#خانواده_ی_شاد ۴۸
✴️احساس امنیت
روش سوم ساختن حس امنیت
👈در بین روز تلفنی ازهمسرتان احوالپرسی کرده و به او ابراز محبت کنید.
اینکه درکنارش نبوده اما بیادش باشید؛ برایش امنیت بخش است😊
🆔 @asanezdevag
#استاد_الهی_فرد
🔷 پدر مادرها تو دعوای بچهها وارد نشن. بچهها خودشون یه عالمی دارن. همدیگه رو هم میزنن. بعداً هم با هم آشتی میکنن. ولی وقتی شما وارد شدی میشه تبعیض؛
🔷 میشه طرفداری از حسین آقا ... طرفداری از حسن آقا. بچه تو دلش نگه میداره تبعیض را. ولی داداشش حسین آقا هرچقدر هم بهش بزنه داداششه، بعد هم یهجایی دیگه این میزنتش!
🔷 بعد هم وقتی این بچهها [چون] با هم هستن، رشد دارن میکنن. خانوادههای پرجمعیت راحتتر از خانوادههای کمجمعیتن. چون بچهها خودشون خودشون رو اداره میکنن.
🔷 الان یک دختری که بزرگ شده، رسیده به یک سنی، داره بچهها رو اداره میکنه، تر و خشک میکنه، غذا میپزه، جارو میکنه. ولی خانوادههایی که بچه کم دارن، نه، این بار رو دوش خودشونه.
#تربیت_فرزند
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
✨ امام سجاد علیه السلام، برای ازدیاد جمعیت ما دعا کرده اند.
فرازهایی از نيايش زیبای حضرت امام زین العابدین علیه السلام:
خدايا، بر من منّت گذار و فرزندانم را نگهدراي كن و آنان را براي من شايسته گردان و مرا از ايشان بهرهمندي ده.
اي معبود من، به خاطر من، آنان را در زندگي كامياب ساز و عمرشان را طولاني كن.
فرزندانشان را بپروران و ناتوانشان را توانا گردان. جسمشان و دينشان و خوي شان را به سلامت دار و جان و تنشان و هر كارشان را كه به من مربوط است، از هر گزندي در امان دار و روزيِ آنان را به دست من فراوان و پيوسته گردان و آنان را نيكوكارانِ پرهيزگار، صاحبان بينش و پند پذيرانِ سر به راه خود قرار ده كه دوستدار و نيك خواهِ يارانت، و دشمن و كينهجوي دشمنانت باشند. چنين بايد اي پروردگار هستيها.
خدايا، بازوي مرا به وجود فرزندانم توانا كن، و ناراستي كار مرا به راستي آور و #خاندان_مرا_فزوني_بخش و بزم مرا به وجود ايشان بياراي و نام مرا به آنان زنده بدار و در نبودِ من كارم را به دست فرزندانم سامان ده و ياريام كن كه با مدد ايشان به خواستههاي خود برسم.
چنان كن كه آنان با من دوست و مهربان باشند و با راستي و درستي، روي دل به سوي من آورند و فرمان من برند و از نافرمانان و بد رفتاران و مخالفان و خطاكاران نباشند.
و مرا ياري فرما كه فرزندانم را بپرورم و ادب نمايم و به آنان مهرباني كنم...
خدايا، اين همه را به توفيق و رحمت خود به ما ارزاني كن و ما را از عذاب آتش امان ده و همانند آنچه را من براي اين جهان و آن جهانِ خود و فرزندانم از تو درخواست كردهام، به همهي مردان و زنان مسلمان و با ايمان عطا فرما
كه تو نزديكي و اجابت كننده، شنوايي و دانا، بخشندهاي و آمرزگار، دلسوزي و بس مهربان.
📚دعای بیست و پنجم صحیفه سجادیه
🆔 @asanezdevag
#آیت_الله_بهجت
✅ هماهنگی و موافقت اخلاقی بین زن و مرد در محیط خانواده از هر لحاظ و به صورت صددرصد، برای غیر انبیا و اولیا غیرممکن است. اگر بخواهیم محیط خانه، گرم و باصفا و صمیمی باشد، فقط باید، صبر و استقامت و گذشت و چشمپوشی و رأفت را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد. اگر اینها نباشد اصطکاک و برخورد پیش خواهد آمد. و همه اختلافات خانوادگی از همین جا ناشی میشود.
#سبک_زندگی_اسلامی
#خانواده_مستحکم
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۵۵۴ #خانم_صادقی #پاسخ_به_سوالات #قسمت_اول بین این ۹ تا خونه ای که در این بیست سال جا
#تجربه_من ۵۵۴
#خانم_صادقی
#پاسخ_به_سوالات
#بازنشر
#قسمت_دوم
تا قبل از تولد سارا (فرزند هشتم) معمولا با ماشین خودمون که پژو هست، مسافرت رفتیم. خوب یه خورده سخته، اما نشدنی نیست. یکی از بچه ها یا گاهی دوتا از بچهها پیش من میشینن، یکی شون این قسمت ترمز دستی، یه بالش می ذاریم رو به بقیه، اونجا میشینه، مابقی هم صندلی عقب کنار هم...
برای مهمانی هم همه شون رو می بریم معمولا، یادم نمیاد جایی رفته باشیم و بخوام چندتا شون رو نبرم. چون بچه های من در مهمانی ها خیلی آرام هستند، جوری که همه میگن خوش به حالت، چه بچه های آروومی... برخلاف داخل منزل که خیلی شیطون هستن و از دیوار صاف بالا میرن...
در مورد همراهی همسر هم، طی این سال ها، هر وقت ایشون می دیدند که من حوصله ام سر رفته یا خسته شدم، می گفتن من بچه ها رو نگه می دارم، تو برو بیرون، پارکی، خریدی، استخری و حالا هر کاری که شرایطش برامون فراهم بود. حالا هفته ای یک بار، دو هفته ای یکبار معمولا این کار رو می کردند. این مراقبت روحی خیلی کمک کننده بود. می دیدم که ایشون حواسش به من هست. گاهی اوقات، بچه ها رو صدا می کنند و میگن بچه ها بیاید، می خوایم با هم خونه رو مرتب کنیم. اتفاقا بچه ها هم کلی خوشحال میشن که قراره با پدرشون خونه رو مرتب کنن و وقتی همه با هم بسیج میشن، یه ساعته همه کارها رو انجام میدن، همسرم میگه تا ما خونه رو مرتب می کنیم، تو برو بخواب.
گاهی اوقات اگه من غری بزنم، اولین جمله شون اینه که حق داری، هرچی بگی حق داری. اینو که میگن، خوب دیگه من چیزی نمیگم و آروم میشم.
من سعی کردم احترام پدرشون خیلی حفظ بشه، مدام در هر موضوعی ایشون رو به عنوان رییس خانوده معرفی کردم. این باعث شده هم پدرشون رو خیلی دوست داشته باشند و هم اینکه خیلی ازش حساب ببرن. به خاطر همین وقتی ایشون می خواد بیاد منزل، به بچه ها میگم پدرتون خیلی دوست داره خونه تمیز باشه، همه شون سعی می کنند، کمک کنند تا خونه مرتب بشه. به همین شیوه در امور مختلف، وقتی میگم پدرتون از این کار خوشش نمیاد، یا این کار رو دوست نداره و... بچه ها به خاطر پدرشون، اون کار رو انجام نمیدن.
این اواخر همسرم چون حجم کارهای خودشون خیلی زیاد شده، نمی رسن که در منزل کمک کنند. خیلی اوقات دیر وقت میان خونه، اما حمایت عاطفی ایشون خیلی کمک کننده است. در طول روز چندبار تماس می گیرن و حال منو می پرسن، شوخی میکنن، جویای احوال بچه ها میشن و... تا نبودشون در منزل، کمتر احساس بشه.
۹۰ درصد خرید جاری خونه با دوتا پسر بزرگم هستش، حتی اگر مهمون داشته باشیم میوه و شیرینی رو اونها میرن میخرن. ماهی یه بار یا دوماهی یه بار همه با هم میریم یه فروشگاه بزرگ و خرید های کلی رو انجام میدیم و بچه ها هم خیلی دوست دارند بهشون خوش می گذره. کار های مربوط به خودشون رو بچه ها خودشون انجام میدن مثل تا کردن لباس هاشون، پهن کردن و جمع کردن سفره و حتی گاهی اوقات شستن ظرف ها و جارو کردن و... وظیفه پهن کردن و جمع کردن رختخواب ها هم بین دوتا پسر بزرگم یک روز درمیان تقسیم شده و...
من همه بچه هام رو واکسن زدم. و این منافاتی با طب سنتی نداره، در واقع طب جدید، مکمل طب سنتی است. اینکه برخی با تزریق واکسن مخالفت می کنند، یکی از دلایلش اینه که واکسن حاوی میکروب ضعیف شده است. آیا میکروب ضعیف شده برای انسان مشکلی ایجاد می کنه؟! به صورت طبیعی در بدن همه انسان ها مقادیری از میکروب ضعیف شده وجود داره و اگر نباشه مشکل ایجاد خواهد کرد. هلیکو باکتر معده، میکروبی هستش که در اثر نبود میکروب های مفید، ایجاد میشه. لذا دلیل علمی و ثابت شده ای وجود نداشته که من واکسن بچه ها رو نزنم. و حالا اگر من نزنم و در آینده فرزندم دچار بیماری ای شد، چطوری می تونم اون رو درمان کنم. تزریق واکسن یه حالت پیشگیری داره. و اگر تزریق نشه می تونه عوارض جبران ناپذیری به وجود بیاد. در ارتباط با تشنج در اثر تزریق واکسن هم، ممکنه در هر چندهزار، موارد اندکی رخ بده، در اثر زایمان هم ممکنه تعداد کمی از خانم ها جان خودشون رو از دست بدن، آیا باید قید بچه دار شدن رو کلا زد؟! برای هر کاری باید یکسری دلایل عقلانی، منطقی و علمی بیان بشه که براساس اون، کاری انجام بشه یا نشه.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی که برای اولین بار #مهدی_رسولی بیان کرد.
پدرِ شهیدم برایم خواستگاری رفت! او در خواب اسم فرزندم را هم به همسرم گفت!
┈┄┅═✾ ✾═┅┄┈
🆔 @asanezdevag
#نکته 🔞🔞🔞🔞🔞
چند راهکار برای اینکه همسرتان رابطه جنسی را پس نزند:
- اولویت بدهید: رابطه جنسی با همسر را در اولویت های زندگی تان قرار دهید و این مهم را برای او عینی کنید.
- پیش نوازی یادتان نرود: از تدارک مقدمات عاطفی و ارتباطی غفلت نکنید. هرچه مقدمات رابطه جنسی بهتر باشد، احتمال قبول درخواست شما بیشتر!
- تحت فشارش نگذارید: در آغاز، حین و پایان رابطه، طوری رفتار کنید که احساس استقلال و آزادی همسرتان را تقویت کند و در هیچ مرحله ای به هیچ وجه او را تحت فشار نگذارید.
- ریلکس باشید
- انتظارتان را بگویید: درباره انتظارات جنسی خود در ابعاد مختلف با همسرتان گفت و گو کنید. البته شاید در نگاه اول کار آسانی به نظر نیاید اما سختی آن در برابر تبعات ناگفته ماندنش، به مثابه تحمل تلخی دارو در برابر سینه پهلو کردن است.
- استرس همسرتان را کم کنید: به هر نحوی که می توانید استرس، خستگی و فرسودگی همسرتان را کم کنید.
برای مثال اگر ممکن است، بعضی از کارهای خانه را به عهده بگیرید.
مثلا خواباندن بچه ها، قصه گفتن برای آن ها، پخت و پز یا شستن ظرف ها را نوبتی کنید. یا اگر امکانات مالی خانواده اجازه می دهد، کسی را برای کمک به انجام امور خانه استخدام کنید. کمک به افزایش درآمد خانواده و قناعت نیز از راه هایی است که می تواند مفید باشد.
- رابطه جنسی تعامل معنادار است: افق دید خود را نسبت به رابطه جنسی وسعت ببخشید. رابطه جنسی یک «داد» یا «ستد» نیست، بلکه داد و ستدی متقابل، عاشقانه و معنادار است.
- با همسرتان همدلی کنید: اگر همسرتان به دلیل علاقه ای که به شغلش دارد، از رابطه با شما کم می گذارد، به جای این که شغل او را هووی خود ببینید، سعی کنید اطلاعاتتان را در آن زمینه افرایش دهید و گوی سبقت را از رقیب بربایید.
- خاطره های روزهای خوب را زنده کنید: به جاهایی بروید که آن ایام پاتوق خلوت های عاشقانه دو نفره تان بود، حرف های آن روزهایتان را مرور کنید و دوباره آن ها را نثار هم کنید. وقتی زنده شدن محبت را در دلتان احساس کردید، برای اجابت بی درنگ درخواست های جنسی یکدیگر تلاش کنید؛ درست مثل آن روزها.
🆔 @asanezdevag
#استاد_میرباقری
⚠️ ... واضح است که کنترل جمعیت اول بالا رفتن سن ازدواج است. اگر ۱۰ سال سن ازدواج را تأخیر بیاندازید، به طور طبیعی کنترل طبیعی واقع خواهد شد؛ برای این که سن ازدواج بالا برود، دعوت به تحصیل بانوان شد؛
📌البته ما با تحصیل مخالف نیستیم ولی با تحصیل در الگوی غربی مخالفیم؛ این واضح است. در مدل تحصیل غربی، بجای وظایف خانوادگی اصالت با تحصیل است و اصل شدن تحصیل نسبت به تشکیل خانواده موجب بالا رفتن ده ساله سن ازدواج می شود و در این ده سال هم طبیعیست که جوان ها نیاز به تأمین غریزه و تأمین عاطفه دارند و باید برایشان فکری کرد؛
❌ لذا دوست یابی غربی مطرح می شود، و بعد هم مرتب سریال های تلویزیون که مرتب در همه آنها دوست یابی های یک طرفه و دو طرفه و چند جانبه و اگر ازدواجی هم اتفاق بیافتد در اصل تبدیل سبک ازدواج سنتی به ازدواج مدرن است؛
⚠️در قدم بعد هم خانواده می شود خانواده تابع اشتغال و اصالت با اشتغال است؛ بعد هم خانواده ای که اصل در آن لذت است نه تربیت، و بعد هم که ازدواج می کنند تازه ۶-۵ سال می خواهند دنبال تأمین وظایفشان باشند، مثل این که تا بحال دنبال چه بودند؛ بعد از این هم به طور طبیعی یکی دو تا فرزند بیشتر نمی آورند؛ این یک سیکل از پیش طراحی شده است، که قبول یکی، مستلزم قبول کل آن است.
#سبک_زندگی_اسلامی
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۵۵۴ #خانم_صادقی #پاسخ_به_سوالات #بازنشر #قسمت_دوم تا قبل از تولد سارا (فرزند هشتم) معم
#تجربه_من ۵۵۵
#فرزندآوری
#نظافت_منزل
#تربیت_فرزند
#خانم_صادقی
همسر بنده بسیار مرد تمیز و حساسی هستن، وقتی ازدواج کردیم یادمه از سر کار که میومد، یه انگشت میکشید روی طاقچه و میز و... ببینه گرد و خاک داره یا نه، ظاهر خونه که هیچی دیگه 😉
میوه تو ظرف آماده، شام حاضر و خودمم آراسته☺️ این در حالی بود که من تا ظهر مدرسه بودم و بعدشم دو تا چهار کلاس داشتم و تقریبا پنج می رسیدم خونه، دو سه ساعت قبل همسر
یادش بخیر😢
این روال ادامه داشت تا پسر اولم بدنیا اومد، هنوز هم روی تمیزی خونه و ... حساس بودم و دوست داشتم خونه اونطوری باشه که همسرم دوست داره و گاهی به خاطر این حساسیت ابراهیم عزیزم میومد پای منو میگرفت تا بغلش کنم اما من میگذاشتم تو اتاق با اسباب بازی و برمیگشتم تا مثلا ظرف ها رو بشورم و گاهی وقتی برمیگشتم می دیدم خوابش برده😢
خودمو نمیتونم ببخشم🙈
من فقط ده روز اول مادرم کنارم بود و بعد تنهای تنها بودم ، اما با همه این کارها بازهم به بعضی کارها نمیرسیدم ، مثلا شستن کهنه ها که همسر جان وقتی از سر کار میومد زحمتشو میکشید، دیگه ازون دقت قبل برای تمیزی خبری نبود ولی خودم هنوز اولویتم نظافت منزل و ... بود تا بچه
علی بدنیا اومد و من فرصتم کمتر شد اما باز هم برای خونه وقت زیادی می گذاشتم هر چند از حساسیت همسر باز هم کمتر شده بود تا اینکه نادیا بدنیا اومد، ابراهیم پیش دبستانی شد و از طرف مدرسه کلاسهای تربیت کودک اندیشمند برگزار شد و من شرکت کردم ، اونجا بود که روند زندگی رو تغییر دادم و سعی کردم اولویت هام رو تغییر بدم و فهمیدم چقدر آموزش دیدن برای تربیت مهمه، ازون به بعد مدام کارگاه های آموزشی شرکت میکنم و کتاب های آموزشی مطالعه میکنم و با همسر جان به اشتراک میگذارم.
حالا طوری شده وقتی میاد خونه و حالت کن فیکون خونه رو میبینه و من میام از شیطنت و شلوغ کاری هفت فرزندم بگم، با آرامش تمام میگه اقتضای سنشونه😳😁
🆔 @asanezdevag