عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
1402.06.27نشست عصر زنان.mp3
21.43M
#صوت_نشست
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
امنیت اجتماعی زنان با تاکید بر جامعه ایران
♨️ نشست پنجم
▫️خانم مهدیه منافی
🗓 برگزار شده در: دوشنبه ، ۲۷ شهریورماه
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 توجیه ناامنی در پوشش تامین امنیت!
📌 " به گزارش bbc، پلیس انگلیس، برای امنیت دختران و زنان انگلیسی نقشهای آنلاین طراحی کرده است که در آن مکانهایی که زنان احساس ناامنی میکنند در شهرستانها مشخص میشوند. به اذعان پلیس انگلیس این کار در راستای امنیت زنان انجام میشود."
🔸سوالی که در پس ذهن میتواند پدیدار شود این است که اگر محلهای در این نقشه یه عنوان مکانی خطرناک برای زنان مشخص گردد و در آن منطقه منازل مسکونی، ادارات و یا محل کار تعدادی از زنان باشد، این زنان که ناگزیر به آمد و شد در این مناطق هستند باید چه کنند؟ آیا مخیر هستند که محل سکونت و یا محل کار خود را تغییر دهند؟!
🔹اساسا اگر در مناطق به اصطلاح خطرناک برای زنان که در نقشههای انلاین مذکور در خبر مدارس و یا دانشگاههایی وجود داشته باشند تکلیف دختران و زنان این مدارس و دانشگاهها چیست؟! ناگزیر مجبورند که ترک تحصیل به طور دائم یا موقت تا یافتن مدرسه یا دانشگاه جدیدی برای ادامه تحصیل خود بیابند و یا آنکه با هزاران سناریوی از احتمال حمله و آزار برای تعدی و تعرض در ذهن، قربانی شدن را به انتظار بنشینند! نقشه آنلاین مکانهای ناامن برای زنان و دختران شکست بزرگ سیاستهای غرب و جنبشهای فمینیستی را آشکارا فریاد میزند و به دنیا اعلام میکند که حداقلهای امنیت شهروندی برای زنان در کشور انگلیس، مدعیالعموم آزادی زنان، وکیل مدافع غائلهی "زن، زندگی، آزادی" در ایران نتوانست برای شهروندان خود فراهم سازد!
🔸این ناامنی نه تنها جسمانی که ذهنی نیز است. این ناتوانی نظام سیاسی انگلیس حتی بار تامین امنیت اجتماعی زنان که وظیفهی مسلم حکومتهاست را بر گردهی زنان انگلیسی نهاده و به راحتی نظام حاکم انگلیس از این بار شانه خالی نموده است. ارائهی این نقشه آنلاین چه بسا دست زن انگلیسی را نیز از شکایتهای احتمالی و مطالبه حق امنیت شهروندی خود خالی خواهد نمود با این توجیه که؛ مکانای ناامن برای تردد زنان در نقشهها معلوم است و خود زنان باید از تردد در این مکانها بپرهیزند و یا قابلیتهای دفاع شخصی را برای محافظت از خود دارا شوند!
تراژدی هرروز تلختر میشود.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻زنان انقلاب، زنان تمدن ساز| فهیمه نصرتی
🖇اینجا بخوانید
🔻مادر مومنان| آیت الله جوادی آملی
🖇اینجا بخوانید
🔻امروز ما در جنگ به ظاهر نرم اما سخت و ترکیبی قرار گرفتهایم| دکتر انسیه خزعلی
🖇اینجا بخوانید
🔻جایگاه خانواده در تحول و شکلگیری هویت فرزندان| فاطمه دهقانپور و زینب آخوند
🖇اینجا بخوانید
🔻پروژهی "استعمار دین" و "مقررات زدایی از مرزهای دینی و ملی" در میدان بازاریده جام جهانی کشتی ۲۰۲۳| زهرا توللی
🖇اینجا بخوانید
🔻عیدالزهرا، خرافهای در جهت تضعیف غدیر ثانی (آغاز ولایت صاحبالزمان)| دکتر مهدیه شادمانی
🖇اینجا بخوانید
🔻اینقدر بعثیها را کتک زدیم تا دلشان برای مردهای ایرانی سوخت| فاطمه ناهیدی
🖇اینجا بخوانید
🔻آوای فرشتگان| رادیو رزان
🖇اینجا بخوانید
🔻مصوبه عفاف و حجاب، مختصات و پیامدها| دکتر ابوالفضل اقبالی
🖇اینجا بخوانید
🔻کلید زدن جنبش جهانی "تعهد به خانواده" در مجمع عمومی سازمان ملل به ابتکار رئیس جمهورمان| حمید کثیری
🖇اینجا بخوانید
🔻بازبینی حجاب از نگاه سیاحان اروپایی| فاطمه میری طایفهفرد
🖇اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 به انزوا کشیدن زنان با آزارهای جنسی
📌" به گزارش گاردین، بکی کاکس از تجربهی آزار جنسی خود توسط پزشک متخصصی با عنوان 《وحشتناک》 یاد میکند. او که خود تجربهگر آزار جنسی در دورهی آموزشی خود بود چنین اذعان کرده است که آزارجنسی به زنان در رشتهی جراحی با توجیه اینکه: زنان نمیتوانند جراح شوند، به اندازه کافی قوی نیستند و نمیتوانند دوام بیاورند، چگونه میخواهند بچهدار بشوند؟ قرارهای شبانه، تعریفهای نامعمول از ظاهر زیبا و شوخیهای جنسی از جمله تعدیهای دنبالهداری است که بکی کاکس را از ادامه راه جراحی حرفهای منصرف نمود."
🔸برابری که از جمله آمال انسانهاست و تمدن غرب در طی جنبشهای فمینیستی آن را از جمله راهبردهای مترقی خود در قبال توسعه کشورها و ملتهای خود و سپس جهان عَلَم نموده است. برابری در آموزش و دستیابی به امکانات آن، برابری در اقتصاد، سیاست و بهداشت، خصوصا برابری در تعداد زنان و مردان دخیل در این چهار حوزه بسیار مورد تاکید است. اما در عمل آنچه در طی چند دهه اخیر مشاهده میشود فاصله بسیار غرب با این ایدهآلها است، فارغ از خوب یا بد بودن این ایدهآلها.
🔹آنچه از همه بیشتر مورد تاسف و تاثر شده است آن است که زن غربی اگرچه میتواند به مدارج علمی و جایگاههای تخصصی خصوصا جراحی دست یابد اما بسیار کم پا به این عرصه میگذارد. علت این امر تجاوز و تعدی به زنان جراح میباشد. وضعیت امروز غرب اینگونه نیست که مستقیما سدی فولادین مقابل زنان بگذارد و او را از ورود به عرصهی اجتماع باز دارد بلکه سد امروز مقابل فعالیت اثرگذار اجتماعی زنان در فرهنگ غرب، فشار جنسی شدید به او تا رساندنش به نقطهی استیصال است. وقتی این مطلوب حاصل شد سپس اینبار زن خود داوطلبانه، خانه نشینی یا کارهای یدیتر را انتخاب میکند و از دور میدان خارج میشود.
🔸در نهایت نیز فخر یک موهبت قلابی به زنان با نام برابری در حقوق به کل جهان میفروشند درحالی که این موهبت از اول نیز وجود خارجی نداشته است. بر اساس پژوهشهای انجام شده در پنج سال گذشته از هر ۳ زن جراح انگلیسی ۱زن مورد تجاوز و آزار جنسی قرار گرفته است. اغلب این تحاوزها نیز از سوی همکاران این زنان جراح صورت گرفته است. میتوان چنین نتیجه گرفت که اگر در جمهوری اسلامی ایران میزان زنان متخصص و جراح افزایش یافته است به دلیل امنیت ایجاد شدهای است که در قالب قوانین اجتماعی منطبق بر شرع مقدس اسلامی میباشد. رعایت حریم محرم و نامحرم؛ حداقل بودن اختلاط نامحرم که در ذیل حجاب رفتاری، حجاب گفتاری و حجاب در پوشش میباشد.
🖇مطالعه
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
♦️ برندهایی که از حجاب کره میگیرند!
✍🏼 | خانم الناز موسوی یکتا
🔸برند فرانسوی آرایشی و بهداشتی سفورا در اقدامی، با انتشار بنری با استفاده از مدل کاملا پوشیده و دارای برقع و شعار قدرت نامحدود شرع مخالفت خود را با قانون منع استفاده از پوشش مسلمانان اعلام کرد. دولت فرانسه از سال 2004 قانون منع استفاده از هرگونه نماد که مخصوص به آیینهای مذهبی باشد را در مدارس این کشور ممنوع اعلام کرد. این قانون که شامل استفاده از روسری برای مسلمانان و کیپا برای یهودیان میشد بازتابهای گستردهای را در مجامع جهانی داشت. مسلمانان حدود 10 درصد از جامعه این کشور را تشکیل میدهند. همین جمعیت محدود هم با طرح شکایاتی سعی در اصلاح یا رد این قانون را داشته که از آن موقع تا کنون نه تنها موفقیتی حاصل نشده بلکه چندی پیش پوشش لباسهای بلند و عبا نیز بر آن افزوده شد و دولت مکرون توانست این ممنوعیت را نیز به عنوان یک قانون در کشورش ثبت کند. پس از این اقدام انجمنی به نمایندگی از مسلمانان ساکن فرانسه [اقدام برای حقوق مسلمانان]، شکایتی را علیه این ممنوعیت تسلیم شورای دولتی فرانسه که بالاترین دادگاه این کشوراست نمود واستدلال کرد که منع دانشآموزان دختر از پوشیدن عبا تبعیضآمیزبوده و میتواند باعث ایجاد نفرت علیه مسلمانان شود.
🔹وکیل انجمن در دادگاه اعلام کرده بود که عبا باید یک لباس سنتی در نظر گرفته شود نه نماد مذهبی. اما وزارت آموزش فرانسه در رد این ادعا گفت که عبایه به یک نماد کاملا مذهبی در مدارس تبدیل شده است.ریاست دادگاه نیز با این استناد، رای بر عدم استفاده از نماد مذهبی داده و شکایت انجمن را لغو کرد.پس از این اتفاق و جهت گیریهای موافق و مخالف در سرتاسر جهان برند معروف، محبوب و پردرآمدترین برند آرایشی و بهداشتی این کشور با طراحی و بارگذاری بنری در برخی صفحات غیر رسمی خود به نحوی با این تصمیم مخالفت و حمایت خود را از پوششهای مذهبی اعلام کرد. این بنر که تلفیقی از یک مدل زن با حجاب کامل و برقع که نماد و پوشش رسمی کشورهای عربی است و جمله قدرت نامحدود شرع، نگاه کاربران فضای مجازی و مصرف کننده گان این برند را به خود معطوف کرده است. برند آرایش و بهداشتی صفورا (Sephora) که متعلق به شرکت لویی ویتون بوده و از برندهای ال وی ام هاش به شمار میآید در حال حاضر جز بزرگترین برندهای محصولات زیبایی در جهان است. شعبه مرکزی این برند در بولوین-بیانکور پاریس قرار دارد و در سرتاسر جهان دارای بیشترین شعبه، چیزی بیش از 2300 فروشگاه در 33 کشور جهان است. در سال 2013 درآمد 4 میلیارد دلاری از این شرکت ثبت و به عنوان پر درآمد ترین برند جهان شناخته شد.
🔸در سال 2007 مدیر اجرایی این برند در حال گسترش بازار با افتتاح بیش از 44 شعبه در امارات متحده عربی بیسابقهترین اقدام گسترش برند در خاورمیانه را انجام داد و پس از آن سود این مجموعه را تا بیش از 70 درصد افزایش داد. بازار تجارت جهانی کاملا بر این موضوع واقف است که برای پیشرفت و سود بیشتر باید فارغ از جهت گیریهای مذهبی و جنگ قدرتهای سیاسی عمل کند. مدیر مارکتینگ برند سفورا در سال 2007 و در پی افتتاح شعبات گسترده در امارات بر موضوع گسترش مصرفگرایی لوکس جهان عرب آگاه بود. زیرا امارات در سال 2005 با افتتاح بزرگترین و لوکسترین مراکز خرید جهان که لوکس ترین برندها را در خود جای داده بود مکان مناسبی برای کسب سود و درآمد با فرض محال عدم استفاده ساکنان آن، از راه توریستهایی که به تدریج جذب نقاط گردشگری پیش ساخته این کشور از جمله برج خلیفه و بزرگترین پارک برف و اسکی سرپوشیده جهان در دل کویر بود. حالا باید منتظر واکنش رسمی این برند و برندهای مشابه برای حمایت و یا عدم حمایت از این قانون مسلمان ستیز در جهت حذف یا افزایش سود و درآمد خود از طریق اعراب که عبا، برقع، پوشیه و روسری را بخش مهمی از هویت خود دانسته اند و هرچند در ادعای نزدیک شدن به تمدن پوشالی جهانی از راه شکستن حریمها باشند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 دهیاران زن؛ مدیران موفق توسعه روستایی
📌 " به گزارش خبرگزاری ایرنا، شورای اسلامی شهر و روستا، شوراهایی هستند که در شهرها و روستاها ایران به طور جداگانه با رأی مردم همان حوزه انتخاب میشوند. براساس ماده ۶۸ وظایف و اختیارات شورای اسلامی روستا، انتخاب فردی ذیصلاح به سمت دهیاری برای مدت چهار سال بر اساس آییننامه مربوط و معرفی به بخشدار برای صدور حکم از وظایف شوراهای روستایی است. سهم بانوان دهیار در سالهای ۸۶-۸۴ با رشد ۱۵۶ درصدی، از ۱۵۰ به حدود ۴۰۰ نفر و از سال ۹۰-۸۶ با رشد ۱۲۳ درصدی از ۴۰۰ نفر به ۸۸۸ نفر و از سال ۹۰-۹۳ با رشد ۷۴ درصدی به ۱۵۴۴ نفر و از سال ۹۳ با رشد۴۳.۳۴ درصدی به ۲۱۶۷ نفر افزایش یافته است که این موضوع حاکی از رشد و بالندگی فکری و فرهنگی روستاییان و توانمندی زنان در عرصه مدیریت روستایی است."
🔸با پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت چهل و اندی سالهی نظام جمهوری اسلامی ایران و ترغیب زنان برای حضور موثر در جامعه، نه حضور بیاثر عروسکگونه؛ شاهد میل و رغبت زنان زیادی برای ورود به عرصههای مختلف اجتماعی بودهایم خصوصا عرصههای تصمیمسازی و مدیریتی.
🔹برکت حضور زنان در این عرصهها با توجه به چارچوبهای اسلامی و با تاکید بر حفظ ارکان خانواده ما شاهد آن هستیم که زنان در عرصه رشد و توسعهی شهری و روستایی بسیار درخشان ظاهر شدهاند و این خود نوید دهندهی آیندهی روشنی است. برخلاف ادعاهای دروغین رسانههای معاندی چون اینترنشنال، بیبیسی و... که زنان ایرانی را خانهنشین و تحت انقیاد جمهوری اسلامی معرفی میکنند، حقیقت میدانی حاکی از آن است که زنان ایرانی با ورود به عرصههای اجتماعی اثرگذاریهای زیادی داشته اند و جمهوری اسلامی در افزایش حداکثری بسترها در راستای فعالیتهای اجتماعی اثرگذار زنان تمام تلاش خود را بیش از پیش به کار میبرد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
🔻ملکهی بطحاء| خانه روایت زن انقلاب اسلامی
📎 اینجا بخوانید
🔻کاشت ناخن و مژه در ذیل احکام اسلامی| دکتر مهدیه شادمانی
📎 اینجا بخوانید
🔻گورافه یک رنگین کمانی در شبکه پویا| معصومه فاطمی
📎 اینجا بخوانید
🔻صحنهای که زن، زندگی، آزادی برای حقوق زنان رقم میزند| صغری عاشوری
📎 اینجا بخوانید
🔻"هنر مقدس" راه سومی که دختران هنرمند مسلمان برگزیدند| فاطمه محمودی
📎 اینجا بخوانید
🔻 رقابت در وقاحت؟!| دکتر محمدصادق کوشکی
📎 اینجا بخوانید
🔻زنان ترجیح میدهند مردانشان پول در بیاورند| جعفر علیان نژادی
📎 اینجا بخوانید
🔻خاطره آیت الله خامنهای در مورد روزهای ابتدایی جنگ| فیلم
📎 اینجا بخوانید
🔻ننه آقا| اپیزود
📎 اینجا بخوانید
🔻وظایف دستگاههای مختلف در لایحه جدید عفاف و حجاب| اینفوگرافی
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|