افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
قالیباف رییس مجلس متبوع دولت روحانی است. عدم تسلط به آمار داخلی و جهانی از او شخصیتی خودتحقیر ساخته
«قالیباف و مخالفت با ساخت مسکن توسط دولت!»
جناب قالیباف مخالف ساخت مسکن توسط دولت هستند و بارها این را در مجلس تصریح کردند.
این تئوری خطرناک شبیه ۸سال عملکرد عباس آخوندی در دولت روحانی است که افتخار میکرد حتی یک آجر برای مسکن جابجا نکرده است و فاجعه تورمی امروز مسکن را رقم زد و میتواند تهدیدی برای نهضت ملی مسکن و چند میلیون متقاضی آن باشد..
در این زمینه چندماه قبل مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی علت تورم چندساله مسکن را ساخت مسکن مهر دانسته بود و با نهضت ملی مسکن مخالفت داشت و رسانه لیبرال و غربگرای دنیای اقتصاد نیز بارها از «مسیر اشتباه ساخت خانه ارزان» سخن میگفت.
سوال این است که وقتی تقریبا تمام ایدههای اقتصادی برخی نامزدها با ایدههای لیبرالهای اصلاحطلب یکسان است، باید آنها را به عنوان نامزد جبهه انقلاب برگزید؟!
این در حالی است که رییس جمهور وظیفه اجرای قانون اساسی را دارد و تصریح قانون اساسی بر تامین مسکن برای تمام افراد جامعه است!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عباس آخوندی به عباس آخوندی گفت: دروغگو!
🔹وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی هنگام ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری، در پاسخ به انتقاد یک خبرنگار از عملکرد وی در حوزه ساخت مسکن، مدعی شد: «هر کس به شما گفته من خانه نساختهام، دروغ گفته.»
🔹این در حالی است که در گذشته، آخوندی بارها «نساختن حتی یک واحد خانه» را از افتخارات خود دانسته بود.
@fetan2
اولین جذابیت انتخابات امسال برای بنده استقلال شورای نگهبان و عمل به تکلیف قانونی خود بود.
شورای نگهبان با اتکا به قانون، هم وزرای فعلی که حتی امضای اکثریت دولت رای پای خود داشتند ردصلاحیت نمود و هم قانون و استقلال رای خود را فدای مصلحت و جذابیت و گرم کردن تنور انتخابات نکرد.
در نهایت برخلاف پیشبینی، نامزدها نه به خاطر شهرت و سبد رای مثل احمدینژاد و لاریجانی تایید شدند و نه اعضای دولت فعلی به خاطر شهادت رییس جمهور توانستند از فیلتر شورای نگهبان خود را عبور دهند و نه مسئولین خائن ادوار گذشته که چوب حراج بر منافع ملی زده بودند توانستند با سپر مشارکت قشر خاکستری، به عرصه انتخابات ورود کنند.
این انتخابات برای ادامه و ارتقای راه و رسم رییسی باید بر ارزشهای انقلابی، گفتمان امام و رهبری و برنامه اجرایی تحقق قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام؛ اتکا نماید.
از آن مهمتر جریان انقلابی باید هوشیار باشد که این بار نیز دیگر نباید انتخاب سنتی داشته باشد و باید با تسلط به افکار و آرا و مبانی و جزییات برنامه نامزدهای انتخاباتی، هوشمندانه پای صندوق رای بیاید و سرنوشت کشور را برای تحقق تمدن نوین اسلامی تعیین کند.
ما هم بدون اطلاع از جزییات گفتمان، افکار، آرا، مواضع و برنامه نامزدها و تشخیص نزدیکترین آنان به مبانی انقلاب اسلامی فعلا موضع رسمی در حمایت از نامزدها نخواهیم داشت و چشمبسته از کسی طرفداری نخواهیم کرد و برای سرنوشت خودمان، کشورمان و جهان احترام ویژه قائل خواهیم بود.
امیدواریم با تشخیص گفتمان اصلح در میان نامزدها، شاهد انتخاباتی پرشور مبتنی بر اخلاق و تعالی ارزشهای انقلاب اسلامی باشیم.
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین نطق مجلس دوازدهم
دفاع تمام عیار راستینه از اقتصاد مقاومتی به عنوان وعده صادق مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم و حذف اقتصاد لیبرالی به عنوان فتح آخرین و زیربنایی ترین سنگر دولت اسلامی
وقتی میگویند به علم اقتصاد برگردید،
منظورشان پذیرش الزامات اقتصاد بازار آزاد و نسخه های تحمیلی تجارت جهانی است.
وعده صادق اقتصاد مقاومتی، تحقق مدل اقتصاد مردمی به جای اقتصاد آزاد و اقتصاد دولتی، حذف ربا، مردمی سازی به جای خصوصی سازی، تغییر قوانین اقتصادی به نفع توده مردم، جبران شکافهای ناعادلانه ایجاد شده از شوکهای قیمتی و توزیع منابع عادلانه قبل از تولید خواهد بود.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از حسن عباسی
«هدف از این #بند۲_اصل۴۳ قانون اساسی، مقابله با دو شکل اقتصاد امروز جهان است: شکل کاپیتالیستی، سرمایه داری به اصطلاح خصوصی یا گروهی، و شکل سوسیالیستی که عملا سرمایه داری دولتی شده است.
بر روی این نکته خیلی تاکید داریم که آنچه اقتصاد اسلامی میخواهد با آن مبارزه کند «حاکمیت سرمایه» است، خواه این حاکمیت سرمایه مربوط به اشخاص و گروهها و خواه مربوط به دولت باشد. ما باید حاکمیت سرمایه بر صاحبان نیروی کار را از بین ببریم، چه این حاکمیت به دست سرمایه دارها اعمال بشود، چه به دست دولت اعمال بشود. این بند میگوید امکانات کار باید در دست خود صاحبان نیروی کار قرار بگیرد، به شکلی که هیچگونه حاکمیتی برای صاحبان سرمایه به وجود نیاید.»
شهید بهشتی_ نظام اقتصادی در اسلام صفحه۳۳
📎 @hassanabbasi1374
«زود انتخاب نکنیم!»
واقعا چطور بدون اطلاع و مقایسه از جزییات گفتمان، مواضع،افکار و آرای نامزدها و بدون دیدن مناظرات آنها صرفا با چند عکس و پوستر و چند مصاحبه قدیمی از آنان؛
۲۰روز قبل از انتخابات اصلح را شناسایی کردید و برای آن تبلیغ میکنید؟
آیا اگر الان اعضای ستاد شوید و صدها مطلب درباره نامزد مورد علاقه منتشر کنید، بعدا اگر برنامه نامزد دیگری را برتر دیدید رای خود را تغییر میدهید؟
یا چشم بسته و مثل جوانان عاشقپیشه، حتی اگر نامزد دیگری برنامه و گفتمان و تیم بهتری داشت باز هم انتخاب اول خود را ارجح میدانید؟
حتما برای ادامه راه و رسم رییسی باید با چشم بازتر و با دقت بیشتر و با اطلاع از جزییات برنامه و افکار آنان در تمام مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و اجتماعی رییس جمهور آتی ایران را انتخاب نماییم.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
🔻اولین گفتگوی آقای #پزشکیان را دیدیم. همانطور که گفتم عمیقا فاقد برنامه، عدم تسلط بر آمار و راهکارها و..، تکرار یک سری کلیات و توصیه ها؛ صرفا در حد یک سخنرانی عوام پسند!
در روزهای پیش رو برای مناظرات به او اطلاعاتی خواهند داد؛ اما حقیقتا فاصله از زمین تا آسمان است
✍ #محمدامین_رضایی
ایتا تلگرام اینستاگرام تویتر بله
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 راه رئیسی از برج تشریفات نمی گذرد...
برج تشریفات سعادت آباد در یکی از گران ترین مناطق تهران رسماً به ستاد مرکزی انتخابات پزشکیان انتخاب شد!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📌سرمایهداری نئولیبرال، بانک را یک بنگاه خصوصی میداند که نباید جز بیشینهسازی منافع سهامدارانش، دغدغه دیگری داشته باشد؛ دولت نیز حق ندارد برای بانک تعیین تکلیف کند که پولی را که خلق میکند، به کدام بخش و با کدام نرخ وام دهد.
کاندیداها باید موضع خود را در این باره شفاف بیان کنند.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📌طبق مصوبه دولت سیزدهم، حداقل سرمایه لازم برای تاسیس و فعالیت بانک خصوصی ۲۰ همت است.
معنی این مصوبه آن است که سرمایهدارانی که سرمایهشان به این رقم میرسد، میتوانند با نشان دادن میزان پولشان به بانک مرکزی، موتور خلق پول دریافت کنند.
موضع کاندیداهای ریاستجمهوری در این باره چیست؟
@syjebraily
«وزیر سرمایهسالاری!»
وزیر صمت: کشور نیازی به ۳۷خودروساز ندارد و باید تیراژ بالا رود نه آنکه هر شرکت ۱۰هزار خودرو تولید کند!
این حرف وزیر یعنی یعنی ما باید انحصار را تشدید کنیم و رقابت معنایی ندارد!!
یعنی فقط صاحبان سرمایه کلان چندهزارمیلیاردی حق دارند خودرو بسازند اما جوانان و نخبگان متخصص فقط باید کارگر آنان باشند!!
یعنی وزیر این کشور که باید مجری قانون اساسی باشد، به اصول قانون اساسی کافر است!!
یعنی مجلس انقلابی با همراهی قالیباف رییس مجلس، یکی از کارآمدترین وزرای دولت سیزدهم را پای حمایت از تولید ملی و به خاطر منافع مافیای واردات ذبح میکند اما وزیر فعلی وارداتچی را که باعث توقف روند صعودی تولید و صنعت شده و ضد قانون اساسی و شعار سال ابلاغی مقام معظم رهبری فکر و عمل میکند را تا به حال فرا نخوانده است..
و این خیلی بد است..
خیلی بد..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco