بهتر_نیست_هزینۀ_زیارت_را_خرج_فقرا.pdf
506.2K
📌 بهتر نیست هزینۀ زیارت امام حسین(ع) را خرج فقرا کنیم؟
🔻۵ پاسخ عقلی و نقلی به پرسشی فراگیر
➕فتوای امام خمینی
🔸کاری از گروه پژوهشی بیان معنوی
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۳۱ شهریور ۱۳۹۸
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید | کوچه شهید...
اینکه این همه شهید
بر سر تمام کوچههای شهر ایستادهاند
تا نشانی مسیر خانههای ما شوند
حیرتآور است؛ نیست؟
#بی_یاد_و_نام_شهدا_راه_را_گم_میکنیم
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۱ مهر ۱۳۹۸
#صحیفه_سجادیه_زبور_آل_محمد (ع)
🔹صحيفه سجاديه كه به آن «زبور آل محمد(ص)» يا «انجيل اهل بيت(ع)» يا «اخت القرآن» لقب داده اند، كتابى است كه در آن دعاهاى امام سجّاد(ع) در زمينه هاى مختلف آمده است و از آنجا كه دعا از عرصه هاى سنت است، صحيفه سجّاديه را مى توان به عنوان يك نگاشته حديثى قلمداد كرد. البته بايد توجه داشت كه گرچه صحيفه مجموعه اى از دعاهاست، اما در لابلاى دعاها و در قالب راز و نيازها، درس ها و آموزه هاى مهمّى در زمينه هاى مختلف معارف دينى آمده است.
🔹با صرف نظر از سند آنچه كه صدور اين صحيفه از امام سجّاد(ع) را قطعى مى سازد، محتواى بسيار عالى و غنى آن و الفاظ زيبا و رساى آن در عرصه مناجات و گفت و گو با خداوند است، كه از هيچ كس به جز حجّت هاى الهى كه در عالى ترين سطح معرفت الهى قرار داشته و با راه و رسم رازگويى با ساحت حق آشنايند، ساخته نيست.
🔹علامه سيد محسن جبل عاملى در اين باره مى نويسد:
«بلاغت و فصاحت بى پايان صحيفه، معانى و مضامين بسيار عالى، محتواى عميق و بى نظير آن در تبيين تذلل و فروتنى در پيشگاه خداوند و ستايش او و شيوه هاى شگفت آور در طلب عفو و رحمت الهى و توسل به ذات حق، كه در صحيفه موج مى زند، از قوى ترين شواهد صحت انتساب صحيفه به امام سجّاد(ع) است».
🔹به استناد مقدمه كتاب، صحيفه داراى 75 دعاست كه از اين تعداد 54 دعا در صحيفه آمده است. برخى از محدثان با بررسى ساير منابع روايى و گردآورى ساير دعاهاى نقل شده از امام سجّاد (ع) صحيفه هاى ديگرى فراهم آورده اند كه از آن ميان مى توان به الصحيفه السجّاديه الثانيه از شيخ حر عاملى؛ الصحيفه السجّاديه الثالثة از ميرزا عبدالله افندى؛ الصحيفه السجّاديه الرابعة از محدث نورى و الصحيفه السجّاديه الخامسة از سيد محسن جبل عاملى اشاره كرد. مرحوم شيخ آقا بزرگ تهرانى حدود پنجاه شرح بر صحيفه را برشمرده است.
🔹کسی که در نگاه نخستین صحیفه سجادیه را درمی نگرد، آن را مجموعه ای از دعا و مناجات با خداوند می یابد، ولی آن گاه در معارف و آموزه های بلند آن تامل و درنگ می کند، درمی یابد که درون مایه این کتاب مجموعه ای غنی از معارف ناب الهی را در خود جای داده است.
🔹در یک دسته بندی جامع دعاهای صحیفه سجادیه را می توان به آموزههای بینشی و آموزه های اخلاقی تقسیم کرد.
از نمونه های آموزه های بینشی دعاى اول با عنوان ستایش عزوجل، دعاى هشتم با عنوان در پناه جستن به خدا، دعاى شماره دهم با عنوان در التجاء به خداى تعالى و دعاى سوم با عنوان درود بر فرشتگان عرش را می توان برشمرد.
از نمونه های آموزه های اخلاقی دعاى شانزدهم با عنوان طلب عفو از گناهان، دعاى بیست و چهارم با عنوان درباره پدر و مادر، دعاى شماره بیست و پنجم با عنوان درباره اولاد، دعاى پنجم با عنوان درباره خود و دوستانش، دعاى بیست و ششم با عنوان درباره همسایگان و دوستان و دعاى بیست و هفتم درباره نگهبانان مرزها می توان یاد کرد.
✍برگرفته از کتاب "درآمدی بر علوم حدیث" اثر استاد علی نصیری
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
۳ مهر ۱۳۹۸
۵ مهر ۱۳۹۸
15_Saoud_Tartil_S087_www.RASEKHOON.net.mp3
248.5K
🔊 #فایل #صوتی
✳️ #تلاوت_ترتیل
✳️ #سوره_اعلی
👤 #احمد_سعود
۵ مهر ۱۳۹۸
🔰 زمینه سازان و حاملان #التقاط_اسلام_و_اومانیسم
🔺 #میرزا_فتحعلی_آخوندزاده
🔸 میرزا فتحعلی فرزند میرزا محمدتقی است که در شهر نوخه یا شکی، در جمهوری آذربایجان کنونی به سال ۱۱۹۱ش زاده شد و در تاریخ ۱۲۵۷ش در ۶۷ سالگی درگذشت. آرامگاه او نیز همانجاست.
🔸 آخوندزاده معروف به آخوندوف در شهرهای نوخه، خامنه، مشکین شهر، گنجه و تفلیس زندگی کرد و آثاری همچون «سرگذشت یک مرد خسیس» و «تمثیلات یا شش نمایشنامه کمدی» از خود بر جای گذاشت.
🔸 شهر نوخه تا زمان قرارداد ترکمن چای در ۱۸۲۸م، ۱۲۰۶ش متعلق به ایران بود. در این زمان، میرزا فتحعلی شانزده سال داشت. وی در ۲۳ سالگی به تفلیس رفت و مترجم بارون روزن، فرماندار گرجستان شد.
🔸 پس از آشنایی با تئاتر در گرجستان، خود نیز به نمایش نویسی روی آورد. آخوندزاده در آثار خود به موضوع آزادی و مشکلات زنان ایران میپردازد و با تمجید از #تجدد و #مدرنیسم، به هجو و طرد سنت میپردازد.
🔺 اصلاح دینی و #پروتستانتیسم
🔸 آخوندزاده با اثرپذیری از فلسفه تجربی غربی، پی بررسی سیر اندیشههای دینی در ظرف تاریخی و محک آنها به واسطه تجربه و آزمون بر آمد و دیدگاه او درنهایت، به تجدیدنظرطلبی در اسلام و پیشنهاد «اصلاح دینی و پروتستانتیسم» منتهی شد.
🔸 او که به مبارزه علیه روحانیت به پا خاسته بود، خود را #مارتین_لوتر ایران میدانست؛ اما از آنجا که معمولا التقاط پلی به سوی ارتداد است، آخوندزاده در نهایت پی حذف اساس اسلام و هدم آن بر آمد.
🔸 او مبلّغ اومانیسم، لیبرالیسم، مشروطه خواهی و ملیگرایی بود. آخوندزاده آنچنان شیفته غرب بود که به مردم آسیا توصیه میکرد همیشه مطيع امر و نهی بزرگ خود یعنی غرب باشند؛ آنجا که میگوید:
🔹 «مردم آسیا حریت کامله را یکبارگی گم کردهاند و از لذت مساوات و نعمت حقوق بشریت کلا محروماند… بر شما لازم است که بزرگ خود (یعنی غرب) را بشناسید … همیشه به امرونهی او مطیع باشید و رسوم بندگی و آداب انسانیت را یاد بگیرید.»
🔸 آخوندزاده با طرح ایدۀ «ملیتخواهی و #ناسیونالیسم» در پی مقابله با فرهنگ دینی-عربی جامعه ایران است و بازگشت به دوره ایران باستان را توصیه میکند و در واقع، آن را راهکاری برای هویت بخشی به جامعه ایران میداند که در مقابل پیشرفت دیگر ملل، احساس فقر و حقارت میکند.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
۵ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌹 زیارت حضرت صاحب الزمان (عج) در روز جمعه
♦️ جمعه روز حضرت صاحب الزّمان (عج) و به نام آن حضرت است و همان روزى است که ایشان در آن روز ظهور خواهد فرمود... بگو:
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ اللهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ صَلَّى اللهُ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ عَجَّلَ اللهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاکَ عَارِفٌ بِأُولاکَ وَ أُخْرَاکَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللهِ تَعَالَى بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْکَ،
♦️ وَ أَسْأَلُ اللهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَکَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَکَ عَلَى أَعْدَائِکَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْکَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِکَ
♦️ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ
♦️وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ.
https://eitaa.com/gharar_at
۵ مهر ۱۳۹۸
۸ مهر ۱۳۹۸
۸ مهر ۱۳۹۸