💠 تفاوت دو دستگاه فکری و محاسباتی:
عقلانیت انقلابی | عقلانیت ترسو و محافظه کار
🔰 سوره #احزاب یک ماجرای جالبی را نقل میکند که برای امروز ما درسی بس بزرگ است.
در این ماجرا، با یک صحنه اما دو تحلیل مواجه هستیم، چون اساسا در تحلیل حوادث، افراد دارای دو دستگاه فکری هستند:
🔺ای اهل ایمان، به یاد آورید #نعمتی را که خدا به شما عطا کرد: وقتی که لشکر بسیاری از #کفار، بر شما حملهور شدند، پس ما #بادی_تند و #سپاهی_نامرئی از فرشتگان که به چشم نمیدیدید فرستادیم، و خدا خود به اعمال شما بینا بود.
[يًّـاَيُّهَا الَّذينَ ءامَنُوا اذكُروا نِعمَةَ اللهِ عَلَيكُم: اِذ جاِّءَتكُم جُنودٌ فَاَرسَلنا عَلَيهِم ريحًا وَ جُنودًا لَم تَرَوهاۚ وَ كانَ اللهُ بِما تَعمَلونَ بَصيرًا (9)]
🔺به یاد آرید وقتی که در #جنگ_احزاب، لشکر کفار از بالا و پایین بر شما حملهور شدند و مدینه را با ده هزار نفر محاصره کردند و شما تنها هزار نفر بودید. اینجا بود که چشم ها از شدت #وحشت، #حیران شد و جان ها به لب رسید و شما #گمان_های_بدی به خدا میبردید و سوظن ها به خدا آغاز شد.
[اِذ جاِّءوكُم مِن فَوقِكُم وَ مِن اَسفَلَ مِنكُم وَ اِذ زاغَتِ الاَبصارُ وَ بَلَغَتِ القُلوبُ الحَناجِرَ وَ تَظُنّونَ بِاللهِ الظُّنونَا(10)]
🔺اینجا بود که مؤمنان #امتحان شدند و تکانی سخت خوردند و ضعیفان در ایمان، سخت متزلزل گردیدند.
[هُنالِكَ ابتُلِيَ المُؤمِنونَ وَ زُلزِلوا زِلزالًا شَديدًا (11)]
1️⃣ #دستگاه_فکری_منافقین:
▫️آنجا بود که #منافقان و آنان که در دل هایشان #مرض بود، با یکدیگر میگفتند: آن #وعده_نصرت و فتحی که خدا و رسول به ما داده بودند، #دروغ و فریبی بیش نبود.
[وَ اِذ يَقولُ المُنّْفِقونَ وَ الَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ: ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُهِّۥ اِلّا غُرورًا(12)]
▫️آنجا بود که طایفهای از آنها گفتند: ای اهل یثرب، شما دیگر #توان_ایستادگی ندارید و اینجا دیگر جای ماندن نیست چون همه کشته خواهید شد لذا از دور پیامبر متفرق شده و به مدینه باز گردید.
[وَ اِذ قالَت طاِّئِفَةٌ مِنهُم: يًّـاَهلَ يَثرِبَ لامُقامَ لَكُم فَارجِعوا]
▫️گروه دیگری از آنها برای بازگشت به مدینه از پیامبر اجازه خواستند و گفتند: چون خانههای ما دیوار و حفاظی ندارد، پس اجازه بده تا بازگردیم. این درحالی بود که آنها #دروغ میگفتند و خانههایشان بیحفاظ نبود، بلکه مقصود آنها جز #فرار_از_جنگ نبود.
خلاصه به بهانه مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی به دنبال فرار بودند، اما اسم این ترسشان را «#عقلانیت» گذاشته بودند.
[وَ يَستَأذِنُ فَريقٌ مِنهُمُ النَّبِيَّ يَقولونَ: اِنَّ بُيوتَنا عَورَةٌ وَ ماهِيَ بِعَورَةٍ ؗ اِن يُريدونَ اِلّا فِرارًا(13)]
2️⃣ #دستگاه_فکری_مومنین:
▫️امّا مؤمنان وقتى لشكر دشمن را ديدند، گفتند: «اين همان است كه خدا و رسولش به ما وعده داده بودند و چقدر راست و #صادقانه گفتند!» و اين موضوع، علاوه بر اینکه آنها را دچار ترس نکرد بلکه بر #ايمان و #تسليم آنان نیز افزود.
[وَ لَمّا رَءَا المُؤمِنونَ الاَحزابَ قالوا: هّْذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُهۥ وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسولُهۥ وَ ما زادَهُم اِلّاِّ ايمانًا وَ تَسليمًا(22)]
▫️در ميان مؤمنان، مردانى هستند كه بر سر عهدى كه با خدا بستند صادقانه ايستاده اند؛ بعضى پيمان خود را به آخر بردند و در راه او، شربت #شهادت نوشيدند، و بعضى ديگر در انتظارند؛ و هرگز تغيير و تبديلى در عهد و پيمان خود ندادند.
[مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللهَ عَلَيهِ ؗ فَمِنهُم مَن قَضيّْ نَحبَهۥ وَ مِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبديلًا (23)]
💢 آیات و روایات اجتماعی | #عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/269877266Cf07fc0f3c9
درنگ
💠 تفاوت دو دستگاه فکری و محاسباتی: عقلانیت انقلابی | عقلانیت ترسو و محافظه کار 🔰 سوره #احزاب یک ماج
👆📌بازارسالی از کانال ایتایی آیات و روایات اجتماعی
.
🔸میزگردهای تخصصی همایش فلسفه فرهنگ
🔰 پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میکنند:
1️⃣ پنل اول: فرهنگ و علوم انسانی
➖ فرهنگ و علوم انسانی در دوره نوزایی - دکتر سید مصطفی شهرآیینی
➖ ضرورت احیای فن فلسفی رتوریک برای درک مفهوم مدرن فرهنگ - دکتر میثم سفیدخوش
➖ فلسفه فرهنگ و مساله اخلاق اجتماعی - دکتر روحالله اسلامی
➖ بحران در فرهنگ دوره رنسانس با تزلزل در بنیادهای طبیعیات ارسطویی - دکتر مهدی صدفی
✍️ دبیر نشست: دکتر #روزبه_زارع
2️⃣ پنل دوم: دیلتای و فلسفه فرهنگ
➖ درسهایی از فلسفه فرهنگ (ویلهلم دیلتای) برای ایران معاصر - دکتر مالک شجاعی
➖ تحلیل روایت فرهنگی دیلتای از علوم انسانی - آقای #مهدی_جمشیدی
✍️ دبیر نشست: حجتالاسلام #مهدی_جهان
3️⃣ پنل سوم: فلسفه فرهنگ و نقد فرهنگ
➖ تحلیل فلسفی نسبت نقد با فرهنگ - دکتر سیدحسین حسینی
➖ مسئله نقد ارزش در فرهنگ؛ بازخوانی نقد نیچه از ارزش در فرهنگ در "اراده معطوف به قدرت" - دکتر مهدی اصفهانی
✍️ دبیر نشست: دکتر #مهدی_مظفرینیا
4️⃣ پنل چهارم: فلسفه و فرهنگ تجدد
➖ «فلسفه» و «فرهنگ تجدد» - دکتر مهدی بنایی
➖ جهان در اندیشه فلاسفه؛ توضیح دو مفهوم فرهنگ و گسست - دکتر سیدمحمدتقی چاووشی
✍️ دبیر نشست: دکتر مهدی صدفی
📅 سهشنبه ۶ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۸:۰۰ تا ۱۷:۰۰
🏢 تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐skyroom.online/ch/iict/farhang
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/farhang-8
#همایش #فلسفه_فرهنگ
سایت I ایتا I بله I آپارات I اینستاگرام
🆔@iictchannel
زمان بندی میزهای همایش.pdf
183K
زمانبندی میزگردهای تخصصی همایش فلسفه فرهنگ
سهشنبه 6 آذر ساعت 8 پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
زمانبندی نشستهای دانشگاه قم.pdf
170.8K
🔹برنامه زمانبندی نشستهای تخصصی همایش ملی فلسفه فرهنگ با تاکید بر دیدگاههای آیت الله العظمی خامنهای(مدظلهالعالی)
⏰چهارشنبه ۷ آذرماه|ساعت۷
🔻دانشگاه قم، دانشکده الهیات سالن شهید مفتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزمنده هایی که برمیگردن پیش خانواده
💡چرا سنوار به جای مانیفست، رُمان می نویسد؟
"خارومیخک؛ زندگی نامه ای برای مقاومت"
✍️مهدی افراز / بخش اول
🔸چهل روز از شهادت بزرگ مرد تاریخ انسانیت، یحیی السنوار گذشت. سنوار آن حقیقتی را که مؤفق شد با حیات پُربار و حماسی خود در وجود تمامی فلسطینیان نشأ کند، تلاش نموده در رُمان خود نیز آن را انشاء نماید. خارومیخک، یادگاری بین نسلی است که سندی بر جهت و محتوای تاریخ مبارزه فلسطین است. سنوار برخلاف سایر رهبران مبارز برای چریک ها یا سمپاتیزان های خود مانیفست یا پروتکل نمی نویسد. او مکتوبه ای را به جای می گذارد که با طرح کلان آن برای مبارزه هم خوان و در یک مستوی است و آن رُمان است.
🔹چرا سنوار رُمان می نویسد؟ رُمان مصرف فرهنگی انسانی است که مشغول زندگی است، پس اگر او با دغدغه انتقال فرهنگ و تاریخ مقاومت به جای نوشتن مانیفست یا پروتکل، برای مبارزین آینده، رُمان می نویسد حتماً طرح مبارزاتی او زندگی است. او باور دارد که با تجربه ای که ملّت فلسطین از ناکامی ایده های چپ گرا و ملی گرا بدست آورده باید بر پارادایم اسلامی تکیه داشته باشد و در این چارچوب فکری – زیستی، مقاومت محورش با زندگی است. او در همین داستان و در خلال رفت و برگشت ها با برادر بزرگترش محمود که نماینده گفتمان چپ گرا و ملی گراست، بر این فهم خود نیز تکیه می کند.
🔸رمان از روایت حال و هوای اردوگاه های ساحل غزه در زمستان 1967 آغاز و در سپتامبر 2004 در زندان های بئر سبع پایان می یابد، سنوار در سطر به سطر و فصل به فصل این رساله تلاش می کند تا ضمن مرور تاریخ تطور مبارزه، امکان آینده را در درون خود از طریق درهم تنیدگی مقاومت و زندگی بارور کند. در فصول سی گانه این داستان، تناسب میان مقاومت و زندگی در پنج سویه مختلف جلوه گر شده است.
سویه اول: مقاومت با زندگی، زندگی به مثابه سبک مقاومت
🔹سنوار در سراسر رمان تلاش می کند بگوید که تنها راه حل برای مبارزه واقعی و مؤثر با اشغال گران، تغییر سبک مقاومت از یک وضعیت فوق العاده و ویژه به وضعیتی است که نام آن زندگی است. آن چه توسط اشغال گران، اشغال شده است زندگی روزمره فلسطینیان است و اگر بناست فلسطین از غصب خارج شود باید زندگی در جریان باشد. به بیان دیگر جریان دادن مستمر به زندگی توسط مردم فلسطین، بهترین راه مقابله با آرزوهای صهیونیستی است و قدم به قدم هم برای فراخ شدن و گسترده تر شدن دایره این زندگی با محدودکنندگان آن به ضرب سلاح های سرد و گرم، سبک و سنگین مقابله می کنیم.
"ام العبد زباله ها را تمیز می کرد و از لابه لایشان چیزهایی مثل بطری ها را به زن دیگری می فروخت که در جلوی درمانگاه بساط می کرد. لبنیاتی را که دیگران نمی خواستند، می خرید و از آن ها ماست درست می کرد و می فروخت. از این راه ها پول بخور و نمیری درمی آورد تا نیازهای بچه هایش را رفع کند. شاکر بود و بچه های همسر شهیدش را به دندان می گرفت و بزرگ می کرد."
https://eitaa.com/afrazmahdi
💡چرا سنوار به جای مانیفست، رُمان می نویسد؟
"خارومیخک؛ زندگی نامه ای برای مقاومت"
بخش دوم
سویه دوم: مقاومت برای زندگی، زندگی به مثابه غایت مقاومت
🔸سنوار با یک درک عمیق اسلامی و ولایی دریافته است تا زمانی که تمامی ابعاد حیاتی انسان از ظلّ ولایت ظاغوت خارج نباشد، مسلمانی محقق نخواهد شد. شرط اول برای ورود به جهان عبودیت، رهایی شئون عادی زندگی از اراده های تحمیلی استکباری است. از این جهت مقدس ترین و الهی ترین آرمان یک انسان موحّد، ساختن زندگی است. هرچه غیر از زندگی ساخته شود، ناتمام و حداقلی است. همه وجود انسان در کره خاکی باید همسو با اراده حق تدبیر شود و ظرفی که همه وجود انسان در آن تعیّن می یابد، زندگی است. پس یک مبارز مسلمان، همه توان و قابلیت های خود از جمله مقاومت را مصروف حرکت در یک مسیر قدسی به نام حیات طیبه می کند. تمدّن هم که بزرگترین دورنمای مأموریتی انبیاء تلّقی می شود در همین افق زندگی سازی است که تجلّی تام و تمام یک زندگی عاری از انگاره ها و ساختارهای غیرالهی و شیطانی است. سنوار در خارو میخک با همین فتانت پیامبرانه، خوب می داند که برای مبارز فلسطینی هم باید همین هدف حداکثری منزل و مقصود باشد، لذا در جابه جای داستانش و به بهانه های مختلف در دل گفتگوها، آزاد شدن تمام ابعاد زندگی را حدّی راضی کننده برای مقاومت می داند.
"تا جائی که من میدانم، انقلابی ها هم عاشق اند و هم ادیب! خندید و گفت؛ «درسته... اما نه برای ما، نه برای مردم فلسطین. شاید برای مبارزان ویتنام، کوبا، چین و ...! شاید سرنوشت ما اینه که فقط یه عشق داشته باشیم و بس؛ عشق این سرزمین! عشق به این زمین، به مقدساتش، خاکش، به هوایش، به پرتغال هاش! انگار که این سرزمین اجازه نمیده عشق معشوق دیگه ای توی سینه هاشقش آشیونه کنه. عشق این خاک، رقیبی رو برنمی تابه!» با خنده گفتم؛ تو هرسه تاشی؛ مبارز، عاشق و شاعر! گفت: « حرام زاده های این سرزمین چیزی برای حلال زاده ها باقی نذاشتن...! اشغال همه چیز رو آلوده کرده. خاکمون، آرامشمون، دریا و خیابان هامون و حتی نفس هامون رو... "
سویه سوم: مقاومت در زندگی، مقاومت به مثابه سبک زندگی
🔹تصویر سنوار از زندگی روزمره فلسطینیان درگیر بودن همه جانبه آن ها با مقاومت است، در تمام زوایای پنهان و پیدای زندگی یک فلسطینی دارد مقاومت به عنوان ابزار کوبنده در برابر اشغال گران خود را بروز می دهد. سبک زندگی این مردم برخلاف بدیل های غربی و شرقی است در گونه ای جدید در تربیت، سلامت، معاشرت، معیشت، مراودات اقتصادی و مراحل تحصیلی و آموزشی مشحون از مقاومت شده است.
"ناگهان زمین زیرپایمان لرزید و صدای زنجیر تانک به گوش رسید که مانند هیولایی که چنگال هایش را بر زمین بکشد، پیش می آمد و تلاش می کرد در پشتی دانشگاه را از جا بکند. لحظه ای نگذشت که یکی از دانشجویان با بلندگو فریاد زد:«تانک از در پشتی وارد دانشگاه شده!» و ناگهان بیش از هفتصد دانشجو به سمت تانک برگشتند، با نگاه هایی مصمم، دلیر و بادپا. به جای فرار، به سمت آن دویدند. منظره جنون انگیزی در حال خلق شدن بود. برای راننده تانک و کسانی که با آن ها بودند، روشن بود که زیر زنجیرهای آن ده ها نفر را به خاک و خون خواهند کشید؛ اما از سوی دیگر می دانستند که اگر دست همین دانشجویان به آن ها برسد، اگر از تانک بالا بروند، گوشت با استخوان شان نخواهد گذاشت. تانک با عقب گردی بزدلانه دانشگاه را ترک کرد."
"در کوچه پس کوچه های محله ها و روستاها و اردوگاه ها، در گوشه و کنار شهرها و خرابه های کرانه باختری، گروه ها و هسته های جدیدی شکل می گرفتند. جوانان به دل دره های عمیق و پشت کوه های بلند می رفتند تا از سلاح هایی که به تازگی به دست آورده بودند، سردربیاورند یا با تفنگ های اجدادی که سال ها پیش پدران و پدربزرگ هایشان مخفی کرده بودند، سروکله بزنند و طرز کارشان را یاد بگیرند. آن ها برای آغاز نبردهای پیش رو آماده می شدند و مشتاق اولین فرصت رویارویی با دشمن بودند. سلاح ها را هرچند که کم بودند و ساده، در دست های بی تجربه شان می فشردند و در سینه هاشان چیزی به جوش می آمد."
https://eitaa.com/afrazmahdi
💡چرا سنوار به جای مانیفست، رُمان می نویسد؟
"خارومیخک؛ زندگی نامه ای برای مقاومت"
بخش سوم
سویه چهارم: مقاومت معنای زندگی
🔸زندگی یک فلسطینی همانند سایر انسان ها نیازمند معنا و فلسفه است. در دنیای سنوار غیر از مقاومت هیچ عنصر انسجام بخش و ضرورت بخش دیگری غیر از مقاومت و مبارزه وجود ندارد، آن چه حیات را برای یک غزاوی هدفمند می کند تلاش برای غلبه بر وضعیتی است که اشغال و سلطه برآن تحمیل کرده است. بدون مقاومت، زندگی برایش پوچ می شود. در خارومیخک، شیخ احمد یاسین؛ آن عنصر محوری است که به عنوان مبدئی برای این معنابخشی ظهور می کند.
"در طول شب، گروهی از مردان به رهبری شیخ احمد با هم ملاقات کردند و تصمیم به ادامه راهپمایی و تشدید تنش داشتند، شیخ احمد امیدواری داشت که این حالت قیام و انتفاضه به یک دولت دائمی تبدیل شود و به عادت مردم فلسطین و معنای زندگی روزمره آن ها تبدیل شود و محور اصلی زندگی ما باشد و هر چیز دیگری با این محور اصلی منطبق و سازگار شود. خود را به مقتضیاتش، تحصیل، کار، بهداشت و تمام امور زندگی تا رسیدن به اهداف مان در شکست اشغال و آزادسازی سرزمین ها تداوم دهد و گفت: «به برکت خدا پس سالها کار خالصانه در آموزش و پرورش، برای آماده شدن برای چنین مرحله ای بوده پس نباید توقف کنیم، و نباید عقب نشینی کنیم، پیشروی می کنیم و سطح کار خود را بالا می بریم و مرحله به مرحله پیشرفت می کنیم تا رسیدن به اهداف، مردم ما ثابت خواهند کرد که در حد وظیفه هستند و مشمول عنایات الهی خواهند بود."
سویه پنجم: مقاومت امکانِ زندگی
🔹در اندیشه سنوار تنها زمانی که برای شهادت آماده و مشتاق هستید، امکان می یابید در همین زندگی موفقیت هایی کسب کنید. تنها کسی که برای مرگ آماده است، می تواند بر زندگی خود تسلط داشته باشد. به همین جهت بخش هایی از خارومیخک به گزارش تحلیل های مردمی می گذرد که آرام آرام فهم و جمع بندی شان این می شود که برای داشتن زندگی، چاره ای جز مقاومت وجود ندارد و مقاومت تنها مسیر ممکن برای تداوم زندگی است.
"در گوشه ای، چند نفر از همسایگانمان نشسته بودند چای می نوشیدند، بعضی ها سیگار می کشیدند و از دل مشغولی ها و نگرانی هایشان می گفتند. آن ها از عزت و کرامتی که نیروهای مقاومت از زیر لگد اشغالگران بیرونش کشیده بودند، احساس افتخار می کردند و از فرداهای نامعلوم می ترسیدند.آیا وضعیت به همین شکل باقی می ماند؟! آیا نیروهای اشغالگر حمله های سنگین تری به اردوگاه نمی کنند؟ حرف ها متفاوت بود؛ اما نظر غالب بر این بود که باید به میدان آمد و هرکسی به نوعی می گفت که دیگر چه چیزی برای از دست دادن داریم؟ فقط خانه ای؛ آن هم زیر ساطور دشمن، پس چرا باید بترسیم؟!"
https://eitaa.com/afrazmahdi
هدایت شده از حامدانه
دیپلماسی نوجوانان و بانوان
گامی در عرصه گسترش گفتمان مقاومت
.
آقای پوتین در این چند سال آنقدر جوان و نوجوان با موضوعات مختلف به روسیه دعوت کرده، که میتوان گفت هر هفته میزبان گروهی از جوانان و نوجوانان است. جوانان و نوجوانانی اثر گذاری که قرار است جهان نوین را رقم بزنند. اردوهای روایت پیشرفت روسیه هم پای ثابت همه ی برنامه هاست. هزینه ای که روسیه برای میزبانی این اردوها متحمل میشود کمتر از هزینه های جنگ اکران نیست. روسیه می داند باید تحریم ها را با سفرهای بسیار جوانان اثرگذار از بین ببرد و با ایجاد دیپلماسی جدید در عرصه جوانان و نوجوانان و بانوان ، روایتی نو از روسیه و پیشرفت های آن در ذهن ها ماندگار کند.
روایت پیشرفت برای روسیه یک برنامه نیست، یک راهبرد است.
.
کمتر میشود نوآوری در جهت گیری فعالیت های دستگاه های اجرایی کشور دید . مثلا همین دیپلماسی!! وزارتخارجه ما برای دیپلماسی های جدید چه برنامه ای دارد؟ رایزنی های فرهنگی ما چه برنامه دارند؟ دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری و مراکز اسلامی ، شعب جامعه المصطفی کجای جهان نوین و گفتمان سازی مقاومت هستند؟ آیا تحول و تغییر مخاطب و نوع فعالیت ، محتوا و روش ها را پذیرفته اند؟
چقدر حواسمان به اعزام سالانه ۲۵۰۰۰ نفر در وزارت ورزش به خارج از کشور و دیپلماسی ورزشی هست؟
از ظرفیت آیسسکو و مدارس ایران در خارج از کشور چه استفاده ای برای گفتمان انقلاب اسلامی کردیم؟
اکسپو و نمایشگاه های روایت محور جهانی و دیپلماسی اقتصادی و تولیدی و علمی ما کجاست؟ و ده ها سوال دیگر..
.
بگذارید صفحه تاریخ را برایتان دقیق تر بخوانم. وقتی حضرت آقا در دیدار نوجوانان در آبان ۱۴۰۱ از نظم جدید جهانی گفتند، وقتی در دیدار آبان ۱۴۰۳ با نوجوانان از ورود نوجوانان به گفتمان سازی در عرصه بین الملل گفتند و وقتی در دیدار با بانوان جامعه الزهرا از ایجاد و گسترش فعالیت در عرصه بین الملل گفتند.
حضرت آقا می خواهند در جهان جدید، گفتمان انقلاب اسلامی را در دل های جوانان و نوجوانان و بانوان بکارند.
.
دولت ها آنقدر درگیر روزمرگی و امور اجرایی هستند که حواس شان به نقش ما در جهان نیست.
تحول در سیاستگذاری ها وساختار ها در مجموعه های بین المللی انقلاب اسلامی و ایجاد روش های جدید نقش آفرینی در میدان، نیاز ضروری جهان جدید بر محور گفتمان مقاومت انقلاب اسلامی است.
من فکر میکنم آقای دکتر مخبر و مجموعه بنیاد ایران پیشرفته در مسیر کادرسازی و کادریابی، باید روی جهتگیری های جدید هم کار کنند.
.
وزارت خارجه نوجوانان یک فیلم و ادای جدید نیست ، یک باور از اعماق وجود نوجوانان انقلاب اسلامی است که نقشه جهان را روی دیوار اتاق خود نصب کرده اند و برای نقطه نقطه آن طراحی دارند و سفیر گفتمانی تربیت و منصوب می کنند.
و این روزها وزارتخارجه نوجوانان میزبان ده ها دختر نوجوان از جبهه دختران حاج قاسم و پسران نوجوان نوآوینی است.
ما جهانی می اندیشیم..
✍ حامد تقدیری
۸ آذر ۱۴۰۳ مشهد مقدس در جوار امام رئوف
@hamedtaghdiri
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشکهای رهبر انقلاب هنگام نوحهای با ذکر یاد کودکان غزه و لبنان
❤️ مادر کودکان غزه، مادر بچههای لبنان
🎙 بانوای: حاج #میثم_مطیعی
📍حسینیه امام خمینی (ره) | ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
☑️ @MeysamMotiee
32.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاعر میان همهمهٔ تاریخ
در ازدحام داشت قدم میزد
یک داستان تازه به چشمش خورد
کز یک شکوه گم شده دم میزد...
🔹 و هارون گفت ای پسر فاطمه! محدوده فدک را بفرمایید تا من آن را تقدیم کنم و کدورت ها برطرف شود.
آنگاه موسی بن جعفر علیه السلام فرمود: «محدوده #فدک، مرزهای حکومت اسلام است.»
📹 شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی
#ایام_فاطمیه
#حضرت_زهرا
#استراتژی_تبیین
#ولایت
#حکومت
✅ @aghle_aashegh