هدایت شده از محیــــا
💢 فیلم باربی مفهوم پدر و مادر شدن زن و مرد را نشانه گرفته!
📝خلاصه نظر سردبیر نشریه The Post Millennial لیبی امونز در مورد فیلم باربی:
‼️باربی در زمانی نهچندان دور باوجود تمام استانداردهای غلطی که درباره اندام القا میکرد، عروسکی بود برای تمرین مادری و اقناع غریزه مادرانگی در وجود دختربچهها. امّا در این فیلم، دقیقاً همین مفهوم دستکاری شده است؛ "بیارزش دانستن مادرانگی و مفهوم آن".
🔺فیلم باربی؛ زن موفق و آگاه را زنی تنها معرفی میکند، بدون دوست، فرزند و حتی بدون همسر. و تأکید تمام فیلم بر این اصل است که تمایلات فطری زنانه، و حتی عشق، باعث ضعف و عقبماندگی است و نادیدهگرفتن این مسائل باعث رشد و موفقیت زن است!
🔺حتی پارتنر شخصیت باربی در فیلم، شخصیتی کاملاً ناکارآمد و اضافی معرفی شده است.( در واقع تنها مردیست که در دنیای باربی عاشق اوست ولی جز یک شخصیت بیدست و پا هیچ جایگاهی در دنیای باربیها ندارد.)
#دو_دقیقه_مطالعه
__________⏳📙___________
🆔 @MAHYA_BAN00
هدایت شده از عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞صدای برخی زنان آمریکایی از تبلیغات فیلمسینمایی باربی توسط فمینیستها در آمد!
📌" در بخش نظرات خبرگزاری گاردین برخی از کاربران در نقد به تبلیغات گسترده بسیاری از فمینیستها در مدح و ستایش فیلم سینمایی باربی متذکر شده اند که این تبلیغات نه در راستای بهبود وضعیت زنان بلکه در راستای کسب بیشتر سود شرکت Mattel میباشد. آنها به نوعی فمینیستها را متهم به آن کردند که به دلیل توجه به سودهای شخصی خود بهبود وضعیت جمعی زنان را فدا کردهاند. "
🔸️سوالی که در میانهی خواندن نظرات انتقادی کاربران به تبلیغات مصرف زدگی و سودجویانهی فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی به ذهن متبادر میشود، این است که چه اتفاقی برای این جریان و نحلههایش افتاده که سرمایهدارانی چون شرکت تولید عروسکهای باربی Mattel برای احیای سود و سرمایههایش و بازگشت به کانون توجهات زنان، از این جریان و فمینیستهای فعال در این جریان استفاده میکند؟!
🔹️تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دورباطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران میباشند و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔸️چنین پیشبینی میشود که جریان فمینیسم و تمام وابستگان نظری و درصحنهی میدانی آن، سقوط آزاد محسوسی را در میان زنان به زودی تجربه خواهند نمود و این سقوط آزاد به دلیل افزایش شکافهای نظری و عملی فمینیسم با مسائل حقیقی زنان، راهکارهای رفع آنان و در نظرگرفتن سود شخصی خود میباشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞باربی فمینیسمی
📌" به گزارش پایگاه خبری تحلیلی conversation, در پی تولید فیلم سینمایی باربی و آغاز اکران آن، نویسندگان فمینیست مختلفی در رابطه با آن اظهار نظر کردهاند. وجه اشتراک نظرات اظهار شدهی تمام این نویسندگان آن بوده است که معتقد بودند باربی در ابتدای عرضهی خود در بازار صرفا زنان را به جنس دوم شدگی تشویق میکرد و این کار با سوق دادن آنان به تنانگی و دور نمودن آنان از مباحث علمی چون ریاضی پیگیری میشد به طوری که پسران باهوش و دختران صرفا زیبا هستند. اما آنان معتقدند فیلم سینمایی باربی روندی برخلاف روند چندین ساله عروسکهای باربی را در پیش گرفته است و زنان را به سمت و سوی انرژی دخترانه سوق داده است. در این میان برخی از این نویسندگان از بابت وجود نمادهای LGBTQp در فیلم سینمایی باربی بسیار ابراز خشنودی کردهاند."
🔸گزارش خبری فوق بیش از آنکه مبین نظری علمی و تحلیلی باشد مبین نظرات تبلیغاتی برای جذب مخاطب توسط سلبریتیها و افراد مشترک المنافع است.درست به ماننده آنچه در کشور خودمان حول تبلیغات مواد غذایی و لبنی در سالهای اخیر توسط چهرههای نام آشنا میدیدیم. در این تحلیل برخی از نویسندگان فمینیست قبل از مشاهدهی فیلم نظرات خود را مثبت اعلام کردند که این خود یکی از ادلهی غیرحرفهای بودن و سوگیری نظر به دلیل آنکه نویسنده و کارگردان این اثر یک فمینیست است میتواند باشد.
🔹تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دورباطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران میباشند و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔸نکتهی دیگر آنکه این تحلیل حاکی از نظرات "من محورانه" است نه جامعهشناسانه که کلیتی از زنان جامعه و تاثیرات عروسکهای باربی بر سبک و سیاق فکری، رفتاری و اخلاقی دختران و زنان را حتی در ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار دهد و نسبت فیلم اکران شده باربی با آسیبهای اجتماعی زنان آمریکایی را بررسی نماید. این نوع کنش و تحلیل فارغ از سوگیرانه بودن، به دلیل غیر مسئولانه بودن نگاه تحلیلگرانش و توجه به "من" فردی خود نه "ما" جمعی زنان آمریکایی، خود سبب ساقط شدن ارزش تحلیل و حتی فیلمسینمایی که چنین تبلیغ گسترده و البته توخالی را به دنبال داشته است، شده است. این اتفاق گمانهزنیهایی مبنی بر ابزار شدن فمینیسم برای سرمایهداری را نیز تقویت کرده است، کما اینکه زنان تحلیلگری از سقوط جریانها و نحلههای فمینیسم به عنوان راه حل نجات زنان از انقیاد مردسالاری خبر دادهاند. این نظر پس از تبلیغات زنجیرهای عدیده فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی بوده است
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
👠نقد و بررسی سکانس اول فیلم باربی
🧶یک جورایی کل هدف سینمای غرب در حوزه زنان و دختران توی سکانس اول باربی اومده و افشا شده(خلاص)
👧سکانس اول دختر بچه هایی رو وسط بیابون نشون میده که عروسک بازی و مامان بازی میکنن. با عروسک های بچه شون و وسایل خونه اسباب بازی. یکهو باربی با لباسی نیمه برهنه و اندامی ایده آل ظاهر میشه و بچه ها می بیننش. سپس دخترا عروسک ها و اسباب بازی های خونه داری رو می کوبن زمین و خراب می کنن
🤷♂این دیگه واضحه یعنی چی. تغییر الگوی دختران از مادر شدن به سمت خود محوری و سبک زندگی نوین
🦍جالبه که این سکانس عین سکانس معروف فیلم اودیسه کوبریک هستش. که میمون ها(اجداد انسان ها) یک شی فلزی می بینن و با کنجکاوی بررسیش می کنن. وسط بیابونم هستن. توی فیلم باربی هم همون فضا رو داریم و همون طرز برخورد بچه ها با باربی
😑نتیجه گیری رو به خودتون واگذار می کنم
🆔@inaghd_ir
#آی_نقد #نقد_فیلم #باربی
هدایت شده از جامعه بانوان استراتژیست
🔰 نگاهی به فیلم نئوفمینیستی باربی محصول ۲۰۲۳
فیلم سینمایی باربی در تلاش است تا زندگی توأمان زن و مرد را بعنوان شریک زندگی و همسر به چالش بکشد و موفقیت زن را در استقلال از همسرش به تصویر درآورد.
🔹این فیلم، برتری و موفقیت زن را تا جایی ادامه میدهد که خالق هستی را یک «زن» معرفی میکند و حتی شخصیت باربی را نیز بینیاز از خالق خود نشان میدهد.
اما دلیل خلقت و راهکار ادامهی زندگی او از نظر عوامل فیلم، کسب درآمد و منفعت مالی عنوان میشود که مدیریت مالی آن را به مرد داستان میسپارد.
🔹فیلم برگرفته از تفکر دنیای غرب نسبت به زنانی است که در دنیای حقیقی به دنبال جایگاه و شأن اجتماعی و از دست رفتهی خود میگردند.
زنانی که سعی دارند زندگی آزاد و به دور از نقش مادر و همسر و دختر بودن، داشته باشند.
🔹در مقابل اما دیدگاه اسلام وجود دارد که زن را نه ابزاری بدون اراده و اختیار در دست مردان میداند و نه سعی دارد او را در بند کشیده و کنترل کند.
بلکه چنان ارزشی برای زنان قائل است که به او هویت والا میدهد تا نقش مادری و همسری را به درستی بپذیرد و در عین حال خود را بازیچهی دست کسی قرار ندهد.
💠 زن در اسلام نه تنها از پذیرش عشق یک مرد دچار تزلزل هویتی نمیشود، که آن را بستری برای اعتلای شخصیتی خود میداند.
🔹او ترسی ندارد که مسئولیت تربیت و ساخت انسان دیگری را بپذیرد، و فرزند خود را به درجات بالای انسانی برساند.
شخصی قوی و با صلابت است که در عین حال، زنانگی و احساسات لطیف خود را به زیبایی حفظ کرده.
💠 ارزش زن در اسلام به جسم زنانه و آرایش بی حد و حصر، یا حتی آراستگی لباس و اندام او نیست. بلکه ارزش او در استفادهی درست از تواناییهای جسمی و روحی برای ساختن جامعهای تواناست.
که این قدرت در نفی نقشهای زنانهی او در خانواده نیست، بلکه در پذیرش و فهم دقیق این مسئولیتهاست.
🔹اما تفکر فمنیستی غرب، زنان را افرادی ناامید و سرخورده و طغیانگر بار میآورد که برای بدست آوردن حقیقت وجودی خود مجبور به جعل واقعیت شده و راه را به غلط میپیمایند.
✍ هانیهسادات محمدی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
📣انیمیشن «آبشار جاذبه»، «Gravity Falls» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: الکس هیرش
محصول: آمریکایی
سال انتشار: 2016
ژانر: انیمیشن، ماجراجویی، کمدی
🔹خلاصهی داستان:
«دیپر» و «میبل» دوقلوهایی هستند که برای گذراندن تعطیلات تابستان به محل زندگی عموی خود می روند که به آبشار جاذبه معروف است. دیپر پس از اینکه یک کتاب عجیب در جنگل پیدا میکند، با نیمه تاریک آبشار جاذبه آشنا میشود و شک میکند که ممکن است دوست میبل یک زامبی باشد. استن بچهها را به ماهیگیری میبرد اما آنها خودشان را از شر او خلاص میکنند تا به دنبال یک هیولای دریاچه به نام «گابل وونکر» بروند تا بتوانند در یک مسابقه عکاسی برنده شوند و…
#آبشار_جاذبه
#Gravity_Falls
#الکس_هیرش
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
🔮نقد و بررسی آبشار جاذبه
⛪️ در آبشار جاذبه کلیسا به عنوان مظهر دین که جنبه ای مهم از زندگی مردم شهرستان ها در آمریکا می باشد حضوری کمرنگ دارد که در لحظات حضور قدیمی و زوار دررفته توسط کارگردان یهودی الاصل به تصویر کشیده می شود. در قسمتی کلیسا در مرکز تصویر تحت نگاه سلطه طلب شخصیت لیل گیدن به تصویر کشیده می شود و در قسمتی دیگر کلیسایی متروکه که در جنگل رها شده است توسط شخصیت های اصلی تخریب می شود
🤪مردم شهر اغلب احمق ، نادان، شرور یا با رفتار های عجیب به تصویر کشیده می شوند و رسوم و فرهنگ دیرینه آنها با این گونه رفتار ها ترکیب می شود. گاهی علیرغم داشتن پیام های مثبت و انسانی آن ها را در ذهنیت مخاطب منفی می کند
✝اگر چه در لحظاتی شاهد حضور کلیسا هستیم اما کشیش و روحانی دینی دیده نمی شود ولی در عوض در قسمتی از سریال بیل سایفر(شیطان) که وارد جلد دیپر شده است در نمایشی لباس کشیشان را بر تن می کند
😳سریال بار ها علامت چشم جهان بین را به نمایش می گذارد و در قسمتی گروهی با لباسی مشابه کشیشان دوران قدیم که بر روی آن علامت ضد چشم به تصویر کشیده شده است و سعی در جلوگیری از اتفاقات ماورایی شهر و پاک کردن حافظه مردم دارند شخصیت های منفی سریال و با شمایل افراطی و خشن به تصویر کشیده می شوند
🔬🔮در سریال علم و قشر دانشمندان که در شخصیت دیپر، استنفورد پاینز و مک گابت منعکس می شوند همسو با سحر و جادوگری و در نهایت فراماسونری قرار داده می شوند که مشخص است سریال علم را ابزاری در مسیر خود معرفی می کند(علمی که در نبود دین رهرو سحر و جادو مدنظر سریال است)
🆔@inaghd_ir
#آی_نقد #نقد_انیمیشن #آبشار_جاذبه
📣انیمیشن «موش سرآشپز»، «Ratatouille» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: برد برد
محصول: آمریکایی
سال انتشار: 2007
ژانر: کمدی، درام
🔹خلاصهی داستان:
داستان این انیمیشن دربارهٔ موشی به نام رمی (Rémy) است. موشی که در پاریس زندگی میکند و آرزوی سرآشپز شدن در رستوران گوستو را دارد، ولی به خاطر نارضایتی خانوادهاش و تعصب آدمها ناگزیر است کارهای دیگری انجام دهد.
#موش_سرآشپز
#Ratatouille
#برد_برد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
🐭نقد و بررسی انیمیشن موشسرآشپز
🔸در انیمیشن موش سرآشپز شاهد مقوله های مختلفی همچون آنتروپومورفیسم(انسان انگاری) و تناسخ هستیم
🔹این مسائل به ما می گویند که موش داستان ما در اصل یک آدم است که در داستان لباس موش بر تن کرده تا به نمادی خاص بدل شود
🔸نمادی که پیشتر در کمیک موش آن را دیدهایم و می دانیم موش صفت قوم یهود است
🔹او روایتی همچون یهودیان آواره جنگ جهانی دارد و پس از فرار از کشتار ذره ذره تلاش می کند تا در جامعه به مقبولیت برسد
🔸در اتتها نیز گوشه ای بکر از پاریس را تصاحب کرده و به زندگی مورد علاقه اش می پرداز(رسیدن به سرزمین موعود)
🔻نقد کامل به علاوه شواهد و مدارک و ویدئو در لینک زیر👇
https://inaghd.ir/ratatouille-2007/
🆔@inaghd_ir
#آی_نقد #نقد_انیمیشن #موش_سرآشپز
📣فیلم «زِد»، « z » :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کوستا گاوراس
محصول: الجزایر، فرانسه
سال انتشار: 1969
ژانر: -
🔹خلاصهی داستان:
در کشوری_ که در فیلم نامی از آن نمیبرند فردی مخالف حکومت بعد از سخنرانیاش مورد حمله قرار میگیرد و کشته میشود …
#زد
#z
#کوستا_گاوراس
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
تکرار ادبیات صلیبی به سبک فیلم زد
ورق بزنید
در فیلم Z ساخته کاستا گاوراس، رهبر یک حزب سیاسی (ایو مونتان) در جریان میتینگی با ضربات یک مهاجم به سرش که توسط دیکتاتوری سرهنگان یونان اجیر شده، به قتل می رسد و بازپرسی (ژان لویی ترنتینان) وارد ماجرا شده تا حقیقت را کشف کند.
از همین روی همه مقامات را به بازجویی فرامی خواند از رییس پلیس تا دادستان و تا فرماندار و ...
اما اتفاقی که می افتد، روایت همه این افراد درباره عمل فرد مهاجم و فرارش از صحنه کاملا شبیه بوده و همه آنها با یک جمله تمام می شود که:
"... پرید عقب یک وانت، مثل یک ببر، سریع و خشمگین...."
همین جمله تکراری است که بازپرس را به شک انداخته و باعث می شود تا به پشت پرده قضیه پی ببرد.
حالا دو سه روزی است که پس از گذشت حدود 20 سال غوغاهای جرج دبلیو #بوش، مجددا کلمه "محور شرارت" یا Axel Evil به نحو گل درشتی از زبان برخی سران غرب تکرار می شود؛
اول وزیر دفاع #اسراییل، بعد در دیدار نخست وزیر انگلیس و #نتانیاهو، بعد در کنگره #آمریکا و بعد ....
این کلمه که از دوران جنگ های #صلیبی به جای مانده و از عبارات اصلی ادبیات صلیبی به شمار می آید، بعد از چندین قرن توسط رونالد #ریگان در دهه 80 میلادی به کار رفت که کشورهای کوبا و ایران و سوریه و کره شمالی و ... را محور شرارت خواند.
البته حدود 70 سال پیش از او وقتی ژنرال آلنبی (فرمانده نیروهای بریتانیا در خاورمیانه) #فلسطین را اشغال کرد و بالای سر قبر صلاح الدین ایوبی (یکی از فرماندهای سپاه اسلام در آخرین جنگ صلیبی) رسید، شمشیرش را روی آن قبر کوبید و پس از 8 قرن فریاد زد:
" ... اینک جنگ های صلیبی به پایان رسید..."!
اهمیت جنگ های صلیبی برای غرب از آن جهت است که این جنگ ها سنگین ترین داغ تاریخی بر دل غرب صلیبی/صهیونی به شمار رفته و همچنان پس از 10 قرن باقی است، چنانچه وقتی جرج دبلیو بوش در سال 2003 می خواست دستور حمله به #عراق را صادر کند، در سخنرانی اش تصریح کرد:
"... ما بر آستانه جنگ صلیبی جدیدی قرار گرفته ایم..."
صدها فیلم و سریال از اوایل شکل گیری #هالیوود و از دوران سینمای صامت درباره این جنگ ها ساخته شد و شکست های غرب صلیبی در آنها را پیروزی نمایش دادند و بسیاری از شخصیت های جنگ های فوق (که به اعتراف خودشان جنایات بسیاری مرتکب شده بودند) در این فیلم ها و سریال ها، دلاور و فداکار نمایانده شدند؛ همچون #رابین_هود، ریچارد شیردل، سه تفنگدار، شاه آرتور، شوالیه ها و کاملوت و ...
بقیه در کامنت خودم:
ادبیات صلیبی در کتاب ها و نمایشات و حتی لباس و پوشش غرب نیز رسوخ کرد، کتاب خاطرات تونی بلر (نخست وزیر انگلیس در دوران جرج بوش و همراه و همپای او در اشغال عراق و افغانستان) مملو از این ادبیات بود. آنها برای بسیاری از وقایع خود از همین ادبیات استفاده می کنند، جنگ های مهم را "فایت" یا "وار" یا "بتل" نمی خوانند بلکه "کروسید" به معنی جنگ صلیبی می گویند، اطلاق کلمه "انکار" به مخالفت با هلوکاست (انکار هلوکاست) نیز از همین ادبیات آمده ، چنانچه در دوران قرون وسطی و بیدادگاههای انگیزاسیون یا تفتیش عقاید نیز به هرگونه مخالفت با کلیسای صلیبی، کلمه "انکار" اطلاق می شد. مجسمه جایزه اسکار در واقع مجسمه یک شوالیه صلیبی است که به شمشیرش تکیه کرده و به باور برخی جامعه شناسان و طراحان هنری، کراوات نیز نشانه همین شمشیر شوالیه های صلیبی است که بر گردن آدم ها بسته شده و می شود.
✅https://www.instagram.com/saeed_mostaghaci/
♦️اصطناعت و حیات طیبه تمدن ایرانی-اسلامی در مقابل توسعه و حیات خبیثه در تمدن غرب
🔹مهمترین رکن جامعهسازی، انسانسازی است. (تربیت انسان طراز)
دستاورد جمهوری اسلامی اصطناعت (ساخت) انسانهای طراز است، چیزی که غربیها باوجود اینکه از بعد علمی و تکنولوژی ظاهرا پیشرفتهتر به نظر میرسد، اما از این مقولهی مهم غافل شدهاند.
♦️بسیاری از دانشمندان غربی انسان را حیوان میانگارند و به همین دلیل جامعهسازی آنها درحقیقت به جای جامعهسازی انسانی، ساخت طویلهی مدرن با ظاهر تکنولوژیک است.
🔹براساس آیات قرآن کریم، بهترین نوع حیات، حیات طیبه و بدترین نوع حیات، حیات خبیثه است، مانند زندگی ائمه معصومین ، بزرگان دینی، صالحین و شهدا، در حالی که غربیها مروج سبک زندگی برمبنای حیات خبیثه هستند. مانند زندگی برخی از سلبریتیها.
♦️درحقیقت جامعهسازی طراز، توجه به انسانسازی است و سبک زندگی مبتنی بر حیات طیبه درمقابل حیات خبیثه و سبک زندگی غربی رهآورد بنیادین جمهوری اسلامی است.
🔹جامعهسازی غربی در مقولهی انسانسازی شکست خورده و حرفی برای گفتن ندارد، هرچقدر از نظر علمی و تکنولوژی پیشرفت کند، انسانی که باید از این علم و تکنولوژی استفاده کند یا آن را ارتقاء بدهد انسان طرازی نیست، ولی جمهوری اسلامی با اصطناعت انسانهای طراز میتواند هم در علم و تکنولوژی پیشرفت کند و هم استفادهکنندگان این علم و تکنولوژی طراز هستند.
✍️نیلوفر تفلیسی، عضو اندیشکده اطمینان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
📣فیلم «فینچ»، « Finch» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: میگل سپاچنیک
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2021
ژانر: درام-علمی،تخیلی
🔹خلاصهی داستان:
ده سال از برخورد شرارهای خورشیدی به زمین میگذرد اکنون دمای زمین تا ۷۰ درجهٔ سانتیگراد (۱۵۰ درجهٔ فارنهایت) افزایش پیدا کرده و زمین توسط اشعهٔ فرابنفش به سیارهای بدون استفاده، غیرقابل سکونت و سوخته تبدیل شده و در معرض رویدادهای شدید آب و هوایی قرار گرفته. یکی از معدود بازماندگان مهندس رباتیک فینچ واینبرگ است که همراه با سگ خود گودیر و یک ربات کمکی در آزمایشگای زیرزمینی سنت لوئیس که زمانی متعلق به شرکتی بود که قبلاً در آن کار میکرده، به تنهایی زندگی میکند. فینچ فقط برای جستجوی لوازم و غذا با لباس محافظ و مقاوم در برابر گرما و اشعهٔ ماوراء بنفش بیرون میرود.
#فینچ
#Finch
#میگل_سپاچنیک
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقد و بررسی فیلم سینمایی فینچ
🔸تنازع بر سر بقا سرنوشت محتوم بشری نمایش داده می شود و همان طور که داروین وجود حال دنیا و تمام موجوداتش را حاصل تنازع بقای موجودات گذشته می داند، فیلم قصد دارد تا آینده دنیا را نیز به همین ترتیب متصور باشد. اگر در گذشته موجوداتی بودهاند که امروز از آنها اثری باقی نیست و تصورشان برای ما مشکل است در آینده نیز باید منتظر موجوداتی باشیم که اکنون تصورش شاید بعید باشد مانند ربات ها. و چه بسا این ربات ها باشند که در ادامه حیات در عصر آینده بسیار موثر و تاثیرگذار باشند حتی بیشتر از انسانها...
🆔@inaghd_ir
🆔@savad_rasaneh
#آی_نقد #نقد_فیلم #فینچ
📣انیمیشن «باب اسفنجی»، «Spongebob Squarepants» :
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: استیون هیلنبرگ
محصول: آمریکایی
سال انتشار: 1999
ژانر: کمدی- ماجرایی
🔹خلاصهی داستان:
شخصیت اصلی کارتون باب اسفنجی است که در یک فروشگاه تهیه مواد غذایی، همبرگر سرخ کن است و به کار نسبتاً ساده و یکنواخت خود بسیار علاقهمند است. او به گل لاله حساسیت دارد. شخصیت باب اسفنجی با رفتارهای به دور از هرگونه آلایش کودکان کاملاً مطابقت دارد. در محیط کار و زندگی خود با یک اختاپوس که دارای شخصیتی خودخواه است و یک ستاره دریایی به نام پاتریک که عاری از هرگونه هوش و استعداد است ارتباط نزدیک دارد. تفریحات مورد علاقه باب اسفنجی شکار عروس دریایی و حباب بازی است. او در یک آناناس زندگی میکند!
#باب_اسفنجی
#Spongebob_Squarepants
#استیون_هیلنبرگ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
🆔@Strategic_Art
هدایت شده از تفکر تفریحی
1⃣ قسمت اول تحلیل باب اسفنجی
یکی از سوالاتی که همیشه توی ذهنم بوده اینه که چرا بچهها نباید باباسفنجی گوگولی رو ببینن؟ مگه چه اشکالی داره😒
و اینکه بالاخره دلو به دریا زدم و حسابی بررسیش کردم تا به مامان و باباها بگم «واقعا بچهها نباید باباسفنجی ببینن!»
اول از همه اینکه این اثر اینقدر مهم و پرنکته است که یه کتاب به نسبت پرحجم توی غرب براش نوشته شده به نام «باب اسفنجی و فلسفه» که نویسندههاش دکترای فلسفه و دانشجویان دکتری فلسفه هستن؛ اگر دسترسی دارید حتما مطالعه کنید 🧐
فرض رو بر این میذاریم که اندکی با انیمیشن باب اسفنجی آشنایید؛ پس بی مقدمه یه نمونه از مطالب کتاب براتون بگم که میگه بعضی از شخصیت های این انیمیشن، معرف یک مکتب فلسفی در غرب هستن؛ مثلا اختاپوس که فردی ناامید، ناراضی، منزوی، تنها و بیاحساسه نماینده فلسفهی شوپنهاور (فیلسوف آلمانی) هست که معتقده ما تحت تسلط ارادهی میل به زندگی هستیم و برای ادامه حیات یک میل غیرارادی به داشتن و اراده کردن داریم و اینکه ما چی میخواهیم مهم نیست؛ فقط این «اراده و خواستنه» مهمه و زندگی یک کشمکش پوچ و محنتآوره و جهان اصلا نباید میبود، چون خوشبختی دست نیافتنیه و تنها چیزی که ما رو از این رنج دور میکنه هنر ( بخصوص موسیقی) هست. به خاطر همین هم این اختاپوس عبوس و ناراحت عاشق موسیقیه و ساعتها به کارهای هنری مشغوله!
کتاب به فلسفه نیچه، بررسی فمنیسم و... هم اشاره میکنه که دیگه در این جا نمیگنجه
ادامه در پست دوم
#باب_اسفنجی
#انیمیشن
#تحلیل
#تحلیل_انیمیشن
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary
هدایت شده از تفکر تفریحی
2⃣ قسمت دوم تحلیل انیمیشن باب اسفنجی
یکی از بسترها و ستونهای اصلی انیمیشن مبحث «شادیجویی و لذتجویی» هست که یک مکتب فلسفی جدی داره به نام «هدونیسم یا اصالت لذت». شخصیت اصلی یعنی باب اسفنجی و بقیهی مردم بیکینیباتمه (شهر باب اسفنجی اینا) باب و مردم این شهر همیشه تحت هر شرایطی دنبال شادی، لذتجویی و دور کردن غم هستند (منظور شادی و سرخوشی و سرمستی مادی و بعضاً بیدلیله که توی سبک زندگی غربی خیلی دیده میشه) و حاضرند به هر قیمتی لذت ببرند. مثلاً مردم هر روز به رستوران آقای خرچنگ میرن تا ساندویچ مکدونالدی بخورن و این قدر از این کار لذت میبرن که اگر یک روز رستوران تعطیل باشه شهر به آشوب کشیده میشه!! (حتی بیمار دم مرگ و پزشک معالجش هم به خوردن این ساندویچها معتادند)
خب یکم نگاه کنیم ببینم اگر بچهها باور کنند و جهانبینیشون رو بر اساس هدونیسم بچینند که هدف زندگی فقط لذتجویی و سرمستی از این نوع هست، سعی میکنن تمام کارها و مسئولیتهایی که مانع لذتشون هست رو متوقف کنند و ما الان میبینم که بسیاری از نسل جدیدها دقیقا لذت خودش رو اولویت قرار میدن و توی یه نمونه معمولی ازدواج نمیکنن و بچهدار نمیشن، کارهای سخت انجام نمیدن و...؛ چون اینها یعنی مسئولیت پذیری و محدود کردن بعضی از لذتها (توی انیمیشن هم مثال همون ماهی که داشت نفسهای آخرش رو میکشید اما به جای فکر به سلامتی ساندویچ مکدونالدی گاز میزد!)
ادامه در پست بعد
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary