فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام حسین بی کسای عالم...
به یاد همه شهدای مقاومت
خصوصا #سید_حسن و #حاج_قاسم.
💢 اندیشه اجتماعی متفکران مسلمان👇
https://eitaa.com/joinchat/1389690894C341de0b3be
مهمتر از بیاعتبار شدن تهدید ایران، بیاعتبار شدن امتیازدهی ایران است.
اکنون در چهار ماه گذشته برای دومین بار است که در حال استفاده از الگوی امتیازدهی - تقابل هستیم: به طرف مقابل زمان میدهیم که فلان کار را بکنید یا نکنید و در ازای آن نیز ما هم امتیازی میدهیم اما اگر بر خلاف منافع رفتار کردید، ما هم پاسخ میدهیم.
این مدل در ماجرای شهید هنیه رخ داد که گفتیم اگر آتشبس شود، عملیات تغییر میکند: نتیجه شد آنکه که نباید.
برای دومین بار نیز در حوزه هستهای، اعلام کردیم در صورت عدم تصویب قطعنامه، حاضر به کاهش و رقیقسازی ۶۰ درصد هستیم، نتیجه باز هم مشخص شد.
این روند نشان میدهد دشمن نه تنها تهدیدات ایران را چندان جدی نمیگیرد که حتی حاضر به دریافت امتیاز هم نیست و فقط به تقابل فکر میکند. البته راهبرد چشم در مقابل چشم که در روزهای گذشته اجرا شد(بیانیه در برابر بیانیه و گازدهی به نسل جدید سانتریفیوژها در برابر قطعنامه) شایسته تقدیر است اما راه همان است که ولی امر گفتند: باید محاسبات دشمن را برهم زد. امروز بیش از هر چیز به قدرت نمایی از راهِ اِعمال قدرت که نتیجه آن بهم خوردن محاسبات دشمن است نیاز داریم.
@Muhallel
💠 آیا فرهنگ سازی بدون قدرت و حکومت ممکن است؟
📝 فارابی
🔺راه ایجاد #فضیلت و خوبی ها در انسان، آن است که افعال و سُنَن فاضله، پیوسته در شهرها و میان امت ها رایج و شایع بشود و همگان مشترکاً آنها را بکار بندند یعنی خوبی ها و فضائل در بین مردم #فرهنگ بشود.
(و أن وجه وجودها في الإنسان أن تكون الأفعال و السنن الفاضلة موزعة في المدن و الأمم على ترتيب و تستعمل استعمالا مشتركا)
🔺چنین کاری امکان پذیر نیست، مگر به وسیله #حکومتی که در پرتو آن حکومت، این افعال، سنن، عادات، ملكات، #اخلاق و فضائل در شهرها و میان مردم رواج یابد و تبدیل به #فرهنگ بشود.
لذا این حکومت در علاقه مند کردن مردم به حفظ این ملکات باید کوشا باشد تا این فرهنگ، از میان نرود.
(و تبين أن تلك ليست تتأتى إلا برياسة يمكن معها تلك الأفعال و السنن و الشيم و الملكات و الأخلاق في المدن و الأمم، و يجتهد في أن يحفظها عليهم حتى لا تزول)
🔺حالا چنین حکومتی چگونه به #قدرت میرسد؟ پیدایش چنین #حکومتی تنها با نیروی #خدمت و فضیلتی امکان پذیر است که مورد قبول #مردم واقع شود و خوی و مشی فرمانبرداری را در #دل آنان پایدار سازد و حاصل این خدمت را #سیاست می گویند.
(و أن تلك الرئاسة لا تتأتى إلا بمهنة و ملكة يكون عنها أفعال التمكين فيهم و أفعال حفظ ما مكن فيهم عليهم، و تلك المهنة هي الملكية و الملك أو ما شاء الإنسان أن يسميها؛ و السياسة هي فعل هذه المهنة.)
📚 احصاالعلوم، ص80.
📌پ.ن:
▫️این نگاه فارابی، همان اندیشه ای است که در صده اخیر، توسط #رهبران_انقلاب_اسلامی یعنی حضرت امام، مقام معظم رهبری و... دنبال شده است.
▫️اینکه برای رهبران انقلاب، جامعه و حکومت دارای اهمیت محوری است و از آن تعبیر به «#کارخانه_انسان_سازی» میکنند، ریشه در نگاه متقدمین ما، مانند فارابی دارد.
▫️در این نگاه، اساسا #کار_فرهنگی، مستلزم تشکیل حکومت است. حکومت است که میتواند فضائل و خوبی ها را به نحو #ساختاری و #گسترده تبدیل به #فرهنگ کرده و منتشر کند،
و الا در بستر #حکومت_کفر، کار فرهنگی کردن، شبیه به حرکت در مسیر خلاف رودخانه است.
💢 اندیشه اجتماعی متفکران مسلمان👇
https://eitaa.com/joinchat/1389690894C341de0b3be
ما نیاز به سطح بالایی از واقع بینی به شرایط داریم. اشتباهات حزبالله متعدد و ضربات وارده زیاد بود. صحبت از این موارد، مطمئناً حزب الله را قوی تری خواهد ساخت. مدتی پیش یک نفر از افراد لبنانی در تحلیلی گفته بود حزب در برخی عرصه ها عملاً دچار غفلت شد که یک نتیجه آن حمله پیجری بود، وی عقیده داشت یکی از دلایل این غفلت، تعاریفی بود که پیش از جنگ حتی دشمن در خصوص نرخ شلیک و ... حزب میداد. ناجوانمردی است که پیروزیهای بزرگ حزب را نادیده بگیریم. حمله پیجری و شوک شدید از درون و از رده خارج کردن نزدیک به 4000 نیروی عملیاتی، ترور فرماندهان رضوان و سوزاندن طرح عملیاتی حزب در شمال، ایجاد بحران آوارگی با آواره کردن حدود 1 میلیون نفر در یک روز، ترور قرارگاه فرماندهی حزبالله و شهادت رهبری، فرماندهی جنوب، فرماندهی سپاه لبنان و ... همگی یک کشور را از پای درمیآورد؛ حزب با کمک موثر و به موقع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه مستشاری و تسلیحاتی، آن هم در حالی که تقریبا تمام خطوط مواصلاتی سوریه به لبنان تحت آتش و همه خطوط امداد و مواصلات از شمال به جنوب لیطانی قطع بود، آن هم با حمله سنگین زمینی و نبرد آخرالزمانی ارتش رژیم با پشتیبانی سنگین آتش هوایی و توپخانه، توانست با ایجاد سه خط در جنوب لبنان، سد نفوذی را ایجاد کرده و ارتش رژیم را وارد یک باتلاق سازد. ندیدن این شرایط و قضاوت حزب، ناجوانمردی است. اینکه حتی ایران نیز مورد تخطئه قرار گیرد، باز هم ناجوانمردی است. متاسفانه نمیتوان صحبتهای زیادی مطرح کرد اما حضور ارشدترین فرماندهان ایرانی در قلب میدان، آن هم پس از ترور سردار نیلفروشان، نشان از فداکاریها است. در حوزه تسلیحاتی نیز ماجرا به همین شکل است. شاید جنگ نظامی فعلا برای 60 روز پایان یابد اما جنگ بزرگ بازسازی، درس گیری، تنفس، تجدید قوا، حل مسائل اجتماعی و سیاسی داخلی، از فردا آغاز میشود. مهمترین ماموریت ما، ارتقاء جهشی قدرت آتش گروههای مقاومت است. باید قدرت آتش (کمی و کیفی) در ابعاد مختلف، جهش یابد.
@Muhallel
جمع بندی فعلی این است که عقب نشینی ایران ربطی به دولت و مذاکراتش ندارد، ظاهرا این خواست خود دولت سوریه است که مسیر مقاومت را ادامه ندهد و سوریه ولو یک بخش کوچکش در دست سوریه بماند دیگر ایران بازیگر آن بخش نباشد و با امارات و روسیه بیشتر خوش میگذرد.
تعلل در وعده صادق ۳ هم به جهت پای کار نبودن سوریه بوده است و ایران هم میگوید حالا که چنین است بگذار سوریه و دیگر کشورهای عربی منطقه بفهمند که بدون نقش ایران خودشان چطور باهم درگیر خواهند شد، درگیر باشید، ترکیه و امارات و عربستان و اخوان و سوریه و کمی بعد عراق همه درگیر فتنه شام باشید.
حزبالله هم لابدتدابیری اندیشیده شده است که میتواند سالم بماند.
این تصمیم ایران یک تصمیم بلند مدت است برای اصلاح منطقه چون سوریهای که ۹۰ درصد مردمش با تفکرات غیر مرتبط با جبهه مقاومت و در مشکلات متعدد اقتصادی این مسیر تحت فشار هستند را با زور نمیشود پای کار مقاومت نگه داشت.
@sharhe_hal
صد برابر راهبردی تر از سقوط سوریه
🔹عراقچی در گفتگوی ویژه خبری صدا و سیما گفت آنچه غافلگیرمان کرد سرعت عقب نشینی ارتش سوریه بود. او علت این عقب نشینی سریع را شکست در ساحت جنگ روانی و شناختی دانست و گفت فضا سازی ها باعث کاهش انگیزه ارتش شد.
🔹 طبیعتا نیروی میدان وقتی از گرفتن نتیجه "ناامید" شود، و نسبت به فرماندهان "بی اعتماد" ، انگیزه لازم برای جنگ در میدان پیدا نمیکند.
🔹بله، سقوط سوریه یعنی ایران یک نقطه مهم راهبردی در نزدیکی مرز اسراییل را از دست داد، و حاکمیتی که در جهت جبهه مقاومت بود سقوط کرد. اما حالا توجه کنیم به این نکته که ساحت و زمینه شناختی مردم که در زیست بوم مجازی قرار دارد و همگی درش درگیرند، تحت حاکمیت همان دشمن است و ما در آنجا حاکمیتی نداریم. به نظرتان در این نبرد چند ضلعی کدام راهبردی تر است، سوریه یا حکمرانی مجازی؟ حکمرانی مجازی همانجایی است که به گفته وزیر خارجه ما یک کشور مهم برای مقاومت را زمین میزند.
🔹هنوز جدی نگرفتیم ماجرا را. ذهنیت مردم ایران، عراق، لبنان، سوریه و بسیاری از کشورهای منطقه در فضای مجازی است که تحت حاکمیت دشمن است، نگاه کنید جناب رییس جمهور میگوید از رهبری پرسیدم درباره فیلترینگ و ایشان گفت من نگفتم فیلترینگ گفتم "حکمرانی مجازی" ولی عجیب است که جناب رییس جمهور یک جمله هم اشاره نکرد که خوب چه؟ برای حکمرانی مجازی چه کردیم؟ حدود بیست سال است رهبری همین را میگوید؟ مینالد؟ فریاد میزند؟ خوب چه شد؟
🔹جدی نگرفتیم ماجرا را، بند آخر وصیتنامه حاج قاسم خطاب به حوزه است، او میگوید این دیده بان صحنه را رصد کرده و میگوید شما باید وسط بیایید. خناسان شما را به سکوت و ملاحظه نکشند، سه چهار سال پیش رهبری به حوزه های علمیه گفت وضع تبلیغ نگران کننده است، کانونهای عظیم تبلیغی ایجاد کنید، اینگونه پیش برویم اسلام سیلی میخورد، اما دریغ از یک مورد. جدی نگرفتیم ماجرا را وقتی شش سال پیش در بیانیه گام دوم رهبری گفت امروز ریشه ای ترین و فوری ترین جهاد، جهاد امید افزایی است.
او بعدها گفت هیاتها کانون جهادتبیین شوند، او هر جا نشست گفت و گفت و تاکید کرد ، به گونه ای که شاید پر تکرار ترین سخنش تبیین و امیدافزایی بود.
🔹جدی نگرفتیم ماجرا را که امروز روایت اول در بسیاری از رویدادها مال دشمن است و حتی بسیاری از حزب اللهی های انقلابی مسابقه گذاشته اند در ایجاد یاس، انسداد، و کار به جایی رسیده که در فضای مجازی برخی به نام انقلابی گری به فرمانده های عزیز ما با سوء ظن نگاه میکنند و این احساس بی اعتمادی به مسوولین کشور محصول کلان روایت مرجفونی است که در بین متدینین به زبان خودشان نفوذ کرده. انصافا نگاه کنیم ببینیم آیا سو گیری مجموع روایتهای متدینین به سمت تبیین و امید افزایی است یا روایت شکست و بی اعتمادی. خدا نکند در نقطه ای جبهه حق ضربه بخورد روایت های شکست است که شروع میشود به بالا آمدن، روایتهایی که خروجیش انسداد و ناامیدی و بی اعتمادی است. معدود راویان انگشت شمار امید افزایی در این صحنه به انواع برچسب ها متهم میشوند تا خاموش شوند.
🔹این مساله بسیار جدی و راهبردی است. متاسفانه حکمرانی در صحنه شناخت مردم تحت ولایت الهی رهبر جبهه حق نیست. همه با هم مقصریم. صدها سوریه تلفات میدهیم اگر برای اینجا فکری نکنیم.
درباره سوریه۴
همشهری
@ali_mahdiyan
«هزینهی #تسلیم_شدن بمراتب بیشتر از هزینهی #مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.
بله، ایستادگی کردن ممکن است هزینهای داشته باشد،
امّا دستاوردهای بسیار بزرگی دارد که صدها برابرِ آن هزینه برای ملّتها ارزش دارد؛
امّا تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بیهویّت شدن هیچ اثری ندارد.»
رهبر حکیم انقلاب ۹تیر۹۷
#عبرت_اسد
.
💠 آیا حرف نمایندگان رهبری، لزوما همان نظر رهبری است؟
🔺گفتند كه كسانى به عنوان نمايندهى رهبرى از زبان رهبرى حرف ميزنند. خب، من خودم هنوز كه الحمّدلله زبانم از كار نيفتاده؛ حرف خود من كه مقدّم به حرف آنها است.
آنچه من ميگويم، حرف من آن است؛
🔺كسانى هم كه حرف ميزنند -نمايندگان رهبرى و منصوبين رهبرى و مانند اينها كه تعداد زيادىاند- از قول رهبرى نميگويند؛ اين را توّجه داشته باشيد...
شما حرف من را از خود من بشنويد.
🔺بله، ممكن است يك نفرى جزو منصوبين رهبرى هم باشد، دربارهى فلان مسئله يك عقيدهاى خلاف رهبرى هم داشته باشد، هيچ اشكال ندارد؛ اينجور چيزى هم هست.
خيلى از همين آقايان محترمى كه منصوبين رهبرىاند، در فلان مسئلهى خاصّ سياسى يا اجتماعى يا اعتقادى ممكن است عقيدهشان غير از عقيدهى رهبرى باشد؛ ما اين را اشكال ندانستيم؛ عمده براى ما #جهتگيرىهاى_كلّى است، جهتگيرىهاى انقلابى است.
🔺والّا در هر مسئله كه ما نمىنشينيم هماهنگ كنيم كه ببينيم در فلان مسئله نظر ما يكى هست يا نيست؛ خب، او نظر خودش را گفته. اين هم نميشود كه من هرجا هركسى از نمايندگان ما يك چيزى گفت، ما فوراً بگوييم آقا! شما، اين را غلط گفتيد، اين را درست گفتيد، #روابط_عمومى اعلان كند؛ اين هم نميشود.
🔺بله، اگر از قول حقير، كسى چيزى بگويد و به گوش من برسد و خلاف باشد، ما به خود او بلافاصله تذكّر ميدهيم؛ مكرّر اتّفاق افتاده؛ تذكّر داديم، گفتيم كه شما خودتان اين را اصلاحش كنيد، آن طرف هم اصلاح كرده.
🔺مصلحت نميدانم كه اگر يك كسى يك چيزى گفت، ما هم اينجا برداريم يك #اعلاميّه بدهيم كه فلان كس غلط كرد اين حرف را زد؛ اينكه نميشود. هرجا برخلاف نظر ما - البتّه از قول من؛ اگر از قول خودش گفته باشد، نه - از قول من چيزى گفته باشد، اطّلاع ميدهيم و ميگوييم آقا! اين را شما از قول ما، شنيديم گفتيد و بايد خودتان اصلاح كنيد.
📚 بیانات رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان، 20/4/1394.
📌پ.ن: البته در مواردی خاص، که شخصی با هماهنگی دفتر رهبری موضع خاصی از طرف رهبری بگیرد، مسئله دیگری است و میشود به آن اعتماد کرد.
به نظرم مواضعی که مثلا آقای #فضائلی بعضا میگیرند، مانند اعلام نظر رهبری درباره لایحه #دو_تابعیتی_ها، از همین دسته اند که میتوان به آن اطمینان کرد.
💢 اندیشه اجتماعی متفکران مسلمان👇
https://eitaa.com/joinchat/1389690894C341de0b3be
خطرناکتر از همه، آدمهایی هستند که یک بخش از صحبتهای رهبری رو میگیرند و براش در میان بچه انقلابیها مصداق پیدا میکنند و شروع میکنند به کوبیدن اونها. مدام این طفلیها رو به اسم تندرو، افراطی، بیمغز، نادان و... خطاب میکنند درحالی که از همه نادانتر خودشونن.
لازم نیست اسم بیارم، یک نگاه به دور و برتون بکنید، جلوی چشماتونن. رهبری کمترین نقد و محترمانهترین نقدها رو به بچه انقلابیها دارند، اما عدهای به اسم فهم کلام ولایت و انقلابیگری و جانم فدای رهبر و... بیشترین و غیرمودبانهترین نقدها رو به بچه انقلابیها دارند. این تقابل براتون عجیب نیست؟!
هرچند وقت یکبار هم یه فتنهٔ جدیدی برای آینده حدس میزنند که باز بتونن با همین عنوانِ شِبه موهوم، به بچه انقلابیها حمله کنند.
مثلا طرف دهها سخنرانی در مورد مطالبهگرها و نقد اونها داره، اما یک مطالبه نداره.
من میگم اونی که مطالبه میکنه و احيانا ممکنه دوتا اشتباه هم داشته باشه، بسیار باشرافتتر از اونی است که بیرون گود وایستاده و از موضع من خیلی میدونم همون مطالبهگرها رو نقد میکنه.
داداش من، صفحهٔ فعالیتهای اجتماعیت نیمه خالیه، به اندازه کارهات صحبت کن، نه به اندازهٔ آرزوهات.
تا یکی یه خواستهای رو مطرح میکنه، به اسم وفاق و اعتماد به مسئولین و رهبری خودش از همهچیز باخبره و کاسهٔ از آش داغتر نشید و اگر لازم باشه رهبری خودش اقدام میکنه و... طرف رو خفه میکنند.
عزیزم خطرناک تویی که نمیفهمی چه حرفی رو چه موقع و به چه مخاطبی و با چه ادبیاتی بگی، دقيقا تویی، خود تو.
برو جلوی آینه چند دقیقه خودتو نگاه کن.
هرچی متلک بلده بار اون کسی که قانون جمهوری اسلامی براش مهمه و پاش وایستاده میکنه، اما در مقابل اونی که قانونشکنه، کر و کور و لال میشه!
کاش اینا برای همیشه ساکت میبودن.
@fakhrian_ir
💠 در میانه جنگ، تو دل مردم را خالی نکن، بلکه امیدوار کن!
🔺مرحوم #کلینی در کافی به نقل از #عدى_بن_حاتم میگوید: هنگامى كه امیرالمومنین(ع) در #صفّين با معاويه رو در رو شد، صدايش را بلند مىكرد تا يارانش بشنوند و مىفرمود:
«به خدا سوگند، #معاويه و يارانش را خواهم كُشت!». آنگاه در آخر سخن، صدايش را آهسته مىكرد و مىگفت: «إن شاء اللّه!».
(وَاللّهِ لَأَقتُلَنَّ مُعاوِيَةَ و أصحابَهُ، ثُمَّ يَقولُ في آخِرِ قَولِهِ: إن شاءَ اللّهُ يَخفِضُ بِها صَوتَهُ)
🔺من نزديك ايشان بودم و گفتم: اى اميرمؤمنان! به درستى كه سوگند ياد كردى بر آنچه انجام مىدهى. سپس «ان شاء اللّه» گفتى. منظورتان از اين، چه بود؟
🔺فرمود: «جنگ، #نيرنگ[و #تاکتیک] است و من نزد مؤمنان، دروغگو نيستم. خواستم تا يارانم را بر دشمن #تهییج کرده و بشورانم تا #سُستى نكنند و به نبردِ با آنان، #رغبت پيدا كنند. پس در آينده، داناترين آنان، از اين سخنْ سود خواهد بُرد. إن شاء اللّه!».
(إنَّ الحَربَ خُدعَةٌ، و أنَا عِندَ المُؤمِنينَ غَيرُ كَذوبٍ، فَأَرَدتُ أن اُحَرِّضَ أصحابي عَلَيهِم؛ كَيلا يَفشَلوا، و كَي يَطمَعوا فيهِم، فَأَفقَهُهُم يَنتَفِعُ بِها بَعدَ اليَومِ إن شاءَ اللّهُ)
🔺بدان! خداوند، #موسى(ع) هنگامى كه او را به سوى #فرعون فرستاد، فرمود:«پس به آرامى با او سخن بگو تا متذكر گردد و بترسد»، در حالىكه خداوند مىدانست که فرعون نه متذكر مىشود و نه مىترسد؛ اما اين كار، موسى(ع) را بر رفتن بيشتر #تحريك مىكرد.
(وَ اعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ قَالَ لِمُوسى حَيْثُ أَرْسَلَهُ إِلى فِرْعَوْنَ: «فَقُولا لَهُ قَوْلًا لَيِّناً لَعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشى» وَ قَدْ عَلِمَ أَنَّهُ لَايَتَذَكَّرُ وَ لَا يَخْشى، وَ لكِنْ لِيَكُونَ ذلِكَ أَحْرَصَ لِمُوسى عَلَى الذَّهَابِ.)
📌پ.ن: توجه به سه نکته ناظر به این روایت، ضروری است:
1️⃣ در نگاه برخی، #شعار و تهیج احساسات، صرفا امری بی خود و حتی مضر است اما این روایت نشان میدهد، شعار در جای خودش بسیار لازم و ضروری است.
همین بزرگنمایی و شعارها، #تاکتیکی در #جنگ_روانی و روایی است که تو دل حریف را خالی کرده و #ترس را در وجود آنها ایجاد میکند و طبیعتا تحقق پیروزی را بیشتر میکند.
2️⃣ اینکه مردم باید حال مبارزه داشته و مطلع از واقعیات بوده و دچار تخیلات نباشند، امر درستی است اما اگر هر داده و اطلاعاتی که نتیجه اش #ناامیدی، #ترس و خالی کردن تو دل مردم باشد، قطعا مطرح کردنش مضر و #حرام است.
3️⃣ اینکه رهبر انقلاب اِخبار و #وعده_قطعی_پیروزی در آینده میدهند، گاهی ناظر به #سنت_های_الهی است که قطعا پیروزی برای متقین و اهل ایمان است، گاهی ناظر به #اطلاعات_میدانی و واقعی است اما گاهی «#جملاتی_انشائیِ_در_قالب_اخبار» است.
یعنی ای کسانی که مسئولیت های مختلف مرتبط با این حیطه دارید، قطعا این وعده من، متکی به تلاش های شماست. یعنی این وعده من در صورتی محقق میشود که شما تمام تلاش خود را بکار بگیرید، نه اینکه وعده من منجر به #تخدیر و بی خیالی شما بشود و بالعکس تلاش شما کمتر بشود.
در خاطرات یکی از شهدا آمده(شهید طهرانی مقدم یا شهید صیاد شیرازی) پس از بایدها و وعده های رهبر انقلاب، تلاش خود را بیشتر کرده و میگفتند: این بایدها و وعده های رهبری برای مردم عادی یک خبر از آینده است اما برای من، یعنی تو باید تمام تلاشت را بکنی که این وعده محقق بشود. این وعده رهبری یعنی سنگینی آن را بر دوش خود احساس کن و تلاشت را بیشتر کن.
در وعده های رهبری، همه ما باید چنین احساسی داشته باشیم و تلاش کنیم که این وعده ها تحقق یابد و وظیفه خود را به خوبی انجام ندهیم، نه اینکه وعده ها، ما را به تخدیر و سکون بکشاند.
💢 آیات و روایات اجتماعی | #عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/269877266Cf07fc0f3c9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اِنّـی اُحـبِّـکُ یــا سَیِــدنـا الــعَـزیــز...
اُذكُـــرنـا عِنـــدَ سَـيـــدِ الــشُــهَـــداء...
#شب_جمعه