هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
21.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ رهبر انقلاب: به دانشآموزتان نگاه ملّی بدهید تا خودش را جزئی از اجزای حرکتدهنده مجموعه کشور بداند. ۱۴۰۳/۲/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 شهید مطهری #معلم_حکمت بود.
"««وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثيراً»». حکمت را به چه کسی میدهند؟ «مَا أَخْلَصَ عَبْدٌ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَرْبَعِينَ صَبَاحاً إِلَّا جَرَتْ يَنَابِيعُ الْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلَى لِسَانِهِ». اول حکيم میشود و #حکمت در قلبش میجوشد؛ بعد بر #زبانش جاری میشود.
انسان تا خودش حکيم نشود، معلم حکمت نمیشود. حکيم شدن به اين است که انسان برای خدا کار کند و خالص بشود.
تلقیام این است که اولين خصوصیت مرحوم شهيد مطهری همین بود و همين اندازه هم آثار ايشان جاودانه و اثربخش و نافذ شده است، آدم وقتی میخواند، میفهمد يک نوری و حکمتی در اين کلام هست. آهنگ ادبيات ايشان را ديدهايد؛ يک مطلبی را که ايشان گفتهاند و همان را ديگران هم گفتهاند، انسان در آهنگ ايشان و در ادبيات ايشان، نور و حکمت میبيند."
#استاد_میرباقری
☑ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 دانشآموزان باید نظام فکری پیدا کنند.
«ما اگر بخواهيم يک نسلی تربيت کنيم که در مقابل امواج تمدنی غرب و امواج جريان نفاق در جهان اسلام، مقاومت کند، غير از اينکه بايد نظام تعلیم و کتب درسی _ لااقل در حوزه علوم انسانی _ تغيير کند، بايد يک دوره نظام فکری و اعتقاداتی را هم به جوانها تعليم دهيم که رابطه بين اعتقاد و عمل اجتماعیشان را تمام کند؛ يعنی بفهمند که چطور بايد عمل کنند که به نفع اسلام تمام شود؛ یعنی در مقابل ساختارهای سياسی جهان غرب و ساختارهای فرهنگی جهان غرب موضع پيدا کنند.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از مدارس برتر ایران و جهان
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸قدرت معلم🔸
بعد از شهادت امام حسین (ع) ظاهراً به معاویةبن یزید پیشنهاد خلافت کردند و قبول نکرد. گفت: «تا علی بنالحسین هست، من سزاوار این کار نیستم؛ حق با آنها است». ناراحت شدند و تحقیق کردند که چرا اینطور گفت و آبروی ما را برد؟ چرا این فردی که ما گذاشتم سخنرانی کند چنین گفت؟ به اینجا رسیدند که معلم مکتبدار او، عمر القصوص، یک شیعه بوده و او از همان طفولیت برای معاویهبن یزید همهچیز را گفته و جریانات را به اطلاعش رسانده است.
عمر القصوص را گرفتند. گودالی کندند و زنده زنده او را خاک کردند، که چرا فرزند یزید را اینطوری تغییر دادهای. زنده بهگور کردن او چه نتیجهای داد؟ قبل از آنکه عمر القصوص را زنده بهگور کنند او بنیامیه را زنده به گور کرده بود.
قدرت معلم این است که برخلاف جریان محیط میتواند شنا کند و حتی فرزند را برخلاف خواست پدر و مادر میتواند جهت دهد. من به آن معلمی که شاگردان او فرزندان خانوادههایی هستند که اهل انقلاب نیستند میگویم که: شما #مأیوس_نباشید که از این فرزندان، جوانانی انقلابی و قاطع بسازید. #شما_میتوانید مثل عمر القصوص تعلیم بدهید و شاگردانتان را متعهد و انقلابی بار بیاورید.
#روز_معلم
@haerishirazi
هدایت شده از مدارس برتر ایران و جهان
💠 منزلت معلم از مسیر آزادی در خلق موقعیت تربیتی
[ به مناسبت روز بزرگداشت مقام معلم ]
🔹 تا چه میزان به کار خویش افتخار میکنید و آن را مسیر نقشآفرینی کامل و تمام خویش در ساخت جامعه و تامین نیازهای آن میدانید؟ هر فردی که ارزش حقیقی کار خویش را بداند، دیگران در قول و فعل به کار او ارج نهند و ضمنا کار خویش را آن گونه که باید بتواند انجام دهد، منزلت حقیقی خویش را یافته است. افراد، بخش جدی از هویت خویش را با کارشان و ارزشمندی کارشان تعریف میکنند و در پرتو آن، به منزلت اجتماعی میرسند. منزلت عبارتست از قرار گرفتن افراد در جایگاه حقیقی و ارزشمند خود برای نقشآفرینی. به تبع، منزلت اجتماعی نیز ارزش و جایگاهی است که جامعه و محیط پیرامونی برای افراد و شغل آنان قائل است
🔸 سوال اینجاست که چگونه میتوان منزلت معلم را محقق ساخت؟ فارغ از توجه باطنی معلم به ارزشمندی حقیقی رسالت معلمی، ساختارهای نظام تعلیم و تربیت نیز نقش به سزایی در خلق منزلت یا انهدام آن دارند. به طور مثال، «آزادی عمل معلم توانمند در خلق موقعیت تربیتی» یکی از مهمترین عوامل خلق منزلت برای معلم است. معلمی که خود را کارگر کتاب درسی میبیند، معلمی که در چنبره استانداردهای یکسانساز گرفتار میبیند، معلمی که اجازه خلاقیت ندارد، معلمی که فرصت تعامل غیرکلاسی با شاگردان و خانواده آنان را نیافته و …، چگونه میتواند منزلت یابد؟!
✍🏻 به قلم محمدصادق ترابزاده جهرمی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی
📄 برای مطالعه متن کامل یادداشت میتوانید به این نشانی مراجعه کنید.
➖➖➖➖➖
✅ به نقل از:
🌐 Rushd.ir
🌍 به کانال مدارس برتر ایران و جهان بپیوندید:
https://eitaa.com/madresebartar/476
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
▪️انقلابی انسانگرا به معنای واقعی کلمه!
ما برای شکم قیام نکردیم، برای سیر شدن قیام نکردیم، برای سیر کردن قیام کردیم!
یک نهضت اسلامی، نهضتِ انسانگرا به معنی واقعی کلمه است، چون نهضتی است که از فطرت انسان ناشی می شود نه از شکمش، یک نهضت انسانگرا به تمام معنی خالص و پاک.
#شهید_مطهری
#انقلاباسلامی
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
هدایت شده از راه مربی
40.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پیام تصویری تبریک حجت الإسلام مبینی، قائم مقام سازمان مدارس صدرا به مناسبت روز معلم
🔹 نقش والای معلم، در حاکمیت اجتماعی
🔹 ویژگیهای مهم نماد استاد و معلم؛ شهید مطهری رحمه الله علیه
🔹 معلمان سردمداران مبارزه برای تشکیل جامعه تمدن دینی
🔹 نقش مهم نهاد مدرسه در مبارزه تمدنی
🔹 لزوم تغییر نگاه جامعه به جایگاه و مرتبه معلم
🔹لزوم تغییر نگاه ساختار اجتماعی به نهاد مدرسه
🔸 روز معلم، روز بزرگداشت سنتهای پسندیده خدا و تعظیم در برابر علم و معرفت است.
🔸 معلم، مربی شخصیتساز است. شخصیتی که از اقدامات این مربی در نگرش و هیجانات و رفتار دانش آموزان شکل میگیرد؛ شخصیتی اجتماعی و فردی. و خوشابحال اجتماعاتی که معلمانی مربی دارد و آینده خود را تضمین شده میداند.
🔸 همکاران فرهنگی عزیز؛ خوشحالیم که در مدارس صدرا در کنار شما سنگر مبارزه با باطل را شکل دادهایم.
مرکز آموزشهای کاربردی #راه_مربی : مرجع آموزش تخصصی #فرهنگیان
#سازمان_مدارس_صدرا
🆔 ℝ𝕒𝕙𝕖𝕞𝕠𝕣𝕒𝕓𝕚
هدایت شده از راه مربی
🔰 اهمیت مرکز آموزشهای راه مربی در سخنان مقام معظم رهبری در دیدار امروز با معلمان
📌 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان فرمودند:
سرفصل دوم، مسئلهی توانمندسازی معلمان است. توانمندسازی دوجور است: یکی، از لحاظ مسائل معیشتی و مادّی و اینهاست. این همیشه مورد تأکید ما بوده و دولت در حدّ امکاناتش تلاش لازمی در این زمینه باید انجام بدهد.
📍 اما توانمندسازی یک بعد دیگر هم دارد که آن عبارت است از اینکه معلم از نیروی معنوی خود، یعنی آن عشقی که در درون وجود انسان هست بطور طبیعی به تعلیم به تربیت، از آن استفاده کند و از معلومات لازم و نیازهای لازم و تجربههای لازم استفاده کند برای اینکه کار معلمی را قوام بدهد. اگر ما بخواهیم جامعهی معلّمین به سطح تراز برسند، باید مراکز تربیت معلّم را تقویت کنیم.
۱۴۰۳/۲/۱۲
مرکز آموزشهای کاربردی #راه_مربی : مرجع آموزش تخصصی فرهنگیان
#سازمان_مدارس_صدرا
🆔 ℝ𝕒𝕙𝕖𝕞𝕠𝕣𝕒𝕓𝕚
هدایت شده از باور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 شهید بهشتی(ره)
🔹مدرسه جای خودسازیِ با الهامگیری در محیط مدرسه است. الهام گیرنده بچهها هستند و الهامدهنده همه کارکنان مدرسه حتی خدمتگزاران.
🔸لباس معلم، رفتار معلم، گفتار معلم، نشست و برخاست معلم، همه چیز او که جلوه اعتقاد درونی اوست به این نوآموزان عزیز ما و دانشآموزان ما و نسل نوجوان ما شکل و جهت میدهد.
☀️ #روز_معلم
📸 #روش_الگویی 7⃣1⃣
✍ #شهید_بهشتی | برگرفته از
@beheshtium_ir
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
هدایت شده از فکرت
🎧#پادکست
☑️ جمهوری اسلامی، اگر مطهری بود
🎙 دکتر حمید پارسانیا
(اینـجا بشـنوید)
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲 وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
هدایت شده از فکرت
جمهوری اسلامی، اگر مطهری بود.mp3
20.13M
#پادکست
✅ جمهوری اسلامی، اگر مطهری بود
🎙 دکتر حمید پارسانیا
🔸شهید مطهری معرفت در حاشیهی هر معرفت را به خوبی تشخیص میداد. وی در تشخیص لوازم اعتقاد و چالشهای آن حساس و پیشگام بود.
🔹شهید مطهری اگر اکنون بودند، موضعگیری جدی وی به سمت رویکردهای هرمنوتیک مفسرمحوری میرفت که نه تنها مواجهه مطلق علم را سوژه محور و تاریخ محور و فرهنگ محور میکرد بلکه متن را هم دچار همین دگرگونی میساخت.
🔸امروز قبل آنکه برای شهید مطهری تفسیر جمهوری اسلامی و نحوه دفاع از آن مساله باشد به نظر من تفسیر وحی و دین و معنای علم و دین و بازخوانی تئوریک آن مساله اساسی میبود.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲 وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
هدایت شده از مدارس برتر ایران و جهان
🖊برخی از نکات کلیدی بیانات رهبری رو خدمتتون تقدیم میکنم برای توضیحات بیشتر به سایت مربوطه مراجعه کنید.
در باب آموزشوپرورش چند سرفصل را من ذکر میکنم.
یک سرفصل که از همه مهمتر است، مسئلهی «تحوّل» است.
سرفصل دوّم، مسئلهی توانمندسازی معلّمان است.( توانمندسازی دو جور است: یکی از لحاظ مسائل معیشتی و مادّی و مانند اینها است؛ این همیشه مورد تأکید ما بوده، و دولت در حدّ امکاناتش تلاش لازمی را در این زمینه باید انجام بدهد؛ این البتّه به جای خود محفوظ؛ کار لازمی است و بایستی هرچه ممکن است در این زمینه تلاش کرد. امّا توانمندسازی یک بُعد دیگر هم دارد که میخواهم روی آن تکیه بکنم؛ و آن عبارت است از اینکه معلّم از نیروی معنوی خود، یعنی آن عشقی که به طور طبیعی به تعلیم و به تربیت در درون وجود انسان هست استفاده کند، و از معلومات لازم و نیازهای لازم و تجربههای لازم استفاده کند برای اینکه کار معلّمی را قِوام بدهد؛ قوامیافتگی کار معلّم.)
سرفصل سوّم، مسئلهی معاونت پرورشی است. (یک برههای از زمان این فکر را القاء کردند که معاونت پرورشی اصلاً لازم نیست؛ چرا؟ منطقشان هم این بود که میگفتند پرورش به وسیلهی خود معلّم باید انجام بگیرد. این حرف درستی است؛ کار معلّم فقط تعلیم نیست؛ خود معلّم باید تربیت هم بکند، پرورش هم بدهد امّا این کافی نیست؛ بحث سرِ این است. معاونت پرورشی یکی از مهمترین بخشهای آموزشوپرورش است. )
❇️اوّلین کار معاونت پرورشی این است که از ایجاد و رواج و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان خود جوانها جلوگیری کند.
❇️یکی دیگر از مسائلی که مربوط به معاونت پرورشی است، تبیینِ مصالح بنیادی کشور و نظام جمهوری اسلامی است؛ اینها باید تبیین بشود، به جوانها گفته بشود.
یک سرفصل دیگر مسئلهی ثبات مدیریّتی در آموزشوپرورش است.
یک سرفصل دیگر که این هم به نظر بنده مهم است، الگوسازی در جامعهی معلّمین کشور است. (شما مجموعهی جامعهی معلّمین در سراسر کشور، الگوهای معلّمینتان چه کسانی هستند؟ ما در رشتههای دیگر الگو داریم؛ مثلاً در ورزش، قهرمانها الگویند؛ در هنر، مثلاً هنرمندهای برجسته الگویند؛ در عالم تعلیم دینی و روحانیّت، یک گروهی برجستهاند و الگوی برای دیگران هستند؛ طلبه نگاه میکند به مرجع تقلید، به آن مدرّس بزرگ. در جامعهی معلّمین، الگوها چه کسانی هستند؟ باید معرّفی بشوند. نهاد آموزشوپرورش نگاه کنند معلّمینی را که از لحاظ شاخصهای معلّمی یک برجستگیای دارند، در سراسر کشور پیدا کنند.)
https://eitaa.com/far_cfu