هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
💢 دعوت به مناظره
🔹 اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی اقتصاد کشور با توجه به اهمیت نرخ دلار و تأثیرات آن بر قدرت خرید مردم و اختلاف نظر کارشناسان در این موضوع و در راستای آگاهسازی هر چه بیشتر مردم و ارائه راهکارهای علمی برای تعیین قیمت واقعی دلار، از جناب آقای دکتر عبدالناصر همتی، وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی و جناب آقای دکتر حسین صمصامی، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
برای حضور در مناظرهای با همین موضوع، دعوت به عمل میآورد.
🔻لازم به ذکر است این مناظره در محیطی کاملاً بیطرف و با حضور رسانههای رسمی کشور برگزار خواهد شد.
🖇 مشاهده نامه دعوت به مناظره
اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی اقتصاد کشور 🇮🇷
🆔 Eitaa | Aparat
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
دانشجویان عزیز، علیکم السلام
جهت تنویر افکار عمومی، پاسخ اینجانب به دعوت شما برای مناظره «مثبت» است.
دکتر صمصامی
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هدایت شده از ستاد راهبری فناوریهای هوشمند
🔵 فراخوان ثبتنام در دوره تخصصی تربیت پژوهشگر عرصه هوش مصنوعی با تاکید بر علوم شناختی
🎓 با حضور اساتید برجسته کشور
📚 پنج سرفصل تخصصی و کاربردی
📅 زمان برگزاری: ۱۱ ، ۱۷ و ۲۵ بهمن ماه در تهران و قم
⏰ مهلت ثبتنام: تا پایان دی ماه
ویژگیهای دوره:
✅ اولویت گزینش در مراکز پژوهشی
✅ امکان بازدید از مراکز تحقیقاتی
✅ تأمین هزینه منابع مطالعاتی
✅ گواهی معتبر پایان دوره
✅ معرفی به مراکز مربوطه
این دوره به همت ستاد راهبری فناوریهای هوشمند و همکاری نهادهای معتبر علمی و دانشگاهی دیگر برگزار میگردد.
🔍 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، کد QR را اسکن کنید.
جهت ثبت نام کلیک کنید
#هوش_مصنوعی #علوم_شناختی #دوره_تخصصی #پژوهش #اخبار_ستاد
🎙ستاد راهبری فناوریهای هوشمند
🌐@itsetad_ir
هدایت شده از یادداشت های مهدی افراز
💡چرا یمن متوقف نمی شود؟
✍مهدی افراز
🔹توسعه نیافتگی بزرگترین امکان یمن برای عدم توقف در مسیر حمایت از مقاومت غزه بوده است. یمن تنها نیرویی است که در طول ۱۵ ماه گذشته، موفق شده به صورت پیوسته بانک متنوعی از سرمایه های اسرائیل و حامیانش را مورد هدف قرار بدهد. امریکا برای سرد کردن سرب هایی که برعلیه اش داغ می شوند، همواره از الگوهایی استفاده می کند که یمن خود را خارج از آن ها تعریف کرده است.
🔸در صنعا هیچ سفارت خانه غربی وجود ندارد، هیچ درآمدی از این کشور در فدرال رزرو بلوکه نمی شود، هیچ تفاهم نامه مشترکی برای توسعه میادین نفتی و گازی مآرب و حضرموت با توتال، بریتیش پیترولیوم و هانت منعقد نشده است، در بندر الحدیده هیچ مگاپروژه ای مبتنی بر طرح کوئیز با سرمایه گذاری آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده وجود ندارد، در یمن طبقه متوسط حقوق بگیری شکل نگرفته که پرداخت ماهیانه آن ها در گرو برنامه تسهیلات ساختاری و تسهیلات مالی تمدید شده با صندوق بین المللی پول باشد، در حجه و عمران و صنعا هیچ پیشران صنعت اروپایی راه اندازی نشده است که تحریم ها اخلالی در زنجیره تامین آن ایجاد نماید، یمن بازار مصرف فربهی ندارد که در عین منجمد بودن روند صادرات، تراز تجاری آن دچار کسری عجیب و غریبی شده باشد، هیچ طرح توسعه شهری در ساحل دریای سرخ تدوین نشده است که برای تامین منابع آن وزارت دارایی یمن، به استقراض مالی از بانک جهانی و شریک نمودن اتحادیه اروپا در آن ها مجبور باشد و ...
🔹سودای توسعه و قرارگیری در وضعیت ذهنی عقب ماندگی، مهم ترین امکان غرب برای تحمیل حکمرانی مطلوبش در کشورهای غیرغربی است. سیاست های توسعه پایدار، ابزارهای صورت بندی شده ای از ایدئولوژی آمریکایی برای کنترل رفتارها در جهان سوم است. این سیاست ها بدون توسل به نظامی گری، ضمانت های لازم را برای همراهی با سناریوهای جهانی تامین می کند. توسعه یافتگی به عنوان انتزاعی بی معنا، اهرم تمام عقلانیت ها، رفتارها و سازوکارهای کنترلی شده و جهان اسلام را با شرکت های صهیونیستی چندملیتی هم سرنوشت کرده است.
🔸امروز جهان اسلام بیمار سیاستی است که پس از جنگ دوم در پیش گرفته شد، افسانه ای که به نام توسعه برای ملت های مسلمان تصویرسازی شده، الفبای اداره را هم از دسترس دولت ها خارج کرده است. دست و پا زدن بی پایانِ مصر، اردن، لیبی، عراق و لبنان در بحران داخلی، بدهی های خارجی و انکار مطلق استقلال ملی، اطمینانی است برای این که یمن مسیر عاقلانه تر و پایدارتری برای پیشرفت و ترقّی خود در پیش گرفته است.
🔹یمن توقف ناپذیر شده چون ناخواسته از دام توسعه رهایی یافته، فقدان عقلانیت توسعه گرا در یمن ابزار بمباران های دائمی را هم بلاوجه کرده است. حوثی ها برای اجرای تصمیمات سرنوشت ساز خود، زیر فشار فریزشدن فرآیندهای توسعه نیستند... توسعه نیافتگی یمن، نه تنها موقعیتی برای امروزِ مقاومت بلکه امکانی امیدبخش برای خروج ذهنیت ها از سراب توسعه و تولّد دوران ترقّی و پیشرفت، برای فردای کل منطقه می تواند باشد.
🔸از همین جهت و مزیّت، شاید یمن امروز همان گمشده ای است که سال ها قبل چامسکی، برای خارج کردن بشرِ قرن بیستمی، از چرخه آشفته و بی معنای توسعه آن را تمّنا می کرد! ؛ "در برابر این آشفتگی بی حد وحصر جهانی که همه، چه کشورهای توسعه یافته و چه مردمان کشورهای در حال توسعه، از آن در رنج هستند و در برابر شکست مطلق توسعه در نظریه و عمل، چه می توان کرد؟ آیا باید انتظار داشت که جنگ های جهانی آن را به پایان برند؟ در این صورت چه کسی حاضر است برای سیاست مداران آبروباخته، جان خود را فدا کند؟ چه کسی حاضر است بپذیرد که ملت ها هستند که واقعا در این جهان حکومت می کنند؟ چه کسی می تواند ضمانت کند که بشریت با هزاران سال عقب ماندگی خروج خود را از چنین جنگ هایی ناممکن نکند؟ آیا باید در انتظار انقلابی جهانی بود؟ در صورت چنین انقلابی کدام آرمان شهر را هدف دارد؟ قرن بیستم چه چیز از آرزوها و چشم اندازهای دوردست و شیرین باقی گذاشته است؟"
@afrazmahdi
💢 یمن هنوز مانده که بتوان به عدم توقفش حکم کرد!💢
در حاشیه یادداشت خوب «چرا یمن متوقف نمیشود؟»
🔹 یادداشت «چرا یمن متوقف نمیشود؟» از آقا مهدی افراز آنقدر خوب بود که نتوانستم بیخیال نقدش شوم.
خداوند به زبان و بنان ایشان برکت روزافزون بدهد. 🤲
توصیه میکنم حتما یادداشت خوب ایشان را بخوانید.
🔹در سه بند، نقطه نظر خودم درباره این یادداشت را بیان می کنم:
1️⃣ یمن به لحاظ مرحلهشناسی انقلابات در مرحله نهضتی خود است و نه مرحله ساختیابی اجتماعی و تکامل اجتماعی.
توجه به این نکته از آنرو حائز اهمیت است که نادیده گرفتن آن میتواند موجبات آدرس غلط درباره کیفیت پیشرفت عرصههای مختلف ایران امروز شود به این صورت که نوعی تمنای بازگشت به وضعیت ماقبل مدرن در آن تداعی شود.
در حال حاضر می توان وضعیت کنونی یمن سرفراز و شجاع را با دوران نهضتی انقلاب اسلامی و تثبیت آن در بحبوحهی هشت سال دفاع مقدس، در بین سالهای 55 تا 67 مقایسه نمود و متناظر دانست. دورانی که اتفاقا انقلاب اسلامی توانست در برابر تهاجم همه جانبه شرق و غرب دوام بیاورد و خود را به عنوان یک قدرت نوظهور جهانی و خارج از چارچوب قدرتهای شناخته شده مدرن، به رخ جهانیان بکشد.
شاه بیت یادداشت آقای افراز در این یادداشت عبارتست از «سودای توسعه و قرارگیری در وضعیت ذهنی عقب ماندگی، مهمترین امکان غرب برای تحمیل حکمرانی مطلوبش در کشورهای غیرغربی است. سیاست های توسعه پایدار، ابزارهای صورتبندی شدهای از ایدئولوژی آمریکایی برای کنترل رفتارها در جهان سوم است». بنده به تمامه با این گزاره راهبردی همراهم ولی باید توجه داشت که یمن هنوز راه نرفته زیاد دارد و در حال حاضر در دوگانههای سرنوشتساز حرکت بر مدار توسعه مدرن و یا پیشرفت اسلامی یمنی، به موقعیت انتخاب و گزینش نرسیده است.
2️⃣ تاریخ صد و هفت ساله یمن از فروپاشی عثمانی در 1918 میلادی تاکنون هیچ شباهتی به تاریخ معاصر ایران از جنگهای ایران روس (1183 تا 1205 هـ .ش) تا اکنون ندارد.
امتزاج پیچیده ملت و حکومت و نخبگان ایرانی با تمدن مدرن در دوره قاجار و به خصوص دوران مشروطه و همچنین تجربه استبداد مدرن پهلوی به هدف هدم تمامی سنتهای تاریخی، علمی و فرهنگی ایران در دوران پهلوی چیزی نیست که بتوان از آن انصراف داد و جامعهای بیرون از این پیچیدگی را تمنا کرد. انقلاب اسلامی ایران را نیز باید پدیدهای به همین عمق و پیچیدگی فهم کرد که توانسته در جامعهای به وقوع بپیوندد که برای مدرنیزاسیون آن بیش از دویست سال هزینه شده است. نهادینه شدن بروکراسی مدرن در اکثر عرصه های حیات اجتماعی و سیاسی مردم ایران و درگیری دو قرنی این جامعه با پدیده فناوریهای مدرن از سواره نظام و پیاده نظام دارالفنون گرفته تا ستادهای راهبری علوم شناختی و هوش مصنوعی امروزه، وضعیتی تاریخی برای ایران است که امکان انصراف از آن وجود ندارد و اگر اصلاحی باید صورت بگیرد که باید بگیرد و اگر تغییر ریلی از الگوهای توسعه مدرن به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت باید اتفاق بیفتد که باید اتفاق بیفتد، احتمالا تصویرش و افقش غیر از چیزی است که برای یمن با جامعهای قومیتپایه در این یادداشت تصویر شده است.
3️⃣ بر این اساس، اگر الگوی توسعه مدرن را صورت فرموله شده ایدئولوژی مدرن برای کشورهای جهان سوم به منظور انحلال هویت تاریخی فرهنگی آنها و تبدیل شدن به عضوی اقماری در هژمونی استکبار جهانی بدانیم، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ـ و نه الگوی اسلامی یمنی پیشرفت ـ ، طرحی برای عبور از میانه توسعه مدرن است، نه طرحی برای عبور از کرانهی آن؛ آنطور که احتمالا الگوی اسلامی یمنی پیشرفت میتواند متضمن آن باشد.
سختی کار در ایران نیز همین ایستادن بر روی مسئلههای واقعی شکلدهی دولت اسلامی، در این تراکم درگیریِ دو قرنه بین جهان مدرن و جهان ایرانی اسلامی است. «دولتسازی اسلامی» و «نشاندن ایده مقاومتِ در مسیر حق، در دستگاه اداره و تمشیت امور در مقیاس ملی»، مرحله کنونی انقلاب اسلامی است که با ایدههای «نا دولت»/ «ماقبل دولت» نمیتوان به آن پاسخ داد؛ هرچند که دولت مدرن نیز همانگونه که در یادداشت خوب «چرا یمن شکست نمیحورد»، به خوبی آمده است نیز با فراگیر کردن الگوهای توسعه مدرن به عنوان تنها راه رشد و تکامل جوامع در ذهن و عمل ملتها و حکومتها، هر مجالی برای طرح دیگر را منتفی کرده است و تا جامعهای به مقام اعراض و کفر به آن بر نیاید، امکان حیات در نشئهای معنوی را نخواهد داشت.
#عقلانیت_انقلابی
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت
#الگوی_اسلامی_یمنی_پیشرفت
#تمدن_نوین_اسلامی
https://eitaa.com/alimohammadi1389/1851
هدایت شده از اصرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از اصرار
از دیشب منتظر بودند، منتظر روز شروع آتشبس، روز هشت اکتبر.
میخواستند بگویند زمان شکاف خورد و تمام این ۴۷۰ روز یک شکاف بزرگ میان این دو روز بود، سفری پر مخاطره از هفتم تا هشت اکتبر.
امروز هشت اکتبر غزه شروع میشود...
به حال خیلیها فکر میکنم،
به حال آن دانشجویان تعلیقی و اخراجی آمریکا،
به حال آنهایی که هر روز به عشق غزه خیابانها را گز میکردند و شعار میدادند،
به حال آنهایی که جای زخم هایشان برای غزه هنوز هم درد میکند،
به حال آنهایی که دیگر سید حسن ندارند،
به حال آرون بوشنل از آن دنیا،
به حال انصرافیها، اخراجیها، مطرودها، زخمیها،
به حال آنهایی که پل های پشت سرشان را خراب کردند، به همه چیز پشت پا زدند،
به حال آوارگان جدید بعد از هفت اکتبر...
آنها کجا برگردند؟
هفت اکتبر آنها هنوز هم تمام نشده،
هشت اکتبر مختص غزه است.
غزه سرافراز و پر شوق برمیگردد
اما ما از اینجا ماندهها، از آنجا راندهها،
ما کجا برگردیم؟
دیگر جایی نداریم برویم...
ما همین جا،
مثل شبح، مثل باد،
ساکت و آرام منتظریم...
و سایه به سایهی این جهان تق و لق،
با آوارگی پوست انداختهمان،
با میراث سنگین غزه؛
با «حسبنا الله و نعم الوکیل»
دنبال هفت اکتبر دیگری میرویم...
@Esrar3
هدایت شده از سید مصطفی مدرس مصلی؛مصطفای مکتب امام
مراسم دومین سالگرد فاضل مجاهد سید مصطفی مدرس مصلی
◽️ زمان: شنبه ۶ بهمن بعد از نماز مغرب و عشا
▪️مکان: قم بلوار شهید صدوقی (زنبیل آباد) خیابان حضرت ابوالفضل علیهالسلام مسجد حضرت ابوالفضل علیهالسلام
#مراسم_دومین_سالگرد
#قم
هدایت شده از مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
🔰 پنجمین مدرسه فصلی زمستانه پژوهشگاه فقه نظام با همکاری مراکز علمی برگزار میشود:
💠اقتصاد مردمی از مبانی تا الگوهای علمی
👈 بخش مبانی:
✳️جایگاه مردم در نظام اقتصادی اسلام
👤آیت الله محسن اراکی
✳️مبانی و تعریف مردمسالاری اقتصادی دینی
👤حجت السلام و المسلمین احمد علی یوسفی
✳️مقایسه مکتب مردمسالاری اقتصادی دینی با سایر مکاتب اقتصادی
👤حجت الاسلام و المسلمین محمد مادرشاهی
✳️گزارشی از اقدامات حلقههای میانی و ارائه الگوهای موفق
👤دکتر روح الله ایزدخواه
👈بخش نقد الگوهای عملیاتی:
✳️الگوی عملیاتی مردمسالاری اقتصادی دینی در صنایع سبک
👤ارائه: حجت الاسلام مجتبی امیری
👤نقد: دکتر سید مهدی زریباف
✳️الگوی عملیاتی صندوقهای تخصصی سرمایهگذاری
👤ارائه: حجت الاسلام کمیل قنبرزاده
👤نقد: حجت الاسلام دکتر سید جواد عبادی
✳️الگوی عملیاتی مردمیسازی ساختار سازندگی
👤ارائه: حجت الاسلام محمد مادرشاهی
👤نقد: دکتر مجتبی خانی
✳️الگوی عملیاتی اقطاع و واگذاری منابع
👤ارائه: حجت الاسلام جابر ابوزاده
👤نقد: دکتر محمد جواد رضایی
✳️الگوی عملیاتی بازارهای مردمی
👤ارائه: حجت الاسلام محمد حسن نحوی
👤نقد: دکتر سید امیر سیاح
👈اختتامیه
✳️آثار اقتصادی واگذاری زمینها و منابع به عموم مردم
👤دکتر محمد منان رییسی
🗓پنجشنبه و جمعه،یازده و دوازدهم بهمن 1403
🔍 اطلاعات بیشتر:
🆔@eco_islamic
☎️09170242845
📥مسیر ثبت نام:
🌐sahwa.ir/amozeshi/blog-16/form2
◻️پژوهشگاه فقه نظام
🆔@jiiss_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔰 مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
https://eitaa.com/emh_ismc_ir
هدایت شده از مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
معرفی مدرسه زمستانه اقتصاد مردمی.pdf
2.25M
🔰بروشور معرفی تفصیلی مدرسه فصلی اقتصاد مردمی از مبانی تا الگوهای عملی
🔹معرفی اجمالی موضوع مدرسه
🔹جدول زمانی برنامه ها
🔹معرفی اساتید
🔹معرفی سرفصل های ارائهها
🔹معرفی ناقدین الگوهای عملیاتی
🔹منابع پیش نهادی برای مطالعه
🔹چند نکته برای شرکت کنندگان
👈🏻 پوستر مدرسه زمستانه اقتصاد مردمی از مبانی تا الگوهای عملی
📨مسیر کسب اطلاعات بیش تر:
🆔@eco_islamic
☎️09170242845
📥مسیر ثبت نام:
🌐sahwa.ir/amozeshi/blog-16/form2
◻️پژوهشگاه فقه نظام
🆔@jiiss_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔰 مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه
https://eitaa.com/emh_ismc_ir
هدایت شده از اصرار
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز جنوب لبنان شاهد صحنههای دیگری بود...
نماز جماعت روبروی تانکها،
زنانی آغوشگشوده به گلولهها،
رد شدن از سیم خادارها،
و شروع بهم ریختن محاسبات، از طرف مردمی که فقط «عزم خانه» داشتند.
بازگشت به خانه سودای همیشگی آنها بوده.
اصلا فلسطین درد عالم است چون درد خانه دارد.
دشمنان شاید به کارساز بودن تیر و تفنگ در کردنهایشان دلخوش باشند و فکر کنند آن تعیین کنندهی نهایی همین تسلیحات نظامی باشد، اما از آن سو مردمی ایستادهاند که داراییشان غم خانه است.
دست بردار خانه نیستند چون اهل خانهاند، میشود حتی به افتخارشان، آنها را «مردم خانه» نامید و گفت خانه اصحابی دارد و اینان اصحاب ایشانند. با خانه قرار میگیرند، ریشه هایشان را در خانه سفت میکنند، با آن ریشه میدوانند.
وقتی که میخواهند از انسان، خانه به دوشی بسازند که اینجا و آنجا برایش فرقی نکند و هر جا که باشد نام آوارگی و بیخانمانیاش را «خانه» بگذارد، مردمانی به جهان آموختند خانه «هرجا» نیست.
📸فیلم را باز کنید و شاهد تصاویری از این بازگشت دلانگیز به خانهها باشید.
#خانه
#لبنان #فلسطین
@Esrar3