📚مجموعه تدریس کتب طرح ولایت
📕معرفت شناسی|خداشناسی | انسان شناسی| فلسفه اخلاق | فلسفه حقوق | فلسفه سیاست
🧑🏻🏫اساتید: مجتبی مصباح | احمد سعیدی | محمد تقی یوسفی |محمدرضا کدخدایی | مهدی ابوطالبی
📼ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌صوت تدریس معرفت شناسی
📌صوت تدریس خداشناسی
📌صوت تدریس انسان شناسی
📌صوت تدریس فلسفه اخلاق
📌صوت تدریس فلسفه حقوق
📌صوت تدریس فلسفه سیاست
📼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📕دانلود صوت معرفت شناسی یکجا
📘دانلود صوت خداشناسی یکجا
📙دانلود صوت انسان شناسی یکجا
📗دانلود صوت فلسفه اخلاق یکجا
📓دانلود صوت فلسفه حقوق یکجا
📔دانلود صوت فلسفه سیاست یکجا
🌐 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📱@maab_iki | @maab_iki_resane
8عاشورا پژوهی موبایل.pdf
1.34M
فایل کتاب ارزشمند عاشورا پژوهی
#موسسه_احیاء👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
اولاندا صبح عاشورا حسیندن اکبر آیریلدی
گورن سویلر بو امّتدن یقین پیغمبر آیریلدی
.
عقاب اوسته دیوب اکبر منه سرور خداحافظ
عمو عباس ای قاسم ، عمو جعفر خداحافظ
سکینه، زینب و کلثوم، سوسوز اصغر خداحافظ
آتا مظلوم بی لشگر ، اوغول بی یاور آیریلدی
.
.
خدایا چوخ یامان گوندور گیده رعنا اوغول الدن
حسین بیر باغبان اولسا أوزولدی اللری گلدن
گوزی شهلا قدی رعنا نجه آیریلدی بو ائلدن
حسینون روحیدودر اکبر گیدور پیکردن آیریلدی
.
دالیجا دوشدی چون حضرت آتا بو هجره تاب ایتمز
حزین سسله دیور اوغلوم آتاسن تک قویوب گیتمز
اوغولدا گر وفا اولسا باباسن گوزلر اینجیتمز
ایاق ساخلا علی گیتمه گوزومدن اخگر آیریلدی
خلیل کربلایم من اولار قربانلقیم قابل
گوره بو قدّ رعنانی سنه فخر ایلر اسماعیل
آنان لیلاده هاجر تک اولار بو شهرته شامل
یتوب ناله سماواته اوغول مادردن آیریلدی
.
یری بو آخر عمرونده باخوم بیر قدّ رعنایه
آتایم حسرتیم واردور باخام بو چشم شهلایه
یانار قلبیم منیم اکبر آنان بیچاره لیلایه
سنون تک بیر دلآرادن نجه اول مضطر آیریلدی
.
سوزوم یوخدور اوغول قوی گیت داخی میدانه بسم الله
شهیدِ اوّلِ هاشم اولان اوغلوم جزاک الله
یولوندا گچدوم اکبردن ئوزون، سن شاهد اول الله
حسین جدّی پیمبردن دیرسن حیدر آیریلدی
.
یتوب میدانه شهزاده آچوب یوزدن نقاب اکبر
گمان ایتدی قشون اهلی گلوبدور رزمه پیغمبر
دوشوب شمشیر لر الدن اولوب یاغی بوتون لشکر
عمر سعد ستمگردن عموماً لشکر آیریلدی
.
آچوب نطق گهربارین : منم او مرتضى اوغلى
آنامدور زهرۀ زهرا وصیّ مصطفی اوغلی
آدیم شهزاده اکبردور خلیل کربلا اوغلی
منم بیر یوسف ثانی گُلوندن نوبر آیریلدی
.
گلوب دریا کیمی موجه قوشون مغلوبه جنگ اولدی
گورنده تلین اوستونده حسینه عرصه تنگی اولدی
حسینون قلبینه دگدی دیرسن نشتر آیریلدی
.
یازوبلا نادری دوشدی علی اکبر بو سودایه
گوتوردی قانلو کاغذده یازوب بیر نامه صغرایه
یولومی گوزلمه باجی توجه ایله لیلایه
بو گون سندن باجی صغرا على تا محشر آیریلدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی ۴ دقیقه ویدئو منتشر کرد وگفت صدور احکام متهمان اصلی کرسنت به دانه درشت ها رسیده و بهتر است به جای مناظره، دنبال سوراخ موش باشند.
حالا سخنان زنگنه را ببینید:
زورتان فقط به من پیرمرد بی کس و بی پناه میرسد!
سر پیری هر روز با پیگیری مصرانه امثال شما (جلیلی) به دادگاه ها میروم!
@sabety_ir ✅
✍ تبعیض ظریفانه در انتخاب کابینه
آقای ظریف از #تبعیض_مثبت در انتخاب اعضای کابینه سخن گفته و نوشته: "تبعیض مثبت یک روش شناخته شده جهانی برای کاستن از نابرابریهاست و به معنی رهاکردن ارزشهای جامعه ایران نیست".
من فعلاً به ساز و کار انتخاب اعضای کابینه کاری ندارم (هرچند نکاتی انتقادی درباره آن دارم) و فقط با نگاه علمی و تخصصی این مبنای آقای ظریف را بررسی میکنم:
تبعیض مثبت یکی از مسائلی است که در حوزه #اخلاق_عدالت مطرح است مثلاً در جامعه آمریکا به دلیل سالها تبعیض نژادی، رنگینپوستها از شانس برابر در دستیابی به تحصیل و شغل محروم بودهاند لذا مجموعه امتیازات اجتماعی در ایالات متحده آمریکا برای آنها در نظر گرفته شده تا به برابری با سفید پوستان دست پیدا نمایند. به این نوع امتیازات تبعیض مثبت میگویند.
اما آیا میتوان چنین تبعیض مثبتی را در انتخاب اعضای کابینه به کار گرفت؟ به عبارت دقیقتر آیا چنین تبعیضی با عدالت قابل جمع است؟
پاسخ این سوال منفی است چون تبعیض در اینجا عادلانه نبوده و بنابراین از حیث اخلاقی نادرست است. اما چرا چنین تبعیضی نمیتواند عادلانه باشد؟ دلیل این مطلب آن است که در اینجا اعطای مقام وزارت و عضوی از کابینه شدن، امری شخصی نیست که امتیاز دادن و تبعیض قائل شدن در آن، تنها منجر به بهتر شدن شرایط یک نفر بیانجامد بلکه این انتخاب در زندگی تک تک افراد جامعه موثر است یعنی وزیر شدن یک فرد، مثل مغازه دار شدن او نیست. مغازهدار تصمیماتی که میگیرد زندگی و حقوق دیگران را تحت الشعاع قرار نمیدهد اما وزیر چه خوب و چه بدش، میتواند زندگی آدمهای زیادی را دگرگون سازد.
آیا میتوان پذیرفت که چون برفرض پیش از این فردی دچار ظلم شده است، امروز او را بر کسی که بیشتر میتواند خدمت کرده و مشکلات مردم را حل کند؟ آیا میتوان با این حرفها زندگی میلیونها آدم را تحت الشعاع قرار داد؟
#منطقِ قبول تبعیض در چنین شرایطی، شبیه منطقی است که بخشی از فلسطین را بدلیل ظلمی که میگویند در هولکاست به یهود شده، تقدیم به صهیونیستها کردند ... آیا آن منطق درست بود؟ آیا میتوان آن را تبعیض مثبت عادلانه دانست؟ واضح است که نمیتوان برای جبران ظلم گذشته به کسانی، امتیازی به آنها داده شود که منجر به ظلم به دیگران گردد.
بنابراین به نظر من آقای ظریف، آن "روش شناخته شده جهانی" را درست نشناختند و مانند بسیاری از موارد دیگر، #نسخههای_غربی را بدون مطالعه و دیدن #شرایط_ایران برای ما #تجویز کردهاند، تجویزی که از نگاه اندیشمندان اخلاق غربی هم قابل مناقشه است. البته میدانم این مباحث حوزه تخصصی آقای ظریف نیست ولی مگر قرار نبود در هر مسئلهای به افراد متخصص در آن رجوع شود آقای پزشکیان؟!
بر مدار حکمت | حسن لاهوتیان
🆔@meshkatnoor
.
⚜ نمرات منفی دولت چهاردهم در پنج آزمون مهم در گزینش وزیران و مدیران رأس
1⃣ آزمون #همگرایی_اجتماعی
رییس شورای راهبری دولت چهاردهم در برنامه گفتوگوی ویژه خبری گفت: « واقعیت این است که آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات و متعلق به آن جبهه است و لذا درصدی از کابینه، سهم جبههٔ اصلاحات است»
👈 این در حالی است که دکتر پزشکیان چندینبار در مناظرات تاکید کرد که تعلق به هیچکدام از جناحها و گرایشهای سیاسی ندارد.
اصرار آقای ظریف بر سهمخواهی در کابینه و برخلاف سخن صریح دکتر پزشکیان، اگر بخواهد در کابینه نمود پیدا کند، اثر منفی در همگرایی اجتماعی خواهد گذاشت و هزینهتراشی اجتماعی و فرهنگی برای دولت دکتر پزشکیان درست خواهد کرد. ظاهراً آقای ظریف هنوز در فضای انتخابات است و نفی رقیب، هرچند متخصص و متعهد باشد، برای وی موضوعیت دارد.
2⃣ #آزمون_صداقت
آقای ظریف چندین بار تاکید کرد که اساساً صداقت، ویژگی وتویی انتخاب وزیران است.
👈 حال پرسش این است که اصرار غیرصادقانهٔ آقای ظریف بر تعلق آقای پزشکیان به جبهه اصلاحات را چه کنیم؟ آیا کسی که خودش برخوردار از صداقت نیست، میتواند احرازکنندهٔ صداقت دیگران باشد؟
3⃣ #آزمون_شایستهگزینی
آقای ظریف میگوید «اگر کسی متعلق به جامعه اسلام شیعی باشد، برای مدیر شدن، امتیاز منفی میگیرد؛ ولی اگر متعلق به یکی از مذاهب غیر شیعی در ایران باشد، امتیاز مثبت و بیشتر میگیرد»
👈 پرسش این است که اساساً این سخن اگر سخنی پوپولیستی و هیجانزا نیست، پس چیست؟ تعلق به جامعه اهلسنت با وجود اصرار دکتر پزشکیان بر اینکه راهش راه مولی علی علیهالسلام است و با وجود اعتقاد به حقانیت تشیع، چگونه میتواند امتیاز برای مدیریت را تامین کند؟
جناب آقای ظریف! شایسته بود بهجای این سخنان پوپولیستی و روزنامهای، تخصص توأم با تعهد را مورد تاکید قرار میدادید و میگفتید هر کس متعهد و متخصص باشد، او امتیاز بیشتر مییابد، هرچند متعلق به جامعه اهلسنت باشد.(دریادار شهرام ایرانی)
4⃣ #آزمون_اصالت
در اقدامی بسیار عجیب، آقای ظریف بجای دکتر پزشکیان، مشغول تشکیل کابینه شده است و در چینش مسئولان کمیتههای بررسی صلاحیت، افرادی از جنس یک حزب خاص را مأمور بررسی فراجناحی! در تشخیص صلاحیت مدیریت نموده است.
👈 این رویداد، در بررسی پدیدارشناختی و فارغ از نیتخوانی، اولاً تداعی پوششیبودن ریاستجمهوری دکتر پزشکیان و عدم اصالت وی میکند، که بالاترین توهین به یک شخص در قامت ریاستجمهوری است. ثانیاً نشان میدهد که ادعای دکتر پزشکیان درباره فراجناحی بودن، صرفاً یک ادعای تبلیغاتی و غیرصادقانه و برای جمعآوری رأی بوده.
5⃣ #آزمون_دولت_سوم_روحانی
جناب ظریف از سوی دکتر پزشکیان، رییس شورای راهبری دولت چهاردهم شده است و آقای ظریف عدهای از مدیران دولت آقای روحانی را به عنوان اعضای تیم راهبری، مأمور به بررسی صلاحیت مدیران نموده است.
👈 پرسش این است که باوجود تأکید دکتر پزشکیان بر اینکه دولتش امتداد دولت روحانی نیست، این تنظیم و ترتیب در اعضای شورای راهبری چه تناسبی با این تأکید و ادعا دارد؟
🔖 پ.ن: دکتر پزشکیان عزیز! بسیار ضروری است که برای جلوگیری از هزینهسازی و تنشزایی و شوآف رسانهای بیحاصل عدهای خسته و فرتوت همچون آقای ظریف، خودتان ورود کنید و از اقدامات روزنامهپسند ایشان جلوگیری کنید. مطمئن باشید همه همراه شما برای پیشرفت و آبادانی ایران عزیز هستیم.
✍ سیداحمد غفاری قرهباغی
🔻بر اساس گفتههای محمدجواد ظریف، خروجی کمیته های مختلف به اعضای شورای راهبری با ترکیب اعلام شده ارسال و از این بین ۳ تا ۵ گزینه برای هر وزارتخانه یا سازمان، انتخاب و به پزشکیان معرفی میشوند.
✍ نکته مهم: این افراد از هسته های سخت جریان اصلاحات هستند و برخی سوابق قضایی و امنیتی و تبانی علیه نظام و حضور فعال در فتنه های سالهای اخیر را در پرونده خود داشته اند. این افراد و این ترکیب برای آینده کشور بشدت هشدار دهنده میباشد.
دیده از اشک و
دل از داغ و
لب از آه ، پر است...
عشق در هر گذری، رنگ دگر میریزد...
🌾 صائب تبریزی
4_5823408971095998868.mp3
5.9M
📻حاج محمدباقر منصوری
🎙روضه بسیار عالی و سوزناک
✅همراه بااوخشاما😭😭
✅احوالات حضرت ام البنین(س)
خواندن کامل متن انتقادی ذیل، درک سیاسی شما را بالا می برد : 👇👇
استاد ظریف!
۱) هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی می داند اینجا ایران است و در ایران امروز، یک کارهایی نمی شود. از آن جمله وزارت اقلیت های دینی یا مذهبی. فوق فوقش، مشاور یا معاون ...
۲) هر دانشجوی سال دوم علوم سیاسی می داند که افزایش توقعات غیرقابل تحقق، منجر به گشودگی شکاف های اجتماعی و سرریز آن به کف جامعه می شود.
۳) هر دانشجوی سال سوم علوم سیاسی می داند که برای وزیر شدن باید از مجلس رأی گرفت. اگر مجلس همراه نباشد یا باید از رهبری هزینه کرد یا از سرمایه اجتماعی نظام.
۴) هر دانشجوی سال چهارم علوم سیاسی می داند که برای تحقق یک ایده، باید آن را عملی کرد و بر زبان نیاورد. اگر بر زبان بیاوری یا نمی خواهی انجام دهی یا تلاش می کنی هزینه تراشی کنی.
۵) هر دانشجوی ترم اول ارشد علوم سیاسی می داند که الگوی شورایی برای انجام یک کار سیاسی عمدتا برای فرار از پاسخگویی نسبت به عواقب احتمالی آن توسط یک نفر و حواله دادن آن به یک جمع است. کارگروه انتساب وزیران هم چیزی غیر از این نیست.
۶) هر دانشجوی سال دوم ارشد علوم سیاسی می داند وزرا، افراد اجرایی امین رییس جمهور هستند و باید در قالب یک تیم منسجم کار کنند. در آوردن وزیر از کارگروه و با شاخص هایی که از کار تیمی جداست شبیه هدیه گرفتن از لپ لپ است. فقط گاهی ممکن است هدیه خوبی گیرتان بیاید. این را رییس جمهور و مشاورانش هم حتما می دانند.
۷) هر دانشجوی سال اول دکتری علوم سیاسی می داند که کسی که خلاف موارد بالا عمل می کند یا اصلا سیاست نمی داند یا اینکه هم خیلی سیاست می داند هم بازیگر خوبی است و تلاش دارد یا ذهن جامعه را به امور دیگری معطوف کند یا بنا دارد با فشار اجتماعی، هزینه مخالفت با تغییرات را بالا برده به گردن مخالفان بیندازد.
۸) هر دانشجوی سال دوم دکتری علوم سیاسی می داند که نتایج همه کارگروه ها و شوراها و شاخص ها، معرفی چند گزینه غیرقابل انتخاب در کنار یک گزینه مدنظر است که نهایتا همان فرد معرفی خواهد شد و سایر گزینه ها برای نمایش های نخ نمای توجه به اقلیت ها استفاده خواهد شد.
#حکمرانی_شایسته
#سرمایه_اجتماعی
#ریاست_جمهوری
#دولت_چهاردهم
#پزشکیان
#ظریف
🆔@mjafari_ir
📣چهارمین نشست وبیناری دبیران برادر و رابطین خواهر مفام
📜موضوع:
بیان تجربیات و برنامه های موسسه کلامی احیاء
👤ارائه:
مدرس حوزه و دانشگاه حجتالاسلام جعفر علینقی (دبیر مفام استان همدان)
🗓زمان:چهارشنبه ۱۰ مرداد 1403
⏰ساعت: 17:00 الی 18:00
📲لینک جلسه مجازی 👇
B2n.ir/s90095
#مؤسسه_کلامی_احیاء
#مجمع_فرق_ادیان_اقوام_مذاهب
#مفام
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیئت انصارالمهدی روستای دستجرد
هدایت شده از معارف اعتقادی
دینیسازی قانون جذب.pdf
684.8K
#معرفی_مقاله | نقدی بر دینیسازی قانون جذب
✍ مهدی پیچان و مهدی مطیع
چکیده
🔹 مروّجان داخلیِ قانون جذب، آن را تأییدشدۀ متون دینی معرفی کردهاند؛ تا جایی که دعا در معارف دینی را همان قانون جذب دانستهاند؛ به طوری که اصرار و توجه به خواستهها در دعا برای تحقق آنها در عالم خارج است.
🔸 در این نوشتار بیان میشود تسلطنداشتن علمی بر معارف دینی و سوء برداشت از مفهوم و هدف دعا و اجابت آن و نیز تقطیع و تأویل غیرعلمی آیات، ایشان را به راه ناصواب کشانده است.
🔹رهبران قانون جذب، خواست انسان را اصل و اساس در رسیدن به خواستهها میدانند؛ اما برخلاف نظر رهبرانِ قانون جذب، طبق برخی از آیات و روایات، خواست و ارادۀ خدا در هر دو عالم حکمفرما بوده است و آن مقدار از خواستۀ انسان که به آن میرسد نیز به ارادۀ خدا و بهواسطۀ تلاش اوست، نه به دلیل تجسم و تصورش.
🔸 در دعا نیز برخلاف ادعای قانون جذب، آدمی خدا را عطاکننده میداند، نه اینکه ذهن و باور خود را معطی بداند. همچنین هدف از دعا فقط خواستن حاجت نیست، بلکه هدف اصلی، اظهار فقر و مسکنت و بندگی به درگاه خداست.
🆔@mjafari_ir
اظهارات اقای فیاضی در مورد دکتر شریعتی به طور گسترده تو فضای مجازی منتشر شده است:
کاش ایشان و برخی شاگردان مرحوم علامه مصباح یزدی علاوه بر قوت علمی، کیاست و بزرگ منشی علامه را هم به ارث میبردند و با این مواجهههای افراطی و غلط، زمینه هجمه به آن متفکر جریانساز را فراهم نمیکردند.
به رغم وجود اشکالاتی مثل التقاط فکری و یک سویهنگری به آموزههای اسلامی در تفکر دکتر شریعتی، ولی بقول شهید بهشتی وی در حال(اصلاح) شدن بود و شهید مطهری و ... خدمات او را در روشنگری جوانان قبل از انقلاب ستودهاند. قطعا شناخت شهیدان بهشتی و مطهری به دکتر شریعتی بیشتر از آقای فیاضی است ولی چنین مواجهه مشمئز کنندهای با او نداشتهاند.
نگاه صفر و صدی به شخصیتهای تاثیرگذار جامعه قطعا مطلوب نیست و موجب نفرت از روحانیت و در نتیجه موجب دینگریزی خواهد شد.
من به جای ایشان از این نوع مواجهه استغفار و توبه میکنم استغفرالله ربی و اتوب الیه.
مصاحبه خواندنی آیتالله خامنهای در مورد دکتر شریعتی در سال ۱۳۶۰ 👇🌸
مصاحبه خواندنی رهبر انقلاب درباره شخصیت دکتر شریعتی - kurdpress
https://www.kurdpress.com/news/11895/%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%DB%8C
وطن فقط خاک نیست. وطن گاهی یک فریاد است. گاهی یک بغض است. یک آه و حسرت است.
خانم کیمیا علیزاده.
گیرم اصلا اینبار هم میبردی؛ چه کسی در کدام خانه از شوق پیروزیات فریاد میکشید؟
حالا که باختی راه کدام نفس بخاطر بغضی گلوگیر بسته میشود؟ کدام آه از از چله سینهای پرحسرت پرتاب میشود؟
همینطور که چرخیدهای، نگاه کن!
هیچ خانهای در بلغارستان برای تو که پرچم و اسمش روی لباست بود حسرت نمیخورد، آه نمیکشد، بغض نمیکند.
وطن فقط خاک نیست. چه رسد به اسم و رسمی روی لباس تکواندو...
#از_عکسها
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
آشنایی با مهارت ها و ابزارهای مورد نیاز کسب و کارهای مختلف - بیکار نه
https://bikarna.com/
@CFUketab-اندیشه تمدن ساز ۱.pdf
43.87M
📘 اندیشه تمدن ساز ۱
✍🏻 حمزهشریفیدوست، مجیدحمدانی، عبدالحسینمشکانی، علیحسنوند
#️⃣ #اندیشه_تمدن_ساز #جمعی_از_نویسندگان
▫️باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
🔸 دوره معرفت افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه فرهنگیان «طرح عروج»
مخاطبین دوره:
اعضای هیات علمی، مأمورین آموزشی، اساتید حق التدریس (حداقل 6 واحد درسی)، مدیران استانی، روسای پردیس ها و مراکز، معاونین استانی و معاونین پردیس ها و مراکز
📝 شیوه اجرای دوره:
🔹 مجازی غیر برخط (آفلاین)
🔸 حضوری غیر متمرکز (استانی)
✍️ این کارگاه 16 ساعته در دو بخش به قرار زیر برگزار می شود:
بخش اول: 6 ساعت به صورت مجازی در تاریخ 1403/06/01 لغایت 1403/07/10 در سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس:
https://maaref.ecnahad.ir/
بخش دوم: 10 ساعت به صورت حضوری در هر استان از تاریخ 1403/07/11 لغایت 1403/09/30 در دو روزکاری برگزار خواهد
شد.
❌ متقاضیان مشخصات خود را در مهلت زمان 1403/05/15 لغایت 1403/05/24 در فرم زیر ثبت نمایند تا دروس آموزشی در کاربری فرد در سامانه یادگیری الکترونیک قابل دسترسی قرار گیرد.
https://nahad.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=7318
📌 به اعضای هیأت علمی و استادان شرکت کننده که 70 درصد نمره آزمون های کل دوره را کسب نمایند، گواهی بالندگی حرفه ای اعطا می شود که پس از انجام مراحل لازم، در کاربری فرد در سامانه جامع بالندگی حرفه ای قابل دریافت خواهد بود.
#دولت_و_تهی_دستی_از_برنامه
🔹مغالطه بزرگ رئیس جمهور منتخب و وزرای پیشنهادی او در ارائه برنامه به ملت و مجلس، معرفی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سند چشمانداز ۱۴۰۴، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و برنامه هفتم توسعه بجای طرح و برنامه بود. غافل از اینکه مقصود از برنامه، طرحها و راهکارهای رسیدن به این چشم اندازهای کلان است.
🔹به عبارت دیگر، دولت اهداف و غایات را به عنوان مسیر و طریق معرفی کرده و راه رسیدن به اهداف را همان اهداف معرفی میکند که این غلط است. رئیس جمهور منتخب با این ترفند رای بخش بیشتری از رای دهنگان را کسب کرد. امید است نمایندگان مجلس گول این ترفند را نخورند و جز به برنامه و تعهد و تخصص رآی اعتماد ندهند.
✍ آرمان مدرس
🍃⸙⩶🌼🍃🌺🍃🌼⩶⸙🍃
🖥 سامانه پیشنهاد عنوان پایاننامه و مقاله در ایرانداک (جهت)
🍐 ایرانداک با استفاده از هوش مصنوعی سامانه #جهت را ایجاد کرده است که بر اساس بخش پیشنهادهای پایاننامههای انجام شده، به دانشجویان عناوینی را برای انجام پژوهش پیشنهاد میکند
🍎 لینک سامانه:
https://jahat.irandoc.ac.ir
@pajhoohan | پژوهان
🆔@meshkatnoor
ا ࿐*🍃⸙⩶🌼🍃🌺🍃🌼⩶⸙🍃*࿐ا
🍑 چطور #مجله مناسب برای چاپ #مقاله را پیدا کنم؟
🍊 یکی از بهترین راهها استفاده از سامانه #ژورنالیاب است. این سامانه کاربردی و #رایگان، وابسته به مرکز ISC (موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام) است.
🍒 در این سامانه پس از وارد کردن عنوان، چکیده و کلمات کلیدی مقاله، مرتبطترین مجلات علمی نمایش داده میشود.
نشانی سایت:
https://journalfinder.isc.ac
🆔@meshkatnoor
🔥 لیست ابزارهای هوش مصنوعی رایگان برای پژوهش
✅ سایت typeset.io
🟡 پاسخ به سوال بر اساس مقالات
🟡 ساخت جدول اطلاعات از فایل مقاله
🟡 دستیار مطالعه مقاله
🟡 بازنویسی متن
✅ سایت researchrabbit.ai
🟡 دسته بندی مقالات
🟡 پیدا کردن و اتصال مقالات مشابه
✅ سایت glasp.co
🟡 یادداشت برداری از مقالات
✅ ابزار copilot.microsoft.com
🟡 جستجو با هوش مصنوعی
🟡 سوال و جواب از فایل و سایت
🟡 دستیار مطالعه مقاله
🟡 درک و توضیح تصویر
✅ سایت gemini.google.com
🟡 جستجو با هوش مصنوعی
🟡 درک و توضیح تصویر
✅ سایت semanticscholar.org
🟡 جستجوی مقاله
🟡 پیدا کردن مقالات مشابه
✅ سایت consensus.app
🟡 پاسخ به سوال براساس مقاله
✅ سایت elicit.com
🟡 پاسخ به سوال بر اساس فایل مقاله
🟡 استخراج لیست مفاهیم برای مقاله
🟡 استخراج اطلاعات از مقالات
✅ سایت scite.ai
🟡 استناد جملات به مقالات
✅ سایت connectedpapers.com
🟡 پیدا کردن مقالات مشابه
✅ سایت scholarcy.com
🟡 خلاصه سازی مقاله
✅ سایت paperpal.com
🟡 کمک به نوشتار مقاله