برای داشتن «کارنامه»ای موفق باید «برنامه»ای مدبرانه، حکیمانه، سازگار، هماهنگ و حسابشده داشته باشیم.
#امام_جواد عليه السلام در کلامی حکیمانه به زیبایی این حقیقت را متذکر میشوند:
مَن لَم يَعْرِفِ المَوارِدَ أعْيَتْهُ المَصادِرُ؛
كسى كه راه ورود به كارى را نشناسد، راه برون شدن از آن درماندهاش مىكند.
#مدیریت
#امام_جواد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️آتش در قبله آمال غربزدگان وطنی: آتش در کالیفرنیا و سیاهنمایی در ایران!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸امروز فرصتی دست داد تا برخی از سایتها و کانالهای مدعیان روشنفکری و دانایی را مروری کنم: مع الاسف در بر همان پاشنههای قدیمی میچرخید!
باز هم مملو از سیاهنمایی و تاریکاندیشی بودند!
باز هم مملو از خودتحقیری بودند!
باز هم مملو از روایتهای نادرست از واقعیتهای ایران اسلامی بودند!
باز هم مملو از ناامیدسازی و یأسپراکنی نسبت به آینده بودند!
باز هم مملو از بزرگنمایی قدرت غرب بودند!
باز هم مملو از ابراز علاقه به آمریکا بودند!
♦️عجیب اینکه به شدت
مشغول تطهیر چهرههای سیاه داعشیان و خونآشامان شامات بودند!
مشغول ارائه چهرهای محبوب از ترامپ قمارباز بودند!
هیچ اشارهای به جنایات هولناک صهیونیستها علیه فلسطینیان در آنها دیده نمیشد!
هیچ اشارهای به تجاوزات مکرر اسرائیل به سوریه و لبنان در آنها نبود!
هیچ اشارهای به ناتوانی قبله آمالشان از مهار آتشسوزی در کالیفرنیا نداشتند!
بعضاً در حال تحلیل «نقش تغییرات اقلیمی و آب و هوایی» در آتشسوزی کالیفرنیا بودند!
یکی را دیدم که تولید گازهای گلخانهای توسط چین را عامل اصلی آتشسوزی در لسآنجلس میدانست!
همان کسانی که با آتشسوزی یک ساختمان قدیمی در تهران (پلاسکو)، نشستهای علمی درباره ناکارآمدی نظام اسلامی میگرفتند و آن آتشسوزی را دلیلی بر ضرورت جدایی دین از سیاست میدانستند و تقاضای استعفای مسؤولان شهر تهران را داشتند! اکنون همچون موجوداتی صمٌّ بُکمٌ در برابر خاکستر شدن بخشهای وسیعی از کالیفرنیا، نه سخنی از ناکارآمدی لیبرال دموکراسی میگویند و نه سخنی از ناتوانی قبله آمالشان در کنترل آتشسوزی! بلکه آن را خیلی طبیعی جلوه میدهند! و معلول حوادث طبیعی و تغییرات آبو هوایی!
همان کسانی که به هنگام وقوع حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله در ایران، اقدامات جهادی دهها هزار بسیجی و طلبه را در خدمترسانی به مردم نادیده میگیرند و بعضاً تمسخر میکنند، اکنون که هیچ خبری از کمکهای مردمی یا حتی فعالیتهای سازمان آتشنشانی کالیفرنیا و فناوریهای پیشرفته تخیلی اطفاء حریق آنها نمیشنوند و نمیبینند، به جای نقد فرهنگ لیبرالیسم و عبرتگرفتن از این حادثه، درباره وجدان کاری یک آتشنشان ناامیدِ سطل به دست آمریکایی قلمفرسایی میکنند!
🔹حقیقتاً ما با موجوداتی وقیح مواجههایم! کنار زدن پرده توهم اقتدار غرب از جلو چشمان این کوران بیفایده است!
أَ تُريدُونَ أَنْ تَهْدُوا مَنْ أَضَلَّ اللَّهُ وَ مَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَلَنْ تَجِدَ لَهُ سَبيلا؛ (نساء، ۸۸) آیا میخواهید کسانی را که خداوند گمراه کرده، هدایت کنید؟! در حالی که هر کس را خداوند گمراه کند، راه نجاتی برای او نخواهی یافت.
#غرب
#روشنفکری
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
روش نظریه پردازی اکتشافی ۳.mp3
32.56M
🎤احمدحسین شریفی
🔴جلسه بیستم و چهارم
🔸موضوع: روش نظریهپردازی اکتشافی
⭕️قسمت سوم
#روش
#علوم_انسانی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️اصلاح ساختارهای حکمرانی، خواسته برزمین مانده امام خمینی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام خمینی(ره) در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ به مناسبت رأی مردم به جمهوری اسلامی با صدور پیامی، ضمن تشکر از مردم، یک خواسته بسیار مهم را از دولت و ملت ایران مطرح میکنند. خواستهای که مع الاسف هنوز هم بعد از ۴۵ سال، با بیتوجهی، بر زمین مانده است. خواستهای که بدون تحقق آن هرگز نمیتوان انتظار تحقق اسلام و نهادینهشدن ارزشهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی اسلام را در جامعه داشت: «اصلاح ساختارهای حکمرانی بر اساس مدلهای اسلامی».
«من از دولتها میخواهم که بدون وحشت از غرب و شرق، با استقلال فکر و اراده، باقیمانده رژیم طاغوتی را که آثارش در تمام شئون کشور ریشه دارد پاکسازی کنند و فرهنگ و دادگستری و سایر وزارتخانهها و ادارات که با فرم غربی و غربزدگی بپا شده است به شکل اسلامی متحول کنند، و به دنیا عدالت اجتماعی و استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی را نشان دهند.» (صحیفه امام،ج۶، ص۴۵۴)
امام با آن دید نافذ و بصیرت کمنظیر خود، در همان ماههای نخست پس از پیروزی انقلاب این مسأله را گوشزد کردند که برای تحقق عدالت اجتماعی، استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی راهی جز شکلدهی به «ساختارهای اجتماعی متناسب با اندیشه اسلامی» و غربزدایی از «مدلهای حکمرانی» نداریم. #امام_خمینی (ره) به خوبی میدانستند که در تقابل نرمافزارهای فرهنگی و ارزشی و سختافزارهای اجتماعی، غالباً انعطاف از ناحیه نرمافزارهاست. در تقابل ارزشهای اجتماعی اسلام با سختافزارهایی که با مدلهای غربی و لیبرالی طراحی شدهاند، در اغلب موارد، ارزشها عقبنشینی میکنند. پس برای تحقق ارزشهای فرهنگی راهی جز احیای سختافزارهای فرهنگی اسلامی و ایرانی نداریم؛ و برای تحقق عدالت اجتماعی مد نظر اسلام، راهی جز زدودن سختافزارهای اقتصادی غربی در جامعه نداریم. و این کاری است بس سترگ که تاکنون کمتر کسی جرئت و جسارت ورود به آن را داشته است.
#حکمرانی
#سیاست
#ساختار
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✍ احمدحسین شریفی
🔹دقت کردهاید هیچ یک از هنرپیشهها و سلبریتیهای آمریکا هیچ متن انتقادی درباره فاجعه آتشسوزی لسآنجلس منتشر نکردهاند؟! باور کنید آمریکا با #هالیوود و تصویرسازیهای دروغین آن درباره قدرت و اقتدار آمریکا و برتری فرهنگ آمریکایی به «آمریکا» تبدیل شده و مهمترین ابزار اقتدار و بقای ابرقدرتی آن نیز همان هالیوود است.
♦️متأسفانه در جمهوری اسلامی هنوز نه اهمیت تبیین و روایتگری درست از داشتهها و واقعیتهای جامعه خود را درک کردهایم و نه ارزش استفاده از هنر و ابزارهای هنری در روایت واقعیتهای جامعه را درک کردهایم. و نه برنامه ویژهای برای حمایت از هنرمندان متعهد و انقلابی داشته و داریم.
#هنر
#تبیین
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
روش نظریه پردازی اکتشافی ۴.mp3
31.75M
🎤احمدحسین شریفی
🔴جلسه بیستم و سوم
🔸موضوع: روش نظریهپردازی اکتشافی
⭕️قسمت چهارم
#روش
#علوم_انسانی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️سنت الهی «امداد»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸یکی از سنتها و قواعد الهی حاکم بر زیست انسانی، «سنت امداد» است. تدبیر الهی به این صورت است که امکانات لازم برای شکوفایی استعدادهای نهفته در انسان را در اختیار او قرار میدهد. خداوند هم اهل باطل را برای رسیدن به مقصود خود یاری میکند و هم اهل حق را. #علامه_مصباح (ره) سنت امداد را «عامترین، کاملترین و کلیترین» سنتی میداند که «خدای متعال در پی اَعمال انسان اِعمال میکند.»
🔹کسانی که بخواهند استعدادها و تمایلات مادی و حیوانی خود را فعال کنند، خداوند آنها را کمک خواهد کرد تا بر حیوانیت و دوری خود از تعالی و کمال بیفزایند:
مَنْ کانَ يُرِیدُ الْحَیاةَ الدُّنْیا وَزِینَتَها نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمالَهُمْ فِیها وَهُمْ فِیها لا يُبْخَسُونَ؛ (هود، ۱۵)؛ هرکس زندگی اینجهانی و زیور آن را بخواهد [پاداش] کارهایشان را در دنیا به آنان تمام دهیم و آنان در دنیا کمبودی نخواهند داشت.
به تعبیر دیگر، اگر کسی تصمیم بگیرد که مسیر گمراهی و نافرمانی خدا را بپیماید، خدای متعال نه تنها مانع او نمیشود، بلکه زمینه گمراهی و دوری بیشتر را نیز برای او فراهم میکند:
فَلَمّا زاغُوا أَزاغَ اللّهُ قُلُوبَهُمْ وَ اللّهُ لا يَهْدِی الْقَوْمَ الْفاسِقِینَ؛ پس چون [از حق] برگشتند، خدا دلهایشان را برگردانید، و خدا مردم نافرمانان را هدایت نمىکند.
🔹در مقابل اگر کسی تصمیم بگیرد مسیر هدایت و اطاعت و فرمانبرداری از خدا را بپیماید خدای متعال نیز همه اسباب تعالی و پیشرفت را برای او فراهم میکند. او را مورد عنایت ویژه خود قرار میدهد:
مَنْ کانَ يُرِیدُ حَرْثَ الآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ فِی حَرْثِهِ وَمَنْ کانَ يُرِیدُ حَرْثَ الدُّنْیا نُؤتِهِ مِنْها وَما لَهُ فِی الآخِرَةِ مِنْ نَصِیبٍ (شوری،۲۰)؛ هرکه کشت آن سرای (آخرت) بخواهد، برایش کشتش را میافزاییم و هرکه کشت این سرای (دنیا) را بخواهد، از دنیا به او چیزی میدهیم و او را در آخرت بهرهای نخواهد بود.»
🔸قرآن کریم در سوره اسراء آیات ۱۸-۲۰ به وضوح این سنت الهی حاکم بر زیست انسانی را بیان کرده است:
مَنْ کانَ يُرِیدُ الْعاجِلَةَ عَجَّلْنا لَهُ فِیها ما نَشاءُ لِمَنْ نُرِیدُ ثُمَّ جَعَلْنا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلاها مَذْمُوماً مَدْحُوراً وَ مَنْ أَرادَ الاْخِرَةَ وَ سَعى لَها سَعْيَها وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِكَ کانَ سَعْيُهُمْ مَشْكُوراً كُلاًّ نُمِدُّ هؤُلاءِ وَ هَؤُلاءِ مِنْ عَطاءِ رَبِّكَ وَ ما کانَ عَطاءُ رَبِّكَ مَحْظُوراً؛
هر کس خواهان [دنیاى]زودگذر است، به هر کس بخواهیم [نصیبى]از آن مىدهیم، آن گاه جهنم را که در آن خوار و رانده خواهد شد، براى او مقرر مىداریم. و هر کس خواهان آخرت است و نهایت کوشش را براى آن بکند و مؤمن باشد، آنانند که تلاش آنها مورد حقشناسى واقع خواهد شد. هر دو [دسته:] اینان و آنان را از عطاى پروردگارت مدد مىبخشیم و عطاى پروردگارت [از کسى] منع نشده است.
🔻البته بر اساس آیات الهی، امداد خداوند به طالبان دنیا و روندگان باطل، محدود به حدودی است. در آیه ۱۸ سوره اسراء میفرماید: «ما نَشاءُ لِمَنْ نُرِیدُ». و این بدان سبب است که ظرفیت دنیا به گونهای نیست که همه خواستههای اهل دنیا را تأمین کند. دنیا، دنیای تزاحمات و تعارضات است. و تأمین همه خواستههای متعارض و متزاحم، غیر ممکن است. اما دنیای آخرت، دنیای تزاحم و تعارض نیست. هیچ محدودیتی ندارد. به همین دلیل قرآن کریم درباره جویندگان آخرت و روندگان راه حق میفرماید: «فَأُولئِكَ کانَ سَعْيُهُمْ مَشْكُوراً»
🔹با توجه به این سنت الهی معلوم میشود علت پیشرفتهای مادی و اینجهانی افراد و ملتها این است که آن افراد یا ملتها ابزارهای قدرت و اقتدار و پیشرفت خود را فراهم کردهاند و این جز در سایه زکاوت و کار و تلاش محقق نخواهد شد.
🔸رهبر حکیم انقلاب، با اشاره به این سنت الهی، به پاسخ یکی از شبهات رایج میپردازد که عامل عقبماندگی مسلمین را دین و عامل پیشرفت کشورهای اروپایی را کنار زدن دین میپندارند:
«یک عدّه، سادهلوحانه بعضی از کشورهای ثروتمند دنیا را مورد نظر قرار میدهند و میگویند اینها ثروت دارند، اما دین و اخلاق ندارند؛ ما هم به همان راه برویم. خیال میکنند ثروتمند شدن آنها، ناشی از دین نداشتن و اخلاق نداشتن آنهاست! این اشتباه است. هر کشوری اگر ثروتمند و قدرتمند شده است، به خاطر عوامل خاصّ ایجاد قدرت و ثروت است. هر جا تدبیر و کار و تلاش باشد، محصولی خواهد داد؛ این سنّت الهی است. حتّی کسانی هم که دنبال مادیّات صرفِ بدون معنویت میروند، اگر مدیریّت و تدبیر درستی داشته باشند و تلاش و مجاهدت هم بکنند، البته به آن خواهند رسید.» (سخنرانی در تاریخ ۱۷/ ۷/ ۱۳۸۱)
#سنتهای_الهی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
✍ احمدحسین شریفی
🔻خسارت آتشسوزی لسآنجلس تاکنون ۲۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است؛ یعنی چیزی بیش از دو برابر کل بودجه سال ۱۴۰۴ ایران!
🔸اما نه از خودتحقیری سلبریتیهایشان خبری میشنوید و نه از هجمه رسانهای علیه ناکارآمدی نظام سرمایهداری!
این است قدرت وارونهنمایی رسانه!
#غرب
#روشنفکری
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
ازخودپیادگان.pdf
891.5K
استاد عبدالعظیم صاعدی فایلهای PDF همه دفترهای شعر خود را (تاکنون بیش از ۶۰ دفتر شعر) به رایگان در اختیار علاقمندان قرار داده است.
به مناسبت میلاد مولی الموحدین، سه قطعه از دفتر «از خود پیادگان» 👆👆 را که از جدیدترین سرودههای این استاد عزیز است، تقدیم میکنم:
«عشق نیز
اگر در آتش شکفت
و هستی را از خواب برآشفت
پیش از ظهور کلمه
«یاعلی» گفت»
«سالک طریقت پو
کم میخورد
کم میخوابد
کم میگوید
به راز «هو» که رسید
«یا علی»
دمبدم میگوید ...»
«قلبت را
به ذکر «یا علی» بسپار
ببین!
در حلقهی مشتاق فرشتگان
رازِ چه هلهلهای برپاست
میدانند
سرانجام
جهان درویش خواهد شد.»
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
«میخواهی
خورشید سحر با تو رفیق شود
ماه مغرب
به تو سلام کند؟
و اشیاء و انسانها
تو را ببوسند؟
بسان سالکان
در تمام رنگهای «علی»
استحاله شو!
رنگهای خاص خداست»
(از خود پیادگان، عبدالعظیم صاعدی، ص۶۵)
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️«اعتکاف»، «معنویت انقلابی» و «علوم انسانی»
🖊احمدحسین شر یفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اعتکاف وقوفی دستکم سهروزه در خانه خدا و به یاد خدا است.
اعتکاف نوعی خلوت میان خود و خدا است؛ برای بازخوانی و مواظبت از داشتههای بیبدیلی که ممکن است در زندگی روزمره مورد غفلت واقع شده باشند؛
اعتکاف هرگز به معنای عزلت و دوری از جامعه نیست؛ چرا که باید در «مساجد بزرگ و جامع» انجام گیرد.
اعتکاف نوعی وقوف و اقامت و ایستادن و نَفَسگیری برای شرکت در مسابقه خدمت و تعالی است؛
اعتکاف نوعی محبوس کردن خود است؛ محبوس کردن در مکانی مقدس و البته مملو از جمعیتهای ایمانی!
اعتکاف نوعی اقبال و رویآوری است؛ اقبال به خوبیها و رویآوری به فضیلتها؛
اعتکاف تمرینی برای مقاومت در همه عرصههای زندگی است؛
اعتکاف نوعی ایستادگی است؛ ایستادگی در برابر خواهشهای نفسانی و اغوائات شیطانی؛ ایستادگی بر سر آرمانها و ارزشهای اسلامی؛
اعتکاف عین سیاست و مدیریت است؛
اعتکاف تمرینی برای سبک زندگی معنوی در جامعه ایمانی است.
🔸بر اساس آمار اعلامی از سوی ستاد کشوری اعتکاف، جمعیت حداکثر ۳۰۰ نفری معتکفین در پیش از انقلاب، هماکنون در سال ۱۴۰۳ به بیش از یک میلیون نفر رسیده است! و افزون بر آن، به برکت انقلاب اسلامی، هماکنون در ۱۱۰ کشور دنیا نیز مراسم اعتکاف برگزار میشود!
بر اساس آمار اعلامی از سوی ستاد کشوری اعتکاف در سال گذشته ۴۵۰ هزار نفر از جمعیت یک میلیونی معتکفین را دانشآموزان دهه هشتادی تشکیل میدادند! و در مجموع ۸۰درصد معتکفین، جوانان زیر ۳۰ سال بودند.
♦️با این همه، کمافی السابق، متخصصان علوم انسانی غربزده در کشور ما، که در همهی صحنههای سیاهنمایی علیه ایران و انقلاب اسلامی حضوری چشمگیر دارند! از کنار این جریان معنوی بیسابقه و بینظیر در تاریخ بشر، صمٌ بکمٌ عبور میکنند! فقط کافی است که نوجوانی در گوشهای از روستایی دورافتاده آن هم تحت القائات احزاب شیطانی، سخنی علیه اسلام و انقلاب بگوید، آنگاه خواهید دید که هم جماعت صمٌ بکم چگونه زبان میگشایند و چه تحلیلهای جامعهشناختی و روانشناختی و فرهنگشناختی مشعشعی درباره آن ارائه میدهند!
🔹بارها گفتهام که در کنار همه حقارتها و خودکمبینیها و ذلتهای درونی چنین افرادی، عامل اصلی این وضعیت همان «ذات مسموم» علوم انسانی غربی است که به رگ و ریشه این افراد نفوذ کرده است؛ علومی که نه تنها نسبت و تناسبی با فرهنگ و ارزشهای متعالی انسانی و اسلامی ندارند؛ که اساساً هدفی جز «حیوانیسازی انسان» ندارند. طبیعی است که دلدادگان این علوم عقلانیت لازم جهت فهم حقایق معنوی بزرگی مثل اعتکاف و اربعین و امثال آن را نداشته باشند.
#اعتکاف
#علوم_انسانی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️ایران آمریکاپسند!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از سال ۱۳۲۰ تا پیش از انقلاب یعنی قریب به چهار دهه، آمریکا در ایران، همه کاره بود. بر همه شؤونات کشور تسلط داشت. حدود ۵۰ هزار مستشار آمریکایی با هزینه ملت، در ایران حضور داشتند، که هزینه آنها بیش از هزینه کل آموزش و پرورش کشور بود!
جیمی کارتر در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۵۶ به ایران آمد و در سخنرانی خود، تعریف و تمجیدی زایدالوصف از محمدرضا پهلوی و جایگاه منطقهای ایران داشت!
در حالی که در آن روزگار:
یک. ایران استقلال و عزت سیاسی نداشت: مطیع و فرمانبر کامل آمریکا بود. پنجاه هزار مستشار آمریکایی در ایران بودند که بر همه شؤونات کشور تسلط داشتند. ایران در سیاستهای منطقهای و بینالمللی کاملاً دنبالهرو آمریکا بود.
دو. ایران مدافع و بلکه تأمین کننده منافع اقتصادی آمریکا و سرمایهداران آمریکایی بود.
سه. مناطق حاصلخیز ایران و منابع و معادن آن در خدمت منافع آمریکا و صهیونیستها بود. دشت ۴۰۰ هزار هکتاری حاصلخیز قزوین، در اختیار صهیونیستها بود.
چهار. یک نوع دیکتاتوری تمام عیار داخلی حکمفرما بود. هر حرکت ضد آمریکایی در داخل کشور، توسط مسؤولان کشور سرکوب و منکوب میشد. هزاران زندانی سیاسی در سیاهچالهای ساواک و با اطلاع کامل آمریکاییها، تحت شدیدترین شکنجهها قرار داشتند.
پنج. از نظر اقتصادی: شکاف عظیم طبقاتی در کشور حکمفرما بود. علیرغم آنکه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت صادر میشد و جمعیت کشور ۳۵ میلیون بود اما جز مناطقی خاص، بقیه کشور در فقر و فلاکت به سر میبردند.
شش. از لحاظ علمی و فناوری، در قعر جدول کشورهای دنیا قرار داشت. یک دانشمند مطرح جهانی نداشتیم! دانشگاههای ما و دانشگاهیان ما هیچ جایگاهی در میان دانشگاههای دنیا نداشتند.
هفت. از لحاظ فرهنگی، غربزدگی و فساد و فحشا و شراب و قمار به صورت علنی رواج داشت.
هشت. برهنگی و هرزگی در میان زنان در ایران پیش از انقلاب، حتی بدتر از کشورهای اروپایی بود. زن در رژیم پهلوی صرفاً یک کالای جنسی و ابزاری برای بهرهبرداری مردان بوالهوس بود.
▪️این است ایران آمریکاپسند. و هنوز هم آنچه که آمریکا آرزوی آن را در سر میپروراند یک ایران نوکر و مطیع است و نه یک ایران مستقل و عزتمند و آزاد.
🔸خدا رحمت کند #امام_خمینی را که میفرمود: «به یقین آنان مرزی جز عدول از همه هویتها و ارزشهای معنوی و الهیمان نمیشناسند. ... ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیبمان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبیِمان را لکهدار نمایند. ... آری، اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین - علیهم السلام - را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیّم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی – اسلامی.» (صحیفه، ج۲۱، ص۹۰-۹۱)
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹