با نگاهي اجمالي به اين آمار و ديدگاه مردم آمريکا درباره موضوعات اخلاقي، ميتوان اضمحلال اخلاق انساني در مهد ليبراليسم را مشاهده کرد. بدون ترديد، چنين جامعهاي سرنوشتي جز سقوط و انحطاط ندارد.
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
قسمت_8.mp3
14.78M
🎤فایل صوتی
🔴موضوع: #جنگ_نرم
🔶 #قسمت_هشتم :
🔷چرایی جنگ نرم
✅علت تقابل نظام سلطه با جمهوری اسلامی 3️⃣
مجموعه سخنرانیهای استاد شریفی درباره "جنگ نرم" که در سال ۱۳۹۱ ایراد گردیده است و در همان سال از رادیو معارف در برنامه "نیمه پنهان" پخش شد.
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🔴«درک اقتصادي» و «هوش فرهنگي»
🖊احمدحسين شريفي
🔸درک مشکلات اقتصادي به دليل آنکه ملموس و مشهود همگان هستند، نيازي به نخبگي و عقلانيتي ويژه ندارد. شکاف طبقاتي و فقر و بيکاري و کمبود مسکن و امثال آن را هر کسي ميتواند ببيند؛ حتي درک مخاطرات فردي و اجتماعي و سياسي چنين وضعيتي هم کار دشواري نيست؛ بلکه فهم راههاي درمان آنها هم خيلي دشوار نيست؛ فقط قدري عقلانيت ميخواهد و قدري بيشتر، اراده و عزم و همت.
🔸اما فهم مشکلات فرهنگي و درک آفات و مخاطرات آنها کاري دشوار است؛ نيازمند نخبگي و فرزانگي است. حتي ورود به اين عرصه نيازمند قدري از خودگذشتگي است؛ به مثابه درمان دردي ميماند که خود بيمار نه تنها از آن رنجي نميبرد که بعضاً به آن هم افتخار ميکند؛ خود را سالمترين افراد ميداند. طبيعي است که ورود به چنين عرصهاي نيازمند جسارت و شهامت و انساندوستي و فهم عميق مسائل است.
🔸مشکلات اقتصادي همچون جنگ سخت ميمانند که هم ابزار و ادوات جنگي، هم هدف جنگ، هم نيروهاي مهاجم و هم قربانيان جنگ همگي آشکار و روشن است؛ در مرأي و منظر همگاناند؛ کسي قدرت انکار آنها را ندارد؛
🔸اما مشکلات فرهنگي به مثابة جنگ نرماند؛ که هم «ابزار و ادوات جنگي»، هم «هدف جنگ» و هم «نيروهاي مهاجم» همگي اموري پنهاناند، گرگهايي در لباس ميشاند؛ همگي با شعار آزادي و انسانيت و حقوق بشر جلو ميآيند؛ قربانيان چنين جنگي هم نه تنها خود را قرباني نميدانند؛ خود را آزادشدة از بند غل و زنجيرها ميپندارند! و خود به عنوان سربازهاي بيجيره و مواجب دشمن، عاملي براي پيشبرد اهداف آن ميشوند. قربانيان جنگ نرم، همچون مبتلايان به بيماري «بُليموس»اند؛ که عليرغم نياز بدن و گرسنگي واقعي، خود را سير ميپندارند؛ طبيعتاً نيازي به مراجعه به طبيب در خود نميبينند. اگر آشنايان و دلسوزان آنها را نزد طبيب نبرند، جسمشان رفته رفته تحليل رفته و نهايتاً از بين خواهند رفت.
🔸آيا مواجهه با اين دو نوع جنگ يکسان است؟ هرگز. در مواجهه با جنگ نرم، نيازمند نخبگي مضاعف، مجاهدت مضاعف، جانفشاني مضاعف و شعور مضاعف هستيم. به اميد روزي که عرصة فرهنگي کشور شاهد ظهور و بروز چنين افسران و سربازاني باشد.
#جنگ_نرم #فرهنگ #اقتصاد
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
🔴اصالت عدم تناسب! «از بهر خدا نپذيريد»!
🖊احمدحسين شريفي
🔸متأسفانه گاه و بيگاه شاهديم که در واگذاري مسؤوليتهاي علمي و تخصصي، هيچ تناسبي ميان تخصصها و مسؤوليتها لحاظ نميشود. به عنوان مثال، در بعضي از دورهها شاهد بودهايم که معاون پژوهشي وزارت علوم حتي يک پژوهش مدون نداشته است؛ يا معاون پژوهش حوزههاي علميه حتي يک مقاله پژوهشي تدوين نکرده است؛ يا دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي کشور، فوق تخصص دامهاي بزرگ (يعني دامهايي در رديف الاغ و اسب و گاو و شتر و ...) بوده است!
🔸امروز هم در خبرها آمد که جناب آقاي قاليباف، رياست محترم مجلس يازدهم، سخنران و منبري مشهور، جناب حجتالاسلام غلامرضا قاسميان را به رياست «کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شوراي اسلامي» منصوب کردند! چنين انتصاباتي براي اهل فکر و فرهنگ خيلي پيامهاي آشکار و نهان دارد که «اين زمان بگذار تا وقت دگر»!
🔸بدون ترديد، جناب قاسميان در حوزه وعظ و خطابه و منبر، فردي موفق است؛ بياني خوب و صدايي خوبتر دارد. در فعاليتهاي جهادي و خدمات اجتماعي هم توانمنديهاي خوبي از خود بروز داده است؛ اما چنين سوابق ارزشمندي چه تناسبي با مسؤوليت يک مرکز کاملاً تخصصي، يعني نخستين کتابخانه رسمي و دولتي ايران، با حدود 600 هزار کتاب چاپي، 28 هزار کتاب خطي، بيش از 5 هزار عنوان نشريه و مجله و ميليونها برگ از اسناد رسمي و غيررسمي کشور، دارد؟!
🔸آيا با صداي خوب و بيان زيبا ميتوان «ميراث ملي را حفظ و نگهداري» کرد؟ آيا با توانايي در کارهاي جهادي و منبر و خدمات عمومي، ميتوان «آثار حقوقي، سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي» را اشاعه داد؟ [آنگونه که در حکم انتصاب ايشان آمده است]
🔸بنده به عنوان يک محقق کوچک و طلبهاي علاقمند به پژوهش و کتاب، تاکنون هيچ نام و نشاني از جناب قاسميان در حوزة کتاب و کتابخانه و پژوهش و اسناد پژوهشي، نه شنيدهام و نه ديدهام. اگر اثري، حتي مقالهاي در اين زمينه از ايشان منتشر شده است، بسم الله، معرفي کنند.
🔸مشهور است که از شهيد چمران پرسيده شد: «تعهد بهتر است يا تخصص؟» ايشان فرمودند: «تقوا از تخصص لازمتر است؛ اما ميگويم: آن کس که تخصص ندارد و کاري را ميپذيرد، بيتقوا است» با استناد به اين سخن حکيمانة شهيد چمران، از جناب قاسميان، به عنوان يک فرد متعهد و جهادي، انتظار دارم همين امروز، از پذيرش چنين مسؤوليتي سر باز زنند و به صراحت بگويند که در اين زمينه هيچ تخصصي ندارند. چنين کارهايي را بايد به اهلش سپرد.
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
قسمت9.mp3
17.04M
🎤فایل صوتی
🔴موضوع: #جنگ_نرم
🔶 #قسمت_نهم :
🔷چرایی جنگ نرم
✅علت تقابل نظام سلطه با جمهوری اسلامی 4️⃣
(تقابل #پارادایمی)
مجموعه سخنرانیهای استاد شریفی درباره "جنگ نرم" که در سال ۱۳۹۱ ایراد گردیده است و در همان سال از رادیو معارف در برنامه "نیمه پنهان" پخش شد.
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🔴منطق توانايي عارفان بر «کرامات»؛ از نگاه سعدي: «عبادت و ترک معصيت»
🖊احمدحسين شريفي
🔸کرامات و کارهاي خارقالعاده فراواني (بر روي آب راه رفتن؛ طي الارض داشتن؛ مستجاب الدعوه بودن؛ سنگ را طلا کردن؛ طلا را خاک کردن؛ شير درنده را رام خود کردن؛ افعي کشنده را تازيانه دست خود کردن و ...) از عارفان و صوفيان و مرتاضان و معنويان اديان و مکاتب مختلف، نقل شده است؛ بدون شک بسياري از آنها ياوهسرايي مريدان و مبالغههاي بيپاية دلبستگان اين راه است؛ اما بسياري از آنها هم واقعيتهايي توجيهپذير و معقولاند.
🔸در تحليل چرايي و چگونگي توانايي عارفان بر انجام چنين کارهاي خارقالعادهاي بحثهاي فراواني قابل طرح است. بنده هم در کتاب «مباني و اصول عرفان عملي در اسلام» بحثهاي مفصلي در اين باره آوردهام. اما در اينجا صرفاً به بيان تبييني شنيدني و زيبا از مصلحالدين سعدي شيرازي در کتاب بوستان اشاره ميکنم:
حکايت کنند از بزرگان دين
حقيقتشناسان عين اليقين
که صاحبدلي بر پلنگي نشست
همي راند رهوار و ماري به دست
يکي گفتش اي مرد راه خداي
بدين ره که رفتي مرا ره نمايي
چه کردي که درّنده رام تو شد
نگين سعادت به نام تو شد
بگفت ار پلنگم زبونست و مار
و گر پيل و کرکس، شگفتي مدار
تو هم گردن از حکم داور مپيچ
که گردن نپيچد ز حکم تو هيچ
🔸تبيين سعدي بسيار واضح، گويا و معقول است: دليل برخورداري از چنين مقامات و کراماتي، نافرماني خدا را نکردن و عمل به دستورات او کردن است؛ کسي که وجودش با منبع بيپايان قدرت متصل شد، چنين کارها و تواناييهايي براي او چيزي به شمار نميآيد. در حديثي قدسي چنين ميخوانيم: «اي فرزند آدم، من به هر چيزي که بگويم «باش»، «ميشود»، از خواستههاي من پيروي کن، تو را به جايگاهي ميرسانم که به هر چيزي بگويي «باش»، «ميشود»
🔸نکته مهمي که بايد مورد توجه قرار گيرد اين است که بسياري از اين کرامات از قبيل تصرف در چشم و ذهن پارهاي از مريدان يا مرددان است؛ و الا بسياري از افراد نااهل و حتي بعضاً نزديکترين از اهل و عيال آن عارف هم از چنان کارها و توانهايي بيخبر بودهاند. فيالمثل، اگر نقل کردهاند که ابوالحسن خرقاني بر شير درندهاي سوار ميشد و مار افعي را به عنوان تازيانه به دست ميگرفت، بدان معنا نيست که همه مردم خرقان و بسطام و يا حتي همسر او نيز اين حالت را از او ميديدند. اين حالت فقط براي آن مرد همداني متجلي شد که در دل خود نسبت به مقامات ابوالحسن خرقاني دچار شک شده بود.
#کرامات #سعدي #عرفان
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
بخش_اول_نشست.mp3
23.76M
🎤فایل صوتی
🔴موضوع: "اخلاق و معنویت در گام دوم انقلاب اسلامی": بخش اول
✅ نشست علمی «اخلاق و معنويت در گام دوم انقلاب اسلامی» در مجمع عالی حکمت اسلامی؛ در تاريخ ۵ دی ماه ۱۳۹۸ با حضور دکتر ابوالفضل ساجدی و استاد احمدحسین شریفی و با اجرای جناب دکتر حسن محیطی برگزار شد.
#اخلاق
#معنویت
#گام_دوم_انقلاب
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🔴اخلاق و اقتصاد: همافزايي يا همزدايي؟
🖊احمدحسين شريفي
🔹جان کِنت گالبرایت (1908-2006)، سياستمدار و اقتصاددان آمريکايي، ميگفت: «زمانی که کسب سود هدف اصلی یک ملت شد، کاهش معنیداری در سطح زندگی بشریت به وجود میآید. اهداف اقتصادی میتوانند توجه مردم را از موضوعات حیاتی انسانی دور کنند. در جامعه ای که توسط شرکتهای بزرگ سودجو احاطه شده، آزادی، هویت و خلاقیت جامعه از دست میرود».
🔹نکتهاي که گالبرايت متذکر ميشود، يک حقيقت مغفول در دنياي جديد و اقتصادهاي مدرن است. حقيقتي که قرنها قبل، اسلام عزيز در تعاليم و آموزههاي اقتصادي خود آن را گوشزد کرده بود. اسلام، محور همه فعاليتهاي اقتصادي را، که بعضاً آنها را تا مرتبة مهمترين انواع عبادات الهي بالا ميبرد، توجه به اخلاق ميداند. براي اقتصاد منهاي اخلاق هيچ جايگاه و ارزشي قائل نيست. ميتوان گفت يکي از مهمترين تمايزهاي نظام اقتصادي اسلام با ديگر نظامهاي اقتصادي مثل اقتصاد سوسياليستي و سرمايهداري و امثال آن، توجه و تأکيد ويژة اسلام بر مسأله اخلاق در اقتصاد و فعاليتهاي اقتصادي است. اخلاق و اقتصاد از نگاه اسلام همافزايي (Synergy) دارند. در حالي که در اغلب نظامهاي اقتصادي موجود، نوعي همزدايي (dynergy) ميان اين دو برقرار است.
🔹از نگاه اسلام، برخلاف بسياري از مکاتب اقتصادي مدرن، تحفظ بر ارزشهاي اخلاقي نه تنها مانعي براي فعاليتهاي اقتصادي نيست؛ که يکي از شرايط زيست اخلاقي، فعاليت جهادي در عرصة اقتصاد (اعم از توليد، تجارت، توزيع و سرمايهگذاري) است. اخلاق اسلامي نه تنها مانع سودآوري و رفاه اقتصادي نيست؛ که خود عاملي در جهت تکثير سود و رفاه است: «حُسْنُ الخُلْقِ يَزيدُ فِي الرِّزقِ». در اين زمينه دهها و بلکه صدها روايت از اولياء دين در متون روايي ما موجود است. علاقهمندان ميتوانند به مجموعة ارزشمند «الحياة» مراجعه کنند.
🔹البته همانطور که اشاره شد، برخي از انديشمندان و خردمندان دنياي غرب نيز متفطن خدمات اخلاق به اقتصاد شدهاند؛ به همين دليل، در سالهاي اخير شاهد شکلگيري جنبشهاي علمي و عملي در عرصه «اخلاق کسب و کار»، «اخلاق حرفهاي»، «تدوين منشورهاي اخلاقي براي حرفهها و مشاغل مختلف» و دهها اقدام ريز و درشت ديگر هستيم.
#اقتصاد
#اخلاق
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
🔴«عدم تناسب» در انتصابها و زنجیره مدیران "کارنادیده"
🖊احمدحسين شريفي
🔸مطلبي که چند روز قبل با عنوان «اصالت عدم تناسب؛ از بهر خدا نپذيريد»! منتشر کردم (👈https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi/199 ) مخالفتها و موافقتهايي را برانگيخت. نميخواهم به آنها بپردازم. اما در ادامه آن مطلب، و در فضايي کليتر و با نگاهي جامعتر ميگويم:
🔸فهم اين نکته نيازي به علم مديريت و آزمون و خطا ندارد که انتصاب مديران «نوخاسته»، «خُرد» و «کارناديده»، از بزرگترين اشتباهات سياسي و مديريتي و از مهمترين عوامل ناکارآمدي مديران و دولتها و حکومتها است. کمترين ضرر چنين مديراني ايجاد سلسلهاي از افراد خُرد و ناکارآمد است. زيرا اينان نهايتاً افرادي همچون خود را به کار ميگيرند و آنها نيز چنين خواهند کرد و ... به اين ترتيب، زنجيرهاي از افراد نالايق و ناشايسته به کارهاي بزرگ گماشته ميشوند و به تعبير مولوي «جاهلان سرور شدهستند و ز بیم/ عالمان سرها کشیده در گلیم» و خسارتهاي اجتماعي و سياسي کنار گذاشته شدن يا کنار کشيدن عالمان و متخصصان و سرور شدن جاهلان و غيرمتخصصان بر کسي پوشيده نيست.
🔸تعجب است که ما حتي براي نگهباني و نظافت يک مجتمع مسکوني نيز دنبال افراد «کارآزموده» و «تجربهشده» و «کاردان» ميگرديم، اما به هنگام اعطاي پستهاي حکومتي و گماشتن افراد بر کارهاي بزرگ و ملي، سخاوتمندانه دوستان و آشنايان «خُرد» و «ناکارديده» را به کار ميگماريم! و در عين حال ادعاي انقلابيگري و جهادگري و ولايتپذيري هم داريم! گويا اين سخن خدا را نشنيده يا باور نداريم که «إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلى أَهْلِها» (نساء، 58) يا آنکه خدايي ناکرده مسؤوليتهاي جامعه اسلامي را ملک طلق خود ميدانيم و بدون هيچ نيازي به پاسخگويي، آنها را سخاوتمندانه در اختيار هر کس که دوست داريم ميگذاريم!
🔸خداي رحمت کند سعدي بزرگ و شيرينسخن را که خطاب به حاکمان و مديران ارشد، چه زيبا ميگفت:
گرت مملکت بايد آراسته
مده کار مُعظم به نوخاسته
سپه را مکن پيشرو جز کسي
که در جنگها بوده باشد بسي
به خُردان مفرماي کار درشت
که سندان نشايد شکستن به مشت
رعيت نوازي و سرلشکري
نه کاري است بازيچه و سرسري
نخواهي که ضايع شود روزگار
به کارناديده مفرماي کار
نتابد سگ صيد روي از پلنگ
ز روبه رمد شيرِ ناديده جنگ
(بوستان، باب اول «در عدل و تدبير و راي» )
✅ در اين باره گفتنيهاي ديگري هم هست که ان شاء الله در روزهاي آينده تقديم خواهم کرد.
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
قسمت_دهم.mp3
14.48M
🎤فایل صوتی
🔴موضوع: #جنگ_نرم
🔶 #قسمت_دهم :
🔷چرایی جنگ نرم
✅علت تقابل نظام سلطه با جمهوری اسلامی 5️⃣
(نظریه #برخورد_تمدن_ها)
مجموعه سخنرانیهای استاد شریفی درباره "جنگ نرم" که در سال ۱۳۹۱ ایراد گردیده است و در همان سال از رادیو معارف در برنامه "نیمه پنهان" پخش شد.
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🔴فرايند شکلگيري زنجيرة «مسؤولان نامتناسب» و «شکلگيري فسادهاي زنجيرهاي»
🖊احمدحسين شريفي
🔸مسئله شکل گیری "کانونهای فساد" و ناکارآمدی در میان مدیران سیاسی و اجرائی از مسائل مهمی است که جا دارد اندیشمندان و دلسوزان بیش از پیش درباره "تبیین" و "کنترل" آن تامل کنند. پیشتر درباره چگونگی شکل گیری «زنجيرة مديران کارناديده» (👈https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi/205 ) نکاتی بيان کردم، در اينجا به فرايند شکلگيري حلقههاي ناکارآمد و نامتناسب و فسادهاي زنجيرهاي در میان مديران سياسي و اجرايي به اختصار اشاره ميکنم.
🔸وقتي فردي نالايق و نامتناسب را، به هر دليلي، بر کاري ميگمارند؛ نخستين حلقة زنجيرة ناکارآمدي شکل ميگیرد؛ زيرا اين فرد نامتناسب وقتي در مسؤوليتي سترگ، که ذاتا نيازمند تخصص و تناسب است، قرار ميگيرد، تلاش ميکند به گونهاي براي خودش تناسب و تخصص دست و پا کند! اما چون کسب تخصص و تناسب امری زمانبر است، رو به سوي «رزومهسازي»، «مدرکسازي» و «پيشينهبافي» ميآورد! يکي از ريشههاي پديدة شوم مدرکفروشي و مدرکسازي در کشور ما همينجا است. بسياري از مديران کشور ما در کوران مسؤوليتهاي سنگين و سترگشان، در معتبرترين دانشگاههاي داخل و بعضاً خارج کشور، مدرک دکتري و مهندسي و ... گرفتهاند! پاياننامه و رساله نوشتهاند! و در ادامه براي درخشان کردن سابقة علمي خود، دهها و صدها مقالة علمي- پژوهشي و امثال آن نگاشتهاند! (جالب است که بدانیم مقالات علمی چاپ شده توسط برخی از مدیران ارشد کشور ما در دوران مدیریتشان، به مراتب بیش از پرکارترین محققان دانشگاهی و حوزوی کشور بوده است!!)
اما اين زنجيره فساد و ناکارآمدي در اينجا متوقف نميشود؛ مديران نامتناسب و نالايق، چون نيازمند حاميان و کاسهليساني در مجموعه جديد هستند، طبيعتاً، به بهانههاي مختلف (از جمله متهم کردن کادر مدیریتی پیشین به رکود و مخالفت با تحول و ...)، حلقهاي از مريدان مجيزگو را دور خود جمع ميکنند. که يکي از مهمترين کارکردهاي اين مجيزگويان، رزومهسازي و بزرگنمايي «آقاي مسؤول» است؛ آنان تمام تلاش خود را به کار ميگيرند که به گونهاي براي او رزومه متناسب درست کنند؛ کارنامه پژوهشي ببافند و سابقة درخشان بسازند و ميبينيم فردي که مثلا در عرصه پژوهش تا ديروز يک کار پژوهشي مدون يا يک مقاله علمي نداشت ناگهان در قامت بزرگترين پژوهشگر همه دورانها ظهور ميکند! و ... بدين ترتيب حلقههاي ديگري از فساد و دروغ و فريب شکل ميگيرد.
🔸امام علي(ع) ميفرمايد: «زمامدار همچون رودخانه پهناوري است که رودهايي کوچک از آن جاري ميشود، پس اگر آب آن رودخانه پهناور گوارا باشد، آب درون رودهاي کوچک گوارا خواهد بود و اگر شور باشد آب درون آنها نيز شور خواهد بود.»
🔸مولوي نيز با استمداد از همين سخن حکميانة امام علي، چه زيبا فرايند شکلگيري حلقههاي مديران فاسد و ناکارآمد و نامتناسب را به تصوير ميکشد:
خوي شاهان در رعيت جا کند
چرخ اخضر خاک را خضرا کند
شه چو حوضي دان حشم چون لولهها
آب از لوله روان در کولهها
چونکه آب جمله از حوضي است پاک
هر يکي آبي دهد خوش ذوقناک
ور در آن حوض آب شور است و پليد
هر يکي لوله همان آرد پديد
ز آن که پيوستهست هر لوله به حوض
خوض کن در معني اين حرف خوض
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔹ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
قسمت_یازدهم.mp3
12.7M
🎤فایل صوتی
🔴موضوع: #جنگ_نرم
🔶 #قسمت_یازدهم :
🔷چرایی جنگ نرم
✅علت تقابل نظام سلطه با جمهوری اسلامی 6️⃣
(نظریه #برخورد_تمدن_ها) ۲
مجموعه سخنرانیهای استاد شریفی درباره "جنگ نرم" که در سال ۱۳۹۱ ایراد گردیده است و در همان سال از رادیو معارف در برنامه "نیمه پنهان" پخش شد.
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat