هدایت شده از بنیاد فرهنگی امامت
📣 #اطلاعیه
╭─┅≈≈≈🔹🔷🔹≈≈≈┅─╮
پانزدهمین نشست مدح امیر
با اهدای جوایز ممتازین جشنواره ارادت
╰─┅≈≈≈🔸🔶🔸≈≈≈┅─╯
🔹 سخنران: استاد میرزامحمدی
🔶 خانوادگی دعوت هستید
🗓زمان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲
🕰 ساعت ۱۶:۳۰
🏢 مکان: قم، بلوار سمیه، تقاطع بلوار پیامبر اعظم، خیابان شهیدین، بنیاد فرهنگی امامت
🆔 @Bonyad_Emamat
🆔 @emamateradat
May 11
هدایت شده از پرتو اشراق
🌸 #یا_صاحب_الزمان
🍁 این درد نبودنت اگر ناچیز است
🥀 پس کاسهی صبر ما چرا لبریز است؟
🥀 تو نیستی و بهار هم اینجا نیست
🍁 بیتو همه فصلهای ما پاییز است
🖊 مجتبی خرسندی
🤲🏻 ️اللهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَ الْفَــرَج
🌺 #سه_شنبه_های_مهدوی
📱ڪـانـال ݐـرٺـو اشـراق
🔰 به ما بپیوندید...
🆔 eitaa.com/partoweshraq
🆔 splus.ir/partoweshraq
هدایت شده از مرکز آفرینش های هنری بسیج استان قم
Sohan-Mag 14030702003.pdf
10.17M
🔥شگفتانه
😋سوهان
🌒ماهنامه طنز و کاریکاتور بسیج
🗓شماره اول؛ مهرماه ۱۴۰۳
🖊بر خوبی این مجله اذعان بکند
روح تو اگر میل به سوهان بکند
📌همراه با آثاری از:
عباس احمدی
نازنین اسماعیل زاده
زینب رحمتی
سید محمد سالم
ثمین سلیمانی نژاد
سید محمد جواد طاهری
سجاد گیل پور محسنی
علی لادن
محمد حسین مهدویان
و حسین نقیب
▫️کاری از مرکز آفرینش های هنری
معاونت فرهنگی بسیج استان قم
#سوهان
#ماهنامه_طنز_سوهان
📎نشانی "سوهان" در ایتا:
@mafarineshha
هدایت شده از جوادهاشمی"تربت"
اشهد... انّک حیّ لا تموت
حتّی تبطل الجبت و الطاغوت
پنجاه و هفتمین
محفل ادبی_مهدوی #التجا
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ شمسی
ساعت ۱۷ تا ۱۹
دفتر انتشارات محمل
#التجا
#انجمن_ادبی
#جواد_هاشمی_تربت
http://www.instagram.com/javadhashemi69/
@javadhashemi_torbat
هدایت شده از پایان نامه
بسمالله...
«شعر هیئت؛ منجی شعر امروز»
#یادداشت_ادبی
✍شاید هرکس دراین روزگار نظری - اگرچه گذرا - به حالوروز هنر اول ایران بیفکند و امروز شعر را با دیروزش قیاس کند، قدر و قدرت تاریخی شعر و شاعر را با جاهوجایگاه کنونیاش بسنجد، با این پرسش پرافسوس همنوا شود که؛ «ای شعر پارسی که بدین روزت اوفکند؟»
✍غرضم ازطرح اینمسئله نه آن است که به سیاق سنتگرایان تقصیر را گردن نوگرایان و جریانهای ادبی پساز نیما بیندازم و نه اینکه به شیوهی روشنفکران از قصور و عقبماندگی فهم عامه و زیباییشناسی سنتی دربرابر پوئتیک نو و پوستاندازی شعر دم بزنم و بگویم شعر پارسی خیلی هم حال خوبی دارد و باید به حال مردم افسوس خورد که از درک کمال آن عاجزند.
✍دراین مجال تنها برآنم که به اختصار چند مسئله (یا نقطهضعف) مورد اتفاق در شعر امروز را برشمرم و سپس از ظرفیتهای نهفته در یکی از شاخههای شعر -که غالباً شاخهای فرعی تلقی میشود- برای خلاص شدن از این نقاطضعف و گشودن افقی تازه در مسیر حرکت شعر سخن بگویم. این مسائل را ذیل نام گسست برخواهم شمرد و آن شاخه شعر هم که به گمانم میتواند رافع این گسستها باشد یا لااقل زمینه را برای رفع آنها فراهم آورد، «شعر هیئتی» است.
✍ اول «گسست شعر از مردم»
گمان نمیکنم منکری داشته باشد. سالهاست شاعران و منتقدان از بحران مخاطب و ناچیز بودن ضریب نفوذ و تأثیرگذاری شعر مینالند و تیراژ اندک دفترهای شعر را شاهد میآورند. گفت؛ «هم خودم خوانندهام، هم شاعرم، هم ناشرم.» چنین روز شومی را مقایسه کنید با وضع سعدی که میگوید در کاشغر (در چین امروز) اشعار تازهاش را پیگیری میکردند، یا حال حافظ که گفت؛
عراق و فارس گرفتی به شعر خوش حافظ
بیا که نوبت بغداد و وقت تبریز است.
✍ دوم «گسست شعر از اندیشه».
بیشتر مجموعه شعرهای امروز را که بتکانیم به هیچ ردپایی از اندیشهورزی و تأمل حکیمانه در هستی و حیات برنمیخوریم. تنها چندگزاره کلیشهای شده در باب مرگ و زندگی و عشق، تمام پشتوانه فکری و فلسفی این دفاتر است. باز مقایسه کنید با گذشتهی ادبیات ما که مردم عادت داشتند شاعران را در هیات حکیم و عارف ببینند و بیآنکه مصداق «غاوون» باشند به راهی که شاعران نشان میدهند بروند.
پیشوپسی بست صف اولیا
پس شعرا آمد و پیش انبیا
✍ سهدیگر «گسست شعر از آیین»
آیین را، هم بهمعنای دین و مذهب و عقاید میگیرم و هم بهمعنای آدابورسوم و مناسک. شعر فارسی در دوران اوجش با این هردو پیوند داشته. شعر شاعران طراز اول هم آینهی عقاید دینی مردم بوده و هم در آیینهای دینی و مراسم و مجالس مردم کاربرد مییافته است.
شعر و شرع و عرش ازهم خاستند
تا جهانی زین سه حرف آراستند.
✍ چهارم «گسست شعر از موسیقی کلام» است، که پساز پایان دوران اوج شعر فارسی (یعنی دورهی سبک عراقی) آغاز شده و گسترش یافته است. ابتدا با لحن تازهای که با سبکهندی بهشعر راه یافت آن خوشآهنگی و ترنم واژگان آنچنان که در سبک عراقی مشهود بود، کمرنگ شد و سپس در دوران مدرن عامدانه زیباییشناسی سنتی که یک پایهاش موسیقی کلام بود انکار شد و شعر که همزاد موسیقی بود بهسمت بیوزنی حرکت کرد.
این گسستها همگی باهم پیوند وثیق دارند و هرکدامشان از سهتای دیگر مایه میگیرند و به قول علما همافزایی دارند. برای تکمیل بحث حرفی نمیماند جز التفات دادن به این نکته که «شعر هیئتی» تنها شعبه شعر فارسی است که ازهمه این گسستها مصون مانده و رشته پیوند ادبیات را با «مردم»، «اندیشه»، «آیین» و «موسیقی» حفظ کردهاست و شاید راه بازیابی شکوه شعر فارسی نیز چنگزدن شاعران جدی معاصر بههمین عروةالوثقی باشد.
✍ شاید کمیت بسیاری از اشعار هیئتی در برخی موازین و معاییر شعری چون «خیال و زبان» لنگ بزند، اما برکنارماندن نسبی این جریان ادبی از گسستهای مذکور را نمیتوان انکار کرد. پیوند شعر هیئت با مردم اظهر من الشّمس است. شعر هیئت اصلاً برای شنیده شدن و زمزمه شدن پیاپی توسط تودههای مردم با همه تنوعی که در سلایق و سطح سواد و معلومات دارند سروده میشود، بلافاصله دهان بهدهان و دستبهدست میچرخد و گاه بههفتهای سراسر ایران را فرا میگیرد.
✍حال اگر شاعر مضامین آیینی را با مسائل و دغدغههای مردم روزگارش پیوند بزند و حکمت و حقیقت برپایی هیئت را برافراشتن عَلَم عدالت بداند، اقبال مردم نیز به این نغمهها دوچندان میشود. پیوند با اندیشه و معرفت دینی نیز اصل و اساس شعر هیئت است و نیز دقت در نواحی الفاظ و رسیدن به خوشآهنگترین چینشواژگانی از مهارتهای پرارج شاعران کارکشته هیئت است.
✍خلاصه آنکه میتوان با حفظ نقاط قوت شعر معاصر و بدون «واپسگرایی، عوامزدگی، مصرفمحوری و عاطفهگرایی فریبنده» از ظرفیت شعر هیئتی و آیینی برای ارتقاء شعر امروز و رفع گسستهای نامبرده بهره برد.
#محمدمهدی_سیّار
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
هدایت شده از هنرستان
🔎 #عرض_ارادت
💐 السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللّٰهِ
خوشآمدی بهقم ایخواهر امامرضا
که قم شده حرم دیگر امامرضا...
✍ شاعر: #مجتبی_خرسندی
📸 عکاس: #فاطمه_شایگان
📅 چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳
🌐 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
🆔 @Honarestan_net
📨 دعوتنامه
👌 قابل توجه نوجوانان عزیز
╭─┅≈≈≈◽️≈≈≈┅─╮
اولین محفل مداحان نوجوان
مداح امیر
╰─┅≈≈≈◽️≈≈≈┅─╯
🔸سخنرانی
🔸 شعرخوانی
🔸دکلمه خوانی
🔸مدح خوانی
🔸همخوانی
🔹با هنرنمایی شاعر خوشنویس جناب آقای رضا یزدانی صابونی
🔷 خانوادگی دعوت هستید
🗓زمان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۵
🕰 ساعت: ۱۶
🏢 مکان: قم، بلوار سمیه، تقاطع بلوار پیامبر اعظم، خیابان شهیدین، بنیاد فرهنگی امامت
🆔 @Bonyad_Emamat
🆔 @emamateradat
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ
لحظه ای خالی نمی ماند، اگر دقت کنیم
روزها خورشید و شب ها ماه می آید حرم
🔘شعرخوانی مجتبی خرسندی در مدح حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#حرم_مطهر
#حضرت_معصومه
▪️◾️🔳◾️▪️
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️@astanqom
🔰 همایش بسیجیان کانون بسیج فرهنگیان شهید بیطرفان ناحیه۳ به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی در پنجمین روز از ماه مهر
منصور حاتمی راد از هادیان سیاسی و راویان دفاع مقدس در این همایش با اشاره به بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب نمونه هایی از #ما_میتوانیم های جنگ را از عملیاتهای مختلف در طول هشت سال دفاع مقدس بیان کرد و بر ضرورت آمادگی همه جانبه همگان برای دفاع در تمام زمینه ها تاکید کرد.
در ادامه مراسم شاعر آیینی مجتبی خرسندی به مناسبت سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به قم ابیاتی را تقدیم بانوی کرامت کرد و شعری در رسای شهید حاج علی بیطرفان خواند.
درپایان مراسم نیز هدیه ای از طرف کانون بسیج فرهنگیان شهید بیطرفان به مناسبت روز سرباز به این شاعر آیینی که در حال خدمت در این کانون است تقدیم شد.
•┈••••✾•🍃🌹🍃•✾•••┈•
💠 رواق اداره آموزش و پرورش قم ناحیه ۳
🆔 @qomedu_n3
╚═══🇮🇷🌹
هدایت شده از فراخوان شعر
بهنام حضرت صاحبسخن
«انتخاب!»
#یادداشت_ادبی - بخش اول
✍اینروزها حسابی سرگرم خواندن کتاب«دیوان سهجلدی مرحوم سیدرضا مؤید خراسانی» هستم. اینکتاب بههمت دوستوبرادرعزیزم آقاجواد هاشمی «تربت» بهزیور طبع آراسته شده است. کتابی که من از همان اولین دیدار تا همین دوسهشب پیش -که توسط شاعر بزرگوار آقای عباس صادقی زرینی به دستم رسید- شوق خواندنش را داشتم، اما متأسفانه قیمت سرسامآور کتب مانع جرعهنوشی امثال من از این اقیانوسهای کبیر میشود. حالا این توفیق را دارم که این کتاب بهصورت امانی چندصباحی مهمانم باشد و باید ازاین مجال بهترین استفاده را در همنشینی داشته باشم.
✍ در اولین تورّقی که از کتاب داشتم، یکی از جذابترین قسمتهای آن را مقدمهی مفصلش یافتم. مقدمهای که پر است از آموختنیهای ادبی و اخلاقی و ادبیاتی. همیشه یکی از بزرگترین حسرتهایم این است که چرا به تعداد انسانها کتاب زندگینامه وجود ندارد؟ چون معتقدم هر انسانی بهاندازهی یککتاب، رخدادهای مختلف و گوناگونی در زندگیاش دارد که ارزش خواندن و شنیدن برای دیگر انسانها را حتماً خواهد داشت.
✍ دربارهی این کتاب ارزشمند حرفهای فراوانی میتوان گفت و نوشت، که انشاءالله در جای خود اساتید درباره آن صحبت خواهند کرد. اما مطلبی که امروز مدنظر این شاگرد کلاس اول شعر قرار گرفته، نکتهایست که در طول سالهایی که مشق شعر میکنم، بارها و بارها محل گفتوگوی من و دوستان شاعرم بوده و پیرامون آن ساعتها به صحبت نشستهایم. مسئله مهمی که قطعاً چالشبرانگیز خواهد بود و شاید مثل خیلی از مباحث دیگر پیرامون شعر و ادبیات هیچوقت دو دوتا چهار تا نشود و به نتیجه مشخصی هم نرسد اما چون مبتلایان بسیاری مانند من دارد میتوان درباره آن گفتگو و تبادل نظر کرد مسئله انتخاب همیشه در بین دو موضوع مخالف حتی با حداقل اختلاف جریان داشته و شاید و دارد و شاید خواهد داشت اما شرط لازم برای انتخاب این است که بین دو یا چند مسئله موجود حداقل اختلافی وجود داشته باشد که جمع آنها را با هم محال کند درغیراینصورت انتخاب مانع انتخاب باعث از دست دادن بخشی از ماجرا خواهد شد موردی که دستکم در ادبیات سخت میتوان برایش مصداقی پیدا کرد.
✍یکی از این انتخابهای مهم، مسئله عنوان پس از شعر - یا شاعر - است. یعنی اینکه ما شعر یا شاعر را ابتدا با هر میزان و معیاری بپذیریم و در ادامه لقبی را برای عنوان پساز آن در نظر بگیریم. منظورم آن تقسیمبندیهاییست که گاه با دلایل مختلف و گاهی شاید حتی بدون دلیل مشخص! صورتگرفته و حالا به بخشی از هویت هنر یا هنرمند نیز تبدیل شدهاست. تقسیمبندی هایی از قبیل؛
_ شاعر + موضوع
آیینی، ولایی، ارزشی، اعتراض، عاشقانه، آزاد و...
_ شاعر + سبک
سنتی، صنعتی، کلاسیک، آوانگارد، فراهنجار و...
_ شاعر + قالب
رباعیسرا، دوبیتینویس، غزلپرداز، قصیدهساز و...
_ شاعر + عنوان
کنگرهای، رسانهای، جشنوارهای، انجمنی، هیأتی، و...
و از ایندست تقسیمبندیها.
اما مسئلهای لاینحل در این مورد برای من، این است که؛ اولا مگر نمیشود یکنفر شاعر آیینی باشد، شعر آوانگارد هم بگوید، در کنگرهها هم شرکت کند و مقام بیاورد، شعرش را در رسانهها هم اجرا کنند و در انجمنها هم حضور فعال داشته باشد؟ حال اینکه در چه قالبی و با چه موضوعی و در چه سبکی باشد، آیا اهمیتی دارد؟ پس چرا باید این نامها را بهصورت جداگانه بهکار ببریم و شاعران را به جان هم بیندازیم؟
✍ البته این تقسیمبندیها را از شاعران تازهکار یا شاعرانی که هیچوقت به جایگاه مد نظرشان -البته طبق معیار خودشان- نرسیدهاند، میتوان پذیرفت. اما تعجب من از این است که گاهی بزرگترها و اساتید نیز بدون توجه به ابعاد مختلف مسئله، درگیر این تقسیمبندیهای نادرست و بیدلیل میشوند. کاری که خواسته یا ناخواسته توجیهی مناسب برای عدم فعالیت و تلاش برخی از شاعران بهمنظور تجربه محیطهای مختلف ادبی و سرک کشیدن به سرزمینها و اقلیمهای گوناگون شعر پارسیست.
✍بهطور مثال همانطور که در یکی از تصاویر بالا مشاهده میکنید، استاد محمدجواد غفورزاده «شفق» عزیز -که ذکرش بهخیر باد- در تعریفی که از مرحوم استاد مؤید بیان کردهاند، فرمودهاند که؛ «من خود همیشه به توفیق و اخلاص و فضایل اخلاقی بالاتر از شعر بلند و رسای استاد مؤید غبطه میخورم، زیرا تا آنجا که به یاد دارم و یقین دارم مؤید هیچگاه برای جشنواره و کنگره و فراخوان و مسابقه شعر نگفته است. هرچه که گفته و سروده از سر صدق و ایمان و اخلاص بیهیچ چشمداشتی تقدیم پیشگاه خاندان عصمت و طهارت کردهاست.»
ادامه دارد...
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
هدایت شده از فراخوان شعر
بهنام حضرت صاحبسخن
«انتخاب!»
#یادداشت_ادبی - بخش دوم
✍اگرچه منظور استاد شفق عزیز بر اهل شعر و ادب پوشیده نیست، اما از این کلام متأسفانه میتوان برداشتهای دیگری هم داشت. یکی از آنها این است که؛ پس هر شعری برای کنگره و فراخوان و جشنواره و مسابقه و... سرودهشده -خدایناکرده- عاری از اخلاصوعشق و ایمان است؟ یا آن اهمیتی را که باید در محضر اهلبیت علیهمالسلام داشته باشد، ندارد؟ البته که این برداشت قطعاً غلط است! اما همانگونه که پیشتر عرض کردم دستمایه خوبی برای تفرقه انداختن بین شاعران است.
✍ ازطرفی دیگر بعضی شاعران ازاین صحبتها برای توجیه کمکاریهای خودشان استفاده میکنند. بهیاد دارم که چندی پیش با دوستی -که اتفاقا او نیز اهل خراسان است و همشهری استاد موید و استاد شفق- گفتوگویی در باب اشعاری که میسراید داشتم. با هزار زحمت و خجالت به او گوشزد کردم که بسیاری از اشعارش در پایههای اصلی و ابتدایی شعر -یعنی وزن، قافیه و ردیف- دارای ایرادهای جزئی و کوچکیست که بهسادگی قابل رفع است و حیف است که اشعار ولایی با موضوعات متفاوت همینطور با اشکال باقی بماند. اما متاسفانه پاسخی که دریافت کردم، از جنس همین برداشتهای بهظاهر غلط بود. فرمودند!؛ «ما مثل شما شاعر کنگرهای! نیستیم. ما شعر را مینویسیم برای استفادهی خودمان و محبین اهلبیت علیهمالسلام در جلسات و هیئات. یعنی برای ما همینکه پنجنفر با شعرمان اشک بریزند، کفایت است. چون مهم مورد رضای حضرت زهراسلاماللهعلیها بودن است.»
حال قضاوت این مسئله با شما عزیزان باشد که چه رابطهای بین شعر ضعیف ما و نقدناپذیریمان با پذیرش این نوع سرودهها توسط حضرات اهلبیت علیهمالسلام وجود دارد!
✍نکته دوم این است که اگر ما بخواهیم عنوانی را برای شاعری که در همهی این زمینهها فعالیت دارد انتخاب کنیم، بهراستی باید او را چه بنامیم؟ یعنی مثلاً اگر شاعر شعری سروده که هم خودش آن را در انجمنهای ادبی میخواند، هم آن را به مادحین بدهد تا در محافل و مجالس مذهبی بخوانند، هم مجریان آن سروده را در برنامهها بخوانند، هم منبریها از آن استفاده کنند و هم این شعر در کنگرهها مقام کسب کند، جزء کدام یک از انواع شعری به شمار میرود؟
شعر هیئت؟
شعر کنگرهای؟
شعر انجمنی؟
شعر رسانهای؟
شعر آوانگارد؟
شعر...؟
انتخاب با شما.
✍ سهدیگر این که کافیست ما ابتدا فصل مشترک تمام عناوین قید شده را در نظر بگیریم که «شعر» است. و زمانی که از شعر بودن اثر اطمینان حاصل کردیم، آنوقت میتوانیم این شعر را در هر فضایی با چارچوبهای و قاعدههای متناسب با همان فضا نقد و بررسی کنیم. تنها در این صورت است که هیچکدام از این عناوین برتری خاصی بر عناوین دیگر پیدا نخواهد کرد. بهجرات میتوانم بگویم که طبق مشاهداتی که این کمترین در طول عمر ۱۴ سال شاگردیام در فضای شعر داشتهام، بسیاری از عزیزانی که حتی شاید به صورت مستقیم در کنگرهها و جشنوارهها شرکت نکرده باشند، اما به درخواست، دعوت، تشویق و ترغیب اجراکنندگان این دست از برنامهها و یا حتی در حداقلیترین حالت ممکن به بهانهی برگزاری این مراسمات سروده شدهاند.
✍بهعنوان نمونه در موضوعی مانند؛ «مباهله» تا همین ده،پانزده سال پیش اگر کسی دنبال شعری برای اجرا در جلسات میگشت، باید با چراغموشی لابهلای جزوههای شاعران بزرگوار را آنقدر کنکاش میکرد تا شاید دوبیتی، رباعی، ابیاتی در یکمثنوی یا نهایتا غزلی یا قصیدهای مییافت.
اما امروزه بهلطف خدا برگزاری چندین دوره کنگرهها و جلسات مخصوص مباهله، کار را بهجایی رسانده که در کتابخانهی شخصی و کوچک اینجانب ۳مجموعه شعر مختص بهجریان مباهله موجود است.
در این مجموعهها، گاهی اشعار اساتید پیشکسوت هم بهچشم میخورد. اساتیدی که عمر شاعریشان از چنددهه هم گذشته است، اما در طول این سالها هیچوقت بهانهای برای سرودن این اشعار نداشتهاند.
✍حرف آخر.
کاش بزرگان و اساتید ما همت کنند و بار این عناوین بیهوده را از شانهی شعر و شاعر سبک کنند. آنوقت دیگر شاعر فارغ از هرگونه عنوان و برچسبی، تمام فکر و ذکرش را متمرکز بر سرودن شعرش خواهد کرد و انتخابش را بر عهدهی خود مخاطب خواهد گذاشت.
کاش آن روز زودتر برسد...
#مجتبی_خرسندی
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
هدایت شده از یاقوت سرخ
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حضرت_معصومه_سلاماللهعلیها
در کنار خوبها، گمراه میآید حرم
#کربلایی_امیر_برومند
#مجتبی_خرسندی
📝گروه ادبی یاقوت سرخ
@yaqoote_sorkh
@Mojtaba_Khorsandi
هدایت شده از هنرستان
🔎 #عرض_ارادت
💐 السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللّٰهِ
گنبدت تا که به خورشید کمی مایل شد
کار تشخیص برای شعرا مشکل شد ...
✍ شاعر: #مجتبی_خرسندی
📸 عکاس: #محمد_مهدی_علایی
📅 چهارشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۳
🌐 ایتا | تلگرام | اینستاگرام
🆔 @Honarestan_net