شریحها در راه کربلاها
🔹در واقعه کربلا، صحنه های فراوانی برای عبرت وجود دارد، به گونه ای که عدم توجه به آنها، موجبات تکرار وقایع میگردد. یکی از این صحنه ها، استفاده ای است که، عبیدالله بن زیاد (لعنه الله) از جایگاه «شریح قاضی» بهره برده و خود را از خطر حتمی نجات میدهد.
🔹شیخ مفید در الإرشاد، این صحنه را اینگونه گزارش میکند:
«وَ بَلَغَ عَمْرَو بْنَ الْحَجَّاجِ أَنَّ هَانِئاً قَدْ قُتِلَ فَأَقْبَلَ فِي مَذْحِجَ حَتَّى أَحَاطَ بِالْقَصْرِ وَ مَعَهُ جَمْعٌ عَظِيم».
عمروبن الحجاج که از قبیله مذحج بود، با شنیدن خبر قتل هانی بن عروة گروه بزرگی را جمع کرده و قصر کوفه را احاطه میکند. وقتی خبر محاصره به گوش عبیدالله میرسد، به شریح قاضی میگوید:
«ادْخُلْ عَلَى صَاحِبِهِمْ فَانْظُرْ إِلَيْهِ ثُمَّ اخْرُجْ وَ أَعْلِمْهُمْ أَنَّهُ حَيٌّ لَمْ يُقْتَل»
به دستور عبیدالله، شریح به محل زندانی شدن هانی رفته و به او نظر انداخته و سپس به سوی افراد قبیله هانی میرود و خبر از زنده بودن او میدهد. وقتی که عمروبن الحجاج این خبر را از او میشنود میگوید:
«أَمَّا إِذْ لَمْ يُقْتَلْ فَالْحَمْدُ لِلَّهِ ثُمَّ انْصَرَفُوا»
🔹نسبت به این واقعه پرسشهای متعددی قابل طرح است و مهمترین آن هم این است که، چرا عبیدالله در این ماجرا و گزارش زنده بودن هانی، از افراد دیگری استفاده نکرده است؟ او از «شریح قاضی» میخواهد که این خبر را برساند، چرا که شریح دارای منزلت و وجاهتی است که، میتواند «اعتمادزا» باشد و ابهام و تردید دیگران را برطرف نماید. و شاید به همین دلیل است که، آنها به راحتی و بدون هیچ اعتراض دیگری مثل اینکه درخواست ملاقات خود هانی را داشته باشند، با صرف شنیدن اینکه او کشته نشده است منصرف گشتند. یعنی، با وجود آن حمیتی که نسبت به بزرگ قبیله خود داشتند، آن انصراف سریع میتواند ریشه در همین نکته «اعتماد» باشد که عبیدالله بن زیاد از طریق شریح قاضی ایجاد کرد.
و این چنین است که، عبیدالله ها میتوانند هانی ها را به حبس بکشانند و آنها را در حبس به قتل برسانند، اما مذحجی ها نتوانند از بزرگ خود حمایت کنند و جان او را نجات دهند، چرا که به شریح ها اعتماد کرده اند.
@Tanbiholomah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیتالله جوادی آملی(دام ظله)
🔹ما رفتیم و نام پیغمبر را زنده کردیم و برگشتیم.....
#منطق_عاشورا
@Tanbiholomah
﷽
چندی قبل در کانال، نوشته ای در باب لزوم حفظ حرمت بیماران در بیمارستانها و مراکز بهداشتی منتشر شد.
سرانجام وزارت بهداشت با اهتمام جدی خود ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ دستورالعمل ملی پوشش استاندارد ویژه بیماران را در جهت حفظ کرامت، حریم خصوصی، حقوق و امنیت روانی، به کلیه مراکز و موسسات دولتی و خصوصی ابلاغ کرد.
این پوششها و البسه طراحی شده شامل ۱۷ مدل پوشش نظیر گان مخصوص اتاق عمل، لباس زیر مخصوص جراحی، شلوارهایی جهت انجام کولونوسکوپی، سونوگرافی کانال رحمی، ارتوپدی و همچنین پیراهن های مخصوص سونوگرافی پستان، ماموگرافی، شیردهی نوزادان، ارتوپدی، فیزیوتراپی، دیالیز، پوشش مقنعه و تعدادی البسه دیگر بوده است.
متاسفانه پس از مصاحبه خبری مسئول محترم دبیرخانه قانون انطباق، عفاف و حجاب وزارت بهداشت، هجمه غیر منطقی و غیر علمی و کارشناسی از سوی برخی خبرگزاریها و سایتهای داخلی و خارجی، علیه این اقدام خداپسندانه و رضایتبخش صورت گرفت که می تواند موجب دلسردی دست اندرکاران و طراحان این حرکت مبارک گردیده و تأثیر منفی جهت عملیاتی شدن این دستورالعمل ملی گردد.
بر همین اساس خواهشمند است به منظور حفظ کرامت، حریم خصوصی، حقوق و امنیت روانی بیماران، با تأیید و امضا این پویش، در جهت نهادینه نمودن این دستورالعمل اقدام فرمایید.
با تشکر فراوان
لطفا منفعل نباشید و امضا کنید
https://www.karzar.net/126735
@Tanbiholomah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودم دیدم فضای آسمانها
پر از انا الیه راجعون بود...
@Tanbiholomah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه ظهر عاشوراء
آیت الله جوادی آملی
@Tanbiholomah
﷽
✅چند کلمه حرف حساب با آقای منتخب
🖋 سید علیرضا نقیبپور
1⃣ذکر مکرر آموزههای نهج البلاغه در نطقهای انتخاباتی و تاکید بر پیمودن راه مولا علی این حق را برای مردم محفوظ میدارد که، عملکرد شما را در همین روزهای معدود بررسی نمایند، تا معلوم شود تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟!
1.1. در تمام عهد مالک که شیوه انتخاب وزیران و کارگزاران حکومت را مطرح می کند، نه زن بودن امتیاز است و نه سنی بودن و یا مثلا مسیحی بودن. اگرچه اقلیتهای مذهبی در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده و دارای نماینده در مجلس شورای اسلامی بوده و در کمال آزادی دینی در حال زندگی هستند، اما به هر حال، اگر در کشوری که اکثریت جامعه مسلمان شیعه هستند اسلام و تشیع امتیاز محسوب نشود، قطعا مسیحی و سنی بودن امتیاز نخواهد بود.
1.2. در همان عهدنامه جملهای است که بارها آن را خواندهاید:
وَ لَيْسَ أَحَدٌ مِنَ الرَّعِيَّةِ أَثْقَلَ عَلَى الْوَالِي مَئُونَةً فِي الرَّخَاءِ وَ أَقَلَّ مَعُونَةً لَهُ فِي الْبَلَاءِ وَ أَكْرَهَ لِلْإِنْصَافِ وَ أَسْأَلَ بِالْإِلْحَافِ وَ أَقَلَّ شُكْراً عِنْدَ الْإِعْطَاءِ وَ أَبْطَأَ عُذْراً عِنْدَ الْمَنْعِ وَ أَضْعَفَ صَبْراً عِنْدَ مُلِمَّاتِ الدَّهْرِ مِنْ أَهْلِ الْخَاصَّةِ وَ إِنَّمَا [عَمُودُ] عِمَادُ الدِّينِ وَ جِمَاعُ الْمُسْلِمِينَ وَ الْعُدَّةُ لِلْأَعْدَاءِ الْعَامَّةُ مِنَ الْأُمَّةِ فَلْيَكُنْ صِغْوُكَ لَهُمْ وَ مَيْلُكَ مَعَهُمْ
عبارات روشنی که ویژهخواری گروهها و مجموعههای خاص را مذمت و توجه به رضایت عموم مردم را به عنوان شاخص مطرح مینماید، اما شما در عمل رسما برای احزاب اصلاحاتی امتیاز ویژه قائل شدهاید.
2⃣ ملت ایران مجموعه ای از قومیتها و مذاهب است که قرنهاست در کنار هم زندگی مشترک و مسالمت آمیزی داشته و دارند. چرا باید از سر نادانی یا منفعتطلبی بدون در نظر گرفتن مصالح کلان ملت با حساس کردن بیجهت این تنوع و طرح ادعاهای بی دلیل، این طیف به همپیوسته را به گسلهای تنشآفرین تبدیل نمود؟
چرا بدون نگاه صحیح به مساله قومیتها به جدایی و سهمخواهی در میان آنان دامن بزنیم، تا اگر چند وزیر کابینه سنی نباشد تبعیض به طور کامل مرتفع نشده باشد؟ این دست تقسیم مسئولیتها دامنه اختلافات را کمتر نمیکند، بلکه تشدید مینماید و دامنه مطالبات را هر روز بیشتر میکند.
جدول امتیازبخشی به قومیت یا مذهبی در ساز و کار انتخاب وزیران شاید به ظاهر در مسیر جلب رضایتِ بخشی از ملت شریف ایران باشد، اما نهایت آن، تشویش خاطر بیشتر و بالارفتن توقعات روز افزونی است که در بسیاری از مواقع توجیه منطقی در نگاه کلان ندارد. اتفاقی که ممکن است ابعاد امنیتی و مخاطرههای اجتماعی به بار آورد.
3⃣درباب مساله زنان، نگاه ویترینی به زن را باید متوقف کرد. مطالبه زنان فرهیخته ایرانی این نیست که یک وزارتخانه به زنان سپرده شود ولی صدها خلاء قانونی در حمایت از زنان و خانواده نادیده گرفته شود. زن فهیم و نجیب ایرانی هم میداند که باید بدون توجه به جنسیت، شایستهترینها برای مناصب در نظر گرفته شود و نگاه جنسیتی به زن مورد پسند آنان نخواهد بود.
4⃣مساله انسجام و اجماع از پرتکرارترین شعارهای جنابعالی بود. حضور پررنگ دولت روحانی در شورای راهبری در کنار حضور برخی از افراطیون طیف اصلاحاتیها راه را برای ایجاد وفاق مسدود میکند.
حضرتعالی نسبت به سایر منتخبان مردم در سالهای پس از انقلاب حائز کمترین آراء شدهاید و متاسفانه فاقد پشتوانه مردمی قوی برای کارهای مهم هستید، بنابراین بیش از هر رئیس دولتی نیازمند تحقق شعار خودتان یعنی همدلی و وفاق و انسجام برای انجام کارهای بزرگ هستید.
5⃣برخی از رفتارهای شما در این روزها برای همه ما شیرین و گوارا بود. از پاسخ نامه دبیرکل حزب الله تا حضور بیآلایش در هیات های عزاداری سید الشهداء. امیدواریم در عرصه حکمرانی مواظب باشید سادگی شما موجب سوء استفاده آدمهایی نشود که برایتان مایه زحمت و سرافکندگی گردند.
@Tanbiholomah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱. آیا مذاکره بطور کلی راه غلطیست؟
۲. نظریه خلع سلاح به دنبال چیست؟
۳. هدف آمریکا از خلع سلاح ایران چیست؟
آیت الله میرباقری پاسخ میدهد.
@Tanbiholomah
240722_2121(1) (Trimmed).mp3
1.83M
🎙آیت الله فاضل لنکرانی:
یکی از شاخصهای اصلی مسئولیت در نظام اسلامی، مودت فی القربی است،
بحث شیعه و سنی نیست؛ مودت فی القربی یک تکلیف قرآنی است.
1403/5/1
#بشنوید
@Tanbiholomah
240722_2121 (Trimmed).mp3
2.04M
🎙آیت الله فاضل لنکرانی:
نمیشود، زیر خیمه امام حسین (علیه السلام) ترویج منکر کرد.
باید مراقب انحرافات و آسیبها و بدعتها بود.
1403/ 5/ 1
#بشنوید
@Tanbiholomah
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَاهْدِنِى لِمَا اخْتُلِفَ فِيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإذْنِكَ، إِنَّكَ تَهْدِى مَنْ تَشَاءُ إِلىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ.
بزرگوارانی که حقیر را میشناسند میدانند که اگر حرفی میزنم و اگر رفتاری دارم واقعا به هیچ وجه نمیخواهم سوگیرانهِ سیاسی باشد، این را هر کسی ما را میشناسد میداند.
چنانکه در مورد صحبت جناب آقای #ظریف به هیچ وجه نمیخواهم از بعضی از بداخلاقیهایی که شاید ضرورت نداشت و بلکه قابل توجیه نبود، دفاع کنم اما...
▫️نکتهای که به نظرم میرسد یک این است که واقعاش بنده نمیفهمم #تبعیض_مثبت [که توسط برخی از این آقایان مطرح شده یعنی چه؟]
🔻 ببینید بعضی از عناوین است که قبح و حسناش ذاتی است؛ چنانکه میدانید بعضی عناوین قبح و حسناش اقتضایی است و بعضی هم حتی اقتضا نیست.
ما نمیتوانیم بگوییم الظلم قسمان، ظلم مثبت ظلم بد یا بگوییم عدلِ خوب عدلِ بد، نه! "العدل حسن" و "الظلم قبیح" اصطلاحاتی هم که در دنیا رایج هست و من هم بیخبر نیستم اما تبعیض تا وقتی که #تبعیض هست، بد است؛ ممکن است شما بگویید ما باید حرکتی انجام بدهیم که فرض کنید برخی از کاستیها جبران بشود اما این که بگوییم باید تبعیض گذاشت، مثلا در شرایط کاملا مساوی بگوییم این پست را میدهیم به تو، به آن یکی نمیدهیم یا بحث اعتقادات را _حالا چه رسمی و چه غیررسمی_ مطرح کنیم، بحث #نژاد را مطرح کنیم، به نظرم این رویه قابل دفاع نیست.
بالأخره شما باید ببینید، هر کسی بیشترین اولویت را دارد او اولی است. حالا ممکن است از فلان #قوم باشد، یا از فلان #قبیله باشد! به هر حال در چارت قانون، آن چه که قانون اجازه میدهد، باید کار صورت بگیرد.
▫️مطلبی که حالا باز ممکن است به گوش جناب آقای ظریف برسد یا دوستانشان برسانند، ببینید عرضی که به نظرم قابل تأمل است و از خود قرآن هم استفاده میشود این است که بعضی وقتها بحثی را مطرح میکنیم که گرچه شروعش با ماست اما دیگر ادامهاش با ما نیست! یعنی شروع کار با شماست اما ادامه دیگر دست شما نیست!
🔻 ممکن است حرفی بزنم اصلا حرف در جای خودش هم درست باشد ولی این زمینهساز برخی نکات بشود که افرادی #سوءاستفاده بکنند یا مطالبی بگویند که خود طرف هم بگوید من این که مقصودم و غرضم نبود؛ به نظرم حالا که فضای کشور به فضل الهی با همت بزرگان نظام و با همت مردم _بعد از آن حادثهای که پیش آمد_ دارد به طرف یکنوع استقرار و آرامش میرود، باید خیلی دوستان بزرگوار و آقایان مواظب باشند که دیگر قلمهای غیرقابل کنترل راه نیفتد.
▫️اگر مطلبی هم ممکن است باید مطرح شود، باید روی آن حساب کرد؛ خود قرآن کریم می گوید؛ نگویید «راعنا» ولکن «قولوا انظرنا» شما میگویید «راعنا» اینها تمسخر و سوءاستفاده میکنند، نگویید این جمله را. به نظر میرسد اگر این مطلب مورد توجه قرار میگرفت شاید این مساله که الآن تا حدودی مطرح شده، مطرح نمیشد. اصل انگیزه خب ممکن است درست باشد ولی راهکارش هم باید کنترل بشود.
▫️چیزی که من خیلی بهنظرم باید مورد توجه قرار بگیرد، ببینید به هر حال بحث تشیع و تراث شیعه است این مطلب مطلبی نیست که خدای ناکرده ما با بیدقتی یا با سوءاستفاده دیگران کاری کنیم که در معرض هجمه و حمله قرار بگیرد یا حتی باعث #گسل_مذهبی بشود، فردا یک عده را طلب کار کند و یک عده را بدهکار کند!
🔻 شما میدانید ما متأسفانه بعضی حرکتها را میبینیم که حتی عالمان بزرگ غیرشیعه هم آنها را تأیید نمیکنند! یعنی از کارهایی که انجام میشود، خب این کارها گاهی موجب میشود یک وقت بهانه دست اینها داده میشود.
🔸به نظرم خیلی باید تلاش کرد که هم #وحدت_اسلامی خدشهدار نشود هم از #حریم_تشیع دفاع شود.
به هر حال تشیع تراث بزرگی است که ما باید با چنگ و دندان از آن دفاع کنیم به تعبیری گنج رنج هزاران عالم و فقیه و بزرگان است. هم #وحدت_ملی کشور باید حفظ شود.
🔻به عنوان یک شهروند عرض میکنم، هر جملهای که باعث #گسل_ملی شود و بخواهد جمعیتها را به جان هم بیندازد یا حداقل زمینه را آماده کند، ناصحیح است.
به نظرم اگر اینجا یک مثلا تکمیلی جناب ایشان یا تیم ایشان داشته باشند که زمینه سوءاستفاده در آینده نباشد خوب است. ایشان باید توجه داشته باشند که بسیاری از حملههایی هم شد - ضمن این که من اصلا دفاع نمیکنم از این بحث ها - ولی آن منتقدان و مخالفان هم نگران شروع یک جریان ناصحیحی هستند که میگویند ممکن است این اظهارات زمینهاش را ایجاد کرده باشد.
استاد ابوالقاسم علیدوست
https://eitaa.com/salsabeal
@Tanbiholomah
کاگاه استنباط استاد غلامی 14030507.MP3
8.07M
توصیههای جالب استاد غلامی دامت توفیقاته برای استفاده بیشتر از تلاوت قرآن کریم
@Tanbiholomah
✍️ آیتالله اعرافی اهانت به مسیح(ع) در افتتاحیه المپیک را محکوم کرد
❇️ پیشنهاد تشکیل جبهه فراگیر موحدان و یکتاپرستان جهان
◻️اهانت به شخصیت عظیمالشأنی چون حضرت عیسی مسیح(ع) را نمیتوان بهعنوان یک حادثهی گذرا تفسیر کرد.
◻️امروز از برادران و خواهران مسیحی و متدینان جهان خود دعوت میکنیم با تشکیل جبهه فراگیر موحدان و یکتاپرستان جهان در مقابل این هتک حرمتها ایستادگی کنیم و اجازهی تکرار آنها را به ملحدان و بددینان ندهیم.
◻️ از دولتمردان و حاکمانی که با نقاب آزادی، دینستیزی را سرلوحهی خود قرار دادهاند و بشر را در دو قطبی های انسان سوز قرار داده اند میخواهیم به این نمایشهای مزوّرانه پایان دهند تا بیش از این مورد خشم و نفرت پیروان ادیان الهی قرار نگیرند.
📎 متن کامل بیانیه
✅دفتر اموراجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
✍بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه پیرو جنایات اخیر باند جنایتکار اسرائیل
بسم الله الرحمن الرحیم
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَٰتَلُونَ بِأَنَّهُمۡ ظُلِمُواْۚ وَإِنَّ ٱللَّهَ عَلَىٰ نصرهِم لَقَدِيرٌ / حج ۳۹
بار دیگر و در چند روز اخیر باند جنایتکار و غده سرطانی اسرائیل به جنایاتی هولناک و خونریزی های سفاکانه ای در بیروت و تهران دست زد. بمباران منطقه ای در جنوب لبنان اقدام به ترور ناجوانمردانه و سفاکانه یکی از فرماندهان ارشد مقاومت اسلامی لبنان یعنی شهید حاج فؤاد شکر و پس از آن به شهادت رساندن رئیس دفتر سیاسی حماس شهید اسماعیل هنیه دو جنایت بزرگ و فراموش نشدنی در تاریخ جنایات و تجاوزهای رژیم صهیونیستی است.
در این وقائع اسفناک توجه به چند مسئله ضروری است:
1- یقینا جبهه مقاومت اسلامی با شهادت سرداران و رهبرانش بیش از پیش آماده رزم و مبارزه با جنایتکاران عالم به ویژه باند آدمکش اسرائیل خواهد شد و به هیچ وجه خللی در صفوف جریان مقاومت ایجاد نخواهد شد.
2- تجاوزات دیوانه وار و افسارگسیخته این رژیم سفاک نشان از این دارد جریان استکبار خود را در لبه نابودی می بیند و به خوبی فهمیده است که چیزی برای از دست دادن ندارد و در این سراشیبی سعی دارد که رفتن و نابودی خود را هرچه می تواند پر هزینه تر کند و با توجه به فلسفه وجودی اسرائیل که ایجاد ناامنی در جهان اسلام بوده جنگ را به کل منطقه سرایت دهند. دوستان و دشمنان جبهه ی مقاومت می دانند که نابودی خانه عنکبوتی اسرائیل نزدیک است و این جنایات نمی تواند وعده الهی را به تاخیر بیندازد.
3- بدون شک مسئول مستقیم این ترورها مسئولان رژیم صهیونیستی هستند ولکن باید دانست که همه کسانی که در همه سالهای غصب فلسطین مظلوم از این رژیم ظالم حمایت کرده اند، خصوصاً آمریکای جهانخوار در گناه او شریک هستند و در زمان مناسب باید پاسخگوی شرارت ها و پشتیبانی های خود از خونریزی ها و جنایات اسرائیل باشند.
4- پاسخ قاطع، پشیمان کننده دشمن و شاد کننده جبهه مقاومت اسلامی تنها گزینه ی پیش روی امت اسلامی است که یقینا در زمان و موقعیت مناسب خود انجام خواهد گرفت و ما تا رسیدن زمان موعود مشتاقانه منتظر خواهیم ماند.
5- با توجه به اینکه هدف بزرگتر رژیم سفاک اسرائیل علاوه بر ترور رهبران مقاومت در منطقه ایجاد حس ناامنی و تفرقه در امت اسلامی است لذا با هوشیاری و درایت امت اسلامی هرگز چنین خواب آشفته ای تعبیر نخواهد شد. و وحدت و انسجام ملی در داخل کشور عزیزمان ایران اسلامی مهمترین اصلی است که همه ی سلائق سیاسی و اصحاب رسانه باید اولویت کاری خویش قرار دهند و نگذارند که دشمنان از اتفاقات پیش آمده نیات سوء خود را دنبال کنند.
6- انتظار می رود مسئولان محترم کشور خصوصا مسئولان امنیتی مناشیء اتفاقات اخیر را به سرعت بررسی کنند و افکار عمومی مردم را از ابعاد این ماجرا مطلع سازند و اقدامات لازم در جهت جبران کاستی ها و خلاء ها را با اولویت در دستور کار قرار دهند. یقینا مسئله امنیت از مهمترین مؤلفه های ثبات و پیشرفت کشور است که هر گونه خدشه به آن قابل پذیرش نیست و با دقت زیاد باید پیگیری شود.
مرکز مدیریت حوزه های علمیه در پایان شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس شهید ابو العبد حاج اسماعیل هنیه و شهید حاج فؤاد شکر را به رهبر معظم انقلاب حفظه الله تعالی، مردم مظلوم فلسطین و همه جبهه مقاومت تسلیت گفته و از خداوند متعال پیروزی جبهه مقاومت و نابودی رژیم سفاک اسرائیل را خاضعانه طلب می کند.
✅دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه 👇
https://eitaa.com/joinchat/1406075456Cc23175814d
❇️به راحتی میشود در لابهلای استدلالهای شبه عاقلانه، صدای لرزان و قلب پر از واهمه نویسنده را دریافت.
@Tanbiholomah
هدایت شده از 📻 رادیو مناهج 🎧
🌀 همه بخشهای پادکست مشروطه از تولد تا مرگ (کل قسمتها همراه با دو قسمت تکمیلی)
🔹 بخش اول: شرایط کشور پیش از مشروطه
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/43
🔹 بخش دوم: سلطنت مظفرالدین شاه و نصب عین الدوله و اقداماتش
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/46
🔹 بخش سوم: وقایع متعدد محرم ۱۳۲۳ به بعد و داغ شدن اعتراضات
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/50
🔹 بخش چهارم: مهاجرت صغری
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/52
🔹 بخش پنجم: مهاجرت کبری
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/54
🔹 بخش ششم: تحصن در سفارت و اولین زمزمههای لفظ مشروطه و امضای فرمان
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/55
🔹 بخش هفتم: نوشتن قانون انتخابات و قانون اساسی
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/56
🔹 بخش هشتم: اختلاف افکنی بین علما و نقایص قانون اساسی
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/59
🔹 بخش نهم: متمم قانون اساسی و شروع مبارزات شیخ برای گنجاندن اصل دوم متمم
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/74
🔹 بخش دهم: تلاش شیخ و حمایت آخوند برای اصل دوم متمم و تهدید جان شیخ
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/76
🔹 بخش یازدهم: شروع تحصن در حرم عبدالعظیم
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/81
🔹 بخش دوازدهم: ماجراهای تحصن
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/90
🔹 بخش سیزدهم: ترور امین السلطان و قرارداد ۱۹۰۷ و اتمام تحصن شیخ
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/97
🔹 بخش چهاردهم: تصویب اصل دوم متمم قانون اساسی و اهمیت آن
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/107
🔹 بخش پانزدهم: رساله مهم حرمت مشروطیت و دلایل نوشتن آن
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/111
🔹 بخش شانزدهم: بررسی تفصیلی روزنامهها و لجنپراکنی آنها
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/117
🔹 بخش هفدهم: تشنج آفرینی مجلس و ترور محمدعلی شاه!
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/118
🔹 بخش هجدهم: بمباردمان مجلس!
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/120
🔹 بخش نوزدهم: بعد از به توپ بستن مجلس و استبداد صغیر
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/123
🔹 بخش بیستم: ترور شیخ و قیام شهرهای بزرگ در لبیک به علمای نجف، فرصت طلبان تهران را فتح کردند!
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/124
🔹 بخش بیست و یک(پایانی): دستگیری، محاکمه و اعدام شیخ! پایان مشروطه مشروعه!
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/129
🔹 پادکست پس از مشروطه چه گذشت و جمع بندی امام و رهبری از مشروطه
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/137
🔹 پادکست زندگینامه علامه شهید شیخ فضلالله نوری
https://eitaa.com/Manahejj_Radio/139
〰️〰️〰️〰️〰️
#علمای_مجاهد
#مشروطه
#شیخ_فضل_الله
📻 رادیو مناهج همراه شماست👇🏻
@Manahejj_Radio
🔹بازنشر به مناسبت سالروز شهادت شیخ فضل الله نوری و صدور فرمان مشروطیت
✅ به همه کسانی که میخواهند شناخت بهتری نسبت به جریان انقلاب اسلامی پیدا کنند پیشنهاد می کنیم حتما نسبت به مشروطه و وقایع مرتبط با آن مطالعه و دقت نظر داشته باشند
@Tanbiholomah
👌با توجه به تسلط دکتر ظریف بر مباحث قرآنی از ایشان تقاضا داریم یک دوره طاغوت در قرآن را تدریس بفرمایند.
@Tanbiholomah
نقد دیدگاه فیرحی-استاد رضازاده-1.mp3
2.92M
#نقد_کتاب
📚عنوان کتاب: عاشوار؛ فساد و اصلاح. از مرحوم دکتر داوودفیرحی
🔹ناقد: حجة الاسلام محمدحسین رضازاده
🔹موضوع نقد: تحلیل عاشورا و مسئله بیعت
1⃣جلسه اول
📆محرم الحرام ۱۴۴۶
_______
_ دقیقه 04:00 گزارش اجمالی مطالب کتاب. (ماهیت بیعت. اجبار در بیعت جایز است؟ چرا امام امتناع کردند؟)
_ دقیقه 14:40 نقد اول اشتباه تاریخی در تحلیل وقایع بعد از رحلت رسول الله (صلی الله علیه و آله).
_ دقیقه 17:45 نقد تفکیک ایشان نسبت به فقه و شریعت.
_ دقیقه 20:30 اشتباه در نقل دو روایت و ترجمه آنها.
https://eitaa.com/Tanbiholomah/729
نقد دیدگاه فیرحی-استاد رضازاده-2.mp3
2.28M
#نقد_کتاب
📚عنوان کتاب: عاشوار؛ فساد و اصلاح. از مرحوم دکتر داوودفیرحی
🔹ناقد: حجة الاسلام محمدحسین رضازاده
🔹موضوع نقد: تحلیل عاشورا و مسئله بیعت
2⃣جلسه دوم
📆محرم الحرام ۱۴۴۶
________
_ دقیقه 03:45 نقد اینکه بیعت شرط مشروعیت حکومت حاکم حتی ائمه معصومین علیهم السلام باشد. و معنای بیعت در صدر اسلام.
_ دقیقه 16:04 جمع بندی نظریه مختار
https://eitaa.com/Tanbiholomah/730
درس تحول جلسه روز شنبه 13مرداد1403.mp3
24.57M
⏪ علوم انسانی و موضوع شناسی
جلسه اول(ضرورت ورود فقهاء به علوم انسانی برای شناخت موضوعات احکام)
📆 جلسه اول: شنبه 13 مرداد 1403 - مشهد مقدس
آیت الله صادق #آملیلاریجانی
#علومانسانی
#فقه
@Tanbiholomah
درس تحول جلسه روز یکشنبه 14مرداد1403.mp3
28.42M
⏪ علوم انسانی و موضوع شناسی
جلسه دوم(میزان حجیت علوم انسانی برای استفاده در فقه)
📆 جلسه دوم: یکشنبه 14 مرداد 1403 - مشهد مقدس
آیت الله صادق #آملیلاریجانی
#علومانسانی
#فقه
@Tanbiholomah