🔍 با پشتیبانی و پیگیری بسیار قوی ⚠️ظرفیت ثبت‌نام: ۱۵ نفر کانال تربیت‌و‌تشکیلات👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/202441044C9ad2e525c0
سر فصلهای دوره‌های نیمه کارگاهی و .
حتما تا حالا شده که بارها کاغذ گذاشتی جلوت و یا رفتی تو نت گوشی و خواستی واسه مجموعه برنامه بچینی و هدفگذاری کنی اما به این مشکل برخورد کردی که اینجور برنامه نوشتن ها مقطعی و لحظه ایه، اصلا اصولی و ریشه ای نیست واسه همینم دیگه خسته شدی و با خودت میگی: هر چه بادا باد ! میریم جلو ببینیم چی میشه؟😳 و بعد از مدتی یا همه چیز واست یکنواخت میشه و یا دنبال میگردی بندازی گردن یکی دیگه. . میدونی این مشکل چجوری حل میشه؟ . با مرحله به مرحله واسه تشکیلات . در ۶ جلسه اول دوره این مراحل رو مفصل و عملی توضیح دادم و به صورت تمرین‌محور ازت میخوام که با سلیقه خودت واسه مجموعه‌ت کنی. .
نمیدونم تا حالا به این مشکل برخورد کردین که در برخی جلسات، اصلا به نتیجه نمیرسین... نه؟ . مدام حرف تو حرف میاد و صحبتها پراکنده و حواسها پرته و برخی هم کلا به مسخره گرفتن. . میدونید چرا؟ . چون بعضی تصمیم‌ها باید در اتاق فکر یا به قول حضرت آقا همون هیئت اندیشه ورز گرفته بشه. . برای تشکیل هیئت اندیشه ورز دو جلسه مفصل در جلسات شانزده و هفده توضیح دادم. .
جالبه بدونید برای مدیریت جلسات کاری و تصمیم‌گیری یک تشکیلات هم راهکارهای کاربردی تقدیمتون کردیم به طوری که تمام‌جلسات مجموعه، بازدهی و خروجی داشته باشه . . اینم در جلسات چهاردهم و پانزدهم دوره مفصل بهش پرداختم. .
چند نفر از عزیزان اومدن پی وی ادمینمون میگن شماره کارت بدین☺️ . الحمدلله بابت دغدغه‌ای که دارین. . اما چون اعلام کردیم ظرفیت محدود هست رأس ساعت ۱۶ در خدمتیم.