💢یعنی اردشیر زاهدی داماد شاه هم فهمید، این #تاجزاده و #زیباکلام نفهمیدن!
خدایی جفتشون رو با پونصد میلیون سر هم بدیم، زاهدی رو برگردونیم بازم سود خالصه!
#فرید_ابراهیمی
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اختاپوسها علیه اختاپوس
تا کنون مخاطبان از نحوه انتشار مستند اختاپوس انتقادات مورد توجهی داشتند...
در این ویدئو پشت پرده اتفاقات اکران و پخش مستند اختاپوس در طول این چند ماه را ببینید
#خودرو
#مافیای_خودرو
#اختاپوس
#مستند_اختاپوس
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #اردشیر_زاهدی وزیر خارجه رژیم #پهلوی: ایرانیان خارج از کشور طرفدار تحریم و جنگ با ایران، پستان مادر را گاز میگیرند.
به قاسم سلیمانیها افتخار میکنم که جان خود را فدای ایران کردند.
افتخار میکنم به جوان ایرانی بهخاطر پرتاب ماهواره؛ در حال حاضر ایران ۲۰ میلیون زن تحصیلکرده دانشگاهی دارد که به آن افتخار میکنم. آینده ایران به دست آنها ست.
آمریکا و اسرائیل که دنبال تغییر حکومت در ایران هستند غلط میکنند.
ما که از ایران پول هم برداشتیم آوردیم اینجا... حق نداریم به اونها (مردم) بگیم لنگش کن.
خودشان پهپاد و زیردریایی درست میکنند امروز؛ خلیج فارس را میگردانند. به اینها افتخار میکنم.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 رشد الان #بورس، حباب نیست، پس چیست؟/ حباب بازار سرمایه بترکد، دولت باید پاسخ مردم را بدهد؟
👤 #احمد_توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
اقتصاد با سرعت به سمت رکود شدیدتر پیش می رود و طبق قاعده باید وضعیت همه بخش ها خراب باشد اما بورس کشور برخلاف همه بورس های جهان در حال رشد است این چه معنی داردجزء اینکه یک ناسلامتی در کار باشد!
برخی ها شاید بگویند با وجود تعطیلی سایر بازارها مردم روی خوش به بازار سهام نشان می دهند. اگر این گونه باشد نباید به مردم توجه داد که برای نمونه وقتی دارایی یک شرکتی 450 میلیارد تومان است بدون هیچ اتفاقی در عملکرد این شرکت به چهار هزار و 800 میلیارد تومان می رسد، آیا این حباب نیست؟
مردم بدون دانش کافی معاملات در بورس انجام می دهند وقتی این حباب می ترکد چه کسانی بیچاره می شوند افرادی که اطلاعات علمی و فنی یا اطلاعات موردی نداشته اند.
رشد چند ماهه اخیر شاخص ها در بورس به دلیل بهبود وضعیت شرکت ها و اقتصاد نبوده بلکه بواسطه کاغذبازی است.
اگر حباب بازار بترکد دولت پاسخگوی سرمایه از دست رفته عامه مردم است چرا که مسئول همه چیز است و باید برای همه حالت ها تدبیر کند.
🔻مرتبط
💢 اساس #بانک بر #ربا و ریشه #بورس در #قمار است
💢 6٠برابر اختلاس سه هزار میلیاردی در مدت بیست ماه از بورس تهران پرید
💢دکتر پیمان مولوی، تحلیلگر مسائل اقتصادی: ذات #بازار_سرمایه و بورس شرطبندی است.
💢 از #بورس و #بانک تا #قمار و #ربا
💢 #بورس ؛ به نام تولید ، به کام سفتهبازی
💢ماجرای 180هزار میلیاردی که در #بورس از بین رفت!
🇮🇷 @Ammar_media
💢نولیبرالهای وطنی میگویند: تا #آزادسازی اقتصادی اتفاق نیفتد، #خصوصی_سازی خطرناک است.
◀️ اولا که دارند دبه درمیآورند؛ سه دهه است با زورِ باتوم و گاز اشکآور، سیاست خصوصیسازی را پیش برده و رساندهاند به امروز. حالا که آش خصوصیسازیشان را زیادی شور میبینند، یادشان افتاده که «آزادسازی» نفرمودهاند!
🔸 ثانیا؛ یعنی سهچهار دهۀ دیگر هم مملکت را بسپارید به ما تا آزادش کنیم، بعد میآییم از نو برایتان خصوصیسازی راه میاندازیم!
اگر آزادسازی یعنی سپردن بازار به قانون عرضه و تقاضا و دست کشیدن دولت از سیاستگذاری و...، نتیجۀ این آزادسازی از الان معلوم است.
🔹 دهههاست با ایدهی #تقدم_توسعه_بر_عدالت سد راه تحقق عدالت شدهاند و نگذاشتهاند غل و زنجیر از پای ملت باز شود (آزاد شوند!) و جامعهای شکل دادهاند با اقلیتی سرمایهدار رانتی و گردنکلفت و اکثریتی که هشتشان گروه نُهشان است. حالا می گویند اول باید آزادسازی کرد بعد خصوصیسازی.
🔸 چه کسی در این بازار آزادِ خیالی برنده خواهد شد؟ کسی که #قدرت دارد. قدرت کجاست؟ جایی که #ثروت است. ثروت دست کیست؟ دست خودشان.
🔹درستتر این است بگوییم «تا #نابرابری از بین نرفته، آزادسازی، یعنی فساد، یعنی ظلم». در شرایط نابرابر، آزادسازی یعنی سیطرۀ بیچون و چرای گردنکلفتها.
🔺 رقابتی کردن فضا، زمانی عادلانه است که همهی مردم قدرت، قابلیت و امکانِ مساوی برای حضور در رقابت داشته باشند. پس نخست باید تن به عدالت بدهیم و توازن را در جامعه حاکم کنیم، پس از آن، سوتِ آزادسازی را بزنیم.
#روح_الله_رشیدی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 حفظ نظام، اوجب واجبات است؟
◀️ به کرات دیده و شنیدهایم که عدهای در پاسخ به انتقادهایی که دلسوزان انقلاب به برخی تصمیمات و اقدامات بخشهای مختلف نظام دارند، به این جمله استناد میکنند که امام فرمودند: «حفظ نظام از اوجب واجبات است»
🔸 البته چنین جملهای، نه در 21 جلد صحیفه امام و نه در هیچیک از آثار دیگر ایشان یافت نشد، اما تاکید امام بر ضرورت حفظ نظام، غیر قابل انکار است؛ با این حال بررسی نگاه امام به فلسفهی تشکیل حکومت اسلامی، نشان میدهد که ایشان یک شرط اساسی برای حفظ نظام دارند و در تفکر ایشان حرفی از حفظ و حمایت بیقید و شرط نیست...
🔹 امام بر مبنای آیهی 25 سوره حدید هدف اسلام را برپایی عدالت معرفی میکنند...
🕌 لقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ
➖ ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند (حديد؛ 25)
🔸 هدف بعثت پیامبران، انزال کتاب و بینات و میزان، قیام مردم به #قسط بوده و هست:
💭 اسلام از اول، وقتی زاییده شده است... برنامهاش این بود که بزند و بکشد و کشته بشود برای اصلاح حال جامعه. برای اینکه این دزدها و این خیانتکارها را قطع ایادیشان را بکند، قطع حیاتشان را بکند؛ اینها مضر به جامعه هستند. این باغدارها و این کارواندارهای قریش مضرِّ به جامعه هستند، اینها باید از بین بروند. اصلاً اول اسلام وضعش این بوده. (صحیفه امام. ج3، ص393)
💭 همه انبیا از اول، از آدم تا حالا همهشان این معنا بوده است که در مقابل جور، حکومت عدل را میخواستند درست کنند (صحيفه امام، ج21، صص 1-6)
🔹بر همین اساس، امام، به کرات بر این نکته تاکید میکنند که دلیل تشکیل حکومت اسلامی، برپایی عدل است:
💭 ما که میگوییم حکومت اسلامی، میگوییم حکومت عدالت، ما میگوییم یک حاکمی باید باشد که به بیت المال مسلمین خیانت نکند، دستش را دراز نکند بیت المال مسلمین را بردارد. (صحيفه امام، ج3، ص 509-511)
🔸این معنا نه فقط در بیانات، بلکه در آثار مکتوب امام نیز به وضوح مشاهده میشود:
💭 فان لزوم الحکومه لبسط العداله وا لتعلیم وا لتربیـة ، وحفظ ا لنظم ، ورفع ا لظلم ، وسدّ ا لثغور، وا لمنع عن تجاوز ا لأجانب
ضرورت حكومت براى گسترش عدالت، تعلیم و تربیت، حفظ نظم، رفع ظلم، محافظت از مرزها و جلوگیری از تجاوز اجانب است. (کتاب البیع، ج2، ص 620)
🔹 بنیانگذار انقلاب، به این مقدار هم کفایت نمیکند و صراحتاً اعلام میدارد که حکومت، هیچ ارزشی ندارد مگر برای اقامهی عدل...
💭 اين كه در روايات ما و از آن زمان تا حالا اين #غدير را آنقدر از آن تجليل كرده اند، نه از باب اين كه حكومت يك مسالهاي است. حكومت آن است كه حضرت امير به ابن عباس ميگويد: «به قدر اين كفش بي قيمت هم پيش من نيست» آن كه هست اقامه عدل است. (صحيفه امام، ج20، صص 111-113)
💭 مگر امام مسئلهگو بود و تنها بيان قانون مىكرد؟ مگر پيامبران مسالهگو بودند؟... اسلام به قانون نظر ((آلى)) دارد ؛ يعنى آن را آلت و وسيله تحقق عدالت در جامعه مىداند، وسيله اصلاح اعتقادى و اخلاقى و تهذيب انسان مىداند. (ولايت فقيه، ص73)
🔸پس حکومت (ولو اسلامیاش)، هیچ ارزش ذاتیای ندارد و حکومت زمانی ارزشمند است که ابزار و آلت اجرای عدالت باشد...
▪️ با این اوصاف بهتر میتوان تذکرات، هشدارها و تاکیدات امام در لزوم حفظ نظام را تحلیل کرد:
💭 این یک تکلیف الهی است برای همه که اهمّ تکلیفهایی است که خدا دارد؛ یعنی، حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند. (صحيفه امام، ج15، صص 365)
💭 سیدالشهدا(ع) از همان روز اول که قیام کردند برای این امر، انگیزهشان اقامۀ عدل بود... حضرت صاحب هم که تشریف میآورند برای همین معناست. تمام انبیا که قیام کردهاند در عالم طبیعت ... از اول مقابله با طاغوت بوده است. (صحيفه امام، ج21، صص 1-6)
🔹پس در کلام امام، حفظ نظامی که اقامهی عدل میکند، از همه چیز، حتی از حفظ جان شخصی مثل امام عصر(عج) هم واجبتر است؛ یعنی خود حضرت هم ظهور میکنند برای تحقق حکومت عدل، و اگر لازم شود، جانشان را در این راه میدهند.
🔸 امام تاکید میکنند که به صرفِ نظامِ اسلامی، رغبتی ندارند و اگر حاکمیت، برپادارندهی عدل نباشد، از کفشِ پارهای هم کمارزشتر است:
[ادامه..]
💭 مجردِ بودنِ رژیم اسلامی، مقصد نیست. ما جمهوری اسلامی لفظی نخواستیم؛ باید حالا که رژیم رژیم اسلامی شده است محتوا محتوای اسلامی باشد مملکت باید اسلامی بشود. و الّا یک مملکتی باشد که یک مهرههایی را برداشتند یک مهرههایی دیگر جایش گذاشتند، و همان کارها را بکنند، ما همچه چیزی نمیخواستیم. مردم خون ندادند که محمدرضا برود، یک کسی دیگری بیاید و همان اعمال او را بکند؛ همان کارهای او را بکند. (جلد 8؛ صفحات 281-285؛ 4 تیر 1358)
🔺 جملات امام را دقیقتر اگر بخوانیم، اینطور خواهد شد:
حفظ نظامی که برپاکنندهی عدل است، از حفظ جان یک نفر، ولو امام عصر باشد، واجبتر است...
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #حسن_عباسی : فعلا ما صندلی شاه رو ورداشتیم و یه جمهوری اسلامی تشکیل دادیم
#انقلاب_سیاسی #اقتصاد #علم #فرهنگ
#کلبه_کرامت ۶۴٢
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آقای رییس جمهور ؛ این گزارش هم بی اطلاعی محض است؟
🔻 ۴/۸ میلیارد دلار از پول مردم کجاست؟
◀️ رئیس #قوه_قضائیه: هیچ گزارشی که حاکی از تردید یا اشتباه در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ باشد، واصل نشده بلکه بر اتقان گزارش تاکید هم شده است.
تلاش دولت برای گرفتن وام ۵ میلیارد دلاری از صندوق بین المللی پول در حالی است که تکلیف ۴/۸ میلیارد دلار از دارایی خود او معلوم نیست.
#روحانی
🇮🇷 @Ammar_media
📝#بخوانید
💥اقتصاد آمریکا و شمارش معکوس انفجار
♦️ویروس کرونا بیش از هر کشور دیگری به جان اقتصاد آمریکا افتاده و با شمارش معکوس، ایالات متحده را به نقطه صفر انفجار از درون نزدیک میسازد.
🔻آمریکا (تحریم کننده فروش نفت ایران) مجبور شده نفتِ 18 دلاری را منفی 35 دلار بفروشد، یعنی پولی هم به خریداران بدهد، چرا که امکان انبار کردن بیشتر نفت را ندارد.
🔻تا کنون، کرونا بالاترین خسارت را به اقتصاد آمریکا زده است. زیان اقتصاد این کشور از کرونا 350 میلیارد دلار میباشد که حتی از ضرر ناشی از حملات 11 سپتامبر (111میلیارد دلار) نیز بیشتر بوده است. به گزارش مؤسسه اعتبارسنجی «مودی» کرونا تا کنون 29 درصد از تولید ناخالص آمریکا را از بین برده است. همچنین «کمیته بودجه فدرال مسئولانه» پیشبینی کرده اثرات و هزینههای شیوع کرونا، #کسری_بودجه دولت را چهار برابر کند.
🔻از سوی دیگر کرونا موجب #بیکار شدن 22 میلیون آمریکایی شده؛ به طوریکه شبکه سیانان تصریح کرد؛ "کرونا در یک ماه، جهش یک دهه گذشته اقتصاد آمریکا را نابود کرد." در حالیکه که آمریکا در اواخر دهه 90 میلادی 231 میلیارد دلار مازاد درآمد اقتصادی داشت، اکنون به یک #بدهکار_تمام_عیار تبدیل شده است.
🔻واشنگتن پست با انعکاس نگرانی کارشناسان اقتصادی، نوشته است: "شیوع کرونا، اوضاع فاجعهباری را رقمزده و باعث افزایش بدهی ملی [ایالات متحده] به بالاترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون شده است" شرایط در آمریکا به گونهای است که از هر 10 نفر امریکایی، تنها 4 نفر پول کافی برای پرداخت هزینههای غیرمترقبه خود را دارند.
✅با این شرایط بیراه نیست که مجله معتبر آلمانی اشپیگل، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و نوشته است: "مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبرو است، تبدیل کرد؛ آیا شاهد #انفجار_ابرقدرت هستیم؟"
✍️ #رضا_سراج
🇮🇷 @Ammar_media
💢تا به حال نزدیک ۳ میلیون نفر کرونا گرفتهاند و در کل دنیا حدود ۲۰۰ هزار نفر از دنیا رفتهاند.
حالا به این فکر کنید که انگلیسیها ۱۰ میلیون ایرانی را در زمان کوتاهی قتل عام کردند!
هنوز هم انگلیس و اذنابش برای ما تدبیر قتل عام دارد!
#سعید_قاسمی
@Iranian_holocaust
#هولوکاست_ایرانی
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #سرمایه_داری همیشه برای فروش به شما نیاز دارد
دنیای سرمایهداری دنیای مصرف بی حد و اندازه کالاست. برای آنکه کالاها به فروش بروند به انواع روشها متوسل میشوند که تبلیغات و اغوای رسانهای تنها بخشی از این روشهاست.
معیوب سازی عمدی کالا و کاهش طول عمر مفید کالاها هم بخش دیگری از روشهای فروش بیشتر محصولات است که کمتر به آن پرداخته شده است.
رایانهها، وسایل الکتریکی، اتومبیلها، تلفن همراه، تبلت و سیستم عامل همه کالاها به شیوهای تولید میشوند که طول عمر کمتری داشته باشند و مصرف کننده بعد از مدتی مجبور به تعویض آنها شود.
#کاپیتالیسم
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در دربِ گردان صداوسیما چه میگذرد؟
▪️روایت میلاد گودرزی از مدیر سابق یک شبکه، که برای همان شبکه سریال میسازد.
🗣 به جمع افشاگران ملحق شوید↙️
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بده بستان صدا و سیما با علی انصاری و بانک آینده
▪️چرا صدا و سیما برای مجموعه ای پر از تخلف و فساد در حوزه های مالی رپورتاژ تبلیغاتی میرود؟
#بانک_آینده #ایران_مال #علی_انصاری
🗣 به جمع افشاگران ملحق شوید↙️
🇮🇷 @Ammar_media
راهکار حفظ ارزش پول در شرایط اقتصادی - حجت الااسلام مصطفی امینی خواه.mp3
9.79M
💢 راهکار حفظ ارزش پول در این شرایط اقتصادی
🔸 داستان شنیدنی از امام صادق علیه السلام از زبان حجت الااسلام مصطفی امینی خواه
🇮🇷 @Ammar_media
💢آقایان مدیران صداوسیما شفافیت معجزه میکند!
✍🏻 #میثم_مهدیار
بعد از اتفاقات دی ماه 98 بود که برخی از بازیگران و مجریان و دستاندرکاران هنر و سینما و تلویزیون صریحا یا تلویحا اعلام کردند که ترجیح میدهند با نهادهای فرهنگی رسانهای حاکمیتی همچون جشنواره فجر همکاری نکنند. این تحریم به صداوسیما هم رسید و از قلقلی تا #محسن_تنابنده هم اعلام کردند از تلویزیون خداحافظی می کنند. برخی مثل #رضا_رشیدپور هم اعلام کردند در شکاف «دوگانه مسئولان و مردم» طرف مردم هستند!
این روزها هم صداوسیما دوباره سیبل انتقادات شده؛ منتقدان صراحتا « باج دادن مدیران به سلبریتیها» را هدف گرفته و خواستار شفافیت قراردادها و دستمزدهای سلبریتیها در تلویزیون شدهاند.
اما مدیران صداوسیما با این دو جریان یکسان نبوده است. دو ماه بعد از ماجراهای دی ماه، تنابنده پایتختش را روی آنتن برد و رضا رشیدپور دوباره در برنامه اتفاق شبکه سه ظاهر شد. برنامهای که این روزها دوباره نام آن به خاطر دست مزد بالای رشیدپور بر سر زبانها افتاده است.
اما در مقابل برنامه رمضانی شبانه #وحید_یامین_پور در شبکه افق لغو شد. قبلتر و به خاطر انتقاداتش به استثنا شدن بسیاری از مدیران پیر و فرتوت صداوسیما از قانون "منع به کارگیری بازنشستگان" حضورش صرفا به شبکه افق محدود شد و این بار حتی از اجرا در این شبکه نیز منع شد. این نشان میدهد گویا هزینه انتقاد از صداوسیما از هتک نظام هم بیشتر است!
صداوسیما دچار یک دور باطل شده: مدیران صداوسیما تلاش میکنند تا با فروش آنتن به اسپانسرها مشکلات بودجه را حل کنند؛ اسپانسرها برای سود بیشتر پدیده #مجری_سلبریتیها را باب کردند و دستمزدهای نجومی را رواج دادند. حالا، هم ذائقه مخاطب تغییر پیدا کرده و هم هزینههای تولید بسیار افزایش یافته و در واقع مدیران سازمان از چاله به چاه افتادهاند.
تقریبا هیچ کدام از رسانههای رسمی یا غیررسمی اصولگرا از روزنامهها تا سایتها این موج مطالبهگری و شفافیتخواهی و انتقاد از مدیران صداوسیما را پوشش ندادند. همان رسانههایی که دو هفته قبل به خاطر یک سکانس سریال پایتخت گریبان چاک میکردند و در جلسات و گفتگوهای خصوصیشان از بالا تا پایین سازمان را مورد حمله قرار میدهند حال در این منازعه بیرون گود نشستهاند. شاید دلیل عمده این کنارهگیری را باید در «رانت آنتن» دانست.
بسیاری از فعالان و مدیران رسانهای اصولگرا اینک در صداوسیما ( به عنوان تهیهکننده یا کارشناس یا سردبیر و...) «برنامه» دارند و میدانند حمایت علنی از انتقادات به مدیران صداوسیما یعنی از دست دادن این فرصت!
اما دلسردکنندهتر از همه، یادداشت حمایتی (یا حداقل میتوانیم بگوییم توجیهگرایانه) رئیس جوان و خوشفکر دانشگاه صداوسیما از عملکرد آنتنفروشانه مدیران سازمان در مقابل انتقادات بود. لب کلام جناب #اسفندیاری این بود که چون #بودجه کم است پس مجبوریم آنتن بفروشیم. این درحالیست که دانشگاه صداوسیما قرار بوده عقل متصل سازمان باشد و نقشی راهبردی بازی کند. بحران آنتنفروشی در سازمان نشان از آن دارد که این دانشگاه در تولید ایدههایی برای اقتصادِ سازمان موفق نبوده یا اگر توفیقی داشته به علت ارگانیک نبودنش نتوانسته کمکی به حل بحران کند.
مدیران صف معمولا فرصت کافی برای نگاه به گذشته، انباشت تجربیات و تامل در دستاوردها ندارند و گرفتار عملگرایی هستند. در صداوسیما مساله پر کردن آنتن چنین معظلی را مضاعف میکند. حداقل انتظار از دانشگاه صداوسیما این بوده و هست که اگر در خلق ایدههای اقتصادی سالمتر برای سازمان ناتوانند حداقل تبعات #آنتن_فروشی را در کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیران بالادستی روشنتر کنند.
صداوسیمای ما حتما توفیقات بسیاری داشته، اما این تجربیات مثبت انباشت نشده و به ارتقای کیفی برنامههای سازمان منجر نشده است. همین مساله بحران ساختاری صداوسیما را عیانتر میکند.
تجربه ضرغامی، سرافراز و حالا علیعسگری نشان می دهد که بحرانهای چندلایه صداوسیما با رفتن و آمدن این و آن حل نمیشود بلکه ناظر به آن بحرانهای ساختاری، سازمان به تحولات ساختاری بنیادین محتاج است.
#شفافیت قوانین و عرفهای اداره سازمان، شفافیت در قراردادها و دست مزدها، پاسخگویی به مردم و... از جمله عواملی است که میتواند ابعاد بحران مدیریتی در صداوسیما را روشنتر و زمینه چنین تحولی را تمهید کند. ایکاش خود مدیران سازمان شعار آن کلیپی که بارها در شبکههای مختلف سیما پخش شده را جدی میگرفتند: «شفافیت معجزه میکند».
🇮🇷 @Ammar_media
💢آقایان مدیران صداوسیما شفافیت معجزه میکند!
✍🏻 #میثم_مهدیار
بعد از اتفاقات دی ماه ۹۸ بود که برخی از بازیگران و مجریان و دستاندرکاران هنر و سینما و تلویزیون صریحا یا تلویحا اعلام کردند که ترجیح میدهند با نهادهای فرهنگی رسانهای حاکمیتی همچون جشنواره فجر همکاری نکنند. این تحریم به صداوسیما هم رسید و از قلقلی تا #محسن_تنابنده هم اعلام کردند از تلویزیون خداحافظی می کنند. برخی مثل #رضا_رشیدپور هم اعلام کردند در شکاف «دوگانه مسئولان و مردم» طرف مردم هستند!
این روزها هم صداوسیما دوباره سیبل انتقادات شده؛ منتقدان صراحتا « باج دادن مدیران به سلبریتیها» را هدف گرفته و خواستار شفافیت قراردادها و دستمزدهای سلبریتیها در تلویزیون شدهاند.
اما مدیران صداوسیما با این دو جریان یکسان نبوده است. دو ماه بعد از ماجراهای دی ماه، تنابنده پایتختش را روی آنتن برد و رضا رشیدپور دوباره در برنامه اتفاق شبکه سه ظاهر شد. برنامهای که این روزها دوباره نام آن به خاطر دست مزد بالای رشیدپور بر سر زبانها افتاده است.
اما در مقابل برنامه رمضانی شبانه #وحید_یامین_پور در شبکه افق لغو شد. قبلتر و به خاطر انتقاداتش به استثنا شدن بسیاری از مدیران پیر و فرتوت صداوسیما از قانون "منع به کارگیری بازنشستگان" حضورش صرفا به شبکه افق محدود شد و این بار حتی از اجرا در این شبکه نیز منع شد. این نشان میدهد گویا هزینه انتقاد از صداوسیما از هتک نظام هم بیشتر است!
صداوسیما دچار یک دور باطل شده: مدیران صداوسیما تلاش میکنند تا با فروش آنتن به اسپانسرها مشکلات بودجه را حل کنند؛ اسپانسرها برای سود بیشتر پدیده #مجری_سلبریتیها را باب کردند و دستمزدهای نجومی را رواج دادند. حالا، هم ذائقه مخاطب تغییر پیدا کرده و هم هزینههای تولید بسیار افزایش یافته و در واقع مدیران سازمان از چاله به چاه افتادهاند.
تقریبا هیچ کدام از رسانههای رسمی یا غیررسمی اصولگرا از روزنامهها تا سایتها این موج مطالبهگری و شفافیتخواهی و انتقاد از مدیران صداوسیما را پوشش ندادند. همان رسانههایی که دو هفته قبل به خاطر یک سکانس سریال پایتخت گریبان چاک میکردند و در جلسات و گفتگوهای خصوصیشان از بالا تا پایین سازمان را مورد حمله قرار میدهند حال در این منازعه بیرون گود نشستهاند. شاید دلیل عمده این کنارهگیری را باید در «رانت آنتن» دانست.
بسیاری از فعالان و مدیران رسانهای اصولگرا اینک در صداوسیما ( به عنوان تهیهکننده یا کارشناس یا سردبیر و...) «برنامه» دارند و میدانند حمایت علنی از انتقادات به مدیران صداوسیما یعنی از دست دادن این فرصت!
اما دلسردکنندهتر از همه، یادداشت حمایتی (یا حداقل میتوانیم بگوییم توجیهگرایانه) رئیس جوان و خوشفکر دانشگاه صداوسیما از عملکرد آنتنفروشانه مدیران سازمان در مقابل انتقادات بود. لب کلام جناب #اسفندیاری این بود که چون #بودجه کم است پس مجبوریم آنتن بفروشیم. این درحالیست که دانشگاه صداوسیما قرار بوده عقل متصل سازمان باشد و نقشی راهبردی بازی کند. بحران آنتنفروشی در سازمان نشان از آن دارد که این دانشگاه در تولید ایدههایی برای اقتصادِ سازمان موفق نبوده یا اگر توفیقی داشته به علت ارگانیک نبودنش نتوانسته کمکی به حل بحران کند.
مدیران صف معمولا فرصت کافی برای نگاه به گذشته، انباشت تجربیات و تامل در دستاوردها ندارند و گرفتار عملگرایی هستند. در صداوسیما مساله پر کردن آنتن چنین معظلی را مضاعف میکند. حداقل انتظار از دانشگاه صداوسیما این بوده و هست که اگر در خلق ایدههای اقتصادی سالمتر برای سازمان ناتوانند حداقل تبعات #آنتن_فروشی را در کوتاه مدت و بلند مدت برای مدیران بالادستی روشنتر کنند.
صداوسیمای ما حتما توفیقات بسیاری داشته، اما این تجربیات مثبت انباشت نشده و به ارتقای کیفی برنامههای سازمان منجر نشده است. همین مساله بحران ساختاری صداوسیما را عیانتر میکند.
تجربه ضرغامی، سرافراز و حالا علیعسگری نشان می دهد که بحرانهای چندلایه صداوسیما با رفتن و آمدن این و آن حل نمیشود بلکه ناظر به آن بحرانهای ساختاری، سازمان به تحولات ساختاری بنیادین محتاج است.
#شفافیت قوانین و عرفهای اداره سازمان، شفافیت در قراردادها و دست مزدها، پاسخگویی به مردم و... از جمله عواملی است که میتواند ابعاد بحران مدیریتی در صداوسیما را روشنتر و زمینه چنین تحولی را تمهید کند. ایکاش خود مدیران سازمان شعار آن کلیپی که بارها در شبکههای مختلف سیما پخش شده را جدی میگرفتند: «شفافیت معجزه میکند».
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کارگران چیز زیادی میخواهند؟
پس از چند دهه رواج #سرمایهداری، اجرای سیاستهای نئولیبرالی، خصوصیسازیهای فلهای، نظام حقوقی #تبعیضآمیز، و... شاهد آن هستیم، که سفرهی کارگران هر روز کوچک و کوچکتر شده و اعتراضهای مسالمتآمیز آنان نیز با باتوم و گاز اشکآور پاسخ داده میشود.
امسال در همان راستا، با تدبیر نمایندگان دولت و کارفرمایان، حقوق کارگران به اندازه تورم هم بالا نرفت تا بار دیگر ثابت شود اساساً کارگران مسئله هیچکس نیستند.
اما سوال اینجاست با وجود این همه نجابت و صبوری کارگران، چرا در برابر این ظلمها، حوزههای علمیه و مراجع سکوت کردهاند؟ چرا مذهبیها در برابر این ظلم مشهود، نمیایستند و یقه پاره نمیکنند؟ دادستانها چرا داد آنها را نمیستانند؟
پینوشت: تصاویر، مربوط به راهپیمائي #روز_کارگر در اردیبهشتماهِ ۵۹ است و این شعار که بارها توسط جمعیت تکرار میشود:
"مرگ بر آمریکا دشمن مستضعفین / درود بر خمینی حامی مستضعفین"
#کاپیتالیسم
🇮🇷 @Ammar_media
💡«فقه تمدن ساز» مصادیق حکم را در جامعه دنبال میکند.
⚠️وقتی فقیه کنار بنشیند و فقط حکم کلی بدهد؛ شورای فقهی را هم رئیس بانک مرکزی تعیین میکند و ربا🔥 را با امضای #دین به جامعه تحمیل میکنند.
#سیدمحمدحسین_متولی_امامی
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
@reba_ir
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 "پسرم که معاف شد، فهمیدم قانونِ بیخودی است؛ عوضش کردم!"
◀️ از سردار کمالی (که موثرترین فرد در امور مربوط به خدمت سربازی نامیده میشود) دو سوال ساده پرسیدهاند:
1- فلسفهی اجباری بودن سربازی چیست؟ 2- فرزندان خودتان هم سربازی رفتهاند؟
🔸 پاسخهای ناامیدکنندهی او، از یک طرف نشان می دهد که چرا این همه محدودیت رسانهای برای پرداختن به موضوع سربازی وجود دارد و از طرف دیگر گویای قاعدهی نانوشته و آشنا اما زجرآوری است که بر اغلب تصمیمگیریهای کشور حاکم است: تبعیض بین #آقازادهها و #اشراف و دست و پادارها با عموم مردم و به ویژه پابرهنه و محرومان...
❗️ #تبعیض
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ما مقصریم!
🔻اگر از فقر و فساد و تبعیض دردمان نمیگیرید؛ ایمانمان مشکل دارد/ اینکه فریاد نمی زنیم و اعتراض نمی کنیم ؛ ایمانمان مشکل دارد
🎙 #حسن_عباسی
🇮🇷 @Ammar_media
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #تبعیض قابل تحمل نیست
🔸جمهوری اسلامی نماد کاملی از انقلاب اسلامی در داخل کشور نیست
🎙 #علیرضا_زاکانی
🇮🇷 @Ammar_media
💢 "اخطار:
غیرحرفهایهای تازه وارد به #بورس توجه کنند؛
حرفهایها دست به ماشه هستند. با شروع ریزش بورس در کسری از ثانیه میفروشند و فرار میکنند! آن وقت شما میمانید و انبوهی از سهامی که گران خریدهاید و ارزان باید بفروشید(اگر مشتری پیدا کنید!)
در شرایط فعلی بازار خیلی احتیاط کنید!"
👤 حجت الله عبدالملکی
📌مومنین و روزهداران عزیز
ضمن قبولی طاعات وعباداتتون به عرض میرساند: چنانچه #قمار باز خوبی نیستید لطفا وارد #بورس نشوید.
#بورس
#قمار
#شرطبندی
#کلاهبرداری_بزرگ
🇮🇷 @Ammar_media
💢آیت الله #مکارم_شیرازی:
تا بانکها اصلاح نشوند اقتصاد سامان پیدا نخواهد کرد.
یکی از مشکلات بانک ها تولید و #خلق_پول است که آسیب های زیادی به اقتصاد وارد می کند؛ در این خصوص باید نظارت های بیشتری صورت گیرد.
(۱۳۹۷/۱۰/۱۳)
#ربای_بانکی
#فریاد_مراجع
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
@reba_ir
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #رحیم_پور_ازغدی : #شهید_مطهری حرفهایی زده است که آدم میترسد الان بگوید، قابل گفتن نیست!
صراحتا میگوید، قرار نیست حکومت آخوندی و صنفی برقرار کنیم
🇮🇷 @Ammar_media
🔻مرتبط
💢 حفظ نظام، اوجب واجبات است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #معلم_دانش_استراتژی
معلمی راه و شغل انبیاست،
معلم هدایتگر جامعه به سمت الله است.
#جدال_احسن
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقایان نمیخواهند از نفت مستقل شوند؟
◀️ محمدرضا یزدی، عضو کمیسیون اصلاح نظام مالیاتی: ۱۷ میلیون نفر جمعیت ۲ دهک بالای جامعه است. اگر از این افراد سالانه ۱۰ میلیون تومان از سرمایههای غیرمولدشان نظیر ملک و خودرو، مالیات گرفته شود، میشود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان... میشود ۱/۴ برابر درآمد مالیاتی فعلی!
🔸 در این صورت درآمدهای مالیاتی کشور به ۳۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید و بودجه از نفت مستقل خواهد شد.
🔺 اما تا زمانی که وارداتچیهای سنگر گرفته در #اتاق_بازرگانی، نئولیبرالهای مشاور دولت و ژورنالیستهای ضد مردم، در کشور تصمیمسازی کنند، هیچگاه نه بودجه از نفت مستقل خواهد شد و نه مستضعفان و پابرهنگان به حقشان خواهند رسید.
#دریچه
🇮🇷 @Ammar_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سود وام بانکی تا حدود ۴۰ درصد!!
اینکه بانکها علاوه بر رباخواری با غش در معامله و کمفروشی و دروغگویی به شما وامی میدهند که بیشتر پس میگیرند، کارمزد و قسط اول را همان اول یا در فاصله کمتر از یکماه بر میدارند و با سود مرکب به شما چیزی میگویند که در عمل اتفاق نمیافتد.
سود وامها در عمل در حدود 40 درصد است و این خود به تورم و افزایش فاصله طبقاتی کمک میکند.
#بانک
#خلق_پول
#ربای_کلان
#کلاهبرداری_بزرگ
#پول_نباید_کار_کند
#پول_بدون_پشتوانه
#شورش_علیه_طمع
#انقلاب_اقتصادی
#ربا = جنگ با خدا
#اقتصاد
🇮🇷 @Ammar_media