هدایت شده از حریر عادلی ( مارکو)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
🔻 پیامبراکرم(ص): هر جامعه ای لایق همان مسئولینی است که دارد❗️
⬅️ هی نگید حاکمیت فلانه... مدیران فلانن❗️
🔻اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت| #اختصاصی
🔺مراجعه به تصویر
♦️دختر اول ابتکاری دیگر از ابتکار
✍🏻| خانم مریم اردویی
🔸فرست لیدی یا بانوی اول، عنوانی است که معمولا در عالم سیاست در غرب و به ویژه آمریکا به زنان رییس جمهور اطلاق میشود. عنوانی که شاید در نظر اول جذاب و قابل توجه باشد. حتی شاید اینگونه تصور شود که قرار گرفتن زن ذیل این عنوان ارج نهادن به شخصیت و هویت زن است. اما اگر بخواهیم قدری عمیقتر به این عنوان بنگریم باید نگاهی به الهیات مسیحیت داشته باشیم و نگاهی که بر مبنای چنین باوری در غرب عمق پیدا کرده و ریشه دوانده است. بر مبنای این الهیات زن آفریده شده از دندهی چپ مرد ، تنها طفیلی وجود او است و اگر مرد نباشد، زن نیز هستی و وجودی نخواهد داشت. همان باوری که زن را جنس دوم و فروتر از مرد قلمداد میکند.
🔹بر اساس چنین باوری است که در غرب هنگامیکه زن به ازدواج مرد درمیآید، هویت اجتماعیاش ذیل هویت مرد معنا پیدا میکند. به عنوان مثال هیلاری کلینتون، میشل اوباما و...با نام خانوادگی همسرانشان شناخته و معرفی میشوند. عنوان فرست لیدی نیز دقیقا بر همین اساس به زن داده میشود. زنی که از خود هویتی مستقل ندارد و با مطرح و مشهور شدن همسرش او نیز مطرح میشود. اما وقتی به اسلام و نگاهش به زن رجوع میکنیم، درمییابیم که چنین عناوینی به هیچ عنوان محلی از اعراب ندارند. به عنوان مثال آیات ۲۸ تا ۳۲ سوره احزاب که مفادی را در رابطه با همسران پیامبر (ص) بیان میکند به وضوح دست رد به چنین اوهام و تصوراتی میزند. حتی در این آیات خداوند خطاب به همسران پیامبر (ص) میفرماید که اگر ذرهای دل در گرو متاع دنیا دارند و یا تصور میکنند که قرار است از قبل همسر پیامبر بودن به نان و نوایی برسند، راهشان را از پیامبر جدا کنند و با سراح جمیل که همان طلاق توافقی است از زندگی شخص اول حکومت خارج شوند.
🔸همچنین در تفسیر آیهی ۲۹ احزاب علامه طباطبایی میفرماید:« چنين نيست كه صرف همسرى رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) اجر عظيم داشته باشد، و خدا براى هر كس كه همسر آن جناب شود كرامتى و حرمتى قائل باشد، بلكه كرامت و احترام براى همسرى توام با احسان و تقوى است.» در آیهی ۳۲ که خطاب به همسران پیامبر (ص) میفرماید:« يانساء النبى لستن كاحد من النساء ان اتقيتن» بعد از آنكه علو مقام، و رفعت منزلت همسران رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) را به خاطر انتسابشان به آن جناب بيان نموده، اين علو مقامشان را مشروط به تقوى نموده، و فرموده كه فضيلت آنان به خاطر اتصالشان به رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) نيست، بلكه به خاطر تقوى است.
🔹نکتهی دیگری که در این آیات به زنان رسول خدا (ص) یادآور میشود این است که قرار گرفتن در چنین جایگاهی مسوولیت بیشتری به دنبال دارد و همین مسوولیت این زنان را موظف میکند تا نسبت به مراعات تکالیف الهی دقت و تلاش بیشتری داشته باشند، چراکه چنین جایگاهی آنها را در معرض دید و کنترل بیشتر مردم قرار داده است فلذا باید نسبت به اعمال و رفتارشان مراقبت بیشتری به خرج دهند. نتیجه اینکه بر مبنای نگاه اسلام هویت زن ذیل هویت مرد معنا نمیشود و این تلاشها و اعمال خود او است که هویت و سرنوشتش را رقم میزند و تنها تفاوت چنین زنانی با دیگر زنان جامعه تکلیف سنگینتر و مسوولیت بیشتر است که بالتبع این مسوولیت ثواب و عذابشان مضاعف خواهد بود.تمام آنچه گفته شد برای دختر اول بودن که ابتکاری نوین از خانم ابتکار بود نیز قابل تسری دادن است.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
من دأب و منش شیخ انصاریان رو خوب متوجه هستم اما این مطلب باید در بستر خودش که یک بستر تربیتی هست و لوازم خاص خودش رو داره فهم بشه، بستری که فرد سرش پایینه و نسبت به
گناهکار بودن خودش شرمساره.
اما اگر این حرف در ظرف اباحه گری دنیای مدرن قرار بگیره سبب هتک حرمت مجلس اباعبدالله علیه السلام و ترویج و اشاعهی گناه خواهد شد.
@aghletarif
هدایت شده از آیین چراغ | روحالله شمسیکوشکی
💠 «ماجرای امام صادق و شیعه گنهکار!»
🔻ابوبصیر (از اعظم شاگردان امام صادق) مىگوید:
من همسایهاى داشتم شیعه و از اطرافیان خلیفه عباسی که در خانهاش همیشه اسباب و بساط باده گسارى و زنبارگی گسترده بود و چون به او گلایه کردم و تذکارش دادم پاسخ عجیبی به من داد.
گفت:
«ابابصیر! من مردى هستم گرفتار و تو فردی هستى در عافیت. مرا خدمت امام صادق معرفى کن و بگو که من تسلیم هستم و هرچه شما بفرمایید عمل میکنم».
[ حاشیه اول: خدا می داند که این تسلیم بودن چه گوهری است!]
🔻ابوبصیر مى گوید:
این سخن در دل من اثر کرد، وقتى که خدمت امام صادق (علیهالسلام) رسیدم، جریان آن مرد را نقل کردم.
امام ابتدا به ساکن فرمود:
« به او بگو: جعفر بن محمّد به تو سلام رساند!»
[ حاشیه دوم: امام معصوم به یک شیعه فاسق سلام میرساند!!]
سپس فرمود:
«به او بگو: اگر تو این کارها را ترک کنى، من در پیشگاه خدا براى تو بهشت را ضمانت مى کنم!».
هدایت شده از آیین چراغ | روحالله شمسیکوشکی
🔻ابوبصیر مى گوید:
وقتى که به کوفه برگشتم، آن مرد را دیدم و سلام امام و فرمایش امام را رساندم و آن مرد تا سلام و پیام امام را شنید، گریست و گفت:
«همین کافى است!» و سپس به منزلش رفت.
[حاشیه سوم: «همین کافی است!»]
🔻چند روز بعد به دنبال من (ابوبصیر) فرستاد و مرا طلبید. دیدم پشت منزلش برهنه نشسته!. تمام خدم و حشم و زنان آوازه خوان را مرخص کرده و تمام اموالش را که از حرام بدست آورده بود حتی لباس تنش را، انفاق کرده بود.
🔻 چند روزى از این ایام نگذشته بود که دوباره دنبال من فرستاد. رفتم دیدم مریض است و عن قریب است که اجلش فرا رسد.
در حال جان دادن نزد او نشسته بودم که با حالتی نزار ولی توأم با شادمانی و با لبخندی بر لب جمله عجیبی گفت.
گفت: «اى ابابصیر! به خدا که امام تو به قولش وفا کرد!».
سپس از دنیا رفت.
🔻ابو بصیر میگوید:
من به مکه و نزد امام صادق (علیهالسلام) رسیدم، اجازه ورود خواستم، وقتى که وارد شدم، هنوز به داخل خانه پا نگذاشته بودم که امام فرمود: «بله! ما اهلبیت به عهدمان وفا میکنیم!».
[حاشیه چهارم: بله! اهلبیت هوای شیعه شان را دارند]
منبع: کشف الغمّه، بهاءالدین أربلی، ص۲۳۶
▪️ پینوشت:
تسلیم شد؛ بهشت را کف دستش گذاشتند!.
ای هزاران بار فدای چنان شیعه «تسلیمی» و چنان امام «پذیرا»یی! جانها به قربان جعفر بن محمد!.
✍️ روح الله شمسی کوشکی |
https://eitaa.com/joinchat/4165402769C8f31c5c323
نوشتهها
💠 «ماجرای امام صادق و شیعه گنهکار!» 🔻ابوبصیر (از اعظم شاگردان امام صادق) مىگوید: من همسایهاى دا
این متن رو مدتی پیش خونده بودم و امشب که توییت آقای انصاریان رو دیدم یاد این متن افتادم. اینکه چه نسبتی باید بین امام و شیعه گناهکار برقرار باشه تا امام پذیرای فرد گناهکار باشه. در واقع این روایت داره یک رابطه درست و کامل بین امام و شیعهی گناهکار رو روایت میکنه شیعهای که گناهکاره اما تسلیم و در صدد جبران و امامی که پذیر است، اما الان روایت ناقص رو به خورد جوان میدن شیعهای که گناهکاره و امامی که پذیرا است، دیگه صحبت از تسلیم و جبران نیست فقط مهم حال اون گناهکاره که با امام خوبه و حال میکنه؛ دیگه عملش محلی از اعراب نداره. این مدل حرفها بیشتر شبیه حرفای شبه روشنفکریه که معمولا محرم باب میشه. به قول یک استادی، امام حسین بدیل یزید برساخت میکنند و دین رو ناقص برای مردم روایت میکنند.
@aghletarif
هدایت شده از مدرسه تاریخاندیشی قصص
🔰 منجح پسر حسنیه
حسنیه کنیز نوفلبنحارثبنعبدالمطلب بود. سیدالشهدا او را از نوفل خرید و در راه خدا آزاد کرد. اما آیا یک زن آزاد و تنها و غریب در شهری چون مدینه، سرنوشتی بهتر از یک کنیز بهرمند از سرپناه و سفرهی ارباب خود مییافت؟ از این رو برای حسین صرف آزاد کردن بردگان مهم نبود. بلکه روزگار بعد آزادی هم اهمیت داشت. لذا حسنیه را برای جوانی به نام سهم خواستگاری کرد. حسنیه حالا به عنوان زنی آزاد، میتوانست انتخاب کند و کرد. ازدواج کردند و باز حسین از سرنوشت پس از ازدواج آنها غافل نماند. در خانهی بزرگ حسین، حجرهای به این زوج رسید. سهم از کارمندان حسین بود و حسنیه کمکدست زنان حاضر در خانهی حسین. بر یک سفره مینشستند و به یک آرمان فکر میکردند. حاصل آن ازدواج هم شد پسری شجاع به نام منجح.
حسین که از مدینه به مکه و سپس به کوفه آمد، منجح که حالا مردی ۳۵ساله بود، همراه مادر میانسال خویش در رکاب حسین حاضر شدند. به راستی این نمکپروردگان خوان حسین، چگونه میتوانستند دست از ولیّ خدا بکشند؟ در طول مسیر هم، حسنیه مراقب فرزندان امام مجتبی بود و منجح محافظ جانِ حسین. عاشورا که شد، منجح همانند دیگر اصحاب عاشورایی، کامیاب شد و ظفرمند. اسم و مسمّا تلاقی کردند.
السلام علی المنجح مولی الحسینبنعلی
📚 منابع: تاریخ طبری، ج۵، ص۴۶۹؛ تنقیحالمقال، ج۳، ص۲۴۷؛ اقبالالاعمال، ج۳، ص۷۳و۳۴۶؛ رجالالطوسی، ص۸۰؛ الکامل فیالتاریخ، ج۴، ص۹۳؛ بحارالانوار، ج۴۵، ص۶۹؛ آینه در کربلاست، ص۳۰۷.
🆔 @Qasas_school
ادب حضور با پشیمانی از گناه
هنگامی که حضرت موسی علیهالسلام به سرزمین طوی رسید خداوند خطاب به او فرمود:« فاخلع نعلیک انک بالواد المقدس طوی»
در این سرزمین به علت اینکه مکان تقرب به خداوند بوده، دستور داده میشه تا حضرت موسی علیهالسلام کفششون رو بیرون بیارن که این شرط رعایت ادب حضور در آن مکان بوده، از همین آیه یک مبنا به دست میاد که برخی مکانها و زمانها به علت اتصالی که با خداوند و اهل بیت علیهمالسلام دارند، دارای قداست هستند که بر همین اساس باید رفتار ما همراه با ادب و نهایت خضوع باشه، این تمثیل بیرون آوردن کفش میتونه کنایه از این باشه که در چنین مکانهایی باید در ظاهر ما تغییراتی به وجود بیاد یا از برخی تعلقات دنیایی دل بکنیم و بعد در اون فضا حاضر بشیم.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرانجام، تجویزهای لیبرالی و بر مبنای اسلام رحمانی چنین بلایی بر سر مجلس عزای اباعبدالله الحسین علیه السلام خواهد آورد. فضایی که باید پر از معنویت و ادب حضور و استغفار و اتصال به امام علیهالسلام باشه تبدیل به مکانی برای فسق و فجور میشه و جولانگاه شیاطین جن و انس و به ضد خودش بدل میشه.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یاد علیاصغرهای زمان
لعنت خدا بر حرملههای زمان
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸هنوز ، هر روز کمک های شما را به غزه میرسانیم ...
🎥 گزارش ۲۹۸ _دیر البلح
1⃣تکیه شماره۱
🇮🇷🇵🇸اى مردم شريف ، كه غزّه و انسانيّت را فراموش نكرده ايد با کمک های شما و مردم ساير نقاط جهان ،فعاليت تكایا كه از بيست بهمن ١٤٠٢ آغاز شد بدون وقفه تا همين امروز ادامه دارد و هر روز حداقل ۱۲۰۰۰ نفر در نقاط مختلف از شمال تا جنوب غزّه ، غذای گرم ، نان و بنابر ضرورت شيرخشك بین آوارگان و یتیمان توزیع شود ما برای تداوم این خدمت به کمک های شما احتیاج داریم.
💠شما هم میتوانید در این امر خیر سهیم باشید
لینک پرداخت آسان
http://khadijakubra.com/pay
💳شماره کارت های خیریه:
✅جهت ذخیره شماره کارت بر روی آن ضربه بزنید
بانک پاسارگاد
5022291329674046بانک ملت
6104338926896834بانک ملی
6037997599838944بانك سپه
5892107046133073🔹باعضويت دركانال وارسال به ديگران از ياورانِ یتیمان و مظلومانِ غزّه شويد 🔻 🆔 @bonyadkhadijah 🔻بنیاد خیریه امالیتامی خدیجه کبری سایت | اینستاگرام | بله | ایتا | روبیکا | توئیتر
نوشتهها
🇵🇸هنوز ، هر روز کمک های شما را به غزه میرسانیم ... 🎥 گزارش ۲۹۸ _دیر البلح 1⃣تکیه شماره۱ 🇮🇷🇵🇸اى مر
مردم غزه را فراموش نکنیم. بخشی از نذورات این ایام رو به کودکان و مردم غزه اختصاص بدیم.
نوشتهها
🔰ماریه زنانه پای انقلاب حسین ایستاد «کتیبه و پرچم و سیاهی و کیسههای برنج و دیگ و اجاق گاز برای مرا
در کنار ۷۲ مردی که امام حسین علیه السلام را یاری و همراهی کردند ۸۲ زن نیز امام را یاری و همراهی کردند که کمتر نامی از آنها برده میشود. یکی از این
زنان ماريه العبدیه بود.
ماریه سه برادر داشت که هر سه به جنگ با امام حسین علیه السلام رفتند.
یکی از آنها على اكبر عليه السلام شبیه ترین خلق به رسول الله را شهید کرد. دومین برادرش بریر را که حافظ و مفسر قرآن و معلم قرآنش بود به شهادت رساند. سومین برادرش کسی بود که به دستور عمر سعد لعنه الله علیه با اسب بر پیکر اباعبدالله الحسين علیه السلام تاخت. اما ماریه زنی با هویتی مستقل یکی از زنان بزرگ در
یاری امام بود. قبلتر در این متن در رابطه با ماریه نوشته بودم اما زمان نوشتن اطلاعی نداشتم که برادران ماریه از اشقیاء بودند. اینکه بر خلاف جو فکری حاکم بر خانواده، اینگونه مستقل در مسیر دفاع از حق بایستی، ارزش کارت را دو چندان میکند.
@aghletarif
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غالب مجالس و هیئات از زمان عقبند، خیلی عقب.
این حجم از سکوت در رابطه با غزه و مسئلهی فلسطین در مجالسی که به یاد امام مظلوم و شهید بر پا شده که اولین برپادارندهی امر به معروف و نهی از منکر در مقابل حکومت ظلم بوده، خیلی ترسناک و نگرانکننده است. مگر این ما نبودیم که میگفتیم «یا لیتنا کنا معک» اکنون ما را چه شده که در برابر کربلای زمان اینگونه سکوت کردهایم؟!
@aghletarif
دو کلمه حرف حساب.
برخی جوری وانمود میکنند که گویی اطراف امام حسین علیه السلام را گروهی لات و لوت بیسرپا گرفته بودند و تمام نماز شبخوانها و پیشانی پینهبستهها در مقابل امام حسین علیهالسلام صف بسته بودند. هم آنهایی که به ظواهر دین عمل نمیکنند در نهایت میتوانند در صف قاتلان اباعبدالله الحسین علیه السلام قرار بگیرند و هم آنانی که با جمود فکری، صرفا همه چیز را فقط در عمل به ظاهر میبینند. فلذا دین را عمیق بفهمیم.
انشاءالله که متوجه منظور بنده شده باشید.
@aghletarif
نوشتهها
در کنار ۷۲ مردی که امام حسین علیه السلام را یاری و همراهی کردند ۸۲ زن نیز امام را یاری و همراهی کردن
در رابطه با منبع مطلب مربوط به ماریه سوال پرسیده بودید، منبعش این کتاب هست.
سوال دیگهای هم که پرسیده بودید در این مورد بود که چطور در متن«ماریه زنانه پای انقلاب حسین ایستاد» نوشتم که ماریه در کربلا نبود و در این مطلب نوشتم با امام حسین در کربلا بود.
پاسخ: من در متن دوم ننوشتم ماریه در کربلا بود بلکه گفتم ماریه یکی از ۸۲ زنی بود که امام حسین علیه السلام را همراهی و یاری کرد. یاری کردن هم همیشه به معنای بودن ظاهری در کنار امام نیست. ماریه در بصره سپاه برای یاری امام مهیا میکرد و مردان را به یاری امام میفرستاد. حتی بعدها در قیام توابین نقش داشت.
29.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطلبی که در مورد یاری ۸۲ زن نوشتم، از سخنرانی آقای سید جواد قزوینی برداشت کرده بودم که منبع سخنانشون رو هم بیان میکنند در این کلیپ که «دایرهالمعارف الحسینیه» است. ایشون یک مبلغ شیعه ایرانی هستند که بیش از دوازده ساله در آمریکا مشغول تبلیغ هستند.
@aghletarif
هدایت شده از وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️این روزها در خیابانهای لندن و خیلی شهرهای دیگر غرب دستههای عزای حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام راه میافتند، اما آنچنان که میبینید پلیس فقط حاملان پرچم فلسطین را ضرب و شتم میکند!
پرچم حضرت حسین علیهالسلام پرچم مبارزه با طاغوت و ظلم است. ما شاید ندانیم امروز کدام پرچم چنین معنایی دارد، اما پلیس انگلیس خوب میداند...
هیئت سکولار، بیمعناست.
➕️ @yaminpour
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸ناامنی در کنار خدا یا امنیت در مقابل خدا🔸
زهیر و شمر هر دو، هم در کربلا بودند و هم در صفین. در جنگ صفین، زهیر در کنار معاویه بود و شمر در کنار امیرالمومنین. زهیر در هر دو میدان صفین و کربلا بنا بر فطرت عمل کرد و شمر در هر دو، بنا بر طبیعت.
زهیر در صفین به امر فطرتش رفته بود؛ چون میخواست بهخاطر مظلوم با ظالم بجنگد، اما ظالم را اشتباه گرفته بود. شمر هم در هر دو میدان بهدنبال قدرت بود. او هم اشتباه کرده بود و خیال میکرد که در کنار علی علیه السلام به قدرت دست پیدا میکند. هر دو در میدان کربلا اشتباهشان را اصلاح کردند.
آنچه اساسی است این است که انسان همۀ زینتهای دنیا را فدای فطرت کند. امنیت بزرگترین زینت این حیات است. انسان باید ناامنی در کنار خدا را بر امنیت در مقابل خدا ترجیح دهد.
شمر در عصر #تاسوعا صدا زد: «أَيْنَ بَنُو أُخْتِنَا» (فرزندان خواهر ما کجایند). #حضرت_عباس علیه السلام جواب نداد. امام حسین علیه السلام به برادرش عباس فرمود: «أَجِيبُوهُ وَ إِنْ كَانَ فَاسِقاً» (پاسخش را بدهید، اگرچه فاسق است)؛ یعنی با اینکه میدانید فاسق است و نمیخواهید جوابش را بدهید، ولی باید جوابش را بدهید.
حضرت عباس علیه السلام ناچار گفت: چه میگویی؟ شمر گفت: من برای تو و برادرهایت امان آوردهام. حضرت عباس علیه السلام اماننامه او را رد کرد. او امنیت در کنار شمر، عبیدالله و یزید را نخواست و ناامنی در کنار ذُریۀ پیامبر صلی الله را برگزید. درواقع میگوید: راحتی، آزادی، امنیت، شهرت، قدرت، عزّت، همه فدای تو!
کتاب آئینه تمام نما/فصل 2، درسهای عاشورا/ صفحه 112
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا حسین جان میگن که امام حسین نگن.....
@aghletarif
هدایت شده از نوشتهها
🔰مراقب باشیم no war گویان احمق تربیت نکنیم
با پرورش حب تنها، پیامبر صرفا مهربان، امام حسینی که صرفا مخاطب عزیزم گفتنها باشد، نمیشود بچه را دینی تربیت کرد. حب بدون بغض میلنگد، اخته و عقیم است. صرفا «عزیزم حسین» گفتن مجاهد تربیت نمیکند. اینکه برای فرزندمان از علیاصغر نگوییم و با دست فرمان روانشناسان غربی بخواهیم جادهی تربیت را طی کنیم که ملغمهای از درست و غلط را در قالب راهکارهای تربیتی به ما ارائه میدهند، حسین فهمیده و حججی تربیت نخواهد شد. دینی که مبناییترین فروعاتش را بر تبری و تولایی بنیان نهاده که از قضا تبرایش مقدم بر تولای آن است. دینی که حب را بدون بغض ابتر میداند تا جاییکه در یک آیه وقتی میخواهد از «رحماء بینهم » بگوید ابتدا به پیشواز «اشداء علی الکفار» میرود. وقتی میخواهد انسانی را از نجاست کفر به وادی امن ایمان بپذیرد اول شرطش استشهاد به لفظ «اشهد ان لا اله الا الله» است که نفیش بر اثباتش تقدم دارد، که اول باید پشت پا به تمام الههها زد و بعد گفت «الله».
اینکه تصور کنیم امروز دشمن برای حمله به ارزشها و فرهنگ دینی ما هیچ برنامهریزی و طرح و نقشهای ندارد برخاسته از یک توهم فانتزی و تفکر تخدیری است. یکی از نقشههای دشمن در این جنگ شناختی تغییر حب و بغضهای ماست یا حب بدون بغض. چراکه شکلگیری حب و بغض ایمانی یکی از راهبردهای اساسی دین اسلام برای صفبندی دقیق حق در برابر باطل است. وقتی انسان در طول زندگیش مجبور به حرکت است، جهت حرکت برایش معنا پیدا میکند که از قضا این جهت را حب و بغض مشخص میکند. بر همین اساس کثیفترین دشمن بشریت با ایدئولوژیکترین شکل ممکن بذر نفرت را در دل کودکانش میکارد. در طی مراحل تحصیل دشمنی با کودکان فلسطینی را در سلول سلول وجودشان اشراب میکند آن هم بر مبنای آموزههای خودبافتهی تلمودشان. بعد اینجا که آموزهها وحیانی و همه بر مدار حقانیت قرآن و نورانیت اهل بیت علیهمالسلام است، ما یک دفعه تریپ روشنفکری برمان میدارد و دست به فیلتر میشویم و نیم دین را به پستو میفرستیم و اسلاممان رحمانی میشود آن هم به غلط. در حالیکه به فرمودهی امام راحل (ره) خداوند جهنمش هم از سر رحمت است و به تعبیر قرآن ناطق در پس قصاصش هم حیات نهفته است.
.
با این دست فرمان اگر بخواهیم پیش برویم در بهترین حالت بچه مثبتهای اختهی بیخاصیت و no war گویان احمقی تحویل جامعه میدهیم که امام را هم برای خودشان میخواهند نه خودشان را برای امام.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید
نبرد سنگین و خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج) با تروریستها در ۵۰ روز اخیر
برای امنیت و آرامش لحظه به لحظههای ما، گروهی تمام شب و روز را لحظه به لحظه در حال مجاهدت هستند.
فقط در بازهی دو ماه برگزاری انتخابات، چندین عملیات تروریستی در سراسر کشور، شناسایی و خنثی شد.
پ ن: نبرد حق و باطل هنوز در جریان است. کربلا در پهنهی تاریخ گسترده است. کربلا را باید فرازمان و فرامکان درک کرد. در غیر اینصورت قدرت تشخیص حق و باطل را از دست خواهیم داد.
@aghletarif
31.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 روضه رو میشنوید؟!
🎥 روضه را ببینید ....
میگویند آنها ناصبیاند در حالیکه شبیهترین صحنهها و احوال به عاشورا را همینها رقم زدند.
از نوزادانی که در حال تلظیاند تا کودکانی که از ترس حرملهها میلرزند و پناهشان خار مغیلان است در شب تار حملهی حرامیان.
حال و هوای این روزهای فلسطین بسیار شبیه به این جملات امام حسین علیهالسلام است:
«اگر دین محمد جز با کشته شدن من اصلاح نمیشود؛ پس ای شمشیرها مرا دریابید..»
@aghletarif
.
چند سالی است که به تاسی از امام حسین علیه السلام برپایی نماز ظهر عاشورا رونق گرفته است و شکوه اقامه این نماز در زیر آسمان و تیزی تیغ آفتاب ظهر بر کسی پوشیده نیست و بسی مایه مباهات است که تلاش می کنیم به تأسی از حسین بن علی علیه السلام این مهم را اقامه و در همین حد نیز شبیه او شویم. اما نگرانی در فقط نماز را دیدن و امام را ندیدن است. جفاست اگر نماز خوف امام را ببینیم اما سعید بن عبدالله حنفی را نبینیم.
اول ظهر عاشورا بود که امام حسین علیه السلام برای ادای نماز به دشمن پیشنهاد آتش بس دادند؛ اما دشمن نپذیرفت. امام بدون توجه به حملات لشکر عمر سعد به نماز ایستاد و به دو تن از یاران به نام های سعید بن عبدالله و عمروبن قرظه الانصاری دستور داد تا درپیش روی آن حضرت قرار گیرند.
در لهوف آمده: «هنگامی که وقت نماز ظهر رسید، امام علیه السلام به زهیر بن قین و سعید بن عبدالله حنفی دستور داد تا به همراه نیمی از یاران باقی مانده در مقابل او قرار گیرند تا به همراه نیم دیگر از یاران نماز بخواند. در حال نماز خوف تیری از طرف دشمن به حضرت نشانه رفت، این جا بود که سعید بن عبدالله پیش رفته، سینه خود را سپر امام علیه السلام قرارداد و پیوسته بر این حال بود تا از شدت جراحات بر زمین افتاد...»
سعید که آخرین لحظات عمر خویش را سپری میکرد یک مرتبه احساس کرد امام و محبوبش بالای سر او ایستاده است. با این که سعید در شب عاشورا به اشاره امام، جای خود را در بهشت دیده بود اما در آخرین لحظات چشم خود را باز کرد و بار دیگر امام را مخاطب قرار داد تا از دو لب او بشنود که عملش مورد قبول حجت خدا قرار گرفته است یا نه، گفت: «اوفیت یابن رسول الله» ای فرزند رسول خدا، آیا وفا کردم؟ امام پاسخ دادند: «نعم انت امامی فی الجنه» آری، تو وظیفه اسلامی و انسانی خود را به خوبی انجام دادی و تو پیشاپیش من در بهشت برین هستی.
درسی که باید در کنار اقامه نماز ظهر عاشورا بگیریم، درس پشتیبانی از ولایت و سپر جان امام شدن است.
التماس دعا
@aghletarif