👌پاسخ شبهه پراکنی معاند را که می خواهد دین را نتیجه جبر جغرافیایی معرفی کند و می گوید ؛ « مومنین همگی دین خود را با تحقیق انتخاب می کنند در یک پروسه ۹ ماهه در شکم مادر »
1⃣دین نتیجه جبر جغرافیایی و تقلید بدون علم و آگاهی نیست ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2291
2⃣مطابق ادله نقلی ، قبل از ورود به دنیا ، عالمی به نام عالم ذر و ارواح بر بشر گذشته است و بشر در آن جا امتحان شدند و مسیرشان در دنیا ، ( از نظر ایمان و کفر ) متناسب با آن امتحان ترسیم شده است و در دنیا با اختیار یا راه ایمان یا کفر را در پیش می گیرند ، ایمان و کفری که متاثر از امتحان قبل از خلقت نیز می باشد ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2292
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2293
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2294
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
#دشمنی_با_آل_علی_اقلیت_تشیع
🤔#پرسش
❔ادعا: هر که با آل علی در افتاد، ور افتاد!
حتما این ادعای مضحک آخوندها و پیروان تشیع را شنیدهاید!
این ادعای اسلامگرایان شیعه در صورتی ادا میشود که بنا بر ادعای خودشان، تمامی ائمه شیعه بدست خلفای مسلمان کشته شدهاند!
معاویه، یزید و باقی امویان بیش از ۱۰۰ سال حکومت کردند و هیچ آزاری از سوی آل علی به آنها نرسید...
ازین گذشته، تعداد شیعیانی که به آل علی اعتقاد دارند کمتر از ۸ ٪ از کل مسلمانان میباشد و باقی مسلمانان پیرو مخالفین آل علی هستند.
باید پرسید: کی، کجا و چگونه ور افتاد؟!
این ادعای مضحک نیز جزو اعتقادات خرافی شیعیان قبر پرست است
💠#پاسخ💠
👌ما معتقدیم که دشمنان اهل بیت علیهم السلام در روز قیامت شدید ترین عذابها را خواهند داشت و در دنیا هم گرفتار غضب و خشم هستند و این خشم و غضب الهی در دنیا آنان را زمین می زند و عذاب خوار کننده ای هم برای آنان درانتظار است .
🔸پیامبر گرامی فرمود ؛
« بهشت بر کسی که بر اهل بیت من ظلم کند و آنان را بکشد و با آنان درگیر شود ، حرام است »
📚امالی طوسی ص 164
🔸و فرمود ؛
« غضب خدا و رسول بر کسی است که عترت پیامبر را آزار برسانند و با این عمل پیامبر را اذیت کنند »
📚بحار الانوار ج 27 ص 205
👌اینکه امروزه یزید ها و حجاج ها و بنی العباس ها ، و سایر دشمنان ، که بزرگترین دشمنی ها را با اهل بیت علیهم السلام کردند ، مورد خشم همه انسانهای آزاده هستند و یاد و نام نیکی از آنان باقی نمانده ، و در مقابل یاد و نام اهل بیت علیهم السلام روز به روز ، و سیع تر و گسترده تر می شود ، گواه روشنی بر جایگاه رفیع اهل بیت و جایگاه پست دشمنان اهل بیت در نزد خداوند است ، این در حالی است که روز قیامت هم بزرگترین عذابها در انتظار دشمنان اهلبیت علیهم السلام است .
👌شاعر از این جایگاه پست دنیوی و جایگاه ذلت بار اخروی دشمنان اهل بیت تعبیر می کند به این که هر کس با آل علی دشمنی کند ، هم در دنیا جز بد نامی و مغضوب الهی شدن و فراموشی چیزی برایش باقی نماند و هم در آخرت شدیدترین عذاب ها در انتظارش است و این تعبیر را به زیبایی به شعر آورده و می گوید ؛
« هر کس که به این سلسله ی پاک جفا کرد
بد کرد، نفهمید، غلط کرد، خطا کرد
دیدی که یزید از ستم و کینه چه ها کرد
آخر به دَرَک رفت و به روحش شَرَر افتاد
با آل علي هر كه در افتاد بر افتاد!
اولادِ اُمَیّه چو دَرِ کینه گشودند
بر عِترَتِ اطهار بسی ظلم نمودند
آخر همگی بِیدَقی از لعن ربودند
دیدیم که از نام و نشانشان، اثر افتاد
با آل علي هر كه در افتاد بر افتاد!
حَجّاج که شد منکر هر خارقِ عادات
می کُشت به هر روز، بسی شیعه و سادات
امروز به او لعن کنند اهلِ سعادات
آوازه ی ظلمش به همه بحر و بر افتاد
با آل علي هر كه در افتاد بر افتاد .
🌐http://yon.ir/CEXKs
👌می بینیم که شاعر به زیبایی مقصود خود را از « بر افتادن » دشمنان اهل بیت علیهم السلام بیان می کند که مقصودش، فراموشی و بدنامی و مغضوبی در دنیا و عقاب در آخرت است ، نه آنکه مقصودش لزوما ، کشته شدن دشمنان اهل بیت به دست موالیان و شیعیان باشد .
🔸ادامه 👇
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
🔸ادامه 👇
👌معاند در ادامه قلت شیعیان آل علی علیهم السلام را دلیلی بر عدم حقانیت آنان گرفته است در حالی که توجه ندارد که هيچگاه اكثريت نشانه حقانيت و اقليت نشانه خلاف آن نيست، در طول تبليغ پيامبران، از زمان حضرت نوح (عليه السَّلام) تا عصر حضرت خاتم مؤمنان در اقليّت بودند. قرآن آنگاه كه مبارزات پى گير انبيا را ياد مى كند، پيوسته تذكر مى دهد ، گروندگان و مؤمنان به آنان بسيار اندك بودند. درباره نوح كه نهصد و پنجاه سال به تبليغ پرداخت، مى فرمايد ؛ «جز اندكى به همراه او ايمان نياوردند». ( هود 40) در آيه ديگر مى فرمايد:«اندكى از بندگان من سپاسگزارند». (سبا 13)
❕قرآن درباره پيروى از اكثريت به پيامبر هشدار مى دهد و مى فرمايد ؛
«اگر از اكثریت مردم روى زمين پيروى كنى، تو را از راه خدا گمراه مى كنند». ( انعام 116) و باز به پيامبر يادآور مى شود: «هر چند بكوشى، اكثريت مردم ايمان نمى آورند». ( یوسف 103)
👌بزرگترين جمعيت ها در جهان از آنِ كشورهايى چون چين با حدود يك ميليارد و سيصد مليون نفر و هند با بيش از يك ميليارد نفر جمعيت است كه اكثريت مردم آنها را مادى گرايان و بت پرست ها تشكيل مى دهند. اگر مجموع جمعيت مسلمانان را كه يك ميليارد و سيصد ميليون تخمين زده مى شود نسبت به جمعيت 6 ميلياردى كره زمين، بسنجيم، از اكثريت برخوردار نيستند.
❕اميرمؤمنان على بن ابى طالب (عليه السَّلام) در يكى از سخنان حكيمانه خود درباره شناخت حق و باطل، بيانى دارد كه يادآور مى شويم ؛
👌در جنگ جمل مردى از اميرمؤمنان سؤال كرد: آيا با طلحه و زبير نبرد مى كنى، در حالى كه آنان از برجسته ترين اصحاب پيامبرند؟
امام در پاسخ فرمود: تو در اشتباهى. عظمت و بزرگى اشخاص، نشانه حق و باطل نيست، حق را بشناس تا اهل آن را بشناسى؛ و باطل را بشناس، آنگاه اهل آن را خواهى شناخت».
📚ارشاد القلوب ج2 ص296
❕گذشته از اين، شيعه هر چند نسبت به جمعيت كل مسلمانان، در اقليّت است، ولى براى خود، جمعيت عظيمى را در جهان تشكيل مى دهند و لذا در غالب نقاط جهان حضور مؤثر دارند. علاوه بر كشورهاى ايران و عراق و آذربايجان و بحرين و لبنان كه اكثريت آنها را شيعيان تشكيل مى دهند، در تمام كشورهاى اسلامى، اقليت قابل ملاحظه اى از شيعيان وجود دارد كه براى خود مساجد، مؤسسات، مدارس و برنامه هاى فرهنگى دارند .
❕اصولًا بايد توجه كرد كه شيعه به عنوان اپوزيسيون و مخالف نظام حاكم شناخته مى شد و نظام هاى سياسى براى سركوب بلكه ريشه كن كردن آنها، به آنان لقب «روافض» داده بودند. به عنوان نمونه، سلطان محمود غزنوى پس از تسلط بر شرق خراسان، به ريشه كن كردن دو گروه، يكى شيعه و ديگرى معتزله همت گمارد، چندان كه آثار علمى و كتابخانه هاى آنان را از بين برد تا اثرى از تشيع و معتزله باقى نماند. او پيوسته اهل حديث و كراميه را تقويت مى كرد، و شيعه و معتزله را دشمن اصلى خود مى دانست.
📚یادداشت های قزوینی ، حواشی ، ج 7 ص 60
❕صلاح الدين ايوبى، پس از خيانت به فاطميان، تصميم بر قتل عام شيعه
گرفت و گروه بى شمارى از آنان را كشت.
📚اعیان الشیعه ج 3 ص 30
👌در دوران حكومت عثمانى، در زمان سلطان سليم به خاطر فتواى يك فقيه حنفى به نام نوح، 000، 40 شيعه در تركيه فعلى سر بريده شدند.
📚البلاد العربیه و الدوله العثمانیه ، ص 40
❕در دوران حكومت جزّار در لبنان، در جبل عامل حمام خون به راه افتاد و نسل كشى شيعه صورت گرفت، به گونه اى كه كتاب هاى آنان مدت ها به جاى هيزم در تنور نانوايان مى سوخت.
📚دائره المعارف اللبنانیه ، فواد البستانی ، در شرح حال ابراهیم یحیی
👌با توجه به اين كشتارهاى دسته جمعى، بقاى شيعه در جهان، آن هم با يك فرهنگ قوى و جامع و داشتن علما و دانشمندان مبرز در تمام رشته هاى اسلامى و علمى، يكى از معجزات الهى است كه در پرتو عنايتش، مظهر اسلام راستين بدون تحريف به جاى مانده و خوشبختانه روز به روز نور آن راه گروه بيشترى از انسان ها را روشن نموده و پرده هاى جهل و تعصب را از چهره تاريخ كنار مى زند.
📚راهنمای حقیقت ص 62
#پرسمان_اعتقادی
Poorseman.ir
@Rahnamye_Behesht.
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌پاسخ این شبهه پراکنی معاند در مورد « مسخره کردن دیگران توسط خداوند » را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1242
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌پاسخ این شبهه پراکنی معاند در مورد معنای کلمه « نکاح » را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1228
#تناقض_توهم_وهابی_بسمله_جزء_سوره
🤔#پرسش
❔ تناقضات فقه روافض 🔥
به دو حدیث زیر (که هردو صحیح هستند)، توجه کنید 👇🏻
✍🏻 ابنعمّار میگوید : از امام جعفر صادق پرسیدم : وقتی برای نماز ایستادم، «بِسْمِاللَّه» را در سورهی حمد، بخوانم؟ امام فرمود : «بله». پرسیدم : وقتی حمد را خواندم، همراه سوره نیز دوباره «بِسْمِاللَّه» بخوانم؟ امام فرمود : «بله».
📚 کافی/ شیخکلینی/ ج٦ ص١٤٦
✅ علّامه مجلسی : این روایت، کاملاً صحیح است. (مرآةالعقول ١٠٦/١٥)
✍🏻 محمد حلبی و برادرش، از امام جعفر صادق پرسیدند : درمورد کسیکه هنگام خواندن سوره حمد، "بِسْمِاللَّه" را میخوانَد؛
امام صادق فرمود : «بله. (باید بخوانَد)، چه خواست نماز سرّی بخوانَد و چه جهری»
آندو پرسیدند : آیا "بِسْمِاللَّه" را با سورهی بعد نیز بخوانَد؟ امام فرمود : «نه».
📚 تهذيبالأحكام شیخطوسی ٦٨/٢
✅ علّامه مجلسی : این روایت نیز، کاملاً صحیح است. (ملاذ الأخيار ٥٠٨/٣)
🔷 دوستان! چنانکه مشاهده کردید، امام صادق در یکجا دستور داد که «بِسْمِاللَّه» را برای سورهی بعد حمد، بخوانید. و در جای دیگر دستور داد که نخوانید. 😐
و هردو هم، کاملاً صحیح بود 😑
روافض بیچاره، با این تناقضات چه کنند؟
چرا امامان معصوم! ، تناقضگویی میکنند؟
آیا این بود فقه جعفری؟!
💠#پاسخ💠
👌ما معتقدیم که « بسم الله الرحمان الرحیم » جزء سوره حمد و تمام سوره های قرآن به غیر از سوره برائت می باشد ، و در این باره تصریحات فراوانی از اهل بیت علیهم السلام موجود است .
❕« راوی از امام صادق علیه السلام سوال کرد ، زمانی که فاتحه الکتاب را تمام کردم ، آیا با سوره پس از آن ، بسم الله الرحمان الرحیم را بگویم ؟ امام علیه السلام پاسخ داد ؛ « بله »
📚الکافی ج 3 ص 312
❕امام باقر علیه السلام فرمود ؛
« آنان با کرامت ترین آیه قرآن که بسم الله الرحمان الرحیم بوده است را سرقت کردند ( اشاره به اینکه در آغاز سوره ها آن را نمی خوانند )»
📚تفسیر عیاشی ج 1 ص 19
❕امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« پایان یک سوره با نزول بسم الله الرحمان الرحیم بوده که به عنوان ابتدا و آغازی برای سوره بعدی است »
📚مستدرک الوسائل ج 4 ص 165
🔸 « به علی علیه السلام خبر دادند که گروهی بسم الله الرحمان الرحیم را از آغاز سوره ها حذف می کنند ، امام علیه السلام فرمود ؛ بسم الله آیه ای از قرآن ( در آغاز همه سوره ها است ) که شیطان موجب شده آنان آن را حذف کرده و فراموش کنند »
📚تفسیر عیاشی ج 1 ص 21
🔸امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« خدا آنان را بکشد ، آنان را چه می شود که نسبت به عظیم ترین آیه در کتاب خدا یعنی بسم الله الرحمان الرحیم می پندارند که اگر بلند و آشکار گفته شود ، بدعت است »
📚تفسیر عیاشی ج 1 ص 21
👌در این باره روایات فراوان دیگری نیز است ؛
📚وسائل الشیعه ج 6 ص 57 باب 11_ مستدرک الوسائل ج 4 ص 164 باب 8
👌اما برخی اهل سنت و پیروان ابوحنیفه ، مالک ، اوزاعی ، ابوالحسن کرخی و ... معتقدند که بسم الله جزء سوره های قرآن نمی باشد ؛
📚المبسوط ج 1 ص 15_ تفسیر قرطبی ج 1 ص 93_ احکام القرآن ، ابن عربی ، ج 1 ص 2_ الاستذکار ج 2 ص 175_ المجموع ج 3 ص 334_ مغنی ابن قدامه ج 1 ص 480_ عمده القاری ج 5 ص 284 _ تفسیر کبیر ج 1 ص 194_ نیل الوطار ج 2 ص 218
👌همینان در #عصر ائمه نیز می زیستند و پیروان این عقیده ، اگر می دانستند که ائمه علیهم السلام و پیروانشان ، بسم الله الرحمان الرحیم را جزء سوره ها می دانند و با آنان در این مساله مخالفت می کنند ، امامان علیهم السلام و شیعیان را تحت فشار قرار می دادند ، لذا امامان در مواردی از روی تقیه می فرمودند که با سوره پس از حمد مثلا ، بسم الله الرحمان الرحیم را نخوان ، یا در سوره حمد می توانی بسم الله الرحمان الرحیم را آهسته بخوانی ، این دستورات و بیانات اهل بیت علیهم السلام از باب تقیه و مطابق با نظر اهل سنت ، از این جنبه ایراد شد ، تا گزندی از جانب آنان به شیعیان وارد نشود ، این روایات را شیخ حر عاملی تحت باب ذیل نقل می کند ؛
« جواز ترک بسمله ( بسم الله الرحمان الرحیم ) از روی تقیه و جواز ترک آشکارا گفتن آن ... از روی تقیه »
📚وسائل الشیعه ج 6 ص 60 باب 12
👌اما وهابی جاهل و بی خبر این بیان تقیه ای ، امامان علیهم السلام را دلیل بر تناقض در فتوای آنان دانسته است در حالی که هیچ تناقض و تضادی در کار نیست ، لذا مرحوم صاحب حدائق می نویسد ؛
« این اخبار ( که می گوید نیازی نیست که بسم الله را در سوره پس از حمد بگویی ) از روی تقیه صادر شده است ، چنان که شیخ طوسی در استبصار به این نکته تصریح کرده است »
📚الحدائق الناضره ج 8 ص 109
#پرسمان_اعتقادی
Poorseman.ir
@Rahnamye_Behesht.
👌جناب تبریزیان و شاگردانش ( مدعیان دروغین طب اسلامی ) کلاس هایی تحت عنوان شرح رساله ذهبیه برگزار می کنند و با استناد به یک رساله تحریف شده ، با جان مردم بازی می کنند ، تفصیل پاسخ را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2295
❕در گذشته توضیح داده ایم که ما در اسلام چیزی تحت عنوان « طب اسلامی » نداریم و هر چه است «طب سنتی » است . آقای تبریزیان در این رابطه دچار انحراف و اشتباه شده است ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/1693
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/1694
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
💐کانال #پرسمان_اعتقادی به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری تقدیم می کند 💐
💠شمه ای از #مناقب این بانوی بزرگوار ؛
1⃣نام ایشان به #تعلیم الهی انتخاب شد؛
❕مرحوم بحرانی روایت می کند؛
« زمانی که زینب به دنیا آمد حضرت زهرا او را به نزد حضرت علی آورد و عرضه داشت که نامی برای او انتخاب کند.
❗️علی علیه السلام فرمود که باید #پیامبر نام او را انتخاب کند و من از پیامبر پیشی نمی گیرم این درحالی بود که پیامبر در سفر بود.
🔶زمانی که پیامبر از سفر آمد از نام نهادن بر او خود داری کرد و فرمود خداوند باید نام او را انتخاب کند .
❕جبرئیل نازل شد و سلام خداوند را به آنان رساند و فرمود نام او را زینب بگذارید خداوند این نام را برای او اختیار کرده است .سپس آنها را از مصائب او خبر داد .پیامبر گرامی گریه کردند و فرمودند:
« هر کس بر مصائب این دختر گریه کند همانند آن است که بر دو برادرش حسن و #حسین گریه کرده است»
📚عوالم العلوم ج11 قسم 2 ص947
2⃣#عبادت ایشان ؛
❗️امام سجاد علیه السلام فرمود:
« من هیچگاه ندیدم عمه ام نماز شبش را نشسته بخواند جز شب یازدهم محرم که عمه ام حتی در آن شب حزین هم عبادت مستحبش را ترک نکرد در حالی که تمام عزیرانش را از دست داده بود و انواع مصائب بر او وارد شده بود»
📚همان مدرک ص953
3⃣علم و #معرفت آن حضرت ؛
❕امام سجاد در مورد ایشان فرمود:
« عمه ام بحمد الله عالمه ای هستند که تعلیم بشری ندیده اند و فهیمه ای هستند که مورد تفهیم بشری قرار نگرفته اند»
📚الاحتجاج ج2 ص305
❗️این روایت به #وضوح علم الهی ایشان را اثبات می کنند .
🔷و یا نوشته اند:
« ایشان مجلس خاصی برای زنان داشتند که زنان در آن حاضر می شدند و تفسیر قرآن را از ایشان #تعلیم می دیدند»
📚زینب الکبری ، جزائری ، ص34
📚عوالم العلوم ج11 قسم 2 ص954
4⃣عفت و #حیای ایشان؛
❕یحیی المازنی می گوید:
« من مدت زیادی در مدینه همسایه امیر مومنان بودم .هیچگاه دخترش زینب را ندیدم و صدایش را نشنیدم . زمانی که می خواست برای زیارت قبر پیامبر برود شبانه از منزل خارج می شد .حسن از جانب راست و حسین از جانب چپ و امیر مومنان از پیش رو او را همراهی می کردند .زمانی که به قبر می رسیدند روشنایی که به همراه داشتند را کم می کردند تا کسی زینب را نبیند»
📚همان مدرک ص955
6⃣عظمت و #مقام ایشان ؛
❗️در روایات وارد شده است؛
« زمانی که زینب به زیارت حسین می رفت ، حسین به سبب تعظیم او بر می خواست و او را در جای خود می نشاند »
📚همان مدرک ص955
پرسمان_اعتقادی
https://t.me/joinchat/AAAAADwfNBg2bGR7EMl2NA
http://eitaa.com/joinchat/304152577C9f840da185
https://sapp.ir/poorseman
#توهم_توهین_علی_علیه_السلام_اخبار_از_غیب
🤔#پرسش
❔▪️[تفسير فرات الكوفي]:|٣۰٨|_{...جابر عن أبي جعفر قال: في مسجد الكوفة إذ أتته امرأة ....فنظر الیها ثم قال کذبت یاجریه یا بذیه یا سلسلع ویا سلفع التی لاتحیض من حیث تحیض النساء}
◼️|٣۰٨|-علی در مسجد کوفه بود، که زنی آمد از شوهرش شکایت داشت علی به ضرر زن حکم داد آن زن به علی گفت: نه، به خدا سوگند تو قضاوت درستی نکردی و به عدالت بین رعیت حکم نکردی و در نگاه خدا حکمت پسندیده نیست، علی به او نگاه کرد و گفت👈🏿: تو کذابی، ای گستاخ، ای زبان دراز ای بی شرم، ای کسی که از پشت {دبر} حیض می شوی و مانند دیگر زنان بارور نمیشوی....👉🏿
▫️حدیث فوق با اسناد مختلف در کتب خود شیعیان روایت شده و ما میتوانیم ادبیات علی را مشاهده نماییم که دقیقا رفتار مراجع امروز شیعه در برخورد با مخالفین است...
💠#پاسخ💠
👌 اصل روایت مذکور چنین است ؛
« جابر از امام باقر عليه السّلام نقل كرد كه روزى امير المؤمنين عليه السّلام در مسجد كوفه بود زنى وارد شد و از شوهر خود شكايت نمود. علي عليه السّلام به نفع شوهر حكومت كرد. زن با خشم تمام گفت بخدا قسم در اين قضاوت حق را رعايت نكردى و به عدالت رفتار ننمودى و مساوات را در نظر نگرفتى خدا از چنين قضاوتى راضى نيست.
❕علي عليه السّلام به دقت در او نگاه كرده فرمود دروغ گفتى بى حيا زن بد زبان تندخو زنى كه مانند ساير زنان باردار نميشود (در خبر ديگر چون ساير زنان حيض نمى بيند).
🔸از شنيدن اين سخنان زن با ترس و وا ويلا گويان برگشت با خود ميگفت پرده ى مرا كه مستور بود گشادى اى پسر ابو طالب! عمرو بن حريث (مخزومى كه از مخالفين علي عليه السّلام بود) از پى آن زن رفت به او گفت سخنى با علي گفتى كه مرا شاد كرد اما او در جواب تو را چنان سرزنش نمود كه با وا ويلا برگشتى و فرار كردى.
❕گفت: بخدا قسم علي واقع را بيان كرد و خبر از مطلبى داد كه من آن را از شوهرم پنهان داشته بودم از وقتى با من ازدواج كرد و هم از پدر و مادرم (من مانند ساير زنان حيض نميشوم)
🔸عمرو بن حريث از خدمت علي عليه السّلام بازگشت و سخنان زن را نقل نموده گفت من سابقه كهانت از شما نداشتم.
❕على عليه السّلام فرمود اين كهانت نيست خداوند ارواح را دو هزار سال قبل از بدنها آفريد وقتى روحها را در بدنها تركيب نمود در پيشانى آنها رقم زد كه مؤمن است يا كافر و آنچه گرفتار خواهند شد و هر كار خوب يا بدى كه انجام مى دهند در يك سطح كوچكى به اندازه گوش موشى آنگاه در اين مورد آيه بر پيامبر اكرم نازل كرد: إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِلْمُتَوَسِّمِينَ پيامبر اكرم متوسم بود من نيز بعد از او متوسم هستم و ائمه از فرزندان من متوسمين هستند وقتى دقت كردم متوجه آنچه در اين زن بود شدم از چهره و پيشانيش.»
📚بصائر الدرجات ، ج 1 ص 354 _ تفسیر فرات کوفی ص 230 _ مناقب آل ابی طالب ج 2 ص 267
❕نخست باید توجه کرد که این روایت در هر کتابی که نقل شده است ، یا بدون سند و مستقیما از امام باقر علیه السلام نقل شده که روشن است روایت بدون سند ، ضعیف است و یا از راویان ضعیف نقل شده است .
👌در سند آن ابراهیم بن ایوب است که مجهول است ؛
📚زبده المقال من معجم الرجال ج 1 ص 66
❕و عمرو بن شمر است که اهل جعل حدیث بوده است و به جابر جعفی نسبت می داده است ؛
📚رجال نجاشی ص 287
❕و عباد بن سلیمان است که توثیقی ندارد .
📚مستدرکات رجال الحدیث ج 4 ص 333
❕از سوی دیگر ، روایت مذکور خبر از ماقع و واقعیت خارجی است و هیچ گونه توهینی در آن نیست . زن مذکور با بی حیایی و تند خویی و دروغگویی به حکم عادلانه علی علیه السلام اعتراض کرد و حضرت او را به اوصاف مذکور توصیف کرد ، و از سوی دیگر ، زن مذکور در برابر علی علیه السلام اظهار عداوت و دشمنی کرد ، و چنان که در گذشته توضیح داده ایم ، دشمن و معاند با علی علیه السلام از ایمان خارج است و احترامی ندارد ؛
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/11348
👌با توجه به این که فرد مذکور حرمتی نداشت ، علی علیه السلام گوشه ای از حالات شخصی اش را بازگو کرد تا متذکر شود که با کسی دشمنی می کند که حجت الهی بوده و به تعلیم الهی آگاه به غیب و نهان افراد است ، باشد که این تذکر موجب هدایت زن شود .
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
❕شبیه این نقل ، نقل دیگری از امام صادق علیه السلام است که فرمود ؛
« امیرالمومنین علیه السلام بر منبر مشغول سخنران بودند که زنی بد خلق و خو آمد که امیرالمومنین پدر و برادر او را کشته بود { طبعا از کفار و محاربان اسلام بوده اند یا مرتکب خلافی شده بوده اند که سزای آنان چنین بوده است } و آن زن گفت : این {مرد} محبوبان و دوستان {من} را کشته است.امیرالمومنین علیه السلام به آن زن نگاه کرد و گفت : ای زن جسور و بی باک،ای زن بد دهان،ای زن مرد نما،ای زن که چون زنان دیگر حیض نمی بینی،ای زنی که بر { فرجش} چیزی آشکارا آویزان است.آن زن رفت و عمرو بن حریث (لعنة الله علیه) که عثمانی مذهب بود او را دنبال کرد و به او گفت : ای زن،چه بسیار چیز های عجیبی که پسر ابو طالب به ما می گوید و ما حق یا باطل بودن آن را نمی دانیم و این خانه ی من است.داخل شو و من همسرانی دارم تا نگاه کنند و ببینند که این درست است یا نه و به توی پولی می دهم.زن وارد خانه شد و عمرو بن حریث به همسرانش دستور داد تا نگاه کردند و دیدند بر فرج آن زن چیزی آشکارا آویزان است و آن زن گفت : وای،علی بن بن ابی طالب از آن آگاه بود و هیچ کس از آن خبر نداشت جز مادرم یا قابله ام.عمرو بن حریث به آن زن پولی داد.»
📚بصائر الدرجات ج 1 ص 359_ اثباه الهداه ج 3 ص 466
❕در سند این نقل هم عیسی بن سلیمان وجود دارد که مجهول است ؛
📚زبده المقال ج 2 ص 130
👌و عمر بن عبد العزیز بوده که علمای رجالی سخنانی در مذمت روایات او بازگو کرده اند ؛
📚مستدرکات رجال الحدیث ج 6 ص 96
❕بنابراین این روایت هم سندا ضعیف است ، گذشته از آنکه علی علیه السلام خبر از اوصافی می دهد که آن زن متصف به آن بوده است و این توهین محسوب نمی شود و از سوی دیگر ، چون فرد مذکور دشمن علی علیه السلام بوده ، حرمتی نداشته است و علی علیه السلام از احوالات شخصی او ، اخباری را دادند تا نشان دهند ، حجت الهی بوده و آگاه به غیب ، شاید زن بدخوی روایت ، متذکر شود و از طریقه دشمنی با علی علیه السلام ، باز گردد .
#پرسمان_اعتقادی
Poorseman.ir
@Rahnamye_Behesht.
👌پاسخ شبهه پراکنی معاند را که مدعی است ازدواج علی علیه السلام و فاطمه صدیقه ، سلام الله علیها با رضایت فاطمه نبوده و نیز علی علیهما السلام ، شمائل زیبایی نداشته است را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2297
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2298
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2299