✨ #شهید_عباس_بابایی
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش
✍سرقفلی
با اصرار میخواست از طبقهی دومِ آسایشگاه به طبقهی اول منتقل شود.
با تعجب گفتم: «به خاطر همین من رو از دزفول کشوندی تهران!»
گفت: «طبقهی دوم مشرف به خوابگاه دخترانه است. دوست ندارم در معرض گناه باشم».
وقتی خواستهاش را با مسئول آسایشگاه در میان گذاشتم نیش خندی زد و با لحن خاصی گفت:«آسایشگاه بالا کُلی سرقفلی داره، ولی به روی چشم منتقلش میکنم پایین».
📚کتاب پرواز تا بینهایت، ص35
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم)
همه چشمها روز قیامت گریانند جز سه چشم: چشمی که از ترس خدا بگرید، چشمی که از نامحرم فرو نهاده شود، چشمی که در راه خدا شب زنده دار باشد.
📚بحارالانوار، ج101، ص35
_
🆔 @asanezdevag
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 خانم نیلوفر شادمهری
(نویسنده کتاب خاطرات سفیر) از دوران تحصیلش در فرانسه میگه... 😍
خیلی بامزه است 😂 حتما ببینید
#حجاب
🆔 @asanezdevag
🍃 #استاد_قرائتی
🍂 ازدواج کرده است از بچه دار شدن جلوگيری می کند. ميگويد: خوب نيست، مردم خواهند گفت که آن هفته ازدواج کردهاند، اين هفته بچه دار شدند... به يکديگر طعنه نزنيد.
ميخواهد بچه دار شود. ميخواهد زود بچه دار شود.
🍂 دختر عموهايت هنوز ازدواج نکردهاند، تو حامله شده ای! همسرش ميخواهد حامله شود. به دختر عموهايش چکار داری؟...
مادر به دخترش طعنه ميزند. ميگويد: چرا بچه دار شدهای؟...
🍂 #اگر_خيلی_ديندار_هستيد به حرامها طعنه بزنيد.
👌 ما #منکر_روشن را ميبينيم و چيزی نميگوييم، به #معروف_قطعی طعنه ميزنيم.
👶 #فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
⁉️ پیامدهای احتمالی تفاوت سنی زیاد در ازدواج چیست ؟
تفاوت سنی زیاد بین زن و شوهر می تواند برای هر دو نفر مشکلات جدی ایجاد کند. البته معمولاً در اوایل ازدواج این مشکلات چندان زیاد به نظر نمی رسد اما پس از گذشت چند سال به طور جدی خود را نشان می دهد.
❌ اگر بیش از اندازه از همسر خود بزرگتر باشید:
1⃣ این امکان وجود دارد که حوصله او را نداشته باشید و نتوانید خامی ها، بی تجربگی ها و کندی او درباره مسائل زندگی را تحمل کنید. در واقع ممکن است از این که شاهد هستید همسرتان با مسائلی دست به گریبان است که شما مدتها پیش آنها را پشت سر گذاشته اید، خسته شوید.
2⃣ تمایل دارید بیشتر اوقات نقش والد را بازی کنید، زیرا تجربه بیشتری دارید. تقریباً غیرممکن است که بتوانید از پند و اندرز دادن و نصیحت کردن همسرتان چشم بپوشید. همین باعث می شود که همیشه با همسرتان مانند یک کودک رفتار کنید و در دام ارتباط مداوم والد-کودک بیفتید. این ارتباط باعث خشم و انزجار همسرتان نسبت به شما و عصبانیت متقابل شما نسبت به او می شود و تاثیر مخربی بر رابطه تان می گذارد.
3⃣ در رابطه قدرت بیشتری پیدا می کنید و وسوسه می شوید که همسرتان را کنترل کنید. به دلیل بالاتر بودن سن، تجربه های بیشتر و احتمالاً موفقیت های مالی بیشتر ممکن است همسر خود را کنترل کنید تا دست به کارهای ناپخته و حساب نشده نزند.
4⃣ممکن است بخواهید خود را جوان تر از سن واقعی تان نشان دهید. افراد در هر سنی نیازهای خاصی دارند اما وقتی فردی با همسری بسیار جوان تر از خودش ازدواج می کند ممکن است از اینکه به نیازهای سنی خودش پاسخ دهد دست بردارد و برای رضایت خاطر همسرش سعی کند که رفتارهای سنین پایین تر را انجام دهد.
❌ اگر بیش از اندازه از همسر خود جوان تر باشید:
1⃣ این امکان وجود دارد که به او به عنوان یک الگو و آموزگار نگاه کنید و در مقابل او احساس ضعف و حقارت کنید. وقتی همسرتان به مراتب از شما بزرگتر باشد طبیعی است که موفق تر، باتجربه تر و از لحاظ اقتصادی با ثبات تر باشد. این موضوع می تواند فرد را به طور ناخودآگاه تحت تاثیر قرار دهد به طوری که احساس کند همسرش از او بهتر است.
2⃣ممکن است همیشه برای همسرتان نقش کودک را بازی کنید. وقتی که تجربه کمتری دارید و مشاهده می کنید که همسرتان با تجربه تر است ممکن است به طور ناخودآگاه در مقابل او در اکثر مواقع نقش یک کودک را بازی کنید.
3⃣ ممکن است بخواهید خود را مسن تر از سن واقعی خود نشان دهید. برای این که تفاهم بین خود و همسرتان را بیشتر کنید، احتمال دارد رفتارهای مطابق با سن خود را کنار بگذارید و مطابق میل او رفتارهای سنین بالاتر را نشان دهید.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 پای حرف خود جوونا که بشینی اکثرا شرایط رو درک میکنن و میدونن که بهطور کلی و مخصوصا تو این اوضاع اقتصادی توقع خونه شخصی و جهیزیه لاکچری برای شروع زندگی از هرکسی منطقی نیست.
📌 میدونن هم اگر معیارهاشون جای اینکه اصولی و جامع باشه فقط مادی و مصرفگرایانه باشه نتیجه خوبی نخواهند گرفت.
📌 و میدونن که اونی که به بلوغ چندگانه ازدواجی رسیده باشه حاضره به شرط وجود معیارهای اخلاقی و رفتاری و ظاهری و داشتن توانمندی و انگیزه برای حرکت و تلاش و پیشرفت، از سختگیریهای نابجا و صرفا مادی و غیرمعقول دور بمونه.
💫 اما در عمل این اتفاق نمیفته!
مقصر کیه؟
خود جوونا معتقدن پدرمادرا و مسولان متهم ردیف اول این مساله هستن!
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۹۱ #فرزندآوری بسیار خوشحالم که در این جمع با نشاط هستم و حداقل با خانواده هایی که باهم ه
#تجربه_من ۹۲
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_35_سالگی
#قسمت_اول
سال ۷۴ ازدواج کردم با پسر خاله مادرم، من از یه خانواده پرجمعیت ۴ خواهر و ۳ برادر اما ایشون فقط یک خواهر داشتن... ایشون اون موقع دانشجو بودن و وضعیت مالی خوبی نداشتن...
چون یه دونه پسر خانواده بود پدر و مادرش خیلی اصرار داشتن ما زود بچه دار بشیم اما چون ما تو یکی از اتاقهای پدر و مادر خودم، زندگی میکردیم به شوهرم میگفتم اول یه جا اجاره کنیم بعد بچه دار بشیم که با حالت تهوع های گاه و بیگاه من مادرم فهمید باردارم و نذاشت ما بریم و همونجا موندگار شدیم تا بچه اولم آقا محمد به دنیا اومد و شد نوه اول و عزیز دل هر دو خانواده ...
بعد از دو ماه یه جای خیلی کوچک و جمع و جور پیدا کردیم و اولین طعم مستاجری رو چشیدیم محمدم چهار ماهه بود که دوباره اون حالت تهوع ها به سراغم اومد و من که یک درصد هم احتمال حاملگی نمیدادم، رفتم دکتر و گفت بارداری... یعنی باورم نمیشدبا یه بچه چهار ماهه که شیر خودم رو میخورد دوباره بارداری...
واقعا خیلی سخت بود و از اون سختتر گفتنش به دیگران، که خدارو شکر همه مراحل به هر سختی بود طی شد گفتنش به دیگران، شیر خشکی شدن بچه، نه ماه بارداری و بدنیا اومدن پسر دومم علی اقا. یعنی یکماه بعد از جشن تولد یکسالگی پسر اولم. پسر دوم بدنیا اومد و اینو هم بگم آقامون همون جا بهم گوشزد کرد که همین دوتا کافیه ها دختر و پسر نداره، بچه فقط دوتا ، ما هم چشمی گفتیم و...
چون کمک داشتم، مادرم، خواهرامو مادرشوهرم که دوره ای به کمکم میومدن خیلی سخت نبود تا اینکه بعد از شش ماه شوهرم که آزمون استخدامی داده بود تو یه شهر دیگه و استان دیگه قبول شد، مصیبت من از همون موقع شروع شد چون شوهرم نه میتونست تنها بره و هم اینکه برای من خیلی سخت بود با دوتا بچه کوچک و دوری از خانواده، ولی به هرحال مجبور شدیم بریم یه خونه کوچک یک خوابه تو حومه شهر اجاره کردیم و زندگی در غربت رو بدون هیچ پشتوانه مالی شروع کردیم. بماند که هر دو خانواده چقدر پشت سر ما گریه کردند و ناراحتی کشیدن و خودم هم با دو بچه کوچک بدون هیچ کمکی واقعا روزگار سختی رو گذروندیم اما شیرینیش اون موقع بود که باهم بزرگ شدن، هوای همدیگه رو داشتن و همبازی بودن و زیاد احساس تنهایی نمیکردن.
بعداز پنج سال نی نی کوچولوها رو که میدیدم دلم ضعف میرفت براشون، اولش با ترس و لرز به آقامون گفتم خوبه یه بچه دیگه داشته باشیم حالا یا دختر یا پسر، بچه کوچک شیرینه و از این حرفا اما ایشون گفتن قولت یادت رفته فقط دوتا، روزها میگذشت و از من اصرار و از ایشون انکار، دیدم حریفش نمیشم اول مادرش و بعدهم پدرش رو واسطه کردم باهاش صحبت کنن اما ایشون، اون بنده های خدارو هم قانع کرد... منم دیدم راضی نمیشه بهونه آوردم گفتم یا بچه یا رفتن به شهر خودمون. که دومی رو انتخاب کرد و افتاد دنبال انتقالی با وجود که خیلی سخت بود یکی دو سال طول کشید تا موافقت کردن و ما به شهر خودمون برگشتیم. و چقدر همه خوشحال شدن و بچه هام واقعا روحیه گرفتن و همه شاد و خوشحال...
اما این شادیها دوام نیاورد چون یکسال از اومدنمون میگذشت که دچار یکنوع بیماری ناشناخته شدم. هرشب طی ساعت خاصی تب و لرز و بدن درد شدید و حالت تهوع و بعد هم بیهوشی...
👈 ادامه دارد...
🆔 @asanezdevag
🔅 امیر المؤمنین #امام_علی علیه السلام فرمودند:
✍️مَن ساءَ خُلقُهُ، مَلَّهُ اَهلُهُ
🔴هر کس #بد_اخلاق باشد، #خانواده اش از او دلتنگ و خسته می شوند.
📚تحف العقول، ص 214
____
🆔 @asanezdevag
👌در ایالت جورجیای آمریکا یکی از دانشجویان به همراه نوزادش به کلاس میره، استاد کلاس که پروفسور هم هست، با دیدن این صحنه، نوزاد را از مادرش میگیره تا این دانشجو راحتتر بتونه یادداشت برداری کنه.
🆔 @asanezdevag
❓چگونه #طلاق را پیش بینی کنیم ؟
✍️ اجازه ورود به این چهار مهاجم را ندهیم .
👈 ➖ مهاجم اول : ایرادگیری
همیشه گلایه هایی از کسی که با او زندگی می کنید دارید . اما یک دنیا تفاوت میان گلایه و ایرادگیری وجود دارد .گلایه فقط متوجه یک عمل خاص از سوی همسر شماست . ایرادگیری همه جانبه تر است و با واژه های منفی درباره شریک زندگی شما همراه است.
👈➖ مهاجم دوم : بی احترامی
گوشه و کنایه و منفی بافی ، نوعی بی احترامی است.ناسزا گویی، پشت چشم نازک کردن ، پوزخند، تمسخرکردن، و شوخی های گزنده . اهانت ، بدترین مهاجم است که روابط را مسموم می کند.
👈➖ مهاجم سوم: حالت دفاعی
تعارض را تشدید می کند و به همین سبب مرگبار است.
👈➖ مهاجم چهارم : کشیدن دیوار سنگی و در خود فرو رفتن
مهاجم چهارم دیرتر از سه مهاجم دیگر وارد زندگی می شوند.
بحث با خشونت آغاز میشود ،ایرادگیری و اهانت به حالت تدافعی می انجامد که آن هم به اهانت و حالت تدافعی بیشتر منجر میشود.
🆔 @asanezdevag
💯💢 مردی لبنانی بعد از سیزده سال زندگی در آلمان آزمونهای شهروندی را با موفقیت پشت سر میگذاره و زمانی که کار تموم میشه و میخوان بهش تبریک بگن با زنها دست نمیده.
❌🚫 هیچی، شهروندیاش رد میشه!
🍂 #لاتقربواالفواحش
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_قرائتی
🔰 یكی گفت: آقا! اگر آدم ۵ تا بچه داشته باشد، آیا به تربیت آنها میرسد؟
گفتم: ما هیچ آماری نداریم كه هر كسی فرزند كمتر داشته باشد، بهتر آنها را تربیت میکند.
هیچ آماری نداریم كه اگر كسی زیاد بچه داشته باشد، بچه هایش بی ادب هستند و اگر كسی یك بچه داشته باشد، بچهاش باادب است.
افرادی هستند که ۱۲ تا بچه دارند، ۱۲ تا گل دارند. افرادی هستند که یك بچه دارند ولی یك گرگ دارند.
ما هیچ آماری نداریم كه هركسی بچه كمتر داشته باشد، ادبش بیشتر است.
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
✅به خدا اعتراض نکن ...
🌸خوشبختی دیگران از خوشبختی تو کم نمی کند
🌸ثروت آنان رزق تو را کم نمی کند
🌸پس مهربان باش
🆔 @asanezdevag
🍃 #مادر_شهید محمد هادی ذوالفقاری:
از روز اول به ما یاد داده بودند که #نباید گرد گناه بچرخیم.
زمانی هم که باردار میشدم، این مراقبت من بیشتر میشد. بسیار در #مسائل_معنوی مراقبت میکردم. به غذاها دقت میکردم و هر چیزی را نمیخوردم.
📚 "پسرک فلافل فروش"
✨پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
فرزندانتان را در رحم مادرانشان تربیت کنید؛
عرض شد: چگونه؟
حضرت فرمودند: به مادرشان در زمان بارداری غذای حلال دهید.
📚جُنگ مهدوی، ص۱۳۲
✨امام صادق عليه السلام ميفرمايند: «مال حرام در فرزندان آشكار ميشود و روي آنها اثر ميگذارد»
📚الکافی، ج 5، ص 124
#تربیت_فرزند
#روزى_حلال
🆔 @asanezdevag
✅ چرا برخی زنان #مهریه بالا دوست دارند؟
💠 ۱- مهریه های امروزی ابزارهایی برای اعتبارزایی هستند. یعنی از نگاه خانواده عروس، #دختر هر قدر مهریه بالاتری داشته باشد، ارزشمندتر است و کسی که مهریه پایینی دارد درجه اعتبار پایین تری در خانواده داماد داشته که حاضر نشده اند مهریه بیشتری برای او در نظر بگیرند.
این نوع نگاه، باعث به وجود آمدن نوعی رقابت در خانواده ها می شود که همه را مشتاق مهریه های بالاتر می کند.
💠 ۲- برخی از زنانی که مهریههای کلان در نظر میگیرند دلیل خود را ناامنیهای اقتصادی عنوان میکنند.
این احساس ناامنی از کجا نشأت میگیرد؟
چرا زنان فکر میکنند چند سال دیگر در کنار مردشان هیچ پولی نخواهند داشت؟
🖇 دلیل اصلی این است که از گذشته تا به حال بیشتر زنان شاغل نبوده اند و منبع درآمد شخصی نداشته اند. به همین دلیل #زن از طریق مهریه کلان میخواهد خود را بیمه کند.
نداشتن امنیت اقتصادی زنان را وادار میکند تا مهریههای زیاد برای خود بگذارند، غافل از اینکه چنین شروطی دیرپا نیست.
💠 ۳- تحصیلات و درآمدی که خانمها در سالهای اخیر کسب کردهاند و برخی از مردان روی آن حساب هم میکنند بر میزان مهریه تأثیر میگذارد.
در خانوادههای کمدرآمد جامعه، مبلغ مهریه خیلی بالا نیست ولی وقتی #مرد به سراغ زنی شهرنشین و تحصیلکرده می رود، نرخ مهریه متفاوت خواهد بود.
💫 از طرف دیگر در گذشته زن به نسبت مهریهای که درخواست میکرد، جهیزیه با خود میبرد ولی اکنون در اکثر مواقع چنین چیزی رخ نمیدهد، ضمن اینکه مهریه از نظر شرعی لازم است ولی جهیزیه اینگونه نیست.
خانواده داماد نمیتواند مدعی شود که خانواده عروس جهیزیه کاملی با خود نیاورده است اما در عمل و در عرف بهدلیل پول زدگی خانواده و افزایش سنوات ماندن در خانه پدری و خدماتی که دختر در خانه شوهر انجام میدهد مهریه افزایش یافته است.
💠 ۴- نباید فراموش کرد که مهریه عامل اتکا به نفس زنان است. از آنجا که در زمان تقسیم ارث مهریه زن بر همه چیز ارجحیت دارد بنابراین پرداخت آن از ارث، احتمال عسر و حرج زن را پایین میآورد. زنانی که تحصیلات، مهارت و توانایی زیادی ندارند بدون مهریه نمیتوانند از پس هزینههای زندگی بربیایند.
⚠️ مهریه؛ ابزاری برای شوهر ترسانی!
مهریه برای عدهای از زنان ابزاری برای ترساندن شوهران است که یا باید طلاق بدهند یا به شرایط بانوی خانه تن در دهند.
برخی از مردان به عهد خود عمل نمیکنند و پولی را که بایستی همان ابتدا بدهند پرداخت نمیکنند و معمولا ترجیح میدهند میزان آزار و اذیت را افزایش دهند تا زن راضی به بخشیدن مهریهاش شود یا با همان آزارها بسازد و تن به طلاق عاطفی بدهد که اثرات سوئی هم بر خود آنها و هم بر بچهها میگذارد.
▫️ در یکی از کاربردیترین اشکال هم مهریه و به اجرا گذاشتن آن حربهای است برای رسیدن به جدایی و راضی کردن شوهر به طلاق (حقی که زن ندارد) و گاهی هم وسیله اخاذی و تهدید و فشار است.
✨ البته برای ثروتمندان پرداخت مهریه تغییری در روال زندگی ایجاد نمیکند و فقط آنهایی که از طبقات متوسط جامعه هستند اوضاع برایشان کمی فرق میکند. مردهایی که ترس از طلاق و اجرا شدن مهریههای کلان دارند اتکا به نفسشان کمتر خواهد بود و در برخی موارد شاید قلدری به خرج بدهند و کار را به کتک و اذیت برسانند تا زن خودش زندگی را ترک کند.
⚠️ شرایط موجود بهگونهای است که بد قولی و بیاعتمادی افزایش یافته و زنها برای دلخوش کردن خود یا خانوادهشان میزان مهریه را افزایش میدهند درحالیکه برای دوام خانواده باید فکری کرد.
نباید در جامعه این همه برای پول تبلیغ کنند؛ تبلیغهایی که در آن از مردم میخواهند در بانکها پول بگذارند تا به ارتفاع دماوند پول جایزه بگیرند و خوشبختیها را در شمش طلا و پول نشان میدهند.
در هیچ کشور سرمایهداری به اندازه ایران در مورد سرمایهداری تبلیغ نمیکنند. باید برای کار و مهارت تبلیغ کنند، نه برای پول. باید همه دست به دست هم بدهیم تا برای دوام خانواده کاری بکنیم.
________
🆔 @asanezdevag
🔹ممنوعههای عجیب برای زنان غربی!
🔻شاید امروز برای ما دشوار باشد تصور کنیم در زمانی نه چندان دور در بسیاری از کشورهای جهان، زنان از بسیاری از حقوق بدیهی که امروز از آنها برخوردار هستند، محروم بودهاند. به عنوان نمونه تا سال ۱۹۲۰ زنان در آمریکا و بسیاری دیگر از کشورهای جهان حق دادن رأی نداشتند.
🔻آنها همچنین از انجام کارهای سادهای مانند حفظ نامخانوادگی پدریشان، حفظ شغل در هنگام بارداری یا رفتن به خرید بدون همراهی یک مرد، منع میشدند. در گزارش امروز به تعدادی از محدودیتها و ممنوعیتهایی پرداختهایم که تا همین ۱۰۰ سال پیش در بسیاری از کشورها درخصوص زنان اعمال میشده است .
از جمله اینممنوعهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔻اجازه نداشتن برای خرید بدون همراهی یک مرد
🔻عدم مالکیت داراییها پس از ازدواج
🔻رد درخواست گذرنامه با نام خانوادگی خود
🔻از دست دادن شغل خود به خاطر بارداری
🔻عدم اجازه زنان برای شرکت در المپیک
🔻عدم اجازه پوشیدن شلوار به جای دامن
🔻نداشتن حساب بانکی
🔻وجود مانع برای پرداختن به حرفه وکالت
🔻از دست دادن نامخانوادگی پدری بعد از متاهل شدن
🔻نداشتن اجازه برای رای دادن
🌐 روزنامه خراسان
مشروح این گزارش در لینک زیر 👇
https://plink.ir/gknDl
🆔 @asanezdevag
✨ #آیت_الله_مصباح_یزدی
✅ تربيت های دينی و سنتی اقتضاء ميكند، که بچه را از همان دوران كوچكی كه اسباب بازيها را فقط برای خود ميخواهد و به کسی نميدهد و با بچه های ديگر دعوا ميكند، به گونهای تربيت كنند، كه اسباب بازيش را به دوستانش بدهد و نيز او را تشويقش كنيم كه از خودخواهی و حسدورزی بپرهيزد.
🌱 #تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
4_5866407632452978128.mp3
819K
✅ دخترمان را زود شوهر دادیم، ولی اطرافیانمان ما را به شدت ملامت میکنند، در جوابشان چه بگوییم؟
✨ #استاد_الهی_فرد
🆔 @asanezdevag
📌 #تربیت_فرزند
تربیت فرزند از همه ی شغلها بالاتر است.اگر شما(بانوان)یک فرزند خوب به جامعه تحویل دهید برای شما بهتر است از همه ی عالم.
تأثیر مادر در تربیت بچه ها بالاتر از پدر، معلم، استاد و اجتماع است زیرا علاقه ای که بچه به مادر دارد به هیچ کس ندارد و حرف مادر نقش میشود در مغزش...
⚜امام خمینی(ره)
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_قرائتی
🔻پدر خوب کسی است که بتواند بچهاش را امیدوار کند. جوان میخواهد داماد شود؛ میخواهی داماد شوی؟ دهانت بوی شیر میدهد، برو گمشو! حیا کن، بچهها چه پررو شدند! نان از کجا میآوری؟ چه شغلی داری؟ چقدر پس انداز داری؟
🔻چنان این بچه را میکوبد که این بچه میرود دیگر پشت گوشش را نبیند. بابا امیدوارش کن، بگو: آقا میخواهی داماد شوی؟... انشاءالله اقدام میکنم. تو هم انشاءالله برو یک کار پیدا کن. از کار عارت نشود. لازم هم نیست کار میزی باشد. هرکاری شد، شد.
🔻خدا هم که رزق تو را میدهد، رزق بچه تو هم میدهد. اصلاً تو زن بگیری، جای خانم عوض شده است. دختر خانه پدرش بوده، خانه شوهرش میرود. عروس جایش عوض میشود، رزقش که قطع نمیشود.
#ازدواج_در_وقت_نیاز
🆔 @asanezdevag
🔅امام کاظم علیه السلام:
🔺بازیگوشی پسر در دوران کودکی پسندیده است، برای این که در بزرگسالی بردبار شود.
📚میزان الحکمه، ج۶، ص ۲۵۷
🆔 @asanezdevag
✅ سردی روابط در #دوران_عقد
💢 درست #محبت نکردن و درست محبت ندیدن مشکلی است که خیلی ها در زندگی مشترکشان دچار آن هستند. دانستن این نکات به شما کمک می کند از همین ابتدای کار جلوی ایجاد شکاف عاطفی را بگیرید و طوری با همسرتان برخورد کنید که نتیجه آن استحکام بیشتر روابط تان شود.
🔵 وقتی حس کنیم در رابطه ای هستیم که محبت می کنیم اما محبتی دریافت نمی کنید، دچار این حالت ها می شویم.
✔️* زودرنجی: یکی از معمول ترین آثار کمبود محبت در بین #زوج ها، زودرنجی است. وقتی #زن یا #شوهری مورد محبت همسرش قرار نگیرد، تحملش در برابر سختی ها به شدت کاهش می یابد و در برابر کوچک ترین مشکلی لب به گلایه باز می کند.
✔️ * ناامیدی: کمبود محبت باعث ناامیدی از خوشبخت شدن در #زندگی_مشترک می شود. دخترها و پسرهای زیادی هستند که به دلیل آنکه در دوران عقد به قدر کفایت از محبت همسر برخوردار نمی شوند، عطای زندگی مشترک را به لقایش می بخشند. آنها به آینده زندگی شان خوش بین نیستند و رابطه در همان دوره عقد بهم می خورد.
✔️ * ضعف در اراده: تمایل نداشتن برای گرفتن تصمیمات مهم در زندگی هم می تواند ناشی از کمبود محبت باشد. کسی که تصمیم می گیرد تغییرات مثبت و بزرگی در زندگی اش ایجاد کند به خاطر محبت ندیدن از همسرش انگیزه کافی برای تلاش و کوشش بیشتر را ندارد و آن کار را انجام نمی دهد.
❓ چطور محبت کنیم؟
واقعیت این است که #ازدواج باید همراه با محبت باشد. یعنی در نگاه اول، در همان جلسه خواستگاری طرف را بپسندید و به دلتان بنشیند. اگر در یکی دو مراوده اول دلتان بند نشد، ممکن است این رابطه هیچ وقت به یک رابطه عاشقانه تبدیل نشود. بنابراین پسندیدن کلی #همسر می تواند در ادامه محبت ورزی شما تاثیر گذار باشد.
▫️ اما اگر این محبت ایجاد شود ولی در ادامه رشد نکند باز هم باعث دردسر خواهد شد. اگر حس می کنید طرف مقابل به شما سرد شده، سعی کنید محبت تان را به او بیشتر کنید. برآورده کردن نیازها، حس مراقبت دادن به طرف مقابل، تشخیص نیازها قبل از آن که آنها را به زبان بیاورد می تواند شاهد خوبی برای میزان علاقه شما و خلوصتان به او باشد.
▫️ شنونده خوبی باشید و سعی کنید حرف های او را بفهمید و خواسته هایش را به کار ببندید.
به منافع مشترکتان فکر کنید و سعی کنید هدف گذاری هایی داشته باشید که هر دوی شما را به هیجان بیاورد.
▫️ رفتارهای خودتان را بررسی کنید؛ ممکن است بی علاقگی همسرتان، عکس العملی به رفتارهای نامناسب شما باشد.
▫️ به او اعتماد داشته باشید و حس امنیت بدهید. طوری که بداند اگر اشتباهی کرد، شما کمک می کنید تا اشتباهش را برطرف کند.
▫️ وقت گذاشتن برای تفریحات دونفره می تواند محبت شما را بیشتر کند.
▫️ در دوران عقد مشکلی که خیلی از زوج ها درگیر آن هستند و روی محبت شان سایه می اندازد اختلاف های خانوادگی است. سعی کنید نگرانی های خانواده تان را به شکلی تعدیل شده به او منتقل کنید و او را از تنش ها و انتقادهای صریح و زننده دور نگه دارید.
▫️ از همسرتان تعریف کنید و ویژگی های خوبش را به او یادآور شوید. گاهی وقت ها سردی روابط تنها با اطمینان دادن به طرف مقابل از خوب بودن و خواستنی بودنش برطرف می شود. پس تحسین را فراموش نکنید.
〰➖〰➖〰➖〰➖〰
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆘⚫️ #ببینید مادر این پسربچه، فرزند خود را ۶ ماه در کمد خانه زندانی کرده بود.
⚫️🔻 این کودک به مدت ۶ ماه در کمد منزل توسط مادرش شکنجه شده و مادرش منتظر مرگ او بوده است، که مخفیانه توسط پسر بزرگ خانواده تغذیه میشد!
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ازدواج نیمهمستقل!
✍شاید زیاد شنیده باشید که آدم اول باید به بلوغهای چندگانه برسه و بعد واجد شرایط ازدواج میشه، اما شده تا حالا به این فکر کنید که اگر فردی به این بلوغها رسید و نیازهایی مثل نیاز جنسی و عاطفی تو وجودش روزبهروز شدیدتر شدن اما شرایط اقتصادی و شغلی و غیره برای شروع یه زندگی مشترک رو نداشت باید چه کنه؟
نیازی رو که نمیشه سرکوب کرد باید از چه راهی برطرف کنه؟
🆔 @asanezdevag
✅ علت #فرزندآوری از زبان دکتر طاهره لباف مادر شش فرزند
علت اینکه پزشکان یا خانمهای شاغل، کمی سختشونه که فرزندان بیشتری داشته باشند، واقعا حق دارن، چون مشکله به واقع، راحت نیست که انسان شش تا بچه بیاره و بزرگ کنه، ولی کدوم کار توی زندگی، کدوم موفقیت توی زندگی، بدون سختی به دست میاد؟! زندگی کردن خودش، تلاش می خواد، مبارزه می خواد. هیچ کس بدون تلاش، در هیچ زمینهای نمی تونه موفق بشه...
این بستگی به جهان بینی انسان داره، که آدم بچه میاره، برای چی؟! و بچه آدم، چه اثری در زندگی انسان داره؟! برخی میگن، بچه بیاریم برای چی؟!! مگه خودمون برای پدر و مادرمون چکار کردیم، که حالا بچه مون بخواد، برای ما بکنه!! وقتی این دید باشه، طبیعتا تلاش میکنه، برنامه ریزی کنه، متناسب با کار بیرونش، تعداد فرزندان جوری باشه که بهش فشار نیاد...
اما اگر انسان، بچه رو نتیجه زندگیش ببینه و از خدا بخواد که ان شاء الله اون بچه جزو صالحات و باقیاتش باشه، و احتمال اینو بده که ممکنه بچه های من بتونن دنیا رو تکون بدن، من همیشه برای بیمارم، این مثال رو می زنم که موقعی که مادر امام خمینی، حامله بودن ایشون رو، می دونستن اینطور میشه؟!! و چنین اثر عمیقی توی اقیانوس زمان بذاره؟! نمی دونسته دیگه ... یکسری زمینه ها، توکل بر خدا و اراده خود فردی که به دنیا میاد، همه می تونه موثر باشه...
بنابراین وقتی که من با این نگاه که ان شاء الله بچه بیشتر بیارم که اینها یاور امام زمان عج باشن. و بتونن یک لحظه ظهور رو به جلو بندازن و بتونن یکی از غم های حضرت رو کم کنند و ایشون رو یاری کنند، اصلا چی بالاتر از این؟!! و چی بهتر از این؟!!
من همون زمانی هم که بحث کنترل جمعیت خیلی مطرح بود، با این دید و نگاه بچه آوردم... الان فکر می کنم که چرا گذاشتم دخترم تنها بمونه؟!! چون الان حس می کنم یکی از کمبود هایی که دخترم داره، نداشتن خواهر هستش... اگر چه الحمدالله چهارتا عروسم، جای خواهر رو برای دخترم، تا حدود زیادی پر کردن، اما احساس می کنم یه دِینی دخترم به گردن من داشته و اون حق داشتن خواهر هستش و من از اون سلب کردم.
🆔 @asanezdevag
📌فرار شهید عبدالحسین برونسی
سربازیش را باید داخل خانهٔ جناب سرهنگ می گذراند.
آن هم زمان شــاه!
وقتی وارد خانه شد و چشمش به زن نیمه عریان سرهنگ افتاد بدون معطلی پا به فرار گذاشت و خودش را برای جریمه ای که انتظارش را می کشید، آماده می کرد
جریمه اش تمیز کردن تمام دستشویی های پادگان بود.
۱۸ دستــــشویی که در هر نوبت ۴ نفر مامور نظافتشان بودند.
هفت روز از این جریمه سنگین می گذشت که سرهنگ برای بازرسی آمد
و گفت:
بچه داهاتی سر عقل اومدی؟
عبدالحسین گفت:
این ۱۸ توالت که سهله، اگه سطل بدی دستم و بگی همه این کثافت ها رو خالی کن تو بشکه و ببر توی بیابون و تا آخر سربازی هم کارت همین باشه با کمال میل قبول می کنم؛ اما دیگه تو اون خونه پام رو نمی ذارم
📝کتاب خاک های نرم کوشک
🆔 @asanezdevag
🌟 همیشه فکر میکردم شبها کسی زیر تختم پنهان شده است
.
🌟 نزد پزشک اعصاب رفتم و مشکلم را گفتم.
روانپزشک گفت: "فقط یک سال هفتهای سه روز جلسه ای 80 دلار بده و بیا تا درمانت کنم."
🌟 شش ماه بعد اون پزشک رو تو خیابان دیدم.
پرسید، "چرا نیومدی؟"
🌟 گفتم، "خُوب، جلسهای هشتاد دلار، برای یک سال خیلی زیاد بود. یه نجّار منو مجانی معالجه کرد. خوشحالم که اون پول رو پسانداز کردم و یه ماشین نو خریدم."
🌟 پزشک با تعجّب گفت، "عجب! میتونم بپرسم اون نجّاره چطور تو را معالجه کرد؟"
🌟 گفتم: "به من گفت اگه پایههای تختخواب را ببُرم؛ دیگه هیچکس نمیتونه زیر تختت قایم بشه!"
😉 پس برای هر تصمیم گیری شتاب نکنیم و کمی بیندیشیم
✨ #تلنگر
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۹۲ #فرزندآوری #بارداری_بعداز_35_سالگی #قسمت_اول سال ۷۴ ازدواج کردم با پسر خاله مادرم،
#تجربه_من ۹۲
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_35_سالگی
#قسمت_دوم
هرچه دکتر و بیمارستان و متخصص و فوق تخصص و درمانگاه و آزمایشات فراوان و ام ار ای و سی تی اسکن و ازمایش مغز استخوان و .. انجام دادیم بیماری مشخص نمیشد که نمیشد.
خلاصه این بیماری ۸ سال طول کشید و من حسابی ضعیف و لاغر و پژمرده شدم و قوای جسمیم تحلیل رفت و در آخر در یکی از بیمارستانهای معروف شهرمون با همکاری و لطف رییس بیمارستان، یه کمیسیون پزشکی تشکیل شد و ۱۵ پزشک متخصص در رشته های مختلف پزشکی با دیدن همه مدارک پزشکی بیماری من رو یک بیماری خود ایمنی تشخیص دادن و از روی همون آزمایشات و مدارک گفتن که شما تخمدانتون از بین رفته و رحم خشک شده و بعد کورتون های قوی رو شروع کردن تا شش ماه و بعد ماه به ماه کمترش میکردن...
خدا رو شکر رفته رفته حالم بهتر میشد تا اینکه چند ماه بعد دوباره حالت تهوع اومد سراغم، همه دوباره ترسیدن و گفتن بیماری عود کرده ولی خودم به چیز دیگه شک کرده بودم درمانگاه که بردنم ازشون خواهش کردم یه تست بارداری ازم بگیرن و نتیجه رو فقط به خودم بگن و در کمال تعجب نتیجه مثبت بود، من در سن ۴۱ سالگی بعد از ۱۷ سال با بیماری مزمن ناشناخته، یائسگی زودرس، تنی نحیف ، مصرف کورتون و با دوپسر ۱۷و۱۸ ساله باردار شدم!!
فقط میتونم بگم لطف خدا بود و بس. عجیب تر اینکه همه فامیل (البته غیر از شوهرم که ایشون هم بخاطر خودم نگران بود) خوشحال شدن و تبریک میگفتن و شکر خدارو بجا میاوردن، از هیچکس طعنه و سرزنش و حرفایی که تو این شرایط به همه میزنن نشنیدم البته غیر از غریبه ها که از هیچی خبر نداشتن و دکترا، و همین روحیه م رو بالا میبرد. پسرام از خوشحالی پر درآورده بودن... دیگه پسر و دختر بودنش اصلا مهم نبود چه برا خودم چه دیگران...
بخاطر ضعیف بودن بدنم پسرم سه هفته زودتر از موعد بدنیا اومد با وزن دوکیلو، اسمش رو گذاشتم امیر حسین، چون میدونستم فقط لطف خدا و مدد آقا امام حسینه... با بدنیا اومدن امیرحسیینم همه مریضیهای من دود شد رفت هوا...
سالم سالم شدم بطوری که الان هیچ دارویی استفاده نمیکنم و ، هنوز پیش دکترم که تحت نظرش بودم هم نرفتم ...
شده تمام زندگیمون شیطنتاش، بازیگوشیاش، خنده هاش، ورجه وورجه هاش، قند تو دلمون آب میکنه...
باباش میگه اگه میدونستم اینقدر بچه شیرینه مخالفت نمیکردم و چه حیف وصد حیف که دیگه فرصت فرزندآوری رو نداریم سنمون بالا رفته و دیر شده، اگه مریضی به سراغم نمیومد و شوهرم هم مخالفت نمیکرد حالا لااقل هفت هشت تا بچه داشتم.
توصیه من به همه مخصوصا ااعضای کانال اینه : «نگذارید دیر بشه انسان از آینده خبر نداره، هزاران هزار اتفاق و مسأله ممکنه بیفته که شما حتا یک درصدش رو هم پیش بینی نمیتونید بکنید. حالا چند سال دیگه، تا خونه دار بشیم، تا ماشین بخریم، تا بریم شهرمون، تا پولدار بشیم، تا فلان مدرک رو بگیریم، تا فلان شغل رو پیدا کنیم وووواینارو بهونه نکنید ( چون خیلی زود دیر میشه) پشت سر هم بچه بیارید وبزرگ کنید خدا خودش از همه نظر کمک میکنه، مطمئن باشید ...
من خودم عاشق بچه هستم و حوصله بچه رو هم خیلی زیاد دارم، بماند هرجا با امیر حسین میرم میگن نوه ات هست منم با افتخار میگم نه بچه خودمه و چشما گرد میشه از تعجب، و نگاه ها عمیقتر، و من شادتر...
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_قرائتی
📌گاهی تبلیغات به جای #شیر_مادر از شیر خشک تبلیغ می کنند، قوطی های قشنگ با عکس دختر و پسر توپول، چشمهای زاغ و موهای بور... هر زنی به هوس اینکه بچه من هم اینطوری، بله از این قوطی باید استفاده کنی!!
📌سالها برای شیر خشک تبلیغ کردن و حالا در جمهوری اسلامی بارها کنگره برای ضررهای شیر خشک که من چند جلسه آن را رفتهام....
✨امام علی علیه السلام:
«هیچ شیری برای تغذیه نوزاد، با برکت تر از شیر مادرش نیست.»
📚 وسائل الشیعه، جلد 15، ص ۱۷۵
🆔 @asanezdevag
🍃 #رهبر_انقلاب
❌مبادا بروید پول قرض کنید، #جهیزیه درست کنید. مبادا خودتان را به زحمت بیندازید. مبادا خانوادهتان را به زحمت بیندازید. مبادا خیال کنید که دخترتان اگر جهیزیهاش کمتر از دختر همسایه و قوم و خویش بود، این سرشکستگی است. نه این سرشکستگی نیست.
✅ جهیزیۀ فاطمه زهرا علیها السلام به قدری بود که شاید دو نفر آدم با دست میتوانستند از این خانه بردارند ببرند آن خانه... آیا پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله نمیتوانستند یک جهیزیّه مفصل تشکیل دهند؟! چرا نکردند؟! این برای این است که من و شما #یاد_بگیریم.
📌و الاّ بنشینیم و تعریف کنیم و خوشمان بیاید و بعد هم یاد نگیریم، چه فایده ای دارد؟ استفادهاش را نمی بریم... باید #عمل_کنیم تا بهرهاش را ببریم. رژیم غذایی را باید عمل کنید تا فایدهاش را ببرید. اینها رژیم غذایی روح است، رژیم غذایی صحّت جامعه است. صحت خانواده است باید عمل شود. ساده برگزار کنید.
«خطبه عقد، ۷۵/۰۹/۰۵، ۸۱/۰۳/۲۹»
#ازدواج_آسان
🆔 @asanezdevag