فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دعاهای_روزانه
🔶 وَأَعُوذُ بِاللّٰهِ تَعَالىٰ مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِينَ، وَكَيْدِ الْحَاسِدِينَ، وَبَغْىِ الظَّالِمِينَ، وَأَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِينَ،
🌱پناه میبرم به خدای بلندمرتبه از ستم ستمگران و نیرنگ حسودان و سرکشی ظالمان و او را میستایم، ستایشی برتر از ستایش ستایشگران،
🌸 دعای روز شنبه
🌼 سلام
شنبه و هفته خوبی براتون آرزو میکنیم
@Quranahlebayt
🏴🏴🏴🏴
شنبه:
يا رَبّ العالَمين (۱۰۰مرتبه)
بِسمِ الله الرَّحمَن الرَّحِیم
إِنَّا جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ
ما اين كتاب را قرآنى عربى قرار داديم، باشد كه به عقل دريابيد.
(۳ الزخرف)
صَبَاح الخَیر وَالنُّور وَالعَاقِبَه لِلمُتَّقِین
قَالَ الامیرالمُومِنین الامَام على عَليه السَّلام
العَقلُ ثَوبٌ جَديدٌ لا يَبلى
خرد ، لباسى نو است كه كهنه نمیشود.
(غررالحكم ، ح۱۲۳۵)
دعاءخیردرحق خواهران وبرادران ایمانی رافراموش نفرمایید
@Quranahlebayt
🏴🏴🏴🏴
#گفتگو با #مخالفان در #سیره_ائمه
📌شاخصهای ارزیابی،حکومت با #صداقت، #عدالت و #وفای به وعده تعیین میشود/
با عصبانیت، درگیری و #یقه_گیری نمیتوان حجتهای الهی را اثبات کرد.
👈 میتوان منطق و گفتوگو را جایگزین سلاح و اسلحه کرد.
عدهای از افرادی که ظرفیتهای خودشان را از دست میدهند، به خشونت روی میآورند و دست به کار رفتارهای غیر متعارف میشوند، به خاطر این است که نتوانستهاند منطق معقولی را دریافت و درک کنند.
اگر این منطق معقول وجود داشته باشد، امیرالمؤمنین(ع) در گفتوگویی که قبل از جنگ نهروان با خوارج داشتند، دو سوم آنها را برگرداندند.
↩️ امر به معروف و نهی از منکر در منطق #خوارج، با قمه و قداره است،
امام رضا(ع) به یکی از منتقدین فرمود بر اساس منطق قرآن بحث میکنیم. یعنی میتوان منطق و گفتوگو را جایگزین سلاح و اسلحه کرد. عدهای از افرادی که ظرفیتهای خودشان را از دست میدهند، به خشونت روی میآورند و دست به کار رفتارهای غیر متعارف میشوند.
🌴امیرالمؤمنین(ع) قاعدهای در اختیار ما قرار دادند و فرمودند که با عصبانیت، درگیری و گرفتن یقه نمیتوان حجتهای الهی را اثبات کرد.
گریبان کسی که ناسزا گفته را گرفتید و دهانش را بستید، فکر میکنید از این طریق و با این عصبانیت و ناراحتی میتوانید راه خدا را در جامعه تثبیت کنید؟ حضرت فرمودند با خشونت کاری صورت نمیگیرد.
🔻👈با عدالت که نمیشود #فریب داد؛ چرا که عدالت در صورت وجود، حقیقتی است که مردم در زندگی خودشان حس میکنند. از بین بردن فقر، تبعیض و فساد یک واقعیت است. شخصی خودش را در پشت لباس و جامه پنهان کند و در شرایطی که ظلم، بیعدالتی و #فساد فراگیر میشود، به شما نشان بدهد که غذای ساده میخورد و اصلا از بیتالمال استفاده نمیکند؛
مردم با آن یک وعده غذای خوب خوردن تو مشکل ندارند؛ این #تظاهر و ریاکاری را کنار بگذار! مردم با #ظلم و #فساد و تبعیض مشکل دارند. شاخصهای حکومت با صداقت، عدالت و وفای به وعده تعیین میشود.
بارها خود امیرالمؤمنین(ع) مردم را 👈 تشویق به #سؤال میکرد؛ مردم که آشنای با این فرهنگ نبودند و بلد نبودند که باید از حاکم سؤال کرد و پرسید؛ امیرالمؤمنین(ع) به مردم آموزش داد که شما حق سؤال کردن دارید.
🔻🔻 #گفتوگو دو شرط دارد؛
↩️شرط اول این است که رأس حکومت حاضر باشد خود را در معرض بحث و گفتوگو با مردم قرار بدهد؛ به جای اینکه منبر برود و خطابه داشته باشد، به مردم فرصت بدهد برای اینکه مستقیما با او صحبت کنند و از امام جواب بشنوند.
↩️شرط دوم این است که آیا #امنیت لازم برای #گفتوگو وجود دارد یا وجود ندارد؟
کسی که سؤال میکند و وارد بحث و گفتوگو میشود، چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد؟
♦️سطح سؤال اختصاص به مراتب پایین ندارد علی بن ابیطالب(ع) فرمود «از من بپرسید» و اگر به مالک هم اشکالی دارید، باز هم از من بپرسید چون من او را حمایت و نصب کردهام.
این قدم اول است که این فرهنگ در جامعه تثبیت شود که اگر از علی بن ابیطالب(ع) میشود سؤال کرد، آن وقت بقیه کارگزاران حکومت هم تسلیم هستند و کسی نمیتواند از زیر بار سؤال و احتجاج فرار کند.
♦️بین فهم و رویه ما با آنچه که در منابع هست، تطابق و سازگاری نیست؛ یک تحکم از بالا جای ارتباط برابر برای گفتوگو را میگیرد.
@Quranahlebayt
🏴🏴🏴🏴
💢 متنى قابل تامل در باب ديدن نعمت ها
«قارون» هرگز نمی دانست که روزی،
کارت عابر بانکی که در جیب ما هست
از آن کلیدهای خزانه وی که مردهای تنومند عاجز از حمل آن بودند، ما را به آسانی مستغنی میکند.
و «خسرو پرويز» پادشاه ایران نمی دانست که مبل سالن خانه ما از تخت حکومت وی راحت تر است.
و «قیصر» که بردگان وی با پر شترمرغ وی را باد میزدند، کولرها و اسپیلتهایی که درون اتاقهایمان هست را ندید.
و «هرقل» پادشاه روم که مردم به وی بخاطر خوردن آب سرد از ظرف سفالین حسرت میخوردند؛ هیچگاه طعم آب سردی را که ما می چشیم نچشید...
و «خلیفه منصور» که بردگان وی آب سرد و گرم را باهم می آمیختند تا وی حمام کند،
هیچگاه در حمامی که ما براحتی درجه حرارت آبش را تنظیم میکنیم حمام نکرد
بگونه ای زندگی میکنیم که حتی پادشاهان گذشته نيز اینگونه نمی زیستند اما باز گله منديم! و هر آنچه دارائیمان زیاد میشود تنگدست تر میشویم...!
كمى متفاوت بنگريم...
@Quranahlebayt
🏴🏴🏴🏴
میرزا یونس مشهور به میرزا کوچک خان جنگلی از مبارزان مشروطهخواه ایران بود که با هدف آزادی کشور از چنگال بیگانه، نهضت جنگل را پایهریزی و رهبری کرد.
میرزا کوچک خان جنگلی از سرداران معروف گیلک، مبارز انقلابی، مشروطهخواه و رهبر جنبش جنگل بود. فردی که تمام تلاش خود را برای آزادی ایران از نفوذ قوای روس و انگلیس به کار گرفت. گرچه که شیوه مبارزه او خالی از اشتباه نبود، همواره از میرزا کوچک خان بهعنوان فردی وطنپرست و آزادیخواه یاد میشود.
میرزا کوچک خان مدتی به تحصیل علوم دینی پرداخت و بعد از آشنایی با قیام مشروطه، تغییر رویه داد و به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی روی آورد. حدود هفت سال از زندگی میرزا یونس جنگلی به مبارزه و جنگ و گریز گذشت و در نهایت، در ۴۳ سالگی و میان برف و سرما جان داد. زندگی کوتاه، اما پر فرازونشیب میرزا کوچک خان، فارغ از آزمون و خطاهایی که در زندگی هر انسانی وجود دارد، در نگاه بسیاری از افراد با آزادیخواهی و وطنپرستی پیوند خورده است. این نوشتار به بخشی از زندگی آزادیخواهانه و مبارزات میرزا کوچک خان و نهضت جنگل پرداخته است
@Quranahlebayt
🏴🏴🏴🏴