eitaa logo
پایه های پوشالی در نقد مدعی یمانی ( احمدالحسن )
621 دنبال‌کننده
392 عکس
391 ویدیو
39 فایل
بررسی پایه های استدلالات احمدالحسن بصری همبوشی و ادعاهای او . در تلگرام: https://t.me/PayehayePooshaly وبلاگ: http://payehayepooshaly.blogfa.com/
مشاهده در ایتا
دانلود
ـ📄👆👆👆 ثالثا: ادعای اینکه (مکه جزو تهامه وتهامه از یمن) می‌باشد، ادعای بدون دلیل بوده بلکه بر خلافش هم دلیل داریم. 🔅 واما دلیل اول: در حدیثی داریم که پیامبر خدا (صلوات الله علیه وآله) درباره مردان اهل یمنِ زمانِ خود فرمودند: (رِجَالُ أَهْلِ الْيَمَنِ أَفْضَلُ، الْإِيمَانُ يَمَانِيٌ وَ الْحِكْمَةُ يَمَانِيَّةٌ 👈 و لَوْ لَا الْهِجْرَةُ لَكُنْتُ امْرَأً مِنْ أَهْلِ الْيَمَن) کافی ج 8ص70 ترجمه: مردان اهل یمن افضل هستند، ایمان یمانی است وحکمت یمانی است واگر هجرت نبود ‌[وبه مدینه هجرت نکرده بودم] هر آینه از اهل یمن بودم . 📌 با توجه به این حدیث کاملا مشخص می‌شود که مکه جزو تهامه وتهامه از یمن نمی‌باشد زیرا اگر باشد، پیامبر (صلوات الله علیه وآله) یمانی محسوب می‌شوند، چه هجرت بکنند وچه نکنند. 🔅 دلیل دوم: چون این فرقه پوشالی ارادت بسیاری به وکتب آنها دارند وبرای اثبات حقانیت خود فراوان به کتب آنها استناد می‌کنند، شاهدی هم از جماعت سنی مذهب در ردّ ادعای آنان می‌آوریم. در شرح صحیح بخاری می‌گوید: (قال المدائني: جزيرة العرب خمسة أقسام و نجد و حجاز و عروض و ) عمدة القاری ج4ص349 وی در این عبارت تصریح می‌کند که جزیرة العرب به پنج بخش تقسیم می‌شود و 👈 تهامه و یمن 👉 دو منطقه کاملا مجزّا از هم می‌باشند. رابعا: به راستی اگر ادعای احمد اسماعیل همبوشی مبنی بر اینکه (مکه جزو تهامه وتهامه از یمن) می‌باشد صحیح است وبر همین اساس هم خود را یمانی می‌داند، پس چرا مبلغین این فرقه پوشالی صحبت از 👈 یمن و یمین و . . . را به میان می‌کشند؟ به عبارت دیگر آیا تاویلات بی اساس مبلغین این فرقه در معنای کلمه بر خلاف ادعای احمد اسماعیل مبنی بر انتساب نمی‌باشد؟ به عبارت دیگر، سرکرده این فرقه یعنی جناب احمد اسماعیل با بیان اینکه تهامه از یمن می‌باشد، را منسوب به اعلام می‌کند اما مبلغین این فرقه پوشالی بر خلاف سرکرده خود سخن رانده وبحث 👈 یمن و یَمین و . . . را مطرح می‌کنند. 🔵 جمع_بندی: 📌 خلاصه اینکه به هر معنایی که می خواهد باشد ــــ از یَمن یا یُمن یا یمین یا . . . ــــ اما بر طبق روایات محل خروجش از می باشد، نه از . 💥 آری عزیزان . . . عوام فریبی وجهل سرکرده این فرقه پوشالی و پیروانش غوغا می‌کند. 🙏 به امید بیداری هر چه زودتر عزیزان در دام افتاده 🙏 ادامه دارد . . . https://t.me/PayehayePooshaly 🌺 🍂🌺🍂 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 ✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 .
📩 ( بسم الله الرحمن الرحیم ) صلی الله علیک یا ولی العصر ادرکنا ا ─═ঈঊ 🍂🍃🌸🍃🍂 ঊঈ═─ ا با سلام خدمت همه عزیزان 💐 ـhttps://t.me/PayehayePooshaly 📣 علاوه بر ارسال سوال به پایه های پوشالی و دریافت پاسخ، می توانید پرسشهای خود را با زیر در میان گذاشته وپاسخ دریافت نمایید. ـ👇 👇 👇 👇تلگرام 1⃣ استاد حجازی 🌹 🆔 @seyedshia 2⃣ استاد شهبازیان 🌹 🆔 @tarid12 3⃣ استاد هوشیار 🌹 🆔 @Boroj313 4⃣ استاد عبدالصمد موسوی 🌹 🆔 @Sedyh 5⃣ استاد عباسی 🌹 🆔 @Almonqez 6⃣ استاد محبی 🌹 🆔 @Sadeghiyon314 7⃣ استاد مومنی 🌹 🆔 @mighat134 8⃣ استاد تبریزی 🌹 🆔 @Tabrizi92 9⃣ استاد اربابی 🌹 🆔 @Marbabee 🔟 ارسال سوال به ربات پایه های پوشالی ⚙ 🆔 @PayehayePooshaly_bot ✅ موفق وپیروز باشید 🌹 https://eitaa.com/PayehayePooshali 🌺 🍂🌺🍂 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 ✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 .
(https://attach.fahares.com/O+2m3vCGx3ncVadiAua0MQ==) 📩 پایه . . . . . . . . . . . 11 —ᐸ( بسم الله الرحمن الرحیم )>— صلی الله علیک یا ولی العصر ادرکنا ا ─═ঈঊ 🍂🍃🌸🍃🍂 ঊঈ═─ ا با سلام خدمت همه عزیزان 💐 ـhttps://t.me/PayehayePooshaly 💠 بخش ششم: (لینک بخش قبل: https://telegram.me/PayehayePooshaly/528) 📣 محل خروج یمانی ☘ در بخش قبل به خوبی عوام فریبی وشیادی فرقه همبوشی ــــ مدعی یمانی ــــ را برای مخاطبین عزیز بیان کرده وگفتیم: به هر معنایی که باشد، بر اساس روایات از خواهد نمود. لذا با وجود این روایات، بازی کردن با معنای کلمه هیچ ثمره‌ای نداشته بلکه حکایت از جهل یا و ‌ گوینده می‌کند. جالب‌تر اینکه مبلغین این فرقه در بیان معنای کلمه ، بر خلاف کلام احمداسماعیل همبوشی سخن می‌گویند. برای توضیح بیشتر به بخش قبلی که 👈 لینک آن در بالا موجود است مراجعه فرمایید. ⛔️ بعضی دیگر از مبلغین مغرض این فرقه‌ی پوشالی برای توجیه خروج احمداسماعیل همبوشی از وهمچنین توجیه روایات () پس از ذکر معانی مختلف برای کلمه ــــ که در بخش قبل به آنها اشاره شد ــــ به عباراتی به عنوان روایت استناد می‌کنند که در زیر به آن اشاره می‌نماییم. (عن الصادق (ع): للبصرة خمسة اسماء لا یعرفها الا نبی او وصی نبی، البصرة والبصیرة والمَدینة والمُدینة والیمن) طلایع الظهور فی شرح زیارة العاشور این مبلغ در 👈 پیوست همین پیام موجود است. 🔅 این عبارات در سایت زمان ظهور اینگونه نقل شده است: (وهمچنین امیرالمومنین (ع) فرمودند: برای بصره پنج نام است که جز نبی یا وصی نبی کسی نمی‌داند وآن اسمها عبارت اند از: بصره..بصیرا. ساحل.. مدینه .. یمن) منبع: طلایع الظهور علی عاشور ✅ بررسی: همانطور که ملاحظه فرمودید زیادی بین این دو نقل وجود دارد حتی در اسم کتاب مورد نظر. 👈 جهت راحتی در تشخیص این اختلافات، 🖼 پست بعد را ملاحظه فرمایید. (صفحه بعد)📄👇👇👇 .
. 💥 سلسله رسوایی های فرقه همبوشی (مدعی یمانی) ✅ مقایسه ای بین دو نقل از یک کتاب (ادامه در پست بعدی)👇👇👇 .
https://t.me/PayehayePooshaly ـ📄👆👆👆 1⃣ آیا براستی عبارت مذکور در بالا ــــ للبصرة خمسة اسماء . . . ــــ می‌باشد❓ 📌 از کدامین امام می‌باشد؟ امیرالمومنین یا امام صادق (صلوات الله علیهما)❓ 📌 آیا واقعا کتابی به نام (طلایع الظهور فی شرح زیارة العاشور) وجود دارد❓ 📌 در نام کتاب هم ناهماهنگی به چشم می‌خورد. طلایع الظهور یعنی مقدمات ظهور، اما ظاهرا محتوای کتاب در مورد مقدمات ظهور نبوده بلکه شرح زیارت عاشورا می‌باشد❗️❗️❗️ 📌 چرا در هیچکدام از این دو نقل، شماره صفحه کتاب ذکر نشده است❓ آیا اتفاقی بوده یا اینکه عمدی در کار است❓ 📌 آیا در کتاب موهوم (طلایع الظهور فی شرح زیارة العاشور) در پاورقی ذکر شده است که از کدامین منبع این حدیث را ذکر می‌کند❓ اگر ذکر شده است چرا اشاره‌ای به نام آن منبع نمی‌کنید❓ 📌 با صرف نظر از کتاب موهوم طلایع الظهور، آیا این حدیث در کتاب ومنبع دیگری هم ذکر شده است❓ 📌 اگر واقعا چنین کتاب وحدیثی وجود دارد آیا معقول به نظر می‌رسد که این همه تفاوت در نقل آن وجود داشته باشد❓ 📌 آیا اگر ما هم بر علیه فرقه همبوشی از روایاتی استفاده کنیم که شاید بیش از ده سال قدمت نداشته باشند، این روایات را از ما می پذیرند❓ 📌 آیا این همه اشکال و ایراد برای اثبات ضعف این عبارات به عنوان حدیث کفایت نمی‌کند❓ 📢 مخاطبین عزیز . . . اگر این کتاب و روایت مربوطه بدست آوردند از طریق ربات کانال، ما را ساخته تا چند خط فوق را اصلاح نماییم. 2⃣ جالب‌تر اینکه با این روایت بی سند ومدرک می‌خواهند معنای روایات معتبر (خروج الیمانی من الیمن) را تغییر داده وفرقه پوشالی خود را ثابت نمایند. و به همین خاطر است که را 👈 بدعت دانسته تا بتوانند به هر روایت بی سند و ضعیف و جعلی برای فریب عوام مردم استناد نمایند. برای آگاهی از نظر اهل بیت (علیهم السلام) در مورد به پایه اول در لینک زیر مراجعه فرمایید: https://telegram.me/FehrestePayehayePooshali 3⃣ در صورت پذیرش عبارت فوق به عنوان حدیث، باید بگوییم که کلمه منسوب به تلقی شده لذا نیازی به بیان معانی دیگر برای کلمه یمانی ــــ از قبیل منسوب به یُمن و یمین و . . . ــــ نمی‌باشد. 📌 اما ظاهرا مبلغین فرقه همبوشی به علت از نبود چنین حدیثی در منابع، به بیان معانی مختلف مَن‌درآوردی برای کلمه یمانی پرداخته که این امر نشان از 👈 غرض ورزی و عوام فریبی آنان دارد. 4⃣ اگر واقعا این عبارات در کتاب موهوم طلایع الظهور حدیث باشد، چرا احمداسماعیل همبوشی بصری برای دفاع از خود به آن استناد نمی‌کند و با بیانی سست و مضحک، بحث تهامه و یمن را پیش می‌کشد؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــ 💥 تلنگر وتعقّل: 🔸 به راستی کسانی که اینگونه عبارات را به معصومین (علیهم السلام) نسبت داده و بوسیله آن عوام فریبی می کنند، افرادی با تقوا هستند⁉️ یا شیادانی غرض ورز و دین باز⁉️ 🔸 آیا کسی که این شیادان دین باز را به نحو احسن تایید می کند، می تواند حجت خدا باشد⁉️ ما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُون 🔆 ما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُون 🌺 دوست عزیز در دام افتاده . . . اگر نکنی نثارت می گردد. وَ يَجْعَلُ عَلَى الَّذينَ لايَعْقِلُونَ [یونس/100] ☘ برای بیداریت . . . دعاگویم 🙏 ادامه دارد . . . https://t.me/PayehayePooshaly 🌺 🍂🌺🍂 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 ✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 .
📩 پایه . . . . . . . . . . . 11 —ᐸ( بسم الله الرحمن الرحیم )>— صلی الله علیک یا ولی العصر ادرکنا ا ─═ঈঊ 🍂🍃🌸🍃🍂 ঊঈ═─ ا با سلام خدمت همه عزیزان 💐 ـhttps://t.me/PayehayePooshaly 💠 بخش هفتم: (لینک بخش قبل: https://telegram.me/PayehayePooshaly/536) 📣 محل خروج یمانی اینک وقت آن رسیده تا روایات مربوطه در زمینه را از نظر گذرانده تا به راحتی به کذب ادعای احمداسماعیل بصری همبوشی پی برده و او را در زمره مدعیان دروغین جای دهیم. در بخش چهارم به مناسبت بحث، اشاره‌ای گذرا به حدیثی در این زمینه نمودیم و اشکالات وارده به آن حدیث را پاسخ گفتیم اما متن حدیث را خدمت شما سروران عزیز ارائه ننمودیم. حال با ارائه متن آن حدیث وسپس احادیث دیگر، بحث را ادامه داده و از امام وحید و طرید وغریبمان حضرت حجت بن الحسن (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) مدد جسته تا در تبیین حقّ از باطل یاری‌گرمان باشند. به امید نیم نگاهی . . . 🔆 : (وَ إِنَّ مِنْ عَلَامَاتِ خُرُوجِهِ خُرُوجَ السُّفْيَانِيِّ مِنَ الشَّامِ وَ خُرُوجَ الْيَمَانِيِ مِنَ الْيَمَنِ وَ صَيْحَةً مِنَ السَّمَاءِ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ وَ مُنَادٍ يُنَادِي مِنَ السَّمَاءِ بِاسْمِهِ وَ اسْمِ أَبِيه) کمال الدین ج1ص328 ترجمه: وهمانا از علامات خروجش، خروج سفیانی از شام وخروج یمانی از یمن وصیحه‌ای از آسمان در ماه رمضان و ندا دهنده‌ای از آسمان ندا می‌دهد به اسم او و اسم پدرش. ✅ بررسی و نکات: 1⃣ نسبت به عبارت (من الیمن) وشبهه مربوط به آن، سابقا به طور مفصل گفتگو کردیم که عزیزان می توانند به لینک زیر مراجعه فرمایند: https://telegram.me/PayehayePooshaly/523 2⃣ فرقه مدعی یمانی براین باور است که یمانی، یک دارد ویک دارد. درحقیقت با این بیان، خروج را به معنای قیام میپندارند. بر این اساس معنای حدیث فوق اینگونه می‌شود: (وهمانا از علامات خروج وقیامش، خروج و قیام سفیانی از شام، و خروج و قیام یمانی از یمن . . . ) 3⃣ با پذیرش این معنا برای کلمه خروج، فهمیده می‌شود که 👈 امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) همانند یمانی خروجی دارد واین مطلب که (خلافت همانگونه که عروس را به داماد تحویل می‌دهند به دست امام زمان می‌رسد) صحیح نمی‌باشد. مضافا اینکه اساساً عبارت (خلافت همانگونه که عروس . . . ) نمی‌باشد 👈 اما متاسفانه مبلغین این فرقه پوشالی به عنوان حدیث، این عبارات را به مردم تحویل می‌دهند. برای توضیح بیشتر در مورد عبارت (خلافت همانگونه که عروس . . . ) به لینک زیر مراجعه فرمایید: https://telegram.me/PayehayePooshaly/44 4⃣ اما در کتب لغت، معنای کلمه به گونه‌ای دیگر ذکر گردیده است. در کتاب مفردات راغب می‌بینیم: خرج خروجا: برز من مقرّه او حاله. ترجمه: از جایش یا حالش ظاهر شد [و بیرون آمد] پس کلمه به معنای و می‌باشد، خواه از جایگاهی باشد یا از حالتی باشد. بر این اساس معنای عبارت (خروج الیمانی من الیمن) می‌شود: ظهور و بروز یمانی از یمن. بنابراین آغاز این ظهور و بروز هنگامی است که یمانی در یمن، کار خود را وآشکار نموده و از حالت یا بیرون آمده ومشغول تجهیز لشکر می‌گردد. ویا اینکه گفته شود این ظهور و بروز، با خارج شدن یمانی از یمن صورت می‌پذیرد وپس از این خروج، وی به تجهیر سپاه خود مشغول می گردد. ☘ بر این اساس معنای حدیث اینگونه می‌شود: (وهمانا از علامات خروج و ظهورش، 👈خارج شدن و ظهور سفیانی از شام، 👈 و خارج شدن و ظهور یمانی از یمن . . . ) 📌 نکته: اگر فعل (خَرَجَ) با کلمه (عَلی) همراه شود، معنای قیام و شورش به خود می‌گیرد که البته در حدیث فوق وهمچنین در اینگونه استعمال نگردیده است. (صفحه بعد)📄👇👇👇 .
ـ📄👆👆👆 5⃣ در روایات هم گاهاً خروج و ظهور به جای هم استفاده شده است. به روایت زیر دقت فرمایید. شخصی به امام سجاد (علیه السلام) عرضه می دارد: برای من خروج مهدی را توصیف کنید و من را به علائم خروجش آگاه نمایید. حضرتش در ضمن ذکر علائم فرمودند: ثُمَّ يَخْرُجُ السُّفْيَانِيُّ الْمَلْعُونُ مِنَ الْوَادِي الْيَابِس وَ هُوَ مِنْ وُلْدِ عُتْبَةَ بْنِ أَبِي سُفْيَانَ فَإِذَا ظَهَرَ السُّفْيَانِيُّ اخْتَفَى الْمَهْدِيُّ ثُمَّ يَخْرُجُ بَعْدَ ذَلِكَ. غیبت شیخ طوسی ص444 ترجمه: سپس سفیانی ملعون از وادی یابس وخشک می‌شود و او از فرزندان عتبة بن ابی سفیان است، پس زمانیکه شود سفیانی، مهدی مخفی است سپس خارج می‌شود بعد از آن [وآشکار می گردد]. 👈 در این حدیث (ثُمَّ يَخْرُجُ السُّفْيَانِيُّ . . . فَإِذَا ظَهَرَ السُّفْيَانِيُّ) به وضوح خروج سفیانی، همان ظهورش ذکر شده است ودر هنگام ظهور سفیانی، حضرت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) مخفی است وسپس از حالت خفاء، خارج وآشکار می‌گردند. 6⃣ ناگفته نماند که مراد از مهدی در روایت فوق، امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) می‌باشد، نه احمداسماعیل همبوشی. زیرا او ادعا دارد که (من یمانی هستم ومهدی اول) ومی‌دانیم که در روایات خروج سفیانی علامت خروج امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) ذکر شده است، نه علامت خروج یمانی واساساً خروج یمانی در روز خروج سفیانی می باشد، نه بعد آن. 👈 و ایضاً مرحوم شیخ طوسی هم این روایت را در باب علامات قبل خروج امام زمان (علیه السلام) ذکر می کند. مضافاً اینکه با توجه به ادعای فرقه مدعی یمانی مبنی بر 👈 سرّ مستودع بودن مساله مهدیین 😂 سوال راوی در مورد امام زمان علیه السلام می باشد زیرا در بین اصحاب ائمه هیچکس ملتفت به این سرّ مستودع و وجود مهدیین نبوده است که بخواهد در مورد او سوالی بپرسد. 🔵 خلاصه اینکه: به هر معنایی که باشد، باید از یمن اتفاق بیفتد نه از عراق و در حقیقت که محل خروج یمانی را ذکر می کنند، بیانگر بطلان ادعای احمد اسماعیل همبوشی وشیادی او می باشد. 🌺 دوست عزیز در دام افتاده . . . بر طبق روایات، یمانی از یمن می آید نه از بصره وعراق. 💥 آیا هنوز می خواهی پیرو کسانی باشی که نماز جمعه را در چهارشنبه خوانده اند❓❗️❗️❗️ اگر نکنی نثارت می گردد. وَ يَجْعَلُ عَلَى الَّذينَ لايَعْقِلُونَ [یونس/100] ☘ برای بیداریت . . . دعاگویم 🙏 ادامه دارد . . . https://t.me/PayehayePooshaly 🌺 🍂🌺🍂 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 ✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 .
📩 پایه . . . . . . . . . . . 11 —ᐸ( بسم الله الرحمن الرحیم )>— صلی الله علیک یا ولی العصر ادرکنا ا ─═ঈঊ 🍂🍃🌸🍃🍂 ঊঈ═─ ا با سلام خدمت همه عزیزان 💐 ـhttps://t.me/PayehayePooshaly 💠 بخش هشتم: (لینک بخش قبل: https://telegram.me/PayehayePooshaly/558) 📣 محل خروج یمانی در روایات همانطور که عرض شد قصد داریم تا روایات مربوط به محل خروج و ظهور یمانی را خدمت عزیزان تقدیم نماییم. در بخش قبل اولین روایت مربوطه را از کتاب کمال الدین مرحوم صدوق بیان کردیم وحول آن نکاتی را عرضه داشتیم. گرچه همین یک روایت برای ردّ و اثبات انحراف احمداسماعیل همبوشی کفایت می‌کند اما در ادامه به روایات دیگری اشاره خواهیم نمود ان شاء الله. 🔆 : در ضمن روایتی، جناب محمد بن مسلم به امام باقر (صلوات الله علیه) عرضه می‌دارد: يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ مَتَى يَخْرُجُ قَائِمُكُمْ ؟ ترجمه: ای پسر رسول خدا، در چه زمانی شما 👈 خارج شده و ظهور می‌کند؟ حضرتش هم شروع به ذکر بعضی علائم ظهور نموده تا اینکه فرمودند: (وَ خُرُوجُ السُّفْيَانِيِّ مِنَ الشَّامِ وَ الْيَمَانِيِ مِنَ الْيَمَنِ . . . فَعِنْدَ ذَلِكَ خُرُوجُ قَائِمِنَا فَإِذَا خَرَجَ أَسْنَدَ ظَهْرَهُ إِلَى الْكَعْبَة . . . ) کمال الدین ج1ص331 ترجمه: ظهور وخارج شدن سفیانی از شام و یمانی از یمن . . . پس در این هنگام است خارج وظاهر شدن قائم ما، پس زمانی که خارج شود پشتش را به کعبه تکیه ‌دهد . . . ) ✅ بررسی ونکات: 1⃣ همانطور که در بحش قبل ذکر گردید، خروج به معنای ظهور و بروز می‌باشد، خواه از جایگاهی باشد یا از حالتی باشد. برای توضیح بیشتر، به بخش قبل که لینک آن در زیر ارائه می‌گردد مراجعه فرمایید: https://telegram.me/PayehayePooshaly/558 2⃣ بین نُسَخ کتاب کمال الدین نسبت به این روایت نبوده وهمه نسخ حاوی عبارت (من الیمن) است وبه همین دلیل است که 👈 احمداسماعیل همبوشی وپیروانش هیچگاه این روایت را ذکر نکرده بلکه فقط به روایتی که در صفحه 328 کتاب کمال الدین می‌باشد ــــ که در بخش قبل به آن روایت اشاره نمودیم ــــ اکتفا می‌کنند. 3⃣ این روایت به وضوح پرده از غرض ورزی و شیادی احمداسماعیل همبوشی ومبلغین او برداشته است زیرا وی از بوده، نه از . حتی اگر کلمه در این روایت را به همان معنای مورد علاقه این فرقه پوشالی ــــ یعنی قیام ــــ حمل کنیم، باز هم موجب رسوایی آنان می‌گردد زیرا احمد همبوشی خروج خود را از اعلام نموده است، نه از . در پی این رسوایی بزرگ که از این روایت متوجه فرقه پوشالی یمانی می‌شود، پیروان این فرقه به فکر فرو رفته تا با ایراد اشکالاتی به حدیث مزبور، آبروی سرکرده خود را خریده وحقانیت او را ثابت نمایند. 👈 آری عزیزان . . . همه احادیث ضد این باید از سوی سردمدارانش، مورد اشکال و توجیه و تاویل قرار بگیرد تا بتوانند به اهداف شوم خود نائل آیند. ⛔️ بعضی از مبلغین این فرقه برای فرار از این رسوایی، حدیث را مورد خدشه قرار داده و می‌گویند: (این روایت در حقیقت همان روایت ج1ص327 کتاب کمال الدین ــــ که در بخش قبل به عنوان روایت اول بیان نمودیم ــــ می‌باشد که در ص330 تکرار گردیده است. سند هر دو روایت هم یکی بوده لذا هر دو روایت، یکی می‌باشد و روایات مجزّا نیستند. بنابراین وجود عبارت (من الیمن) در این روایت هم مورد تردید می‌باشد) 💯 واما پاسخ: 4⃣ هیچ انسان فهیمی از اتحاد در سند دو روایت ــــ با وجود اختلافات فراوان در متن دو روایت ــــ حکم به این دو روایت نمی‌کند. 📌 بنابراین اتحاد و یکی بودن سند این دو روایت، نمی‌تواند دلیل بر وحدت این دو حدیث باشد بلکه متن و مضمون این دو روایت، بهترین شاهد ودلیل است بر این دو روایت. برای پی بردن به متن این دو روایت، پست بعدی را با دقت از نظر بگذرانید. ـ📄👇👇👇 .
📌 دو روایت و ادعای یکی بودن دو روایت ✅ متن دو روایت فقط در قسمتهای قرمز شده یکسان است. 💥 ما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُون .
https://t.me/PayehayePooshaly ـ📄👆👆👆 همانطور که شاهد بودید موضوع روایت اول 👈 بحث بین امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) با انبیاء گذشته می‌باشد که در انتهای حدیث به 👈 3 علامت از علامتهای خروج حضرتش اشاره می‌شود که با رنگ قرمز مشخص گردیده است. اما در روایت دوم اشاره به 👈 امدادهای غیبی و ویژگیهای دوران ظهور و نماز حضرت عیسی پشت ایشان شده وبعد از آن به 16 علامت ظهور اشاره شده وسپس ذکری از ‌313 یار حضرت وحلقه ده هزار نفری ایشان به میان آمده است. 📌 آیا با این در متن این دو حدیث، می‌توان حکم به وحدت این دو روایت نمود؟ خیر. لذا ادعای یکی بودن این دو روایت به علت یکی بودن آنها 👈 با وجود ‌95 درصدی در متن دو روایت 👉 ادعایی سست ومغرضانه بوده که چیزی جز عوام فریبی در پی ندارد. 5⃣ مضافا اینکه اگر ادعای سست این دو روایت را بپذیریم، باید قائل شویم که در حدیث اول، عبارت (من الیمن) از بعضی نسخ کتاب کمال الدین افتاده است زیرا در اختلاف نسخه، احتمال افتادگی وسقط عبارت از قوّت بیشتری برخوردار است تا اینکه بخواهیم نسّاخ را به زیاده نویسی نمابیم. واگر هم ادعای سست فوق را نپذیریم، وجود عبارت در روایت دوم، مهر بطلانی است بر فرقه پوشالی مدعی یمانی. 🌺 دوست عزیز در دام افتاده . . . بر طبق روایات، یمانی از یمن می آید نه از بصره وعراق. 💥 آیا هنوز می خواهی پیرو کسانی باشی که نماز جمعه را در چهارشنبه خوانده اند❓❗️❗️❗️ اگر نکنی نثارت می گردد. وَ يَجْعَلُ عَلَى الَّذينَ لايَعْقِلُونَ [یونس/100] ☘ برای بیداریت . . . دعاگویم 🙏 ادامه دارد . . . https://t.me/PayehayePooshaly 🌺 🍂🌺🍂 🍃🍂🌺🍃🍂🌺 ✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 .