💢آیتالله مصباح ره
و سهگانهی
➖دفاع از دین
➖محذوریت اخلاقی
➖و حریت انقلابی 💢
◾️روح آیتالله مصباح یزدی، به ملکوت اعلی پیوست.
🔹هر کس که اندک مراوده ای با حضرت آیتالله داشت، میتواند بر «خداترسی»، «دقتنظر»، «تواضع» و «مهربانی» این مرد بزرگ شهادت دهد.
🔹ولی برای من از همه اینها مهمتر، جمع شدن این صفات، با #حریت» و #شجاعت در ایشان بود.
🔹بسیاری از بزرگان را دیدهام و مطالعه کردهام که چگونه رفاقتهای قدیمی آنها را کُند می کند و روابط خانوادگیِ سببی و نسبی، در رو در بایستیها، چگونه آنها را ملاحظه کار می گرداند.
من تا توانستهام ماجرای آیتالله منتظری و آیتالله طاهری اصفهانی و ... را به دقت مطالعه کردهام که چگونه برخی از بزرگانی که بعضاً هنوز هم در قید حیات هستند، در رو در بایستی گیر کردند و برای دفاع از حریم ولایت و دین و انقلاب، در «محذور اخلاقی»! قرار گرفتند.
🔹ولی آیتالله مصباح از معدود کسانی بود که هیچگاه اسیر این روابط و ملاحظه کاری ها نشد.
هیچ گاه اجازه نداد که حتی تصمیمات قبلی خود او ـ که در آن زمان آنها را درست می دانست ـ ، مانعی شود که امروز تصمیمی را که بینی و بین الله درست می داند، اتخاذ کند؛ کاری که درباره دولت نهم و دهم اتفاق افتاد.
هیچ گاه نترسید از این که به او بگویند، تو قواعد سیاسی را رعایت نمی کنی!
هیچ گاه نترسید که به او أنگ خشونتطلب و قدرتطلب بزنند، در حالیکه به توصیه برخی اطرافیان و دوستان قدیمی، می توانست عافیتطلبی کند و از اریکهی درس خارج فقه و اصول و فلسفه، نظارهگر صحنهی انقلاب باشد و البته هر از چند گاهی برای سربلندی و عزت اسلام و مسلمین دعایی بکند!
➖خدایش رحمت کند؛ هیچگاه عرض ارادتهای مسئولین و دست بوسیهایشان نتوانست مانع صراحت ایشان در حقگویی شود.
در یک کلام
هیچ گاه وارد #قبیلهگرایی نشد و #حریت خود را به پای محذوریتهای اخلاقیِ غیراخلاقی فدا نکرد.
❇️ خداوند ایشان را با اولیای معصومش محشور کند و خیل عظیم شاگردان و پیروانش را باقیات صالحات ایشان قرار دهد ...
https://eitaa.com/alimohammadi1389/302
هدایت شده از فکرت
base.apk
31.16M
#نرم_افزار مجموعه کتب #آیت_الله_مصباح_یزدی(ره)
📚 نرم افزار اندروید مجموعه آثار گفتاری و نوشتاری حضرت آیت الله مصباح یزدی
💥بسیار قابل استفاده💥
شادی روح ایشان فاتحه ای عنایت بفرمایید
#عمار_انقلاب
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#پشتیبان_علم
#خادم_علوم_اسلامی
#عمار_انقلاب
#فقیه_فرهیخته
#یاور_راستین_علم
#مشکات_قرآن
#دانشمند_انقلابی
#فخر_حوزه
#فخر_فلاسفه
#مفسر_انقلابی
#مصباح_رهبر
#پشتیبان_علوم_اسلامی
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
💢روشنفکران و مقام آلزایمرِ اختیاری💢
🔹بعد از دستور مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت ورود واکسن از آمریکا و انگلیس و فرانسه، جریان روشنفکری در کشور از جمله تاجزاده، به صورت خودجوش و هماهنگ! شروع کردهاند به تاختن به این تصمیم.
🔹من نمی دانم که این طفلکیها چه درسی خواندهاند و در کجا بزرگ شدهاند که فکر می کنند، تنها معادله حاکم بر روابط جهانی از جمله روابط کرونایی فقط علمی و دانشگاهی است و سیاست، صرفاً بر پاشنهی علم و دانش می چرخد؛ چه اینکه با قدری خواندن و شنیدن ویا لااقل، نگاهی به تاریخ صد ساله ایران و منطقه و آفریقا و آمریکای جنوبی و جنوب شرق آسیا انداختن، آنقدر شواهد و مستندات در خصوص « معادلات جهانی قدرت و نسبت آن با علم و دانش» به چشم و گوش انسان میخورد که جای انکار باقی نماند.
🔹لذا من فکر میکنم بزرگواران آنقدر در سیر و سلوک رشد کردهاند که به مقام #خود_کَر_و_کوری و یا به تعبیر دیگر #آلزایمر_اختیاری (بر وزانِ مرگِ اختیاری) رسیدهاند! خدا رحمت کند آیت الله شهید بهشتی، چقدر اصرار داشت که در دنیایی که مناسبات اصلی آن را #اقتصاد_سیاسی رقم میزند، نمیتوان بازرگانی خارجی را به بخش خصوصیِ اقتصاد واگذار کرد و باید در انحصار حاکمیت کشور باشد...
🔹 آیه شریفه زیر کاملاً گویای حال این افراد است: 👇
أ فَلَمْ يَسيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَکُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِها أَوْ آذانٌ يَسْمَعُونَ بِها فَإِنَّها لا تَعْمَي الْأَبْصارُ وَ لکِنْ تَعْمَي الْقُلُوبُ الَّتي فِي الصُّدُورِ(سوره حج/46)
#جریان_روشنفکری
#آلزایمر_اختیاری
#خود_کر_و_کوری
https://eitaa.com/alimohammadi1389/305
💢رسانه ملی یا زنگ تفریح ملی💢
❇️درباره اخراج مجری برنامه زاویه!
🔹بخشی از ادبیات مهمان برنامه زاویه به هیچ وجه قابل دفاع نیست.
🔹ولی مدیریت صدا و سیما، اینبار نیز ضعیف و منفعل ظاهر شد.
🔹کشور ما بیش از هرچیز به #گفتگوی_جدی_اخلاقی_و_قاعدهمند محتاج است.
🔹تحقق چنین مهمی بیتردید اشتباهاتی به دنبال دارد که نیازمند مواظبتها و البته استقامتهایی است؛
🔹ولی متأسفانه صدا و سیما چه در ماجرای حاج محمود کریمی در اوایل امسال و چه در ماجرای مناظره آقایان سوزنجی و نصیری و ... و چه در مورد اخیر برنامه زاویه، نشان داده که رسانه ای مذبذب و غیرقابل اعتماد است که ترس از ملامت شدن و فشار دیگران، قدرت ریسکپذیری و خلافآمدگویی را از او گرفته است؛ رسانهای که بیش از اینکه بخواهد #دانشگاه و #کلاسدرس باشد، تصمیم گرفته که #فانکده و و #زنگتفریح باشد و در بحبوحه حادثهها، #میانمایگی را برگزیند؛ این یعنی رسانه ملی می خواهد رسانهای باشد پربیننده و البته بیخاصیت!
🔹اگر صدا و سیما، مدیرانی مقتدر و راهبردی داشت، در یک نطق چند دقیقهای از ادبیات بهکار گرفته شده توسط میهمان برنامه زاویه ابراز تأسف می کرد و سپس اعلام می کرد که رسانهی ملی، گفتگو و نقادی را نه یک تاکتیک، که یگانه راهبرد تعالی و همگرایی جامعه می داند و تا آخر پای کار گفتگو و نقادی ایستاده و با اصلاح رویهها و پروتکلهای برنامههای خود، تلاش میکند که این دست اشتباهات را به حداقل برسد تا مبادا بهانهای باشد برای صاحبان قدرت و ثروت که بتوانند با مظلوم نمایی اخلاقی، از ایستادن پشت میز پاسخگویی طفره بروند ...😕
#عقلانیت_انقلابی
#رسانهی_ملی
#میانمایگی
#وارده
🔹آیت الله حائری شیرازی ره:
🔸امام راحل؛ پیراهن یوسف🔸
🔹چه جاذبه ای جوانان را به سمت جبهه میکشید؟ چه اتفاقی افتاده که در صد سال پیش یک شهید نداشتیم، حالا بیش از دویست هزار شهید داریم؟
هزار سال شهرهایمان بدون شهید بود، حالا نگاه به بهشت زهرای خودتان کنید!
🔹اینها از محبت بود که اتفاق افتاد.
اینها عاشق امام شدند. وقتی امام میگفت بروید جبهه، سر از پا نمی شناختند.
🔹شما میگویی فرق امام با مراجع تقلید قبل از خودش چه بود؟ جاذبه ای که در امام بود چرا در بقیه نبود؟
یک اتفاقی افتاد. یعقوب(ع) از دوری یوسف(ع) کور شده بود. از بس غصه خورده بود و گریه کرده بود چشمانش سفید شده بود.
یوسف(ع) میخواست که یعقوب(ع) به مصر بیاید. چه کرد؟ یعقوب(ع) با چشم نابینا که نمیتوانست به سمت مصرِ یوسف برود؟
یوسف(ع) لباس و پیراهنش را به برادرانش داد که به پدر بدهند و بعد دست جمعی پیشاش بازگردند.
🔹در این جا امام زمان(عج)، یوسف(ع) است. امت که عاشق امام است، یعقوب(ع) است. همانها که هزار سال گریه کرده اند و میخواهند چشمانشان بینا شود و سراغ امام زمانشان بروند.
خُب، امام زمان(عج) چکار میکند؟
امام راحل را کرد پیراهن خودش، فرستاد برای امت!
امام خمینی(ره) پیراهن امام زمان(عج) بود. به چشم هرکه افتاد بینا شد. وقتی امت بینا شدند، به سمت امام زمان(عج) حرکت میکنند.
🔹امام زمان آمد به سمت مردم یا مردم میروند به سمت امام زمان(عج)؟
مردم میروند.
اما چگونه؟ اول بصیر میشوند بعد میروند.
این پیراهن می افتد روی چشمهایشان و بینا میشوند و میروند سمت امام زمان خودشان.
محبت یعنی همین!
#انقلاب_اسلامی
#دهه_فجر
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اختلافات برآمده از هوای نفس،
بزرگترین مانع شکلگیری تشکیلات دین💢
🔹یکی از مهمترین عناصر اندیشهای مقام معظم رهبری، مسئله #لزوم_تشکیلات برای موفقیت هر حرکت جمعی است. تا جایی که ایشان ایجاد تشکیلات را یکی از فرائض هر گروهی از مردم برمی شمارد که یک هدف را دنبال می کند.
ایشان اساس تشکیلات را تقسیم وظائف و برقراری ارتباط و اتصال و زنجیره ای کارها معنا می کند و با تأکید می فرمایند که «هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمی رود؛ انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد.»
این مسئله آنقدر در اندیشه ایشان پررنگ است که «نیروسازی» را منوط به داشتن تشکیلات می داند و حتی «مرحله دولتسازی اسلامی» را که سومین حلقه از حلقات تمدنسازی در اندیشه ایشان است، بدون تکیه بر مفهوم «تشکیلات» نمیتوان فهم کرد.
🔹بنده به عنوان کسی ـ که مانند بسیاری دیگر ـ ، حدود بیست سال است در تشکیلات مختلف فرهنگی از مسجد و پایگاه بسیج و هیأت و مؤسسه فرهنگی و ... حاضر بودهام، #بزرگترین_مانع شکلگیری یک تشکیلات دینی را #کمرنگی_اخلاص و #جنگ_قدرت میدانم که عمدتاً به صورت #اختلافات_نظری صورتبندی و بزک میشود.
🔹با این زمینه است که اهمیت سخنرانی حضرت امام ره و عمق آن، هویدا می شود:👇
«آنچیزی که در مغز هیتلر است، در مغز همه شما هست؛ منتها غفلت دارید...»
#عقلانیت_انقلابی
#تمدن_نوین_اسلامی
#تشکیلات_دینی
#دولتسازی_اسلامی
#اخلاص
https://eitaa.com/alimohammadi1389/311
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢در آستانه صدور نامه تاریخی منشور روحانیت در 3 اسفندماه 67💢
❇️فرازهایی از سخنرانی حضرت امام خمینی در جمع روحانيون اروميه
زمان: 10 دى 1358
🔹تكليف #اهل_علم در اين زمان از همه زمانهايى كه بر اهل علم گذشته بيشتر است... اسلام الآن مطرح است. يعنى مقابله بين اسلام است و كفر. و در اين مقابله ما بين اسلام و كفر همه ملت مسئولند، همه مسئولند. لكن روحانيت #بيشتر مسئول است
🔹آخوندها آن وقت مظلوم بودند. چهره مظلوم چهره محبوب است. شما در آن رژيم هر چه مظلومتر مىشديد محبوبتر مىشديد. هر كه مظلومتر بود محبوبتر بود. #چهره_امروز، چهره مظلوميت نيست تا محبوب بشويد. چهره اين است كه وقتى كار دست اينها آمد، هم اينها هم همآنند... كارى بكنيد كه آن اسلام عزيز، كه امروز دست شماست، با يك صورت خوبى تحويل بدهيد به اعقابتان. يك صورت مشوه درست نكنيد كه بگويند همين بود.
🔹ادعا مىكنيم كه ما روحانيون مسْلم هستيم. ما اول بايد از خودمان مايه بگذاريم. بيخود [دائماً] نگوييم ما خوب و ديگران بد... مايى كه اين مسائل را داريم مىگوييم و خودمان هم به صورت يك نفر آدمى كه به اسلام به همه معنا ايمان آورده است و قبول دارد همه چيزش را و يك آدم متقى صالح كذاست، اگر، خداى نخواسته در باطن بر خلاف اين باشيم، #منافق_نيستيم؟ همان ابو سفيان منافق است؟ من و شما هم منافقيم. آن ايمانش را عرضه مىكرد و نداشت. شما هم كمال ايمانتان را عرضه مىداريد.
🔹خيلى مواظب باشيد. اين #مسند خطرناك است. اين #عمامه خطرناك است. اين #محاسن خطرناك است. خودتان را از اين خطرها نجات بدهيد. حفظ كنيد خودتان را ...
#منشور_روحانیت
#تمدن_نوین_اسلامی
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کلیپی جالب از حضور یاسر عرفات در ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در سال 58.
🔹همواره یاسر عرفات برای من یک معما و البته یک درس عبرت جدی بوده است.
🔹کسی که با شجاعت و جانفشانی، نماینده عزت و آرمانهای ملت مظلوم فلسطین شد و سپس در کوران حوادث و مرور زمان، مستهلک شد و به تدریج، به نقطه خیانت به آن آرمانها رسید.
🔹درباره یاسر عرفات، #مستند_ِیاسر_عرفات، مستندی خوبی است که سیر زندگی و مبارزه این چریک فلسطینی را به تصویر می کشد. این مستند توسط سایت خوبِ #شعوبا، زیرنویس شده است.
🔸دیدن این مستند 16 دقیقهای را به دوستان پیشنهاد می کنم:👇
https://b2n.ir/817621
یاسر عرفات بخش مهمی از تاریخ مسئله فلسطین است. امکان ندارد که تجربه فلسطینیان در مواجهه با اسرائیل مورد بررسی قرار بگیرد و توجهی به عرفات و فرازونشیبهای سیاسی و نظامی او نشود. مردی که فعالیت خود را از مبارزه نظامی برای آزادسازی سرزمینهای فلسطین شروع کرد و با مصالحه سیاسی با اسرائیل به پایان رساند.
در این مستند سعی شده نگاهی خلاصه بر زندگی و عملکرد سیاسی یاسر عرفات و تشکیلات او انداخته شود.
#جبهه_مقاومت
#انقلابی_بودن
#انقلابی_ماندن
#تمدن_نوین_اسلامی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/313
هدایت شده از M m.k
🔸مرزبان دین در سیاست🔸
تاملی پیرامون شخصیت علمی و رفتار عملی مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره)
در روزگاری که تمام شئون زندگی بشر با سیاست آمیخته و سیاست نیز فارغ از هر بنیاد و تفکری همه شئون زندگی را در هاضمه قدرت و منازعات سیاسی خود مصرف میکند؛ تأمل دوباره در نسبت دین و سیاست در افق انقلاب اسلامی حائز اهمیت است.
آیت الله مصباح در زمره شخصیت هاییست که در عین آنکه خود را بیرون از دایره سیاست این دوران ندیده اند؛ با استقامت بر بنیان های اصیل دینی، مانعی بر هضم شدن دین در سیاست جدید و التقاط شدند.
تأمل در این شخصیت به ما کمک می کند راه طی شده در این چهل ساله را دوباره بازخوانی کرده و به امکان ها در نسبت آینده، از منظری دیگر توجّه کنیم.
✅ارائه دهندگان:
حجت الاسلام علی محمدی
حجت الاسلام دکتر ابوذر مظاهری
حجت الاسلام امیر نجاتبخش
📆 زمان: شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
🕙 ساعت ۱۰:۰۰
💻 لینک ورود به جلسه:
https://b2n.ir/653613
هدایت شده از عصرانه علمی
عصرانه ۴۰.mp3
35.93M
🎙صوت جلسه
📋عصرانه علمی 40
🔹#مناظره با حضور :
حجت الاسلام سید فرید حاجی سید جوادی( زید عزه)
حجت الاسلام علی محمدی (زید عزه)
🔹موضوع:
ظرفیت شناسی دانش فقه در تولید علوم انسانی اسلامی
🔸مدرسه تخصصی فقه امام کاظم علیه السلام
💢صوتهای ارائهی کتاب تنبیه الامه💢
✳️ «برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت.» (بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی)
🔹تاریخ مشروطه، تاریخ سرگذشتی است که امروزِ ما، مرهون و در گِرو اوست.
🔹جنگ ایران و روس، در دو دوره بر سر تصرف منطقه قفقاز به وقوع پیوست. دوره اول بین سالهای 1218ـ 1228 ه.ق (1803ـ 1813 میلادی) و دوره دوم بین سالهای 1241ـ 1243ه.ق (1826ـ 1828 میلادی) شکل گرفت که به شکست ایران و انعقاد عهدنامههای گلستان و ترکمانچای انجامید.
🔹جنگهای ایران و روس، هر چه بود به تحولات اجتماعی ایران شتاب داد و مقوله #پیشرفت را به مابهالنزاع جریانهای مختلف؛ اعم از «درباریان» و «روشنفکران» و «علمای شیعه» بدل ساخت و با عمومی سازی #انگاره_عقبافتادگی، «در آستانهی تحول بودن» را امری اجتماعی و فراگیر نمود.
🔹هر یک از جریانهای سه گانه فوق، طرحی در انداختند و به استقبال و مواجههی تحولات رفتند و تلاش کردند که نبض تحولات این دوران را به دست گیرد...
🔹در این میان علمای شیعه نیز با درک اهمیتِ زمانه و فوقالعادگی موقعیت ملت ایران، برای آگاهی بخشی و هدایت مردم، پا به عرصهای این حادثه گذاشتند؛ نهضت تنباکو و فتوای تاریخی میرزا بزرگ شیرازی در سال 1308 ه.ق اعتماد به نفس بسیاری به علما داده بود و از اینرو، علمای تبریز و شمال و جنوب و اصفهان و تهران و نجف، همه واکنش نشان دادند و رسالهها نوشتند که این رسالهها خوشبختانه حاملِ میراث بسیار گرانقدری از تلاشهای نظری و عملی علمای شیعه در این برههی بسیار حساس تاریخ معاصر ایران است.
🔹کتاب ارزشمند #تنبیهالأمهوتنزیهالمله، نوشتهی محمدحسین غروی نایینی (۱۲۷۶-۱۳۵۵ق/۱۲۴۰-۱۳۱۵ش)،معروف به میرزای نایینی، یکی از مهمترین مکتوبات این دوران است که اندیشههای بخش قابل توجهی از علمای نجف به ریاست مرحوم آخوند محمدکاظم خراسانی (۱۲۵۵-۱۳۲۹ق) را نمایندگی میکند.
🔹این کتاب، در توضیح ارکان مشروطه و در رد دیدگاههای مرحوم شیخ فضلالله نوری نگاشته شده است. اختلافات میرزای نایینی و شیخ فضل الله نوری رحمت الله علیهما ـ که عمدتاً بر سر مسئله #موضوعشناسیِمشروطه، خود را نشان داده ـ، هرچند یکی از فصول غمبار و عبرتآموزِ تاریخ معاصر ایران است،ولی کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله را میتوان یکی از اولین تلاشهای فقاهت شیعه قلمداد کرد که در تلاش برای ورود به عرصهی#نظامسازی_اجتماعی است و به تعبیر خود مرحوم میرزای نایینی، می خواهد به قانون اساسی (دستور اساسی) ـ که در حکم رساله عملیه ابواب سياسيّه و نظامات نوعيّه است ـ بپردازد.
🔹این کتاب که توسط یکی از متبحرترین و پرآوازهترین فقهای معاصر شیعه نگاشته شده، میتواند تا حد زیادی نمایانگر ظرفیت فقاهت شیعه در ورود به مقوله #نظامسازی باشد و نموداری راقیه برای #فقه_حکومتی و #ققه_نظام به حساب آید.
🔹حقیر امسال (سال 99) در طی 23 جلسه (45 دقیقهای) این کتاب را برای طلاب مدرسه مبارکه امیرالمؤمنین علیه السلام ارائه کردم که صوت این جلسات، به تدریج در همین گروه تقدیم میشود. طبیعی است که نقادی اساتید و عزیزان، مزید امتنان خواهد بود ...🌹
#تمدن_نوین_اسلامی
#عقلانیت_انقلابی
#انقلاب_مشروطه
#فقهحکومتی
#فقه_نظام
#تنبیهالأمه
❇️تاریخ نگارش:1399/12/7
مصادف به میلاد با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام
و همچنین سالروز شهادت آیت الله شیخ فضل الله نوری در 13 رجبِ سال 1327 ه.ق/1288 ه.ش
https://eitaa.com/alimohammadi1389/317
🔹متن خوبی چند روز پیش، از حجت الاسلام و المسلمین قنبریان، در نقد دادِستان ده نمکی منتشر شد:👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/1900
🔹به نظر حقیر نیز یکی از مهمترین آسیبهای مسئله عدالتطلبی، #سیاسی و به خصوص #صرفاً_امنیتی دیدن آن است.
🔹عدالت طلبی در انقلاب اسلامی، کاری از جنس خود انقلاب اسلامی است.
اگر انقلاب در کلام حضرت امام ره، ماهیتاً با کودتا و شورش متفاوت است (صحيفه امام ،ج19 ،444) و #مردمیبودن از مقومات آن است (صحيفه امام، ج12، 446)، امنیتی کردن مقوله عدالتطلبی، بیتردید منسلخ کردن آن، از هویت انقلابی است و در تقابل با سیاست قرانی «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط» (حدید/25).
🔹فکر نمی کنم کسی باشد که مقوله عدالت طلبی را بیارتباط با جنبه های امنیتی و اطلاعاتی بداند، ولی فروکاهیدن مقوله عدالتطلبی، به مقولهای تخصصی و امنیتی که ورود به آن نیازمند اطلاعات خاصِ خارج از دسترس عموم مردم است، عملاً خارج کردن مردم از فرآیند عدالت طلبی و تبدیل آن به فرآیندهای شورش یا کودتا است.
🔹از اینرو به نظر حقیر، #مهمترین_پیشرانِ مقوله عدالتطلبی در کشور، برخورداری از #فناوری_اجتماعیِ متناسب با ایجاد یک #نهضت_مردمی در عدالت طلبی است.
🔹این فناوری اجتماعی باید بتواند مقوله عدالت طلبی را با دو رکن دیگر #معنویتخواهی و #عقلانیتورزی گره بزند. عدالتخواهی بدون این دور رکن، حرکتی ابتر و از جنس حرکتهای سیاسی متداول و تصنعی خواهد شد. (حتما ببینید بیانات حضرت آقا در تاریخ ۱۳۸۴/۰۶/۰۸)
#عدالتطلبی
#عقلانیت_انقلابی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/319