هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸سرنوشت انقلاب را برایتان بگویم ... | در آینده ایران و اسرائیل، تقابل مستقیم خواهند داشت 🔸
📆 (سخنرانی آیت الله حائری شیرازی در جمع سپاه استان اصفهان - سال ١٣۶۵)
⚔️ امروز در عالم دو ولایت مطرح است: «#ولایت_اهلبیت(ع) نسبت به مسلمانان خالص» و «#ولایت_یهود برای مسلمانان ناخالص».
هر دوی این ولایتها #در_حال_رشد هستند و باید هم رشد کنند. ببینید چه میخواهم بگویم! در اینطرف، ولایت امام دارد سر بلند میکند. در آنطرف هم ولایت اسرائیل دارد سر بلند میکند. در این وسط، کسانی هستند که باید یا جذب این بشوند یا جذب آن بشوند. اگر هنوز جذب نشدهاند، بهخاطر این است که این دو ولایت هنوز بهاندازۀ کافی به #رشد_نهایی خودشان نرسیدهاند. اسرائیل هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. نهضت امام هم هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است.
⚔️ کسانی که با امام مخالفت میکنند، اینها میمانند تا اینکه بالاخره از زیر پرچم اسرائیل سر دربیاورند! چون در عالم، دو ولایت بیشتر نخواهد بود. منتها این دو ولایت، هنوز به حد کافی بزرگ نشدهاند. در آینده، وقتی این دو کاملاً رشد بکنند، با یکدیگر #رودررو خواهند شد؛ یعنی دیگر هیچ مملکتی، بین [نهضت] امام و اسرائیل واسطه و فاصله نخواهد بود. الان سوریه و لبنان واسطه هستند. در آینده، حکومت اسلامی و اسرائیل [ #مستقیماً ] با هم اصطکاک پیدا خواهند کرد؛ یعنی ولایت اهلبیت(ع) یک طرف، یهود هم یک طرف! تمام کسانی که نمیتوانند زیر بار یهود بروند، میبینند که چارهای جز قبول ولایت اهلبیت(ع) ندارند. آنوقت، اهلبیت(ع) رشد میکنند. در این وضعیت است که تمام جوامع، جز یهودیصفتان، سراغ امام زمان(ع) میآیند و این مقدمۀ ظهور امام زمان(ع) خواهد شد.
⚔️ شما میپرسید: «چرا یهود، قطب مقابل ولایت اهلبیت(ع) است؟» در روایت داریم کسانی که با اهلبیت(ع) مخالفت کنند و بغض ایشان را داشته باشند، #یهود_این_امتاند.
زینب کبری(ع) در همین ایام محرم و صفر، در کوفه صحبت کرد. حضرت به اهل کوفه گفت: «ضربت علیکم الذلة و المسکنة»! یعنی همانچیزی را که قرآن به یهود نسبت داده، حضرت خطاب به کوفیان میگوید! اینجا مقصود از کوفیان، تنها اهل کوفه نیست. کوفه در آن روز، نمونهای بوده برای تمام کسانی که امام حسین(ع) را ترک کردند. قرآن به یهود گفت: (ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَ الْمَسْكَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ) و زینب کبری هم خطاب به کسانی که امام حسین(ع) را تنها گذاشتند، چنین گفت. امروزه هم، #ولایت_فقیه، همان تجلّی ولایت اهلبیت(ع) است؛ آنهایی که ولایت فقیه را نپذیرفتند، ولایتشان به #ولایت_یهود منتهی خواهد شد!
⚔️ #سرنوشت_این_انقلاب را برایتان گفتم تا اگر سختیها و فشارهایی پیش آمد، بدانید کسی که بناست در صف اهلبیت(ع) باشد را تحت فشار قرار میدهند. این شخص اگر به درد اهلبیت(ع) نخورد، به صف دشمنان ایشان ملحق خواهد شد. در مقابل هم، بسیاری افراد از صف دشمنان بیرون میآیند و به صف شما میپیوندند. بدانید که صف انقلاب، این است و این مشکلات را دارد تا زمانی که جلوه پیدا بکند.
@haerishirazi
هدایت شده از 🔹«مکتب امام» در آیینه «صحیفه امام»🔹
1_522984843.mp3
2.14M
🏴🏴🏴
💠 بیانات امامخمینی
درباره
سیرهٔ مبارزاتی معصومان علیهمالسلام
⏳1 تیر 1350ه.ش
🌍 نجفاشرف، مسجد شیخ انصاری ره
☝️از اول تاريخ بشر تا حالا،
دولتهاى جائر را مقابلشان،
انبيا ايستاده بودند
و علما ايستاده بودند.
❗️آنها عقلشان نمىرسيد؟!
❗️خداى تبارک و تعالى كه موسى را مىفرستد
كه اين شاهنشاه را از بين ببر،
خداى تبارک و تعالى مثل من و شما نمىدانست قضيه را كه نبايد با شاه مخالفت كرد؟!...
☝️از اوّلى كه بساط انبيا بوده است
تا زمان رسولاكرم،
تا بعدها زمان ائمه عليهمالسلام،
مرتب مقابله كردند.
تو حبس هم [كه] بودند مقابله كردند.
موسى بن جعفر تو حبس هم مقابله مىكرد.
حضرت ابیعبدالله [امام صادق عليهالسّلام] با آن تقيه كذايى و كذايى، آن «روايت مقبوله» را مىفرمايد
و مقابله مىكند با آنها.
مقابله مىكند با كلام، با تبليغ؛
تبليغ بر ضدشان مىكند،
مردم را سوق مىدهد به خلاف آنها.
☝️معاويه يک سلطان بود در آنوقت.
حضرت امام حسن بر خلافش قيام كرد
درصورتیكه آنوقت همه هم با آن مردک بيعت كرده بودند و سلطانش حساب مىكردند.
☝️حضرت امام حسن قيام كرد تا آن وقتیكه مىتوانست.
🔴 وقتىكه يک دسته علاف نگذاشتند كه كار را انجام بدهد،
با آن شرايط صلح كرد كه مفتضح كرد معاويه را.
✅ آن قدرى كه حضرت امام حسن معاويه را مفتضح كرد
به همان قدر بود كه
سيدالشهداء يزيد را مفتضح كرد...
#صحیفه_امام، ج2، ص370-371
#1102
🔹🔸🔹
@maktabeEMAMdarSAHIFE
🔹🔸🔹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تنهامسیری های تهران
سلام.این دختر ۳ ساله به نام سیده زهرا بعد رسیدن به کربلا بعد مشایه متوجه شدن بیدار نمیشه ،بعد متوجه شدن رفته تو کما
دکترها گفتن مسمومیت ولی نمیدونم از چی هست
تو کربلا بستری و پدرو مادر تو بیمارستان و کاروان ۴۵ نفری هم اسیر این دختر
تا خوب بشه بروند نجف زیارت و برگردن
خواهش کردن تو گروه ها بگذاریم این شب اربعین همه دعا کنید خدا دوباره بهشون بچه را برگردونه
امشب همگی امام حسین علیه السلام و به سه ساله دشت کربلا قسم میدهیم که سیده زهرا سلامتیش و بدست بیاره و با کاروان برگرده مشهد ان شاالله .🙏🙏
@TehranTanhamasiri
هدایت شده از عاشق ارباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به دعای تک تک دوستان سید رقیه زهرا خودش نفس میکشه بدون دستگاه وچشم هاش هم بازکرد وگریه کرد
الهی شکر
خدایا ممنونیم
🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏
هدایت شده از عاشق ارباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا شکر خدایا شکر خدایا شکر
معجزه اربعین حسین
🤲🤲🤲🤲🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 اربعین از عراق، ملتی مسئول ساخت
🚩 مردم عراق حس رسالت تاریخی بهشون دست داده است
⚡... فَسَوْفَ يَأْتِي اللّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ ... (المائده، ۵۴)
🏴
👤سخنان شنیدنی #استاد_طاهرزاده
🌐 eitaa.com/Afsaran_ir/55512
🔸
@Salehi786
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
✏️بسماللهالرّحمنالرّحیم
مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکّر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمداللّه به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی بسیار خوب بود؛ بحمداللّه همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پُرمغز، پُرمعنا و آموزندهای بود.
✏️در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة. «اِلىٰ يَومِ القِيامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللّهِ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللّهِ ناكِثاً لِعَهدِ اللّهِ ... يَعمَلُ فی عِبادِ اللّهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
✏️امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم.
✏️جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءاللّه شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.
انشاءاللّه که موفّق و مؤیّد باشید.
والسّلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته
💻 farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
۱۴۰۳۰۶۰۴_جزوه_بیانات_رهبر_انقلاب_در_پایان_مراسم_عزاداری_اربعین_حسینی.pdf
1.86M
🏴 #جزوه | بیانات ظهر امروز رهبر انقلاب در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی و قرائت زیارت اربعین حسینی در حسینیه امام خمینی. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
49.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 فیلم کامل | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین اصلانی در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
صالحی - ارتباط کاربران
🏴 فیلم کامل | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین اصلانی در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام
14030604_45520_64k.mp3
18.85M
🔉 صوت کامل | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین اصلانی در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 https://khl.ink/f/57405
🔸
@Salehi786
نامه آیت الله العظمی سبحانی به رئیس مجلس شورای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور محترم جناب آقای دکتر قالیباف - دام مجده
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با اهداء سلام و عرض تسلیت بمناسبت ایام اربعین سالار شهیدان علیه السلام
تصدیع میدهد؛ در خبرها آمده است «تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی میشود»! علت بازگشت به مجلس چنین بیان شده تعطیلی شنبه به نفع کشور و اقتصاد میباشد و این کار بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات جهانی و اقتصادی دچار مشکل نشویم
نظر جنابعالی و همه نمایندگان مجلس را به امور ذیل جلب میکنم
1-آیا مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهادنظارت بر مصوبات مجلس نیز آنرا مغایر با مصالح دانسته است و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفته اند چگونه این طرح بار دیگر به مجلس برمیگردد.
2-در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاههای مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟!
3-جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون تر نیست، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود.
4-چگونه می توان فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزارو چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد؛
5- محور تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاهها و مدارس و حوزهها و مراکز پژوهشی را در پی دارد آیا این به نفع کشور است.
6-از همه گذشته تعطیلی شنبه بر خلاف قانون اساسی است که میگوید تعطیلی هفته روز جمعه است و این عبارت مفید حصر است. چنانکه دو اصلی که که در کنار آن آمده است نیز مفید حصر است: "زبان فارسی" که زبان رسمی کشور است (اصل 15) . آیا میتوان عبری را هم به رسمیت شناخت؟! پرچم کشور اسلامی از سه رنگ تشکیل شده(اصل 18) آیا میتوان رنگ چهارمی به آن افزود.
اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان تقاضا میکنم اجازه ندهید چنین طرحی بار دیگر وارد کمیسیونهای مجلس شود امروز کشور مشکلات فراوانی دارد و نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد.
قم – جعفر سبحانی
5 شهریور 1403
🆔@e_sobhani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 نسخهی پاکستانی (به زبان اردو) از نماهنگ طوفانالاربعین
🚩 Arbaeen 2024 I طوفان الاربعین | Shahid Ali Baltistani I Juloos | chehlum imam hussain 2024
🌐 https://youtu.be/kv4SfoFdVnU?si=nxgoR9PfJDm2lgnq
🔸
@Salehi786
Hossein Fakhri - Deshne Bar - 320.mp3
4.74M
🏴 مداحی دلنشین حسین فخری در خرمشهر
🏴
دشنه، بر لب تشنه
خنجر، بر تار حنجر
در خواب، کودک بی تاب
خاموش، طفل در آغوش
زینب، آیه ها بر لب
خواهر، داغ برادر
عباس، بوی گل یاس
اکبر، لالهی پر پر
بیدار، سینهی تب دار
فریاد، این همه بیداد
هیهات، شام خراباد
گریان، محفل یاران
آتش، شعله سرکش
بستر، خیمه خاکستر
عالَم، غرقه در ماتم
بر لب، ناله های شب
🏴
🎞 کلیپ تصویری
🔸
@Salehi786
بسم الله
#حدیث
🔸 دعای ویژهی امام صادق (علیه السلام) برای زائران قبر امام حسین (علیه السلام)
🔸
جامع الاحادیث
مصباح الزائر ج ۱، ص ۱۹۳
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/496531
بحار الأنوار، ج ۹۸، ص ۸
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/286438
تفصیل وسائل الشیعة إلی تحصیل مسائل الشریعة ج ۱۴، ص ۴۱۱
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/179848
الکافي ج ۴، ص ۵۸۲
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/112065
کامل الزيارات ج ۱، ص ۱۱۶
https://hadith.inoor.ir/fa/hadith/352557
امام صادق (علیه السلام)
🔻[كامل الزيارات] ، أَبِي عَنْ سَعْدٍ عَنِ اِبْنِ يَزِيدَ عَنِ اِبْنِ أَبِي عُمَيْرٍ، عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ وَهْبٍ قَالَ:
دَخَلْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ (علیه السلام) وَ هُوَ فِي مُصَلاَّهُ، فَجَلَسْتُ حَتَّى قَضَى صَلاَتَهُ فَسَمِعْتُهُ يُنَاجِي رَبَّهُ فَيَقُولُ:
⚡ «يَا مَنْ خَصَّنَا بِالْكَرَامَةِ، وَ وَعَدَنَا بِالشَّفَاعَةِ، وَ حَمَّلَنَا اَلرِّسَالَةَ، وَ جَعَلَنَا وَرَثَةَ اَلْأَنْبِيَاءِ، وَ خَتَمَ بِنَا اَلْأُمَمَ اَلسَّالِفَةَ، وَ خَصَّنَا بِالْوَصِيَّةِ، وَ أَعْطَانَا عِلْمَ مَا مَضَى وَ مَا بَقِيَ، وَ جَعَلَ أَفْئِدَةً مِنَ اَلنَّاسِ تَهْوِي إِلَيْنَا،
⚡ اِغْفِرْ لِي وَ لِإِخْوَانِي وَ زُوَّارِ قَبْرِ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ اَلْحُسَيْنِ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ ، اَلَّذِينَ أَنْفَقُوا أَمْوَالَهُمْ، وَ أَشْخَصُوا أَبْدَانَهُمْ رَغْبَةً فِي بِرِّنَا، وَ رَجَاءً لِمَا عِنْدَكَ فِي صِلَتِنَا، وَ سُرُوراً أَدْخَلُوهُ عَلَى نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله)، وَ إِجَابَةً مِنْهُمْ لِأَمْرِنَا، وَ غَيْظاً أَدْخَلُوهُ عَلَى عَدُوِّنَا.
⚡أَرَادُوا بِذَلِكَ رِضْوَانَكَ، فَكَافِهِمْ عَنَّا بِالرِّضْوَانِ، وَ اِكْلَأْهُمْ بِاللَّيْلِ وَ اَلنَّهَارِ، وَ اُخْلُفْ عَلَى أَهَالِيهِمْ وَ أَوْلاَدِهِمُ اَلَّذِينَ خُلِّفُوا أَحْسَنَ اَلْخَلَفِ، وَ اِصْحَبْهُمْ، وَ اِكْفِهِمْ شَرَّ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ، وَ كُلِّ ضَعِيفٍ مِنْ خَلْقِكَ وَ شَدِيدٍ، وَ شَرَّ شَيَاطِينِ اَلْإِنْسِ وَ اَلْجِنِّ،
⚡ وَ أَعْطِهِمْ أَفْضَلَ مَا أَمَّلُوا مِنْكَ فِي غُرْبَتِهِمْ عَنْ أَوْطَانِهِمْ، وَ مَا آثَرُونَا بِهِ عَلَى أَبْنَائِهِمْ وَ أَهَالِيهِمْ وَ قَرَابَاتِهِمْ.
⚡اَللَّهُمَّ إِنَّ أَعْدَاءَنَا عَابُوا عَلَيْهِمْ خُرُوجَهُمْ، فَلَمْ يَنْهَهُمْ ذَلِكَ عَنِ اَلنُّهُوضِ وَ اَلشُّخُوصِ إِلَيْنَا، خِلاَفاً مِنْهُمْ عَلَى مَنْ خَالَفَنَا.
⚡فَارْحَمْ تِلْكَ اَلْوُجُوهَ اَلَّتِي غَيَّرَتْهَا اَلشَّمْسُ، وَ اِرْحَمْ تِلْكَ اَلْخُدُودَ اَلَّتِي تَقَلَّبُ عَلَى قَبْرِ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ، وَ اِرْحَمْ تِلْكَ اَلْأَعْيُنَ اَلَّتِي جَرَتْ دُمُوعُهَا رَحْمَةً لَنَا، وَ اِرْحَمْ تِلْكَ اَلْقُلُوبَ اَلَّتِي جَزِعَتْ وَ اِحْتَرَقَتْ لَنَا، وَ اِرْحَمْ تِلْكَ اَلصَّرْخَةَ اَلَّتِي كَانَتْ لَنَا.
⚡اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَوْدِعُكَ تِلْكَ اَلْأَنْفُسَ وَ تِلْكَ اَلْأَبْدَانَ، حَتَّى تُرَوِّيَهُمْ مِنَ اَلْحَوْضِ يَوْمَ اَلْعَطَشِ [اَلْأَكْبَرِ]» .
.
🔻قَالَ: فَمَا زَالَ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ يَدْعُو بِهَذَا اَلدُّعَاءِ وَ هُوَ سَاجِدٌ، فَلَمَّا اِنْصَرَفَ قُلْتُ لَهُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ، لَوْ أَنَّ اَلدُّعَاءَ اَلَّذِي سَمِعْتُهُ مِنْكَ كَانَ لِمَنْ لاَ يَعْرِفُ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَظَنَنْتُ أَنَّ اَلنَّارَ لاَ تَطْعَمُ مِنْهُ شَيْئاً أَبَداً، وَ اَللَّهِ لَقَدْ تَمَنَّيْتُ أَنِّي كُنْتُ زُرْتُهُ وَ لَمْ أَحُجَّ.
.
⚡فَقَالَ: «مَا أَقْرَبَكَ مِنْهُ! فَمَا اَلَّذِي يَمْنَعُكَ مِنْ زِيَارَتِهِ يَا مُعَاوِيَةُ؟»
ثُمَّ قَالَ: «يَا مُعَاوِيَةُ لَمْ تَدَع ذَلِكَ».
قَالَ: قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ، لَمْ أَدْرِ أَنَّ اَلْأَمْرَ يَبْلُغُ هَذَا كُلَّهُ.
🔻 قَالَ: «يَا مُعَاوِيَةُ وَ مَنْ يَدْعُو لِزُوَّارِهِ فِي اَلسَّمَاءِ أَكْثَرُ مِمَّنْ يَدْعُو لَهُمْ فِي اَلْأَرْضِ!
لاَ تَدَعْهُ لِخَوْفٍ مِنْ أَحَدٍ، فَمَنْ تَرَكَهُ لِخَوْفٍ رَأَى مِنَ اَلْحَسْرَةِ «مَا يَتَمَنَّى أَنَّ قَبْرَهُ نَبَذَهُ»
(نسخ دیگر: «مَا يَتَمَنَّى أَنَّ قَبْرَهُ كَانَ بِيَدِهِ»، «مَا يَتَمَنَّى أَنَّ قَبْرَهُ كَانَ عِنْدَهُ» ).
⚡ أَمَا تُحِبُّ أَنْ يَرَى اَللَّهُ شَخْصَكَ وَ سَوَادَكَ مِمَّنْ يَدْعُو لَهُ رَسُولُ الله (صلی الله علیه و آله)؟،
⚡ أَمَا تُحِبُّ أَنْ تَكُونَ غَداً مِمَّنْ يُصَافِحُهُ اَلْمَلاَئِكَةُ؟،
⚡ أَمَا تُحِبُّ أَنْ تَكُونَ غَداً فِي مَنْ رُئِيَ وَ لَيْسَ عَلَيْهِ ذَنْبٌ يُتْبَعُ بِهِ؟،
⚡ أَمَا تُحِبُّ أَنْ تَكُونَ غَداً فِي مَنْ يُصَافِحُ رَسُولَ الله (صلی الله علیه و آله)»؟
🏴
✅ ترجمه حدیث👇
🌐 eitaa.com/salehi786/2921
🔸
@Salehi786
بسم الله
#حدیث
✅ ترجمه دعای ویژهی امام صادق (علیه السلام) برای زائران قبر امام حسین (علیه السلام)
🔸
🔻 معاویه بن وهب گوید: امام صادق علیه السلام در مصلای نماز خود نشسته بود، که بر وی وارد شده و نزد او نشستم تا آنکه نمازش را به پایان رساند و شنیدم که با خدایش اینگونه دعا و نیایش میکرد و میگفت:
⚡ای خدایی که ما را به کرامت و جانشینی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) اختصاص دادی و به ما وعدۀ شفاعت نمودن دادی و علم هرآنچه که گذشته و هرآنچه که در آینده است را به ما عنایت فرمودهای. ای خدایی که دلهای مردم را به سوی ما سوق دادهای، مرا و برادرانم را و زوّار قبر اباعبدالله (علیه السلام) را ببخش و بیامرز، همان کسانی که مالهای خود را در راه امام حسین (علیه السلام) انفاق کردند و بدنهای خود را رهسپار زیارت قبر اباعبدالله (علیه السلام) نمودند، با این انگیزه که:
⚡۱. «رَغْبَهً فِی بِرِّنَا»؛ به ما اهلبیت (علیه السلام) برّ و نیکی کنند.
⚡۲. «وَ رَجَاءً لِمَا عِنْدَکَ فِی صِلَتِنَا»، امید دارند به آن اجر ویژهای که در صله رحم با ما اهلبیت (علیهم السلام) نزد تو دارند.
⚡۳. «وَ سُرُوراً أَدْخَلُوهُ عَلَى نَبِیکَ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله)»، و به امید خوشحالی و سروری که با این زیارت خود به قلبِ رسول الله (صلی الله علیه و آله) وارد میکنند.
(یعنی زائرین قبر امام حسین(علیه السلام) قلبِ پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را خوشحال میکنند و این بسیار مهم و ارزشمند است.)
⚡۴. «وَ إِجَابَهً مِنْهُمْ لِأَمْرِنَا»، زائرین اباعبدالله (ع) این کار را به انگیزۀ اجابت کردنِ دستور و امر ما اهلبیت (علیهم السلام) انجام میدهند.
⚡۵. «وَ غَیظاً أَدْخَلُوهُ عَلَى عَدُوِّنَا»، و به انگیزۀ ایجاد کردنِ غیض و خشمی که با این زیارت در دلِ دشمنان ما وارد میکنند (این زیارت را انجام میدهند).
⚡۶. «أَرَادُوا بِذَلِکَ رِضَاکَ»، آنها به واسطۀ این زیارت امام حسین (علیه السلام)، رضایت و خشنودی تو را طلب میکنند.
⚡پس از سوی ما ایشان را به رضایت و خشنودی و بهشت رضوانات بهرمند ساز، و روز و شب ایشان را محفوظ بدار،
⚡خدایا! اینها وقتی برای زیارت قبر حسین (علیه السلام) میروند خودت بهترین جانشینِ آنها باش و برایشان جبران کن در خانوادهشان (که آن خانواده را برای سفر پشت سر نهادهاند)، و به بهترین وجهی نگاهبان زائران باش و یاور همپای ایشان باش و آنان را از شرّ هر طغیانگر سرکشی و از هر ضعیف و قویدستی از آفریدگانت و از شرّ شیاطین انس و جن در امان دار،
⚡و خدایا پاداشى را که در برابر این غربت از وطن و مقدم داشتن ما بر فرزندان و خاندان و بستگان خود از تو آرزو دارند، به بهترین وجه به آنان ارزانى دار.
⚡ خداوندا دشمنان ما ایشان را به خاطر این سفرشان نکوهش کردند ولی این امر ایشان را در مخالفت با ایشان، از برخاستن و روانه شدن به سوی ما، باز نداشت.
⚡پروردگارا رحم آور بر این صورتهایی که (در مسیر رفتن به زیارت) به حرارت آفتاب سوخته،
⚡و بر آن صورتهایی که گونه بر روی قبر اباعبدالله الحسین (علیه السلام) گذاشته رحم کن.
⚡و خدایا رحمت نما بر این چشمهایی که از سر رحمت و دلسوزی برای ما از آنها اشک جاری میشود به خاطر اینکه ما را دوست دارند،
⚡ و رحم کن بر دلهایی که برای ما بی تاب و بیقرار گشته و دلهایی که برای ما آتش میگیرند و سوزش و گدازش بسیار یافته،
⚡ و رحم کن بر این نالهها و ضجههایی که در ماتم ما برخاسته و ناله برای ما زده میشود و این فریادهایی که برای ما کشیده میشود
⚡ خداوندا آن جانها و نفسها را و آن بدنهایشان را به امان و امانت تو میسپارم تا آنکه در روز عطش بزرگ (قیامت)، تشنگیشان را از حوض کوثر سیرابشان کنی.
🔻بعد راوی (معاویة بن وهب) میگوید امام صادق (علیه السلام) مدام در حالی که سر به سجده گذاشته بود، این دعاها را در سجده میخواند تا آنکه از دعا و نیایش فارغ گشت - به ایشان گفتم:
⚡ فدایت شوم! اگر این دعایی که شنیدم در حق کسی شده بود که خدا را نشناخته بود (و کافر بود)، بی شک گمان میکردم که آتش دوزخ ذره ای از وجود او را هرگز نمیسوزاند (بخاطر عظمت این دعایی که برایش شده بود).
⚡ به خدا که آرزو میکنم ای کاش امام حسین (علیه السلام) را زیارت کرده بودم و به حج نرفته بودم! (از بس بخاطر این دعای شما اجر زیارت امام حسین (علیه السلام) را از حج بالاتر میبینم).
🔻پس حضرت صادق (علیه السلام) فرمود: تو که بسیار نزدیک هستی به او (محل زندگیت از کربلا دور نیست)، چه چیز تو را از زیارت او باز میدارد؟!
ای معاویةبنوهب، این امر زیارت امام حسین (علیه السلام) را رها مکن!
🔻گفتم: فدایت شوم، نمی دانستم که این امر چنین ارزش بالایی دارد.
🔻فرمود: ای معاویه! کسانی که برای زائران حسین (علیه السلام) در آسمان دعا میکنند، بیش از کسانی هستند که در زمین برایشان دعا میکنند.
🔻هرگز به خاطر ترس از کسی، زیارت امام حسین (علیه السلام) را ترک مکن؛ چرا که هر کس او را به خاطر ترس ترک نماید، در قیامت چندان حسرت خورد که آرزو کند ای کاش با دست خود قبر خود را میکند.
(نسخه دیگر: که آرزو نماید ایکاش قبر آن حضرت نزد او میبود که دائماً بتواند زیاد به زیارتش برود).
🔻آیا دوست نداری که خداوند شخص تو و وجود تو را در میان کسانی که رسول الله (صلی الله علیه و آله) برای ایشان دعا میکند، ببیند؟
🔻آیا دوست نداری که فردای قیامت از کسانی باشی که فرشتگان با او مصافحه میکنند؟
🔻آیا نمی خواهی فردای قیامت در میان کسانی باشی که (به پهنه رستاخیز) میآیند حال آنکه هیچ گناهی در نامه عمل ندارند که به سبب آن گناهان مجازات گردند؟ (یعنی گناهانشان بخاطر زیارت پاک و بخشیده میشود)
🔻آیا دوست نداری که فردای قیامت از جمله کسانی باشی که با رسول خدا (صلی الله علیه و آله) مصافحه مینمایند؟
🏴
🔸متن عربی حدیث👇
🌐 eitaa.com/salehi786/2920
🔸
@Salehi786